Új privát üzeneted érkezett!

ja, nekünk elvileg minden hétvégénk szabad, ha meg mégsem, majd úgy intézem, hiogy az legyen! :) :wink:
ágiék és reniék meddig vannak itt? úgy tudom reniék nem olyan hosszú ideig vannak itt, mint ágiék, ők nem szoktak. addig kéne, míg ők is vannak. meg amikor gabó el tud jönni.
ágival és renivel tud vki beszélni?

KépKép
viol81

Sziasztok!

Rik-sajnálom, hogy ennyi baj összejött...Gondolok rátok!

Viol-nekünk is bármelyik hétvége jó.

Ma olyan lelkifurdalásom van, szegény Nyuszit egyik csapás érte a másik után :cry: :cry: :cry: Tegnap már piros volt a popija, reggelre csúnya lett nagyon, kenegettem, de igazából tanácstalan vagyok, mit tegyek rá. Nincs vmi bevált kenőcsötök? Sokat hagytam szabadon pelus nélkül-inkább feltekertem a szőnyeget és törülgettem utána a pisit :evil: :evil: :evil: , de kaki után nagyon csúnya... Ráadásul ömlik a nyála, tiszta duzzadt az ínye, sírós rettenetesen, állandóan cumizni kell... És sikerült neki az utolsó pillanatben délután a mosogatógép becsukása előtt az ujját bedugnia a résbe :cry: :cry: :cry: Iszonyú sírás, csöpögött a vére, gyors lemosás, alkohol :( :( :( , beragasztottam. Nem tört el az ujja, "csak" a bőre jött le... Szörnyű volt...Alig vártam már, hogy vége legyen a napnak, már 7kor aludt, remélem holnap szebb napunk lesz. Jön hozzánk az öcsém! :lol:

Na megyek, kipanaszkodtam magam, bocsi...

Anikó

Kép[/url]
quito

Anikó
jaj szegénykém,hogy fájhat neki! :( Nekem a bevált a Frank kenőcs,az mindig segitett.Amugy mivel kened Te??
Öcséd meddig lesz???Gondolom hogy örültök neki!! :D

Viol
Zsóka nénivel már órákat beszélgettem :D :D Holnap megyek a közös képviselőhöz.Ezt bizti nem ismered,mert már ez a sokadik,és le akarják váltani ezt is.... :?
A lakás szuper!!!Neketek is ilyen volt,mint nekünk????Egyszerűen nem lehet nem jól érezni magunkat benne! :lol: :wink:

Mirama
nekünk jó a hétvége,irj mikor legyen!

Hát csajok,köszi az együtt érzéseket!!Ma meglumbálták bátyámat.Sajnos találtak nyaki ideg gócokat.Valószinő a SMultiplex.Nagyon maga alatt van szegénykém,csak sir,az én erős bátyám!!Nem tudom mi lesz vele,mert nagyon butákat beszél....(elválik a feleségétől,meg ilyenek.... :( )
Kriszti
az apud is mielőbb menejn csak dokihoz,mert ha ilyesmi neki is,akkor jobb előbb megtudni,szinten lehet tartani a betegséget!!!

Viol leirom privibe a betegség lényegét,jó?
Vendég

Anikó!
Ez bizony a fogzás :oops:
Ilyenkor piros a popsi. Nálunk a sudocream vált be, de csak a fogzásnál használtam mert egyébként nem volt rá szükség, nagyon drága is. Most már pár hónapja nem is kenem a popsiját semmivel csak ha fogzik.
Kibújt egy hete a nyolcadik foga is, de ebben a "két fog - két hét"-ben rengeteget kínlódott Ágnes is. Éjjelente megint 2óránként kel, nem eszik semmit csak szopik, újabban folyton fogatja magát, ha leteszem sír... Szinte lépni sem lehet tőle, ilyet nem nagyon csinált eddig.
Ha éjjel meg este nagy volt a nyűglődés már nurofent is adtam neki, mert különben mindenki belepurcant volna.

Holnap talán már szebb napotok lesz, pihenjétek ki magatokat és Nyuszifül hamarosan a régi tündéri kiscsaj lesz csak még hisztizni is megtanul!!!!!!!!!!!!!!!! :D :wink:

Viol,
Zsanett először is császárral szült, gondolom ilyenkor már jóval nagyobb az esély hiába szült régebben.

Rik,
ti Violék régi házában laktok most?
Reméljük azért nincs nagy baj!!!!!!!!!!!

Kriszta,
ha látom játszani a gyerekeiteket mindig szembetűnik, hogy mennyire másképp játszanak a lányok öcsivel mint a fiúk hugival :D . Janka az "apa" után a traktort mondta ki hamarosan :lol: :lol: :lol: :lol: Nagyon aranyosak, de azért ugye néha rivalizáni is tudnak? (Ha nem én már hiába cseréltetném fel a sorrendet... :oops: :lol: :roll: :wink: )

Kép
Kép
Kép
amica

Sziasztok!

Tali nekem minden hétvégén jó! Ágit és Renit kéne elérni, hogy meddig vannak. Esetleg az iwiwen írhatnánk Nekik, vagy ha ott van telcsiszám......

Majd Zsanettet kifaggatom, hogy miért volt császár meg minden. Csak most nem akarom még bombázni a kérdéseimmel, gondoltam ha ráér úgyis ír ide. :-)

Viol! Hm...hol is kezdjem. Terhességem alatt jelentkezett először a panasz. A 9 hónap alatt 10-szer biztos előfordult, hogy a gyomromnál begörcsölt, olyan érzés mintha beszorult volna a levegő. Vmikor 5 perc alatt, van amikor fél óra múlva, de megszünt az érzés. Ilyenkor tehetetlen voltam, na nem azért mert elviselhetetlen volt csak kellemetlen és nem tudtam mit csináljak, egyek-igyak, nyújtozkódjak-e.
Orvoshoz nem mentem mert nem találtam ezt nagy dolognak. Aztán szülés után talán egyszer volt. De két hete megint és elég durván. Nem múlt el, megijedtem, pont keresztelő elötti napon volt. Lementünk az ügyeletre de akkor már persze jobb volt. Ügyeletes tök normális volt, megvisgált, megnyomkodta a hasamat és az epe körül éreztem fájdalmat. Mondta, hogy talán epekő de nem biztos, lehet csak vmi kaja váltja ki, de hát már többször volt. Elküldött a körzetihez, hogy írjon beutalót egy kivizsgálásra. Persze a körzetim meg szabin van, csak jövő héttől lesz.
Kicsit fosok de jobb túllenni rajta.

Rik! Sajnálom a bátyád! Nem ismerem azt a betegséget de gondolom nem piskóta ha sír. Félek apunál is vmi nagyobb gond van. Jövő héten együtt megyünk dokihoz, egyedül nem megy el.

Viol! Apunál már 2-3 éve jelentkezett ez a gond, csak évente kb. 3-szor és nem ment vele orvoshoz mert ugye mindig helyre jött. De most nem jött 100%-ra helyre.

Anikó! Ilyen nálunk is volt, Miránál többször, Noelnél 2 hete először. Ez egy gombás fertőzés, popsikrémektől nem múlik el. A szabad levegő jó, de el kell menni dokihoz. A mi dokinőnk lekeni ilyen lila színű ecsetelővel ami gombaölő. Ezt 2-3 alkalommal megcsinálja és kész, el is múlik! Vagy ad rá speciális krémet.

Na szófosásom van, Apucival pezsgőzünk, Henkel Rosé. :P

KépKép
KépKép
mirama

Amica! Persze, a játékoknál van néha harc, főleg ha Noel Mira babáit hajánál fogja és rohan velük. Mira meg utána. :lol:

Lehet akkor Anikóéknál csak fogzástól piros a popó, de nálunk ha hosszú ideig sokáig piros, és néha pötty is van akkor gomba. Azt mondta a dokinő a melegben gyakran előfordul mert befülled a pelus.

KépKép
KépKép
mirama

Anikó,
jajjjj szegénykém...... :( :( :( Biztosan megint a foga jön, akkor (is) hígabbat szokott kakilni némelyik baba. Én Sudocrem-et és Neogranormont használok, amelyik éppen jön. Korábban Dorkánál is volt, hogy pirosabb volt a popó, mint általában és úgy vettem észre, hogy a Sudocrem hamarabb rendbehozta. De ugye minden baba bőre más...
Az ujja meg... :cry: :cry: :cry: Itt is volt sok odacsukás, de vérzésig egyik sem fajult. El tudom képzelni hogyan sírhatott szegényke...

Erika,
mondd meg Zsóka néninek, ha egyszer meglátogatlak téged, meglátogatom őt is! :wink:
Közös képviselő tényleg sok volt, én utoljára asszem Ancsicsné-ra emlékszem. Lehet, hogy már ott sem laknak... :shock:
Elhiszem, hogy jól érzitek magatokat, én is szerettem ott lakni! :) Bár rám nem az újdonság erejével hatott, csak másfél éves voltam, amikor odaköltöztünk. De amikor el kellett jönni!!! :evil: Szóval jó volt, na!! :)
Nektek hogy van az elosztása? Bejárati ajtó után jobbra a konyha, aztán nagyszoba, szobák balra és Wc fürdő is? Mert asszem miénk pont tükrös volt. Jobbra konyha, stb. Ja, különben az, amelyik mindjárt az első hosszú lépcső tetején van, a 2-es. :)

Andi,
nálunk is uyganez megy... Megvan a 8. fog, sztem már nem amiatt nyűgös. De éjjel többször fent van, iszik, de már nem lehet csak úgy kilépni tőle, nem dől vissza úgy mint szokott, sír és ott kell maradni. És van, hogy ezt óránként, 3/4 óránként megcsinálja. A tegnapiban azért találtam jó adag hisztit is... :?
Igen, Erikáék abban a házban laknak, ahonnan mi anno eljöttünk! :D

Reninek már írtam, elvileg van egy számom tőle, de hogy jó-e?? :shock: Várom, mi lesz.
Áginak is küldtem egy sms-t, de az vmi hosszú szám volt, lehet, hogy nem is mobil :oops: :D , nemtom.
Tényleg iwiw-en is meg lehetne próbálni.

Kriszti,
ajajj, nem hangzik túl jól. Persze semmi sem, ami fáj... Tényleg jobb kivizsgáltatni, ha megvan mi okozta, lehet elkezdeni a kikúrálást. Majd mesélj mi volt, ha megjön a doki!

Én apum is dokihoz jár, neki meg vmi foltok vannak a máján, nem tudni/nem mondták mitől. Azt mondták ne dohányozzon, ne egyen fűszereset, ne igyon alkoholt. na azért eddig sem ivott, mint állat, csak sörözött. Felesek meg ilyenek csak ünnepekkor. 3 hónapig alkoholmentes sört ivott, elment kontroll ct-re, semmi változás. Nem lett se több, se nagyobb, de kevesebb és kissebb sem a folt. Most megint 3 hónap múlva ct is meg mr is lesz. De azt mondta, ha akkor sem lesz semmi változás vagy nem mondanak semmit, akkor ő többet tuti nem megy el, él úgy mint eddig. Makacs, mint a rossebb. Csodálkozom is, hogy ide hogy ment el...

Gabó,
veletek mi újság?

KépKép
viol81

Ja, nálunk meg hír van, Dorka tegnap este is ill. ma reggl pisilt bilibe (is). :)
Tegnap kb 10 percet ült rajt, nem is hallottam, hogy lett volna vmi, aztán gondotam már leszállhatunk, menjünk fürdnei, erre volt benne. Persze nem sok, de volt! :) Ma reggel is ráültettem, és kb 2 perc után csurgatott, és közben mosolygott. Aztán megmutattam neki, tapsoltam kicsit és együtt kivittük a WC-be! :D Úgy tervezem, hogy minden peluscserekor ráültetem picit.

KépKép
viol81

Gabó szerint Reniék júl 22 óta vannak itt és össz 2 hétiig. Szóval jó lenne vhogy elérni őt.

KépKép
viol81

Sziasztók!Jó régen jártam erre :oops: :oops: :oops:
Mindenkinek utóIag is bIdg névnapt és szüIinapót kívánók :P
Bócs de nem jó a gépünkön az rövid ó betű :evil:
Zsani!GratuIáIók a babáhóz!!!!!!!
Rik!ReméIem jóI érzitek magatókat az új Iakásba :P Tesódnak javuIást kívánk :P SajnáIóm nagyón :cry:
Mi jóI vagyunk :) Még ma megyek dóIgózni ,aztán 3hét szabadság :P :P
TaIira mi is szívessen mennénk :) TavaIy sajna nem vóItunk :cry: Épp egy éve a kórházakba vóItunk :evil: :evil:

KépKép
kola2

Szia Zsani!
Tényleg jó régen voltál :oops:
A szabi biztosan szuper lesz :wink:
Hát nem semmi évetek volt a tavalyi, remélem idén szépen, szerencsésen alakulnak a dolgok!!!!!!!!!!!!!

Viol,
ma megint nincs az a apancsizós idő :roll:
Remélem azért hamarosan tudunk menni :wink:
Micsoda kis ügyes pisilős babád van :D
Én eltettem bilit, ülőkét mindent jó mélyre, egy évig még elő se veszem, energiám se lenne hozzá :lol: :lol: :lol: :lol:

Megyek takarítok kicsit, mert Ágnes kidőlt.

Mindenkinek szép napot, taliban benne vagyunk, nekünk a pénteki nap szerencsésebb lenne mint a szombat.

Kép
Kép
Kép
amica

Sziasztok!

Újra itt vagyok :lol: Most már kicsit jobban érzem magam. A császár utáni első pár nap mellgyulladással megspékelve nem éppen leányálom.

Köszönöm a gratulációkat, aranyosak vagytok.

A kevés magzatvíz miatt volt császár. A kötés a fején nem kötés, hanem egy kis fejpánt, amit egy kedves csecsemős nővér készített Lénának, mert a kevés víz miatt a kis kezecskéje odaszorult a fejéhez, amitől a fülecskéje kicsit kajla lett. Most már nagyjából visszaállt.
Szerdán délelőtt volt a mütét, vasárnap már itthon ebédeltünk.
Pesten 4 napos császárral kilökik az embert, de nem baj, már úgyis mehetnékem volt.

Léna nagyon jó kislány sokat alszik sokat eszik, Ábi imádja.

Mindenkinek puszi, ha lesz időm majd visszaolvasok.

Zsanett

Kép

Kép
ábibaba

Sziasztok!

Zsanett-örülök, hogy minden rendben van! :lol: :lol: :lol: Rendes nővérke volt!

Viol-hatalmas gratula Dorkának!!! Nagyon ügyi!!!! :P :P :P

Andi-ilyen anyanetegyélle :? :? :? korszakunk nekünk is van néha :twisted: :twisted: . Most nekem is takarítanom kéne, míg Nyuszi alszik :oops: :oops: :oops:

Rik-jaj, szegény bátyád! Nem is tudok, mit mondani, egy kolléganőm férje szenved ebben a betegségben...

Köszi a krémes tanácsokat! Kriszti, jó hogy mondtad ezt a gombás dolgot, jövő héten úgyis megyünk a doktornőhöz 11 hós ellenőrzésre, megmutatom neki. Képzeljétek, reggelre eltűnt a gyulladás :shock: :shock: . Tegnap este kínomban elővettem a körömvirág kenőcsömet, azzal kentem be a popiját, és tiszta lett reggelre. Kis puklik még vannak, de nem vörös, úgyhogy ma körömvirágozok. Egyébként nappalra boraxos popsikrémet, éjszakára Sudocremet teszek a a popijára.

Megyek, egy csöppet mégis takarítok...Ha már jön az öcsém, nézzünk ki valahogy. Tegnap elpakoltuk az utolsó három dobozt!!!

Anikó

Kép[/url]
quito

Köszi lányok az együttérzést,reméljük a legjobbakat!! :shock:

Kriszti
nem semmi amit érzel a gyomrodban.Jobb tullenni a kivizsgáláson.Kapsz rá gyogyszert aztán nevetsz az egészen
Apudat jol teszed hogy elkiséred.Ezek a férfiak olyan tutyimutyik ha az egészségükről van szó!!Reméljük nála is a legjobbakat!!Majd irj róla,jó?
Gyerekek aranyosak,olyan jó kis tesók!!Ide kell egy harmadik is!! :wink:

Anikó
a gombás popsit el tudod különiteni a piros popsitol,mert az apro pöttyös,és piros.Kap rá egy kis Pimofucortot aztán meggyogyul!!De ha csak piros akkor a fogátol van,vagy a pelenke.HA mész dokihoz mutasd csak meg neki!!

És szijja Ábizsani!!!
Már nagyon vártuk hogy jelentkezz!!NAgyon szép kislányt hoztál a világra!!Ha van képed kérünk még!!!Van tejcid elég??Ábi fogni akarja a kistesót??

Szijjja másik Zsani!!
Hol a csudában voltál??????? :roll: Tessék mondani :!:
Ugye hogy itthon leszel összefutunk????Irgumburgum!

Andi
ign itt lakott a Viol,kár hogy csak régebben!!Milyen jó lenne most ha itt lenne!! :D

Viol
bejövünk balra a konyha nappali,jobbra fürdő Wc,kisszobák.Akkor A Tilyetek is ilyen vagy a forditott volt??
Zsókával mindig talizom átadom!!!
Kiss a vezetékneved?
Vendég

Hali!

Jajjaj mennyi gond és betegség van!! :( :( :( :( :(
Jobbulást kívánok mindenkinek!Kicsinek és nagynak egyaránt!!

rik!Hát igen látod így megjártuk ezt a kinti melót és ha nem fizetik ki azt a a két hete elmondhatom,hogy százezreket buktunk! :evil: :evil: Hogy dögölne meg az összes ott ahol vannak!Ott ahol a Balázs volt fele magyar.Ő pont egy rossz brigádot fogott ki.Ehez szerencse is kellett volna ami nekünk nincs!Igaz csak anyagilag vagyunk szerencsétlenek,de ez is épp elég!
Most újra napi 8-ért melózik itthon ami még jónak mondható itthon!!Nos ez van ez járta meg nekünk!
Hogy felújításilag ho állunk?!!A béka segge alatt!0-forintunk van!
Csak a fűtés rendszer lesz 300.000 pénz! :( :( :x :x Az is miből faszom se tudja,de már kurva elegem van!Megint jön a mindennapos idegeskedés mi lesz,hogy lesz elegem van!Végre jött egy reménysugár (Balázs meló)erre tessék!!Dühös vagyok,de tudom ezzel nem megyek semmire!Bár a Balázs unokaöccse mondta,hogy ad kölcsön ráérünk akár 5-év mulva is vissza adni,de nem igazán szeretünk tartozni,de másképp meg nem fog menni és inkább neki tartozunk mint a banknak kamatokkal!
Nem tudom mi lesz lehet csak novemberben költözünk ha csak ránk nem szakad valamelyik bank!
Haza menni sem tudok,mert most az a 6000ft is kell ami a vonatjegy!Úgyhogy mi 100%-ék,hogy nem megyünk a talira! :cry: :cry: :cry: :cry:
3-ra adtam be a pályázatomat bolti adminisztrátornak,ennek a telefonosnak meg ma elküldtem Főpénztáros-helyettesnek is!Majd meglátjuk!Kicsit nyaltam az önéletrajzban,kiderül mi lesz!
Ez a telefonosdi valami olyasmi legalábbis otthon,hogy váltott műszakban kapcsolni a hívásokat rendeléseket leadni!Azt fene se tudja.Ha behívnak elmondom!
Igen nemsokára böli alig várom már!! :D :D :D
Mocsok vagyok,de Levi iszonyú eleven és nehezen bírni vele hiába van elfenekelve,büntibe épp addig nagy begbánós sírás van aztán minden kezdődik előröl!Épp tegnap mondtam a Balázsnak biztos szereti a gyerek ha ütik!Fenekét,kezét és pofiát ha csúnyát mond!!
Kis szadomazo!! :lol: :lol: :lol: :lol: Csak viccelek ám!!! :D :D
Réka látta már az új kérót?Otthon van már?
Bátyádat nagyon sajnálom,de most erősnek kell lenni és nem elhagyni magát,mert annál rosszabb!Felesége kitartó típus?
Anyud barija,hogy van?
Bocsika kicsit hosszúra sikerült!

Viol!Gratula ennek a nagylánynak szuper ügyes!!!

ábizsani!De jó,hogy már tudtál jönni hozzánk!!!!!!
Olyan gyönyörű Léna mégegyszer gratulálok hozzá!!!!

Zsani!Halióóóó!A Thomasotok már nagyon kívánkozik hozzátok remélem még ebben az évben eljut felétek!!
3-hét szabi?!!!Nem semmi!Nekem jövőre 70-napot kell kiadniuk!
És még mindíg szeretsz ott melózni?

Mirama!Ne aggódj biztos nincs semmi komoly baj!
Én is úgy szeretem nézni a gyerkőceidet ahogy eljátszanak egymással!
Vendég

Na nálunk is megeredt az eső!! :lol: :lol: :lol:

Bocsi,hogy sokat panaszkodom,de kivagyok!!!
Persze joggal mondhatnátok minek jár a szám amikor van egy házunk,de akkor is!A Balázsnak nem áradozhatok,mert abból tuti vita lenne így maradtok ti!!!Bocseszka!!
Vendég

Zsani,
mentek vhova nyaralni? Jó lenne, ha tudnátok ti is talizni, veletek még nem is találkoztam!! :D

[quote]M írta:egyek takarítok kicsit, mert Ágnes kidőlt.

Dőlj ki te is kicsit!!
Ja, az eső meg tényleg esik... :?

Zsanett,
szia!!!!! De jó, hogy jelentkeztél!! :) Bevallom, első körben füles dologra gondoltam én is, de aztán elhessegettem és azt hittem kötés... :oops: :P

Anikó,
na, akkor hamar lement a gyuszi Kincső fenekéről!! Ez jó!! :) Sztem meg te is pihenj ebben a nyomi időben, tesód nem a rendet vagy nemrendet fogja nézni! :wink:

Erika,
na, akkor tökugyanilyen volt a miénk!!! :) Jobbra konyha, stb. Akkor rosszul emlékeztem, azt hittem Viczénék nem ugyanúgy laktak, mint mi, hanem a másik oldalon. De a játszira néz az erkélyetek, ugye?
Amúgy az 53-ban lakik egy volt ált. isk. osztálytársad tesója. A Szalay Eszti húga, a Móni. Neki is van egy 3 év körüli kislánya, lehet, hogy sokat találkoztok majd a játszin. :P
És igen, Kiss vagyok és Violetta. :)

Gabó,
vmire már írtam ugye skyp-on, most ez jön:
[quote]P írta:ersze joggal mondhatnátok minek jár a szám amikor van egy házunk,de akkor is!

Nem mondjuk, mert mindenki tudja, hogy egy ház nem minden, azt még - ha azt akarja az ember - fel kell újítani, vagy ha nem, csak simán fenntartani sem könnyű a mai világban... Szóval panaszkodj csak nyugodtan.
Ja, mi amikor épültük a házat, vagyis anyuék, annyi pénzünk volt, hogy felépítettük és kész. Se bepucolva, se füvesítve, se garázs, se kerítés, még sötétítőfüggöny és nyár lévén radiátor sem volt! :roll: Nem volt rá pénz, és nem is volt fontos. Mindent szépen lassan, apránként... Jött a radiátor, a sötétítő, stb. :) Most meg megvan minden. Illetve majdnem. Lábazat még mindig nincs színezve, csak bepucolva. Erre azóta sem voltak felesleges százezreink.

A 3 melóból meg csak bejön vmelyik!!

KépKép
viol81

Na, Erika, most írtam hülyeséget! :D Szóval nekünk is balra konyha, stb... :D

KépKép
viol81

Ja, Cajok, csináltam Dorkának honlapot! :)
Míly meglepő, majdnem fényképekből áll az egész, de majd alakítgatom, ha lesz vmi változás.

http://www.gportal.hu/portal/ggdorka/

KépKép
viol81

Még egyszer jöttem gyorsan egy kérdéssel.
Nincs valakinek anyatej gondja? Remélem nincs, de ha van, nálam a hűtőben már 4 dl pihen, és hol van még az este.
Úgy sajnálom kiborítani, pedig minden éjjel azt teszem :cry:

Kép

Kép
ábibaba

Zsani,
háááát, nekünk már nincs anyatej gondunk :roll: és asszem akik ide írnak, és szoptatnak, van tejci elég. De vannak ilyen anyatej-leadó helyek vagy mik. Vagy házhoz jönnek :roll: De hogy hol lehetne ilyen után érdeklődni??? :shock: Esetleg kérdezd meg a védőnőtöket, lehet, hogy vannak babák, akiknek jól jönne. :wink:

Jajj, olyan jó lehet most nektek!! :) Milyen érzés, hogy lánykéád van? :) És hogy van a büszke lányos apuka? :wink:

KépKép
viol81

Viol!Köszi ari vagy!Az az igazság ha nem kéne Levinek még bölibe mennie és nekem sem melózni akkor még maradnánk ebben az évben itt a hegyen és csak jövőre költöznénk be arra meg csak elkészülne!De ugye jön a böli(Igaz a Balász fogja kocsival vinni),de nekem meg a meló!Na most semmi kedvem negyed 5-kor felkelni(bent ráérnék negyed 6-kor),semmi kedvem 3/4 5-kor korom sötétben leevickélni innen az 5-órási buszra(Interspár 5-perc)+semmi kedvem ha az Interbe felvennének jó fél órát sötétben-hidegben vagy csak úgy csatangolni amíg nincs kezdés ami nálunk most 3/4 6-ot jelent arra kell beérni!A másik meg,hogy a Levinek is + 1-óra alvást jelent ha bent lennénk!Nem akarok én semmit sürgetni minden meglesz szép lassan csak elkeseredtem a fűtés összegének hallatán,mert abból a pénzből több dolgot meglehetne csinálni,hogy betudjunk költözni!Na,de abba is hagyom inkább megnézem Dorka lapját! :lol: :lol: :lol: :lol:

Ja remélem azért behívnak azt felajánlanak valamit!
Vendég

Te Gabó,
végülis milyen fűtés volt eddig és milyet akartok ezután?
Igen, sajnos a meló és az azzal járó dolgok - korábban kelés, bejárás - nagyban befolyásolják a dolgokat... :? Ezt a részét én sem várom. Igaz közelben van, de akkor is. Azért az ember nagyon hamar megszokja a lustálkodást. Én legalábbis... :oops: Mert hiába van pici gyerekem, aki korán kel, azért nem vagyok senki idejéhez kötve, a magam ura vagyok. De ha dolgozik az ember... Viszont abból van a pénz...

Cajok,
ma rájöttünk, hogy Gáborral töksüketek vagyunk! :shock: :D Dorkát ráültettem fürdés előtt a bilire. Üldögéltünk, vártunk, játszottunk, "beszélgettünk". Közben bejött Gábor is. Eltelt kb 10 perc, pisit nem hallottunk, bilibe nem láttam be, mert vacsi után Dorkának minő csoda kicsit nagyobb pocakja volt és a lábai sem épp terpeszben voltak, szóval nem láttam, hogy van-e pisi vagy sem. Gondoltam most már menjünk fürdeni, megcsináltam a vizet. Segítettem Dorkának felállni, csak az ücsörgés miatt ráragadtak a kis combjai a műanyag bilire és ahogy állt fel, húzta magával fel a bilit is. Még bele is gondoltam, hogy hálisten nincs semmi a biliben, mert most kifolyna mind. És abban a pillanatban tetemes mennyiségű pipike került a padlóra, mert a kisasszony belepisilt a bilibe, csak épp a két szülő nem hallotta, hogy csurog. Vagy nem is csurgott. Szóval Dorka ilyen kis titiokbanpisilő... :D

KépKép
viol81

Viol
Ügyes kis titokbanpisilőd van!!! :wink: :lol: :lol:
Szuper kis honlapot csináltál Dorkának!!Tudsz Te,nem kell ude tanfolyam! :shock:

Gabó
hát akkor ez most tényleg nagyon rosszkor jött(apameló).Ugy örültetek neki,most meg tessék!!Azért lesz ám csak valahogy ,meglátod beköltöztök mire bölis lesz az uraság!!Ápropo!!Várja már??
MAjd tudosits,mizujs a jelentkezésekkel!!
Melyiket csinálnád szivesebben?
Rékaci mindjárt jön haza a nyaralásból,csináltam neki fincsi vadast!!Nyami!! :D Ugy hiányzott már,tiszta izgatott vagyok!! :oops:
Vendég

ude=ide :wink:
Vendég

Sziasztok!

Bocsi, hogy ismeretlenül zavarlak benneteket, de egy kis segítségre lenne szükségem.
Sopronba megyünk nyaralni szept. 2-9-ig (inkább őszelni), és arra lennék kíváncsi, hogy mit ajánlatok, hova érdemes elmenni egy 6 hónapos, és egy 2,5 éves gyerkőccel. Egyedül Lutzmannsburg biztos, tavaly voltunk StMargarethenben, de a picurkának az most nem nagy buli. Mi van még?
Válaszaitokat előre is köszönöm!
Szép napot!
Judit és

Judit,
Kép
Kép
bbj

Viol!Most jelenleg konvektorok vannak fönn,de mi központit akarnánk!A Balázs unokatesói ezt csinálták két éve náluk és már sokat megspóroltak csak drága az egész kóceráj!Majd még megkérdezi a barinőm férjét (ő gázos),hogy mit lehetne még kitalálni kevesebb pénzből!
Na ez az amitől én is a legjobban féleg az idő!
Én időileg marhára elkényelmesedtem (mint te),mert gondoltam egyet és haza mentünk akár mikor!Nem voltam senkihez se kötve!Ettől félek én is a legjobban,mert mostantól már csak a szabik maradnak ha akarok valamit!
Ejnye-ejnye ti szülők!!! :? :? :? Nem hallani egy zuhatag csobogását!!!! :lol: :lol: :lol:
Egyébként nagyon ügyi Dorkátok hamar szobatiszta lesz! :) :)

rik!Gondolom várja már,mert imád gyerekek közt lenni,de kicsit félek tőle,mert elég durva gyerek nem tudja még felmérni,hogy erős kisfiú és szeretgetni is durván szeretget!Majd felhívom a gondozónő figyelmét erre!De én is várom már,hogy menjen! :D :D
Az adminisztrátorit csinálnám a legszívesebben aztán a telefonit és végül a főpénztáros-helyettesit!Majd meglátjuk mi sül ki belőle!Majd tájékoztatlak benneteket!Igaz sima eladónak is elmennék csak vegyenek fel! :) :)
Na ízlett rékának az ebéd?Hogy tetszik neki a lakás?
Vendég

Hali sehol senki?!

Mit csináltok?

Mi háznál voltunk elvittek egy csomó dolgot nemsok ganajozás maradt nekünk a ház full üres lett! :D :D :D
Vendég

Gabó
épp ideje volt hogy kipakoljon a kisk...Nemigaz?? :wink:
Szerintem nem fognak a gondozónők nagy ügyet keriteni az" erős fiu" effektusból.Meg amugy is szelidülni fog ott,ha látja atöbbieket hogy idomulnak egymáshoz. :wink:
Réka megjött!!OLyan barna a bőre mintha a tengeren lett volna! :lol:
Izlett neki a kaji,és tetszett neki a lakás.Azt mondja olyan érzése van most,mintha csak nyaraláson lennénk,idehoztuk a cuccainkat aztán elmegyünk innen.Látta a volt lakásunkat is kivülről,nem ütötte sziven,jó volt "hazajönni"!

Ma találkoztam azzal a csajjal és gyerekével,akivel a Rékát együtt szültem.Az én lányom 5 perccel idősebb az övénél.
Cajok!!A kiscsaj kétszer olyan testes mint a Rékám(nem nehéz ez,hisz Réka vékony)és egy jó fejjel magasabb,festett hajú.( :? )Szal néztem egy nagyot,meg a Réka is.Az én lányom szerintem annyinak néz ki mint amennyi,de a másik :roll: :shock:
És én valahogy nem vagyok hive annak hogy ekkora gyerek fesse a haját.
:? Mondom én teljesen kikattantam ma e találkozáskor.
Valahogy ugy vagyok vele,hogy örülök neki,hogy Réka inkább kislányos még!!Ez hülyeség szerintetek??
Vendég

Kriszti Boldog Névnapot!
Kép

rik!Igen itt volt az ideje!Gondolod nem fognak feneket keríteni neki?Én félek,hogy többször be fognka majd hívni,hogy durva a Levi!De remélem úgy lesz ahogy mondod és változni fog kicsit talán lenyugszik! :) :)
Hol is volt Réka most nyaralani?Anyósnál?
Én nem tudom milyen szülő lehet az aki engedi,hogy egy majd 11-éves lány fesse a haját!!De sok jót nem nézek ki belőle!Talán nemsokára ki is lesz festve a lány!!! :shock: :? :?
eEgyáltalán nem hülyeség a lányokra meg mindíg kicsit jobban vigyáznak a szülők!Még egy darabig legyen is csak ilyen! :) :)
Na lépek Forma 1-et nézni a Levike most aludt el kicsit ledőlök én is!

Szép napot!
Vendég

hali!

most csak gyors bekukk, meg pár kép... :lol:

Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép

Ez az uccsó kép Dorka legújabb szerelme, egy játéktartó szarvas. Ő kutyának nézi - nem érdekes :D - és ugat neki... :lol:
Jah, kint vettük, tök óccccsó volt, 2 Euro.

KépKép
viol81

Hali!

Viol!Nagyon jók a képek!És ez a hajpánt a csajszi hajában!! :shock: :shock: Nagyon nagylányos!! :lol: :lol: :lol:
És ezt mikor vettétek?Mert marha olcsó volt!Nem mentek mostanában ki?Nekem is vehetnétek!!! :D :D :D :D
Vendég

Gabó,
ja, Dorka a Woodstocki Fesztiválra is beillet volna ezzel a frizóval! :wink:
Hát az az igazság, hogy Ausztriában nagggyon ritkán mentünk, ezelőtt kb 2 évvel voltunk. Persze azért nem mentünk idáig, mert nem volt miért, de Dorka még keresztelőre kapott Eurot, gondoltam a seggére verek! :wink: Na, szóval leárazások vannak kint, ruhákat vettünk neki, meg beugrottunk a Hoferba is kajáért - ez nekem édességet jelent :roll: :D - , ott vettük azt a szarvast. Volt kacsás is, meg asszem jegesmedvés. De mostanában nem megyünk, mert megvan minden, meg hát ugye, mi nem Sopronból ruccanunk át... :( Bocsíí!!!!!!!!!!!!

KépKép
viol81

Hétvégén meg falunapok - Hegykői vígasságok, így jobban hangzik :D - voltak, kinéztünk mi is. Végre találkoztunk Andiékkal is, meg Beusékkal! :)
Vattacukor, quad, légvár még kilőve, ezért Dorka kapott egy lufit. :P Mindig amikor elmentünk mellettük, úgy örült nekik, gondoltam a mi babakocsinkon is virítson egy! :wink:

Kép

KépKép
viol81

Jajj, és még ha nem unjátok, ezt is hadmutimeg :D

Kép

Ilynekor is úúúgy meg tudnám enni... :roll: :D

KépKép
viol81

Sziasztok!

Hú,de nagyon régen voltam már!!!Egyszerűen nem férek ide...Meg időm se nagyon van.Intézem a munkahelymen a papírokat,még le kell adnom a GYES igénylést.
Múlt héten meg Istivel voltam az ortopédián,mert 2 éve derült ki,hogy lúdtalpas,betétet hord.Most másik orvos volt,erre ez ott mérgelődött,hogy ki volt az a hülye,aki betétet írt ennek a gyereknek.Most gyógytornára kell járnunk,hogy ne kelljen a betét. :x Aztán meg felhívtam a fogszabályozást is végre,ha tb támogatottat szertnénk,2 ÉV a várakozási idő!!!!Na ennyit a magyar egészségügyről...
Volt itt a sógorom,akart csinálni pár képet,hát a Bence úgy megijedt tőle(régen látta meg szakállat is növesztett),hogy végig bőgött.
:? Persze mikor ment el,akkor már kiabált neki meg integetett.Azért rakok fel,ez az első kép,itt még nem sír:
Kép

Kép

Kép
hajnus

A talira én is szívesen mennék!Van már vmi konkrét időpont?

Anikó,mizujs a popsival? :D

Gabó,és akkor a Balázs most a régi helyére megy vissza?

Rik,én kezdek szeptemberben,Bence még nem biztos,aug. végén derül ki.Mert amikor beirattam azt modtam,hogy decemberben megy csak és utólag már nehéz helyet szorítani neki szeptembertől.De az se gond,ha decemberben megy.Te mikor mész?majd csak GYES után?És hová?A masszázságyashoz?Voltál azóta?

Kép

Kép
hajnus

Viol!Nagyon édesen alszik Dorka és mennyi haja van!!! :shock: :shock:
És te is quadoztál?
Ja nem gond csak azt hittem mentek mostanában! :) :) :)
És ha szabad érdeklődni mennyi volt a lufi?Nálunk majálison ez a nagy fajta 1400 pénz volt!De nagyon pofás!

Hajnus!Mekkorát nőtt Bence!
Hát igen a magyar egézségügy!Fasza akkor jól eldiagnoztizálták anno most meg "szenvedhettek" emiatt! :evil: :evil: :evil:
Igen a régi helyére ment vissza!!
Vendég

Hajnus!Ja és a fogszabályzás!Az öcsémnek már vagy egy éve kéne,de tökölnek vele pedig már nagyon ráférne!Anyu állandó jelleggel kérdezi a fogdokiját,hogy mikor lesz neki végre,de még ő sem tudja!Jó mi?azért amikor mi voltunk gyerekek ilyen nem volt!Ha el kellett menni a szemészetre akkor fogtuk magunkat és elmentünk most meg hónapokat kell várni!A bőrgyógyásznál nálunk ugyan ez van!HA meg fogszabályozó kellett(anno még ciki volt)fölirta a doki azt lett fogszabályzója a gyerkőcnek!Most meg mindenre hónapokat vagy akár éveket kell várni!Felháborító!!!!
Vendég

Renit,Ágit eltudtátok érni?
Vendég

Hajnus,
tb-s fogszabályozásért 2 év???? Basszus, hogy van pofájuk....
Helyesek a fiúk!! :) Isti meg mint a nagyok, szemüvegben ül a gép előtt!! :) Professzor! :)

Gabó,
én nem quadoztam, az nem nekem való! :) A lufi itt 1300 volt, de voltak kisebbek 1000-ért meg nagyobbak 1500-ért, szal ugyanott vagyunk, mint a kanizsai majális...

Reninek is és Áginak is írtam sms-t, Ágié nem jó számra ment, Reni elvileg megkapta, legalábbis az a telefon, amire küldtem megkapta, mert jött visszajelzés. De nem írt vissza. Áginak iwiw-en is írtam, hátha netezik vmikor. De még olvasatlan a levél. Szal passz...

Kriszti,
láttam a gyerkőcöket az újságban!! :) Tök jó kép!! Na látod, vannak jó tesós képeitek! :)
És a másik, amin Míra is rajt van, az hol készült?

Cajok, akinek nem járna Kisalföld...
http://www.kisalfold.hu/index.php?id=1000339
tekerjétek le addig, amíg megtaláljátok az "MMS 2007"-et, ott klikkeljetek a 08.06-ra. Két kép Míráról és Noelről.

Jah, Kriszti, már annyiszor akartam kérdezni: Míra hosszú í vagy rövid? :roll: :P

Apropó Míra, Csilla, ti hogy vagytok?

Anikó, Erika?

KépKép
viol81

Sziasztok
én se keveredek ide a gép elé.Mire lenne egy kis időm,akkor a Réka ül itt és mondja:Most én vagyok itt.
Aztán durcáskodom,és elillanok innen. :?
Ezek a kis tinik márcsak ilyenek!!Réka ma megvette élete első POPCORN cimű ujságját. :shock: Szal visszavonhatatlanul itt a kamaszkor!! :shock: :D

Viol
nagyon édes a kiscsaj.Apás is anyás is tök jó!!!
Ma láttam egy srácot a várkeren bicajjal,nem lehetetta apárod?Annyira hasonlitott rá! :shock: :roll:

Kriszti
szuper a kép amit beküldtél,és leközöltek.Küld csak öket nekik,hadd gyönyörködjenek az olvasók bennük!! :wink:
Jól vagytok??

Hajnus
tényleg régen voltál!!Tök nagy lett Bence!!Kis kopasz!!
Istinek meg jól áll a szemüveg!
Rékámnak is volt,de nem horda már mert megunta hogy csufolják a suliban(nem tom igy volt-e tényleg)és nem hordja.Pedig nagycsoportban kapta és olyan kis tudós volt vele. :D
Egyszer visszamnetünk,azt mondták jó a szeme.Hogy mitől javult meg????Kérdés! :oops: :roll:
Most akor nincs ludtalpa Istinek azért nem kell,vagy gyogytornával szépen helyrehozható és azért nézett a doki hogy miért irták fel neki??
A fogszabályozás mennyi lesz???
Rékámnak is alul tök renetlenek a fogai,de a sulis fogorvos mindig elküldi hogy szépek a fogaid!Ki érti ezt???Csak én látom ugy?? :shock: :?

Zsanett
sokat eszembe jutsz!Hogy van a kis Léna?Milyen kislány?Nyugodt?Éjszaka??
Irj ha van időd!!

Cajok!Engem Petra kiborit az éjszakai felkeléseivel.Állandóan inni kér.VAn hogy oránként,van hogy "csak" 2 oránként!Komolyan gondolkodom azon,hogy elküldetem vérvételre,normális-e ez??
Mikor megszületett az egyik vesevezeték tágabb volt.Az szépen ugyanekkora maradt, a Petra meg nőtt.Lehet azzal van a baj??Vagy hülye vagyok beképzelek mindenT?Akkor azzal már nem kellett visszamenni uh-ra többet.Most mégis rákérdezzek??MI az oka hogy egy ekkora gyerek állandóan fent van,és szomjas???Egy-két korty elég ám,aztán vissza is alszik egyből.
Mint eü.-s már a diabetes is felmerült a gyanuim közt,de tudom hülye vagyok,inkább azt nem is mondom senkinek. :oops: :shock: :roll:
Eddig cumisüvegezett :oops: ,most elvettem tőle a mai nappal,mert elegem van,én se irom már a fent létet,hisz 2 és fél éve ezt csináljuk.Kimerültem már.Nincs cumisüveg se éjjel,csak pohár.Az lehet a baj??Cajok!Irjátok meg a véleményeteket légyszi!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Vendég

Sziasztok!

Megvagyunk, de estére már kidőlök, nincs erőm írni :oops: :oops: .

Kriszti-láttam a gyerekeket a Kisalföldben!!! Míra 2x volt? A kifestett arcú kislány egyike ő volt?

Viol-Dorka még mindig gyönyörű!!!!

Hajnus-a popi újra szépséges :lol: :lol: :lol: :lol: !!! Körömvirágkrémeztem a popsiját és visszatértem a régi qrva drága popsitörlőhöz :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: , azóta nincs gond. Milyen édes Bence!!!
Ja, és gazdag ország vagyunk ám egészségügyben :evil: :evil: :evil: , 2 fölös kezelés, felháborító!!! Nem egy könyvből tanulnak az ortopédusok???? Te meg izgulj, cipeld a gyerkőcöt...Az ilyen mindig feldühít.

Rik-Kincső is sokat iszik éjszaka, de nem mindig (szerintem szokás a szopi helyett). Most csinálta, de az előző 2 éjszakát végigaludta! Olyan jó volt, mert szombaton picinykét kirúgtunk a hámból (2 unikum+2 Edelweiss, szűretlen :!: ), hiába, öregszem, nem bírom már... Viszont , Nyuszi jóvoltából teljesen józanul és erővel telten kelttem vasárnap.
Ha cukor lenne, nagyon sokat inna nem? Nappal is, úgy tudom. Egyszer egy műsorban láttam, hogy egy anyuka akkor ijedt meg, mikor a gyereke óránként 1 liter tejet megivott, vitte orvoshoz, cukros volt szegényke.
Szerintem, kérdezz rá, és megnyugszol, ha nincs semmi baj!

Micsoda nagy csajszid van! Popcorn, még én is olvastam régen. Öregszünk, visszavonhatatlanul 8) 8) 8) Hajfestés, kíváncsi leszek, az a kislány mit fog befesteni a fején 30 évesen?

Ez a fogszabályzós cucc meglepett! Ha Kincsőnek kinőnek maradandó fogai, bejelentkezünk a várólistára, legfeljebb kihúznak, ha mégse kell... 8)

Megyek, vacsi lesz a kisasszonynak. A tejpépet már nem eszi meg, a pépes kajától dührohamot kap :shock: , úgyhogy ebédmaradék van mindig ilyenkor... Szigorúan darabosan! Olyan nagy már... :D

Anikó

Kép[/url]
quito

erika,
nem párom volt, ő elég ritkán jár a várkeren bicajjal... :wink:
dorka is állandóan fent van, vagyis minden éjjel és ő is iszik és ő is csak pár kortyot és én se bírom már, mert azért előfordul az is, hogy még sír amikor ott hagyom. de ha nem, akkor is szar, mert én nehezen alszok vissza, és 2-3-szori kelésnél az már gáz...
a vese dolgokhoz én nem értek, de sztem ha petrus is csak pár kortyot iszik, akkor nem azzal van a baj. cumisüveg elvétel meg sztem jó ötlet, próbálkozzatok csak a pohárral, ennyi idősen már bőven lehet, és lehet, hogy így kevesebb lesz az ébredés is. nemtom, csak gondolom.

KépKép
viol81

szia anikó!!!

na de jó, hogy rendbejött kincső feneke! milyen positörlőt használtok? én szerencsére sosem vettem észre változást dorka fenekén, ha márkátlanabb positörlőt használtunk, kipróbáltam sokfajtát, de mivel nem volt baj, ahhoz igazodtam, hogy melyik illata a jobb. vannak naggyon büdösek is... így maradtam a pampersnél. fini. :)
sör, fújjj... :oops: :roll: :D unicum sem a barátom, de martini és édes bor jöhet bárhol bármikor... :)
és igen, öregszünk és kincső is nagylány már, nemsokára egy éves lesz! :wink: persze ők nem öregszenek, csak nőnek, okosodnak, szépülnek! :)

KépKép
viol81

Na, pedig le sem kopogtam, csak tapasztalatból beszéltem... Most meg Dorka popsija piros, de nem az egész feneke, hanem csak jól bent. A legutóbbi peluscserekor még nem volt olyan, most meg egyik pillanatról a másikra leguggolt, sírt, úgy nézett ki, mint aki erőlködik. Először azt hittem kakilni kell neki, csak nem megy, aztán elkezdte húzogatni a palusát is, mint aki le akarja venni. Aztán gondoltam rá, hogy lehet, hogy bekakilt, csak én nem éreztem és zavarja. Kibontottam és láttam, hogy piros... :( Szegénykém... Óvatosan töröltem, de úúúgy sírt... Megfürdettem langyi vízben, és amikor kentem be már nem sírt, észre sem vette. Pici finom kis feneke... :(

KépKép
viol81

Jah, Gabó!!!!!!!

Holnap kimegyek apuval Ausztriába, mert nekem is csináltatunk bankkártyát. Ha bemennénk a Hoferba, és még van olyan játéktartó, vegyek? :) 2 Euro. Kacsásra emlékszem, meg talán koalamacisra, meg szarvas. Asszem. Nekem ez tetszett, így nem nagyon néztem körül. Mondjuk nem is volt sok darab, de ha van még vegyek? Inkább plüssjátékoknak való vagy legalábbis könnyebbeknek.

Kép
Kép

KépKép
viol81

Viol!Húha igen légyszi-légyszi!!!!!!!!Mindegy milyen figura csak ne barbi legyen! :D :D :D :D :D
A pénzt meg majd átutalom a bankszámládra ha megadod. :) :)

rik!Én ehez a vese dolgohoz hülye vagyok,de meleg is van,új hely szal nem tudom!Nálunk egy hétig volt olyan,hogy Levi 1* felkelt inni,de nekem már azzal tele volt a tököm,mert mint Viol én is nagyon nehezen alszom vissza és előre félek ha elmegyek melózni,mert két hete megint nem alussza át az éjszakát,hogy ha 2* fel kell kelnem hozzá és reggeles leszek akkor le sem kéne majd feküdnöm!
Szerintem nincs baj,de ha attól,hogy elviszed dokihoz megnyugszol nézesd meg!
Vendég

Gabó,
oks!! Közben azon gondolkodtam, hogy mindenképpen bevitetem magam a Hoferba, mert vettünk ott egy kekszet, ami qrva fini, és mééééég venni akarok... :oops: :D Azzal az utalással meg várj csak, mert én spec utálok utalni, mert 200-300 Ft-ot levonnak még az utalásért. OTP-nél legalábbis. 500 Ft-ot meg ne utalj nekem :D Ha neked nem égetően sürgős, majd odaadom egyszer, ha találkozunk. Vagy postázom. :) De előbb még tartsunk ott, hogy megvettem! :wink:

Na jóccakát, megy a 3. műszak!!!

KépKép
viol81

Sziasztok!

Mi lenne ha a tali jövő szombaton lenne? Hm?

Köszi a köszöntéseket!

Viol! Mira rövid i, de hivatalos papírokon hosszú, csak így lehetett anyakönyvezni. Mi röviddel ejtjül és írjuk. Csilláék Mírája hosszú í-s. :-)
Igen, mindkét Kisalföldes képet én küldtem be, amin hárman vannak azok az unokatesóm gyerekei. Harkán, a falunapon készült, ott lettek kifestve. :-)

Köszi Gabó, jól vagyunk, remélem Ti is. :-)

KépKép
KépKép
mirama

Vissza: Lakóhely szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?