Sziasztok!
Most csak egy rövid bekukkra jöttem!Látom szépen írtatok, így van bőven lemaradásom, de azért igyekszem képbe kerülni.
Először is vasárnap estétől Ágota náthás (nem is csodálkozom ebben az össze-vissza időben), nyügös. A gyerek doki homeopátiás cseppet írt ki neki, és mondhatom szuper!Szerda reggeltől adom neki, és jelentős a javulás.Szépen tudja fújni a nóziját, kevesebbet köhög.Már a múlt hétvégén el akartunk a szülőkhöz utazni, de a gyerek miatt csak holnap indulunk.Így nem leszek kb. 1 hétig.Megyünk pihizni!
Ja! Megjött, így hétfőn mehetek vérvételre, készülhetünk a 3. inszemre!
Odry!
Hogy vagy?Meggyógyultál? Nem egy anyukától hallttam már, hogy onnan lehet tudni a szülés közeledtét, hogy megnő az étvágyad előtte. Ez nálam is így volt. A kórházi kosztott soha nem szerettem, de szülés előtti napon nem csak az én adagomat, hanem a szobatársaiméből is kértem!
Te erről hallottál már?Milyen az étvágyad?
Boris!
Hogy vagy drága! Minden okés?Ugye ha jól emlékszem ti is elutaztok valamelyik nap?Jó pihenést nektek!
Magnes!
Nem volt alkalmam írni, amióta Anna keresztelőjén készült képeket feltetted. Gyönyörű kislány!Hogy viselte a ceremóniát?
Szép hétvégét, jó pihenést mindenkinek!