Új privát üzeneted érkezett!
INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK

Sziasztok lányok!

Boldog szülinapokat! Ilyen melegben is születnek emberek :D

Edit!
Hát ez nem gyógyvíz, egyszerűen csak feljön a földből, meleg és csapvízzel hűtik. Ennyi. Van öreg néniknek hűtés nélkül és van hideg vizes úszóknak. Ahol mi voltunk, az hideggel van hűtve.

Lívia és Tünde baba, 2006. 04. 03.
Kép
szelivi

Tudtok valami jó nyaralóhelyet a Balatonnál? Ki járt arra a nyáron? Elmennénk pár napra, ha hazaön a férjecském. Most találta ki a lelkem.

Kép
szelivi

Edit Boldog szülinapot!

cory + Liza 2006.03.11. + Zsoma 2003.08.31. + Balu 2001.09.12.
cory
Budapest

Sziasztok!

Edit!
Boldog szülinapot! :D
Fél deci unicum...??? ennyire nem vagy még öreg... :lol: :lol:

Livi!
Nézd meg a www.utisugo.hu n naaaaagyon sok jó ajánlat van. Mi mindig onnan megyünk nyaralni. :D

nancsi!
Örülök,h ogy jól birja Alex a bölcsit. :D:D

Eszti!
Naaaagyon jó a rucid! :D:D:D:D
Kérjük majd a nagynapi képeket is. :D:D

Era!
Martin méretein még mindig meglepődök, pedig már megszokhattam volna. :D:D:D Per?

Ildi!
Jó,h ogy te is tudtál azért pihenni egy kicsit ennyi pörgés után. :D:D
Azért a discós képeket igazán felrakhatnád majd... :D:D

Mennem kell... lányom kifejtette igényét a kinti játékra...

Puszi nektek!

Eszter
Kép
Kép
vok

EDIT:
Tegnapra nagyon boldog szülinapot!!!

Milyen ajikat kaptál?

Csajok, tök lusta vagyok most írni, ezért bocsi...

Bettina 2006.02.09.
Dorina 2003.11.03.
Patrícia 1995.05.09.
tünde_szõd

Edit: boldog szülinapot utólag!!!!

Eszti: nagyon szép leszel a nagy napon! Várjuk majd az akkori képeket is!!!

Csak egy kérdés lányok, neharagudjatok h. nem reagálok!
Barátnőm 3 hetes kislánya nagyon hasfájós. Nekünk nem volt ilyen problémánk, nem tudok neki segíteni h. mit tegyen h. enyhítse a kicsi fájdalmát. Esetleg ha lenne valami ötletetek hogy mit tanácsoljak neki, örömmel fogadnám. Olyan rossz látni ahogy szenved az a kis csöppség!
Puszi mindenkinek! És jó éjt!!!
Vendég

Boscó!

Irtam Neked privit!

KépKép

KépKép
pilchard

Sziasztok!

Reggel óta nagyon fáj a fejem, úgyhogy majd csak holnap jövök részletesebben.

Boscó!
Nekünk sem volt ilyen problémánk, de úgy hallottam, hogy a hordozókendő csodákra képes. Pocakkal az Anya felé, jó szorosan kell bekötni, úgy sétálni vele, ha lehet, akkor a szabadban.

Edit!
Utólag is boldog szülinapot! :D

Lányok!
:?: Tengeri herkentyűket (rák, kagyló, tintahal, polip) mikortól lehet adni? :?:

Lidke
[img]https://lilypie.com][img]http://lb5m.lilypie.com/TikiPic.php/Hbc0.jpg[/img]Kép
KépKép
kövecske

Boscó!
Még eszembe jutott, hogy a barátnőméknek a 37 fokos vízben (vödörben) fürdetés + pocakmasszázs jött be.

Lidke
[img]https://lilypie.com][img]http://lb5m.lilypie.com/TikiPic.php/Hbc0.jpg[/img]Kép
KépKép
kövecske

Sziasztok!

Boscó!
Hannának az Espumisan csepp+chamomilla D30 jött be és a kendő. Minden délután jó nagyokat sétáltunk vagy a kertben, vagy a lakásban. Idő függő volt.
Espumisant napi 3x kapott, chamomillát meg úgy, hogy egy fecskendőben feloldottam vizben 10 darabot a golyókból és azt kapta elosztva egész nap.

Lidke!
úgy emlékszem ezek 2 éves kortól, de ha szennyezett a cucc, akkor nagyon durván allergiás lehet rá az ember. Én már leszoktam róluk, pedig nagyon szerettem. Láttam egy statisztikát, hogy hány %-a fertőzött a szeméttől, amit kidobnak a tengerbe és eléggé durva volt. Nem akarok hülyeséget modani, de 50%feletti volt az arány... :(
Azóta lehet, hogy változott, nem tudom. De nem hiszem,h ogy javult volna a tengerek minősége az elmúlt 5 évben.

Pilchard!
Gratu a kistestvérhez!!!! :D:D Jól vagytok egyébként?

Puszi mindenkinek

Eszter
Kép
Kép
vok

Hali!!!

VokEszti, discós képek nincsenek, nem tetszettem biztos a web-esnek, mert nem rakott fel a fotók közé :wink: (húúúúúúúúúúúúúú........................, szerencsémre)

Viszont kaptam repülős képeket. :D

Íme:
Indulás előtt :? :?
Kép
Kép

Felszállok!!!!
Kép

Az uram
Kép

Balatoni part
Kép

Boscó, hasfájásra szerintem elmondtak a csjok minden kíméletes módot, aztán van még a Gripewater, meg még egy szirup, ha fejbelőnének, se jutna eszembe a neve :? (fini narancsos illata van)

Edit, igen, próbálok az lenni :wink:

VokEszti, jó ez az utisugo.hu oldal, nem is ismertem :D
Köszike én is :D

Lívi, mi Vonyarcvashegyre járunk, de nem ajánlom, mert épp a túloldalon van(Keszthelynél), és innen baromi messze van :(
Viszont jó hely.
De közelebbre is vannak jó partok, gondolom. :D

Lidke,tengeri herkikről sajnos én is ezt hallottam :( :( :(
[/color][/b]
vas

Fú csajok. Itthon vagyok, Alex meg a bölcsiben. Fél 1-re kell vissza mennem. Iszonyat.... Itt pityergek... :(

Kép

Kép
nancsika

Nancsi!!!!
Kitartás!!!!!!!! Veled érzek! :(:(

Ildi:
Infacol. :D:D
Az utisúgót és is nagyon szeretem. :D:D
Jók a repcsis képek. :D

Eszter
Kép
Kép
vok

Sziasztok!!

Nagyon köszönjük a segítségeteket!!!Igazán aranyosak vagytok!! :lol:

Nancsi:egyemmeg a szíved! Ne bömbizz! Jó ott Neki hidd el! Majd írd meg hogy érezte magát!!!

Pilchard:Köszike!!!!!!!!!!!!! :lol:

Megyek tanulom az eszperantót! :lol:Mindjárt tanfolyam, én meg nem tudok semmit! :roll: Lesz lebőgés! :lol: :lol: Pussszz!!!
Vendég

Nacsi, éljen a bölcsis Ala!!!
Ne ríjjá má!!! :wink:
meglátod tök jó lesz neki, hiszen mári szereti :D

Boscó, nincs mit!!
Hajrá eszperantó :D

Eszter, aha Infacol :wink:
Köszi :wink:

Ma voltunk a Vácrátóti botanikus kertben, nincs kedvetek ott összehoni egy talit valamikor???????
:D :D :D :D :D
Kép Kép
Kép
Kép
Kép
Puszzzzzzzzzzzzzz
vas

Kép
vas

Sziasztok

Köszönöm lányok a köszöntést. :D :D
Hát lehet, hogy elmossa az eső a bulimat. :cry: :cry:

Ildi
Én benne vagyok, csak nem találok oda. :D Apa is volt vagy csak a gyerekekkel mentél?

Most megy az edzés, nagyon jó a hangjuk. :)

Nagyon eltűnt megint mindenki!!!

Boscó
Jó tanulást! :) Nem irigyelek.

Nancsi
Mesélj!!!!! Mi volt mikor mentél érte? :)

Nagyon én se leszek, mert tele lesz a ház a szomszédba meg egy egész sereg lesz. :lol:

Jó hétvégét mindenkinek!

Edit és Levi 2006.03.06

Kép
babetta

Tünde
V gyalut kaptam ,nagyon király, :D csak két eleme életveszélyes :?
olyan éles

Edit és Levi 2006.03.06

Kép
babetta

Edit, jó bulizást!!!
csak nem mossa el az eső :?
jó hangos lehet, gondolom :wink:

Egyedül voltam, 15 km. csak tőlünk.
Nagyon könnyű odatalálni neked is:
Mogyoród-Szada-Veres-Őrbottyán, aztán már Vácrátót jön.
Max. talizunk útközben, aztán jössz utánam :wink:

ja, eltűnt mindneki :(
Vagycsak én riogattam el mindenkit 8) :lol:
vas

Hi,

én itt vagyok :lol:

Szépséges Ildicsalád, vagesz képek :D Remélem, én is ilyen belevaló leszek, és elindulok bátran a 3 gyerkőmmel :lol:
Repcsizés kafa volt? Ugyan én már repültem, de egy ilyen gépen, lehet, be lennék fossantva :wink:

Edit, azért én most irigykedem. Bárcsak Botit ne hagynák aludni az autók :D (persze akkor nem ezt modanám :wink:)
Amúgy, nem tudunk menni, sajnos :cry:
Drukk,hogy ne legyen eső. Felétek borongós az idő?
(Itt vagy 80 fok van megin.)

Boscó, hajrá tanulás! Angihoz hasonlóan az angolra kellene ráállnom, csak nincs erőm hozzá.
Hasfájás: Nekünk a Gripe Water segített, meg az ölben lét, masszázs. De leginkább az idő :roll:

Nancsi, meséjjjjjál mán :D Mi volt tegnap? És ma??? Hogy bírod? Légy erős, nehéz lehet :(

Vali, ti mikor kezdtek a böliben?

Livi, Tüncike édes volt a vízben. De jóóó, hogy jön Apa és tudtok menni picit pihizni.

VokEszter, Nektek is kafi lehetett Bécs.

Pussz!

Anita
Kép
Kép
_anita_

Sziasztok!

Jól vagyunk, Alex jól bírja, sír nagyon, amikor eljövök, de mire kiérek, már nem hallom a hangját. Majd írok még bővebben, csak teganp apa elé kanyarodott egy kisteherautó, Ő meg nem tudott rendesen megállni, és elhasal t a motorral. Nem tőrt semmije, bőre viszont ahol lehett nincs neki, úgyhogy jajgat. Persze sajnálom nagyon, de a hattyú halálát nem szeretem. Tegnap este a földön kellett aludjak, nehogy hozzá érjek. :S Szal most van 2 db hisztisem, és mindent nekem kell csinálni, és még nem látom a végét. A szomszédos üres telken elkezdték az építkezést, most ássák az alapot. Iszonyat zajjal vannak, meg áll a lakásban a por. Én meg sistergek az idegtől. De TÖK JÓL VAGYUNK!!! :)

Nah, majd jövök! Pusza!

Kép

Kép
nancsika

Sziasztok!! :)

Kicsit lemaradva ugyan, de írok pár sort... :oops: :P

Anita,
édes lehetett Boti a kádban, amint "szerelmet vall"... :) Elhiszem, hogy meg lehet ilyenen hatódni. és majd amikor mondják is!! :)

[quote="Vok"]A írta:Vokz első éjjel szinte semmit se aludtam, mert nem voltam hozzászokva, hogy hol egy láb, hol egy fej nyomódik hozzám...

Csak úgy, mint anno a pocakban, nem? :wink: Egyből ez ugrott be, amikor írtad... :)

Nancsi,
szuper ügyes Alex, hogy viselkedik a bölcsiben!! :) Mondjuk én is bőgnék, az tuti, de ha tudja az ember, hogy jól érzi magát, akkor nincs min bánkódni.
Publikus, hogy mennyi egy ilyen privi bölcsinek a havi díja?

Szelivi,
jajj, nálunk is kb így van, Dorka is így "beszélget", ahogy Tüncid! :) Szinte mindent megért, pakol, hozza amit kérek, még a pelust is kiviszi a kukába! :D
nagyon édes a képeken, igazi kislány! :) Az alvós meg!! :) Úgy imádom az alvós képeket!! :)

Editnek mi is Boldog szülinapot kívánunk!!

Ildi,
nagggyon jó képek, egy élmény lehetett!!! :) Bár én tök be lennék tojva... :oops: :D

Dorka is szereti a virágot...
Kép

KépKép
viol81

Sziasztok!

Edit, boldog születésnapot!

Meli!
Egy kicsit megkéseve :oops: :
BOLDOG - BOLDOG névnapot Boglárkának!
Kép

Nancsi:
Hősök vagytok!!!!!
Nagyon ügyi Ala baba. Neked kitartást!!!!
Ha még nem vettétek meg a Simba kockát:
A babamagazinban van hozzá egy 1500 Ft-os kupon. Ha érdekel, eljuttatom neked, így már "csak" 3000Ft.

Vok:
Per, nem foglalkozom vele, fordítottam a dolgon, majd ha érkezik valami hivatalos papír anyám ügyvédjétől akkor lépek csak.
Anyám, 4 hónapja nem látta az egyszem unokáját, és itt lakik tőlünk pár utcával lejebb.
És tudod..., ha van egy kis időd gyertek Hannával!

A 15 hós oltás Martinnál tünetmentes volt!
De, most egyszerrre jön legalább 8 foga. A szemfogak már láthatók és a rágók is már törik az utat maguknak. Martinnak olyan az inyje mint egy domborzati térkép. Kellett panaszkodnom, hogy "hol vannak már a fogak?"

A szombathelyi kacsákkal:
Kép
Kép
HOME - MINI - WaterLAND
Kép
Kép
Kép
ÉS már megint csajozunk: A 4 hónapos Lilikével (ő másik LILI)
Kép

Jó éjt!
Era

KépKép

KépKép
lingelera

Húúúúúú, de szégyellem, én is elfelejtettem :?

Meli Boglárkájának nagyon boldog névnapot így utólag is :oops:

Csilluséknak meg gyönyörű, napsütéses Napot kívánunk!!!

Csillus és Vikó Dominóknak boldog névnapot!

Nancsi, kitartás! :) Apának jobbulást, jó, hogy nem történt nagyobb baj! Éljen Ala, nagyon ügyike!

Dorka cukorfalat :D

Martin meg továbbra is szívdöglesztő!

Edit majd mindenképp mesélj!

Szép hétvégét!

Anita
Kép
Kép
_anita_

Sziasztok!

Nagyon jók a nyaralós képek!

...én is gazdagítom a repertoárt...

ezeket még nem tettem fel ugye??? nemvagyok valami toppon agyilag mostanság...

segít apának hajót építeni...
Kép Kép

...a szívemnek legkedvesebbek...
Kép

keresztapával
Kép Kép Kép

szarvasbogár
Kép Kép

gyönyörűm
...valahogy kimaradt az elforgatás... egy kicsit topa vagyok... Kép Kép

Kép

Andris nagybátyóval
Kép Kép Kép

unokatesók libasorban
Kép

gulyáslevesezünk
Kép

fagyizunk
Kép

dinnyézünk
Kép

úszunk
Kép

vitorlázunk
Kép Kép

Kép
Kép
Kép
mamacka

Edit
Isten éltessen!

Kép
Kép
Kép
mamacka

Tünde: Bettinának nagyon boldog névnapot kívánok!
(Remélem ma tartjátok :roll: )

Kép

Ma valamikor írok pü-t.

Puszi,

Vali

KépKép

KépKép
vanillka

Krisztináknak (Babci), Bettinának boldog névnapot!!!

Anita
Kép
Kép
_anita_

Tünde:Boldog névnapot kívánunk Bettinának!!!!!!!!!!!!!!! :lol:
Vendég

Sziasztok!

Asszem nekem is kimaradt egy-két névnap!

Sok boldog Névnapot Babáknak és Mamáknak egyaránt!

Bettina, Krisztina, Domonkos, Boglárka, Anna és Anikó! Sok Boldog Névnapot nektek!

Kép
(a virág a képen cukorból van!)

Rólunk: semmi érdekes. Elvagyunk mint a befőtt. Szerdán megyünk allergiavizsgálatra. Már előre félek. Reggel kilenctől délután négyig tömik a tejet a gyerekbe állítólag, hátha kiderül, hogy arra allergiás és amiatt ekcémás. Szerintem kínzás, de nem én vagyok az orvos.
Férjecském egyébként jól van, még nem kellett úsznia!

Kép
szelivi

Bettusnak nagyon boldog névnapot!!!
Kép

Lívi, ez tényleg elég durva, reggeltől du.4-ig tejjel tömni a kicsiket!!! :shock:

Mamacka, szép képek :D
Húú, mekkora megint Martin :shock:
Virágszagoló Dorka is édi :D

Anita, aha, kafa volt a repcsizés, nem is nagyon fostam, inkább csak az elején, meg amíg nem szálltunk fel, utána már nem is gondoltam ilyenre.
Nagyon is ültem már, de ez más volt.
(pont múlt héten zuhant le egy ugyanilyen kicsi gép :roll: )

Most már bárhova elindulok 3 gyerekkel, már a bevásárlás se olyan gáz, pedig szoktak lenni érdekes esetek, de már hozzáedződtem 8)
Azért strandra nem mennék velük egymagam :?

Tegnap Natusnak ki lett lőve a füle!!!!!!
Cuki kis rózsaszín virágocskás fülcsit kapott, ennek 6 hétig kell benne lenni, aztán barakhatjuk, amit keresztelőre kapott :D
vas

A fülbevalós Nasacica :D :D :D :D

Kép

vas

Sziasztok

Bettusnak boldog névnapot! :D

Ildi
Annyira édes a fülbevalóval!! :shock: :D :D

Nem voltam idén a Forma –1en :( ,de azért szombaton mentünk bulizni :D ”, és nem rúgtam be”! :lol: :lol:
Ilyen se volt még, de legalább végre láttam a buliból valamit. :lol:

Edit és Levi 2006.03.06

Kép
babetta

Próbálok újból bekapcsolódni 8)

Livi: Ez nagyon durva vizsgálatnak hangzik, nincs valami kevésbé sokkoló az allergia kimutatására??? :shock:

Találtál balatoni szállást, mire jön apa? :)

Ildi: Húúúúú de cukker Natika, és micsoda fürtöske!!! :shock: :lol: :lol:
Nagyon csini ez a fülbevaló, hogy viselte a tortúrát? Azóta nem piszkálja?

Babetta: Hogy már miknek is tud örülni az ember! :wink: 8) :lol:

Rólunk: Még mindig folyik a lakáseladásos-vásárlásos mizéria, ezért is vagyok úgy eltűnve, meg ha jó idő van, húzunk le a Balcsira. Holnap is akartunk menni, de sajna sz@r idő lesz, már most kezd itt beborulni, és egy-két kósza dörgést is hallottam :?
A szigeteseket megint kimossa az eső, van itt belőlük annyi, mint a nyűűű, alig lehetett elférni tőlük ma az Auchanban :(

Alizkát felvették ide a bölcsibe, ma voltunk bent, találkoztunk a gonozónőkkel is, első ránézésre szimpik voltak, aztán majd meglátjuk :) Sokat nem beszéltünk, mert épp kajaidő volt.
Jah ... Aliznak kacsa lesz a jele :lol: :lol: :lol:
Aug. 28-án szülői, aztán 3-án hétfőn 10-re megyünk elkezdeni a beszoktatást. Nagy menet lesz :roll:

Nancsika: Ti hogy álltok Alex-szel??? Minden infó érdekel! :wink:

Vali

KépKép

KépKép
vanillka

Vali!
Ne aggódj a beszokatás miatt! Tudod Alex milyen anyafüggő, és nagyon jól megy neki. Ma már csak akkor nyafogott egy kicsit (értsd: 1,5 percig sírdogált), amikor ott hagytam. Móni (gondozónő) totálisan megvígasztalt, h ne aggódjak, 1 hét alatt semmi baja, ezután sem lesz. Holnap megpróbál ott aludni Alex. Hátha sikerül neki. Jah, szombat óta napközben elalszik magától. Beteszem az ágyba, oda adom neki a vizecskéjét, azzal elvan, vagy a fogkeféjét oda adom, mert ezerrel jönnek a rágói szegénykémnek. És a lényeg, h kijövök, nem kell vele ott lenni. :) Szombaton 40 perc alatt alukált el, vasárnap szintén, tegnap 20 perc alatt, ma meg elég volt neki 15 perc, és nem sír utánam, amikor kijövök. Néha nyekereg egyet, h mi van már, de aztán abba hagyja. Imádom, h ilyen kis ügyes. Úgyhogy bízok benne, h holnap pikkpakk el fog aludni a bölcsiben is. Ott is van ugyan olyan pohara, mint itthon, és ugyan az a fogkefe mint itthon. :)

Mellesleg Apa is megjegyezte, h nagyon sokat változott mióta bölcsis. Sokkal önállóbb, nem jön annyit utánunk, elvan mint a befőtt. Evett darabos kaját is (kölesgolyót, meg valami babakekszet), és nyúl a kanálért. Azt hittem soha nem érjük el ezt.
Úgyhogy most bazi büszke vagyok rá, h ilyen kis ügyeske lett. :)

Nah, megyek, mert pancsitájm! :)

Jók legyetek!

Kép

Kép
nancsika

Jaj, de bunkó...

Bettusnak nagyon boldog névnapot kívánunk! :)

Kép

Kép
nancsika

Szép estét mindenkinek!!

Ildi: Tök cuki Nati a fülbevalóval!! Annyira édi a hajával!!Ott hátul olyan mitha be lenne szárítva neki!!! :lol: :lol: :lol: Én imádok repülni!Konkrétan azt imádom amikor a nagy dög Am2-essel permetezni járunk.Egy ismerősőmnek van ilyen vállalkozása, és évente egyszer elmegyünk repülni. Eddig még nem sokan bírták az ismerőseim közül rajtam kívűl. :lol: Én imádom. :lol:

Nancsika,:Tényleg ügyi Ala hogy így kezd "leválni rólatok" Valóban büszke lehetsz rá!!!

Vali: Itt ma még hőség volt, aztán egyszercsak jött egy nagy zuhé, és egy kicst lehűlt! Remélem hamarosan túllesztek ezen a lakásmizérián! És megnyugodhattok végre!! Alízról képeket légyszi légyszi légyszi!!!!!! :lol: :lol:

Babetta:És józanul is jó volt a buli? :wink: :wink:

Mamacka: Nagyon szuperek a képek!!!!Annyira édesek vagytok!!!

Livi: hú, akkor gondolok rátok holnap.!!Mi holnap kapjuk a 15 hós oltást!

Era:Martin nagyon tetszik nekünk még mindig! Stipi stopi! :wink:

Kezdek hulla lenni megint.Sok ez ilyen rövid idő alatt ez a nyelvtanfolyam.Még most kezdtük, de már szeptemberben vizsgázunk is! :roll: Hát rá kell álljak, de nagyon nehezemre esik! :lol:

Jó éjt Mindenkinek!
Vendég

Nancsika: Tök jó, hogy ennyi pozitívumot írtál, kezdek optimista lenni :D
Nagyon ügyi Alex, főleg ezt az alvás dolgot irígylem :) Jó volna, ha Alizra is ilyen hatással lenne majd a bölcsi, ő a mai napig nem tud egyedül elaludni, csak rajtam, vagy apával :roll:
Elhiszem, hogy büszke vagy rá :D

Boscó: Te is ügyi vagy, az államvizsgát is milyen szuperül megcsináltad Fannika mellett, biztos vagyok benne, hogy a nyelvvizsga is sikerülni fog! Majd az uccsó héten összekapod magad :wink: :lol:

Alizkáról apa mostanában csinált egy csomó képet, előbb-utóbb (de inkább utóbb :oops: ) letöltöm a gépről, és felteszek párat a kedvedért :)

Azt áruld el nekem légyszi, hogy hogy teszed bele Fannika hajába a hajgumit meg a csatokat, mert én amint Aliz hajához nyúlok, rögtön rosszul lesz, és csapkod :? Basszus a végén még öcsifrizurája lesz, mert kezd elég hobós lenni így :roll:

Vali

KépKép

KépKép
vanillka

Sziasztok!

Hát, nem fogjátok elhinni, de végül én nyertem. :D Nyaralni megyünk. De nem miattam, hanem ma kapta meg Ádi az üdülési csekket és csak 3dikáig lehetett azzal hetijegyet venni... :( Igy megyünk 3 napra Sarlóspusztára. Nagyon király program van. Lesz 2 x 0,5 óra lovas oktatás vagy 1 óra lovaglás
- 0,5 óra quad használat
- 0,5 óra íjászat, lövészet
- csúszás a magaslati drótkötélpályán
- 15 lövés a koronglőtéren (a csomagár tartalmazza a lőszer és a szakoktató díját is)
És 24500 Ft/fő a csomagár.. el se hiszem. :D És van mini állatkert, játszótér, uszi, pezsgőfürdő, meg mi szem-szájnak ingere. :D

A másik jó hir, illetve kettő. Határozottan eldöntöttem,h ogy a suli melletti bölcsibe akarom járatni Hannát. ezerszer kedvesebbek, mint a gyáliban ÉS még a textil pelust is fogjuk tudni tovább használni, ami nem mindegy!!!!
Ééééés, meg vannak a szerződések, a földhivatalnál van Ádi papritja. Az ügyvédnél még irnak majd egy papirt anyuval és úgy anyu beleegyezése se kell majd a hitelhez, amire szerencsésen hitelképesek is vagyunk... szóval, ha minden jól jön össze, még az idén hőszigetelünk és külsőfestünk. :D:D:D:D

Tünde!
Bettinek boldog névnapot! :D

Bettiflame! :D:D
Boldog névnapot! :D

Ildi!
Cuki a fülbevaló! Hogy viselte Nati a lövést? Nem sirt nagyon?

Vali!
Kitartást a lakásmizériához!!!!!
A bölcsinek meg örülök!!! :D Jó lesz nektek is remélem! :D

Babetta!
Majd kimentek jövőre. :D Hátha addigra már Levi is élvezni fogja. :D:D

Era!
Néha úgy érzem a mi randink már soha nem fog összejönni, pedig tényleg nem vagyunk ám messze... :evil:
Egyszer egy pimpongparty hétvégén???

Livi!
Hogy reagált Tünde az apjára? Most már másképp vált el tőle?

Na, megyek, anyósék hátha hazajönnek már az ügyvédtől. csak este 7 óta ülnek ott... Anyós kötegszik... Ádám meg türelmetlen, mint mindig... :D:D

Puszi nektek!!

Eszter
Kép
Kép
vok

Sziasztok Anyucik és Babucik!

Ma tejberizst vacsizott a Tünci szója és rizstejből. Tetszett neki, remélem a holnapi tejjel is megbarátkozik majd.

Ildi!
ÉN egy gyerkekkel sem indulok el bevásárolni. Mármint gyalog, babakocsi nélkül. Babakocsival a világ végére is elmegyek.
Csini Nati fülbevalója! Milyen lesz a maradandó?

Vanillka!
De, biztosan van, például a vérvételes, amit állítólag több mint 400 elemre tesztelnek, de az valószínűleg drága. Hát nem olcsóbb venni egy liter tejet és tömni a gyerekbe? Aztán ha baj van, úgyis ott vannak a dokik.
Nem is emlékszem, hogy írtad volna, hogy beadjátok a bébikét bölcsibe. Annak idején meg húztam a nyakam, hogy csak én vagyok ilyen "kegyetlen". De látom Nancsi is, Te is, Vok Eszti is! Nyaralni Alsópáhokra megyünk, de csak egy napos lesz, addig talán nem is látunk semmit belőle.

Nancsi!
Remélem mi is ilyen könnyen szokunk be majd. NÁlunk most az a legfőbb probléma, hogy délben cicire alszik el a gyerek. Este nem, csak délben. Nehogy már nekem könnyebb legyen!

Boscó!
Nyugi, nálunk semmi tünete nem volt az oltásnak. Már a helye se látszik meg. Bezzeg a BCG-é, az még nagyon csúnya.
Nekem az eszperantót kéne elkezdeni, valamelyik éjszaka. Mert nappal erre nem sok időm van.

Eszter!
Gratula a hitelhez! És a nyaraláshoz is. JÓ sok programotok lesz! Most, amkor hívtuk apát, nem akarta füléhez venni a telefont a Tünci, de amikor a kezébe adtam, akkor mutogatott rá és mondta, hogy appa-appa!

Kép
szelivi

Köszönjük a névnapi köszöntéseket, nagyon arik vagytok!!!!!

Velünk minden rendben, apa ezerrel dolgozik, alig látjuk, a 3 csaj meg folyton veszekszik, de rájuk hagyom ha nincs nagy gond :)

Ildi:
tényleg nagyon csini a fülbevalós Nati, hol csináltattátok?
nálunk egyiknek sincs, de mindig gondolkozom rajta..
Én is bárhova elmegyek a lányokkal, szerinem az ember egy idő után immunis lesz a hisztikre/sírásokra/egyéb másokat zavaró dolgokra 8)

Livi:
hogy-hogy csak egy napra mentek?
majd Tünci is át fog állni nemcicin elalvásra, ha nem vagy ott, akkor megszokja hogy másképp is lehet!!

Nancsi:
nagyon szupersrác Alex, amennyire féltél mindentől, annyira jól alakulnak a dolgok,örülök neki!! :P

Boscó:
sogórnőm is ilyen hamar túljutott az eszperantón, aztán ugyanolyan hamar el is felejtette :lol:
csattberakós trükk engem is érdekel, mer Bettina semmit nem tűr a hajában. Patríciának kiskorában rövid haja volt, Dorinát meg sosem zavarta a csatt

Edit:
mi van Veled??? öregszel?? .... :lol:

Era:
sajnállak anyud miatt, de tényleg kár lenne idegeskedni miatta, hátha ő sem akar pereskedni!

Viol:
nagyon cuki fürtjei vannak Dorkának, Bettusnak teljesen szög haja van

ILDI: mennyibe kerül az Osztrák autópálya matrica??

Bettina 2006.02.09.
Dorina 2003.11.03.
Patrícia 1995.05.09.
tünde_szõd

Tünde, annyira már nem emlékszem, de10 naposat vettünk, kb.2500 körül lehet.
A hülye pi**a kutas csaj először 2 hónaposat számlázott kb 6ezerért :shock:
Csak lestem, hogy miért fizetek ennyit :shock:
Aztán kiderült a turpisság :lol:
Fülcsit itt lövettük Gödöllőn egy szépségszalonban :D

Lívi, a maradandó egy kis arany karika lesz, pici kövecskékkel.
Olivérrel voltunk mi anno tejfehérje allergia szűrésen, de neki vérből vették, viszont voltak ott olyanok is, akiket tejjel itattak, de ez már valami terheléses izé volt :?

Eszter, éljen a nyaralás, éljen a bölcsi!!!
De igen, sírt Natasa, sőt előtte 5 perccel totál orra esett, azért is bőgött, így kicsit zaklatott volt, mire a lövésre került a sor :? :)

Boscó, jó lehet a permetező repülőgépezés is :D
Hátul meg csavarjuk a haját(tudok le akarjuk pipálni Fannikát, oylan fürtökre gyúrunk :lol: :lol: ), na csak vicc volt, mielőtt tényleg azt hiszitek rólam, hogy hajcsavarókat gyömöszölök a hajába :lol: :lol: :lol:
Nyelvvizsga hajrá!!!! :D

Nancsi, örülök, hogy ilyen jól elvan Ala.Nagyon ügyi.
Egy jó tanács:
a fogkefével óvatosan, mert állítólag lazán lenyelhetik a gyerekek, és megfulladhatnak benne.
Én mikor fogorvosnál voltam, és Olivér játszott a fogkefémmel,ott rágcsálta, meglátta a fogorvos, és dobott egy hátast, hogy azonnal vegyem el tőle, mert ez tök veszélyes.
Milyen volt az ottalvás?????? :wink:

Vali, édes, egyszercsak túllesztek ezen a lakásmizéria dolgon, aztán Alíz meg bizti tök simán venni fogja az akadályokat a bölcsiben :D
kacsa jel :D :D
Olivérnek még nincs is jele, tényleg.
Ja a fülcsit nem piszkálja, tök meglepődtem, és nem is dagadt neki, nem váladékozik, nem piros....stb, szóval mindne a legnagyobb rendben vele. :D

Tényleg Edit, ez az öregség jele, hogy nem rúgtál be,???? :wink: :roll:
vas

Csajok!

Beszarás! Alex 5 perc alatt elszunyált a bölcsiben. Majdnem 2 órát szunyált. Egy szava nem volt egész nap. Én meg 2-re vissza mentem, mert azt mondta a Gondozónő, h akkor valszeg már fent lesz. Hát nem nyert. Ott sutyorogtunk a folyasón csomóra. Vicces volt. De aztán felkelt a kisbüdim, és jöttünk haza. Jól bekajált, most meg kajakóma van nála. Ül a TV előtt, és bambán néz ki a fejéből. Annyira édes. :)
Most mehetek melltartót venni, mert nem férek bele a mostaniba! :D:D:D:D:D:D:D

Kép

Kép
nancsika

Sziasztok!

Megvolt a mai nap is! Nem kellett tejet inni, először vért vettek, és ellenanyagot keresnek a vérében. Szerdára lesz eredmény. Addig még diéta van. Állítóla egyébként annyi ml tejet kell inni, ahány kilós a gyerek.

Tünde!
Hát azért egy napra megyünk, mert csak kilenc napot lesz itthon apa, és még le kell menni vidékre a kocsiért, meg kell látogatni anyóst, anyuékat, kocsit is vissza kell vinni, egy napot be kell mennie a céghez itthon. Szóval egy nap lesz csak pihire. Majd decemberben, ha végleg hazajön, akkor meg elmegyünk valahová a hegyekbe. :D

Ildi!
Nekünk is csak vérvétel volt, hála az égnek! :D

Nancsi!
Hát nagyon ügyik vagytok! ÉN meg irigy, de ez nálam lassan szokássá válik. :D

Kép
szelivi

Sziasztok!!

SOS! segitséget kérnék.Holnap kapjuk a 15 hós oltást,van is MMR kivezetőm(hála Bartikának)de nem tudom mikor mennyit kell adni,és most estünk haza 4 nap után,visszkeresni próbáltam Nálatok,de már leesek a székről.Ha Valaki tudja irja meg legyen olyan kedves,előre is köszönöm!!!

KépKép

KépKép
pilchard

Pilchard: Bartika leírta ezt is korábban, gyorsan utánanéztem, mákomra rögtön megtaláltam :) Szóval az oltást megelőző nap kell bevenni este 2 bogyót, aznap 2-t és másnap 2-t, kicsi vízben feloldva, kaja előtt vagy kaja után negyed órával, hogy hatásos legyen.

Gratula a kistesóhoz :)

Vali

KépKép

KépKép
vanillka

Bocs, hogy bepofátlankodok!

Pil!

Megtaláltam, amit Bartika írt ( Bocs Bartika, csak most én is ezután a bogyó után caplatok.)
Szuri előtt, szuri napján és utána 2 bogyó pici vízben feloldva, kaja előtt és után negyed órát várni.

Reni
Kép
prenata

Sziasztok!

Megjöttünk a nyaralásból. Klassz volt. :D Bár a tapolcai ügyeletet is megjártuk, mert Lidi felállt a babakocsiban és fejjel kizuhant belőle... :cry: Csináltak röntgent, de szerencsére semmi baja nem lett. Amúgy meg nagyokat pancsiztunk, kirándultunk, játszottunk, ettünk, pihentünk.

Kedves Babcika, Bettina, Bogi,
boldog névnapot kívánunk Nektek!!! Kép
Ildi,
nagyon csini a fülbevaló! Tök klafa lehetett a repülés.
Vok,
hurrá, hogy lesz nyaralás! A bölcsivel kapcsolatban jól döntöttél.
Vali,
örülök, hogy felvették Alízt. Tök jó, hogy kacsa lesz a jele. :D
Nancsi,
nagyon jól megy a beszoktatás!! Vagány kis csávó lett Ala.
Era,
Martinos képek szuperek! Látom szeret pancsolni, csajozni. :wink:
Edit,
utólagosan boldog szülinapot Neked!
Mamacka,
uncsitesós kép nagyon tetszik és az is ahol apának segít Áron. :) De persze mind nagyon jó.
Viol,
virágszagolós Dorka nagyon cuki!!! :D
Livi,
találtatok szállást?
Tünde,
mikor indultok nyaralni?

Pussz, mennem kell mosni.
angi79

Sziasztok!

Angi: jó hogy jól éreztétek magatokat! Várjuk a képeket! Lidikét sajnálom hogy kiesett! Előfordult az már mással is! :oops: Remélem jól vagytok!

Prenata:Írtam P.ü-t

Ma nagyon rossz kedvem lett, miután jött a védőnőnk! Hozott egy papírt, amit alá kellett írni hogy beadatjuk a 15 hós oltást a gyereknek! Mondtam neki, hogy tegnap mi voltunk, de más doki volt, és mi a saját dokinkkal akarnánk beadatni! Ez még oké, csak amikor arról kezdtünk elbeszélgetni, hogy mennyire vészes ez az oltás, akkor kibukott egy olyan dolog, ami egy kicsit zavar. Állítottam neki, hogy nagyon sok ismerősőmnek a gyermekének ez az oltás magas lázat eredményezett. És hogy ezt a fórumról tudom,bla-bla bla. Erre ő nekünk estett hogy nem kell mindet a netről elhinni, meg hogy eléggé leírtuk mi a védőnőket a fórumon. Hát nem leírtuk,hanem csak tényleg azt állítottuk amit a szemébe is elmondunk, hogy nem biztos hogy a 20 éves tapasztalattal a mai problémáka is orvosolhatóak.Véleményem még mindig az, hogy nagyon sok információt nem tőlük tudtam meg én sem, és sokan mások sem. Visszaolvastam hogy írtam-e valaha is nagyon sértő dolgokat, de nem találtam semmi olyat amivel szerintem én megbánthattam volna. Vagy ha mégis, akkor sajnálom ha fáj az igazság. Valóban lépten nyomon azt tapasztalom hogy anyukák egymástól szereznek infókat,meg még így is sokmindenről le vagyunk csúszva! Pl. a 15 hós oltásra azt mondta hogy nem szoktak belázasodni a gyerekek tőle. X nap után sem. Na mindegy, végülis csak azért bánt, mert én nem szeretek senkit megbántani, és ha valóban olvasgatta amiket róla írtam, biztos nem esett jól neki. De már bánom is hogy nem a szemébe mondtam, mert akkor legalább nem érezné úgy hogy kibeszélem.És tényleg azt tapasztaltam hogy másokhoz sokkal többet járt,(jár) Na mindegy. Majd elfelejtem! :roll:
Vendég

Akkor teszek képeket.
Kép Kacsák
Kép Pancsi
Kép Játszi a hotelben
Kép Homokozás
angi79

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?