Új privát üzeneted érkezett!

Ilona!
Köszi, várjuk a kilókat, pont, hogy zsírszövetre van szükség! :lol:

Egyébként azért maradoztam el, mert elkapott a fészekrakási láz, egész nap suvickolok, meg rendetrakok, estére persze összeesett.
Ja, és jó lett a legutobbi vizelet vizsgálat eredménye és a vérnyomásom is még oké! :D Majd két hét múlva kezdődik a rizikós időszak, de remélem most minden rendben lesz, bizakodásra ad okot, hogy még egyáltelán nem vizesedek és fele annyit híztam idáig, mint Petykánál!

Üdv, mindenkinek!

Andi
Kép
Kép
beke andrea

Halihó!

Csak kapkodom a fejem... Kicsit nem vagyok ésnem győzöm megjegyezni, mit írtatok.

Kicsibé! Az öcsém azt mondta, hogy majd viszi a kis Lukit pecázni. Az ő szájából nem is volt furcsa. Egyébként meg nem is kell mindenkit becézni. Egy csomó szép nevet csesznek el azzal. Marad a kölyök Lukács,meg csak ragad rá valami!!!

Homeo-jós- horoszkóp stb... Oké! A 70% pont akkor hat csak ha hiszel benne. Kapaszkodj, amibe tudsz. Adjon neked erőt, hitet más nem számít .

Nagggyon jót autóztam. Mentem egyedül a barátnőmért, haza meg együtt. Az volt a jobbik út. Itt lesznek nálunk egy hétig. Nagyon buli. Nem szerveztünk semmi programot, illetve csak egyet, a többi meg ahogy esik... A szombati program van csak meg, de lehet hogy holnap elkezdjük a Nagyszakácsi királyi főzőverseny nézegetését. Nagyon fincsi kaják szoktak lenni. Persze ami a királyi versenyre készül az nem ehető, mert sokat van napon, meg sokáig készül, ott inkább az esztétika számít, meg a felhasznált cuccok. De látványnak nem utolsó. H avalaki erre jár, szóljon, megyünk együtt!!!!!!! :lol: Tudom, hol van a legfinomabb malacsült! Évek óta ugyanott eszek!!!

Jó éjt! Puszika!

Kép
Kép
Kép
zel

Jaj csjok, ha már két három nap kimarad olyan nehéz titeket követni. De így van ez jól.

Köszönöm mindenkinek a pocakbókokat, már egyre nehezebben bírom, főleg az éjszakákat. Sehogy sem jó feküdni, és még 10 hét van hátra, de már kb 4 hete nagyobb a hasam mint a Zitával volt, és heti egy cm nő. Most állítottam hátrébb a kocsi ülését, de már megint majdnem nekiérek a kormánynak. A lábam hossza meg véges, úgyhogy lehet, hogy lassan felejtős a vezetés.

Reni drága!

Valahol olvastam egy tanulmányt, ami nagyon megfogott, arról szólt, hogy a toxémia valójában azért alakul ki mert a magzat igénye és az anya szervezetének igénye egymás ellen dolgozik. Ez az igény pedig a magzat agyának fejlődéséhez szükséges anyagokért való küzdelem. Sokkal ritkábban alakul ki tengerparti országokban, mert az omega 3 zsírsavak kielégítik az igényt. Én a terhesség első percétől szedek halolaj kapszullát más forrásból szerzett infók miatt, mind a magzati agy mind a szem fejlődésének jót tesz. Ajánlom, hogy szedj te is. Nem tudsz vele ártani.

Reni!

A viszér hajlam, nem túlsúly kérdése, elég tapintatlan ez a doki. Nekem nincs de két kismamabarátnőmnek is van. Velük egyszerre vártuk az első gyerekünket az egyik túlsulyos talán, de a másik cérnavékony, együtt mentek el terhesség után elinjekciósztatni a viszerüket, aztán a következő terhesség mindkettőjüknek előhozta ismét. Erre még a talpmasszőrőm, akit úgy istenítek, is azt mondta, hogy picit tud csak rajta segíteni, mert ő segít egy héten egyszer, a magzat pedig folyamatosan ellen dolgozik. A krémet azért megkérdezném orvostól, nehogy legyen benne olyan anyag aminek a felszívódása káros lehet.

Ildi és persze mindenki.

Volt egy talpmasszőr a tv-ben, nem az akihez én járok, de nagyon fontos dolgot mondott. Olyat, amit Zita West is ír. A szervezet első dolga a létfenntartás, csak utána a szaporodás, ha a szervezet nincs egyensúlyban. A hipotalamusz ellendolgozik, nem akar terhességet, és a hipotaléamusz olyan erős, hogy sokszor még hormonokkal sem verhető át. Én ezt magamon tapasztaltam. A Zita fogantatásánál, még hatottak a bevitt hormonok. Utána hiába próbáltuk ugyanazt, egyre emelkedőbb mértékben a 4szeres dózis, sem hozott eredményt. Labor igazolta, hogy nem megy felfele a bevitt hormontól a hormonszintem. A szervezetet egyensúlyba kell hozni, és megjön a gyermekáldás. Ő azt mondja maszírozással helyrehozza, nekem is talpmasszőr segített, Zita West táplálkozási tanácsokat ad, és ajánlja az akupunktúrát, de SONJUs biztosan segít a hoemopátia is, és Kicsiborisnak is segített a lefogyás, lásd táplálkozási tanácsok. Tehát mindenképpen törekedjetek valamiféle egyensúlyállapot elérésére, a készételek, és a munkahelyi stressz biztos nem segít. Ebből az egyiken lehet segíteni.

Mindenkinek sok sikert pusz Tam
tamaranna

Jó reggelt!

Érdekes dolgot írtál Tamara és én is jártam talpmasszőrhöz heti 1 alkalommal. Hasonlóan magyarázta ő is dolgokat.... és ami nagyon érdekes volt, hogy mondják nem lehet maszíroztatni, ha babás az ember. Én akkor inszemre jártam és úgye mentem akkor is a talpamat maszíroztatni. Kérdeztem is tölle, hogy ez nem baj... és mi van ha sikerül, honnan tudom, hisz 2 hét csak mire kiderül és nehogy ártsak a dologgal.
Azt felelte, hogy azonnal észre fogom venni, ha valami van mert minden mozdulata és az egész masszázs nem fog jól esni. Így is volt, én az álló munka miatt szinte szét csúsztam mikor csinálta a lábamat, olyan jól esett. Mikor abba hagytuk az inszemeket én akkor is pont a felüdülés miatt jártam szintén heti 1 alkalommal. Sose felejtem elvileg Dávid hétfőn fogant és azon a héten csütörtökön voltam és valami nem volt oké. Csikis volt nem éreztem olyan jónak, hanem olyan mintha nem is csinált volna semmit és néhol meg fájdalmas volt. Kapkodtam ki a lábamat a keze közül és nevettünk, hogy fúúú ez most nem az igazi.... szóval tényleg jelezte és talán ez is segíthet, én hiszek a talpmasszázsban.

Kép

Kép
odry

andi, nagy pocakkal milyen sok energiád van, csodállak :shock: :D Igazán megveregetheted a válladat! Akkor küldöm a kilókat!

tamaranna, ez a vezetés dolog a pocakoddal vicces. Nagyon meg vagy lőve, ha nem tudsz autókázni?
Tóth Lívia is sűrűn emlegette Aviva tanfolyamon a hipotalamuszt, hipofízist, így dől el talán minden a fejben, nem gondolati úton.

sonjus, szopogatod már a golyócskákat??

zel, milyen klassz lehet hogy ott laknak a barátnődék! Férjed bírja ezeket a közös programokat? A Luki mint becézés kicsit meredek :D
bbilona

Tam,
Jó dolgokat írtál!
Pl azt is megfigyelték hogy háborúk alatt leállt sok nőnek a mensije mert az agy küldte a jeleket hogy most nincs itt az ideje a szaporodásnak és aki vékony annak is azért marad el a mensije mert az agy úgy gondolja most éhezünk és nem tudunk szaporodni! Viszont ha már terhes vagy akkor egy anorexiásnak is simán egészséges babája születhet mert a szervezet elöbb neki vonja el a dolgokat és csak utána neked szóval ilyenkor első a baba táplálása.
Vendég

Tamaranna!

Köszönöm szépen az infókat nagyon aranyos vagy!
A krémet direkt megkérdeztem a patikába,és kifejezetten kismamák alkalmazzák,mert csak természetes növényi anyagokat tartalmaz.
Már biztos nagyon várod a nagy napot! :lol: :lol:
m. reni

Sziasztok!

Csak egy gyors bejelentkezés, aztán majd még később jövök, de nagyon sok dolgom van, mert hétfőtől nem dolgozom.

Szóval!
Forgács doki azt mondta, hogy már ma este el lehet kezdeni a stimut.
Hát ez lesz nekem minden nap:
2 fostimon
1 Merional
0.5 Decapeptyl
1 Doxicyclin
1 Prednisolon

Első UH jövő szerdán.

Picikét be vagyok sz*rva..... :?

Kép

Kép
kamilla306

kamilla, a hideg ráz ettől a sokmindentől, elhiszem hogy be vagy rezelve, de klassz csaj vagy menni fog. Ezeket hány adagban kell beadni? Jól sejtem hogy egy része tabletta? Kezdődik az izgalom értetek!++++++
bbilona

Hát engem is a hideg ráz.
Tegnap este nem gyenge bőgő görcs jött rám. Szegény párom úgy megijedt. És nem tudtam neki elmondani, hogy mi bajom. Csak hát ez az egész így kijött rajtam.

Ez, amit az előbb felsoroltam úgy áll össze, hogy az utolsó kettő az tabletta, az első három szuri. És majd még lesz mensi után hüvelyfertőtlenítő kúp is. Amin viszont meglepődtem, hogy mindösszesen 20 ezer forintot fizettem a patikában. Na jó, múlt héten a Decapeptylért már kifizettem huszat, de ma többre számítottam.

Kép

Kép
kamilla306

Kamilla,
Kb. Nekem is ennyi volt az adagom csak más dolgok! Minden rendben lesz meglátod milyen ügyes leszel és már csak napok választanak el a kismamaságtól :wink:
Vendég

kamilla, ugye milyen jól esik néha sírással kiadni a sok feszültséget. Az én párom már egész jól hozzászokott, nem is kérdez csak átölel, mert tudja hogy ez csak olyan gőz leeresztés. Biztosan azért ilyen "olcsó", mert a lombikprogramosok gyógyszerét 70%-ban támogatja a TB, a többiekét 50%-ban. A Merional pedig sokkal barátibb, mint a Puregon már ami az árat illeti.
bbilona

Sziasztok!

Most csak egy rövid bekukkra jöttem!Látom szépen írtatok, így van bőven lemaradásom, de azért igyekszem képbe kerülni.
Először is vasárnap estétől Ágota náthás (nem is csodálkozom ebben az össze-vissza időben), nyügös. A gyerek doki homeopátiás cseppet írt ki neki, és mondhatom szuper!Szerda reggeltől adom neki, és jelentős a javulás.Szépen tudja fújni a nóziját, kevesebbet köhög.Már a múlt hétvégén el akartunk a szülőkhöz utazni, de a gyerek miatt csak holnap indulunk.Így nem leszek kb. 1 hétig.Megyünk pihizni!
Ja! Megjött, így hétfőn mehetek vérvételre, készülhetünk a 3. inszemre!

Odry!
Hogy vagy?Meggyógyultál? Nem egy anyukától hallttam már, hogy onnan lehet tudni a szülés közeledtét, hogy megnő az étvágyad előtte. Ez nálam is így volt. A kórházi kosztott soha nem szerettem, de szülés előtti napon nem csak az én adagomat, hanem a szobatársaiméből is kértem! :lol: :lol: Te erről hallottál már?Milyen az étvágyad?

Boris!
Hogy vagy drága! Minden okés?Ugye ha jól emlékszem ti is elutaztok valamelyik nap?Jó pihenést nektek!

Magnes!
Nem volt alkalmam írni, amióta Anna keresztelőjén készült képeket feltetted. Gyönyörű kislány!Hogy viselte a ceremóniát?

Szép hétvégét, jó pihenést mindenkinek!

Kép
sapé

Ja!
Láttam beszélgettetek a Gyes,Gyed kérdésről.Sok mindent én sem tudok, de az biztos, hogy a gyermek betöltött 2 éves koráig Gyed-et és Gyes-t is kaphat az anyuka, ez attól függ ki mennyi időt dolgozott. A gyermek betöltött 2 éves kora után csak Gyes jár!

Kép
sapé

sapé, kevés lesz a róka, úgy látom, de mit szólsz egy hányinger mentes várandóssághoz. Tényleg egyszerre lesz itt mindenki babás a végére sereghajtónak! Nem győzünk majd körmöt rágni, direkt erre növesztettem! Jó pihenést!
bbilona

hát csajok most idegeskedtem egy csomót, amitől fájdogált a hasam....és most meg rettegek, nehogy baj legyen...
szara a kocsink, vasárnap balcsira megyünk....állandóan lefullad...a szerelő meg csak jövő kedden foglalkozna vele...szóval elegem van, most mehetünk egy vacak, pöfékelő-idegesítő tragaccsal a párom meg szédeleg, meg hányingere van, tiszta ideg, mert közben ezer melója lenne...bocsánat a 'zúdításért, de ti talán meg tudtok nyugtatni...

Kép
kicsiboris

Ilona!
Ó, de édi vagy! :lol: :lol: A hányinger mentes is jó, de ha lehet szeretnék rókázni , bár már ott járnék! :lol: Így vagy úgy, az eredmény a lényeg!

Boris!
Nem tudjátok az utazást elhalasztani pár nappal?Ne idegeskedj, mert az nem jó neled sem meg a babának sem!Nyugi!

Kép
sapé

boriska:
nem éri meg az idegeskedést egy autó, és akár egy utazás sem, ha a babáról van szó. Meg fog oldódni minden ne aggódj! Pihenj le kicsit, olvass, vagy nézz tévét!

Kép
Kép
Kép
mágnes

sapé, mágnes, sajna dolgozóban leledzem.. :cry:
most viszi a párom a kocsit vissza, talán a szűrő vacakol..remélem..

Kép
kicsiboris

boriska, ne aggódj nagyon szuper a távolsági busz, és vonatközlekedésünk is végső megoldásnak. Esetleg másik szerelő, vagy vallami ügyes barát nem tud segíteni?
Remélem jól alakul minden és szuper hetetek lesz együtt hármasban!

sapé, ahogy akarod megpróbálunk valahonnan másik rókát szerezni, szétnézek a többi topikban hátha akad egy nem veszett.

Mindenkinek szép hétvégét!
bbilona

Sziasztok!

Kicsit light üzemben leszek pár napig... Jövök, ha tudok, remélem, nem felejtetek el..

Bbilona! Férjem bírja ezt a látogatós hetet. Ilyen barátaink ezelőtt nem voltak, és most nagyon jó így. Ha megyünk Pestre mindig bemegyünk hozzájuk mi is. Csak ők a családdal élnek, így nem tudunk többnapot náluk tölteni. De sebaj, mert így a tökéletes. Ők lejönnek hozzánk falura, jó levegőre, és tutti nyugiban tudnak pihizni. Bár Verus kicsit panaszkodott, hogy az ágy kemény. és a papagájok a teraszon nagyon hangosak.

Kamilla! Hajrá! A sírással bármikor engedd ki a felesleget. Egy csomó feszültséget, meg ördögöt kiűz. Szerintem nemsokára én is bőghetek az izgalom miatt!

Jó éjt mindenkinek, ha pedig nem jönnék akkor kellemes hétvégét!

Puszika!!!

Kép
Kép
Kép
zel

Sziasztok!
láttam a gyes, gyed is szóba került. Nos a gyed előtt a gyerek születésétől 168 napig jár a GYÁS 8terhességi gyermekágyi segély). Ahogyez lejár utána jön a gyed. És itt kell vigyázni nagyon! Én ugyanis azt hittem, a gyed automatikusan jár. A nagy büdös fenét! Elvileg a munkáltató feladata szólni, hogy igényeld meg, de persze az enyém ezt elfelejtette megtenni. Így már kb. 3 hete intézem a gyedem, és 2 hónapja nem kaptam pénzt. Mondtam is a csajnak, hogy ok, nekem van férjem, de ha egyedülálló lennék, miből raknék pelenkát a gyerekem feneke alá?? Szóval érintettek, résen legyetek, és a 168 nap lejárta előtt legalább két héttel intézkedjetek!!

Kép
Kép
Kép
mágnes

Sziasztok!

ODRY HIRADÓ!!!

MEGSZÜLETETT DÁVID BABA, 9:52-KOR, 3900g, 49cm,
NAGY FEKETE HAJA VAN ÉS JÓ NAGY HANGJA.
MINDKETTEN JÓL VANNAK!!!

Odry!

Sok-sok tejcsit és gondtalan babázást kívánok neked, itt is!!!!

Kép
[/b]

Kép
Kép
Ági279

Szerintem Dávid baba apukája, majd bővebben fog minket tájékoztatni.

Odry Apa!
Ha van képed a pici családodról, akkor oszd meg velünk!!! Légyszííí :)

Kép
Kép
Ági279

Odry,
Kép
Vendég

Odry:
Gratulálunk nektek!! Sokt tejcsit kitartást és boldogságot kívánunk!!! Na és várjuk a képeket!! :)

Kép
Kép
Kép
mágnes

Odry baba :) Kép
babszi

e-mail-ben kaptam a kepet, gondoltam orulnetek, ha feltennem :)
babszi

DÁVID BABA Kép

Azt mondja a boldog anyuka, hogy a bal kezét szopizza a pici fia, és nagyon édesen cuppog hozzá :)

Kép
Kép
Ági279

Naagggyon édes!!! :D És micsoda fekete sérója van!!

Többiek?? Mindenki nyaral??

Kép
Kép
Kép
mágnes

odry, ezer gratula ehez a kis maszathoz! Csak kivárta az 5-két a kis vacak!
ági, babszi köszönjük!
babszi, olyan a képen mint aki meg van sértve hogy ki kellett bújnia a jó kis vacokból.

mágnes, ezt sosem értettem, barátaink is sorra mesélték, hogy 2-3 hónap mire folyósítja a TB a gyedet, hát miből él addig a gyermekét egyedül nevelő kismama. Tudom az állammindent megtesz a népszaporulat ellen sajnos.

zel, miket beszélsz, miért felejtenénk el? Naná hogy a barátaiddal foglalkozol most! A kemény ágy egészséges. Sajnos nálunk egy vendégágy van, az sem túl kényelmes, de remélem jó lesz ha jöttök, papagáj az nincs, néhány pók, de azok nem zajosak. Jó szórakozást!

Megjött a férjecském, készülhettem én mindenfélével, mikor egy szakács is volt velük, nem akart semmit enni! De a lényeg, hogy itthon van végre. kicsiboris, nem szeretjük a pacalt, nálunk a sültkrumpli, és a krumplis tészta a menő.
bbilona

Haliiiiiihóóóóóóó!
Ugye mindenki nyaral?

sapé, tudom te nem, remélem jössz a hírekkel!

sonjus,veled mi újság?

dóri?

domo?
kabócabogár, most vagy, voltál uh-on, mi újság van?

kamilla, elkezdtétek a szurit? Hogy birod?

pandácska, reni hogy vagytok? Olyan sokat gondolok rátok, pontosabban önző módon arra hogy talán a mi kisfiunk is ekkora már mint a ti pocaklakótok. Egyre másra azonkapom magam, hogy imádkozom az anyukájáért, a döntéséért (amiért nagyon becsülöm) már most megköszönve hogy nekünk adja a gyermekét. Lehet nagy pofára esés lesz belőle, mégis valamiért egyre többet jut eszembe, már nagyon várom.

Ne haragudjatok, valakinek néha le kell írnom, a férjem lehet hogy hülyének nézne.
bbilona

Odry! Nagyon édi Dávid baba! Gratulálok :lol:

Ilona, én itt vagyok, sajna nem nyaralok, csak esküvős hétvége volt, és mostanra sikerült kiheverni.

Kamilla, látom elkezdtétek :lol: Hogy vagy, hogy bírod?

Sonjus, mi volt a homeos dokinál? és mikor mész tüszőkukucsra?

Kép
domo

Jó reggelt!

Odry!
Tiszta szívemből gratulálok nektek, nagyon szép babátok van :)

Kamilla!
Nálunk is eltörött a mécses szombaton :cry:
hű mennyi mindent kell kapnod nap mint nap! Drukkkolok nagyon, hogy eredménye is legyen!!!!!

Én mostanság kb a béka segge alatt vagyok több száz méterrel :( Lassan csak helyrerázódom.

Homeós néninél voltam! Háááát
Eredetileg fogorvos, így bekísértek egy fogorvosi rendelőbe, amitől nem éreztem magam valami jól, majd megkérdezte mi bajom, mit mondtak a dokik :shock: elmeséltem mindent, majd bújta a könyveit, 20 perc után felírt egy cetlire 2 féle bogyót, amit a későbbiekben akármikor megvehetek önállóan, majd elkért 6.000 Ft-ot :shock:
Izéééééééé.... Amennyiben hatásos lesz, ajánlom majd mindenkinek! Mármint a bogyókat, ha nem akkor már megint dobálom a pénzt az ablakon :(
Holnap reggel UH Kaáli. Majd jövök és mesélek

Mindenkinek drukk
sonjus

domo, lagzi, hú de jóóóóóó! Képzeld az öcsikém is nősül 18-án! Remélem sikerül nekik olyanra amilyet elképzeltek!
Veled akkor most mi a nagy helyzet? Tüszők?

sonjus, törött mécseseket a rókák mellett gyűjtöm egy nagy zsákban, ma vitetem el a kukásokkal, Mostantól csak rókát tudok adni, sajnálom nincs kecmec.
Remélem jót tesznek a bogyók, mostmár tessék szopogatni, ne állj meg félúton! Úgy gondolom, ezt te is ki tudtad volna okoskodni, egy homeós füzetből, de remélem segít és mehet a róka!
Gyere mesélj, várunk!
bbilona

bbilona!

Itt vagyok! Egyem meg a kis szívedet én is imádkozom érted,hogy végre legyen kisbabád! :lol:
Ma voltam a dokinál a lábam miatt ,merta fájás csak nem akar múlni.
Érfal erősítő gyógyit kell szednem.
Háromszor is megkérdeztem,hogy biztos,hogy nem árt a babának??
Erre Ő ! hölgyem teljesen biztos!!
De én mindentől féltem az én pici szerelmemet!!!

Odry!

Gyönyörű ez a baba!

Boriska!
Hogy vagy???

Valaki mondta a pacalt,hát nagyon utáltam,de a múltkor megkívántam és rá edtem egy nagy kanál lekvárt,olyan jó lesett,hogy csak na!!!!
m. reni

reni, köszi, jól esik.

boriska nyaralni van a Balcsin, mondta nem jön a héten, ugye hiányzik :D

Ezt a pacalsztorit a lekvárral nem igazán értem. Olyan borzasztó élmény volt, hogy kellett rá egy kanál lekvár? (Én ki nem állhatom).
Naná, hogy félted a kis manót, sajnos nem marad más hinni kell a dokinak. Hogy lehet hogy ennyire fáj? Nem mondták hogy sokat kell pihentetned? Nem lehet lesz ebből baj kismama? Dolgozol még?
bbilona

Bbiona!

A pacal sztori ugy volt,hogy megettem a pacalt,és utánna kellett rá ennem egy kanál lekvárt,ugy volt teljes az élmény!

A viszér,hogy mitől jött ki?Hát a túlsúlyom ,terhesség,és a meleg.
De hajlam kérdése! a 40kg os kismamának is lehet,ha van rá hajlama.
Már nem dolgozom,bizos emlékszel,hogy munkanélküli vagyok,már rég óta!
m. reni

Ilona, itt is volt nagy izgulás, hogy minden jól sikerüljön! Jó lagzi volt, hajnalig táncoltunk. Az öcsédéké is biztos jó lesz :lol:
nem tudom mi történik ott bent :? A jelek arra utalnak, hogy minden ok, és rendes peteérés lesz pár nap múlva. A kis lusta tüszőmmel nem tudom mi lesz :?

Reni, elég húzos ez a pacal-lekvár!

Sonjus, kiváncsi vagyok milyen hatása lesz a bogyóknak! Szép nagy tüszőket neked holnapra :lol:

Kép
domo

Hú, micsoda hírek!!!
Gratula!!!!!!!!!!! Odry! Gyönyörű baba!
Te jó ég, most már rajtam a sor! :shock:

Mindenkit üdvözlök, de most csak ennyire futja, mert mennünk kell aludni, Petyka már elég nyűgös.

Andi
Kép
Kép
beke andrea

reni, látod milyen gyagya vagyok :oops: Az öröm az ürömben, hogy legalább pihengethetsz, a lábadat felpócolva kiolvashatod az összes könyvet amit eddig nem volt időd, megfejtheted az összes rejtvényt, és elsősorban van időd ránk is.

andi, izgulsz ugye? Te is lefekszel Petykával együtt? Micsoda rendes egy gyermeked van, még alszik délután. Megkapta Gergő a plusz kilókat?
bbilona

Reni!
A barátnőmnek is viszere van, így csinálta végig az egész terhességet, ráadásul egy szét is durrant a combján, így a 40 fokban is egy speciális harisnyát hordott, amit búvárruhának nevezett el. Ami a jó hír, hogy túl van a nehezén és ma már egy csodás kislány édesanyja.

Ilona!
Nagyon izgulok már, jobban mint, Petykánál. Az alvásért kemény küzdelmet folytatok, de nem hagyom, hogy elmaradjon, mert látom, hogy szüksége van rá.
A kilókról még nem tudok beszámolni, csütörtökön megyek az orvoshoz, remélem mindent rendben talál. Egyébként nekem az utobbi időben olyan farkasétvágyam van, hogy az valami döbbenetes. :shock:
Nálatok, hogy áll az örökbefogadás?

Andi
Kép
Kép
beke andrea

andi, a következetesség biztosan eredményt hoz. Már ezt a kicsit ki kell bírnod Gergőért, hagyd abba az idegeskedést. Nem megy ugye? Sajna nincs receptem túl sok a lazításra. A csütörtöki eredményre én is kíváncsi vagyok. Most már minden héten kell menned, hogy van ez?
Farkasétvágy, biztosan kell az öcsinek a hízáshoz mindenféle, és úgy kizsigerel a kis zsivány, hogy a szervezeted így reagál. Tudományos magyarázat Ica módra.

Örökbefogadás? Be kellett jelentkeznem a lakcímre, ahol lakunk (eddig halogattuk, mert nem volt az utcának neve, vártuk a határozatot, ami múlt héten lett meg), ha megvan a lakcímkártya, be kell küldenem a hivatalba és aztán remélem küldik a határozatot hamar, hohy mehessünk a protekciónkkal megtámogatva tovább. Már úgy várom, el sem tudom mondani hogyan, néha én is megijedek!
bbilona

Jó reggelt!
Voltam Kaáliban, mindkét oldalt van 2 tüszőcském :) és mindkét oldalon kb ugyanakkorák,
18 és 16 mm, de a nyálkahártyám csak 7,5 :( ez kicsit aggaszt.
Pénteken inszem :?
Mondtam a dokinak, hogy sajnos ez lesz az utolsó orvosi beavatkozás, mert anyagilag nem tudjuk tartani a tempót.
Nagyon kedves volt, mondta, hogy szegénykém és hogy nagyon drukkol, hogy ez most összejöjjön :)
sonjus

sonjus, mi is drukkolunk, bár erősen megfogyatkozott a csapat. Ne aggódj, kicsiborisnál is ez volt, egyáltalán nem a nagykönyv szerint alakultak a mm-rei és láss csodát abból lett a babóca. Szóval abszolút esélyes vagy, és tudod pénteken kiengedek egy rókát a zsákból hogy minden a helyén legyen. A doki meg drukkolhat éppen, de inkábbigyekezzen, hogy sikeres legyen a munkája, te meg csak igyál sok sok vizet.
bbilona

Köszi Ilona, a róka jöhet :) ígérem befogjuk és etetjük, itatjuk, simogatjuk, csak maradjon nálunk kicsit :) aztán persze továbbadjuk!
Rég láttam itt táblát, jó lenne megnézni, hogy kis erőt meríthessek :) Ugye sokan vannak, akiknek a 2. inszem sikeres volt :wink:
sonjus

Sonjus, hú akkor nagyon jó helye lesz annak a rókának nálatok.
katata, a táblafelelős, de tudod ő most még 3 hétig nincs. Hogy sokan vannak-e neked a 2. sikerülni fog.

Találtam két jó viccet, tudom ez nem az a fórum,de..

Két barát beszélget:
- Te, képzeld, én azt álmodtam, hogy úttörő vagyok! Nagyon rossz volt...
- Én meg azt, hogy két nővel vagyok!
- De szemét vagy! Miért nem hívtál át???
- Én hívtalak, de anyád azt mondta, hogy Csillebércen vagy.

A kilencven éves Szabó bácsi ellenőrző vizsgálatra megy az orvosához.
A doki megvizsgálja, és így szól:
- Szabó bácsi, úgy látom, nagyszerű egészségnek örvend. Lelkileg is minden
rendben? Jár-e még templomba? És milyen a viszonya Istennel?
- Jól vagyok, köszönöm. Istennel pedig nagyszerű kapcsolatom van.
Képzelje, doktor úr, minden éjjel, amikor kimegyek a fürdőszobába, az Úr
még fel is kapcsolja nekem a lámpát, és amikor visszamegyek az ágyamba,
akkor meg leoltja.
Meghökken ezen az orvos, és délután felkeresi az öreg feleségét:
- Azért jöttem, hogy elmondjam, Szabó bácsi fizikailag teljesen
egészséges, de amikor beszélgettünk, valami furcsát mondott Istenről.
Igaz az, hogy éjjel, amikor kimegy a WC-re, felgyullad a fény, aztán meg
kialszik?
A néni felsóhajt:
- Jaj, Istenem, már megint a hűtőszekrénybe pisilt!
bbilona

Sonjus!
Én is nagyon drukkolok pénteken, remélem a Balcsiról, ha a doki bácsi elenged. Krizsa ügyes fickó, én vagyok rá az élő példa! :lol: Sikerülni fog!

Ilona!
Most már kicsit visszafogtam magam az aggódás terén, általában a vizsgálatok környékén vagyok kicsit zizi. :? Ha minden rendben lesz csütörtökön, akkor csak hétfőn tudok jelentkezni, mert lemegyünk a Balcsira anyuékhoz. Idáig havonta voltam kontrollon, gondolom ez mostantól be fog sűrűsödni. Az első ctg-re 14-én megyek.
Remélem hamar megkapjátok a babátokat, egy ismerősünk is örökbefogadott és látni kéne milyen édesek együtt. :D

Andi
Kép
Kép
beke andrea

Sonjus, ez remek hír! Ne törödj vele, hogy kinek hányadikra sikerült, neked a 2. lesz a sikeres :lol: A nyálkahártyád még sokat fog vastagodni péntekre, és még azután is :lol: Igyál nagyon sokat és ne aggódj semmin!

Kép
domo

Ilona! :lol: nagyon jók a viccek

Andi!
Jó pihit neked a Balcsira és köszi a drukkot!
Remélem is, hogy ügyi lesz Krizsa doki :wink: mert ez az utolsó lehetősége, hogy megmutassa mit tud :D

Domo!
Köszi a bíztatást, megyek is és feltöltöm a vízespalackom :)
sonjus

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?