Sziasztok!
A babaproject indul 2006. aug. topikba szoktam írni, de most segítséget szeretnék tőletek kérni.
Szóval ez a 2. Clostys hónapom. Az előző nagyon szuper volt peteérési tünetek szempontjából, csak épp lemaradtunk róla
Pénteken voltam a 12. napon, mentem is a dokihoz uh-ra. Akkor, a gép valamiért nem látta a bal petefészkemet, csak a jobbat.
Ott viszont csak egy 13 mm-es tüsző volt, ami nagyon kicsi. Kaptam e-vitamint, hogy szedjem és tegnap kellett visszamennem a kórházban, controll uh-ra. Péntek este elég nagy mennyiségben megjelent a cervix, az uh. szerint 6,3 mm vastag most a nyálkahártya.
Hát, a controll uh még rosszabb volt, mert bár látták a bal petefészket, már nem volt benne semmi, a jobban lévő 13 mm-es pedig nagy valószínüséggel felszívódott. Így a doki kijelentette, hogy ez egy anovus hónap és mivel már egy éve próbálkozunk, menjen a férjem andrológiára, aztán én ősszel átjárhatóságira. Hát, eléggé megzuhantam
Aztán késő délután elkezdett görcsölni a derekam, majd rá 1/2-1 órára jött a méhszájfájdalom. Persze, össze is bújtunk apával, biztos, ami biztos.
Amit nem értek, hogy ha ez állítólag egy anovus hónap, akkor hogy lehetnek pé tüneteim?
Vagy lehetséges, hogy a balban - amit nem láttak elsőre - volt egy tüsző ami kiszabadult? Mert hát azt már csak üres állapotban látták.
Vélemény lányok?
Mert én azt gondolom, hogy anovus hónapban nincsenek pé tünetek. Rosszul gondolom?