Anikó,
jajjjj szegénykém......
Biztosan megint a foga jön, akkor (is) hígabbat szokott kakilni némelyik baba. Én Sudocrem-et és Neogranormont használok, amelyik éppen jön. Korábban Dorkánál is volt, hogy pirosabb volt a popó, mint általában és úgy vettem észre, hogy a Sudocrem hamarabb rendbehozta. De ugye minden baba bőre más...
Az ujja meg...
Itt is volt sok odacsukás, de vérzésig egyik sem fajult. El tudom képzelni hogyan sírhatott szegényke...
Erika,
mondd meg Zsóka néninek, ha egyszer meglátogatlak téged, meglátogatom őt is!
Közös képviselő tényleg sok volt, én utoljára asszem Ancsicsné-ra emlékszem. Lehet, hogy már ott sem laknak...
Elhiszem, hogy jól érzitek magatokat, én is szerettem ott lakni!
Bár rám nem az újdonság erejével hatott, csak másfél éves voltam, amikor odaköltöztünk. De amikor el kellett jönni!!!
Szóval jó volt, na!!
Nektek hogy van az elosztása? Bejárati ajtó után jobbra a konyha, aztán nagyszoba, szobák balra és Wc fürdő is? Mert asszem miénk pont tükrös volt. Jobbra konyha, stb. Ja, különben az, amelyik mindjárt az első hosszú lépcső tetején van, a 2-es.
Andi,
nálunk is uyganez megy... Megvan a 8. fog, sztem már nem amiatt nyűgös. De éjjel többször fent van, iszik, de már nem lehet csak úgy kilépni tőle, nem dől vissza úgy mint szokott, sír és ott kell maradni. És van, hogy ezt óránként, 3/4 óránként megcsinálja. A tegnapiban azért találtam jó adag hisztit is...
Igen, Erikáék abban a házban laknak, ahonnan mi anno eljöttünk!
Reninek már írtam, elvileg van egy számom tőle, de hogy jó-e??
Várom, mi lesz.
Áginak is küldtem egy sms-t, de az vmi hosszú szám volt, lehet, hogy nem is mobil
, nemtom.
Tényleg iwiw-en is meg lehetne próbálni.
Kriszti,
ajajj, nem hangzik túl jól. Persze semmi sem, ami fáj... Tényleg jobb kivizsgáltatni, ha megvan mi okozta, lehet elkezdeni a kikúrálást. Majd mesélj mi volt, ha megjön a doki!
Én apum is dokihoz jár, neki meg vmi foltok vannak a máján, nem tudni/nem mondták mitől. Azt mondták ne dohányozzon, ne egyen fűszereset, ne igyon alkoholt. na azért eddig sem ivott, mint állat, csak sörözött. Felesek meg ilyenek csak ünnepekkor. 3 hónapig alkoholmentes sört ivott, elment kontroll ct-re, semmi változás. Nem lett se több, se nagyobb, de kevesebb és kissebb sem a folt. Most megint 3 hónap múlva ct is meg mr is lesz. De azt mondta, ha akkor sem lesz semmi változás vagy nem mondanak semmit, akkor ő többet tuti nem megy el, él úgy mint eddig. Makacs, mint a rossebb. Csodálkozom is, hogy ide hogy ment el...
Gabó,
veletek mi újság?