Krisztinák!
Ezer bocsánat, de így utólag is boldog névnapot kívánok!
Klarka! Nagyon ügyi Andris! Most aztán futkoshatsz utána, innen nincs megállás.
Andi! Akkor most neked nagyon jó heted lesz………..
Krisztinka, ugye mutatsz nekünk fotókat? A görbéd tényleg elég érdekesen alakul, kíváncsi vagyok most milyen hosszú lesz a ciklusod. Szerintem rekord.
És a mai napom is egész jól alakult, még nem mondtam fel. Azt hiszem már a múltkor is mondtam, hogy kezd elegem lenni. Erre a múlt héten az üzletvezető kijelentette, hogy ő is kér magának a jutalékunkból, mert neki nagyon szar a fizuja. Na erre végleg bepöccentem, és azt mondtam, hogy ha le mert venni a jutalékomból, akkor felmondok. Ez azért is lett volna nagy szívás neki, mert a kolléganőm is már csak a hónapban van, meg,ha én is………..Abba jobb nem is belegondolni. Így most maradok, de folyamatosan adom be az önéletrajzokat a most nyíló üzletekbe. Ugyanis két bevásárlóközpont féleség nyílik most. Ha lesz valami jó, akkor átmegyek, viszont akkor a babagyártás jegelve lesz pár hónapig.
De ezt majd a jövő dönti el.
Na tessék, már megint magamról írok csak egy csomót.
És azt még nem is írtam, hogy tegnap megjött, és olyan rosszul voltam, mint még soha. Nagyon fájt a hasam, és az egész hátam, meg hányingerem is volt. De szerencsére este mintha elvágták volna, megszűnt. Így legalább tudtam aludni.
Bocsi a szófosásáét