Új privát üzeneted érkezett!

Szia Sirkici!
Jelen vagyok. :wink:
Vendég

Sziasztok!
én is .... élek....

babszika

Hűű Babszi, jó nagy kedved lehet, így hétfőn reggel!Nem irígylem Bálintot, de meglesz a gyümölcse és akkor nagyon jóóóó lesz ám!
Vendég

Sziasztok!

Nóri,
ne mondd, hogy megjött... :(

Babszi,
én is élek, de alig, olyan álmos vagyok, meg unott, biztos, mert meg akar jönni...
sirkici

ne is mondd Nóri!!!!
tegnap szintén nagy munka volt a háznál és egysezrűen mindenem fáj.... ráadásul fáradt is vagyok, ami magával vonzza (nálam) a hisztit.

és 9:30tól egy új termék oktatását kapjuk, aminek a végén vizsga van :? :?: :?:

babszika

Sirki!
biztos, h megjön???

nekem egysezrűen nem akar megjönni. már kezdek aggódni.

babszika

Sirkici:ez van...de nem is baj, mert így csütörtökre úgy-ahogy elmúlik és nem fog zavarni a nyaraláson!Egy cseppet sem estem kétségbe, majd jövőhónapban belehúzunk.
Már csak 3 napot kell dolgozzak!jupiéééé
Vendég

Babszi,
akkor neked se lehet egy jó napod! Igaz, hogy kifáradtatok, de legalább halad a ház, és olyan jó lesz majd mihamarabb beköltözni!!! :D

Nóri,
mikor is utaztok?
sirkici

Babszi,
szerintem igen, biztos, hogy meg fog jönni! Majd mindjárt rakok fel görbét, meglátjátok...
De veled mi van? Hány napos is szokott lenni? Nem érzel semmi különöset?
sirkici

csütörtökön hajnalba indulunk pestre, a gép délbe indul
Vendég

Sirki!
nekem eddig max. 31 volt.
különöset? gondolom, arra célzol, h lehetek-e babás. nem lehetek. sajnos most nem tudok görbét feltenni, mert már olyan hosszú, h kicsinyíteni kellene.... de itt a cégnél nem tudom.

szóval, őrült egy görbe... gondolom, a gyógyszertől, de már ez is idegesít. jönne meg és talán a köv. ciklusban már pé is lenne..... :evil: :(

babszika

Na, itt a görbém:

Kép

Remélem nem fog megjönni időnap előtt!!! :?

Babszi,
nem konzultáltál a dokiddal, hogy akkor meg mitől nem jön meg?

Nóri,
akkor neked nemsokára nagyon jó lesz!!! 8)
sirkici

Sirki!
simán lehet a gyógyszertől. hiszen a ciklus végefelé kezdtem el szedni.... a gyogyi nem tudja, h most emg kellett volna jönnie. Ő csak teszi a dolgát. :)
még várok pár napot. ha nem jön meg, kénytelen leszek norcolutot szedni.

Nóri!
nagyon megharagudnál, ha én még idén babás lennék? :wink:

babszika

Babszi,
bocsi, de már megint szőke vagyok! Mire hat ez a gyogyi? Gondolom pé serkentő, de azon kivül van már valami is? De ha pé serkentő, akkor hogy lehet elkezdeni szedni a ciklus második felében?
sirkici

Babszi:üsse kavics...nem nagyon!!!
Jövőre majd rátokverek úgyis! :wink: :lol: :lol: :lol:
Vendég

Sziasztok!
Ime itt van a csodálatos kesze-kusza görbém....
Kép

Kép
Kép
gabi82

Sziasztok!

A babaproject indul 2006. aug. topikba szoktam írni, de most segítséget szeretnék tőletek kérni. :oops:
Szóval ez a 2. Clostys hónapom. Az előző nagyon szuper volt peteérési tünetek szempontjából, csak épp lemaradtunk róla :) :lol:
Pénteken voltam a 12. napon, mentem is a dokihoz uh-ra. Akkor, a gép valamiért nem látta a bal petefészkemet, csak a jobbat. :shock: Ott viszont csak egy 13 mm-es tüsző volt, ami nagyon kicsi. Kaptam e-vitamint, hogy szedjem és tegnap kellett visszamennem a kórházban, controll uh-ra. Péntek este elég nagy mennyiségben megjelent a cervix, az uh. szerint 6,3 mm vastag most a nyálkahártya.
Hát, a controll uh még rosszabb volt, mert bár látták a bal petefészket, már nem volt benne semmi, a jobban lévő 13 mm-es pedig nagy valószínüséggel felszívódott. Így a doki kijelentette, hogy ez egy anovus hónap és mivel már egy éve próbálkozunk, menjen a férjem andrológiára, aztán én ősszel átjárhatóságira. Hát, eléggé megzuhantam :cry:
Aztán késő délután elkezdett görcsölni a derekam, majd rá 1/2-1 órára jött a méhszájfájdalom. Persze, össze is bújtunk apával, biztos, ami biztos. :P

Amit nem értek, hogy ha ez állítólag egy anovus hónap, akkor hogy lehetnek pé tüneteim? :shock: Vagy lehetséges, hogy a balban - amit nem láttak elsőre - volt egy tüsző ami kiszabadult? Mert hát azt már csak üres állapotban látták.

Vélemény lányok?

Mert én azt gondolom, hogy anovus hónapban nincsenek pé tünetek. Rosszul gondolom?

KépKép
KépKép
Kép
pinkiné
Kistarcsa

Nem értem én ezt. Ha holnap felmenne a hőm akkor 11-én lett volna pé.
De úgyse megy fel..... :(

Kép
Kép
gabi82

Gabi,
szerintem ez nem kesze-kusza görbe, hanem pont tökéletes, és ma van pé-d, úgyhogy hajrá! De végül is majd holnap többet látunk belőle, ha felmegy a hőd, akkor tuti volt pé!

Pinkiné,
sajnos ehhez nem tudok hozzászólni, fogalmam sincs, hogy egy anovulációs ciklusban lehetnek-e pé-re utaló jelek?! Bocsi!

Egyébként valaki tudja, hogy Andi hol van elveszve? Nemtudok róla, hogy nyaralna! Vagy talán mégis?
sirkici

Gabi!
Lehet, h most van pé-d!!

Sirki!
Tényleg szőke vagy :lol:
PCOS VAGYOK! ARRA SZEDEK GYOGYIT, AMIT VÉGRE SIKERÜLT KIHARCOLNOM :arrow: AZ INZULINOMAT NYOMJA LE! :lol:

babszika

Az Andi Velencén volt anyóséknál. És ha minden igaz, sztem ma is későn kel (nagoyn helyesen)

babszika

Szia pinkiné!

Hát, a fene tudja ezt...pé biztos volt, főleg, hogy látta a tüszőt.Az viszont lehet, hogy nem repedt meg vagy feszívódott.De pé lehetett előtte is, azért nem láthatta.
Én csak egy hónapon vagyok túl, nálam sem jött be, de örültem olyan szempontból, hogy "működök" a closytól.
A kiskatona vizsgálat egyszerű és hamar megvan, az átjárhatóságitól se es kétségbe, azt mondják nem gáz éééés, hallottam már olyat, hogy utána rögtön jött a zebrás teszt!
Vendég

Babszi,
hi-hi, tényleg szőke vagyok! Na jó, értem, azt tudom, hogy PCOS vagy, meg a cukorral megdöntötted a rekordot, meg ilyenek, de én sem tudom, hogy mit nem értek mostmár... :oops:
sirkici

Sirki!
nem a cukrommal van baj, hanem az inzulinommal!!!! :lol: :lol:

babszika

Le kell lépnem.... :evil:

legyen szép napotok!
sok puszka!

babszika

Babszi,
szia, jó vizsgázást!
Én azt hittem, hogy a cukor meg az inzulin ugyanaz... :oops:
sirkici

Kérdezhetek egyet? Az időjárás nem befolyásolja a hőmérsékletet? Vagyis ma éjjel egész hűvös volt. Nyitott ajtónál aludtunk. Nem lehet, hogy azért esett le a hőm?

Amúgy én is arra gondoltam, hogy ma akció lesz.... :oops: :D

Amúgy megnéztem a nyálam pg/53-mal. De szerinte ma nem az a nap van....
De nem hiszek neki!!!!!!!!!!

Kép
Kép
gabi82

Babszika,
jó tanulást, meg vizsgázást!!!!!!!!!!

Kép
Kép
gabi82

Gabi:a pg 53-at felejtsd el.És a mini mikroszkópot is.Tapasztalatból mondom. :wink:
Vendég

Gabi,
szerintem a kinti hő nem befolyásolja a testhőt, úgyhogy nem attól esett le, nyugi! Amúgy meg én sosem használtam ilyen mikroszkópot, de az én véleményem az, hogy szemétbe valók!
sirkici

Sirkici:mostmár én is így gondolom, bár engem is bepaliztak vele simán...mind a kettővel csináltam hónapokon át...és a mikroszkóp nem is olcsó mulatság.(10.000,-)
Azt mondják, az LH teszt a legbiztonságosabb, mert a nyálban hamis anyagok is termelődnek, amik tévesen befolyásolják az eredményt.
Vendég

Nóri, Sirkici,
köszi, ez megnyugtatott. Én is úgy érzem, hogy azt hiába nézegetem......
:D
Már alig várom az estét!!!! :oops: :lol:

Kép
Kép
gabi82

Na jó reggelt!

Végre a hajtásnak,most már jövök....ha beérek,mert a sziget fesztivál miatt hidegélelmet kell vinnem reggelente magammal,olyan nehéz bejutni az irodába :twisted:
vedresandi

Mi az az LH teszt?

Kép
Kép
gabi82

Gabi,
ez az hajrá estére! Az LH teszt az is nyálka teszt, de nem vagyok benne biztos?! Úgy néz ki ma tényleg nagyon szőke vagyok!

Nóri,
én nem használtam soha, főleg az árából kifolyólag is, de attól függetlenül nemhiszem, hogy bejönne, túl sok az ellentábor ahhoz, hogy elhiggyem, hogy működik!

Andi,
na végre, szia! Mi újság feléd?
sirkici

Sirkici:az LH nem nyálteszt, hanem vizelet!!!!
Vendég

Pont olyan, mint a terhességi tesz és a vizeletben levő hormonból mutatja ki, hogy van a pé.Ott is a két csík a cél.
Vendég

Nóri,
éppen most néztem utána ennek az lh tesztnek, végül is lehet benne valami!
sirkici

Nóri,
szép lett a vonalzód, én is azt tervezem, hogy mostantól újitok minden hónapban, meglátjuk melyik hozza meg a várva várt eredményt... Egy kicsit babonáskodok!
sirkici

Az tuti, tényleg, bár én még azt nem próbáltam, de Leo is azt javasolja, ha valaki nem vezet görbét.

Szia Andi!Én azért ilyenkor nem bánom, hogy vidéki műtyúk vagyok! :lol: :lol: :lol:
Vendég

A nyaralás miatt választottam pálmafásat, amúgy nálam ez hangulatfüggő.Majd télen biztos havasat fogok...vagy télapósat... :wink:
Vendég

Andi:milyen volt Velencén???Kipihentétek magatokat?
Vendég

Szia Andi!

Nóri,
esetleg tudsz valami konkrét márkát, vagy hogy hol lehet venni?

Kép
Kép
gabi82

Gabi:dm, rossmann
Az van ráírva, hogy ovulációs teszt.
Vendég

Na,visszaolvastam.

Nóri: sajnálom pirit,ölelés,ölelés,ölelés.
Jó volt Velencén,ilyen volt szombat este a part Agárdon:
Kép

Én lekattantam a babaprojectről,mert jönni fog a baba,tuti.
Hőmérő is kuka.
vedresandi

Gabi:

5. LH-teszt

A növekvő tűsző egyre több ösztrogént termel, ennek hatására - egy bizonyos szint után - az agyalapi mirigyben termelődő luteinizáló hormon mennyisége hirtelen megnövekszik, ez a jelenség az LH-csúcs A hirtelen megnövekedett LH legfontosabb hatása, hogy a tüszőben érlelődő petesejt pár óra alatt teljesen "beérik", majd kb. 36 órával az LH-csúcs után kiszabadul a petefészekből és elindul a petevezetékben a méh felé. Ez a vándorlása néhány napig tart.
Az LH-teszt vizelet segítségével ezt az LH csúcsot érzékeli. Használata egyszerű, akár a terhességi gyorsteszteké. Több márka közül válogathatunk már, a drogériákban, patikákban fellelhetőek.
Vendég

LH-teszt

A növekvő tűsző egyre több ösztrogént termel, ennek hatására - egy bizonyos szint után - az agyalapi mirigyben termelődő luteinizáló hormon mennyisége hirtelen megnövekszik, ez a jelenség az LH-csúcs A hirtelen megnövekedett LH legfontosabb hatása, hogy a tüszőben érlelődő petesejt pár óra alatt teljesen "beérik", majd kb. 36 órával az LH-csúcs után kiszabadul a petefészekből és elindul a petevezetékben a méh felé. Ez a vándorlása néhány napig tart.
Az LH-teszt vizelet segítségével ezt az LH csúcsot érzékeli. Használata egyszerű, akár a terhességi gyorsteszteké. Több márka közül válogathatunk már, a drogériákban, patikákban fellelhetőek.

Itt egy nagyon jó oldal, és mindent megtudhattok róla:

http://www.infertility.hu/bm.htm

Mindenkinek szép hetet kívánok, indulunk nyaralni...
Andi, utána jövök vissza, és megoldjuk azt, ami félbemaradt :wink: :)
Vendég

Nóri, húúú de egyszerre másoltuk be ugyanazt:))) Gúúúgli, ugye?:)
:)))
Vendég

Andi:hűűű, de szép!

Piri menjen a francba, majd elűzöm egy évre nemsoká!!!De semmi gáz, én sem mérek-nyalok-figyelek-stb.
Hőmérő a kukában...na ez igen kérem szépen! :lol: Gratulálok. :P
Vendég

Pöttye: :lol: :lol: :lol:
NAGYON NAGYON KELLEMES NYARALÁST KÍVÁNOK!!!!
Vendég

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?