Sziasztok!
Hát, nem fogjátok elhinni, de végül én nyertem.
Nyaralni megyünk. De nem miattam, hanem ma kapta meg Ádi az üdülési csekket és csak 3dikáig lehetett azzal hetijegyet venni...
Igy megyünk 3 napra Sarlóspusztára. Nagyon király program van. Lesz 2 x 0,5 óra lovas oktatás vagy 1 óra lovaglás
- 0,5 óra quad használat
- 0,5 óra íjászat, lövészet
- csúszás a magaslati drótkötélpályán
- 15 lövés a koronglőtéren (a csomagár tartalmazza a lőszer és a szakoktató díját is)
És 24500 Ft/fő a csomagár.. el se hiszem.
És van mini állatkert, játszótér, uszi, pezsgőfürdő, meg mi szem-szájnak ingere.
A másik jó hir, illetve kettő. Határozottan eldöntöttem,h ogy a suli melletti bölcsibe akarom járatni Hannát. ezerszer kedvesebbek, mint a gyáliban ÉS még a textil pelust is fogjuk tudni tovább használni, ami nem mindegy!!!!
Ééééés, meg vannak a szerződések, a földhivatalnál van Ádi papritja. Az ügyvédnél még irnak majd egy papirt anyuval és úgy anyu beleegyezése se kell majd a hitelhez, amire szerencsésen hitelképesek is vagyunk... szóval, ha minden jól jön össze, még az idén hőszigetelünk és külsőfestünk.
:D:D:D
Tünde!
Bettinek boldog névnapot!
Bettiflame!
:D
Boldog névnapot!
Ildi!
Cuki a fülbevaló! Hogy viselte Nati a lövést? Nem sirt nagyon?
Vali!
Kitartást a lakásmizériához!!!!!
A bölcsinek meg örülök!!!
Jó lesz nektek is remélem!
Babetta!
Majd kimentek jövőre.
Hátha addigra már Levi is élvezni fogja.
Era!
Néha úgy érzem a mi randink már soha nem fog összejönni, pedig tényleg nem vagyunk ám messze...
Egyszer egy pimpongparty hétvégén???
Livi!
Hogy reagált Tünde az apjára? Most már másképp vált el tőle?
Na, megyek, anyósék hátha hazajönnek már az ügyvédtől. csak este 7 óta ülnek ott... Anyós kötegszik... Ádám meg türelmetlen, mint mindig...
Puszi nektek!!