Sziasztok,
Megvagyunk, nem vesztünk el
, csak nagyon kevés idõm volt az utóbbi napokban. Tegnap voltam felvételizni, sajnos nem tudtam megvárni ott a nap végén a végeredményt, így viszont csak júniusban tudom meg az eredményt.
Nyuszika,
Köszi, hogy hiányoltál
. Sikerült végül elég pisit összegyûjteni? Majd mesélj, hogy mi lett az eredmény.
Mi is voltunk a héten dokinál, és Lili sem hízik mostanában, csak nagyon keveset, így most ráálltunk a husira. Viszont gyönyörûen mászik, 1 perc alatt körbejárja a szobát és persze kipakol, megszerel közben mindent
. Párszor már azzal is próbálkozott, hogy négykézlábból felkapaszkodjon térdre, de tegnap arccal lecsúszott a szekrényen, mert nem tartotta meg magát kézzel, így az most kicsit kedvét szegte.
Csics,
Örülök, hogy jobban van Petike.
Lili a cipõfûzõjét szokta állandóan huzigálni. De most olyan tavaszi cipõcskét kapott, ami tépõzáras, meg is lepõdött nagyon amikor elõször ráadtam, mert már rutinból szokott a cipõfûzõért nyúlni
.
Mona,
Nagyon aranyos Máté! Isteni lehetett a virágzó fa alatt.
Sasha,
Gratula Gabcsinak a két foghoz, nem aprózza el, egybõl kettõ.
Drukk a kistesóért
!
Kataa,
Részvétem. Tavaly októberben a férjemnek a nagymamája halt meg, tudom milyen rossz ilyenkor. Lili még elég kicsi volt akkor, de mivel nem tudtuk senkire sem bízni, a temetésen pedig (ami elég messze volt) mindenképp ott akartunk lenni, így vittük magunkkal. Kenguruban volt végig rajtam, igaz a felénél úgy elkezdett sírni, hogy ki kellett, hogy menjek a kocsiba megetetni, mert nem akart megnyugodni.
Ági,
Megkérdezhetem, hogy milyen autósülést vettetek Petrának? Mi is a héten akarunk venni. A Bébé Comfort-ból a Safety-t néztük ki.
Nekem Lili 6 hónapos korában jött meg elõször, azóta viszonylag pontosan jelentkezik. 1-2 nap eltéréssel. Kicsit furcsállom is, mert azért még elég gyakran szoptatok, mostanában pedig éjszakánként is, Lili 1 körül szokott ébredni iszonyú sírások közepette és ilyenkor adnom kell neki. Aztán 3-4 körül is kel, szintén kajál és 6-7 körül is.
Panda,
Tetszett a történet nagyon!
Brokkoli,
Igen, lehet a fogzástól is piros a popó.
Puszi,
Mindenkinek nagyon kellemes húsvétot kívánok!
Ilke