Na, visszatértem.
Minyu! Nagyon sajnálom!!! Most már vagyunk ezen a topicon páran, úgyhogy nagyon-nagyon drukkolunk Neked, hogy Ketteske hamarosan eljöjjön Hozzátok! És itt is maradjon Veletek!
Üdv, Jimmorrison!
Üdv, Beuska75! Veled egy napra vagyunk kiírva! Vagyis még csak számításaim szerint. Doki ugyanis nem látott még!
Patrícia! Az egészséges étkezéssel nagyjából én is így vagyok!
A salátáktól hidegrázásom van, bezzeg az 5ker-es pizzát le tudtam erőltetni! (Aminek most mondjuk igazán örülök.)Valamelyik nap láttam disznósajtot, és nem fogott el a látványától a hányinger, de lebeszéltem magam róla! Ki a bánatnak jut eszébe kánikulában ilyen vackokat enni?! Hát egy várandósnak!
Na de azt azért már mégse, nem?!
Lexus! Annnnnnnnyira jó Neked, hogy láttad a kis Törpicseket! Nagyon remélem, hogy ma nekem is egy élő Kistesó babyt fog mutatni a dokim!
Éva! Neked is gratula!
Szakadék! Klarissza33! Bocsi, de megnyugtató, hogy másnak is vannak ilyen panaszai (székrekedés)! Nekem ugyanis az első két gyerkőcnél nem volt ennyire korán! Meg amúgy is max. 2 napig tartott! Mondjuk az érdekes volt hogyan múlt el: mondtam a dokimnak, hogy mi a bajom, Ő meg azt mondta vegyek Mira vizet és igyak meg minden nap 1 pohárral. Tök lazán vettem belőle 2 üveggel. Innám az első pohárral, hát ne tudjátok meg! Mintha tömény sós vizet ittam volna! Borszasztó volt! Nagyjából 2 kortyot tudtam leerőltetni, onnantól elég volt, ha csak eszembe jutott az üvege... de a végülis hatásos volt!!!
Most úgy gondoltam, hogy megpróbálom a homeos bogyót! Persze a gyógyszertárig még nem jutottam el, mert ugye a lustaság fél egészség!
Most megyek, lefoglalom magam, mert már állatira ideges vagyok, hogy mit mond a dokim! De soká lesz még este 8 óra...
Ma már nem valószínű, hogy bekuksizok, de holnap megpróbálom a lehetetlent (férjemet elzavarni egy kicsit a géptől), hogy le tudjam írni mi volt a vizsgálaton!
Sziasztok!