Új privát üzeneted érkezett!

Bibike!
Tündéri a kislányod! És örülök, hogy megoldódni látszik a tegnapi probléma! Hűha, mire kell felkészülni, ha előjönnek a bébik...

Napocska!
Igen, megyek a talira! Már alig várom!
Aranyos vagy, hogy hoznád a könyvet, de koratavasszal beszereztem én is. :)

Agnese!
Azt a huncut fiúcskát! Nagyon édes! :)

Pocakfotós Lányok!
Aranyos, szép pocakotok van mindannyiótoknak.

Benszi!
Tényleg nem vagy bálna, ne bálnázd magad!

Juci!
De szép lesz a lányok szobája! Nagyon ügyes az unokatesód!

Gabi!
Bár gondolom már nagy pakolásban és már nem biztos, hogy olvasgatsz minket, de nagyon szép nyaralást kívánok Nektek! Érezzétek jól magatokat!

Puszi Mindnekinek
Gica

Kép
gica1

Szüléstörténetünk!

Kedd: Elkönyveltem magamban, hogy biztos ma sem fog kibujni az én drágám, voltunk ctg-én , ultrahangon !Pár napja mondta a védönöm hogy probáljak meg melegvizbe ücsörögni, hátha kicsalogatom a drágám.Már a 3-ik napja probálkoztam ezzel de nem igazán éreztem hogy történne valami, de azért jol esett a fürdés . Este 23:30 fekszem a kádban, és tusfüdövel ráirtam a pocakomra hogy GYERE KI , szoltam a páromnak hogy jöjjön nézze meg hogy mit irtam a pocimra , jot nevettünk ezen mikor hirtelen éreztem egy pukkanást „felugrottam” hogy nem e a magzatviz folyt el,( hát már elnézést a részletességért) valami fehér tutyi szerü folyt. Gondoltam hogy a nyákdugo, mert ha a magzatviz lenne az csurogna a lábamon!
Na és akkor rögtön elkeztem görcsölni!Párommal elkezdtük számolni a fájásokat, 4 percesek voltak. Azért felhivam a szülésznöm , sürü,elnézést kérve elmeséltem hogy mit érzek, és mondtam hogy lehet hogy csak vaklárma ne haragudjon hogy ilyenkor zavarom, tök aranyos volt mondta hogy fél óra mulva hivjam vissza hogy maradtak e rendszeres fájások!
Hát a fájások egyre erösödtek , és már 3 percesek voltak na akkor már nagyon fáj, és vert a víz rendesen!24:30 Hivom a szülésznöm de akkor már hallotta a hangomon hogy , már nagyon fáj , mondta hogy taxiba ül és indul, én is készüljek. Nem volt egyszerü meztelen álltam és nem voltam képes arra hogy öltözzek, egy párszor a kezembe vettem a telefonom hogy üzenek Lukréciának , és Chestinek , de nem voltam rá képes!
Elkeztem pánikolni hogy nagyon fáj és hogy fogom én ezt végigcsinálni!
Párom öltöztetett fel, d e már ömlött belölem a vér!
01:00 Beértünk a korházba , már menni alig birtam, Átöltöztem, aztán megvizsgált a szülésznöm , és döbbenten közölte hogy lent van a baba feje , örüljönk ha beér az orvosom!
01:30 felfektettek a szülöágyra , nem volt egyszerü , mert már nagyon feszitett és mondtam hogy nekem nyomnom kell!Probáltam a szülésznömre figyelni hogy hogy vegyem a levegöt, de nem mindig sikerült ugy , de ha igen az tök jo volt mert ugy éreztem hogy elfujtam a fájdalmat!
02:00 beért a dokim, és 02:33 kor megszületett az én kis tündérkém, valami csodálatos érzés volt , ezt nem lehet szavakba önteni!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! A kis drágám 2 órán át velünk lehetett , végig szopizott, és mikor elvitték nagyon sirt szegénykém!
A férjem végig ben volt velem és nagyon sokat segitett, nyomta mindig elöre a fejem és fogta végig a kezem! Nagyon jo volt hogy ott volt velem , pedig ö végig azt mondta hogy csak a vajudásnál lesz ott, de azt mondta hogy nagyon örül hogy bejött, és a következönél is bent akar lenni!
Még mindig olyan hihtetlen hogy ilyen gyorsan történt , a dokim , és a szülésznöm is mondta hogy nem gondolták volna hogy ilyen gyors lesz, mert végig zárva voltam.

Most igy alszik a drágám
Kép

Na megyek mert mig alszik gyorsan lezuhanyzok!
Puszi nektek

Kép
bibike27

jajj, Bibike!

Nagyon meghatott a történeted :oops:
Csodás-szép szülés lehettett, gratulálok hozzá!

Azt hiszem, mindenki valami hasonlót kívánna magának.

És a kis bébi...Annyira aranyosan alszik.

KépKép
naposoldal

Lányok!!

Mindenkinek nagyon szépen köszönöm a jó kívánságokat!!
Érezzétek nagyon jól magatokat szombaton!Bár testben nem leszek veletek,de azért gondolok majd rátok! :D

Puszi mindenkinek

Lexi
Most egy hétig furdalni fog a kíváncsiság,hogy mi van veled!Remélem nincs baj!!!
gabicsibe

Bibike!!!!!

Jaj de szép a történeted!!!!!Egy ilyen gyors szülést szívesen bevállalnék majd. :wink: A kis fotó meg olyan édes!!!!

Napcsi

Szombaton robog érted a nagy csapat!Meggyógyult Luki néni!
Böbő én már tudom Kisbibar nemét!!!!De nem mondhatom meg,ez az Ő posztja.... :lol:

Lexi???????????Ez már nagyon aggasztó!Mi lehet?????

Gabi

nagyon jó pihenést neked!

Kép
lukrécia

:cry: :cry: :cry: Sajnos nem jó hírekkel jövök!
Lexi még mindig kórházban van! Keddig biztosan marad is, nem sok jót mondtak neki! Azt üzeni, hogy köszöni mindenkinek az érdeklődést és mindenki érezze jól magát a találkozón!

Kép

Kép
sharon

Sharon!

De mi van,miért kellett bennmaradnia????Megcsinálták neki szerdán a magzatvízvételt???Jaj szegény.
Sokszor pusziljuk. :cry:

Kép
lukrécia

Sharon,

Kérlek, írj valami többet, ha tudsz, mert iszonyúan aggódom!!!! :cry: :cry:

Puszi!

Kép

Kép
zsókuci

Lexi
azért remélem nem nagy a baj :cry: :cry:

Bibike
tünci a baba,olyan aranyosan alszik :P :P

Lányok,használt a cola,izgett mozgott a kis Olivér :P :P :P annyira édes,beleszerettem :P :P szopikázta állandóan az ujjacskáját,és néha megigazgatta a kukit :oops: :oops: /tiszta apja :oops: :oops: /

bibar

Bibar,

Nagyon gratulálok Olivérhez!! :D:D:D:D:D:D

Puszi nektek!

Kép

Kép
zsókuci

Sziasztok!

Sajnos én sem tudok többet, sms-en írtunk, nagyon el van keseredve, annyira, hogy kérdezni sem mertem. :cry:
Én is rettenetesen aggódom! Remeg kezem lábam, ha jön az sms.
Ha többet tudok, írok!

Bibar!

Gratulálok a kis Olivérhez! (Így hívták a töritanáromat is)
Kicsit irigyke is vagyok, hogy Te már tudod, engem meg megesz a kíváncsiság jövő hét péntekig! :wink:

Kép

Kép
sharon

Lexinek nagyon szorítok!

Bibar, gratula Olivérhez :lol:

Puszi!

Judit

jucicuki

Sharon,
Köszi! Ha bármit tudsz, és ha Lexi is úgy akarja, akkor kérlek, írd meg majd!
Annyit írj meg kérlek Neki legközelebb, hogy nagyon aggódik értük mindkét topik!!!!!!!!!!!!

Puszi!

Kép

Kép
zsókuci

Chesti drága ok.akkor hozok én is poharat meg tányért :D !

Agnese azok a szemek és szempillák :shock: ,teljesen odáig vagyok érte.Már alig várom,hogy személyesen is lássam :D :wink: !

Bibike örülök,hogy kezd megoldódni a probléma.Gyönyörű szülésed volt!Nagyon édesen alszik Bettina,annyira szép!

Lukrécia örülök,hogy meggyógyultál :D !

Sharon ha esetleg megtudsz v.mit Lexiékről írd meg kérlek,annyira izgulok Értük én is!

Bibar gratulálok Olivérhez :D .Akkor ezek szerint megvan Luki Lili vőlegénye :wink: :D ?

Mindenkinek jó éjszakát kívánok,remélem holnap valami jó hír fogad Lexiékkel kapcsolatban!

Lippa

lippa

köszönöm lányok :P

remélem ma jobb hirek lesznek Lexiről :oops: :oops:

Lippa
az én Lukim is azt mondta mikor megtudta hogy készülhetünk a lagzira :P :P

Sharon
ne légy irigy,nemsokára te is megtudod :P :P az uh-ás nő elöször azt mondta hogy még nem biztos hogy látja majd,de a mi picikénk egyszer csak felé fordult és kitárta a lábikáját,megmutatván a csomagocskát.ugy elkezdtünk röhögni mindannyian :P :P nem tudom más miért mindja hogy nincs értelme a 4d-nek,nekünk életre szóló élmény volt :oops: :oops:

jaj még leirom a fogorvos élményemet :evil: :evil: hétfön egy idegenhez estem be /maszek/gyökérkezelésre,tegnapra bedagadt és fájt,visszamentem a sajátomhoz,mert az aki ezt csinálta nem volt hajlandó fogadni :twisted: és a saját fogdokim talált a fogamba jól betömve egy tű darabot :evil: :evil: a többit már nem részletezem,ez volt az uh elött :evil: :evil: /valószinü ki kell huzni ezt a fogamat ugy elszúrta az a sintér :twisted: :twisted: a férjemet már hergelem hogy látogassa meg

bibar

Jó reggelt Kismamik!!!!
Sharon!
Lexi???? :( :( :( :( :( :( :( Remélem nincs túl nagy baj!!!!!!!!!!Nagyon szoritok neki én is!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Kép
nyunyi82
Békéscsaba

Bibike!
Nagyon aranyos a babád és szeretnék mégegyszer gratulálni!
ezt a kis rövid versikét pedig most csak Neked! Remélem a többiek nem haragszanak meg érte!

[color=violet]Megjöttem itt vagyok, éppen körülnézek,
S egy ismerős szempárt megismerni vélek.

Hívogató élmény, érzem, hogy közeleg,
Segítsetek kérlek hadd menjek közelebb.

S egy halk szavú asszony meghallván a vágyam,
Apa pocakjára odafektet lágyan.

Hogy míg átöleli piciny hasonmását,
boldogan hallgassam szíve dalolását.

Meleg tenyerével simogatja bőröm,
ha elszenderednék, most Ő lenne az őröm.

Megpihen a test és ünnepel a lélek,
Gondolatban Anya festett ilyen képet.

Olyan jó így együtt feküdni az ágyban,
Mama pocakjában ilyen álmot láttam.

Békés biztonságban indul földi létem,
Hálásan köszönöm csendes születésem.
[/color]

Nefke
nefke

Csajok!
Ha valaki valamit tud Lexiről, akkor a másik topikba is írja már meg légyszives!
Nefke
nefke

Kép
Kép
Kép
chesti

Kép
chesti

Lexi,

iszonyatosn nagyon-nagyon drukkolok, és imádkozom, hogy ne történjen veletek még több baj, és rendben legyen a ti kis Törpikétek!!! Nagyon sokan gondolunk rátok!!!!

Bibike,

csodaszép a szüléstörid, örülök, hogy megosztottad velünk. :) Remélem, ha én is eljutok majd oda, az én párom is hasonlóan viselkedik majd. Most ő is azt mondja, hogy nem szeretne bejönni, és bár én nagyon szeretném, nem akarok semmit sem ráerőltetni...

Bibar,

hatalmas gratula a kis kukishoz!!! Annyira jó érzés lehet tudni, hogy ki is van odabent, igaz? És főleg, hogy már a játszópajti és a leendő menyasszonyka is megvan!!!! :D :D :D
Amúgy meg ez a fogorvosos szori elég durva... Már régóta húzom-halasztom én is a fogorvosi vizsgálatot, most meg aztán.... :shock:

Csajok,

sajna-bajna akkor én nem tudok menni a talira... Pedig nagyon szerettem volna!!! Légyszi-légyszi csináljatok jó sok képet, hogy ne maradjak le semmiről, jó? Ja, és érezzétek nagyon jól magatokat, várom az élménybeszámolókat!

Puszi
Mamm

Kép

Kép
mamm

Lányok!

Ígérem, ha megtudok valamit és Lexi is úgy akarja, azonnal írok: de én sem merek nagyon kérdezgetni, amit magától mond csak annyit tudok. Nem akarok neki a kérdéseimmel fájdalmat okozni. Én is rettenetesen aggódom! Már írtam neki, hogy mindkét topic egy emberként szorít neki és, hogy vele vagyunk! Mindenkit puszil érte.

Bibike!

Gratulálok! Gyönyörű kisbabád van!

Kép

Kép
sharon

Mamm
bizony,mi már nagyon vártuk hogy megtudjuk :P

Sharon
borzalmas ez a helyzet,remélem ma már jobb hire lesz,tudósits majd :oops: :oops:

Luki
hivhatsz már :P :P a védőnéni azt mondta diétázzak,4 kg ment fel most a megengedett 2 helyett :shock: :shock: azt mondta kerüljem a pékárut,szerintem érezte az illatát a táskámban kuporgó pizzás csigának :shock: :shock: :shock:

bibar

Bibar, látom nem csak nekem van gondom a kilókkal :cry: :oops:
Én is majdnem teljesen elhagytam a pékárut, főleg az ilyen finom dolgokat ( sós és édes csigák, bukták )
Néha egy kis barna kenyér belefér, most egyenlőre tartom az engedélyezett heti fél kg-t, de bevallom néha kopog a szemem :?
És már várom a 15-ei UH-t, de ha a csajok nem nőnek rendesen, akkor le lesz szarva a diéta :twisted:

Judit

jucicuki

Sziasztok!

Bibar, Benszi, Gomba
Nagyon szép a pocakotok! :lol:

Nefke,
Nagyon aranyos vagy nagyon szép ez a versike!
KÖSZÖNÖM! :D

Mamm,
Az én párom se akart bejönni , ugy volt hogy csak a vajudásnál lesz velem, én is rábiztam hogy ahogy majd ö érzi! :D
De nagyon örülök hogy ugy érezte be kell jönnie, mert tényleg nagy segitség volt! :lol: Ja és persze magátol, nem eröszakoskodtam!

Bibar,
Gratulálok a kis kukishoz! :lol:

Zsókuci,
Hogy vagy? Ne hari lehet hogy már irtad, de voltál már kivizsgáláson ?

Lexi,
Nagyon nagyon szoritok neked!

MINDENKINEK KÖSZÖNJÜK A DICSÉRETEKET, ÉS TÉNYLEG MINDENKINEK ILYEN SZÜLÉST KIVÁNOK!

Ne haragudjon akinek nem irtam, mostmár mennem kell!
Pusz

Kép
bibike27

Mamm!!!!
Nagyon sok boldog születésnapot kívánok!!!!!!!!!!!!
Kép
Vendég

Sziasztok!

Lexi,
Én is nagyon drukkolok, hogy minden rendben legyen Veletek!!!

Bibike,
Nagyon gyors és szép szülésed volt, gratulálok mégegyszer. A pici, ahogy alszik, olyan kis ártatlanok ilyenkor. Imádom Őket! :D

Bibar,
Gratuláloka kis kukishoz!! :D

Lányok, én 12 hetes voltam amikor először védőnőnél voltam. Akkor 59kg-ot mért. Most viszont 69 vagyok ez nagyoon sook.
Aki ismer az tudja, hogy elég vékony voltam de akkor is. Lehet, hogy a méhszájam is ezért rövidült mert túl hirtelen hízok?
Most is egy anyós sütötte kakaós kaláccsal szemeztem, de eddig még hősiesen ellenálltam. A jövőhéten megyek a védőnőhöz; gondolom nem fog megdicsérni.

Kismoni
kismoni

Jajj, Sharon, ha van valami újabb info, írjál, mert ez így, hogy semmit nem tudunk, még aggasztóbb mint eddig.
Vajon megcsinálták a mintavételt?
Biztosan, mert akkor gondolom nem kellene benn maradnia...
Szegény Lexiék, hát ez nem egy felhőtlen babavárás, az biztos...
Én még mindig szívből remélem, hogy valamikor karácsony környékén ez mind csak egy rossz emlék lesz már.

Bibarci :P Hát nem egy harcos amazon van anya pocijában, hanem egy igazi boxolós Olivér :lol:
Azért milyen érdekes dolog ez a megérzés, nem?
Én is éreztem, hogy lányom van :oops:
Az első gondolatom nekem is az volt, hogy akkor megvan a páros, hogy nászasszonyok legyetek Lukikával 8)
A hízás nekem is az elején volt húzósabb, utána normalizálódott, úgyhogy nem hiszem, hogy komoly diétába kellene kezdened, főleg a fotókat látva. Hiszen csak a pocin lehet az a négy pluszz kiló.
Egyed csak azt a pizzás csigát nyugodtan :wink: Szerintem.

Luki, várom a nagy csapatot :wink: Olyan izgatott vagyok :oops:

Csajok, kész az ebéd. Szárazbabfőzelék - CSÜLÖKKEL :lol: 8) :shock:
Tudok élni, mi? ( ja, több benne a csülök, mint a bab :oops: :oops: )

KépKép
naposoldal

Lexi, nagyon drukkolok!!!!

manda

Napcsi
igen ez érdekes,hogy megérzi az ember :P :P bizony bokszolós :P :P ez megnyugtat hogy neked is elindult az elején aztán normalizálódott,épp elöbb beszéltünk Lukival hogy nem tudunk nem enni :P :P kinzás lenne :shock: :shock: én is várom már a holnapot :P :P

Juci
ügyi vagy ha tartani tudod a havi 2kg-ot :oops: :oops:

Kismoni
hát látod ezek a fránya kilók,miért nem lehet legalább ilyenkor elfelejteni a mérleget???

bibar

Sziasztok,

Jaj, olyan jó itthon lenni! :D Szabin vagyok ma! :D:D Igaz, hogy mosok, meg takarítok is, de akkor is itthon… Jóóóó :wink:
Ésss, holnap TALI!! :D:D Már nagyon be vagyok én is sózva :D
Ja, tényleg, akik holnap jönnek a talira! Nincs meg véletlenül valamelyikőtöknek a „Várva várt babák” c. könyv? Ha igen, légyszi hozza el nekem kölcsibe, és ha kiolvastam visszapostázom, vagy ha pesti, elviszem neki. Előre is nagyon köszönöm! :D
És viszek fényképezőt, ha nem baj! :wink:

Zsebike,
Ha beszélsz Brigivel mondd meg Neki, hogy kitartás! És hogy puszilom, és könnyű, problémamentes szülést kívánok Neki!!! :)

Bibike,
Remélem, hamar túl juttok ezen a nehéz időszakon.
Megkönnyeztem a szülésedet! Nagyon szépen leírtad. Szerintem bármelyikünk szeretne ilyen gyorsan túllenni rajta :wink: Tündéri a kiscsaj!! :D
Nem, még nem voltam kivizsgáláson, mert augusztusban nekem csak egy hét lett volna erre alkalmas, de ez nem jött össze, úgyhogy majd a nyaralás után, szeptemberben megyek.
Köszönöm kérdésed, amúgy jól vagyok. :)

Judit,
Nagyon szépséges lesz a lányok fala! :D:D

Agnese,
Annyira tüneményes Milán! :D:D Majd holnap jól megdögönyözöm :wink:

Napcsi,
Igazán nincs mit! :D

Bibar,
Nincs fotó Olivérről? :D
Nem semmi ez a fogorvosos sztori!! :evil:

Mamm,
Kár, hogy nem jössz! De majd a következőn ott leszek! :wink:
És nagyon boldog születésnapot kívánok!!!

Kép

Kismoni,
Hát, tényleg nem túl kevés a +10 kg, de ketten vannak odabent, úgyhogy majd lemegy hidd el, ha kint lesznek! :wink: Vigyi magatokra, az a lényeg! :D

Lexike,
Nagyon drukkolok Nektek!! Remélem minden rendben lesz!!!!!

Puszi mindenkinek!!!

Kép

Kép
zsókuci

Na, mostan meg sül a fasírt... Holnapra a kis festő brigádomnak :lol:
Olyan édes volt mindenki, mikor felvázoltam a helyzetet, hogy festés van ugye minálunk családilag, de én meg babanetes talira mennék... Anyukám is, anyóskám is egyből felajánlotta, hogy majd ők etetik, itatják a fiúkat, én csak menjek...Én meg megyek...
Illetve visznek :lol: Zsókuci és a LukiBibar csapat :lol: :lol:

KépKép
naposoldal

Bibar,hát nem semmi a fogorvos :twisted: !Szerintem tök jó nászasszonyok lennétek Lukréciával :D !

Mamm nagyon boldog születésnapot kívánok Neked!Sajnálom,hogy nem tudsz jönni a talira,de majd mindenről beszámolunk Neked :wink: !

Sharon köszönjük az infókat,reméljük ma már tudsz jó hírekkel jönni!Nagyon szorítok én is Lexiéknek és puszilom ha beszélsz Vele!

Zsókuci jó takarítást Neked,azért pihizzél is egy kicsit!Fényképezőt én is viszek :wink: :D .

Egy kis csendélet :D !

Kép

Kép

Jaj csajok már annyira várom a holnapot,hogy személyesen is megismerjek Mindenkit :D !

Később még benézek,hátha lesz v.mi hír Lexiről :roll: !

Lippa

lippa

Bibar, még csak két hét telt el a hónapból, és jövő héten négy nap Zsóry-n, ahol ha a konyhás nénik meglátják a pocit, tuti tömni fognak :shock: :oops: :? de majd igyekszem :wink:

Lippa, édesek, milyen kis nyugodtan alszanak :D gondolom ilyenkor örülsz azért :wink:

Puszi!

Judit

jucicuki

Jajj, Lippa :lol:
Hogy ezek a csajszik milyen tündérek :lol:
Az oviban is mindig azt szerettem a legjobban, mikor aludtak :oops: 8) Annyira angyaliak ilyenkor.

Juci, a fotókat látva igazán neked sincs okod panaszra, szerintem.
Tök formás vagy, nem vagy elhízva.

Mamm! Isten éltessen sokáig!!!!! :lol: :lol: :lol:

Zsókuci :lol: Kellemes otthonlevést! :lol: :lol:

Lexi, gondolunk rád, és várjuk a híreket!!!

KépKép
naposoldal

Kösz Napcsi, doktorbácsim sajnos nem így gondolja :roll:

Judit

jucicuki

Ja igen, Zsókuci.
Sajna nekem nincs meg a könyv, amit kértél :?

De ha valakit érdekel az ikresek közül az Egyből ketten, akkor szívesen elhozom, csak jelezzétek előre, mert fölöslegesen nem akarnék felpakolni.

KépKép
naposoldal

Bibar, szerintem egy terhes nő mindenhol kísértésbe tud esni :oops: vagy csak én vagyok ilyen :?: :lol:

Judit

jucicuki

Sziasztok Kismamik!!!

Jaj én ugy aggódom Lexiékért!!!! :oops: Csak ne történjen nagy baj!!!!!!!!!!!!! :oops:

Nézlek ám titeket,hátha van valami jó hír rolluk!!! :roll:

Mamm! Kép BOLDOG SZÜLETÉSNAPOT!!!!!!!!!!!!

Lippa!Édesek a babáid!!!!!!!!!!!!!!!!! :wink:

Kép
nyunyi82
Békéscsaba

Sziasztok!
Először is nagyon-nagyon sokat gondolok Lexire és szorítok nekik!!

Bibarci, gratulálok a tököshöz! :D

Jucika, olyan csodás lesz a csajok fala!

Mamm, boldogságos szülinapot kívánok!

Lippa, könnyű így ikrekkel. Csendesek, szótlanok, egész nap csak fekszenek és alukálnak. Így én is simán elbírnék akár hármasikrekkel is :D

Lélekben én is ott leszek veletek a holnapi talin!

Pussz mindenkinek!
süni76

Sziasztok csajszik!

Ha minden igaz, mi is ott leszünk ám holnap! Amint felébredtek a gyerekek a délelőtti alvásból, indulunk! Reszkessetek kismamik, egyedül megyek 2 gyerekkel. :) :) :)

Puszi mindenkinek

Lucia

Kép
lucia1

NAGYON-NAGYON SZÉPEN KÖSZÖNÖM MINDENKINEK A KÖSZÖNTÉST, ANNNNNYIRA ARANYOSAK VAGYTOK!!! :D :D :D

Krisztike, neked külön is köszönöm, mert átugrottál miattam a másik topikból! :D De tudod mit? Szerintem maradj is, jó??? Kellene ide már egy új tag, nem, Csajok? :wink:

Még egyszer nagyon jó szórakozást mindenkinek holnapra!!! Mi lassan indulunk vidékre anyumékhoz, vasárnap majd jelentkezem.

Zsókuci, ugye csinálsz majd jó sok képet?? :D

Kép

Kép
mamm

Mamm

NAGYON BOLDOG SZÜLIT KÍVÁNOK NEKED ÉN IS!!!!!! :lol:

Lippa,Bibi

Gyönyörűek az alvós képek!!!!!!!!!!

Juci

öööö....szóval irigy-birigy :lol: :lol: :lol: vagyok!!GYÖNYÖRŰ LESZ A CSAJOK FALA!!!!!!!!!!!!

Zsókuci

Bekészítettem a könyvet! :wink:

Lexivel mi lehet,annyiszor eszembe jut!!!!! :cry:

Kép
lukrécia

Mamm!
Nagyon köszönöm, kedves vagy!!!Remélem megnyitom a BABAESŐT!!!ÉS MÁR CSAK 1 HÉT, és remélem jövök!!!!!

Az alvós képektől teljesen odavagyok!!!Mutattam páromnak is, elolvadt!!!!!Szóval most még jobban várjuk a mi kis tündérké(i)nket!!!!

Nagyon jó szórakozást holnapra!!!!!!!Remélem jövőre már én is megyek a kis vagy nagy családommal!!!! :lol: :lol:
Vendég

Sziasztok!

Lexikéről,még mindig nincs hír!!!!???? :oops: :oops: :roll: :roll:

Jó szorakozást nektek a találkozóra!!!!Én sajna dolgozok és nem tudok menni! :roll: De majd ti meséltek!!!! :wink:

Kép
nyunyi82
Békéscsaba

Sziasztok!

Lukréciám,
KÖSZÖNÖM!!!!!! :D:D:D De szuper!! És pont jó, hogy a hozzám legközelebb lakónak van meg :D:D:D

Napcsi
Még annyit, hogy ha esetleg túl korán érünk oda, és nem tudunk ott tartósan ácsorogni, akkor arrébb állunk meg, ha jól emlékszem van ott egy lakótelep, de akkor feltétlenül csörgök :D

Lippa,
Na, úgy készülj, hogy holnap megzabálom a lánykáidat! :D:D Annyira szépen alszanak! Csodaszép mindkettő!!!!!!!!!!!!!!!!! :wink:

Bibar,
OK, mindenképpen várjuk a kislegényről a képeket :D:D

Lucia,
Te bátor anyuci! :D 2 pici gyerekkel egyedül… VÁRUNK!! :D

Mamm,
Naná, hogy csinálok sok-sok képet! :D

Puszi!!!!

Kép

Kép
zsókuci

Oké, Zsókuci, megtaláljuk egymást :wink:

Én is sokat gondolok Lexiékre, most is azért kukkantottam be...

KépKép
naposoldal

Sziasztok,

Dobok egy friss táblát. Megpróbáltam mindenkinél frissíteni, a baba neme szerint – ha valakit kihagytam, szóljatok! :D

Agnesm,
Ádámnak boldog hófordulót! Mizu veletek?

Nviki, Wolves,
Nagyon boldog 7 hónaposságot a lányoknak! :D

Kép Kép Kép

Kép

Kép
zsókuci

Csináltam újabb nyaralós vonalzót! :wink: :lol:

Kép

Kép
zsókuci

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet: