Új privát üzeneted érkezett!

t.kriszti zsu: mi is nekilátunk újra de most kéne megjönnie utánna irány a doki most már csináljon végre valamit :roll: vajon mikor sikerül???? hol lehet a bibi :roll:
erzsebet0312

Kacika: akkor nálunk egész hasonló a heéyzet, bár az előző hónapomról nem tudom, hogy volt-e baba, mindenesetre volt egy pozitív tesztem és 40. napra megjött....ami nálam nem normális, mert nekem max 35 napos szokott lenni.
Nem is reménykedtem ebben a hónapban, erre most már a harmadik pozitív tesztem van. Remélem minden rendben, szombaton teszt, aztán irány a doki!!

Kép
Attila 3 éves volt áprilisban
Andris 5 éves volt júliusban
klarka

Klarka, biztos minden rendben lesz, szorítok, és hajrá :lol:
Vendég

Klarka, Kacika! Szurkolok, hogy minden ok. legyen veletek! :D

Én is lehiggadtam kissé, és most mandalákat színezek. Ez nagyon jól megnyugtat, a szép motívumok gyönyörködtetnek, és a végeredményt ki is lehet ragasztni ajtóra,ablakra stb. :D

Kriszti, Andi, Zsu! Nem tudom nekem mi segít vizonylag hamar túl lenni a hullámvölyeken. Bár lehet az, hogy voltam terhes, persze a legnagyobb félelmem (ne haragudjatok, de ezt muszáj megosztanom valakivel ): A terhesség művi befejezésének nagyon ritkán, de lehet következménye meddőség... Csak remélem, hogy nem estem ebbe a nagyon ritka esetbe... :( Persze ez csak félelem, de nem tetszik, hogy a terhességem óta felborulni láttszik a testem működése. És ha beleszámolom, hogy mióta próbálkozunk eredmény nélkül (pontosabban kézzel fogható eredmény nélkül) akkor mi is a 8 hónapnál tartunk. De nem fogom feladni!

Krszti! Mennyire lett pozitív az ovu teszt? Én a 14. napon csináltam egyet, éppen csak halovány lett. A tojcsit meg közömbösítheti a férfi magja, tehát ha voltatok együtt nem is kell látszódjon.
És jó nyaralást!

Erzsi! Miért a multkor nem csinált semmit csak nézegetett? Kezelést nem kaptál?

Kép
kislibus

Jó reggelt mindenkinek!

Hogy vagytok?
Én jól! Képzeljétek, azt álmodtam, hogy eszméletlen sok csokit ettem!

Gyerkőt viszem ma orvoshoz, mert nagyon meg van fázva, egész éjjel porszívóztuk az orrát! Úgy sajnáltam szegényt...

Kép
klarka

Kihaltunk? Nincs ma senki?

Kép
klarka

Klarka!
Én vagyok! Láza nincs neki ugye? Csokit ettél? És biztos hogy csak álmodtad? :wink: :lol: :lol:

Kép
kislibus

Én lehetnék jobban is, pirkó eszeveszettül belehúzott, de elhatároztam, hogy utána járok a ciklusomnak és a pémnek, úgyhogy vettem is egy hőmérőt, no meg ovu tesztet, és most csinálok min. 1 de max. 3 hőmérős hónapot, hogy megnyugodjak. De remélem csak egy hónapig utok el! :D

Kép
kislibus

Kislibus, hőmérőre fel, nekem gyönyörűen mutatta a dolgokat, sokminden ki lehet belőle olvasni.

Klarka, Andris jobban van?

Kriszta , majd mesélj a nyaralásról.

Krisztinkáék a hétvégén érkeznek haza?? Asszem.

Zsu, Andi, mi újság? Jó keveset jön erre mindenki!
Nálam tombol a hányinger, de még csak 2 hét múlva megyek dokihoz.
Vendég

Sziasztok!

Sajna elkezdtem barnázni, szombaton kellene megjönnie.
A citológiám P1-es lett. Ilyen még nem volt, mindig P2 szokott lenni. Legalább ezzel nincs gond.

Puszi, szép napot.

Zsu

Kép
bvigh

Ma reggel már el is felejtettem mérni.... :) Jól csinálom mi?

Kép
kislibus

Kislibus!
Szerintem nem olyan nagy baj, hogy ma elfelejtetted. Nekem a dokker azt mondta, hogy vérzéskor tök fölösleges.Úgyhogy még nem maradtál le semmiről sem.

Puszi

Zsu

Kép
bvigh

Sziasztok!

Vagyok ám,de holnap megint forgatok egy reklámot reggel fél 6tól,és egész nap azt csináltam.
Imádás,puszi,hétvégén leszek!!!!
vedresandi

Sziasztok!

Én is, Andris is jól van, most Apa beteg, de majd csak kimászunk...

Holnap lesz a "hivatalos" tesztelés :)

Ma benn vagyunk Pesten, de du. megyünk haza.

Szép napot mindenkinek!

Kislibus: ilyenkor még nem baj, ha elfelejted...

Kép
klarka

Klarka! Zsú! Ma mértem! Szájban, 36.5. Csak azért mérem, mert az előző ciklus rövidsége miatt akkor lehetett pém, amikor még menstruáltam....A műtét óta 9-10 napig tart, ami azért elég durva...

Klarka! Örülök, hogy joban vagytok, ez általában igy megy a családokban, ha egy elkezdi...

Andi jó muunkát, de azért ne gárgyulj bele!

Csak jövő héten leszek! cupp mindenkinek!

Kép
kislibus

Sziasztok!

Kislibus: méricskéld, mindig ugyanabban az időpontban, ha tudod!

Na, mára én is jól megfáztam, úgyhogy igazad volt!

Majd írok, ha megcsináltuk a tesztet!

Kép
klarka

Klarka!

Gyere írj, ne kínozz minket!!!!!!!!!!!

Zsu

Kép
bvigh

Szióka csajszik!

Ki merre van?
Nekem nemrég mentek el anyukámék. Még most ebédeltem.
Már megint egyedül vagyok itthon, a párom természetesen dolgozik.
A görbém meredeken lefelé görbült ma reggel, de még nem jött meg rendesen.

Klarkaaaaaaaaaaaaa! Ne csigázz tovább!!!!!!!!!

Zsu

Kép
bvigh

Sziasztok!

Én meg VelenCén.Mostanáig kártyaparti,és neki kezdtünk kerti sütnI.Este talán még jövök.

Klarka?????
vedresandi

Megvagyok!

Pozitív lett és a tesztcsík erősebb lett, mint a kontroll. De most utánanézek, hogy mikortól van szívhang átlagban és csak akkor megyek orvoshoz.
Nagyon örülök, most már kezdjük beleélni magunkat. Voltunk délután kirándulni és holnap is megyünk!!

Jó éjt mindenkinek és kedvesek vagytok, hogy izgultatok!! Nagyon drukkolok mindenkinek!

Kép
klarka

Klarka:még halkan,de nagy nagy gratula.

Mi most értünk haza.Az agárdi pop strandon voltunk mirigy koncerten a párommal és anyóssal.Óriásit buliztunk :lol: 8)
vedresandi

Sziasztok!

Szia Zsu!

Köszönöm a jókívánságokat!

Kérdésedre, minden reggel hőmérőztem, és minden reggel a PG 53 mikrószkóppal ellenőriztem.
Mint ahogyan a könyvben meg van írva 14-én megemelkedett hőmérsékletem, és a mikrószkóp és bepárfányozodott.... De még sem sikerült.
Nem lehet ugyan egy szavam sem, hiszen ez még csak az első hónap volt. De nem gondoltam volna, hogy így neki szomorodunk a párommal a negatív tesztet figyelve....

A tökéletes orvost még nem sikerült megtalálnom. Az éves szűrések alkalmával, mindig sztk-ás orvoshoz mentem, ők nem voltak nagyon barátságosak, de akkor nem is különösebben figyeltem erre oda. De most már más a helyzet.

A vérképem rendben van, rengeteg gyümit eszek. És a nőgyógyász is mindent rendben talált. Bár megint úgy éreztem magam mintha valami futószalagon lennék
"minden rendben, ha teherbe esett jelentkezen, kérem a következőt "
és ezt sem túl kedvesen. Azt már látom, hogy magánrendelésre kell járnom ahhoz hogy emberszámba vegyenek.

Zsu, milyen tanácsokkal látott el az orvos?

Lányok! Szívesen fogadnék tanácsot.

Mazsola
mazsola1

Sziasztok!

Lányok! Azért ne tűnjünk már el ennyire.
Ma eldől, hogy felmondok-e a munkahelyemen. Este jövök a beszámolóval.
Ja, igen a vonalzómat jól látjátok. Már megint új hónap kezdődött.

Mazsola, örülök, hogy csatlakozol hozzánk. Túl sok tanácsom nincs számodra, mérd továbbra is a hődet, és szerintem ne csinálj minden hónapban tesztet, várd ki míg megjön, különben bedilizel. Majd a lányok leírják neked, hogy ez mindenkinek elég sz@r érzés.
Remélem nektek azért nem kell annyit várnotok, mint nekünk.

Ha gondolod én szívesen megadom neked a dokim elérhetőségét, csak ugye ő a Semmelweisben van.

Zsu

Kép
bvigh

Sziasztok!

Képzeljétek, Andris a hétvégén el kezdett egyedül járni!
Néha meglepően hosszú "utat" tesz meg...

Kép
klarka

Jó reggelt,sziasztok!

Zsu:én a héten már vagyok,vége a hajtásnak.

Mazsola:üdv itt....,ielőbbi babásodást Neked!

Én márol meg kell küzdjek azért,hogy bemehessek a munkahelyemre,mert elkezdődött a sziget.Remélem nem fogy el hamar a türelmem.Holnap LGT!!!!!jupieeeeeeeeeeee
vedresandi

Sziasztok!

Na vagyok már én is!!!

Klarka! Óriási halk gratula! Fantasztikus látni amikor elindul a kismanód! Nagyon ügyes Andrisod! Most már hipp-hopp és 2-3 hét alatt úgy belejön a menésbe, hogy nem fogod utolérni! Nálunk is így volt!

Mazsola! Üdv közöttünk! Mihamarabbi babásodást!

Kislibus! Jobban vagy már? Túlélted a mensit???

Kismamik! Hogy vagytok???

Zsu! Látom szuper lett az eredményed! Nem irigyellek a munkahelyed miatt! Nagyon remélem, hogy sikerül meghoznos a helyes döntést!

Krisztiék nyaralnak ugye? Kicsit megkésve BOLDOG NÉVNAPOT KRISZTI!!!!

Na nekünk a nyaralás fantasztikus volt, nagyon jó időnk volt a tenger is 28 fokos volt. Fantasztikusan szép helyeken jártunk!
A ciklusom viszon katasztrófa, pé-m szerintem nem is volt:

Kép

Millió pusszancs mindenkinek!
Vendég

SZia Krisztinka, ha csináltatok képeket, akkor tegyél fel, szívesen megnézzük ám!

Én jól vagyok, illetve egész nap hányingerem van ami már néha kikészít, alíg bírok Petivel foglalkozni, de tűröm, hisz ezt akartam.

Klarka, nagyon ügyes Andris, hamar eljön az amikor már tényleg mindenhova csak menni fog, és nem megy vissza négykézlábra.

Zsu, kíváncsian várjuk a híreket. Mitől függ amúgy??

Üdv Mazsola, kívánok hogy hamar legyen 2 csíkod.

Andi, jó koncertezést!

Na csók mindenkinek, megyünk hamarosan ebédelni, mert hányinger ide vagy oda, az étvágyam az kifogástalan! :shock:
Vendég

Kacika:én nem koncertezem a szigeten :lol: :lol: :lol: Nekünk az irodán van ott,de a másik felén,ahhoz,hogy eljussak a helyemre át kell gázolnom kocsival a szigetlakókon :wink: :lol: :lol:
vedresandi

Krisztinka!

Már mi is haza jöttünk pénteken!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Örülök,hogy nektek is jó volt!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Köszönöm szépen!!!!

NEKED IS BOLDOG NÉVNAPOT!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Vendég

Andi, azt tudom hogy te ott dolgozol, és gondoltam hogy nem koncertezel, azt hittem te is meghallgatod az lgt-t, erre vonatkozott a "koncertezés", lehet félreérthetően írtam :shock:

Péter a mamánál, kicsit lehet pihenni.

Klarka, szép a vonalzód, egy hét a különbség köztünk :lol:
(ha fiunk lesz, Andris lesz)

Csóközön
Vendég

Krisztinák!
Ezer bocsánat, de így utólag is boldog névnapot kívánok!

Kép

Klarka! Nagyon ügyi Andris! Most aztán futkoshatsz utána, innen nincs megállás.
Andi! Akkor most neked nagyon jó heted lesz………..
Krisztinka, ugye mutatsz nekünk fotókat? A görbéd tényleg elég érdekesen alakul, kíváncsi vagyok most milyen hosszú lesz a ciklusod. Szerintem rekord.

És a mai napom is egész jól alakult, még nem mondtam fel. Azt hiszem már a múltkor is mondtam, hogy kezd elegem lenni. Erre a múlt héten az üzletvezető kijelentette, hogy ő is kér magának a jutalékunkból, mert neki nagyon szar a fizuja. Na erre végleg bepöccentem, és azt mondtam, hogy ha le mert venni a jutalékomból, akkor felmondok. Ez azért is lett volna nagy szívás neki, mert a kolléganőm is már csak a hónapban van, meg,ha én is………..Abba jobb nem is belegondolni. Így most maradok, de folyamatosan adom be az önéletrajzokat a most nyíló üzletekbe. Ugyanis két bevásárlóközpont féleség nyílik most. Ha lesz valami jó, akkor átmegyek, viszont akkor a babagyártás jegelve lesz pár hónapig.
De ezt majd a jövő dönti el.
Na tessék, már megint magamról írok csak egy csomót.
És azt még nem is írtam, hogy tegnap megjött, és olyan rosszul voltam, mint még soha. Nagyon fájt a hasam, és az egész hátam, meg hányingerem is volt. De szerencsére este mintha elvágták volna, megszűnt. Így legalább tudtam aludni.

Bocsi a szófosásáét
:oops: :oops: :oops: :oops:

Zsu

Kép
bvigh

Sziasztok!

Mazsola! Mihamarabb babát a pocidba! Szerintem se tesztelj, csak ha már nem jött meg. És ez a hónap szerintem is peches volt mint a fene, de ez van, csak várni lehet a köv. pét és újra próbálkozni. És nézzuk a jó oldalát, a babát összehozni mégiscsak egy kellemes tevékenység :lol:

Andi! Én Hooligens koncertet szeretnék! Nem is lehet rossz minden nap átgázolni a szigetlakókon!

Kriszti, Krisztinka! Üdv itthon és boldog névnapokat! :D

Klarka! A szívműködés a mensi utáni 7. hétre tuti, de ha a fogamzástól veszzük, akkor 21-35. naptól :D

Kép
kislibus

Zsu! Nem semmi miket csinálnak veletek. Én lehet már cspot-papot otthagytam volna!

Andi! Hol tudok olyan frankó görbét készíteni mint a tied? regisztrálni kell hozzá?

Ma még absz. neg. lett az LH tezstem. És az alaphőm nagyon lacsony. 36-36.3 közt mozog. Reggel 7-8 közt mérem, attól függ, mikor kelek :D

Kép
kislibus

Sziasztok,derűs estét!

2 helyen lehet görbét vezetni.
a wuki,ami német oldal
http://www.wunschkinder.net/ (ehhez Zsu ért,ha jól tudom)

és a ferti,ami angolul van
http://www.fertilityfriend.com/

Ha kell segítek.
vedresandi

Kislibus, már én is rég otthagytam volna, ha nem szeretném annyira a babát. Azt gondoltam, hogy sokkal hamarabb leszek terhes, és mehetek a dolgomra. De ha most váltok, akkor nem jöhetek el pár hónap múlva, mert valószinű kirúgnak. Szóval ezért tűrök.

Puszi, jó éjt mindenkinek!

Zsu

Kép
bvigh

Jó reggelt!!

Hogysmint ma reggel?

Andi, bértél dolgozni?

Zsu

Kép
bvigh

Sziasztok,jó reggelt!

Zsu:Ma reggel még nem volt nagy rumli,mert ez a nulladik nap,a beköltözős.Ma haza nem tudok majd jutni.Vettem is hideg élelmet,hogy nem kapjak gyomorfekélyt haza felé.
vedresandi

Andi kitartás! Lehet, hogy jobb lenne, ha ott maradnál, így megúsznád a holnap reggelt. :lol: :lol:
Viszont most nézem a vonalzódat. Izgalmas napjaid vannak. :oops: :oops:
Ja, és ikrekre hajtasz?????????????????

Zsu

Kép
bvigh

Zsu:csak a vonalzó ilyen,nem hajtok ikrekre,mert most már tudom,hogy 1 kislány tart felénk :wink: :lol:
vedresandi

Hoooooooooooooooooooogy?????????????????????

Zsu

Kép
bvigh

Sziasztok lányok!

Bocs,hogy eltüntem,nincs semmi baj,csak két hete nem volt netünk.Visszaolvasok,és mostmár leszek rendesen......
Amúgy jól vagyunk,babácskánk nagyon sokat mocorog.

Kép

Kép
ancsa03

Köszönöm a névnapi jókivánságokat,és hasonló jókat kivánok igy utólag a Krisztináknak!!!!!!!

Klarka:Gratulálok a babához!!!!!!!!!!

Mazsola:Üdv.közöttünk,és mihamarabbi babásodást kivánok neked...

Kép

Kép
ancsa03

Ancsa!

De jó, hogy te is vissza jöttél hozzánk!Akkor ugye napközben is leszel?
Én már csak holnap délután dolgozom a héten. Olyan jó lesz itthon..............

Zsu

Kép
bvigh

Zsu:Igen napközben is leszek.
Szerintem ha birod,akkor tartsd ki a munkahelyeden,mert a munkanélküli után,ami a minimálbér,kb.40 000,- a gyed,a családival eggyütt.

Kép

Kép
ancsa03

Sziasztok!

Jaj, olyan jó, hogy megint ennyien vagyunk!

Olyan kínos volt ma, mert férjem a barátokkal ment úszni a Sportmaxba és úgy mentem volna velük és kérdezték miért nem....hát mondtam, hogy megjött, ők meg jót somolyogtak.....de nem tudták, hogy mi a titkunk.

Tudom, hogy ez már volt téma, de úszni akkor mikor lehet? Hanyadik szemeszterben? Vagy most mehettem volna?

Kriszti, Ancsa: jó, hogy visszajöttetek!!!

Kép
klarka

Andi, nem adtál magyarázatot arra, hogy "kislány"! :lol:

Kép
klarka

Kacika: tényleg csak 1 hét különbség!!!

Kép
klarka

Csajok, én ma úgy szédültem, mert a legnagyobb melegben voltam fiammal a piacon, úgyhogy Apukám értünk jött...persze nem mondtam el semmit, mert az ember amúgy is elszédülhet...:)

Itthon aztán jól kipihentem magamat!!

Kép
klarka

Klarka!
Mikor fogsz dokihoz menni?
Még, jó, hogy apukád el tudott hozni titeket.

Kismamik!
Most már nem kell sokáig bírnotok a hőséget. Ezt az egy hónapot már csak kibírjátok valahogy.

Ancsa, tényleg csak azért nem adom fel, amit te is írtál.

Zsu

Kép
bvigh

Sziasztok!

Mindenkinek köszönöm a fogadtatást, és a jó kívánságokat.

Kislibus igazad van abban, hogy a babacsinálás egy kellemes elfoglaltság, de ez őrület mennyi terhességi tesztet megcsináltam, hogy hátha valamelyik két csíkos lesz :-(

Azért bizakodom, a következő hónap biztos az a hónap lesz.

Ma a főnököm észrevette amint bekapok egy magne B6-ot.
Gondoltam, jeszus csak rá ne kérdezzen! Aztán mikor olyan kérdőn nézett rám, azt mondtam, izomrángásra szedem.
Ez is csak azért jutott eszembe mert a páromnak néha eljön ilyen izomrángása a szeme alatt, és az orvosa magneB6-ot javasolta.

Most együtt szedjük a magne B6-ot :-)

Kicsit aggódom, hogy idő előtt kiderül a tervünk a munkahelyemen.

A magne B6-ot mostantól pedig már csak itthon szedem.

Mindenkinek szép estét kívánok!

Mazsola
mazsola1

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?