Új privát üzeneted érkezett!

Én is drukkolok Ivettéknek ezerrel!!!!!!!!Remélem nem lesz gond.

Évi.Ti miért voltatok Csongival a korán?Hallod..és soha nem fogom elfelejteni annak a fertőtlenítőnek a szagát míg élek..

Ha megtudsz Ivettékről valamit megírod nekünk?

Andi és

KépKép
KépKép
cleo27

Szia Tündi!!
Jakabról az a véleményem,hogy nagyon pénzéhes.Én amikor szültem a kislányomat 19 óra hossza vajúdás után adtam neki egy tizezrest mert már alig birtam ki a fájdalmat,utánna egyből megindította a szülést és fél óra mulva már volt is baba.
ivett&fanni

Dorka!
Szombatunk szabad. :) Akkor is elmehetnénk valahova, amikor ti is sétáltok. Holnap megyek Rozihoz hajat fabrikálni 15:30-ra, gondolom max. 1 óra alatt megcsinálja, aztán talizhatunk. Majd Ádámmal is megdumálom, de biztos benne lesz a dologban. 8) De inkább valami játszó felé tendáljunk majd, mert ott Levente is jobban elvan. Rendesen sztájkol, mikor sétálni akarunk vele a városban. Pont azt csinálja, mint anno az apja... lefexik a földre és vigyorog. :lol:

A Dávid Andor tényleg jól hangzik! :) 8)

No menek le Leventéékhez a ház elé játszani, mert Ádám már biztos nagyon türelmetlen.
szilbee

Szép estét mindenkinek!

Még megvagyok, ne haragudjatok, hogy ilyen ritkán jelentkezek.
Most jöttünk haza a Balatonról, csak vitorlázni mentünk,néhány napot töltöttünk ott. Borzasztóan elvagyok keseredve, mert Milán "kikészített" minket. :cry: :cry: :cry: Olyan sokat sírt, mit sírt üvöltött, hogy mindentől elment a kedvünk. Egyszerűen nem bírtuk megvigasztalni, csak hosszas próbálkozás után. Reggel 7-kor az ébredést ezzel kezdte, gondolhatjátok milyen jó lehetett a szálloda többi lakójának :cry: ... Fél óra ordítás után egy óra csönd, majd kezdte előlről. Zalán meg olyan tündér volt, mintha ott se lett volna.
Még szerencse, hogy vittük magunkkal mamit és ő besegített, ha már nem bírtuk cérnával. Persze tudom, a környzetváltozás, a napirend felborulása..., de akkor is.! Komolyan elgondolkodtunk azon, hogy lemondjuk az augusztus végi nyaralásunkat, mert ha egy hétig ezt fogja csinálni... Bele se merek gondolni.
Segítsetek, ti hogy csináltátok? Nektek nem voltak ilyen gondok?
Vagy még kicsik lennének a nyaraláshoz?( Legalább is Milán).

Majd megpróbálok visszaolvasni és írni mindenkinek.

Üdvözlöm az új tagokat! :lol:

Kép
KépKép
szirén

Szilbee!
akkor tartsuk holnap a kapcsolatot telefonon, és mehetünk!!!:)
Peti is szabin lesz!! Képzeld, Szabika rohammosan növi ki a 62-es bodykat, hosszra rövidek, széltében még férne ...:)

Ha meg meleg lesz, szombaon kimegyünk Rákócziba, még ha anyáék nem is lesznek, ott sokkal jobb idő van a házban,no meg ott a kert is.
Melegről jut eszbe: Szabi nagyon beizzad a bébyhordóba egy szál bodyban is, Leventével nem volt ilyen gondotok? Vagy tegyek egy tetrát alá?

Jó éjt!!

Kép
Kép
dorkáék

SZirén

Még nem voltatok sehol a kicsikkel? Úgyértem üdülni valahol?
Furi hogy ennyire nem bírta Milán :? :cry:
Semmi játék, móka, séta, hajók, homokozás... valami... nem kötötte le?
Timivel mi pünkösdkor voltunk először de nem volt vele semmi gond és most nyáron se.

Pircsi &
Kép
Kép
petri

Szirén!
:( És végül sikerült megfejteni, hogy mi volt a baja Milánnak??

Dorka!
De Levente is belemelegedett a hordozóba, de csak amikor a Fordba betettük (pedig ott klíma is van). Egyébként levegőn nem volt gond. Mondjuk ő az első pár hónapban egyáltalán nem volt izzadós, inkább ősszel kezdődött nála az izzadás. A tetra az mindenképpen jó ötlet!
Akkor ma Ádámékat kiteszem a tiszaparti játszónál úgy 15:20 körül. Ott tudtok talizni én pedig amint végeztem a fodrásznál csatlakozom hozzátok. Okes? :)
Pattannak szét a patentok Szabin, mi?! :wink: :lol: Hiába... apja fia... :lol: :lol:
A 62-es bodyról jut eszembe, hogy lassan össze kell írnom mi minden kell majd a kismukinak.
szilbee

Csajok!
Aki akar, van kedve és ideje az még jöhet a játszóra!!! Jó lenne talizni megint!!! :) 8) Én szerintem ott leszek 16:30 körül.
szilbee

Ja még valami!
Esőt mondanak a hétvégére, de még mára is... :( Remélem nem lesz belőle semmi, csak nyugaton.

No léptem! 8)
szilbee

szép jó reggelt mindenkinek!

Ivett az biztos,hogy pénzéhes,de sztem ez nagyjából mindenkire igaz.a pénzt meg ugyis tudja hogy megkapja,akkor miért hagyott szenvedni?Na hát remélem,hogy normálsi lesz,mert mi eldöntöttük hogyha nem érdemli meg,akkor nem adunk neki egy fillért sem.nem tud mit tenni ha nem adunk neki.
És végülis,mint mondanak a dokik,mi lehet az a kitüremkedés a köldökszinórnál?
Meg akkor te Jakbanál szülsz megint?

Szép napot mindenkinek!!!

Kép
Kép
tundi24

Igen, esőt mondanak a hétvégére, de aztán megint melegszik az idő. Legalábbis remélem, ha már nyaralni megyünk. :shock:

Ivett: Rendben lesz a köldökzsinór?

El vagyok egy kicsit kenődve, a munkám pontossága erősen kívánni valót hagy maga után...SZórakozott vagyok, mint egy...nem is tudom mi. :cry: :cry: :cry:

Na, mindegy, szeptember végéig csak kihúzom nagy gikszer nélkül.

Vasárnaptól nyaralunk, legközelebb 13-án jövök terhesgondozós+kórházi UH-s túrám után. Addig is jók legyetek, puszi minden gyerkőcnek és anyukájának! :D És persze külön a kismamáknak.

Réka baba megszületett 2007.12.12-én!
jaimee

Jó Nyaralást! és Szép Időt kívánunk! 8)
Kép
szilbee

Sziasztok!

Andi, Csongi azért került le a korára, mert 2,35-el született. Az Apgar 9-10 volt, de a gyerekorvos úgy döntött, hogy inkubátor. Akkor elsőnek nagyon rossz volt, mert kb. 5 percet volt nálam, már tátotta a száját, szopizott volna, és elvitték. És mivel este 7 körül született, így csak reggel mehettem hozzá először. Egész éjjel olyan volt, mintha nem is szültem volna gyereket. Viszont egy napot volt csak inkubátorban, aztán már ágyikóban, mert minden rendben volt nála.
Fertőtlenítő? Hát nem tudom, nekem egy idő után ahogy megéreztem az illatát elkezdett szúrni a cicim és már jött is a tej. Valahogy agyilag biztos összefüggött a fertőtlenítő és Csongi :lol: De azok a bemosakodások, beöltözések.. Na, fárasztó volt, de még mindig normálisabbak voltak ott, mint fenn a csecsemősök!

Szirén, ez a nyaralás így elég fárasztó lehetett. És ahogy hazajöttetek Milán már jól érezte magát? Hát lehet, hogy csak a környezetváltozás, de nem lehet, hogy bújkált benne valami betegség?

Tündi, én is ilyen alvós voltam :lol: Főleg az első 3 hónap készített ki, hányni nem hánytam, de ültömben el tudtam volna aludni, sőt ha lehetett volna még állva is :lol: De nem hülye a természet, gondolom úgy volt vele, 3 és fél évig úgy sem alszom egy éjszakát se, aludjak előre :lol:

Évi és
Kép
csongianya

Csongi én sem hánytam szerencsére,de az álomkór rajtam van :)

Jaimee,jó nyaralást nektek:) és vigyázz magatokra!

Mitől van az hogyha állok egyből kemény lesz a hasam,és ha leülök meg elmúlik?Ez igy normális?

Kép
Kép
tundi24

Sziasztok!

Ivett nincs gépközelben, úgyhogy megkért írjam le a fejleményeket. Szóval tegnap még beszélt az ultrahang után egy "genetikus"-sal, aki elég flegma volt. Azt mondta, a köldökzsinórban vékony bél van kitüremkedve. Ha megszüli, akkor azonnal műteni kell. A műtét meg vagy jól sikerül, vagy nem, ebben mindig kockázat van. Ad Ivettnek egy hetet, hogy eldöntse, hogy elveteti a babót, vagy megszüli. Ha megszüli mehet Pestre ott segítenek és egyből megcsinálják a műtétet is.
Szóval anélkül, hogy tanácsot adott volna, áttette a felelősséget a vállára, hogy döntse most így el, hogy mi legyen?!
Ma felhívta Mosonyit, aki azt mondta neki, hogy a köldök van "kilazulva" a bél egy zsákszerű valamiben van, de annyi az egész, hogy születés után visszateszik, összevarrják, és ennyi. Nehogy kukába dobjunk már egy egészséges gyereket, ez nem akkora probléma, hogy el kelljen 20 hetesen vetetnie.
Szóval Mosonyi valamilyen szinten megnyugtatta. Az biztos, hogy ezek után nála fog szülni, nem Jakabnál.
Lehet, hogy Ivettnek is Mosonyi lesz a király :lol:

Évi és
Kép
csongianya

Az jó hogy Mosonyi ezt mondta, mert ő mindig annyira a biztosra megy, hogy néha az már ijesztő ... de azt azért nem értem, hogy Mosonyi uh-n hogy nem vette észre... Lehet mondjuk hogy csak éppen úgy fordult a csinór? vagy a baba?... :roll:
szilbee

Szilbee: Igen, ez nekem is eszembe jutott..... bár az az UH gépe nem egy csilli-villi új darab....A kórházi UH nem modernebb, mint a dokié?

jaimee

Jaimee!
Ezt majd ne mond Mosonyinak, mert szegény most vette ezt a mobil uh-t, mikor az új rendelőbe költöztek. :lol: :lol:
Szerintem egyébként sokkal kontrasztosabb a képe, mint az ex-gépének... a kórházi uh-ra már nem igen emléxem.

Lassan nyithatnánk egy Dr. Mosonyi Attila topikot. :wink: :lol: Bizti meglepődne, ha tudná, hogy teliirkáljuk a fórumot róla. :lol: :lol:
szilbee

Szilbee: Listát tudnék írni, mi minden NEM lehet neki mondani... :lol: Igen, említette első alkalommal, hogy új beszerzés az UH, de nem úgy új, ahogy végigmértem. A régire én sem emlékszem, csak arra, hogy még a petefészkem sem találtam a képernyőn, nemhogy a tüszőt benne, pedig az is volt vagy 2,5 centi, robbanás előtt közvetlenül. :lol:

Háááát, nálam orvos még nem volt sem király, sem Isten, sem semmi. Mindig gyanakvó vagyok és bizalmam is igen hiányos.
Egyszer kértem tőle hormonszint vizsgálatot, rögtön HSG után. Azt mondta felesleges, az nem mutat semmit. Akkor minek végeznek másnál 3.-21. napi hormonszint mérést? -kérdeztem én. Hááát nem voltam népszerű nála.....De mondta volna azt, hogy szte nekem erre nincs szükségem, hormonok oké és kész. Egyébként tényleg rendben vannak, ahogy kiderült. :)

Viszont váltani nem váltanék semmiképp.

jaimee

Szia Tündi!
Én biztos nem Jakabnál fogok megint szülni most orvost váltok ugyhogy Mosonyit választom!!
Ő egy igazi rendes orvos rosszat egyáltalán nem tudok írni.
ivett&fanni

Ja! Én se gondoltam még orvosról, hogy király vagy félistenlenne a szemembe... Mosonyiról sem... Mindenki hibázhat, így ő is. Ez bizony benne van a pakliban. Mostanra már én is egy kissé szkeptikus vagyok orvosok terén... no éppen nem Mosonyi, hanem más nőgyógyász miatt.
szilbee

Sziasztok!

De nagy csend lett itt tegnap délután óta....

Lányok valami van a lábammal, de fogalmam sincs, hogy mi. Tegnap éjjel már éreztem, hogy fáj a lábamujja, még napközben valahogy elvoltam vele, de most reggel megint nagy fájdalomra ébredtem. Én ilyet még nem láttam, teljesen tanácstalan vagyok. A nagylábamujja melletti ujj fáj, be van dagadva, alig bírom mozgatni és ha megpróbálom iszonyúan fáj. Nem ütöttem meg, nem rúgtam bele semmibe, azt sem tudom, mit csináljak vele, hová menjek.
Találtam itthon a férjemnek Dicloc kenőcsét, bekentem, de valami orvosnak csak meg kellene mutatnom. A háziorvosom meg két hét szabin van, a helyettese meg lessz*rja, ha nem a saját betegéről van szó. Van itt a 4. emeleten egy belgyógyász doki, megnézem még ma, hátha itthon lesz és nem ügyel éppen.
Tapasztalt már valaki ilyesmit? Mi a fene lehet?

Évi és
Kép
csongianya

Évi

:shock: :shock: passz

Pircsi &
Kép
Kép
petri

Évi.

Szerintem is nézesd meg dokival.Csak tippelgetek vmi izületi gyull?!
MAjd írj ha többet tudsz.A kenőcs meg csak használhat :wink:

hm esik...

Szép hétvégét mindenkinek :)

Andi és

KépKép
KépKép
cleo27

Ivett hát szurkolok nektek,hogy minden jól menjen.
Én már nem váltok dokit,de megbeszéltük ha nem lesz normálisan ott ahogyan kell,nem fog kapni egy fillért sem.
Egyik ismerősöm mondta(ügyvédi irodánál van),hogy itt mindegyik nőgyószásznak van pere.És midnegyik tévedhet,hisz ők is emberek.De reméljük,hogy tanulnak a dolgaikból,és nem csinálnak több bakit egy kismamánál sem.

Csongi,passzolom én is a kérdésed.Tessék vele elmenni dokibácsihoz!

Kellemes hétvégét midnnekinek:)

Kép
Kép
tundi24

Sziasztok!

Évi!
Nem lehet,hogy valamiért begyulladt a körmöd?Vagy ahogy Andi is írta esetleg izületi gyulladás?? :roll: De legjobb lesz ha elmész dokihoz ő azért okosabb mint én :lol:

Tündi!
Írtam neked privit :wink:

Petri!!
Mizu nálatok?Alig írsz már ebbe a topikba :cry: Láttam Timike buksiját jól megütötte szegényke,remélem már meggyógyult a "bibi".Aranyos ahogy a wc-én ül Dia is nézte a képet és mondja,hogy "imi" ez lenne Timi :lol:

Ma nem tudtunk lemenni az eső miatt....vennünk kell egy gumicsizmát Diusnak abban most jót tudna lenn tapicskolni.
Kép Kép

KépKép
diÁcska

Vali
Sokszor azt se tudom melyik szolnokiba írok 8)
Nem akarom ugyanazt bemásolni ide is. Szerintem már mindenki olvasgatja a másik topikot is csak még írni nem írtok :wink:
Kizárólag akkor tudok a gép elé ülni amikor Timi alszik, de délután van más dolgom is, nem sok időm van :x Este meg általában csak olvasok.
Dius így megismeri Timit vagy Te segítettél neki? Ha jól gondolom beszélni is elkezdett :D ha már a (T)imit mondja.
Én már nem mehetek el nyugodtam wc-re se. Ha becsukom az ajtót akkor kint üvölt, volt már hogy bele is rugott. Ha beengedem akkor meg lök le a wcről. Hogy oda-oda mármint ő. Dobálja bele a papírt majd nagy nehezen leveszem hogy húzzuk le, annélkül nem jön. Természetesen a dolgát nem végzi még bele.
A fején a bibi még látszik de már csak színe van, a dudor másnapra lelappadt.
Egy pár hete próbál beszélni is. Itthon olyan mint egy papagáj.
Persze sok szónak még csak az elejét tudja mondani de nagyon próbálkozik :D olyan cuki :D
kedvenc játéka a traktor :shock: és szeret focizni is :lol: :lol: :lol:
csupa "lányos" dolgokat művel :lol:

Pircsi &
Kép
Kép
petri

Sziasztok!

Na, voltam a dokinál, nagyon rendes volt, még vizitdíjat sem kért A lábam is jobb már, mint tegnap. Bár be van még dagadva, de már rá tudok állni.
Azt mondta, izületi gyulladás, kaptam rá gyógyszert és kenegessem, holnapra már jobbnak kell lenni. Lehet cipőtől, vagy rossz fogtól (most már tényleg elkell mennem, van egy két rossz fogam). Szóval úgy néz ki megmaradok

Évi és
Kép
csongianya

Szaisztok!!!

Hát ide már régen sikerült írnom:S

bocsi érte!

Ivett hát jó kis kavalkádon vagy túl vagy még nem is annyira, nem irigyellek az biztos.!

Mi szerencsére már túl vagyunk a tapétázáson mert csináltuk a mi szobánkat, már csak apró dolgok elpakolása maradt. De most jn az anyáék szobája utána meg konyha ill folyosó. Kész vagyok teljesen.

ráadásul már nem is sok van hátra a nyárból , és borzasztóan telik az idő :cry:

Nem is tudok most mit írni mert mire elolvastam s ide értem elfelejtettem :(

most megyek majd most már valószínű sűrűbben jövök.

szép napot!

Kép
kbernadett

Évi örülök,hogy kaptál gyógyszert a lábadra,és remélem,hogy hamar meggyógyul :)

Betti kitartás a felújításhoz:)

Kép
Kép
tundi24

Évi!
Örülök, hogy alakul már a lábad. Nekem egyszer lagzzis táncikálás után durrant be a lábfejem, majd az egész lábszáram. Nem tudtam ráálni, de még megmozdítani se. Nekem pihentetés után elmúlt.

Cleo!
Ti hogy vagytok mostanában?

Hú lányok! Olyan régen voltam már a Szecskán (17 éves koromig laktunk ott). Tegnap kivételesen a Lovason vettünk kenyeret, anyuméltól hazafelé jövet. Hát iszonyat sokat változott a környék. Egészen kizöldült a lakótelep... meg nagyon színes lett a sok (nekem) "új" bolttól. Hihetetlen változáson ment kezesztül 11-12 év alatt. :shock: 8)
szilbee

Szilbee, tényleg nagyon megváltozott a Szecska. Mi is ott laktunk, elég sokáig. A férjem még mindig elmelegeti, hogy bármikor visszamenne szívesen lakni. Én imádok itt lakni, de ha valami negatív változás jönne az életünkben, akkor simán viszamennék én is, egy pontházi lakásba. Amúgy nagyon jól felszerelt az egész környék, csak a TESCO építése ellen vannak nagyon felháborodva. Anyukám az élharcos, most fellebbeztek a bíróságon, hogy ne épühessen a két tízemeletes épület közé a bolt. remélem sikerül megakadályozni a lakosságnak, mert már nem kell oda még egy ilyen típusú létesítmény. Inkább olyan városrészt kellen már fejleszteni, ami ténylegesen leszakadóban van a várostól, mint pl. a vosztok, vagy arra felétek kellene inkább bevásárlóközpontot építeni, ugye igazam van?

Évi: Kép

Petri, Timike jobban van már?

Ildi

Kép
Kép
url=https://babafalva.hu]Kép[/url]
vona ildikó

Ildi!
No az tényleg kéne ide!! Mongi a megmonthatója, hogy hozzánk a legközelebbi bolt a Bozsó Pékség, de olyan horror árak vannak... van ugyan egy kis kertesházból kialakított bolt... de hát ott csak alap élelmiszereket lehet venni. Pelenka stb. meg ugye nem van... Szóval valóban kéne ide egy nagyobb bolt... vagy egy Tecsó a Szecskáról... :lol:
szilbee

Sziasztok.

Szilvi.Köszi kérdésed,jól vagyunk :)
Készülünk lassan a szülinapokra,kérdezgetem tőlük mit szeretnének stb...persze Zsoltinak már konkrét elképzelései vannak...Sziszinek meg találgathatok :lol:
Meg persze itt van az ovikezdés is,már nagyjából beszerezgettem mindent,de még kell tisztasági csomi,vmi széldzseki,pólók kellenének úgyhogy még vásárolhatok.
Megkaptuk a "behívót"a 3éves szurira+az 5éves státuszra,de csak aug 28-ra :evil: .Most próbálom elérni a 1,5éve nemláttott védőnénit,hogy én már 14-én vinném őket (nem akarom,hogy szept elején már e miatt hiányozzon az oviból,hisz mi van ha épp 28-án lesz
beteg v.vmi.?!)

Ildi.Én is gyakran járok a Széchenyin és szerintem is sok lenne oda már a Tesco...Felénk sincs semmi...van egy Reál,ami a városban lévőkhöz képest rohadt drága,meg nincs semmi--és persz már össze is vesztem (már 1éve)az eladókkal,mert a drága gyermekem megnézett egy zacsi kristálycukit +levett a polcról egy nemtudommit és eladónéninek nagyon nem tetszett.Hát nem vagyok egy harcos típus,de megmondtam neki a véleményem :twisted: ..szerencsére ezen nénit azóta sem láttam...+van egy Pékség,ami szintén ...kevés választék,minden kéregetni...nem az igazi.úgyhogy ennyit a mi körényékünkről :?

Évi.Javulgat már a lábad?

Na,hali mindenki.

Andi és

KépKép
KépKép
cleo27

ÓÓÓÓÓÓÓ a szülinapról jut eszembe! :shock: :( Úristen... már egy hete kellett volna...
Hexe!
Lilinek így megkésve is nagyon
BOLDOG SZÜLINAPOT KÍVÁNUNK!!!!

Tennél pár képet a nagylányról!!!! :)
Kép
szilbee

Zsú!
Ti is készülődtök már????
:)
szilbee

Lilike Nagyon Sok Boldog Szülinapot Kívánunk Neked!!!! Kép

KépKép
diÁcska

Sziasztok!!

Petri!
Hát igen olvasgatom csak a másik topikot igazán nem szeretnék ott zavarni.....nem ismernek az ott "lakók" :wink: Meg ide sem sűrűn tudok írni mert ha van egy kis szabad időm akkor vagy blogot írok vagy msn-en beszélgetek :lol: :lol: :lol:
Nagyon ari lehet Timi,hogy már kezd beszélni,Dia igen megismeri a képeken Timit :D
Játékok:hát Dia egyátalán nem játszik lányos játékokkal inkább autó,lego,motor,és ha lemegyünk bici,de még senki nem látta babázni esetleg mint általában a lányok szoktak.De ez nálunk valószínű azért van mert ugye Zolikát szereti utánozni :wink:

Andi!!!!
Már jól haladsz akkor a bevásárlással én még nem vettem a suliba semmit Zolikának, de talán majd holnap vagy csütörtökön eltudunk már menni.
Diusnak meg szinte mniden őszi ruhája kicsi :evil: így most egy csomó pénzbe kerül majd mire a 2 gyerkőcöt felruházzuk.
Jaaa köszi hogy benéztél a blogomba és még írtál is bele :lol:

Hát boltokkal nem vagyunk mi sem túleresztve itt a Városmajoron van a PLUSSZ és ennyi....általában az interbe járunk vagy a corába.
Kép Kép

KépKép
diÁcska

Sziasztok!

Andi, én úgy tudom, hogy nem oltják be hamarabb, míg be nem tölti a 3 évet. Nekünk ezért kellett várni anno a mandulaműtéttel.

És Sziszi várja már az ovit?

Köszi, a lábam már majdnem az igazi! De a doki azt mondta, 5 napig szedjem a gyógyszert. Hááát, ő tudja :lol:

Évi és
Kép
csongianya

Haa-hooooo.

Senki nem ír már ide?Mindenki elköltözött amoda?!Én maradok.... :lol:

Évi.Igen nagyon várja Sziszi az ovit.Ma voltam benn a dokinéninél és rákérdeztem a szurira is-úgyhogy ha nem lesz valami kínja jövéhét kedden kapja az oltást+megcsinálja a státuszokat.Tényleg Csongi megkapta a 6éveset.Ezt is a házidoki adja ugye?Majd csak a suliban kapják..ott.. És melyik suliba mentek majd?

Ma voltam benn a cégemnél a papírjaimért-de nem lesz könnyű szülés,örülök ha rendben megkapok mindent...

Letti.Antóniával mi újság?Ti még maradtok egy évet otthon?És utána lesz munkahelyed?

Vali.Hát el tudom képzelni mennyi minden kell a suliba.Bizti kész vagyon.Ráadásul ahogy elnézem a trendi cuccok (pókemberes,Karib tengeres füzik,táskák stb) még drágábbak...

A Ti lányaitok nem lómániások.az enyémnek mindegy,csak paci legyen az a játék,vagy lovagolhasson... :lol:

Szirén.Milánnak azóta visszaállt a nyugalma mióta itthon vagytok?
Ti vásároltatok már sulikezdésre?

Zsu.Már kérdeztem M.Évitől is,hogy tud-e rólad valamit,mert itt sajna nem jelentkezel mostanában... :( .Mi újság amúgy veletek?Fiúk hogy vannak?

Szilvi.nem dobsz fel egy aktuális pocakos képet? :)

Jó éjszakát mindenkinek.

Andi és

KépKép
KépKép
cleo27

Sziasztok!

Andi, ezek szerint már nincs szabin a doktornéni? A múlt héten a hányás utáni nap találkoztunk vele a Plázában a könyvesboltban, és mondtam neki, hogy majdnem mentünk hozzá. Erre mondta, hogy nehezen, mert ő éppen szabin van :lol:

Igen, megkapta a 6 éveset, nem volt vele semmi gond! Suliba? Hááát, a ide a Pirosba (Kőrösi) ide tartozunk, ide járunk focizni, ide megy az összes haver. De félek nagyon mert nagyon rebesgetik, hogy bezárják a Mátyást, bezárják az Újvárosit... és ezekben ugye túlteng a kisebbség.

Mit nem akarnak adni/megadni a munkahelyeden? Utánna nézzek?

Tényleg, Mongi olyan régen nem írtál! Mi újság nálatok!

Szirén, én is kíváncsi vagyok, hogy javult-e Milán kedélyállapota, és mentek-e akkor még nyaralni?

Évi és
Kép
csongianya

Évi.

Na erről még nem is hallottam :roll: a Mátyást+Újvárosit is :shock: .Hú-ha.és hová teszik a kisebbséget így tömegesen????végülis majd lesznek 40-45fős osztályok-hisz ez a gyerek érdeke :evil:

A munkahelyemen végülis aranyosan állnak a dolgokhoz,beszéltem volt főnökömmel,hogy le akarnék számolni,jelentsenek ki lassan stb.csak az a baj,hogy az a cég amihez be voltam jelentve már ki tudja milyen sorson van.azt sem tudják,hogy még tart-e a felszámolás v.sem.úgyhogy ezért zűrös.ugye én 5éve jöttem Tgyás-ra,gyed-re...és
azóta már csak a főnök ugyanaz,aki persze a papírmunkával nem foglalkozik...De majd csütörtökön megyek az egyik ügyintézőhöz és ő hátha átlátja a dolgokat :roll: -hát ennyi röviden.

Én sem tudtam,hogy szabin volt dokinénink,de hál istennek nem volt senki(vagyik csak 1 recire váró nagymama :) ),pedig tanácsadás végére mentem.Volt egy tök ismeretlen védőnő is...
Volt ott egy 17hós kisfiú-17kg volt azt mondta anyukája
:shock: -hát nem semmi.

Szegény férjem hazajött 18-kor munkából,gyorsan fürdik minden,mert mondja fáj a feje és ledől egy kicsit-ha erre a lurkók vérszemet kaptak és azóta is játszatja Zsolti :twisted: -most 21van és még fürdeni sem akar annyira játszanak.(engem +Sziszit még ki is zavar abból a szobából)- :lol: :lol:

ANdi és

KépKép
KépKép
cleo27

Cleo!
Dobok egy képet... Nem nagy a pocim... legalábbis sokkal kisebb, mint Leventével volt... szerencsére, mert az nagyon nagy volt... :roll:
Levente dettó ugyanzat csinálja, mint a lurkóid... akkor támadja le Ádámot, mikor az a legfáradtabb. :lol:

Kép
szilbee

Andi, naaa, hagggyad mááá a fiúkat kibontakozni :lol:

Sajnos nagyon tűzközelből hallottam a suliinfókat. A barátnőm az Újvárosiban dolgozik, egy évet kaptak biztosan, jövőre már nem tudják mi lesz. És ugyanezt mondják a Mátyással kapcsolatban is. Ezért vagyok kicsit kétségbeesve, mert amiket én hallottam ezekről a "gyerekekről", hááát, nem tudom. Elég csak 2-3 darab egy osztályba és vége a tanulásnak. Arról nem is beszélve, hogy az udvaron együtt vannak, meg a gyerek cuccai... Nem vagyok fajgyűlölő, én is ilyen suliba jártam anno, de akkor még valahogy normálisabb világban éltünk.

Szilbee, nagyon édes, formás pocid van, de komolyan! Nagyon csini kismami vagy!

Évi és
Kép
csongianya

Sziasztok.

Szilvi.nagyon csini pocid van,nem is olyan pici az! :) ÉRdekes,mert nekem is jóval kisebb hasam volt Sziszikével,pedig csak 10dkg volt a 2lurkó között.
Vásárolni mikor fogtok a pindurinak?Gondolom azért sok minden maradt meg Levitől.
Nálunk is rengeteg rucit elhordott Sziszi is,ami Zsoltiról elkerült (na jó..főleg itthon),de akkor is jelentősen kevesebb kellett még ruciból is.

Szegény Apucik,megkapják a kiképzést.épp olyan jókat röhögök.pl.hétvégén a gyerekek ébresztik,hasal..a gyerekek meg sétálnak a hátán stb.. :lol:

Évi.tényleg nem semmi amit a sulikkal csinálnak :evil: .Én sem vagyok roma-ellenes.Sőt mivel felénk akad egy pár -és tapasztalatból mondom semmit gond velük,sőt Zsoltinak az egyik kis barátja is fél-roma.De ami pl a Motor úton van. :evil:
Na én buszoztam eleget és azon jártak suliba onnan.háát egy-két nagyon alja-romákat pártoló emberkét kéne közéjük ereszteni rögtön megváltozna a véleménye. :roll: .Nem semmi ahogy már a 6-7-8 évesek is viselkednek.Na de még regélhetnék....

Andi és

KépKép
KépKép
cleo27

Cleo!

A szombat és vasárnap reggelünk nekünk is így néz ki. Ádám édesdeden alszik a hátán, Levente pedig gondol egyet és ráugrik a hasára, merthogy neki éppen lovacskázhatnékja van... no ilyenkor Ádám szeme kidülled a meglepetéstől. Van olyan is, hogy rámászik az apjára, míg az alszik és onnan nézi a mesét... néha belekönyökölve abba a bizonyos érzékeny részbe... :oops: :lol:

A vásárlással még sehogy se állunk. Teljes nyugiba, a picire ráhangolódva akarok majd bevásárolni, ahhoz pedig le kell adnunk Leventét, mert mióta megindult, nem lehet vele bírni bevásárláskor... Személy szerint én nem is vinném vásárolni, nem a gyerek türelméhez van kalibrálva a shoppingolási idő... Meg hát tudom mit él át Levente... én se szeretek vásárolni...
Szóval a lista már készül, de valóban nem sok minden kell a kisöcsinek. Ruha van dögivel... egyenlőre a tetra pelenkákat jegyeztem fel, cumit és a tetra törölközőket... (newborn pellust kapunk 1 csomaggal Dorkáéktól), no meg egy szekrénykét a kicsi ruháinak... és az én cuccaimat a kórházba...
szilbee

Sziasztok!

Petri, napok óta nem jelentkeztél, remélem nincs baj nálatok??? Életjelet, plíííz!

Andi, történt valami a munkahelyen, okosabb vagy már? Ha jogutód a cég, akkor elvileg szerződést kellett volna veled időközben módosítani... legalábbis szerintem.

Vali, mi újság Diával? Hiszti megy még? És az alvás rendeződött?

Szirén, hogy vannak az ikrek?

Többiek, merre vagytok? Akkora itt a csend..... :(

Évi és
Kép
csongianya

Évi!
Szerintem jön az vihar, azért nagy itt a csend.... :lol:
Én most nagyon érzem... Ráadásul iszonyat fura meleg van... már most. Levente is nagyon nyűgi volt már tegnap délután én meg ma... szóval estére szerintem lesz valami zuhi...
szilbee

Szilbee, hihihi, én már tegnap vihart éreztem, egész nap tiszta zizi voltam.

Csongi a barátnőméknél van, szegény most hívott, hogy elmentek egy játszótérre és Csongi leesett egy játékról, elharapta a nyelvét. A barátnőm jobban megijjedt, mint a gyerek, aki 1 perc sírás után azt mondta, nincs semmi baj, és ment tovább játszani :lol:

Évi és
Kép
csongianya

Hali.

Szilvi,remélem rászólsz és jön tényleg valami vihar+eső :lol: .Nálunk is egész éjjel nyűglődött Sziszi,azután már én sem bírtam tovább 2-kor bekapcsoltam a klímát-na innentől reggel 8-ig meg sem mozdult senki,egy nyikkanás sem volt (pedig csak 1órát járattam) :wink: Kivéve szegény Apa mert ő 5-kor kelt...

Évi.Huu már kivagyok a céges dolgoktól egyenlőre semmivel nem lettem okosabb.Voltam ma benn (de ez már másik cég,nem jogutód) és annyit tudtak mondani,hogy felszámolás alatt van,de hogy ki a felszámoló??!!!!most ezt próbálom kideríteni.Hívom az APeh-ot (gyorsan még hozzáteszem,hogy mindent a Fővárosi szervekkel kell intézni,mert Bp székhelyű :evil: )szóval Apeh mondja,hogy nem adhat felvilágosítást,most ott tartok hogy hívogatom a Cégbíroságot-hátha ők...

Megyek is telcsizni.......kész agyrém..

Andi és

KépKép
KépKép
cleo27

Vissza: Lakóhely szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?