Szüléstörténetünk!
Kedd: Elkönyveltem magamban, hogy biztos ma sem fog kibujni az én drágám, voltunk ctg-én , ultrahangon !Pár napja mondta a védönöm hogy probáljak meg melegvizbe ücsörögni, hátha kicsalogatom a drágám.Már a 3-ik napja probálkoztam ezzel de nem igazán éreztem hogy történne valami, de azért jol esett a fürdés . Este 23:30 fekszem a kádban, és tusfüdövel ráirtam a pocakomra hogy GYERE KI , szoltam a páromnak hogy jöjjön nézze meg hogy mit irtam a pocimra , jot nevettünk ezen mikor hirtelen éreztem egy pukkanást „felugrottam” hogy nem e a magzatviz folyt el,( hát már elnézést a részletességért) valami fehér tutyi szerü folyt. Gondoltam hogy a nyákdugo, mert ha a magzatviz lenne az csurogna a lábamon!
Na és akkor rögtön elkeztem görcsölni!Párommal elkezdtük számolni a fájásokat, 4 percesek voltak. Azért felhivam a szülésznöm , sürü,elnézést kérve elmeséltem hogy mit érzek, és mondtam hogy lehet hogy csak vaklárma ne haragudjon hogy ilyenkor zavarom, tök aranyos volt mondta hogy fél óra mulva hivjam vissza hogy maradtak e rendszeres fájások!
Hát a fájások egyre erösödtek , és már 3 percesek voltak na akkor már nagyon fáj, és vert a víz rendesen!24:30 Hivom a szülésznöm de akkor már hallotta a hangomon hogy , már nagyon fáj , mondta hogy taxiba ül és indul, én is készüljek. Nem volt egyszerü meztelen álltam és nem voltam képes arra hogy öltözzek, egy párszor a kezembe vettem a telefonom hogy üzenek Lukréciának , és Chestinek , de nem voltam rá képes!
Elkeztem pánikolni hogy nagyon fáj és hogy fogom én ezt végigcsinálni!
Párom öltöztetett fel, d e már ömlött belölem a vér!
01:00 Beértünk a korházba , már menni alig birtam, Átöltöztem, aztán megvizsgált a szülésznöm , és döbbenten közölte hogy lent van a baba feje , örüljönk ha beér az orvosom!
01:30 felfektettek a szülöágyra , nem volt egyszerü , mert már nagyon feszitett és mondtam hogy nekem nyomnom kell!Probáltam a szülésznömre figyelni hogy hogy vegyem a levegöt, de nem mindig sikerült ugy , de ha igen az tök jo volt mert ugy éreztem hogy elfujtam a fájdalmat!
02:00 beért a dokim, és 02:33 kor megszületett az én kis tündérkém, valami csodálatos érzés volt , ezt nem lehet szavakba önteni!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! A kis drágám 2 órán át velünk lehetett , végig szopizott, és mikor elvitték nagyon sirt szegénykém!
A férjem végig ben volt velem és nagyon sokat segitett, nyomta mindig elöre a fejem és fogta végig a kezem! Nagyon jo volt hogy ott volt velem , pedig ö végig azt mondta hogy csak a vajudásnál lesz ott, de azt mondta hogy nagyon örül hogy bejött, és a következönél is bent akar lenni!
Még mindig olyan hihtetlen hogy ilyen gyorsan történt , a dokim , és a szülésznöm is mondta hogy nem gondolták volna hogy ilyen gyors lesz, mert végig zárva voltam.
Most igy alszik a drágám
Na megyek mert mig alszik gyorsan lezuhanyzok!
Puszi nektek