Sziasztok!
Mindenkinek áldott húsvéti ünnepeket kívánunk! Lányoknak sok locsólót, fiúknak sok ajándékot és cuppanos puszit
!
Köszönöm az érdeklõdést a csütörtökkel kapcsolatban. A vezetés jól ment, a végére elfáradtam, de nem volt semmi zûr. A temetés egész szép volt, kívéve, hogy senki sem tudta, hogyan kell viselkedni, így a rokonság elfelejtett részvétet kinyilvánítani a temetés végén az anyámnak, amin egy kicsit csodálkoztunk. Vidéken ez nem szokás? A pap nagyon fiatal volt és rögtönzött, hiába akartunk vele hamarabb beszélni, hogy pár személyes dolgot is megemlíthetne a nagyimról, nem lehetett vele beszélni
Nõvéremmel és a férjével puszival búcsúztunk el, de semmi lényegesrõl nem beszéltünk. Amikor a hagyatékot rendezgettük (könyvek, szönyeg, vázák), akkor beszéltünk, de csak annyit, ki mit szeretne magával vinni. Én mondtam a könyvekre, hogy vigye magával, mert az õ nagyobbik lánya nemsokára olvashatja azokat, mert szinte az összes kötelezõ olvasmány megvolt a nagyimnak, majd ha kell nekem (ha a Dorka olyan idõs lesz), akkor kölcsönkérem tõle. Erre kérdezte, hogy gondolod, akkor szóba fogunk állni egymással. Én meg fel sem fogva a kérdés jelentõségét, csak egy talán-t tudtam kinyögni. Erre a nõvérem mosolygott, hogy, hogy talán...Én csak most fogtam fel, hogy lehet, hogy ez egy békülési gesztus akart lenni, amire többet kellett volna válaszolnom. Ezenkívûl nem mondtunk semmit, a rokonokat hallgattuk, ahogy mesélnek. Mióta meghalt szegény nagyanyám sokkal többet gondolok rá, mint régebben, miért nem fordítva tesszük ezt...
Dzsili: köszi a húsvéti emailt! Napsi nagyon fiús lehet azzal a monoklival
nem fáj neki? DE jó, hogy Napsi ilyen könnyedén adja a puszit! Dorkának állandóan könyörögni kell
Andi: nagyon sajnálom édesapádat, ez borzasztó!
Remélem most már az ünnepek elfelejtetik az rossz élményeket. Próbáljatok másra gondolni és nem ártana egy gázsprayt beszerezni apukádnak vagy egy okos kutyát, aki megvédené. Vigyázzatok magatokra!
Minden Andinak Boldog névnapot kívánunk!
Danimama: egy meleg fürdõ nem lenne jó gyógyszer a derekadra?
Bogancsi: mi jövõ héten megyünk a Vadasparkba. Mennyien voltak? Mennyi volt a belépõ? Babakocsival is könnyedén bejárható? Köszi a választ.
Rebi: nagyon aranyosak a nyuszik! Úgy szeretnék egy lelógó fülû nyuszit, de nem lehet!
Bszilvi: Peti miért a jaj-t tanulta meg?
A takarítás alatt végig jajogtatok?
Norci: a feneketlen tavi játszótér alagutját szereti Vili? Dorka is
Amikor elõször ment át, akkor nagyon féltettem, ezért bementem vele. Persze az egész játszótér rajtam röhögött, és az összes gyerek azonnal ellepett minket, hiszen egy felnõtt is bement
Igy egész nap ezt kellett játszani, hogy Dorkát kergettem az alagutban. De ott bent olyan hideg és por van! Nem szeretem, ha bemegy oda Dorka, mert a közepén leülnek és a homokot szórják. Egy kismama azt mondta, hogy a császáros gyerekek nem szeretnek bemenni az alagutba. Szóval errõl a témáról lehet még beszélgetni!
Laura, Márti: nemsokára itt a kistesó, ez fantasztikus! Tesók mennyire vannak tudatában, hogy jön valaki melléjük?
Tegnap tollasoztunk a férjemmel este 8-10-ig, elhatároztuk, hogy minden szombaton tollasozni fogunk! Jó lenne
Üdv: Zsuzsiék