Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok!

Bocsi, hogy eddig nem jöttem, de....
Tegnap Dani egy földreszált angyal volt, így ki tudtam takarítani az egész lakást mellette, ablakot pucoltam, mostam stb. ezért nem tudtam ide jönni.
Ma meg... Egy vásott ördög! Ma meg azért nem tudtam jönni eddig!
Nem tudom, mi van vele, de egész nap nyüszög mindenért, semmi sem tetszik neki és enni is alig akar! A foga megint, vagy mi, nem tudom, de nagyon várom ennek a napnak a végét!
Ma megyek ráadásul nőgyógyihoz, hogy megkukucsoljon, hogy állok petesejt ügyileg (ugye a múltkori elmaradt vérzés ill. gyógyszeres megindítás után). Kíváncsi vagyok, hogy működnek a dolgok odabenn, ha apa jövő hónapban mégis beadná a derekát... :lol: :wink:
Andy

Kép
oriandy

Tina :D

Ertem. Biztos jo erzes volr hallani! :D Nekünk nincs ilyen gepünk csak sima sztetoszkop.

Kép
Kép
jucmuc

Andy!
Remélem minden rendben lesz a dokinál!
Emilim is ilyen ma, éjjel is tiszta nyűg volt, fél óránként keltemhozzá!!!!Számold ki hány fél óra van egy éjszaka! :twisted:
Ma is hisztis, és enni sem akar nagyon.Tegnap is kantya volt, szerintem a hideg front az oka.De remélem holnapra elmúlik vagyis még ma estére! 8)

Jucmuc!
Jó az új vonalzód! :D Én is próbáltam annak idejé hallgatózni, de nemhallottam semmit.De a 16. héttől a doki mindig meghallgatja. :wink:

Eszter!
Szerintem ezek az érzések mindenkiből előjönnek előb avgy utóbb, csak más mértékben.De mint látod itt már babáznak azok, akik így voltak vele. :wink:

Maci!
Óh. :( De amig nincs mensi, addig él a remény. :wink:

Pupy!
Várunk akkor atáblával! :wink:

Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
Kép
pankaa

Ezt nem hiszem el!Már megint én vagyok a topon? :evil:

Kép
pankaa

Anikó
De mi baja Marcinak? Rendben van már?
Őszinte részvétem..sajnálom :(.
Pankaa
Húú ez szuupeer!

Tündi
Hát kösz, de most olvasom Roli is milyen jó súlyban van már :) Nagyon ügyes.

Norwell
Nagyon jók a képek

Angie
Mi is pusziljuk Nárciszt meg a lányokat.

Eszter
Hát izgulok is. De majd, ha ti is itt lesztek már vedd úgy meg vagytok hívva :).
Aha több emeletes 4. emeletén tetőtérben. Hát az a pár nap kánikula gááz volt.
Teljesen normálisak az érzéseid én is éreztem úgy, hogy milyen igazságtalan az élet, de hidd el, el fog múlni. És Jucával egyetértek, mi 2 évet vártunk és nem értettem miért. Ma már tudom, hogy még szerencse, mert a beteg gerincem nem bírta volna és egy gerincműtét nagyon gáz lett volna egy csecsemővel. Biztos, hogy nálatok is megvan az oka, lehet csak annyi, hogy beköltözzetek a szép házatokba egy kis nyugi legyen :).

Évi
Hozzánk nem ugrasz át?? :).

Jucmuc
Igazán nincs mit örülök, hogy sikerült megnyugtatnom :).

Juca, Jucmuc
Boldog névnapot!

Na jövök majd később most le kell dőlnöm.
Pusza

KépKép
KépKép
fleur

Pankaa!

Dani is fent volt az éjel fél óránként! Aztán 3kor meguntam és magunk közé vettük! Na, ott aludt egy nagyobbat, úgy 3-3/4 7ig.
Remélem most éjszaka már jobb lesz!

Ha tudok este jövök a petesejtes hírekkel!

Andy

Kép
oriandy

Sziasztok!

Most sietek, mert egy gepteremben vagyok KAPOLCSon!!!
Hiper szupi itt. Sátrazunk apával, jó helyet választottunk Dörögdön. Napközben bringázunk, este már kocsi 10oC.
Apró popó van itt még valaki?
Még másfél hét múlva megyünk haza innen a Balaton mellől.
Ha tudok, még jövök. Visszaolvasni sajnos nem tudok :(

Puszi
lilia

Kép
lilia

Juca!

Tökéletesen igazad van!
Semmi se véletlen, és biztosan úgy lesz, ahogy a legjobb, csak türelmet kell tanulnom, és elfogadnom, hogy mindennek meg kell várni az idejét, és meg kell érteni a miértjét…én is konok vagyok, de mennyire… :oops: :wink:

Maci!!!! :lol:

Na végre!!!! :D :D :D
Szuper jóhír, hogy jó lett az eredményed!!!!
:D Én majd a köv.mensinél megyek dokihoz…. Majd meglátjuk mit mond…. :roll:
Teszteltél????? Meg émelyegsz?????
Ki érti ezt????Lehet, hogy mi igen????? :lol: :lol: :lol:
Hányadik napon is jársz????? :wink:

Heni!

Köszönöm! :D
Mikor ilyeneket olvasok, hogy itt jónéhányan miken mentek keresztül-köztük Te is, befogom a számat és magamba szállok! Hiszen Ti átvészeltetek olyan dolgokat, ami igazán próbára teszi az embert, ehhez képest nekem csak várnom kell még!
:oops: :oops: :oops: Én is hiszem, hogy akkor jönnek, mikor kell….csak sürgetném néha azt a „kell”-t! :roll:

Fleur! :D

Köszi!!!
Remélem, hogy az új ház meghozza az eredményét…. :lol:

Képzeljétek mi történt!
Remélem, nem bánjátok, hogy leírom, mert nem kimondottan babás téma, de annyira be vagyok sózva.....
Lac tegnap felhívott, hogy nincs piros, jó-e a szürke?
Hallgattam hülyén a telefon másik végén, hogy biztos igaza van, de miről is beszél????
Mire közölte, hogy úgy döntött, vesz nekem egy autót... :shock:
Mondtam, hogy ne szivasson....hülye?????Sokat ivott????
Mire közölte, hogy úgy megsajnált, hogy ha kiköltözünk szigetszentmiklósra, akkor a fél életemet el kell utazgassam, hogy inkább vegyünk egy kocsit nekem is... :shock:
Péntektől egy kis régi Mitsubishi Colt tulaja vagyok :lol: :lol: :lol:
Annyira örültem, hogy majd kiugrottam a bőrömből, csak azt nem tudom, miből fizetjük ki.... :roll: :? :oops: :shock:

És a fontos kérdésem:

Valamikor régen, valaki kérdezte itt, mikor írtam a felfázós dolgaimról, hogy nincs-e köze a PÉ-hez?
Most azt hiszem, van hozzá köze, de nem tudom, hogy mit gondoljak!!!!
Kb 1,5-2 napja lehetett PÉ-m, aztán ma reggel már arra a pocsék pisilős érzésre keltem... :? :evil: véreset még nem pisilek, remélem nem is fogok :evil: :oops:
Szedem a homeopátiás bogyómat rá, attól majd elmúlik, de aggaszt, hogy mitől van ez?????? :shock:
Parázok, hogy milyen következtetést kéne ebből levonnom.... :shock: :?:

Segítsetek, ha tudtok!!!Kérlek!!!!
Ötletek??? :?: :?: :?:

Köszi: Eszter

eszter82
Budapest

Sziasztok,

Hú, a héten nincs bébiszitter (szabin van), nekem meg nem áll meg a melóm, úgyhogy most tényleg kutyaszorítóban vagyok. :(

Márti :)
Köszi, h megnézted a szabit cipőboltban, aug 14 után feltétlenül elmegyünk! Most vettünk egy cipőt azért (a régi már nagyon durva volt), Linea márkájú, az Asso cipőboltban mondták, hogy jó cipő. Jól áll a lábán, úgyhogy remélem, jó választás volt. :)

Andy :)
Laura ma nekem is extra hisztis volt, és csak 1 órát aludt, majd fél órát visított. (hiszti)
Éjszaka viszont alszik, mint egy kisangyal. Nincs is más választása, mert úgysem megyünk ki hozzá :roll:

Maci :)
A - teszt még nem a világ vége. majd ha megjön Pirkó. :)

Eszter :)
Tökéletesen értelek, de tényleg mindennek megvan az oka, a lányok már mindent leírtak előttem. Mi is 2 évet vártunk laurára, de így utólag azt mondom, soha jobbkor nem jöhetett volna. :) Kitartás (tudom, nehéz). :) Szigetszentmiklós? Hmmm... jól hangzik, közel van! :)

Juca :)
Olvastad, amit az apeh-ről írtam Neked pár napja itt, a fórumon?
Mikor talizzunk? meggyógyultunk... :)

Évi :)
Nagyon irigyellek Dóricica alvási maratonjaiért, be kell ám vallanom férfiasan :)
A Closty meg biztosan hatni fog, és igen, nem szabad rágörcsölni! Ezt pont Neked mondjam? Pont én??? :twisted: Emlékszem még a régi szép időkre, amikor itt ettük együtt a kefét.. :twisted: Na mosimosimosi :) (ezt szoktam Laurának mondani, amikor rossz a kedve :)) - Nála beválik. :)

Fleur :)
Úgy izgulok Értetek, hogy csak na... Most kezd igazán izgis lenni! Babaszobaképet nem teszel fel nekünk majd? :)

Rólunk: jól vagyunk, Laura már 10 kg körül van (nem sieti el a gyarapodást, de rengeteget eszik, jó gyors az emésztése és rengeteget mozog), nagyon édi, 1x csinálok valamit, azt utána azonnal utánozza (nem semmi teljesítmény!), pár szót már mond, szalad, imád homokozni, 1 óra a rekordunk a homokozóban egyfolytában, egy kis pörgőgép. :) nehéz lépést tartani vele. kaptam egy furulyát Apától a szülinapomra, így most az éneklések közben még furulyázni is tudok neki. Imádja a zenét. :) Anyja vére. :) :) Táncol, ha zenét hall. Kinyomja a popsiját. Meg lehet zabálni. :) :)
Le sem lehet írni azt a boldogságot, amit okoz, hogy Ő van nekünk, de nem mondom, h nem fárasztó. Még így is, segítséggel. :) A legnehezebb, és ezt kb mostanra érettem meg, hogy egész napra visszamenjek az ő szellemi szintjére. Az agyan folyamatosan keresi a fejlődési lehetőségeket, de a Bociboci tarka nem éppen elégíti ki. Így folyamatosan keresem neki az újabbnál újabb tanulnivalókat, hogy legalább egy picit én is járassam az agytekervényeimet. :)

Megyek Mouse-t nézni.

Puszi

KépKép
unique

Unique
majd tegyél fel képet Lauráról. Amikor illegeti-billegeti magát a zenére. Furulyám nekem is van (sőt fuvolám is több évet játszottam rendeszeresen, közelíti az évtizedet. :oops: ) Máténak is játszottam egyszer-kétszer, újra elő kéne venni. Tök jó, hogy Laura ilyen kis mozgékony csajszi. (bár ebben a korban biztos minden gyerek ilyen, persze már ekkor is kiütközik a vérmérséklet, gondolom... 8) Nagyi(k)-barátnő nem tud besegíteni, hogy most a babysitter szabin van?Nálunk inkább barátnő szokott babysittelni, nagyi messze lakik... :(

Eszter
gratula a kocsihoz, ez tök jó. (azért a bejárás Miklósról nem egyszerű. Mi csepeliek vagyunk, de nekem innen is 1óra 10 perc volt a mhelyem egy irányba. ismerősék épp most költöznek Miklósról Bpre, mert már nem bírták az ingázást, a dugókat reggel. :shock: ) (fontos kérdésed illetően nem tudok hozzászólni, én eddig egyszer voltam felfázva, kop-kop-kop, és az se volt nagyon durva, egy napig szenvedtem csak.)

Lilia
Kapolcs... az jó hely és másfél hét Balatonozás még annál is jobb. :lol: a végén reméljük egy + teszttel jössz haza. :wink: :lol:

Maci
- tesztet sajnálom, de még nincs pirkó. :!: :wink: (persze még a gyógyi után lehet hogy a ciklusod rendetlenkedik... reméljük nem így van.) Mindenesetre az jó, hogy a pajzsmirigy eredmény okés. Ez is befolyásol(6)ja a teherbeesést. Volt valami gondod vele? (nekem is meg kéne nézetni, már többen mondták. eléggé kidülledő a szemem :oops: -bár nem mindenki szerint. ez is utalhat ilyen jellegű gondra.)

Máté birtokba vette a járókát. Tetszik neki. :D

Kép

Kép
syrynx

Szép jó reggelt!

Panka
Vége a nyűgös éjszakának? Tudtatok aludni?

Lilia
Micsoda jó kis programot találtatok magatoknak. Remélem, hoztok zebrát. ;)

Eszter
A sokadikon. :D Néha érzem, hogy környékez Vuk, de más nincs. Se mensi, se semmi...
Hétvégén csinálok egy másik tesztet, ha addig nem jelentkezik.
Gratulálok a kocsidhoz! Balesetmentes közlekedést vele. :)

Unique
Remélem, nem jön egy jó ideig. ;):D

Syry
Nincs vele semmi gond, szerencsére. A pulzusom volt kicsit sok, de az is rendeződött.
Pár éve, mikor abbahagytam a gyogyit, akkor csak a legelső késett 2 hetet, de utána rendezett volt. Most nem tudom mi van...
A szemem nekem is nézte az orvos, de nincs vele semmi. A szem és a kézremegés is utalhat pajzsmirigy gondokra. De azért remélem teljesen rendben van. :)
Vendég

Sziasztok!

Eszter!
Szerintem a hormonok miatt megváltoznak ilyenkor a szövetek egy kicsit, más lesz a nyáktermelés is,a mi a nyálkahártyákat is érinti, és talán ezért lesz csípős a vizelet.Vagy, van egy kis vesehomokod,ami ilyenkor szintén a hormonok miatt ürül?A 3. elméletem, hogy pékor egy kicsit megváltozik az immunrendszer is, ugye a kiskatonák idegen fehérje, szóval lecsökken az immunitás, és te meg hyperül reagálsz a legkiseb fertőzésre is.4.:ilyenkor ugye project van :wink: , ami szintén hajlamosít a fertőzésre.Szóval gondold ezeket végig, hátha vmelyik a probléma, és menj el dokihoz! :)
Gratulálok az új autóhoz!!!! 8)

Andy!
Emili ma megint átaludta az éjszakát, ez volt a 3.!! :lol:
10 naponta van egy ilyen éjszaka, nem is értem :roll:
De most megint durmol :roll:
Ja, és még reggelizett is!úgyhgy lehet ma kisangyal lesz! :lol:

Lili!
Jó nyaralást!Mi is voltunk átutazóban Kapolcson, de akkor még nem volt ott semmi. :?

Unique!
El is hiszem, hogy fárasztő egy perpetum mobile, nekünk is olyan van :wink: :lol:
Nagyon igényli Emili is a foglalkozzak vele.Dehát ez érthető is.Annyira imádom Őt!Néha mikor alszik, már várom, hogy felkeljen, is jólmegpuszilgathassam.:-)(utánna meg panaszkodok hogy nemtudok tőle pihenni, jó lökött vagyok, mi?)
Kitartást!Mikor lesz megint segítséged?

Syry!
Szóva tetszik Máténak a járóka.Az alényeg.

Maci!
Ma tudtunk aludni, most várom a 4. átalvós éjszakát. :lol:
Húha, lehet mégis baba van odabent?
:wink:

Szép napot!

Kép
pankaa

Panka :D

Köszi, a tied is nagyon vagany! :D Jo a fekete hatter.
Orülök, hogy ma ejjel vegig aludt Emili! Gondolom Te is többet pihentel igy. :wink:

Fleur :D

Köszike! :P

Lanyok :D

Holnap indulunk haza, mar annyira varom! Nagyon nagy munkaban vagyok, pakolaszok rendezkedek...
Vigyazzatok magatokra 13.-a utan jelentkezem.

Angie :D

Hivni foglak! :D

Puszi mindenkinek! Kép

Kép
Kép
jucmuc

Panka,

Elfelejtettem irni, hogy azert csinaltam uj vonalzot mert valamiert eltünt az amit elötte csinaltam. :shock: Pedig az is nagyon tetszett.

Kép
Kép
jucmuc

Sziasztok!

Sajnos ismét csak egy gyors bekukkra van időm. :(

Megvan anyu eredménye, ami "kicsit" megviselt, lassan már nem is veszek tudomást a külvilágról.
Rosszindulatú volt a daganat, amit eltávolítottak a tüdejéből, és sajnos a csontján is képződött áttét. :cry: Ma délben kezdik az első kemoterápiás kezelést, és 8 naponta fogja kapni. Annyira félek...... :cry:

Sajnálom,h. nem tudok többet jönni, de próbálok. :oops:

Lacival lassan rendeződik a helyzetünk, de még nem az igazi.
Vendég

Panka
Lesz ott több átaludt éjszaka is. :)

Jucmuc
Jó pakolászást és még jobb utat! Vigyázz magadra és a babókára. :)

Pupy
Sajnálom anyud rossz eredményét. :( Sok kitartást és erőt a kemoterápiához!
Örülök, hogy alakul a helyzet Lacival. Elmondta, mi nyomta a lelkét?
Vendég

Sziasztok!

Főznöm kéne, de alig bírom rászánni magam. Pedig magától tuti nem készül el, vacsizni meg csak kellene :) Na, kicsit irkálok kicsit, aztán megyek :)

Dina!

De jó, hogy te is előkerültél :) Biztos jó nagyfiú már Benedek. Dorci szívszerelme is Benedek, ő úgy hívja, hogy Beje :)
Várom a képet a drágáról :)

Juca!

Hát, tényleg nem idős még a kolléganőm, picit több, mint 50 éves :( Mostanában mindig görcsbe rándul a gyomrom a telefoncsörgéstől, mert azt hiszem, hogy a munkahelyemről hívnak :(
Mi újság az Apeh-es ügyeddel?

Maci!

Sajnálom a nega tesztet, de amíg meg nem jön, addig nem kesergünk :) Drukk a hétvégi teszteléshez. Hős vagy, hogy bírod addig :)

Andy!

Tegnap szeritem gyagyapor volt a levegőben, mert a Dóri is dinnye volt... Ma meg tündér. Ki érti ezt?
Mi volt a nőgyógyinál?

Eszter!

Gratula a verdához, legyen nagyon sok örömöd benne! Jó kis meglepit eszelt ki a párod :) Tartsd meg :)
Ilyen felfázós-pés tapasztalatom nincs sajnos, vagy inkább hál' istennek. Újabban pés tapasztalatom sincs, hehe :) Ha picit érzem, hogy kezd csípni a pisi, akkor elkezdek inni, mint a kefekötő, és a sok pisiléstől eddig még mindig elmúlott.

Unique!

Hát igen, a régi szép idők :) Ez most pont úgy hangzott, mintha mamókák lennénk :)
Nemcsak Lauránál vált be, én is elvigyorogtam magam :)
Nem görcsölök ám (asszem...), majd a Closti hat, és ikreket csinálunk. :)
De kis tündérbogár lehet Laura :) Azért úgy meghallgatnám, hogy furulyázás közben hogy énekelsz :twisted: :twisted: :twisted: Megint genya vagyok :twisted: :twisted: :twisted:
Fárasztó tud lenni némelyik nap a kölkökkel, de megéri :) Életre szóló befektetés. Dorci is nagy huligán, húzza az agyamat, cipelteti magát, ugráltat, de mindig tudja, mikor kell puszit nyomni a képemre ahhoz, hogy tovább huligánkodhasson. Nagy franc :)

Panka!

Grat az átaludt éjszakákhoz :) reméljük a nap további részében is jó kislány lesz Emili :)
Nálunk is így van, alig várom, hogy letegyem aludni, aztán meg azt várom, hogy mikor ébred már a kis szaros :)

Jucmuc!

Jó utat! Vigyázzatok magatokra!

Pupy!

Jaj, nagyon sajnálom anyukád eredményét! A kemo tuti hatásos lesz! Abszolút érthető, hogy nem tudsz sűrűbben jönni, emiatt ne mentegetőzz. Drukkolok nagyon, és akkor is sokat gondolok majd rátok, ha nem írok valami miatt! Fel a fejjel!

Na, Évi balra el.

Kép

Kép
Évi77
Szigetszentmiklós

Pupykám!
Annyira sajnálom a rossz hireket. Azért az jó, hogy Lacival jobban vagytok már. Nagyon-nagyon együttérzek veled, és ott vagyok lélekben melletetek. Remélem, anyukádnak fog hatni a kemó. Nagynéném is végigcsinálta, elhullt a haja, de nagyon pozitiv nő, és felépült. Légy erős, hogy rajtad ne érezzel a szomorúságot, és erőt fog belőled meriteni.

Syry!
Nekem apukám fog járókát csinálni Szilárdnak. Jó nagyon kértem, 150x150-est, hogy jó nagy helye legyen benne, ne érezze beszoritva magát. Én még eddig csak pozitiv véleményeket hallottam róla. Telerakod játékkal, és lefoglalja magát.

Juca!
Ez a rácskivevős ötlet nem is rossz. Majd mondom apunak, hogy két rácsot csináljon úgy, hogy ki tudjon bujni rajta, ha már nagyon megunta benne.

Judit!
Az új vonalzód nekem nagyon tetszik. A régire már nem is emlékszem. Várom a hivást! Jó utat, és nagyon vigyázzatok az úton.

Panka!
A te vonalzóid is nagyon tutkók. Cuki a képen Emili. Már milyen nagy lány. Hihetetlen, hogy milyen iramban nőnek ezek a gyerekek.

Bocsi, de ma csak ennyi voltam. Rohanok...
Vendég

Évi
ha tudnád, hogy mekkora tűkön ülök.... :D:D:D Alig győzöm kivárni a hétvégét.

Elcsattogok haza. Majd hétvégén leszek.
Szép napot mindenkinek!
Vendég

Maci!

El tudom képzelni a tűidet :) Hétvégén meg én nem leszek, mert elutazunk, de vasárnap este feltétlenül benézek majd :) Remélem csupa ilyet fogok olvasni, hogy "Gratulálok, Maci, boldog pocakos hónapokat!"

Kép

Kép
Évi77
Szigetszentmiklós

Sziasztok!
Csak egy gyors bekukkra van időm, mert ezer dolgom van a délutáni lakógyűlésig (én mint közös képviselő.... :roll: )
Délelött vendég gyerekeim voltak, azaz a szomszéd gyerekek jöttek át egyet játszani, most hogy mindenki elment és Dani is durmol, a házimunkát csinálom, aztán neki is ugrok a képviselői beszámolómra. A hátam közepére sem kívánom ezt a lakógyűlést, de ha egyszer muszály!!!
Tegnap megint jól jártam. Szeruóintem nem az én napom volt. Ugye írtam, hogy Dani dinka volt, erre este megyünk a nődokihoz és ki van írva: a rendelés szabadság miatt elmarad!
Szóval ez van. Legközelebb jövőhéten hétfőn és szerdán rendel, de ha addig megjön piri.... Kilőve az is!

Jajajjjjjjjjjjj! Dani úrfi felébredt! Futok!!!!

Sziasztok!

Andy

Kép
oriandy

Jucmuc!
Köszi.Csak ezt nem értem, miért írtad, hogy jó a fekete háttér??? :roll: Te vmit feketén látsz?Mert az én gépemen semmi nem fekete. :roll:
Jó utat, vigyázz magadra!

Maci!
Húha, nagyon kíváncsi vagyok arra a tesztre! :wink:

Pupy!
Nagyon sajnálom! :( Nehéz időszak vár most Rátok, sok erőt kívánok hozzá!Anyukádnak jobbulást!
Örülök, hogy alakulnak a dolgok Lacival.Sikerült vele beszélni?

Évi!
Emilim is ma kisangyalt játszik. :lol: Félek éjjel iszom meg a levét(merthát rosszalkodni vmikor csak kell :twisted: :lol: )

Angie!
Köszi :D

Képzeljétek, tegnap este a férjem, míg én Emilit raktam el másnapra :D , csinált gyertyafényes vacsit! Kép
Olyan arynaso volt, jólesett.Persze utánna nekem kellett elmosogatni :twisted: :lol:

Kép
pankaa

Szió csajok!

Most nem volt türelmem a hozzászólásokat végig olvasni kicsit níűgi vagyok. A héten Egerben vagyok a szüleimnél, de már nagyon vágyok haza. Apukám valahogy nem tud elszakadni tőlem.
Ez volt a nagy kívánsága, hogy eljöjjek haza mielőtt a baba megszületik, hogy kettesben lehessünk a férjem nélkül, hát jó, hogy a férjem nem tekinti annyira családtagnak, hogy ne zavarja a jelenléte, de az a legjobb, hogy eljöttem és alig szakított rám időt. Valami mindig fontosabb neki, pedig ezt az időt én még 1x nem tudom biztosítani számára és nem is akarom.
Szóval itt vagyok, de úgy érzem az amiért jöttem nem igazán valósul meg. Küszködés van a meghúzatott öcsémmel, aki rendesen el van kényeztetve és az hogy hisztizik egy dolog mert életkori sajátosság, de minden meg van neki engedve. Mondjátok, hogy hülye vagyok, de szerintem nem normális, hogy egy 3 és fél éves gyerek ütlegeli az anyját, meg azt mondja neki fogd be a szád, parancsolgat és ehhez hasonlók. Most komolyan én vagyok ennyire elfogult, hogy ennek nem így kellene lennie?
Apám meg próbálja nekem megmagyarázni, hogy ez normális és majd én is megtudom....én hiszem, hogy ezt biztosan nem. Tudom mi a normál gyerek hiszti meg a dackorszak...hát ezt már nem ennek tartom...
fúú bocs egy csomó ökörséget összehordtam....:(.

Be is fejeztem a panaszkodást, nem kenyerem csak ez most úgy kijött.

Puszi nektek

KépKép
KépKép
fleur

Még egy valamit szerettem volna írni. Pupy láttam, hogy anyukádnak sajnos rosszindulatú a daganat...remélem néha azért majd tudsz jönni. De egy nagyon fontos dolog van, bízz benne és hidd el, hogy meg tud gyógyulni. Semmiképpen se lássa rajtad, hogy sajnálod, vagy betegnek tartod, mert az csak nehezíti a dolgát akármi is fog történni.
Nagyon fontos, hogy ő maga is higgyen benne, hogy képes meggyógyulni, tartsd benne a lelket.
Nagyon szorítok nektek, hidd el minden rendben lesz.

Sok puszi neked!

KépKép
KépKép
fleur

Sziasztok!

Anikó
Sajnálom a nagymamád elvesztését! :( Részvétem!

Pupy
Édesanyádnak és a családnak is sok kitartást és erőt kívánok a kemoterápiához! Nem lesz könnyű, de hinni kell a gyógyulásban! Ha a kemo segít, akkor megéri a küzdelem! Minden jót!!!!

Eszter
Akkor én már le se írom a sztorimat, mert a lényeg valóban az, hogy hamarosan kezditek a kivizsgálásokat. Én ebben a stádiumban nem tudtam, minek örülnék jobban. HOgy ne legyen semmi bajunk, vagy hogy találjuk meg a meddőség okát, és kezelni lehessen. És aztán eltelt még cirka 1,5 év, mikor teherbe estem. De az idő nem tényező, csak hogy menjetek szépen előre, nem hátranézni, nem idegeskedni egy-egy vizsgálati eredményen! Nyugi, és bármi legyen is, valóban mindennek megvan az oka, talán csak mi nem értjük még!

Köszönöm szépen nektek is a sok segítséget tea és tápszer ügyben, kezdem lassan kiválasztani, hogy mi lesz a jó nekünk, itthon :) Teát próbálom mellőzni, inkább a víz, ha szükséges lesz. Tápszer frissen, éjjel is, vízforralóval, így nem kell mikróznom remélhetőleg. Körvonalazódik ez... :)

Babanet albumot frissíteném, de sajnos képtelenség. Már írtam Apának, hogy nézzék meg hol a hiba, remélem, hamarosan megoldják, és tudok Roliról újabb képeket felrakni.

Roli ma 2120 gr!!! Szaturáció a régi, kell neki az oxigén. Cumisüvegből nem kaphat enni, így nem is szoptathatom, megkérdeztem a dokit. Amúgy jól van, többnyire. Annyira nagy a spórolás az eg.ügyben állítólag, hogy a tuti jó tápszert le kellett cserélni előre gyártott üveges szarra, amit utálnak a babák, többet buknak és hánynak, és brutális székleteket ürítenek. Csókoltatom a miniszter asszonyt...! Beteg, fejletlen babákon kell ám spórolni! Szegényeknek nem elég a bajuk, hogy anyjuk a közelükbe sem mehet hetekig, hónapokig, hogy egyiket ezzel, másikat azzal műtik, hogy szeretet ölelés és pusziról fogalmuk sincs, hoyg sírnak sokat mert a nővér nem tud mindenkivel úgy foglalkozni, mintha otthon egyedül csak ő lenne, és sorolhatnám még.... Ettől az új tápszertől Roli hasfájós lett. Tegnap pl. mikor ott voltunk délután, kaja után nem tudott elaludni, csak sírdogált, és nem tudtuk megnyugtatni. Korábban kaja után beájult, és következő kajáig aludt! Most meg nem, többet látjuk sírni, mint mosolyogni meg aludni. Nem alszik, fogy az energiája, nem erősödik úgy, és fáj a hasa. A nővér tegnap megmasszírozta a pociját, az jót tett neki, de csak sokára aludt el. Nekünk meg el kellett jönni, mert későig nem maradhatunk vele :( És így otthagyni.... Hát nem tudjátok elképzelni! Ma szerencsére simán elaludt délután kaja után, és csak néztük, milyen nyugodtan és édesen aludt! Olyan megnyugtató volt! Még mosolygott is álmában :) Nagyon kis tündér :)
Még jó darabig nem jöhet haza, nem tudni meddig, lehet, hogy egyik napról a másikra áll helyre a légzése, lehet, hogy fokozatosan.
Babaszobát nem múlt hétvégén, hanem most fogjuk berendezni nagyjából, legalábbis remélem :)

Jó éjt!

Tündi
tündi30

Tündi!
Ez felháboritó! Úgy kiakadtam, hogy végig sem birtam olvasni, amit irtál. Mindjárt kitekerem valaki nyakát odafent. Hova jutottunk???!!!
Na megyek, lehiggadok....
Vendég

Mindenkinek nagyon hálásan köszönöm a segítséget, véleményeket,... :D

Tündi!

Nem jutok szóhoz.... :evil:
szörnyű amit írtál...
anyu épp ma mesélte, hogy hány embernek lenne szüksége a PET CT vizsgálatra( eü-ben dolgozik), és hogy mi ehhez képest a finanszírozott 1250 vizsgálat, és azon is kiakadtam! Hogy lehet ilyet csinálni? Ez olyan, mintha azt mondaná valaki, hogy 1250-re van pénz, a többi emberrel lesz ami lesz... :evil: :evil: :evil:
Kegyetlen!!! Én értem, hogy nincs mindenre pénz, de hogy babákon, és beteg embereken spóroljanak.... :evil: :evil: :evil:

Pupy!

Nagyon nagyon kitartónak kell lennetek!
Nagyon sokat gondolok rátok, és nagyon sok kitartást és erőt kívánok!!!

Maci!

Ami azt illeti én is nehezen tudom kivárni a hétvégét...
Kíváncsi vagyok mit tesztelsz! :lol:
Azon drukkolok, hogy vasárnap korán reggel megírd az eredményt, mert utána megint 1-1,5 hétig nem leszek net közelben és ki fogja fúrni az oldalamat a kíváncsiság...
:oops: Úgyhogy nagyon fogom lesni az indulás előtti pillanatokban a netet!!! :lol: :lol: :lol: :wink:

Fleur!

Szerintem igazad van abban amit leírtál!
Szrintem is túl van a verekedés azon a bizonyos határon...a csúnya beszédtől meg kikészülök... :?
Sajnálom, hogy nem úgy sikerült az otthon töltött idő, mint ahogy szeretted volna... :(
Tök furi, hogy a párod nem illik bele a képbe amit leírtál!
Ki nem tekinti annyira oda illőnek? Ő magát, vagy a családod a férjedet!
És miért? (ne válaszolj, ha nem akarsz, bocsi, ha túl belekérdeztem valamibe :oops: )

Évi!

Nekem a sok ivás már nem segít! :cry:
Most még a homeopátiás bigyi-bogyó sem az igazi... :cry:
De az a jó, ha nem tudod meg sosem, hogy mit érzek... :D

Jó éjt!
Eszter :D

eszter82
Budapest

Pupy!

Sok erőt kívánok!
A többiek mellé még valamit írnék. Kérdezétek meg az orvost Anyukád nélkül, hidd el nem fog kertelni. Egy valamit ne engedjetek, mégpedig hogy feleslegesen szenvedjen. A nagyanymnak kb. 1 évvel a halála előtt mindent elmondott a sebész, szinte napra pontosan. Ijesztő volt. Elmondta, hogy lesz egy "felfutó" szakasz, mikor jobban lesz, és tünetmentes, majd hogyan fog alakulni a további időszak. Úgy is lett, holott mama erről semmit sem tudott. Persze a gyerekei tartották benne a lelket, de mégis a teste feladta. Viszont nem írtak fel neki idejében morfiumot, mondván, majd, ha erősebbek lesznek a fájdalmai. Gyakorlatilag egy hétre rá meghalt, és csak nagyon kevés morfiumot kapott, nehogy hozzászokjon. :shock: Így végig erős fájdalmai voltak. Ezt ne engedjétek, és foggal körömmel verjétek ki az orvosokból a morfiumot, vagy más fájdalomcsillapítási eszközöket még idejében!!!

Még egyszer kitartást, és sok erőt kívánok, és hitet mindannyiótoknak!

J.

tjuca

Pupy!

Csak nagyon sok erőt szeretnék kívánni nektek/neked ehhez a nehéz időszakhoz. Elképzelni nem tudom min mész keresztül...

Juca!
Írok privit.

Tündi!
Nem tudnátok a tuti jó tápszert ti beszerezni és valahogy lezsírozni hogy azt adják neki?
Egészségügy. brrrrrrrrrrrrrrrrr.
Vendég

Tündi!

Jó tápot nem lehet felírni, és kiváltani??? Fű alatt, fű föltt, mittoménhogy...

tjuca

Sziasztok!

Pupy: rettentően sajnálom anyukádat!! Nagyon sok erőt és kitartást Nektek! Én csak annyit szeretnék még hozzáfűzni, hogy 2004-ben halt meg a keresztanyum, neki méhnyak rákja volt...Sajnos már olyan stádiumban vették észre, hogy nem is volt esélye sem műtétre, sem pedig gyógyulásra.. Elkezdtük itatni vele a Flavin 7-et és az orvos is megdöbbent, hogy milyen jó hatással van rá...Annak ellenére, hogy rajta már nem lehetett segíteni, az utolsó pillanatig nevetett és bizakodott...Fájdalmat nem láttunk az arcán...Az orvos is Flavin 7-re esküdött...

Ha gondolod, akkor nézz utána a FLavin 7-nek, mert nagyon nagy eredményeket értek és érnek el vele...Azóta az egész családommal itatom sőt még most kismamaként én is iszom...Amit nálunk elért: apukám fejgörcsei teljesen megszűntek, anyukám magas vérnyomása megszűnt (két gyógyszert dobhatott el), férjem 12 évig tartó allergiája (már nagyon durva volt) tavaly végleg megszűnt...

Heni

Kép
Kép
csheni26

Teszek egy képet a gyönyörű kicsi fiamról: Kép

Heni

Kép
Kép
csheni26

Csheni!

Gyönyörű, bár fiúra inkább sármost kellene mondani, de tartom, hogy nagyon szép.

Ezt a Flavin-7-et hol lehet kapni?

tjuca

Sziasztok!

Túl egy újabb átaludt éjszakán, 6kor keltünk! :D

Fleur!
Ilyen kicsi öcsikéd van??? :shock: Nem is tudtam.Akkor rajta gyakorolhatsz/hattál :wink:
Sajnálom, hogy nem jöttek össze a dolgok.Mond meg apukádnak, hogy nem ezért jöttél!
Az én öcsém is el lett kapatva, mindig én osztottam neki a pofonokat, ha anya nem adott neki :lol: :oops: , pedig szerintem megérdemelte volna. :roll: Ő teljesen más kalibet,mint én, de őt is úgy próbálták nevelni, mint engem, de ez nem jött be nála.Én szófogadó kislány voltam :lol: , de az öcsém már nem.Őt keményebben kellett volna fogni.Na de csak megnőtt, igaz még a szüleimmel lakik.De még csak 24 éves, van még egy kis ideje. :wink:

Tündi!
Nekünk a Jana víz vált be, ez árban is elfogadható, és összehasonlítva a többi babavíznek mondott vízzel, ebben van a legkevesebb só, ás ásványiaanyag.Bár amig Roli csak 30-40 g-okat eszik addig a Humana víz is kibírható anyagilag, de ti tudjátok, hogy mennyit szántok rá.Emili nagyon sokat iszik, és ugye tápiból is több fogy, így mi ezt vesszük.Ami nekünk van vízforraló, abban ugyanolyan hamar kihűlik a víz,mint az edényben, így ha meleg vizet akarsz éjjelre, akkor akkor ha már lanygos, tedd termoszba.Ja, és a cumisüvegekről se feledkezz meg, hiszen abból is akkor kell egy pár, ha nem akarsz mosogatni éjjel.

Heni!
Jajj, de kis édibébi!És az a csókos szájacska!Mikor készült a kép?
Pocakfotó?
:D

Mi ma elmegyünk anyósékhoz, holnap meg Pestre vásárolgatni.Megyünk az Árkádba is, ha vki esetleg arra járna... :wink:
Képzeljétek, Emili ma 4kézlábra állt, és a fejét is fenttartotta!Azt hittem elkezd mászni, na de ott még nem tartunk, viszont már forog abaloldalára is! :D
Úgy imádom! :lol:

Kellemes 7végét!

Kép
pankaa

Sziasztok!

Bocsi, de megint csak egy villám bekukk! Délelött a városban intéztük a dolgainkat, hazafele Dani elaludt a bicajion, így ahogy volt - ruhástul tettem az ágyba és egészen fél 1-ig aludt. Megebédeltünk, most pedig pakolnom kell, mert a hétvégét anyuméknál töltjük. vagyis csak féligmeddig, mert mi holnap hazajövünk egy szülinapi partyra, Dani meg marad a mamiéknál.

Nincs valami jó ötletetek, mit lehet venni egy 18 éves csajszinak, aki él-hal a lovakért??? (lovas kép, szobor, plüss kilőve - ezer meg egy darab van már neki)

Tündi!
Én koraszülött intenzíven dolgozok/tam és sajna nálunk is át kellett állni ezekre a kész kajákra. Amíg még dolgoztam, a jó minőségűeket adtuk, de nálunk is jött ez a gazdaságosabb duma. Amikor dolgoztam, is volt már megszorítás, és sokszor háborogtunk is, de sajna ezt nem a kórház találta ki, hanem odafennt az okosok, akiknek aztán gőzük sincs, milyen nehéz a semmit beosztani! Volt, hogy 3-as ikreket vártunk de a felszerelés igen szegényes, mert épp teltház volt. Azóta, ha bemegyek a lányok csak panaszkodnak, hogy milyen rossz a helyzet és nem értem meg a fentieket, mert ha valahova tényleg kéne a pénz, az az egészségügy. Majd ha (ne adj isten) az ő gyereke kerül intenzívre és a felszerelés ill. gyógyszerhiány miatt valami baja lesz, talán észbekap? Addig meg más gyereke ill. hozzátartozója le van ejtve?? Szóval mi is látjuk ezt a rossz állapotot és a kollégáim nevében is csak azt tudom mondani, hogy mi minden tőlünk telhetőt megteszünk a picúrokért, a körülményekhez képest!!
Egyszóval, hidd el a kisfiad a legjobb kezekben van!!!

Hasfájásra elég sokminden jó lehet:
Espumisan csepp
Infacol csepp
Grape Water gyógyvíz
ill. a gyógyteák

Nekünk igazán a tea vált be.

Fleur!
Kitartás! Próbáld megbeszélni apukáddal, mi bánt! Hátha megérti és akkor végre jól érezhetitek magatokat!!

Juca!
Mi a helyzet az APEH-el??? Mit tudtál intézni??

Maci!
Várjuk a hétvégi teszt eredményét! Vasárnap mielött visszamegyünk anyuékhoz Daniért én is bekukkantok az eredményed miatt!

Pankaa!
De jó nektek, hogy legalább vannak egyszer-egyszer vannak átaludt éjszakáitok! Nálunk ez eddig 1x fordult elő, prdig Dani már 14 hónapos! A mai napig 2-3x felébred éjszaka inni, de ha valami baja van (pl. jön a foga), akkor ez az ébredés úgy fél-1 óránként van!
Remélem ha már nem lesz ez a nagy meleg, nem lesz szomjas éjszaka és nem fog felkelni.

Csheni!
Nagyon jó a kép! És tényleg: POCAKFOTÓT KÉRÜNK!!!!

Pupy!
Csatlakozok az elöttem szólókhoz! Sok erőt és kitartást kívánok neked/nektek!

és végül egy videó. amit tegnap készítettem:

http://www.videa.hu/main.php?page=play& ... QKnPzEXe2l

Puszi mindenkienk!
Andy

Kép
oriandy

Andy!
Adj alá lovat! :lol: :twisted: Vagy hintalovat.:-)
Emilinek is csak a 4. éjszakája volt, és csak most kezdte 2 hete. :D Ő is szeret inni, nagy piás a kiscsaj;-)
Ma megint nem nagy étvágyú, és alszik egész nap, annak ellenére, hogy egész éjjel aludt :shock:
Jók a videók! 8) Emilim is menne, jajj,mi lesz velem akkor?(talán fogyok egy kicsit :wink: )De még csak hátrafelé kúszik el, meg oldalra egy kicsit.A hátról hasrafordulást viszont még sokat kell gyakorolnia.

Kép
pankaa

Pankaa!

Lova már van!! :D

Dani is elég jól evett ma, és amikor etettem.... Én most fogyózok és épp gyüminapom van! De olyan jó illata volt a rakottkrumplinak, amit Dani evett! Ééééééééééééééééééssss! meg tudtam álni, hogy ne egyek belőle! Pedig igen éhes vagyok most is!
Az éjszakán is egész jó volt, remélem egyre jobb lesz. Most főzök neki kamilla és citromfű tea keverékét és azt itatom vele. Állítólag az jó! Fogzásra és nyugtalan alvásra.

Én is nagyon vártam, hogy Dani elinduljon, és most! Visszasírom, azt az időszakot, amikor csak max. forgolódni tudott! :twisted:

Andy

Kép
oriandy

Andy! Évi!

Igen megoldódott az apehes ügy, köszi, aki segített. Bővebben a blogon.

Most már pakolászok, takarítok, holnap megyünk nyaralni. Ide már jött is a rossz idő. De nagyon kell, egy kicsit kis a malomból. Jövő vasárnap jövünk haza. Mindenkinek szépe hetet!

Pupy!

Kitartás, ez a gödör legalja, innen csak felfelé van út!

Pusza:

J.

tjuca

Juca!
Jó nyaralást Nektek!Merre mentek?Rossz idő?Óh. :( De legalább kimozdultok.

Andy!
Ügyes vagy, hogy kibírtad! 8)
Igaz a mondás, kisgyerek kis gond, nagy gyerek nagy gond. :?
Akkor vigyél a ló mellé egy szőke herceget! :lol: Vagy már az is van neki? :wink:

Kép
pankaa

Pankaa!

Na, szőke hercege még nincs! Ez egy jó ötlet! :wink: :lol:

Andy

Kép
oriandy

Tjuca: köszi:) én közvetlenül a gyárból szoktam rendelni! Küldöm a linket:

www.flavin7.com

Egyébként lehet kapni a gyógyszertárakban, gyógynövény boltokban, de nagyon sok hasznot rátesznek...A nagyker ára kb. 5.500.- , ma egy fitotekaban 8.900.-ért adták ugyanezt! (250 ml)

Heni

Kép
Kép
csheni26

Juca!
Jó nyaralást. Azért reméljük, lesz jó időtök is. Hozzál sok zebrát magaddal - remélem, Afrikába utaztok, ott van sok :)

Heni!
Gyönyörű szép a kisfiatok. Nevetek van már? Én a 24 hetes uh-n láttam a hegyes kis állát, és lám-lám micsoda tipikus gombocsak az álla. Biztos nagyon szép kis szájacskája lesz.

Dobok pár képet.

Erik és Szilárd udvarol :)
Kép

Fürcsizünk:
Kép

Fürcsi utáni hancur:
Kép

Pusszancs MINDENKINEK!
Vendég

Jó reggelt!

Évi
Jó utat, érezzétek jól magatokat!
Megpróbálom elővarázsolni azt a fránya zebrát. :D

Andy
Az ilyeneket szoktam szeretni. Az orvost tutira nem előtte nap találta el, hogy elmegy 2 hét szabira és nem képesek szólni, hogy ne gyere. :?
A nagyokosoknak van magánkórházuk, ahol a mi pénzünkért kinyallantják a valagukat is. :evil:
Ajándékötletet nem adok, túl piszkos a fantáziám. :D:D:D

Panka
Gyertyafényes vacsi után nem szabad mosogatni. Vannak jobb elfoglaltságok is. ;):)
(Legalábbis én nem szoktam elmosogatni, ráér az másnap is. :D:D:D)
Gratula Emili mászásához!

Fleur
A párom szüleinél is hasonló a helyzet, annyi különbséggel, hogy a két legkisebb gyerek 12 és 14 éves és szemrebbenés nélkül lehülyézi a szüleit. Azok meg nem szólnak semmit.
Én akkora maflancsot kaptam volna ezért.... :roll:

Tündi
Ez hihetetlen! Mindig azokon spórolnak, akiknek a legnagyobb szüksége lenne a segítségre. :?
Nemsokára otthon lehet Roli baba. A babaszobáról kapunk képet?

Eszter
Hadd hulljon a férgese! Ez egy egészségügyi dolgozó mondta....
No comment! :evil:

CsHeni
Tényleg nagyon szép fiad van!

Juca
Jó nyaralást és sok pihenést!
Vendég

Panka
ezek az átaludt éjszakák jól hangzanak. :lol: Meglásd, egyre több lesz belőlük.
Gyertyafényes vacsi, ez igen. :lol: (nálunk a vacsik 90%-át eleve Apa főzi :oops: , csak nincs hozzá gyertyafény.)
Nálam is feketének látszik a vonalzód. Igy nem látom mi van rajta :?:

Maci
amint megláttam, hogy a topikban te voltál az első mai hozzászóló, azt hittem a teszt eredménnyel jössz. :wink: De látom te nem türelmetlenkedsz, jól bírod. :wink: Akkor ezek szerint holnap lesz új teszt. Már nagyon izgulok. (helyetted is.)

Angie
szupi a kép a három gyerkőcről. Erik??- akkor ezek szerint Brillék voltak nálatok? :roll: Fürcsis képek is jók. (látom a csodaszép ágyterítő még megvan.) 150*150 es járóka, nem semmi, főleg a házi készítésű. Máté tényleg jól érzi magát benne. És a játékok is ritkábban esnek ki belőle, mert sűrűbb a rácsa, mint a gyerekágyunknak.

Juca
jó nyaralást! Hét közepétől ismét strandidő lesz. :wink:

Tündi
sajnálom ezt a tápi dolgot. Ez szörnyű, hogy mi megy az egészségügyben. Ezek szerint nincs kivétel, a kicsiket sem kímélik. Gratulálok Roli súlyához! Csak így tovább.

Heni
köszönjük a csodaszép fotót a fiadról! Neve már megvan?

Pupy
szomorúan olvastam a híreket Anyukádról. Én is csak azt tudom mondani, amit a többiek. Kitartást és sok erőt, hitet. Bízni kell !!!

Látjátok a vonalzót, Máté ma fél éves. :wink: :lol:

Kép

Kép
syrynx

Syry
Muszáj volt korán kelni. Meló van... :( :evil: Inkább lennék otthon...
Sok puszi a féléves Máténak! :)
Vendég

Sziasztok!

Heni
De jó nézni a 4D képet! :) Aranyos az arcocskája, és születése után biztos találtok majd vonásokat, amik már most is látszanak rajta :)

Juca
Nagyon jó pihenést kívánok nektek!

Panka
Köszi, a Jana víz nekünk is meg fog felelni :) Cumisüvegünk van, jelenleg 3 darab. Szerinted vegyek még? Én azt gondolnám, elég lesz.

Maci
Most már én is kezdem :) Teszt? :)

Köszönöm szépen az együttérzést! Roli ma délután megint sírt kaja után, de most nem hányt, nem bukott (tegnap kihányta a "csodatáp" egy kis részét. De jó volt látni...). Ja, és ma 2220 gr :) Napi 50-et hízik, ha így megy tovább, cirka 2 hét múlva 3 kiló lesz :)
Egyébként van remény, hogy még kap a régi jól bevált tápszerből, mert állítólag ez az adag el fog fogyni nemsokára. A váltás oka egyébként az - ha jól tudom -, hogy a tejkonyhát meg fogják szüntetni, tehát nem lesz aki elkészítse a tápszert. A nővéreknek az osztályon erre nem lesz idejük.
Kérdeztétek többen, hogy nem lehet-e bevinni neki tápot. Nem. Ugyanis koraszülöteknek spéci táp kell, azt meg egyébként orvos írja fel. Orvos meg Roli tajszámára írja fel, és azt nem lehet, hogy kórházi ellátást is kap, meg receptre felírt cuccot is, kibukik a rendszerben ugyanis (tavasszal, amikor 2 hetet voltam a H-ban, kaptam antibiotikumot, de épp elfogyott az a fajta, és nem írathattam fel a fenti ok miatt, pedig kúraszerűen kellett volna szedni). Valamint a nővéreknek akár 8-10 babát is kell etetniük, nincs idejük arra, hogy Rolinak külön megcsinálják a kajájukat. Mire végeznek a tisztába rakással, etetéssel, szinte kezdhetik előlről. ÉS a főorvos sem hiszem, hogy örülne az ötletnek. Ezt a kis időt ki kell bírnunk, és bízunk, hogy tényleg csak kis idő. Amíg Roli ilyen szépen hízik ettől a kajától, nincs miért aggódni, és a sírás is a mi malmunkra hajtja a vizet, mert azzal is erősödik a tüdeje. És mint kiderült, nem sír egész nap, egyfolytában, hanem csak néha. Csak irtó rossz látni hogy nyűglődik, nem tud elaludni, stb.

Andy
Én nem is hibáztatom az osztály dolgozóit, nem kell megvédened őket, mert nincs kitől :) Pontosan tudom, hogy a lehető legjobb helyen van a kisfiúnk, a lehető legjobb kezekben, a legbiztonságosabb helyen! Tudom, hogy megtesznek mindent az ott dolgozók, nagyon készségesek, többnyire türelmesek, úgyhogy emiatt aztán pláne nem aggódunk! Én is csak a "feljebbvalókat" emlegettem, mert tudom, onnan ered a dolog. Minden tiszteletem a PIC-en dolgozóké, én nem lennék rá képes, az biztos! Láttam már 1-2 dolgot, amióta oda járunk, és állítom, ez még semmi. De nekem bőven elég, nem lehet ugyanis érzelmileg teljesen elhatárolódni...

Jó éjt! :)

Tündi
tündi30

Tündi
Roli baba milyen ügyes, jó gyorsan hízik. Mikor engedik haza?

Csináltam tesztet, ismét - lett... Még mindig korai lenne?
:x :? :?
Vendég

Ja, elfelejtettem.... Szép jó reggelt mindenkinek!
Vendég

Maci!

Sajnálom, hogy - lett! Talán majd egy pár nap múlva + lesz!!!
Nem tudom, korai-e, de a tüneteid nagyon érdekesek... :lol: :wink:
Nagyon rendes tőled, hogy ilyen korán feldobtad az infót!!! :lol: Köszi :D

Puszi, és drukkolok: Eszter :D

eszter82
Budapest

Lányok!

Ma megint eltűnök egy időre....majd sziget után jövök!

Addig is sok puszi nektek, zebrásodjatok, és ha találtok valami jó zebra-osztó helyet, szóljatok nekem is :wink: :lol:

Puszi: Eszter :D

eszter82
Budapest

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?