Sziasztok!
A hétvégén Pécsen megvolt a keresztelője Lilinek, az a családunkat ismerve meglepően jól sikeredett!
Lili tündéri volt, olyan büszke voltam rá, és az utcán is az emberek állandóan leszólítottak minket, hogy milyen édes ez a kis csajszi. Majd teszek fel képeket, ha lesz egy kis időm. Egyszer.
Köszi a keresztelős válaszokat, Lilinek végül mi vettük meg a ruháját, mert hugom lett a keresztanyja, ő meg lent van Pécsen, nem tudta volna rápróbálni, hogy jó-e. Egy kisebb vagyon volt, de legalább gyönyörűséges!
- Bár annyira nem is volt rázós, mert bérelni is majdnem hasonló áron lehetett volna csak. A többi költségünk /utazás, szertartás, kaja, stb./ mellett meg úgyis eltörpült ez.
Szombaton 1/2 11-kor volt a keresztelő, utána 12-kor ebéd egy étteremben, de du. 3-ig ott ünnepeltünk együtt. Meglepetésképnt anyuék beállítottak egy tortával desszertnek a szülinapomra!
Utána még ettünk egy fagyit, szóval a mindjártszerteszétpukkanok állapotában értük haza a párom nagymamájához. Este rábíztuk a manót a dédire, mi meg elmentünk kettesben kicsit "bulizni" - persze már csak szerényen, csendesen, józanon, de akkor is, végre kettesben.
:) Vasárnap még beugrottunk a hugiékhoz, meg a bérmakeresztmamámhoz, és 4-kor meg már indultunk is, hogy ne érjünk haza túl későn. Na, ez nem igazán sikerült.
Nehogy túl elégedettek legyünk a jól sikerült hétvégével, a 6-os úton a szekszárdi körforgalomnál hátulról fékezés nélkül belénk rohant egy marharépaszelet, ráadásul érvényes papírok nélkül...
Azért örülök, hogy mindenki épségben megúszta, sokkal rosszabban is elsülhetett volna a dolog, ha a Csabi nem olyan rutinos, hogy megpróbál "elmenekülni" a hátsó autó elöl /fékről lelépett, és irány a szembejövő sáv/. Így csak a jobb hátulját kapta el a másik autó /pont Lili mögött, én meg mellette...
/, de az autó totálkáros, /pedig nem is látszik rajta..- annyira..
majd teszek fel arról is képet!/.
Mivel nem voltak rendben a papírjai ezért rendőrt kellett hívni, helyszínelés, stb.. 1,5 óra tipródás az esik/nem esik időben, utána a kis bice-bocával hazadöcögtünk. A leggázabb az volt, hogy úgy indultunk el, hogy félúton tankolunk, ehhez képest a tankra teljesen rágyűrődött a karosszéria, no meg a kerék is tökrement felnistől-mindenestől, pótkerékre ki kellett cserélni.
Valószínűleg hónapokig el fog húzódni, hogy pízt kapjunk, még a kárfelmérésért is nekünk kellett egyenlőre fizetni /10.000/. A műszakink meg lejár 09/02-án, szóval meg kell csináltatni saját zsebből.. Ez most úgy hiányzott nekünk, mint halott kacsának a hanyattlökés.
Hogy is van az jó öreg béka-vicc? Béka sétál a sínen és énekelget: Szép az élet tamtatam, szép az élet tamtatam, tamtatam, tamtatam, tamtatam, tamtatam, tamtatam..
:)
Lili meglepő módon megijedt ugyan, de nem sírt, hanem ledermedve figyelte az eseményeket. Amikor végre kivettem - merthogy az ő oldalán nem nyilt az ajtó, a hatos út felől meg már elkezdtek kerülgetni minket az autók - nem lehetett lenni egy percre sem, és nagyon nem akart visszacsüccsenni a babaülésbe, de szerencsére sikerült meggyőzni, hogy azért nem lett baja, mert benne volt a babacsüccsben.
Azért nehogy azt mondjátok, hogy ez nem happy endes, mert tényleg semmi bajunk egyikünknek sem, úgyhogy hálát adok a jóistennek, hogy "csak" a hülye anyagiakon kell morcognom!
Gyerekszáj:
Megérkezett a rendőr, és nagyon megijedt tőle Lili, mert mindig azzal fenyegetjük, hogy ha nem kapcsolja be az övét, akkor nagyon meg fogja ős is és apát is büntetni a rendőrbácsi.
- Anya meg fog büntetni engem a rendőrbácsi??
- Nem, mert ügyesen be volt kötve az öved.
- És apát?
- Nem őt sem, mi mind rendesek voltunk, mert kötöttük az övet.
Erre odaáll a másik vezetőhöz és elkezdi hajtogatni neki:
- A rendőrbácsi meg fog büntetni, mert összetörted a lámpánkat! Megfog büntetni, megfog büntetni..!
Móni! Vidéki pihenés jó lehetett!
Munkához továbbra is drukk megy! Hát igen vagánykám már csak ilyen!
Dinó! DE hogy jöttél, jó rég láttunk téged, klasszak a képek, nagyon nagyott nőttek a manók, nekem most főleg Donát tűnt hirtelen hatalmas komoly nagy gyereknek. Nyaralásért kicsit irigy vagyok ám!!
Nikk! Építkezéshez, albihoz sok sikert, és azért már csak egy bolhaf.ng választ el a diplomától az eddig sok évhez képest, úgyhogy ne add fel!! E 412 szerintem meg egy kicsit túl van megint spirázva, pánik keltés az egész, valami megy a háttérben, amire nem kellene a közvéleménynek figyelnie. /Kicsit szkeptikus vagyok mostanában, nem??..
:):)/
Liv! Remélem pocak jól van. Hát hogy őszinte legyek, Lili elérkezett abba a korban, amikor már nem csak azt érzem, hogy egy ember kevés hozzá, hanem hogy már ketten is kevesek vagyunk mellette!
Szóval örülök, ha jön gyerek, mert legalább lekötik, és kicsit leveszik az energiáit!
Tontica! Növesszed az a szép pocakot ügyesen! Jó hogy írtál!
Keresztelő modern móda: 3 in 1
:):) Pedig a spanyolok nagyon vallásosak a mai napig, nem?
Hvera! Köszi a tudodmit!
Kornél elhagyásán bocsi, de egy kicsit mosolyogtam, de csak azért mert én is ilyen nélkülemmegállazélet és rajtamkivülsenkinemképesvigyázniagyerekre érzésekkel jövök el mindig, ha valahova lepasszolom a gyereket. Aztán utólag kiderült, hogy mindig minden a legnagyobb rendben. Ismered a Csipi az óriás törpe című mesét??? Érdemes elolvasni jó olvasmány lesz mindkettőtöknek /hármotoknak a pocaklakóval együt!:)/. CSajszi gratula!
Ebben reménykedtél, vagy tualjdonképpen neked mindegy lett volna?
Macsek! Akkor kisebbségben maradsz a családban a pasik mellett! Csak vigyázz, nehogy sok lúd disznót győzzön!
Betti! Neked Beszti mindent leírt, amit írni tudtam volna! Lassan nekem is neki kéne esnem az ovis felszerelés összeszedésének!!! :O De mindig csak halogatom
Na majd a jövő héten!
Megint jóóó hosszú lettem, bocsesz! Reditke, íme az újabb epizód a családregényemben!
Puszi
Macs