Sziasztok,
Párom elment Zsanára vmi fegyveres helyszínre egyedül és nem tudok aludni. Így van időm olvasni, bár konyhát is takaríthatnék, mert a falaknak csak egy részét sikerült eddig fertőtleníteni.
Lina,
Kajcsi nagyon jól hangzik, meg is kívántam az édességet, de persze ilyenkor nincs itthon semmi. Egyébként tök jó, hogy fizut kapsz, talán a következő hónapban már én is vagy csak okt-ben még nem is tudom.
Csiga - rajz
Én most állandóan rendőrautókat rajzolok.
Szalmonella- én tippelek vmire, de 100%ig nem vagyok biztos benne. Az utsó meleg napon, nem akartam felmelegíteni a lakást a főzéssel, ezért egy közeli étteremből hoztunk ebédet. Én karfiollevest, Gergő csontlevest evett, a második viszont kakaspöri volt galuskával. Na, én a galuskára saccolok. Rossz volt az íze, de mire én megkóstoltam Gergő már belakott belőle, imádja. Akkor beraktam a hűtőbe, hogy majd eldöntöm tényleg rossz-e vagy teli vagyok. Lali később, míg aludtunk mindet megette. Én csüt. déltől rohangáltam wc-re szombatig, GErgő péntek reggelre lett lázas, Lali meg szombaton kezdte. Szóval erre gyanakszom. Soha többé nem hozok melegben kaját, inkább zsíros kenyér. Lehet, hogy már holnap lesz nekünk is eredményünk.
Hajny,
Anna mennyi idő alatt gyógyult meg? Bízom benne, én is hogy babóval minden oké. De ő még szívat is, hiába könyörgök, hogy érezhetően rúgjon meg, nem hajlandó velem kommunikálni. Gergő első mozgásától kezdve, minden nap tudtomra adta jól van, ez a baba meg tök lusti, de remélem nincs baj. Aug. 29-én megyek csak uh-ra. Olyan messzinek tűnik.
Miért lett rossz a napod a mesés álom után?
Pille,
Nagyon jók aképek. Csajok egyszerűen tündériek.
Köszi az együttérzést.
Kazi,
Köszi, remélem gyorsan gyógyulunk, mármint nem tart 2-3 hónapig.
Cici nélküli alvás - ügyik vagytok. Hátha nemsokára alhatsz éjjel. kívánom mielőbb teljesüljön, hogy álmodhass.
Balim,
CSuda szép helyeken voltatok. Jó a képekben gyönyörködni, én vmiért, sehova sem jutok el, második nyarat szívom meg. De a köv. tuti jobb lesz. Annak kell lennie.
Mi baj Marcival? Vmit átugrottam? Miért kell műtéttel kezdenetek?
Ser,
köszi kérdésed, az a baj, hogy hol így, hol úgy. Egyik nap csak 3szor kakil, az is már inkább kisbabás, mint hasmenés, aztán ma megint minden pelus hasmenéses kakis. De legalább eszik vmit. Az ab már elfogyott, most bizmuthot kap, de lassan az is elfogy, de nem tudom adjak-e még egy üveggel neki. Normaflore helyett most Bonolact Re-generalt kap, napi 1et. Már megint csak 10 kiló, pedig előtte már 11 volt. És nagyon nyűgös. Ja, és anya lettem az Ancsából. Hangulata is ingadozó, ha kötekszik az apjával jobban van, ha csak lóg rajtam, akkor tuti belázasodik.
Bocsi, hosszú lettem.
Sziasztok!