Új privát üzeneted érkezett!

Seriff, nekem is eszemben voltál :D Reméltem, hogy könnyebben veszed az első napokat, mint vártad :)
Igen túráztunk, már ha a papucsos kaptatást annak lehet nevezni. Tipikusan nem a terephez öltöztem :lol: De nagyon jó volt a hegyi csúcsforgalomtól eltekintve.
Lányok imádták a vizet. Orsi nem tűrte magán az úszógumit, de folyamatosan a nyakig érő vízben akart lubickolni. Nem volt könnyű :lol: :roll:
Sygnek add át, hogy nagyon csinos kismama! (ha esetleg nem olvasná :wink: )

Hajni, merre vennétek az irányt? Olyan nagyon nyaralós képek nincsenek, de azért teszek 1-2-t.

Badacsonyról a Balaton Kép
Flóra az állatkertben, mint pók :lol: Kép
"Szépszeműek"
Kép

Lilypie Pregnancy tickers
pillle

Sziasztok!

Ser:
Örülök,hogy minden simán ment az első napokban!szerintem is hosszabb folyamat lesz mire Hannus megérti,hogy ez már így marad.
Kaptál hekket?
Mi ma megsütöttük a nagy halat parázson,amit sógorom fogott.Majdnem olyan volt mint a hekknemigen volt benne szálka és az íze is hasonlított
Milyen Miris kirándulásra gondoltál?Az egész napos játszócsoportra?Jól sikerült,csak nem aludt el Mira :evil:

Hajni:
Férj azt mondja nincs elektomos bicójuk,mert eddig akármilyen fajtát hoztak,mind sz@r volt.Szívecske tök jó jel!én is azt szerettem volna Mirának,de már előre le volt stoppolva :shock:

Nana:
Jobbulást!!!

Pille:
De jó nektek!Kicsit irígykedek ,ha valakitől hallom ,hogy kettesben mennek valamerreén is nagyon vágyom már rá,nemtudom mikor lesz rá nekünk is lehetőségünk :roll:
kazi

Pillle:
Képek szuperek!!!Orsi anyira cuki :lol:
ugyan úgy van foga mint Larinak
Flóra mint pók :lol: ...igazi nagylány már!
kazi

sziasztok,

köszönöm az érdeklődéseteket, sajna Gergő szalmonella poz. lett, így folyamatosan fertőtlenítem a lakást. Holnap meg vérvétel, nekünk is kellene mintát vinnünk, közben a párom Halasra megy 11re allergia kezelésre. Kicsit aggódom, nehogy vmi baja legyen a babának emiatt a h..e fertőzés miatt.

Ser,

Örülök, hogy jól telnek a napok.

Nana,

Jobbulást.

Kattic,

Neked is.

Syg,

Csinosak vagytok a képen. Minden jót a babához, én tuti nem fogom kibírni.

Roz,

Pihi? Mikorra van programozva?
6. baba, nem semmi, és 3,6 8 hónaposan, mi lett volna a vége?

Erszényes,

jobbulást.

Timci,

Nem ettek meg a szúnyogok?

geli08

Hajny,
igazából az alkalom csak annyi volt, hogy egy év után végre újra normális fizetést kaptam. Ebben most volt GYED, GYES, meg fizetés is. Valamivel normálisabban nézett ki, mint a csak GYED, és úgy gondoltam, egy év után akkor ez most bele kell, hogy férjen, és én csárdagazda kedvencét szeretnék elbédelni :D

Geli,
hol sikerült Gergőnek szalmonellásnak lennie? Hátha ti nem kaptátok el.

Seriff, Kazi,
ilyen harc megy a jelekért? Nekünk felajánlották a csigát, hogy jó lesz-e, én meg mondtam, hogy persze. A csiga amúgy is aranyos. Végül is nem hagyományos jeleik vannak, az ikreknek, iker macijuk van, meg tényleg olyan aranyosakat találtak ki.

KépKép
KépKép
KépKép
linacska

Sziasztok!

Tavaly annó Endre ment szülöire,és mint egyedüli apukának felajánlották hogy választhat jelet.A szív jutott eszébe,így az lett.Még az ágynemünk is szívecskés,nem kell rá jelet tennem.

Kazi
a bicót úgy csinálja nekünk egy ismerös,tutti jók.Szupi erös,masszív bringa.Majd megmutitom,ha lesz.

Encu
:lol: :lol:

Pille
csudaszép hely,nem is az a lényeg hogy kirándulós kép,hanem hogy emlék. :lol: És az van ez a lényeg.Szép család,te voltál mindig a fényképész?Nálunk általában én kattogok.

Geli
jobbulást nektek,szerintem a baba védett helyen van,nem lesz baja.És így is lesz. :lol:
Naon sok ilyen beteg van körülöttünk mostanában,Anna is átesett rajta.Bár elég gyenge volt,de nem bánom.

Roz
hogy vagy?

Hajny

Kép
ágoston hajnalka

Sziasztok!

Csak beugrottam köszönni,legyen mindenkinek nagyon szép napja!

Nagyon szépet álmodtam és nekem tutti jól indul a napom!

Hajny

Kép
ágoston hajnalka

Sziasztok!

Geli, szegény Gergő. :cry: Remélem ti nem kapjátok el.

Kazi, ez a kettesben kirándulás úgy jött össze, hogy addig anyósék voltak a gyerekekkel. Egy ilyen egész napunk volt, de néhányszor fürödni és sétálni is el tudtunk menni kettesben.

Seriff, jól emlékszel a pillangó jelre. :D Flóra úgy van a pillangóval,mint Hanna a katicával. :lol:

Lina, oviban már más egy kicsit ez a jeles dolog. A nagyobbak már szeretnek maguk választani. :lol:

Hajni, neked is szép napot! :D Mi volt az a csodaszép álom?

Balim, teszel majd képeket a kirándulásokról?

Lilypie Pregnancy tickers
pillle

sziasztok :)

Hajny
köszönjük neked is :) köszi jól vagyok bár ma reggel tudtam volna még aludni ... :D de szerintem ezzel nem vagyok egyedül :)

pille
nagyon klasszak a képek :)

folyt .köv ...

Kép

Kép

Kép
roz23

ohhh elszált amit irtam :twisted: sajnos nincs időm ujra irni :(

Kép

Kép

Kép
roz23

Sziasztok!

Lina:
Mirának is csiga a jele! :D A jelekért valóságos harc megy az ovban!!!A sógornőméknél majdnem veszekedésbe torkollott az első szülői.

Geli:
Ez elég rosszul hangzik!Remélem te nem kapod el!Mielőbbi gyógyulást!!!

Hajni:
Ez igen!Ilyen korán ,ilyen jókedvet..... :wink:
én bevallom reggel fél 9után ébredtem és alig bírtam kikicmeregni az ágyból :oops:

Képzeljétek!Lari csütörtök éjjel óta reggel fél7-ig nem kap cicit.Az éjszakák egyre jobbak.Nagy sírás nem voltazt ugyanis nem bírnám ki.ha felébreg odabújik,símizem és visszaalszik,néha picit nyöszörög,de nem sír.Most éjjel már egész könnyen visszaaludt!remélem hamarossan én is a kipihent anyukák közé tartozom majd! :D
kazi

Pár kép a nyaralásról:
"meseerdő" Kép ez is Kép
bobozás Kép bobpálya Kép
Günster vízesés Kép
balim

szurdok Kép ez is Kép
bicajút a Mura völgyében Kép bicajozás Kép
balim

indulás a halstatti sóbányába
Kép
Hallstatt Kép
Kalandpark Kép Kép
balim

Balim, ez A judenburgi meseerdő?tesómék oda készülnek szombattól..... Jó látni képeket Rólatok, épp kérdezni akartam, h mi újság Felétek,merre jártok!

Pille, nagyon jó képek! "Szépszeműek" :lol: , télleg :wink: ! flóra meg nagyon édes kis pók!

Kazi,nem kaptam hekket :evil: :wink: ..Igen az egésznapos játszócsoportra gondoltam :) . Ügyes vagy Larival! Kitartást! :)

Lina, itt aztán nincs harc a jelekért, a múltkor csak úgy elmentünk egy délután az oviba,és ahogy beszélgetünk, kérdezték, h van-e ötletünk,de én még enm is gondolkoztam ezen előtte, és mondták, h bármi lehet, de ez épp van is felfestve és szabad is, hímezni nem kell semmibe.

Hajny,ne csigázz,mit álmodtál?

Roz, jobban vagy?

Geli, és hogy van most Geri? Jobbulást neki!

mennem kell, kész a fürdéssel a csajom

Kép
seriff

Bocsi a sok képért!

Ser,
örülök, hogy minden okés! Hanna ügyes kislány, belejön az ovizásba is gyorsan. Aug. utolsó hetében dolgozol? Megyünk Marcival mellkasrtg-re, szept. elején műtik. Jól kezdődik a tanév :(.

Geli,
nagyon sajnálom Gergőt. Honnan kaphatta, remélem veletek nem lesz baj.

Lina,
örülök, hogy rendbe jött Lili. Finom volt a kaja a Tanyacsárdában?

Bepa, Hajni,
nekem nincs Domim :roll: , Kecsóné lányát hívják így :) .

Pille,
nagyon jók a képek, Flóra, Orsi gyönyörűek.

Kazi,
megy a drukk a jó éjszakai alváshoz!
balim

Ser,
igen, az :lol:
balim

Balim
eleve tudtuk, hogy mit akarunk enni, vagyis én tudtam, és fini is volt. Bár a lángoló tejespitéhez már nem maradt szufla.
Most, hogy szedem a gyógyszert, nem is birok olyan sokat enni, szerencsére fogyni is elkezdtem, úgyhogy legközelebb csak a tejespitéért megyünk :D
Az a szurdok hol van, amelyikben voltatok? Gondolom sok ilyen van, de ez olyan ismerős.

Seriff,
engem csak megkérdeztek az oviban, hogy jó lesz-e a csiga? Hát miért ne lenne jó. Kb. az az egy dolog, amit tudok rajzolni :D Most még a süni szabadult, de az bonyolultabb lenne.
Amúgy már kétbalkezes szülőknek gyártanak jeles nyomdát, így csak pecsételni kell a cuccokat. A barátnőm gyerekénél a bölcsiben minden egyes pelenkára darabonként rá kell rajzolni a jelet. Még szerencse, hogy a popsitörlőnek elég a dobozára :D

KépKép
KépKép
KépKép
linacska

Sziasztok!

Balim
jaj,naon szép helyen voltatok.Csoda klaszak a képek.Jó volt a sóbánya?

Ser
hát az az álom egy csudi klasz motorozással kezdődött,majd egy klassz sziklánál megáltunk a párommal és már várt ránk egy pap,aki össze adott miket.Nem az volt a lényeg benne hogy házasság,hanem hogy teljesen mindent egyedül szervezett és meglepi,és csodás tájon.Hát ez engem naon feldobott.Jól kezdődött a napom.Délutánra hazaérve pedig jó szar lett!Na ez m ár egy másik történet.

Kazi
amíg nem dolgoztam nem tudtam hogy fogok ilyen korán kelni megint.Aztán olyan jó menni ,szeretem csinálni hogy ez már nem akadály,a hajnali ébredés.Ha találsz majd valamit ami frankón bejön,meglásd,nem lesz nehéz. :lol:

Hajny

Kép
ágoston hajnalka

Hajny,
mi történt, ami elrontotta a kevedet? Hát ez az álom nem semmi, titokban megsúgjuk Endrének??? :D

KépKép
KépKép
KépKép
linacska

Lina,
gratula a fogyáshoz. Mi júniusban voltunk az Újtanyacsárdában főiskolás találkozón és annyira jóllaktunk a sültekkel meg a salikkal, hogy mi sem bírtuk már megenni ezt a lángoló tejes izét :lol:. A szurdok Mixnitzben van, és bár már voltam párban, ezt megemlegetem, mert szép kis túra kerekedett belőle :).

Hajni.
hogy te miket álmodsz :), mi volt délutánra a baj? A sóbánya nem volt rossz (állítólag a világ legrégebbi sóbányája a hallstatti), a fiúknak meg pláne tetszett, mert voltak benne csúszdák :roll:. Ezért is kellett beöltözni, meg hideg is volt nagyon bent. A túra végén kisvasúttal hoztak ki minket...

Csajok, megy valaki holnap Bikini koncertre a főtérre?
balim

Sziasztok,

Párom elment Zsanára vmi fegyveres helyszínre egyedül és nem tudok aludni. Így van időm olvasni, bár konyhát is takaríthatnék, mert a falaknak csak egy részét sikerült eddig fertőtleníteni.

Lina,

Kajcsi nagyon jól hangzik, meg is kívántam az édességet, de persze ilyenkor nincs itthon semmi. Egyébként tök jó, hogy fizut kapsz, talán a következő hónapban már én is vagy csak okt-ben még nem is tudom.
Csiga - rajz :) :)
Én most állandóan rendőrautókat rajzolok. ;)
Szalmonella- én tippelek vmire, de 100%ig nem vagyok biztos benne. Az utsó meleg napon, nem akartam felmelegíteni a lakást a főzéssel, ezért egy közeli étteremből hoztunk ebédet. Én karfiollevest, Gergő csontlevest evett, a második viszont kakaspöri volt galuskával. Na, én a galuskára saccolok. Rossz volt az íze, de mire én megkóstoltam Gergő már belakott belőle, imádja. Akkor beraktam a hűtőbe, hogy majd eldöntöm tényleg rossz-e vagy teli vagyok. Lali később, míg aludtunk mindet megette. Én csüt. déltől rohangáltam wc-re szombatig, GErgő péntek reggelre lett lázas, Lali meg szombaton kezdte. Szóval erre gyanakszom. Soha többé nem hozok melegben kaját, inkább zsíros kenyér. Lehet, hogy már holnap lesz nekünk is eredményünk.

Hajny,

Anna mennyi idő alatt gyógyult meg? Bízom benne, én is hogy babóval minden oké. De ő még szívat is, hiába könyörgök, hogy érezhetően rúgjon meg, nem hajlandó velem kommunikálni. Gergő első mozgásától kezdve, minden nap tudtomra adta jól van, ez a baba meg tök lusti, de remélem nincs baj. Aug. 29-én megyek csak uh-ra. Olyan messzinek tűnik.
Miért lett rossz a napod a mesés álom után?

Pille,

Nagyon jók aképek. Csajok egyszerűen tündériek.
Köszi az együttérzést.

Kazi,

Köszi, remélem gyorsan gyógyulunk, mármint nem tart 2-3 hónapig.
Cici nélküli alvás - ügyik vagytok. Hátha nemsokára alhatsz éjjel. kívánom mielőbb teljesüljön, hogy álmodhass. :)

Balim,

CSuda szép helyeken voltatok. Jó a képekben gyönyörködni, én vmiért, sehova sem jutok el, második nyarat szívom meg. De a köv. tuti jobb lesz. Annak kell lennie.
Mi baj Marcival? Vmit átugrottam? Miért kell műtéttel kezdenetek?

Ser,

köszi kérdésed, az a baj, hogy hol így, hol úgy. Egyik nap csak 3szor kakil, az is már inkább kisbabás, mint hasmenés, aztán ma megint minden pelus hasmenéses kakis. De legalább eszik vmit. Az ab már elfogyott, most bizmuthot kap, de lassan az is elfogy, de nem tudom adjak-e még egy üveggel neki. Normaflore helyett most Bonolact Re-generalt kap, napi 1et. Már megint csak 10 kiló, pedig előtte már 11 volt. És nagyon nyűgös. Ja, és anya lettem az Ancsából. Hangulata is ingadozó, ha kötekszik az apjával jobban van, ha csak lóg rajtam, akkor tuti belázasodik.

Bocsi, hosszú lettem.

Sziasztok!

geli08

Sziasztok!

Arik vagytok,délután elmesélem mi történt,most csak egy pillanatra ugrottam be.

Geli
másnap már nem ment Anna hasa,a smecta gyorsan megfogta neki.Sumetrolim ab-t kapott.Én is mindig azt kaptam gyerekként.Nálam bevállt.

Majd jövök,most uzsgyi dolgozni!

Szép napot mindenkinek!

Hajny

Kép
ágoston hajnalka

geli- a mult het vegen nem ettek meg a szunnyogok,csak azelot valo hetvegen.De megfogattam magamnak,h.tobbet nem megyek ki Attucy-val ejszakara horgaszniu,mert csak kinszenvedes.Csak 1 napos horgaszatot vallalunk be. :lol: 8)

Voltam a dokinal es felirattam mind2 oltast neki.Kurva draga,elnezest a kifejezesert de nem talaltam szavakat.Hat ez van,Atticy-ert mindent! 8) )sszesen 21 143 fizettem. :roll:
Hamarosan j :roll: onnek a szuleim,mert kozeleg a nagy nap. :oops: A szuletesnapom,es fel akarnak koszonteni,mivelhogy mi nem megyunk haza,de ha maggondolom magam lehet Atticy-val egy idore hazamegyek veluk,mert itt megesz a penesz.Legalabb ott van a baratnom,akinek 2 honappal idosebb a kisfia,es egyutt mennenk setalgatni.
Hat most egyenlore ennyit! :wink:

KépKép

Kép

Kép

Kép

Kép

Cs.K.T.
timcike81
Nagykőrös

Balim,
akkor ezért volt ismerős, szerintem ott voltunk mi is a nászút alatt. Én 12 hetes terhesen másztam meg. A végén azért elgondolkodtam, hogy biztosan szükség volt-e rá, na de az elején nem lehetett tudni.

KépKép
KépKép
KépKép
linacska

Lina,
na ez az, az elején mi sem tudtuk. Kaja nélkül indultunk neki és a vége egy ötórás túra lett 700 m-es szintkülönbséggel, persze duplán, oda-vissza. Magam miatt nem is volt érdekes, de a srácok nagyon elfáradtak (persze az én térdeim is megérezték). Még szerencse, hogy a tetején volt az a kajálda, mert már nagyon megéheztünk.
balim

sziasztok :)

Sajnos alig van időm rátok :(

balim
meseszép helyen jártatok :) bizos nagyon jól éreztétek magatokat :)

hajny
ez az álom :) csatlakozom Linához ha gondolod megsúgjuk Edrének :wink: :wink:

Lina
csúúúúcs ez a kis video amit Liliről küldél :) nagyon ügyi :)
fogyáshoz gratula ha valki akkor Én tudom mit jelent már 1-2 kg minusz is mekkkora öröm :)

Kazi
cici mentesség hogy áll ? várjuk az első élménybeszámolót a nagy alvásodról :lol: :wink:

seriff
nagyon aranyos vagy köszönöm a felajánlást :) holnap megyek ki Adrokával a szemészetre és akkor kérek is időpontot az ortopédiára. Ha onnan küld a doki rtg.-be akkor meg felhívlak majd ha ottleszek :) egyébként köszönöm jól vagyok csak naggggyon platty vagyok rnegeteg dolgom van és nem haladok semmivel vagy csak olyan lassan mint egy csiga..

na mennem is kell tiovább mert vettünk egy uj tűzhelyet és ki kell szednem a régit a helyérőlé s kitakaritani helyét gondol mi lehet alatta... :roll:

Kép

Kép

Kép
roz23

Sziasztok!

Balim:
Nagyon szép helyen jártatok és ahogy leírtad,klassz dolgokat is csináltatok!honnan jött az ötlet,hogy oda menjetek?Ajánlotta valaki,vagy csak épen ezt néztétek ki?
Miért kell műteni a fiad?

Roz:
Nemcsodálom,hogy fáradt vagy,szerintem túl sokat vállalsz...néha lassíts egy kicsit :wink:
A nagy alvásbeszámolóra még várni kell sajnos,habár tegnap 3kor kelt először.Ma viszont már fél12kor :evil: Az első ébredés után sűrűbbre kapcsol és kb.5-10percig fenn van...mondogatja,hogy iszi,cici...szegénykém.Nem egyszerű dolog :oops:

Hajni:
Micsoda álom...én mindig olyan baromságokat álmodom,sokszor nem is emlékszem rá.
Jó,hogy ilyen lelkes vagy a munkában-én sajnos ha álmaim munkahelyén dolgozhatnék akkor sem tudnék enyire jókedvű lenni ilyen korán!

Geli:
Eltarthat 2-3hónapig is??? :shock: Nem semmi!És a falakat is mosni kell?Nem irigyellek az tuti!Remélem a ti tesztetek negatív lessz!
kazi

kazi
:( sajnálom kitartás lesz ez még jobb is :)

olyan hülye vagyok a lényeget le sem írtam mámint nekem nagyon -nagy öröm :) ÁKI TELJESSEN SZOBATISZTA LETT
Konkrétan szombaton modtam hogy kész vége megfogom mostmár a kis krapekot kb 2 percenként kérdeztem kell pisilni menjünk pisilni vagy kakilni sokszor ráült a drágám és egyszer lőn csoda belecsurgatott és úgy körül ugráltuk táncoltuk puszilltuk a csajokkal hoyg azóta már estére sem kell pelus :D :lol: :lol: remélem így is marad :) mundig mondja bugííííííí =bugyit akar felvenni :D csak egy a bökkenö hogy csak 3 darab fiús gatyónk van :lol: :lol: :oops: ma is rózsaszin csajos bugyiba flangált :D :D holnap gatyó vásárt tartok :)

ma megyek visza takarítani :roll:

Kép

Kép

Kép
roz23

Roz,
és tudod mi a legjobb a fogyásban? Hogy gyakorlatilag nem tettem érte semmit, csak szedem a gyógyszert. Csak az bosszant, hogy ha januárban kivizsgálnak, amikor kértem, akkor 5-tel kevesebbről indultam volna, és talán a kisbaba is megmaradhatott volna, több progeszteron pótlással.

KépKép
KépKép
KépKép
linacska

Roz,
ugye milyen ügyi a lányom :D Másnak is szívesen elküldöm Lili esti meséjét, csak fejből nem mentek az e-mail címek...
Áki meg nagyon ügyes a szobatisztasággal. Én is valami ilyesmire vágyom, amikor ő akarja, akkor legyen az, de akkor hamar álljon át.

KépKép
KépKép
KépKép
linacska

Hol van ma mindenki?

Én már a megőrülés határán vagyok. A nyíves kutya bejött, holt mocskosan, vizesen, nem bírtam visszatartani, nem bírom kirakni. Mentünk volna anyukámért, azt is le kellett mondanom, mert nem tudom kirakni a kutyát. Már a szőnyegen van. Mindent összenyálazott, vizesen dörgölőzött a falhoz... elegem van, tegnap takarítottam :twisted:

KépKép
KépKép
KépKép
linacska

Sziasztok!

Lina:
Nem hiszed el,de épen kérdezni akartam,hogy mi újság a kutyátokkal!bekapcsolom a gépet és látom,hogy rosszalkodik.... :roll: (bocsi,de mosolyogva olvastam mit művelt,én nagyon szeretem a kutyikat)

Roz:
Rózsaszín bugyis Áki :lol: Gratulálok az ügyes nagyfiúnak!

TÖBBIEK MERRE VAGYTOK???
kazi

Kazi,
én is szeretem a kutyukat, még ezt a "dögöt" is, de ilyenkor frászt kapok. Biztos más lenne, ha kölyökként került volna ide, mi neveljük fel, mi alakítjuk ki a szokásait... Így 11 évesen már mit változtassunk rajta... És a lényeg: bármennyire is aranyos, nem lakásba való a kutya, főleg nem kisgyerek mellé, úgy, hogy még egy helyben sem marad, és azt kellett néznem, hogy hogy mentsem legalább a játékokat, hogy azokat ne kelljen végigmosni.
Nemsokára itthon van a férjem, majd ő kirakra, én meg felmosok. Már száz ágra süt a nap, és még mindig nem megy ki.

KépKép
KépKép
KépKép
linacska

Sziasztok!

Én egyik többiek itt vaok!

Roz
gratula a szobatisztasághoz,ez igen.Milyen jó hogy lányokkal van körülvéve,szerintem ez invitálja nem?Rózsaszínü bugyi :lol: .Otthon mindegy nem?

Lina
kutyátok nem semmi,szerintem én is idegbajt kaptam volna töle.

Nem kell Endrének megsúgni,ez csak álom volt,nem ilyet szeretnék!Más az én álom esküvöm!

Hajny

Kép
ágoston hajnalka

Mit szóltok ehez a felhőszakadáshoz .. nagggyon durva volt nem ? !

nálunk az udvarban 30 cm víz volt a bugyinkból is víz folyt mire haza értünk mert mi meg pont akkor jöttünk hazafelé... és ráadásul fel van az egész udvar ásva bokáig járunk a sárban :roll: :lol: de élvezzük :D

ma voltuk szemészetem még 3 hónapig kell a tapasz .. és ahogy kijöttünk adri elvesztette a receptet nem is tudom hogy intézzek új receptet :roll:

hajny
mesélj milyen az álom esküvő és akkor azt súgjjuk meg neki :D :wink:

Kép

Kép

Kép
roz23

jaj gatyót vettem tuti kisautóssat erre nem 10 méret :D :lol: :lol: látom ma is elmemben vagyok :D :roll:

Kép

Kép

Kép
roz23

Roz, Elastopad junior van? Nekünk van szívesen odaadom.(vagy írok fel)

Kép
seriff

Roz, ortopédia? Ákinak gratula!

Geli, kitartást és jobbulást!

Kép
seriff

Seriff
ortopédi azt modta a csajszi a kartonozóban, hogy oda csak telefonon lehet bejelentkezni adott is egy számot de hiába hivtam nem vették fel olyan 3 tól 4 ig holnap reggeltől próbálom :) tapasz igen ez volt felíva mind a két lehetőségnek örülnék :) 4 dobozzal irt fel ugynais B.K. ha nincs kiirva elég húzós az ára :) Mikor hívhatlak ezzel kapcsolatban ?

geli
hogy vagytok ?

Kazi
éjszaka? pihenés meg volt hétfőm este moziban voltunk a csajokkal tegnap meg bikini koncerten bár mire besétáltam velük a avárosban azt hittem a maradék hajam is kuhullik :D :D :roll: még a hangyát is legugolva néztük mindne sarkon :D

pille
jól vagytok ???

Nana
régen voltál :)

Lina
kutya hát.... Én azt hiszem kivágtam volna én már bele hülyülök ebbe takaritásba főleg igy hogy az egész udvar dagonya ... és még egy hét igy ... :roll: :twisted:

Kép

Kép

Kép
roz23

Sziasztok!

Roz
Köszi h hiányolsz :) A fiúk és 2 esküvőre való készülődés nagyon lefoglal. :D Remélem ti jól vagytok. nem olvastam vissza semmit :( most estem ide a gép elé, de nincs erőm...megyek zuhanyozni.

Lina
Édes Lili nagyon. Mailt várom. :) :wink: Bocs ha kicsit fura voltam. Előtte "adtam" le egy kislányt az információnál.
"Találtam", illetve Ő engem. Odajött hogy segítsek megkereseni az anyukáját. 10-15 percig kerestem vele, aztán odavittem az infohoz hogy bemondassam, hogy nem találja az anyukáját...szegény majdnem sírt hogy otthagyom. Könyörgött h várjam meg míg az anyukája megy érte. :cry:
Csak nekem meg az én családom nem tudta mi van velem....mindegy hosszú, de totál kiakadtam, mert 3 szor is be kellett mondani a kislány nevét és vagy ujabb 15 perc eltett, mire végre az anyukája ment érte az információhoz...
Szomorú hogy az anyukának ilyen hosszú ideig nem hiányzott a kislánya :cry: :( (kb. 4 éves volt)

Na tényleg lefordulok a székről, csak totál kiakadtam az eseten.
Ja szegény kislány úgy jöt oda "Nem te vagy az anyukám???" :shock: :shock: :shock:

KépKép
KépKép
nana09

Nana,
semmi gond, mondta a férjed, hogy épp elmentél megnézni, hogy megkerült-e a kislány anyukája. A három pasit láttam többször itt-ott nélküled, azt hittem pasis bevásárlást tartanak. Meg azt is hallottuk, hogy bemondták a hangosba, hogy valaki várja az anyukáját. De tényleg, hogy lehet elveszteni egy kislányt, vagy ok, elkavarodik, de nem keresni ennyi ideig...

KépKép
KépKép
KépKép
linacska

Sziasztok!

Nana
szomorú hogy vannak ilyen szülök!Szegény kislány!

Roz
guggolós hangya nézés :lol: Annának is vannak fura dolgai,de ez jó!
A böliböl kétszer hazasétáltunk,összeszedi az összes tollat a mit csak lát,mindenhol az van,engem a frász kerülget töle.

Álom esküvö?Még egy darabig had maradjon az én álmom!Még egy napig,oké?És holnap elmesélem!

Holnap megyünk bobozni Visegrádra,remélem nem fog esni,akkor maradunk.

Hajny

Kép
ágoston hajnalka

Sziasztok!

Balim: nagyon szép helyeken voltatok csak ámultam... :wink: :lol:

Nana: sajnálom én is a kislányt, de milyen kis okos h szólt!! :wink:

Roz: gratulálok Ákinak, kis ügyes!! :lol:

hajny: nagyon esküvős lázban égsz, már ezzel is álmodsz, remélem valóra válik az álomesküvőd, ahogy valóban szeretnéd! :wink: :lol:
Jó utat nektek holnapra!

Timci: ne hari tegnap nem jutottam el hozzád, egész du. önéletrajzokat írtam...:roll: Majd jövő 7-en összehozhatunk valamit. :wink:

Geli: jobbulást a kis betegnek!!! :wink:

Lina: hú asszem én is kiakadnék ha a kutyám ilyet csinálna. :twisted: Milyen kutyátok van amúgy??

Janika ma elájul evés közben az etetőszékben, még arra sem ébredt fel h kutatoka szájában h maradt-e benne vmi, meg hogy betettem az ágyába. :shock: :lol: :lol: :lol: :lol:

KépKép
erszényes

Sziasztok!

Roz:
Köszi kérdésed,haladunk(legalábbis remélem).Ma 4-kor kellett melléfeküdnöm először(ezelőtt egyszer volt fenn,de szó nélkül visszaaludt),viszont fenn voltunk5-ig :oops: :shock: ,már nem tudtam mit csináljak vele kínomban,de csak elaludt nagy rábeszélés árán!
Mit néztetek a moziban?nemhaladós hazamenetel ismerős...igaz én Hajnival ellentétben nemigen birom,én türelmetlen tipus vagyok
sajnos
Oviba készüléssel,hogy álltok?Adri várja?Bevásároltál már mindent?

Erszényes:
Nagyon édes lehetett Janika ahogy kidőlt! :lol: Nem fotóztad le?

Hajni:
De jó lesz nektek holnap! :)

Rakok fel képet,ma készültek:Rakott palacsinta után: Kép KépBujkában,játék közben
kazi

Sziasztok!

Kazi
de édessek!szereteik a fincsit,úgy mint én is.Jó a bújós kép is!
Remélem jó lesz holnap,rég tervezem.

Erszényes
hétfön megyek ám ásni,lerakom Annát a böliben,így nem fog zavarni a homokozó készítésnél.Majd kiviszem ha kész lesz,lemeozhatja.
Nem lesz olyan az álom esküvöm,Endrusnak más elképzelései vannak mindenröl.Olyan lesz amilyen,gyors.

Hajny

Kép
ágoston hajnalka

Hajny,
ne hagyd magad, álomesküvő az álomesküvő :D

Erszényes,
egy skót juhászunk van, apukáméké volt, csak ők eladták a családi házat.

Kazi,
nem semmi a lányod a palacsinta után. De legalább gondolom ízlett neki.

Képzeljétek mára meg én lettem nagyon beteg. Elkaptam valószínű Lili múlt heti vírusát. Így legalább van okom még ezt a hónapot kivárni a babaprojekttel. Kellene, de már annyira nehezen birom. Így meg tudom, hogy nem kellene betegen teherbe esni.

KépKép
KépKép
KépKép
linacska

Sziasztok!

Lina
most meg te ne engedj a babaprogiból,betegség után hajrá!

Szép napot,mi indulunk is!

Hajny

Kép
ágoston hajnalka

Sziasztok :)

Kazi
Juuuuj de édes a fotó :lol: :lol: nagyon finom lehetett az a palacsinta :D hogy aludtatok ?

hajny
jó utat neketek vigyázatok magtokra esőmententes napot :)

Erszényes
janika :lol: :lol: miben fáradt el ennyire ? !

lina
jobban vagy? már letelt a 3 hónap ? :shock:

bea lili
régen irtatok jól vagytok ? pocaklakók

geli
Ti hogy vagytok ?

Pille
régen voltál Te is .

Kép

Kép

Kép
roz23

Azt elfelejttetm irni a Lecsó című mesét néztük Nikinek nagyon tetszett de Adri 2 percenként jó hangossan anya haza megyünk, anya pisilnem kell anya szomjas vagyok ...... :roll:

Kép

Kép

Kép
roz23

Vissza: Lakóhely szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?