Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok
Nyuszi
nekünk sikerült edig zacsiba pisilni igaz petike fiu igy egyszerübb az eljárás Kép

Forti
petikének is van már cipöje mert a nagymama nyuszija elöbb ide adta az ajándékokat Kép köztük egy kiscipöt bár ez még elméletileg kocsi cipö de még nem volt a lábán majd husvétkor felveszük mikor lemegyünk a másik nagypapit meglátogatni ,kiváncsi vagyok hogy fogja viselni a cipöt a lábán medig marad rajta Kép.

Kataa,Mano
petike köszöni szépen javulgat már nincs láza,nem hány, az étvágya is vissza jött viszont a gyomra még nem anyira követi az étvágyát többet akar mindig enni mint amit a gyogyulgato gyomra elvisel és ha egyszere sokat eszik kihánya Kép viszont ha kevesebet kap de azt töbször akor renben vanak a dolgok a gyomrában csak ö sir ,ordit mikor elveszük töle a kaját mert éhes visszont nagyon lefogyot most nagyon gyenge .

Sasha
gratula a 2foghoz most aztán vigyáz az ujjaidra mert meglesz harabdálva bár még nem tud olyan erösen harabdálni mint petike a fogával szó szerint harap Kép

Gumicukor
nem haragszom rád de reggel még nem vagyok tejesen ébren föleg most hogy a párom nincs éjszaka itthon és igy nincs segitségem ugy történhetet hogy nem érte közvetlenül napfény hogy utálja ha szemébe süt a nap a kocsiban ráhuzom a naptetöt a kenguruban meg nem érinap szemböl csak a fejetetejét de azon meg sapka van Kép

Rit
ne tud meg 3fogal miket tudnak csinálni a gyerekek harapni,és fogat csikorgatni Kép utobit kinem álhatom Kép

Pusz Csics és petike
csics

Sziasztok!

Ma teljesült egy régi álmom: a virágzó cseresznyefa alatt szoptattam Mátét Kép. Olyan csodás volt, mint a mesében. Felült a babakocsiban és úgymaradt, annyira élvezte. Amikor vissza akartam fektetni, akkora visítást rendezett, hogy csak na. Ül, mint a cövek, és vigyorog. Profilomban megtaláljátok.

Panda,
a yetin jót röhögtem. Én beíratom, mert nagyon menne már most, csak fél napos lesz, és majd januárban /akkor tölti a hármat/ eldöntöm, menjen-e. Már régóta akartam kérdezni, hol dolgozol? Jó súlyban van Ádám! Most már eszik rendesen? Valami élénkítõ lehet a levegõben, tegnap Máté is csak 1x aludt egész nap, amit nagyon keveslek egy 6.5 hónaposnál.

Ági,
gratulálok a 7 kilóhoz!

Zita,
nagy-nagy hurrá az álldogáló Solyminak! Nincs képed róla? Az alvást tök jól megoldottad, remélem tartós marad a siker. A nappali szopikat miért akarod elhúzni?

Sziasztok!

Mona&Máté
monamáté

Lányok!

Ne haragudjatok, de az egész világnak meg akarom mutatni az én kis csodámat.

Kép

Sziasztok!

Mona&Máté
monamáté

Sziasztok!

Anemona!Kép
Köszi! Igen egyszerre 2 fog! Meglepõdtem én is, de tényleg 2. Reggel még csak egy vonal, meg egy pont volt, de most már mindkettõ vonalKép Érted ugyeKép Dehogynem fájt. Volt olyan éjszaka, hogy úgy ébredt, mint akit nyúznak. Visitott és nem tudtam megvigasztalni, cicit nem akarta bekapni, semmi nem volt jó... és akkor jött a dentonix gél. Még jó, hogy eszembe jutottKép Azóta persze rutinosan kenem az inyét. A többi éjszakán szimplán 1-3 óránként ébredt. Pedig bemutatta már, hogy tud õ 6-7 órát is aludni egyben.

Gumicukor!
Én is ilyen fehérbõrû vagyok, és aszem Gábor is az én bõrömet örökölte. Rengeteget szenvedtem kicsinek. Volt, hogy 2. fokú égési sérüléseket szereztem az arcomon és a hátamon.... Csak a vízben voltam, és kb 6-7 éves lehettem. Ez a Vichy jó? Mennyibe kerül?

Macsek!
Köszönöm szépen, hogy irtál, örömmel olvastam! De komolyan. A cordinax-ból Gabi 2 egységnyit kap... nem sok. Nektek is van az a pipetta hozzá.. 2kg-os gyerek kap 2 egységnyit. Ennyit állapitott meg az a fasz dokinõ kivizsgálás nélkül egy könyvbõl!!! Irtam, hogy elõször az Isz. gyerekklinikára akart küldeni, utána meg a Heim Pálba... aztán nem küldött sehova se. Nyeletésees uh lett volna. Mindegy mert engem nem zavar, hogy bukik tényleg csak tiszta ruha kérdése. Mondjuk az tud nagyon bosszantai, amikor már a 3. váltás ruhát adom rá és azt is lehányja pont akkor mikor végre rászenvedtem, mert tiltakozni azt tudKép De õt egyébiránt nem zavarja. 1-2 fordult elõ, hogy fintorgott esetleg sirva fakadt a bukás miatt, de többször sem, sõt, az is elég régen volt, amikor még a Gripe Watert kapta... Igen kb 2 hónapos kora elõtt történt.
Gábor is bukja szép szineseket köpködKép Bár mostanában egyre kevesebbet! Én javulást vélek felfedezni!Kép
Talán nem lesz szükség dokiraKép Szerintem meg fel van fújva ez a bukós dolog. Nagyon sok baba buki, és ha ez nem kellemetlen neki (sav) akkor nagyobb teendõ nincs. Az orvosok legtöbbje is azt mondja, hogy "túleszi" magát... A hörghurut miatt fújták fel ezt az ügyet. Ráadásul mindkét doki szerint "minden további nélkül kinõhetõ az ilyen enyhe mértékü GOR" No comment.

CsicsKép
Vigyázok, majd maximum nem engem harapKép

ZitaKép
Gratula Solymi ácsorgásához!Kép

puszi
sasha és a 27 htes 2 fogú Gábor

Kép
sasha

Mona!
Nagoyn ügyes a MÁté! Gratula. Elkézeltem a virágzó cseresznyefát... sasha irigyKépKépKép

puszi
sasha

Kép
sasha

Sziasztok
Hat a mi napunk nem ugy a;akult ahogy vartuk,sajnps meghalta ferjem nagypapaja : ((((
Annyira sajnalom szegenyt es a legjobban azt hogy nem tudtuk neki bevinni Alexet mert nem engedtek be a korhazba : (((Pedig meg felkomaban is emlegette.

Rit
Igy a holnapi elnapolva mert intezkednunk kell.

Nyuszi
Ugyi vagy hogy sikerult a mintavetel.Talan ez egy kicsivel egyszerubb egy fiunal.

Agi
M is imegyunk eskuvore juliusban,es en is elviszem a szertartasra aztan hazajovunk leadjuk a mamamnak mi megy megyunk vissza.Bar ez azert egyszerubb merteste lesz az allo fogadas,en nem vagyok ennek hive,ott tolongani egy sonkatekercsert,es ugysem elhet jollakni .
Ismeros,bar itt en mondta mhogy vegyek le mert babavan,de tel volt igy mindenki automatikusan le is vette.

Parazita
Drukk a parkolashoz.En mar itt nem akarom az utcan tartani az uj autot mert a ferjemet mar megint meghuzta egy orult .Ugyhogy az atvetellel varunk nyarig.
Ja de nektek van udvar.

Pocok
Hat sajnos nem jon ossze a cipo buli ,mert bar holnap arra megyunk de nem akorom meg ezzel is terhelni a parom.Na majd akkor osszel ,de akkor mar Alexnak.

Mona
Nagyon helyes Mate,tegyel majd egy kozos kepet is Krisztiannal.LAtom nalatok is bejon a bordo sapi.
Nekem mindig csak1* alszik Alex mar vagy ket honapja,mobdjuk akkor 3 orat egyhuzamban,igy eleg neki.

Na megyek mert iszonyu faradt vagyok.
Kataa

Kép
Kép
kataa

Hali!

Ma végre megejtettem az éves rákszûrést a nõgyógyinál, és képzeljétek hogyan fogadott! "Jó napot gumicukor!" Hát én akkorát röhögtem. Mondta, hogy régebben olvasgatta a Friss kismamikat és ott ismert rám. No de ilyet!

Nem volt vmi kellemes, ,kicsit belémdöfött a pipettával méhszájilag, de minden ok, majd jövõhéten lesz eredmény. Ismét megdícsért, hogy milyen jó, hogy még mindig szoptatok.

Hazafelé beugrottam egy turis ismerõsünk boltjába, eltett Daninak egy csomó márkás babaholmit, 4000 pénzért hoztam 14 ruhácskát. Nagyon kis vagányak, ,és egy csomó van közte, ami szerintünk még csak gyereket sem látott.

Dani ma délután apával való séta közben nagy bõszen ette a kiflicsücsköt, egyszer csak arr aleszünk figyelmesek, hogy vmit nagyon néz a gyerek, kihajol a kocsiból. Hát nem nézett õ semmit, hanem a kiflis keze megállt a levegõben és aludt, úgy unblock, ,ahogy volt 2 harapás között Kép Aludt így kb. 20 percet, amikor pedig felébredt még mindig at hitte, hogy ott a kifli a kezében és az ökölbe szorított kis kezét rágcsálta Kép

Holnap délelõtt viszont jön a védõnõ Kép Remélem kibírom.

Pocok
Igen kell a kártya.

Nyuszi
Nem lehet semmi ez a pisivadászat!
1x egy haveromnak kellett gyûjteni 1 hétig a pisit, 1 hét múlva beállított a dokihoz egy 2 lieteres Fantás üveggel Kép

sasha
akkor mi nem leszünk szoláriumszökevények Kép Már most szörnyülködöm, milyen csajokat látok az utcán megfeketedett bõrrel, nem hiszem el, hogy nem látják, hogy ez már természetellenes. Képzeld, amikor pár éve lementünk Siófokra a Beach Housera, mindenki ott azsalódott a legnagyobb dögben, mi meg csak átsétáltunk közöttük, gumicukor, mint mentõautó, mármint színileg Kép Úgy néztek rám, mint valami ufo-ra .Én már nem is napozok, , mert úgyis felesleges. Nem tudom mennyire jó a Vichy naptej, az arckrémeit ismreem csak, azok szuperek. Árban 3000vmennyit mondott a patikus. Pár százzal drágább csak, mint a Nivea.

Én is megyek, mert elalszom + még ki kell teregetnem az új szerzeményeket.

pusz
gumicukor

KépKép
KépKép
gumicukor

Naptej
köszi mindenkinek a tanácsot, ma megyek vásárolni!! 7végére elutazunk, ráadásul vízpartra - kelleni fog, el sem indulnék nélküle!!!

Kataa
sajnálom a nagypapit... meg a mai sétát is. sebaj, legközelebb..köpködés az nálunk is sláger!!

Rit és Dodo

rit

Dodo 8 éves, Rege meg 4,5 :):)
anemona7

Sziasztok,

Lekopogom, Solymi megint nem ébredt fel éjszaka, csak egyszer nyöszörgött egy kicsit. Még mindig nem merem elhinni...

Tegnap vezettem a kocsit: nagyon fura egy ilyen "új" autó. Legalább 3x lefulladtam, mint valami kezdõ, mert olyan szokatlan volt... (Persze kellett nekem egybõl éjszaka kezdeni) A kilátás is tök más, ahhoz is hozzá kell szokni, de amúgy szuper: gyorsul mint állat, fordulékony, meg minden. A csomagtartó nem túl nagy, de azért megjárja. Mire mindkét Kép gyerek akkora lesz, hogy utazgassunk, addigra veszünk majd egy nagyobbat, talán...

Mona,
Nagyon aranyos a Máté!!! Az a férfias kis szemöldök! Kép
A 4 órás szopik ritkítását nem veszem olyan komolyan - csak arra gondoltam, hogy elvileg a 4-5 kg-os, 3-4 hónapos kisbabák szopnak 4 óránként, nem ekkora nagy culák.
Nekünk is van épp az ablakunk elõtt egy cseresznyefa, de a 3 társasház kb. 120 lakója érdeklõdõ pillantásainak kereszttüzében azért inkább nem szoptatok... Pedig tényleg szuper lehet!!!!!
Állós kép még nincs, de majd megkérem apukáját, hogy csináljon... Hogy kell ide a szövegbe képet beszúrni?

Gumicukor, Sasha, Nyuszi,
Csatlakozom az érzékeny bõrûek táborához. Már én is letettem arról, hogy forszírozzam a napozást. Sajnos úgy látom, hogy Solymi se az a kimondott délszaki kreol. Na mindegy, majd meglátjuk...

Üdv:
Zita
parazita

nyuszi!

lehet hogy már túl vagy rajta, de azért leírom, hogy nem kell olyan nagyon sok pisit gyûjteni, én a mûanyag pohárba kb 1-2 cm-nyit gyûjtöttem.

Ági!

Én már be szoktam kenni Emma arcát naptejjel, mert nagyon tûz már a nap néha és õ is olyan fehér bõrû. Mi esküvõre holnap megyünk, én viszem, mert anyukám nem tudja most vállalni az anyósomra meg nem bízom ilyen hosszú idõre. majd elmesélem hogy bírta. Sajnos mi vidékre megyünk. És nyáron is megyünk eghybe szintén vidékre, ráadásul akkor a férjem épp nem lesz itthon, na azt még nem tudom hogy oldom meg.

Kryss!

nekem Sun dance 30-as van. Remélem azért ez is jó. Én direkt nem 18-ast vettem, mert Emma porcelán fehér bõrû egyenlõre, lehet hogy hiba volt?

Kataa!

Sajnálom a nagypapát. Emmának is van elvileg dédpapája, de még nem volt kiváncsi a lányra, pedig õ jó egészségnek örvend.Kép Sebaj, a dédimama viszont nagyon szereti.Kép

Mona!

Nagyon szép nagyfiú már Máté. És milyen ügyesen ül!

Lányok, tegnap voltunk másodszor úszni Emmával, olyan édes volt, ahogy meglátta a medencét, repkedett, be akart menni, meg ismerkedett a babákkal, fogta a kezüket, angyon aranyos volt. és most már õ is merült néhányszor, hát volt amikor kicsit elpityeredett, de volt mikor csak meglepõdött. Most 4-en voltunk a csoportban.

manó+Emma

KépKép
KépKép alt="Lilypie Fourth Birthday tickers" />
manó

Gumicukor!Kép
Hát anyukámtól tudom, hogy életemben 1x voltam barnaKép Az év nyarán amikor születtem. Azóta seKép Szoláriumot is kipróbáltam, de a testem külömbözõ hajlataiban (térd, könyök, vádli...) nagy piros foltok keletkeztek nagy fehéres kiütésekkel amik elõször viszkettek, utána meg elviselhetetlenül égtek. Azóta nem inkább nem szolizok. 2000 tavaszán sikerült némi színt szereznem olaszországban. De az is csak 1-2 árnyalatnyi eltérés volt ami esetemben ugyanolyan fehér voltKép

Manó!
Tök jó, hogy Emma igy örül a viznekKép

Lányok képzeljétek. Ha a mensimet 28 naposnak veszem (szülés elõtt kb 10 évig irtam a mensimet és végig napra pontosan 28 napos volt mikor feladtam az irkálását) akkor ma van a 6. napja hogy késikKépKépKép Kedden csináltam tesztet ami negatív lett. Ez nem jelent elvileg semmit, sõt délután csináltam a tesztet, ez is közrejátszhatott, hiába volt ráirva, hogy a nap 24 órájában elvágezhetõ. De azért idegesít, hogy mi van már. Ha nem vagyok terhes jöjjön már meg, ha meg igen akkor miért lett negatív. Ma lehet, hogy elnézek délután a nõgyogyihoz... hátha látszik UH-n valakiKép Már kezdem nagyon beleélni magam, csak nehogy pofára essek. Tegnap voltunk turkálóban és olyan édes rózsaszín polár ujjatlan ugdalózót láttam, hogy majdnem megvettemKép Pedig hogy utáltam a rózsaszínt mint színtKép Olyan izgatott vagyok, mert van egy-két tünetem is, csak attól félek, hogy ezt már bebeszéltem magamnak. Pl a gyakori wc-zés, amint kikelek az ágyból ennem kell pár falatot, külömben úgy ég és fáj a gyomrom, hogy még. Pedig eddig mindig csak ébredés után 1-2 órára éheztem meg. Jajjjjj

Iszonyu éjszakánk volt megint. Sõt este is már be kellett kenni a fogacskáját. Nem tudom, de nem úgy van, hogyha áttöri az inyét a fog akkor onnantól már nem fáj annyira. Vagy lehet, hogy a felsõk közül is nagyon jön valamelyik?
Hmm???

puszi
sasha és a kétfogújaKép 27

Kép
sasha

Kataa!
Engedjétek meg, hogy részvétemet kifejezzemKép
Gábor üknagyapja is nemrég halt meg és õ is szerette volna látni az ükunokáját, de már nem volt rá lehetõség.
Bennünk élnek tovább, a gyermekeinkbenKép

puszi
sasha

Kép
sasha

Látom, néhányan nõgyogyihoz mennek/mentek. Itt egy vidám történet (megtörténtKép)

Délre kaptam idopontot a nogyógyászhoz, örültem, hogy délelott viszonylag stressz-mentesen fel tudok készülni majd az eseményre. Reggel azonban telefonhívást kaptam a rendelobol, hogy jó lenne, ha 9:30-ra ott tudnék lenni. "Persze, ott leszek" mondtam a legnagyobb nyugalommal, és csak utána estem pánikba. A reggeli kapkodás a szokásos menetben folyt, gyerekek reggeliztetése, öltöztetése, uzsonnák csomagolása, fuvarozás az iskolába, óvodába stb.
8:45-re értem haza, nem volt mar ido újabb fürdésre, ezért csak gyorsan felkaptam a mosakodó rongyot a kád mellol, és jól lemostam magam "ott". Autóba vágtam magam és rohantam az orvoshoz. Felfeküdtem az asztalra, a fejemet a fal fele fordítottam, és azt képzeltem, hogy Párizsban sétálgatok...
A doki megszemlélte a terepet, majd így szólt:
- Hú-ha! Látom, ma volt egy kis különleges felkészülés...
Nem tudtam, hogy mirol beszél, nem reagáltam semmit, tovább sétáltam "Párizsban". Hazamentem, a nap további része a szokásos rutin szerint ment, fozés, gyerekek összeszedése, házi feladatok ellenorzése, stb. Délután fele a lányom ijedt hangon kérdezte:
- Anyu, hol van a mosdórongy a fürdoszobából?
- Kidobtam, vegyél elo másikat. - mondtam neki.
Mire a lányom:
- De nekem az kell, mert benne volt az összes csillámporom és flitterem!

Zita!
Én épp most jöttem meg a kozmetikustól, de miután tegnap olvastam az élményeidet, lemondtam a fazongyantáról, marad a kevésbé fájdalmas megoldás. A szemöldökömet is kiszedtem nagyjából, így alig kellett utánaigazítani. A nyomkodás viszont eléggé kellemetlen volt.

Mona!
Máté nagyon aranyos!

Sasha!
Kívánom, hogy jöjjön a Kép !!!

Panda

panda
Halásztelek

Csics
De tud ülni párna nélkül is. Úgy szokott játszani kb 30-60 percet is elüldögél, csak azért teszem mögé ha mégis elborulna akkor ne üsse meg magát. A párnához hozzás sem ér a háta.

Parazita
Gratulálok az álláshoz! Ha 5-6 óránként eszik az nem túl ritka? A Petra 8 hónapos koráig még három óránként evett és most tértünk át a négyóránkéntira. Így ötször eszik egy nap. Én szerintem ez így már jó és ezt már nem akarom ritkítani.

Sasha
Gratulálok a 2. fogacskához!

Rit
Mi a III. kerületbe. A Margitsziget szerintem pont félúton van és te úgyis ott szoktál futni. Majd megbeszélünk valamit csak a jövõ héten legyek túl.

Nyuszi
Jó pisi gyüjtést!

Gumicukor
Igen kellett vizsgázni csak így mehetünk a haladó csoportba. Ez 5 perc és azokat a feladatokat amiket tanultuk azokat kell idõre megcsinálni. (ebbe 6 merülés van). Ezzel csak az a baj, hogy annyira kell sietni, hogy felhozom a víz alól és szinte meg sem ölelgethetem és már újra le kell vinnem. Mondjuk szerintem ez tiszta hülyeség és nem tudom, hogy mi értelme van.

Lányok, nem tudtok segíteni? Nekem akkor jött meg elõször mikor a Petra 8 hónapos volt. Most tartok a 38 napon és még mindig nem vérzek. Ma reggel csináltam egy tesztet de terhes sem vagyok. A Petra szopizik rendesen. Ez hogy van én azt hittem ha egyszer megjön akkor már visszaáll a szervezetem. Lehet, hogy majd csak fél év múlva fogok megint vérezni? Beszti nálad, hogy volt? Tudom, hogy azt írtad, hogy akkor jött meg mikor a Beni 8 hónapos volt. Szopizott még ekkor? És utána már mindig megjött? Sasha vagy veled mi van azóta már véreztél?

Ági
petra2

Sziadsztok Lányok!

Hát, nekem is már meg kellene látogatnom a nõgyógyászomat!

Panda!
Most olvasom a sztoridat, hát, nem semmi! Akkor jól felkészültél... Még most is nevetek...

Sasha!
Remélem sikerrel jársz! Olyan jó érzés volt olvasni, hogy lehet hogy babád lesz! Szorítok neked!

Képzeljétek, elpusztult a berni pásztorkutyánk a hétvégén. Beteg volt szegény, de nem gondoltuk volna hogy ilyen súlyos. A doki is azt mondta, hogy meg fog gyógyulni. Nagyon sajnáltam, úgy hiányzik, és a Napsugár is nagyon szerette.
Lehet, hogy nemsokára fogunk hozni egy kiskutyust. Így olyan üres az udvar...

Ági!
Gratulálok Petrának a kilenc hónaposságához, és a 7 kilóhoz. Én is alig vártam, hogy végre elérje Napsi ezt a súlyt. Õ 7060 g. volt kilenc hónaposan.
És olvasom, megjött az étvágya is!

Mona!
Jó a kép!!!

Kataa!
Én is sajnálom a nagypapátokat! Nekünk már csak egy mamink van...

Végezetül nagyon jó hétvégét kívánok mindenkinek, és sok-sok nyuszitojástKép Kép Kép !!!!

Ildikó
ildikó

Sziasztok

Sasha
Megy a drukk ezerrel, tiszta izgi a dolog.

Panda
Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Nem lehetett semmi. Gondolom a doki nem tudta mire vélni a "különös felkészülést".

Mindenkinek kellemes ünnepeket kívánunk:
Kép

Forti és Levi aki nemsokára 9 hónapos és még fogatlan Kép Kép

Kép
Kép
forti

Lányok!
Bocsi, nem írtam, hogy a történet nem velem esett megKép. Viszont én is jót nevettem.

Ági!
Ádám már elmúlt 10 hónapos, de nekem még mindig nem jött meg. Noémivel meg már 3 hónapos korában, aztán kimaradt egy darabig, kb. 5,5 hónapos lehetett, mikor megint megjött, és utána sem volt még szabályos, csak akkor, mikor már napi 1-2 alkalommal szopott. Szóval nem kell megijedni, ez normális.

Forti!
Nekem majdnem egyévesen kezdtek kibújni a fogaim, viszont akkor egy hét alatt kibújt 8. Semmi gond, Levinek is lesz foga...

Ildikó!
Sajnálom a kutyustKép.

Kataa!
Nálunk is volt már egy dédipapa aki azután halt meg, hogy Ádám megszületett. Együtt tudok érezniKép.

Panda

panda
Halásztelek

Panda,
boldog nevnapotKép

-Afonya
afonya

Ági!

Igen, Benivel nekem megjött, amikor ö 8 hónapos volt. Ekkor ö még szopizott, de már 2 hónapos korától átaludta az éjszakát, 5,5 hónaposan pedig mást is kezdett enni, és eddigre már néhány szopi ki is maradt. Nekem elég változatos hosszúságú ciklusaim voltak terhesség elött és után is (átlag 31-35 naposak, de amikor Nátán szerettük volna, akkor volt 28 és 44 napos is (nem voltam a hosszúnál sem terhes)).
De ez normális, hogy egyszer megjön, aztán még kimaradhat (attól is függhet, hogy épp hányszor szopiztatsz).
Egyébként nekem még (Pandához hasonlóan) a szülés óta egyszer sem jött meg, és nem is tudom, hogy ilyen elözmények mellett mikor fog, hisz Nátán még éjszaka is eszik, ha jól számolom, akkor 6 óránál több nem nagyon telik el két szopi között.

Beszti

KépKép
KépKépKép
beszti

sasha
drukk-drukk!

Mindenkinek szép és jó 7végét, Boldog Ünnepeket!!!

Rit és Dodo

rit

Dodo 8 éves, Rege meg 4,5 :):)
anemona7

Lányok, most el vagyok kámpicsorodva. Voltam nõgyogyinál és nem lát semmit, menjek vissza 2 hét mulva, még nagyon kicsi ez a terhesség, ha terhesség, nem tudja megállapitani.Kép És most meg az hogy elvileg kimaradhat és megnyúlhat a ciklus. Pedig most nagyon rákészültünkKép

puszi
sasha

Kép
sasha

Sziasztok

Lanyok
Nagyon koszonom a kedves szavakat,rank is fer,mert sajnos az anyosom mar 10 eve meghalt es a ferjem egyetlen kozeli rokona mar csa ka nagypapa volt.Aki ugyancsak ra tamaszkodott.
Alexnak meg van 3 dedszuloje az en reszemrol,de el sem tudom kepzelni mi lesz ha ok mar nem lesznek.
Tenyleg csak az vigasztalja a ferjemet is hogy neha egy egy arckifejezese Aelxnak tisztara emlekezteti ra.
Ma egesz nap intezkedtunk ,nem akrtam senkire bizni Alexet mert a batyamtol mostanaban fel es amugy is Zalan baba ejszakankent sir igy nappal pihennek: )))Plusz a sogornomnek begyulladt a foga es szegeny nem szedhet semmit,ma ment fogorvoshoz,kivancsi vagyok mit fog vele csinalni.

JA igen, szerintetek kivigyem a temetobe Alexet???
Nem tudom miert de olyan rossz erzesem lenne.

Nogyogyasz tema
Hat en is megyek roved idon belul mert 1.elfogy a gyogyim2.rakszuresre kell menni.Ja es meg nekem sem jott meg ,pedig mar 1 honapja nem szoptatok.Tuti,vagyis remelem hogy tuti nem babay van dologban mert A cerazettat szedem es tobb doki szerint ez normalis hogy van akinek egyaltalan nem jon meg.Na nem mintha hianyozna,de azon gondolkodom hogy kerek inkabb egy olyat amitol megjon mert en ezt nem erzem normalisnak.Felek hogy ha majd akarok babat ez nem fogja megkonnyiteni a dolgom hogy sok ideig ilyen durvan befolyasoltam a termeszetet.

Gumicukor
En sem viszem tulzasba a a szolit csak hogy ne legyek mar iszonyu sapadt ,mert igy felig barnan meg a ruhak is jobban allnak,viszont van olyan kolleganom aki a fekete borevel ugy nez ki mint egy 50 eves.

Mon
De jo hogy igy elvezi Emma a vizet.Jo mulatast nektek,mar amennyire lehet majd Emmatol.

Sasha
Hu de izgi,szoritok hogy legyen egy + teszt is!!!!!!!!Nekem is csak a 10.napon mutatta ki Alexet.

Pusz
Kataa

Kép
Kép
kataa

Sasha
Türelem! Kép Tudom könnyû mondani.

Panda
Nagyon remélem hogy nem marad fogatlan. Kép

Elköszönök mára, minden mamának és babának jó éjszakát!!

Forti és Levi aki ma 38 hetes (pont ezen a napon bújt ki a 38. héten)

Kép
Kép
forti

Sziasztok!

Bocs, hogy beleszólok, de muszáj Kép
Ági: nekem szülés után 9,5 hónappal jött meg elõször. Utána elég össze-vissza. Ekkor beszéltem nõgyógyásszal, és azt mondta, hogy addigra kell beállnia, mikor már 6 hete egyáltalán nem szoptatsz. Addig minden normális!

cory

cory + Liza 2006.03.11. + Zsoma 2003.08.31. + Balu 2001.09.12.
cory
Budapest

Kataa,
Sajnálom a dédpapát... Szegény Solyminak már nagypapája is alapból csak egy van Kép, viszont dédnagyija 2 Kép.
Nekem a Cerazette meghozta a mensit. Szerintem nem kell aggódnod a következõ baba miatt, mert ezeknek a "mini-pilleknek" éppen az a bajuk, hogy ha egyet kihagysz, már lõttek a hatásnak. Szerintem ha abbahagyod, hetek múlva menni fog a dolog Kép

Ági,
Nekem egyszer megjött, amikor Solymi 5 hónapos lehetett, és utána most jött meg megint, másfél hónapra... Szerintem ilyenkor még elég összevissza, amíg szoptatsz.

Sasha,
Drukkolok ezerrel!!!!! Kép

Üdv:
Zita
parazita

Sziasztok4

Lányok!
Marcika köszöni a gratulációkat, és teljes gõzerõvel gyakorolja az új tudományát.

Zita!
Gratulálok Solyminak.

Sasha!
Gratula a fogacskákhoz.
Csak nem ...???Kép

Forti!
Nekünk sincs még fogunk.

Rit!
Köszönöm, nagyon kedves vagy. Ha beszerzel addig egy hátihordozót, és nekünk még nem lesz, akkor szeretném kölcsönkérni a tieteket.

Ági!
Boldog 9. hónapot Petrának.
Te hogy oldod meg a kirándulást hátihordozó nélkül?

Kataa!
Nagyon sajnálom a nagypapit. Kép
Sajnos a kórházakban már csak ilyenek. Mikor a párom apukája volt korházban, mi sem vihettük be danit (akkor volt 6,5 hónapos). Úgy is halt meg, hogy nem láthatta az unokáját 4 hónapos korától.

Szomorú dolgok ezek. Talán még egy páran emlékeztek rá, alíg egy éve írtam, hogy meghalt az édesanyám. Szörnyû volt, és azóta mindenkitõl azt hallgatom, hogy Dani nagyon hasonlít rá.
Milyen érdekes, hogy mikor Dani született, volt 3 nagyszülõje, és 4 dédszülõje. Marci születésekor már csak egy nagypapánk, és egy dédpapánk volt.

Panda!
Köszi! Mindjárt írok neked egy mailt.

Nálunk éppen javában tart a tavaszi szünet, apuci is szabadságolta magát, így aztán kihasználtuk a jó idõt és tegnap kirándultunk egy nagyot Ausztriába. Na nem mentünk nagyon messze, csak ide a határ közelébe, és a kedvenc tavunknál uzsiztunk.

Mindenkinek Nagyon Kellemes Húsvéti Ünnepeket Kívánok!

Djeszter
djeszter

Hali!

Elõször is, mivel holnap elutazunk vidékre húsvéti nyuszit nézni, így kívánok mindenkinek kellemes ünnepeket és jó pihenést! Sok locsolkodót és piros tojást!

Panda
Ez nem lehetett semmi, a flitterrel és csillámporral Kép))

Ciklus
Nekem még nem jött meg, de gondolom még sokatoknak azért jön össze vissza, mert még vissza kell állni a szervezetnek és lehetnek csúszások.

Sasha
izgulunk érted, hátha van ficánka!

Kataa
Ne aggódj a gyógyi miatt, hogy késõbb befolyásolja a babásságot. engem tök megnyugatott ilyen téren a dokim, mert uettõl tartottam. Mielõtt Danival terhes lettem, már több, mint 6 éve nem szedtem semmit, csak hõmérõztem, nyákot vizsgáltam és méhnyakat néztem. szóval természetes fogamzásgátlás. Aztán egyszer vmit nagyonelnézhettünk és úgy lett dani. Én ezért is szedek most Continuint, mert nem szeretnénk még kistesót egyelõre. Ebben is megnyugtaott a dokim, hogy csak akkor megbízhatatlan, ha vki már nemszoptat és úgy szedi.

Ági
Ezt a vizsgát én is elég furának tartom, pláne ezt a rögtönavízalámertnincsidõnk módszert. nem az lenne a lényeg, hogy mindent a babák egyéni üteme szerint és igénye szerint? Dani is szeret merülni, de azért 2 egymás utáni merüléskor szoktunk hagyni idõt, hogy kipihegje magát.

na, sziasztok, szép hosszú hétvégét nektek, kedden találkozunk itt ismét!

puszi
gumicukor és dani

KépKép
KépKép
gumicukor

Sziasztok!

Lányok,
lenne 1kérdésem: Zsófinak nagyon jönne a foga, mert õrülten rágcsál és nagyon nyûgi. Ma már a popsija is piros volt, szerintetek lehet a fogtól??? ( nem pelenkakiütés )

Kryss,
Te mázlista, megúsztad a locsólókat? hÁt rám hétfõn is roham vár, ha csak el nem bújok, de ez sajna nem megy

Monamáté,
Hát igazán romantikus lenne a csersznye, vagy a barackfa alá ülnöm szoptatni, csak elég nagy néézõközönségem lenne, mert a szomszédból simán átlátni, meg az utcáról is belátni, de elképzeltemKépKép

Sasha,
Gratulálok a fogacskákhoz!

Gumicukor,
Én nem a váltó miatt szeretek vezetni,KépKép hanem azt imádom, mikor pl. 3-4 sávos úton elöl állok a piros lámpánál, és legyorsulom a mellettem lévõ pasisofõröket. Ezt nagyon bírom!! na meg tesztvezetni is imádok

na megyek alvókálni

pusz

Brokkoli és a 4,5 hónapos Zsófi
brokkoli

naptej: Ismeri valaki a La Roche-t? mert én azt vettem SPf60-as és termálviz van benne?

na megyek

Brokkoli
brokkoli

Sziasztok,
Megvagyunk, nem vesztünk elKép, csak nagyon kevés idõm volt az utóbbi napokban. Tegnap voltam felvételizni, sajnos nem tudtam megvárni ott a nap végén a végeredményt, így viszont csak júniusban tudom meg az eredményt.

Nyuszika,
Köszi, hogy hiányoltálKép. Sikerült végül elég pisit összegyûjteni? Majd mesélj, hogy mi lett az eredmény.
Mi is voltunk a héten dokinál, és Lili sem hízik mostanában, csak nagyon keveset, így most ráálltunk a husira. Viszont gyönyörûen mászik, 1 perc alatt körbejárja a szobát és persze kipakol, megszerel közben mindentKép. Párszor már azzal is próbálkozott, hogy négykézlábból felkapaszkodjon térdre, de tegnap arccal lecsúszott a szekrényen, mert nem tartotta meg magát kézzel, így az most kicsit kedvét szegte.

Csics,
Örülök, hogy jobban van Petike.
Lili a cipõfûzõjét szokta állandóan huzigálni. De most olyan tavaszi cipõcskét kapott, ami tépõzáras, meg is lepõdött nagyon amikor elõször ráadtam, mert már rutinból szokott a cipõfûzõért nyúlniKép.

Mona,
Nagyon aranyos Máté! Isteni lehetett a virágzó fa alatt.

Sasha,
Gratula Gabcsinak a két foghoz, nem aprózza el, egybõl kettõ.
Drukk a kistesóértKép!

Kataa,
Részvétem. Tavaly októberben a férjemnek a nagymamája halt meg, tudom milyen rossz ilyenkor. Lili még elég kicsi volt akkor, de mivel nem tudtuk senkire sem bízni, a temetésen pedig (ami elég messze volt) mindenképp ott akartunk lenni, így vittük magunkkal. Kenguruban volt végig rajtam, igaz a felénél úgy elkezdett sírni, hogy ki kellett, hogy menjek a kocsiba megetetni, mert nem akart megnyugodni.

Ági,
Megkérdezhetem, hogy milyen autósülést vettetek Petrának? Mi is a héten akarunk venni. A Bébé Comfort-ból a Safety-t néztük ki.
Nekem Lili 6 hónapos korában jött meg elõször, azóta viszonylag pontosan jelentkezik. 1-2 nap eltéréssel. Kicsit furcsállom is, mert azért még elég gyakran szoptatok, mostanában pedig éjszakánként is, Lili 1 körül szokott ébredni iszonyú sírások közepette és ilyenkor adnom kell neki. Aztán 3-4 körül is kel, szintén kajál és 6-7 körül is.

Panda,
Tetszett a történet nagyon!Kép

Brokkoli,
Igen, lehet a fogzástól is piros a popó.

Puszi,
Mindenkinek nagyon kellemes húsvétot kívánok!
Kép

Ilke

KépKép
KépKép
ilke

Sziasztok

Segitsetek legyszi:
Tegnap este Alexnek meleg volt a homlok es a popsiban lvonas utan 38.3-at muatott, de a honaljaban meg csak 37.1-et.Na aggodo anya es este leven adtam neki egy fel kupot ,szepen el is aludt a hogy szokott de tobbszot nyoszorgott es sirt igy odavettem magamhoz,na az hogy en enm pihentem az meg Ok de o is nyugtalanul aludy,tobbszor megitatam teaval es reggel 37.3 a lwvonas utan.Amugy eszik rendesen es ugyanolyan jokedvu mint szokott lenni.
Szerintetek mi lehet ez??Ma kene mennunk az usziba,el merjem igy vinni ha marad ez a hoemelkedes??Ki elhet egyaltalan vinni az utcara hoemelkedessel?
Olyan tanacstalan vagyok mert meg nem volt soha beteg,de mivel az orrabol nem jott semi lehet hogy a foga miatt van??Bar nem sir csak nyulkal a szajaba ahogy mindig.
Szoval ennyi a korisme,ha valaki tud segitsen mar !!!

Parazita
Te meg most is szeded a Cerazettat,?Es pont 28 napra jon meg tole??

Djeszter
Hat neked is nagyon rossz lehetett,sajnalom az anyukadat.Annal biztos nincs rosszabb.
Prsze ertheto ez a korhazi elovigyazoatossag,de ilyen esetekben elhetnenek elnezobbek.
Jo lehetett a kirandulas.

Gumicukor
Ez a Cerazetta nem olyan mint a Continuin mert ezt szoptatas abbahagyasa utan is lehet szedni,direct mondta is a doki,meg en parazos leven a gyogyszergyarto infovonalan is kikerdeztem a dokit: ))Nekem csak az a fura hogy nem jon meg.A baba kerdes meg nagyon nem surgos ezerti szedek gyogyszert hogy majd akkor legyen ha igazan akarjuk.

Brokkoli
Ez lehet a fogtol igen.
Jaj azt en is leveztem amikor leeloztem a lampanal a valtos mercit a Suzukival,persze aztan konnyen behoztak : ))

Mindenkinek Kellemes unnepeket es jo csaladi pihenest kivanok!

Kataa

Kép
Kép
kataa

Helló!
Köszi a drukkot a kistesó ügyben, de már letettem róla, hiszen annyian irtátok, hogy gyakori az, hogy szoptatás alatt megjön, aztán megint nem egy darabig.

Kataa!
Gábor is iszonyúan nyugtalanul aludt. Fél, 1óránként ébredt, nyöszörgött, vergõdött. Amikor bekentem az inyét a dentonix gélle, akkor is csak másfél-2 órát volt el. Meg ne felejtd el, hogy az éjjel hidegfront volt, lehült a levegõ. Elképzelhetõ, hogy érzékeny rá, vagy neki is a foga mint a Gábornak. Nagyon be van durranva a felsõ inye is, de az alsó inye nem változott. Úgyhogy az alsó fogacskák meglepik voltak, hiszen nem látszódott semmi különös

sasha

Kép
sasha

Sziasztok Lanyok,

Reg jartam itt...egyszeruen keptelen vagyok leulni a gep ele, mert Lili allandoan lefoglal...bar mult heten egyszer mar sikerult bekapcsolnom Kép

Zita,
Gratula az uj autohoz. nekem mar tobb mint egy eve megvan a Opelem, megsem tudok parkolni. Apa Lagunajat meg meg nem is mertem vezetni.

Agi,
En is kivancsi vagyok, hogy birod a tanulast Petra mellett. Szeptemberben folytatom a fosulit, es meg fogalmam sincs rola, hogyan fogom megoldani...ugyhogy a jotanacsokat szivesen fogadnam.

Naptej - bementem a DM-be naptejet venni Lilinek. Azt mondtak, hogy meg nincs, mert nincs itt a szezonja Kép

Mona,
Nagyon ugyes Matebaba, es kedves mosolya van Kép

Kataa,
Reszvetem Kép

Uszas - Kepzeljetek, nem lett semmi az uszasunkbol, mert amikorra oda kellett mennunk, nem volt senki illetekes ott, telefonon sem tudtunk senkit elerni, es az oltozos neni azt mondta, hogy aznap nincs is bebiuszas...Apa ezen jol beragott, es azt mondta, hogy nem magyunk az almassy terre uszni. Ugyhogy jovo heten felhivom az Aquincum Hotelt, es eredklodom ott. Az ugyis kozelebb van, bar borsosabb az ara.

Sasha,
Drukk megy, hogy legyen pocakbabad Kép

Panda,
Csillampor Kép hihi...kicsordult a konnyem a nevetestol Kép

...na megyek, mert Lili felkelt.

Nem igerem, hogy ma folyt kov, de igyekszem...

pusz,

gomb
gombolyu

Na a helyzet nem valtozott,sot,11-kor mar 38.5 volt levonas utan.Aztan 1-kor meg Panadol utan 37.7.Meg mindig rendesen eszik es nem tul nyugos,megis lazas.: (((((

Sasha
Az also inye mar neki is nagyon dudoros,de meg nem latszik semmi.

Na hat ennyi
Kataa

Kép
Kép
kataa

Kataa,
nekem a dokim azt mondta, "rendes" laznal a Panadol mit sem er, adjak Germicidet. Es ha nem hasznal, egy ora mulva be lehet adni megegyet, nem lesz semmi baja. Persze, ezt a nagy korsag idejen mondta, amikor magas laz dult az orszagban. Probalj esetleg hutofurdozni, bar 38 alatti homerseklet az nem veszes, csak hoemelkedes. Sok folyadek es figyeld a babot, mert estere altalaban magasabb. Allitolag laz kezdetekor segiteni kell, hogy "felfutse" magat a szervezet, de utana ne oltoztesd be nagyon, hogy le tudja adni a hot. Fogzastol nalunk csak hoemelkedes volt, szerintem a laz mar nem lehet attol.
Ha meg keso delutan is lazas, menj be ugyeletre, az a biztos.

Mindenkinek kellemes unnepeket!

-Afonya
Afonya

Afonya

Koszi szepen a tanacsot.
Hat ki is hivtam az ugyeletet mert 39.5 volt mar fel 6-kor a laza,es piros volt az arca, nyoszorgott,ugy sajnaltam.Ki is jott egy kedves doktorno es a garatja nagyon piros ettol van a magas laz ami szerinte 3 napig is eltarthat: (Azt mondta hogy egy felnottol kaphatta el de kisgyerek kozelebe ne vigyuk mert fertozhet.A germicidet napi 3*1-re javasolta,es ha ket kup kozott is magas a laz akkor nyugodtan adjak neki Panadolt.

Mar lement neki 37.7-re a kup utan es most mar eljatszik egyedul is : )))Viszont a szokasos kaja mennyisegek mellett sokat iszik ami azert megnyugtat.

Bocs lanyok hogy igy problemazok de ez az elso laz, azert vagyok ilyen parazos.
Hat nem fuzok nagy remenyeket az ejszakahoz,de holnap delelott mindenkepp lemegyunk anyuekhoz csak a jo kis setak maradnak majd el.

Kataa

Kép
Kép
kataa

Kataa,
orulok, hogy nincs nagy gondKép Az ejszaka miatt ne aggodj elore, a kuptol /ha Germicid C, az nyugtatos/ meg jobban is aludhat, mint maskor. Akartam irni meg delelott, amikor eloszor irtal, hogy uszni ne vidd, mert a tobbi gyereket osszefertozi, csak elfelejtettem.
A setak elmaradasat a doki javasolta? Mert az enyem anno azt mondta, ha mar nem lazas, a friss levego kimondottan jot tesz neki, csak rendesen kell feloltoztetni /se nagyon, se kevesse/, es csukva legyen a szaja.
Jobbulast.

-Afonya
afonya

Kataa,
Jobbulást Alexnek!!!! Szerintem is sétáljatok, amint lehet.

Solymi ezerrel kúszik-mászik, mindig a sarkában kell lenni. Újabban az a mániája, hogy valaki üljön/feküdjön le hozzá, és õ "rámászik", vagy rátámaszkodva feláll.
A mostani éjszaka nem volt olyan jó, mint a legutóbbiak: 2x felébredt, de visszadünnyögtük...

Zita
parazita

Kataa!

Jobbulást Alexnek. "Szép" magasra felszökött a láza. Azért gondoltam a fogra, mert Gabinak is volt 38,4 a hõje (levonás nélül popóban) mikor nagyon jött neki.
Az a múlt éjjel volt pont. Fél, 1 óránként volt fent. Ma éjjel szerencsére hagyott aludni, csak hajnalban zaklatottKép Fél 4-ig aludt mint a kisangyal. Utána óránként volt fent fél 7-ig.

Kellemes ünnepeket mindenkinek. Mi megyünk vendégeskedni... nem is tudom örüljek-e neki. Holnap a család horgászni akar menni... persze nekünk is menni kell, mert akkor a párom sem megy, pedig imádja és nagyon pihenteti... Fenébe.

na puszi
sasha és Gábor 27

Kép
sasha

Sziasztok

Kataa
Jobbulást Alexnak. Azért nem szép a nyúltól hogy pont egy kis betegséget hozott. Kép Reméljül hamar vége lesz.

Még 1x mindenkinek kellemes ünnepeket, ne túl sok locsolót mára (remélem én megúszom).

Mi tegnapelött voltunk az egyik maminál, tegnap Tasra mentünk a másik mamihoz. Ma pihinapot tartunk. Kép

Forti és a 38 hetes Levi

Kép
Kép
forti

Ági!
Mi a kezdõ csopiban voltunk. Nekem kék csíkos egybe fürdim van. (Mi voltunk akik elkéstek) Sajna most szombaton nem tudtunk menni (bulizás okán). De utána igyekszünk. Ti most vizsgáztatok?
Nem tudom igazán, hogy mi hány órakor fogunk járni. Minden Mancitól függ (most nagyon korán kelt, azért jó volt ez az idõpont)

Mona!
Maté nagyon ari. Mostanában Hanna is folyton ülni akar és látni a világot.

Kataa!
Jobbulást Alexnek. Remélem már lejjebb is ment a láza. Egyébként a doki néni nekem is azt mondta, hogy ha a panadol után még mindig lázas, akkor mehet a kúp (más a hatóanyag, tehát nem adagolod túl, ha mind a kettõt adod neki). Gondolom a kúp az erõsebb, bár Hannus csak az elsõ nap volt lázas, de a foga miatt így is sokszor van hõemelkedése (37-37,3), de hát az nem olyan magas mint nálatok. Én is ügyeletet hívtam volna, mikor elõször lázas lett teljesen beparáztam, fõleg mivel tökre jó kedve volt, csak az orra folyt veszettül, a kis szeme meg teljesen könybe lábadt. De gyorsan legyûrte. Ha Alex eddig még nem volt beteg, akkor biztos stram legény, legyûri hamar.

Hannus mostanában háton fekve felnyomja magát hídba. Marha nehéz így öltöztetni. Ráadásul így halad is (hátrafelé), szóval egy pillanat alatt lefejeli a falat a pelenkázó mögött. Mi lesz ebbõl?

Puszi

dec8
dec8

Jelentem nálunk a nyuszi naaaaaagy ajándékkal állított ám be!!!!
Levinek hozott egy bal alsó fogacskát!!!!!! Kép Kép Kép
Tök rendes ez a nyúl!

Forti

Kép
Kép
forti

Sziasztok
Lekopogom de tul vagyunk a nehezen: ))))
Szombat ejszaka a kup utan mar csak 1* ebredt lazat meretni meg inni de mar csak 37 volt neki,reggelre meg semi.
Aztan vasarnap reggel elementunk a nagyihoz ott csak ezte volt neki hoemelkedese de mar semi,es az orra sem folyt egyaltalan ugyhogy 2 alatt megusztuk Alex elso betegseget.
Gondolkodtam rajta hogy talan azert volt most beteg mert mar hete nem szopik es vege az ellenallasnak,de aztan rajottem hogy itt sok szopos baba mar volt beteg nem is egyszer ugyhogy talan nincs osszefugges.

Ja es mindket nap estaltunk mivel nem volt lazas.
En azert nem usztam meg a locsolast a rokon kisgyerekektol de tuleltem egy gyors hajmosassal.

Parazita
Hu de ugyes Solymi,jo lehet amikor tapos titeket.A tesom gyerekei is imadtak ezt.

Sasha
Hat a foga mar nagyon duzzadt,talan az is bejatszott.
Tudom milyen nehez elindulni egy gyerekkel az egesz hazat vinni kell.

Forti
Nektek tenyleg rendi nyuszitok volt,gratula Levinek!!!

Dec8
Igazad volt csak az elso nap volt kemeny,hat a fogrol meg nincs tapsztalatom laz ugyben.
En is szivtam az orrat de nem jott semmi szerencsere.
Alex tolem orokolte ezt a hetvegi betegeskedest,hozzam meg terhesen is vasarnap kellet hivni dokit a rokazas miatt.: ))))

Pusz
Kataa es a holnap 28 hetes Alex

Kép
Kép
kataa

Sziasztok

Forti

Megeloztel....hehe en is ezt akartam irni. KépKépKép

De en igy is irhatom:

Hoztam egy fogacskat Husvetra a sajat lanyomnak.Kép

ez itt en vagyok, alruhaban...
Kép

Nyuszi

KépKép
KépKép
nyuszika

Nyuszi
Nagyon tevékeny volt ez a nyúl ha jól látom!! Gratula Eminek a fogacskához.

Forti és az 1 fogú Levi Kép

Kép
Kép
forti

Helló!

Forti!
Gratula Levi ? fogáhozKép Tényleg rendes ez a nyuszikaKép

Kataa!
Remélem mostmár javulófélben van Alex és nem jön vissza a láza. Szerencsére a páromnak sem volt kedve ma horgászni menni. Megúsztuk.

Nyuszi!
Emiliának is gratula a ? fogacskáhozKép
(Az addig ok. hogy a neveket megjegyzem, na de hogy kinek hágy foga van?KépKépKép Az már meghaladja az értelmi képességeimetKép)

Hát tegnapi vendégeskedés megvolt. Fél 11-re mentünk és este 10-kor jöttünk el!!! Azt hittem megõszülök. Jól éreztem magam, a párom meg jót kártyázott az unokatesóival, meg miegymás, kikapcsolódott végre. De a gyerek totál meg volt zavarodva, kiakadt és pár óra elteltével nem lehetett vele birni. Amikoris elálmosodott. Nem birtam elaltatni, mert annyira zavarta az ismeretlen környezet, és csak forgatta a fejét, mindent fél órán keresztül nézett... Aztán a fejem is megfájdult. Anyós mondta, hogy menjek feküdjek le, majd õ ellesz a gyerekkel. Rákérdeztem 3x hogy biztos elbir-e vele, mert már többször bíztam rá és egy kiborult gyereket találtam itthon (nem volt cici, és rekedtre sírta magát), pedig mindig a lelkére kötöttem, hogy hívjon ha kezd álmosodni nagyon és nem birja elaltatni, mert 10 percnyi útnál messzebre nem mentem soha, sõt egyszer a sarki étteremben voltunk 2 órát. 2 percre otthontól és akkor sem szólt értem.Kép Na mindegy. Én jót aludtam, kb 2,5 órát. A gyerek még 1 órát nyüglõdött és kb 4 óra felé felébredt õ is. De nagyon nem tudta mi van és miért maradt ki a fürcsi... Este 10-kor aludt el a kocsiban, de még ki sem értünk az utcábol már horpasztott.
Ma meg még mindig a hatása alatt állt a tegnapinak. Egyedül a kádban nyugodott meg már este és szerencsére utána rögtön el is alud. Horgászni nem mentük anyósékkal, de jobb is, mert utána mondták, hogy akkora szél volt, levitte a hajukatKép Így sem birtam vele, hát még a Duna-Tisza csatornánál. Mit csináltam volna ott egy nyafi gyerekkel, pláne bundazsákban?

Na jó befogom a lepénylesõmet, megyek aluszkálni.
sasha és a lassan 28 hetes gábor

Jaa nekem a nyuszi tegnap este meghozta a mensimetKép De nem baj, ilyen húsvét után nem is bánom,hogy nincs még kistesó... kicsit kimerültem.Kép

Kép
sasha

Sziasztok,
Nálunk is termékeny volt a húsvétKép. Lili megtanult négykézlábból térdre felkapaszkodni, úgy, hogy csak egy kézzel kapaszkodik, sõt néha már a felállással is próbálkozott. Ennek örömére ma teljesen leraktuk a kiságyát. Viszont ugye magától még nem ül fel, így elég nehéz kivenni az ágyból. Ma megkóstolta a brokkolit (volt tavalyról amit még idényben fagyasztottam le), krumplival és anyatejjel elég jól csúszott. Aztán van egy kis változás a kajcsi terén is, pár napja du is kap egy kis gyümit, ebédre próbálok inkább zöldségeket és husit adni és du a gyümiket. Most nem tudom, hogy ennek köszönhetõ-e, de azóta megint átalussza az éjszakákatKép. Igaz csak 40 gr körül fogad el ilyenkor. Húsvétra kapott egy Lego lepkét, ami zenél és villog is, ráadásul egy csomó jópofa kocka is van hozzá. Pont 9 hónaposoknak való és szinte egész nap ezekkel játszik, jó választás voltKép.

Forti,
Nagy-nagy gratula Levinek az elsõ fogacskáhozKép!

Nyuszi,
Eminek is szintén nagy gratulaKép!

Kataa,
Örülök, hogy ilyen hamar rendbejött Alex.

Beszti,
A bárányka most már várja meg a következõ talitKép?

Zita,
Lili is pont ezt a támaszkodós felállást próbálgatja mostanában. De néha egyszerûen összecsuklik, olyan kis bizonytalan még.

Pusz,
Ilke

KépKép
KépKép
ilke

Sziasztok!

Utólag is kívánok mindenkinek Kellemes Húsvétot!!!!

Kataa,
Remélem Alex már jól van!!!!

Köszi a pirospopsival kapcs. válaszotokat.

Képzeljétek, Zsófi már simán hasra fordul, ha visszafordítom mire lépek 2-õt megint hason van, és mintha mászni is akarna, mert hason felhúzza a lábiját.

Sasha,
Hát nem volt egyszerû a húsvétod, lesz mit kipihenned!

Forti,
Gratulálok az 1fogú Levihez!

na megyek alukálni

pusz

Brokkoli
brokkoli

Sziasztok!

Máté még mindig náthás, éjjel-nappal orrszívóznuk, nem alszik, még szopizni sem akar, kanalazni meg pláne nem. Kép Már igazán vége lehetne!

Zita,
nagy gratula a fogacskákhoz! Már Máté és kétfogú, õ nem csiklandoz, õ rendesen harap, így jelzi "diszkréten", ha jól lakott. Cseresznyefámat elcserélem az átaludt éjszakáidra! Kép Nagyon ügyes vagy! Meddig tartott a leszoktatás? Egyébként Máté tényleg olyan kis férfias, markáns arcú. Pár év múlva bajban lesznek a lányos anyák a környéken. Kép Képbeszúrás: leírod ezt: IMAGE{ide a kép címét írod} és ezután majd kéri a kép elérési útvonalát.

Sasha,
szintén gratula a fogakhoz!

Kataa,
magyon sajnálom a nagypapát. Én is mindig megkukkolom Alexet, nagyon kis édes. Célozzuk meg a legközelebbi talit, hogy élõben is láthassuk egymás csodáját. Örülök nagyon, hogy ilyen gyorsan átvészelte kisfiad a betegséget. Krisztián is nagyon be tud lázasodni, viszont szerintem ennek köszönhetõen max. 2 napig beteg. Legtöbbször csak az Algopyrin segít a lázán.

Forti,
NAGY-NAGY GRATULA A FOGACSKÁHOZ!!!

Dec8,
köszi! Hannáról van kép valahol?

Gömb,
gyere gyakrabban! Lili mit tud már? Írj róla!

Brokkoli,
lehet a fogtól, persze. Nem bújt ki azóta? Dentinox gél-lel próbálkoztál már?

Ilke,
gratula Lili új tudományához!

Jó éjszakát!

Mona&Máté
monamáté

Nagyon köszönjük a gratulációkat, én személy szerint nem tudok betelni vele, hogy VÉGRE van foga Levinek. Kép

Ilke
Gratulálok Lilinek, tiszta kis ügyes!! Kép

Brokkoli
Zsófi is nagyon ügyi kislány, az hogy maga alá húzgálja a lábát jóóó, abból jön majd a "kutyázás" és késöbb a mászás is.

Mona
Máténak még mindig jobbulást, elmúlhatna már az a fránya nátha.

Én is elköszönök, jó éjszakát mindenkinek.
Forti

Kép
Kép
forti

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?