Sziasztok!
Ma délelőtt voltunk bent ügyintézni a munkahelyemen, az "öreglányok" megzabálták Bogit, ő meg kiette őket a ropi-tartalékukból. És felmászott az egyik kolléganőm ölébe, hogy akkor most kapcsolja be neki az internetet, és ott magyarázott neki egy félórát, meg kezelte az egeret, gépelt, stb. Alig lehetett hazaráncigálni.
Köszi a bíztatásokat, persze én is tisztában vagyok azzal, hogy a műtét életmentő beavatkozás, de vannak olyan körülményei, illetve személyes tapasztalataim, amikkel nem tudok megbékélni. Na, mindegy, visszacsinálni már úgyse lehet
ez a gyerek így vagy úgy, de megszületik nemsoká.
Giga, most olyat fogok írni, amit a dokinénink mondott nekem, mikor panaszkodtam, hogy szerintem Bogi nem eszik eleget. Közölte, hogy ne sápítozzak, ez a dolog csak a jólszituált családok álproblémája, ő még olyat nem hallott, hogy csóringeréknél gond lenne azzal, hogy nem hajlandó enni a gyerek... (valahol igaz, ha jól belegondolok...) Be kell szüntetni a kaják közötti nasizást, van reggeli-tízórai-ebéd-uzsi-vacsora, és közben nuku chips, ropi, keksz, stb. Inni is csak vizet vagy édesítetlen gyümölcsteát kapjon a gyerek, és akkor fog enni rendesen. Csak persze anyuci bírja ki, hogy nem ad a gyerekének ezt-azt időközben a szájába. Nálunk ez nehezen megy, Bogi olyan édesen tud könnyes szemmel könyörögni a nasiért, hogy sokszor ellágyulok.
De a dokinéninek többé nem panaszkodom, ha egyébként egészséges a gyerek.
Bogi nekem is rendszeresen simogatja és puszilgatja a pocakomat, beszél hozzá, tudja, hogy ott van a baba (az ugrálásról úgy lehetett leszoktatni, hogy folyamatosan mondtam neki, hogy ez fáj a babának és anyának is - aztán egyik napról a másikra megszűnt ez a gond). Van, hogy a pici is odabújik a nővére kezéhez simizés közben. Remélem, ez az idill nem fog teljesen eltűnni, ha hazahozzuk a picit.
Silka, nem akarlak nagyon elkeseríteni, de én tudok olyanról, akinek a babája a szülés előtti éjszaka fordult meg 180°-ot, azért kellett császározni... Persze ez nem törvényszerű, de bármi bármikor előfordulhat, nagyon kispiszkok is tudnak lenni a babócák.
Én is azért törtem le, mert az előző vizsgálatnál már teljesen be volt fordulva irányba, lent volt a hasam is, a fene se gondolta, hogy ő még visszamászik kötélartistáskodni egy kicsit.
Pimpoka, gratula Lelléhez, nagyon ügyi a kiscsaj! Biztos sokat jelent a torna, rendesen nekiindult a mozgásfejlődése! Próbálom megkeresni a recepteket, de azóta már volt, hogy megdöglött a gépünk, remélem, azért nem tűntek el ezek a dolgok, keresem, és jelentkezek! A homeós tippet pedig megköszönném, ha elküldenéd!
Üdv mindenkinek: Andi