Sziasztok!
Főznöm kéne, de alig bírom rászánni magam. Pedig magától tuti nem készül el, vacsizni meg csak kellene
Na, kicsit irkálok kicsit, aztán megyek
Dina!
De jó, hogy te is előkerültél
Biztos jó nagyfiú már Benedek. Dorci szívszerelme is Benedek, ő úgy hívja, hogy Beje
Várom a képet a drágáról
Juca!
Hát, tényleg nem idős még a kolléganőm, picit több, mint 50 éves
Mostanában mindig görcsbe rándul a gyomrom a telefoncsörgéstől, mert azt hiszem, hogy a munkahelyemről hívnak
Mi újság az Apeh-es ügyeddel?
Maci!
Sajnálom a nega tesztet, de amíg meg nem jön, addig nem kesergünk
Drukk a hétvégi teszteléshez. Hős vagy, hogy bírod addig
Andy!
Tegnap szeritem gyagyapor volt a levegőben, mert a Dóri is dinnye volt... Ma meg tündér. Ki érti ezt?
Mi volt a nőgyógyinál?
Eszter!
Gratula a verdához, legyen nagyon sok örömöd benne! Jó kis meglepit eszelt ki a párod
Tartsd meg
Ilyen felfázós-pés tapasztalatom nincs sajnos, vagy inkább hál' istennek. Újabban pés tapasztalatom sincs, hehe
Ha picit érzem, hogy kezd csípni a pisi, akkor elkezdek inni, mint a kefekötő, és a sok pisiléstől eddig még mindig elmúlott.
Unique!
Hát igen, a régi szép idők
Ez most pont úgy hangzott, mintha mamókák lennénk
Nemcsak Lauránál vált be, én is elvigyorogtam magam
Nem görcsölök ám (asszem...), majd a Closti hat, és ikreket csinálunk.
De kis tündérbogár lehet Laura
Azért úgy meghallgatnám, hogy furulyázás közben hogy énekelsz
Megint genya vagyok
Fárasztó tud lenni némelyik nap a kölkökkel, de megéri
Életre szóló befektetés. Dorci is nagy huligán, húzza az agyamat, cipelteti magát, ugráltat, de mindig tudja, mikor kell puszit nyomni a képemre ahhoz, hogy tovább huligánkodhasson. Nagy franc
Panka!
Grat az átaludt éjszakákhoz
reméljük a nap további részében is jó kislány lesz Emili
Nálunk is így van, alig várom, hogy letegyem aludni, aztán meg azt várom, hogy mikor ébred már a kis szaros
Jucmuc!
Jó utat! Vigyázzatok magatokra!
Pupy!
Jaj, nagyon sajnálom anyukád eredményét! A kemo tuti hatásos lesz! Abszolút érthető, hogy nem tudsz sűrűbben jönni, emiatt ne mentegetőzz. Drukkolok nagyon, és akkor is sokat gondolok majd rátok, ha nem írok valami miatt! Fel a fejjel!
Na, Évi balra el.