Sziasztok!
Andi, Csongi azért került le a korára, mert 2,35-el született. Az Apgar 9-10 volt, de a gyerekorvos úgy döntött, hogy inkubátor. Akkor elsőnek nagyon rossz volt, mert kb. 5 percet volt nálam, már tátotta a száját, szopizott volna, és elvitték. És mivel este 7 körül született, így csak reggel mehettem hozzá először. Egész éjjel olyan volt, mintha nem is szültem volna gyereket. Viszont egy napot volt csak inkubátorban, aztán már ágyikóban, mert minden rendben volt nála.
Fertőtlenítő? Hát nem tudom, nekem egy idő után ahogy megéreztem az illatát elkezdett szúrni a cicim és már jött is a tej. Valahogy agyilag biztos összefüggött a fertőtlenítő és Csongi
De azok a bemosakodások, beöltözések.. Na, fárasztó volt, de még mindig normálisabbak voltak ott, mint fenn a csecsemősök!
Szirén, ez a nyaralás így elég fárasztó lehetett. És ahogy hazajöttetek Milán már jól érezte magát? Hát lehet, hogy csak a környezetváltozás, de nem lehet, hogy bújkált benne valami betegség?
Tündi, én is ilyen alvós voltam
Főleg az első 3 hónap készített ki, hányni nem hánytam, de ültömben el tudtam volna aludni, sőt ha lehetett volna még állva is
De nem hülye a természet, gondolom úgy volt vele, 3 és fél évig úgy sem alszom egy éjszakát se, aludjak előre