Új privát üzeneted érkezett!

sziasztok!

Először is Lilinek jobbulást :cry:

Geli:
Nektek is gyógyulást!!!!!!!

Ez nagyon tetszik:Hajni mondta Sernek:Hannának kitartás,ne aggódj,jó kezekben lesz.Kivel lesz? :lol: :lol: :lol:

Ser:
Nagggyon kiváncsi vagyok, hogy alakul a napod(gondolom te is),bizti minden oké lessz,Hanna olyan ügyes ,okos nagylány már! :wink:

Dóra mit hallottál?Én is kivi vagyok,szerintem így névtelenül kiírhatnád....
kazi

Fogalmam sincs mi van, a Nurofen egyátalán nem hat, beadtam neki aztán még egy fokot fentebb ment. Csak a kúp, de azt meg ugye 4-5 óránkéntn lehet adni. Most szerintem kicsit jobban van, mert veszettük szurkol a focimeccsnek. Ha van valami, kiveszi a cumiját, és mondja, hogy "gyorsabban" :D

KépKép
KépKép
KépKép
linacska

Kazi,
köszi, nagyon egyszerre írtunk :D

Seriff,
jó munkát neked holnapra, írd meg milyen volt így több, mint két év után visszaszokni.

KépKép
KépKép
KépKép
linacska

Sziasztok!

Kazi
tudod összeszavakat a keverem.Fáradt vaok mostanában naon.Lehet nekem is kellene nézetni vérképet?C vitamin ezerrel,meg minden.
Tényleg szétszórt vaok.

Lina
focidrukker már most a csajszi? :lol:

Hajny

Kép
ágoston hajnalka

Sziasztok
Lina:mizujs????
Benedeknek is ez volt..nem ment le :szuri lett a vége, nem nertem lázzal belemenni az éjszakába:(
Hűtőfürdő ilyesmi????
Végül nálunk se derült ki mi volt:doki azt mondta:Valami vírus:) :x

Seriff! Azért ma nem lennék a helyedben:(
Remélem azért gyorsan "visszaszoksz" a hétköznapokba, bár tuti nehéz lesz :cry:

képzeljétek éjjel megszült a barátnőm
1 gyerek 2 óra alatt mindennel együtt:)Szuperügyi és olyan a hangja mintha mindig is ezt ygakorolta volna(ilyenkor olyan hiányérzet jön elő, mert ugye nekem nem volt és nem is lesz más sose természetes szülésem!)

Kazi írok pü!

(és azért nem voltam megint mert nem bírtam bejelentkezni:nem értem )
bepagabi

Lina

Jobbulást Lilinek! Érthetetlen ez a láz?! Tényleg jó volna, ha végre kiderülne mitől van! Találkát összehozzuk később, ha arra járok elviszem a DVD-t. Első, hogy meggyógyuljon a lánykád!

Hajni
Most vettem észre, hogy strandra hívtál. Nem fog összejönni, csúnyán felfáztam, szedem az AB, úszni sem mentünk.

Katika
Mi van veletek? Összehozhatnánk egy találkát! Nándi egyre többet beszél, hátha Ádám és Petra is kedvet kapna tőle!

KépKép
kattic

Sziasztok!
Ma visszamentünk dokihoz, pisi továbbra is negatív, viszont elég piros lett a torka Lilinek. Valószínű ez okozta. Hajnalban volt utoljára lázas, ma még nem. Azért kapott ab-t. A doki még várt volna vele, csak én holnap nem leszek itthon, viszont azt csak úgy merte volna, ha holnap még rá tud nézni a torkára. Úgyhogy inkább elkezdtük, nehogy a nagyinál legyen nagyobb gond.

KépKép
KépKép
KépKép
linacska

Bepa,
nem tudod, barátnőd megszült már? Nagyon izgulnak érte a másik topicban?

KépKép
KépKép
KépKép
linacska

sziasztok!

Hajni:
Jaj nem azért írtam,remélem nem bántottalak meg....csak olyan jópofa volt :wink:
én is mindig fáradt vagyok,én az éjszakázásra fogom :roll: ,de te alszol ,nemtudom mi lehet :?

Bepa:
Írtam pü-t!
kazi

Bepa,
most már tudom, hogy igen. Gyors volt :D

KépKép
KépKép
KépKép
linacska

lina:igen elég gyors...tiszta mákos a csaj:)
amúgy a lili betegsége stimm mint bebének volt(bocs a kisbetűért félkezes vagyok)
bepagabi

Sziasztok!

Lina
csak meglesz a láz okozója.

Kazi
nem haragudtam ám meg,nem szokásom.hát én dolgozó nö vaok,és hogy most új managerem van,az kihajtja belölünk még a sz....t is.Duplán dolgozunk szerintem most.Meg olyan mintha most lenne rajtam a tavaszi fáradtság.

Kattic
hol szedted össze azt a kis bacit?Jobbulást,majd talizunk máshogy!Mikor?Kimenjek Annával?

Erszényes
hogy vagy?Javulsz már?Péntek pancsi?

Hajny

Kép
ágoston hajnalka

Sziasztok!

Csak jelezni akartam,h.meg elunk. :lol: Csak nagyon el vagyok foglalva,meg semmi komojabb nem tortenik,azon kivul,h.minden hetvegen megyunk horgaszni.Atticy nagyon szereti,mert kinnt a fris levegon tud szunyokalni. 8)
Volt tegnap a doktorno,es megallapitotta,h.gyonyoruen fejlodik a kis szepsegem.Penteken kell mennunk a 2 honapos oltasra.Remelem,nem fogja folkavarni.Es azt is,h.nem fog nagyon sirni,mert azt ki nem allhatom,akkor en is fogok sirni... :cry:
Puszi mindenkinek!

Teszek fol egy par fris kepet.

KépKép

Kép

Kép
Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép

Kép

Kép

Cs.K.T.
timcike81
Nagykőrös

Sziasztok,
mi volt ez a nagy délutáni pangás?

Hajny,
Lilinek elkezdtük az antibiotikumot, kicsit mérges is vagyok, lehet, hogy nem kellett volna. Ma már nem volt lázas. Persze, lehet, hogy ha meg nem kezdjük el, akkor a délutáni alvásból megint magas lázzal ébredt volna. Na mindegy. Ha holnap nem kellene Pestre mennem, várhattunk volna, de így nem akart a doki...

Seriff,
milyen volt a napod?

Timci,
ne félj a két hónapos oltástól, ilyenkor még őszinték a gyerekek és csak addig sírnak (elvileg) amíg fáj, lehet, hogy nem is fogja érezni.
Az én lányom ma már csak meglátta a rendelőt, és közölte, sírva, hogy haza. Rossz korban van, már vannak rossz tapasztalatai, de még nem tudom elmagyarázni neki, hogy most semmi fájós nem fog történni. Próbálom, de persze nincs eredménye.

És képzeljétek, ma először a "mit csinál?" kérdésre nem dózik (dolgozik) volt a válasz. Mit csinál a kutya: ugat, hangos :D :D

KépKép
KépKép
KépKép
linacska

Sziasztok,

TEgnap végül is nem sikerült semmit sem olvasni, most is épp csak ezt az oldalt, meg egy picit a másikból.

Lina,

Sajnálom ezt a lázat, most az elején Gergőnek is nagyon felment a láza, 40 körül táncolt első két éjjel, mert nem is mértem, pdeig benne volt a max. kúp. Hűtőfürdő+borogatás. Jó lenne, ha végre rájönnének a valódi okra. De az állandó betegségek mögött, men lehet vmi olyan allerg., ami még nem derült ki? Lilit csak tejre nézték Pesten? A védőnőm fiának állandóan megas láza és mandulagyuszija volt, mire kiderült, a tej miatt, csak akkor ő már jóval idősebb volt, így most hiába kamaszodik, még mindig allergiás.

Ser,

Gondoltam ma rád. milyen volt az első nap? Gondolom nehéz lehetett. Hányszor telefonáltál haza? Hanna örült, mikor haza értél? Mesélj!

Balim,

Örülök, hogy nálatok pisi neg.
Tök jó helyen voltatok, és ha időd lesz, akkor képet is teszel fel? Eszti, hogy érezte magát a mamánál? Bocs, ha írtad, csak felületesen olvastam, őszintén bevallom. Tök jó, hogy tudtál olvasni. Én már lassan nem is tudom, milyen élvezetből olvasni. De hátha egyszer, majd nagymama koromban.

Dóra,

Katika megygógyult már? Tejó? Nagyon gyorsan telik felétek is azidő.

geli08

Timci,

Atticy nagyon édes.

Kattic,

jobbulást. Okosbabázol?

Kazi,

köszi, remélem lessan csak kikecmergünk belőle.

Hajny,

Anna jobban van már? Először nálunk is vírusra gyanakodott a doki, de most bacira kapja az ab-t.

Bea,

Jól vagytok? Mennyi van még hátra?

Roz,

Eredmények? Mondtak már vmi biztatót a dokik?

geli08

Sziasztok!

Timci
egyre jobb pasid van,naon szép Attika.

Roz
tényleg,már rég írtál,hogy vagy?

Lili
ti jól vagytok?

Hajny

Kép
ágoston hajnalka

Sziasztok!

Lina
Hogy van LILI???

Geli
Most olvasom hogy jártatok :( Szegény Gergő. :( Jobban van már?

Hajny
4.11.-kor nem alszol? :shock: vagy dolgozol ma és ilyen korán kell kelned? Sikerült megkérdezni az ismerősödet?

Roz
MIZUJS Veletek???

SERIF
NAGYON sokat gondoltam Rád!!! ÍRJJJJJJJ mi volt? Milyen volt dolgozni? Mi volt Hannával?Egyébként Nagymami vigyázott rá?

Timci
Gyönyörű baba Atticy.

Pille????

KépKép
KépKép
nana09

Sziasztok!

Nagyon régen nem írtam, de Seriff mondta, hogy sokszor kérdezitek, mi van velünk, miért nem írok. Ennek csak az az oka, hogy "leállítottam" magam az internetről, mert nagyon sok időmet elvette, amit inkább olyan dolgokra fordíthattam volna, ami jobban kikapcsol és feltölt. Leona nem tűri, hogy nappal ideüljek, amikor meg este 9-10 körül elalszik inkább mást csinálok vagy lefekszek aludni.

Magunkról: Leona továbbra is cici- és anyabolond, sokkal jobban alszik már, de csak velem, velünk (nem bánom) és azért nem alussza még végig az éjszakát, de csak 1-2-szer ébred fel. Amúgy be nem áll a szája, a miértektől néha megőrülök (most is éppen). Mindig ott van, ahol én, de most már segít is sokat, főzni, teregetni, mosni, pakolni...Szobatisztasággal nagyon ügyes volt, tulajdonképpen nem is tettem érte semmit, egyszercsak magától az lett. Balesetek azért történnek még, főleg olyankor, mikor nem akarja miatta abbahagyni a játékot.

Pici Babánknak november elején kellene megszületnie, remélem, ott is marad addig, nem megy minden simán. Nem tudom, nem akarom tudni, hogy fiú vagy lány, meglepetés lesz. Róla nem is tudok többet írni.

Nem olvastam vissza, így nem is reagálok most semmire, e-mailjeimet néhány naponta megnézem, ott megtaláltok, ha időm engedi benézek majd ide is.

Kép

Kép

Kép
sygnum

Sziasztok :)

Most akad 1-2 percem de csak nagyon gyorsan pár sor :)
Kedden haza jöttünk mert Adrika szemüvege eltört és csináltatunk neki egy ujat és be kellett érte jönni nagyon sokat dolgoztuk sajnos még nincs vége holnap 100 liter paradicsom levet hozuk és azt rakjuk el aki kérdezte egyenkőre dokinál semmi új a vasam meg sem mozdul hajam már alig van reggelente csomókban van a párnán . Most beszéltem dokivel elmegyek az ortopédiára mert nagyon fájnak a térdeim könyökeim hátam ... a jövöhéten sem nagyon leszek hétfőm még Ágas , szülőértekezlet, adrikának szemészet bevállatam egy tortát is ... szóval zajlik az élet

seriff
nagyon kíváncsian várjuk milyen volt a tegnapi napod no meg persze Hannácskájé
:)

timi
nagyon cuku ez a kis krapek : )

Syg
gyönyörűek vagytok :) Leo kész hölgy és Te is nagyon csini vagy :)
Ha esetleg mégis vissza térnél a netezéshez nagyon örülnénk neked :)

geli
gergő jobban van ?

Lina
szegény Lili mi lehet ez a lázasodás ... :?: Ovit mikor kezdi rendessen ?
Nagyon szépen beszél Lili :) hihetetlen :) bezzeg Áki ... még mindig alig beszél ... de focit Ő is imádja :)

kazi
Hal :D Anyukám is a falra mászik tőle mikor apu otthon pucol halat .. szerencse hoyg nálunk senki nem szerti :D fujj de útálnám takarítani :roll:

Lili
jól vagytok ? Nem láttam hogy a héten irtál volna minden ok ?

bea
nézte az iwiw.-en a képeket olyan szépek vagytok :)
örülök hogy sikeül költözni :) vigyázz magatokra

juteszembe egy barátnőm is 1 hónappal hamarabb szült a héten 3600 !!! grammal születt meg a 6. babája !! nagyon kivan szegény mert császáros volt és a feje rettentően fáj a baba éjjel nappal vele van szopizik ügyessen :) Kicsit fáradt sajnos..

Kép

Kép

Kép
roz23

:oops: Koszonjuk a dicsereteket!Nagyon hejesek vagytok.
linacska-en attol felek meg,h.nehogy megharagudjon ram,h.en viszem arra a szornyu hejre. :cry: remelem valahogy csak megoldodik.De koszi a nyugatast. :wink:

Kép

Kép

Cs.K.T.
timcike81
Nagykőrös

csak gyor bekukk még doki előtt

Syg! Nagyon jó Rólatok hallani:gyönyörűek vagytok 3-ban:)

Timci! mennyit fejlődött Attici: nagyon szép kis pofis baba lett:)

Roz! Hogy bírod épp ésszel???? Nem kellene mindent magadra venni:amúgy is sok a 3 gyerek...100l parilé:hmmmmmmm
ki iszik annyit?

Nana! nekem ugye tavalyról sok kimardt: könnyen összeszokott Boti és Dani? Meddgi volt síros Boti(emlékszem elején nagyon kivoltál tőle)

Na lépek készülök:)
Majd este még idenézek
bepagabi

Sziasztok!

Syg
gratula a kis jövevényhez,nagyon szépek vagytok!Tod,nem lehet elégszer mondani,hallani.Gyere sürübben,ne csak fél évente egyszer. :lol: Jó hallani rólatok!

Roz
hát nem egy pihentetö életed van,lassan nem fogod már bírni,pihizni is kellene.

Nana
beszéltem Edittel,van anyagod?Akkor szombaton vinnék be neki egy kis darabot,ö meg megnézné mit tudna vele kezdeni és minta darabot csinálna neked.Milyen virágra gondoltál?Mikor talizhatunk,?Megbeszélnénk akkor.

Hajny

Kép
ágoston hajnalka

Ser
el is felejtettem megkérdezni,hogy telnek az elsö napok?Én alig találtam magamra,azt sem tudtam mihez kapjak.El volt úszva minden,át kellett szerveznem az egész napomat.Kitartás.

Hajny

Kép
ágoston hajnalka

Nana
ma 5-re mentem dolgozni,4-kor keltem,és amíg kajcsiztam benéztem ide.Írtam pár sort,és uzsgyi melózni.Amúgy 7 körül kelt Anna mostanában.

Hajny

Kép
ágoston hajnalka

Sziasztok!

syg: nagyon jó hallani rólatok végre! Te aztán nagyon csini kismami vagy! És Leona kész nagylány, nagyon szép! :lol:
Ez nagyon tettszik, hogy nem tudjátoka baba nemét, én is így fogom a 2.-at várni, ezt már eldöntöttük apával. Így sokkal varázslatosabb lesz a vége! :wink: :lol: Kíváncsi leszek h leonának öcsike vagy hugicája lesz! Amúgy megérzésed van? Mert én éreztem h fiam lesz 100%ig biztos voltam benne. :wink:

Timci: nagyon gyönyörű Atticy a képeken, látom megint kerekedett egy sort. :wink: :lol: Horgászat régen nekübk is ment sokat, most szombaton is kimentünk apával h éjszakain kint maradunk, erre volt eső, hazajöttünk én meg meg is betegedtem szal egyelőre horgászat ennyi, elég volti... :roll: :(
Oltástól ne félj, nem is fog rá emlékezni, meg nem is te adod be neki hanema doki...

hajny: köszi, aranyos vagy már jól vagyok. Most Jancsi beteg, tegnap óta, Uaz mint nekem volt, most meg attól félek h Janika is elkapta. Egyelőre semmi jele, de nemtom h holnapra lesz-e vmi... :roll:

Balim: képeket én is szívesen néznék az útról, örülök, h jól sikerült. :wink:

Lina: szegény Lili, Jobbulást neki!

Lili: hogy vagytok?

Ser: milyen volt az első napod? Hanna hogy bírta?

na megyek most csak ennyi... :roll:

KépKép
erszényes

erszényes-mi is kinnt voltunk horgászni a hétvégén,és úgy,h.kint is aludtunk :lol: 8) szombaton mentünk és vasárnap délbe j 8) öttünk is haza,mert elkezdet esni.igaz egész éjjel esett.Attila sátorban aludt,mi meg a kocsiba.A sátor persze beázott,ugyhogy sokat nem tudott pihenni,és mielött elkezdet volna esni,agyon martak a szunnyogok. :roll: Hát mi igy jártunk. :lol:
Sajnálom,h.megfáztál,remélem már jobban vagy.
Mindezek ellenére mi most hétvégén is megyünk halászni,de mostmár tősbe. 8)
Oltás?Hmm.aggodok érte,mert tudod,utálom ha sir,mert akkor nekem is kell.És a kis lábába fogja kapni,már most sajnálom.Ti beadatátok a nem kötelező oltásokat Janikának?Mert reklámozta a doki,h.van 2 oltás amit meg lehet venni,egyik 3 ezer valamennyi a másik 12 körül.Hasmenés-hasfájás,a másik meg agyhártyagyúladás ellen.Szerrintetek vegyük meg ezeket?Ti megvetétek?Csajok mit szoltok? :roll:

KépKép

Kép

Kép

Kép

Kép

Cs.K.T.
timcike81
Nagykőrös

Hajni

Én sem tudom holszedtem össze +++-es felfázást, évek óta nem volt! Egyik éjjel fáztam nyitott ablaknál, lehet, hogy az volt a bűnüs.
Kijöhetnétek ! Jövőhét hétfő vagy péntek délután?

Lina
De jó, hogy kicsit jobban van Lili ls már nem lázas! Nándinak volt 1 hónapja tokorgyulladása, pont ilyen tünetekkel, szedtünk 4 napig AB-t és elmúlt. + Sikerült nekem is elkapnom, így én is ettem AB-t. Lemásoltam újra a Play Alongot, ha megírod a címeteket pü-ben elküldöm vagy add meg anyudét és akkor elviszem.

Timi
Pici fiad nagyon szép! Mennyit fejlődött!

KépKép
kattic

Roz,
most szünet van az oviban, majd szeptember 3-tól megy rendesen, én szept. 10-től dolgozom. Jókor megyek vissza, hatalmas leépítések lesznek, az én igazgatóságom önállóan meg is szűnik, és az emberi erőforrás ágazat alá fog tartozni. Persze az összes kollegám elkezdett okoskodni, hogy még ilyen rosszkor visszajönni, és ki fognak rúgni.... csak bólogattam, ők nem tudják, hogy Lili engem 2008. dec. 20-ig véd. :D
Csak egytől félek, most helyileg nagyon jó helyen dolgozom, ha betesznek a belvárosba, az plusz fél óra utazás, az már gáz lenne.
Beszéd tényleg nagyon megy, nagyon ritkán van, hogy nem értem, mit akar mondani. Persze úgymond idegenek sokkal nehezebben értik, de azért szerintem már nem halna éhen:-)

Timci,
én beadattam Lilinek a meningococcus ellenit is, bárányhimlő ellenit is, meg most egyiket a pneumococcusból, ebből van még egy hátra, de egyikre sem emlékszem, hogy 3000 lett volna.
Bárányhimlős 6700, meningococcus 2*16000. Még valószínű a kullancs ellenit is megkapja Lili. Megy oviba, inkább legyen meg minden. Amúgy hidd el, nem fog rád haragudni. A végén te fogod vígasztalni, ez a lényeg.
Amúgy a kórházban, ahol nem volt kötelező, nem is voltam Lilivel, mikor szúrták. Ne lássa rajtam, hogy én nem szeretem, meg egyenesen frászba vagyok a szúrástól, ne ragasszam rá, mert ugye megérzi. A végén megvígasztaltam. Védőoltásnál meg próbáltam nagyon magabiztosnak lenni, hogy érezze, nincs semmi baj.

Kattic,
köszi. Amúgy most is a "béka" megy, nem mindig ugrál, van amikor nagyon, meg meg is áll, néha meg kevésbé. Lilinek amúgy már nincs baja, szedi az ab-t. Kicsit mérges vagyok, ha tegnap nem kell Pestre mennem, lehet, hogy el sem kellett volna kezdeni. Na mindegy.

Kismama találkozót szervezett a munkahelyem, tök jó volt, hasznos infókat hallottunk..., volt gyerekfelügyelet, olyan játszóházat rittyentettek az egyik tárgyalóból, hogy csak na :D
Délben az aulában volt állófogadásos ebéd, olyan ciki volt, néhány ott dolgozó pasi odapofátlankodott inni, meg kajálni, gondolom így szokták. Általában gondolom ez fel sem tűnik. Most mondták nekik, hogy ez egy kismama találkozó, szóval eléggé kitűnnek a sorból, és akkor az egyik mosolyogva eloldalgott, de azért még lenyúlt egy pogácsát. Annyira kicsinyes...

Syg,
jó rólatok hallani. Nagyon csinik vagytok. Leona igazi kis csajszis kislány, nemrég találkoztunk Robival meg Leoval, akkor is tele volt csattal a haja... :D :D

KépKép
KépKép
KépKép
linacska

Jól vagyunk, köszönjük, csak én is rájöttem, h. nem kellene itt ülnöm órákat, ezer felé megyek mindig a házban.... és így sincs rend. :shock: :? :lol: ...itt örökké pakolok. Vagy csak egy pakolási láz? ....ki tudja.

Most is csak ennyire jöttem, nem olvastam bele, ne haragudjatok, megyek összepakolok megint ezer mindent.

Syg, nagyon szépek vagytok! :) Én nem büszkélkedhetek csinosságommal.....majd teszek képet a pocakkomával rólam/rólunk. :) HA apa végre lefényképezne. :D
birolili

Sziasztok!

valószínűleg megcsíptem a hányós-hasmenéses vírust. :(

Visszaolvasás 0 :( csak Liliig jutottam ... én is ugyanígy vagyok ezzel, állandóan pakolok (2 gyerek után van mit) + vannak sokkal jobb dolgok mint a gép előtt ülni. :) főleg így nyáron. :)

Látom Seriffről továbbra sincs hír :( :shock: :(

Hajny
Neked akartam még írni, hogy ma jó lett volna talizni, de Isten ments hogy bárki elkapja tőlem.
Mikor vagy elérhető? A férjemet megkérném hogy vigye át az anyagot Neked és millllllliiiiooooo köszönet

KépKép
KépKép
nana09

Sziasztok!

Jól vagyunk! Nagyon kedvesek vagytok, h mind gondoltatok rám/ránk! Holnap próbálok jönni hosszabban, bővebben!

Kép
seriff

Sziasztok!

Ser
veled álmodtam az éjjel,azt mondtad nem bántad meg hogy visszamentél dolgozni,ilyesmik voltak az álomban.Örülök hogy jól vagytok!

Nana
mikor tom vinni az anyagot?

Kattic
hétfön,kedden,szerdán dolgozom,még nem tom,szeretnénk menni pár napra valahová apával,Annával.Az idén alig voltunk valahol.De lehet nem is lesz belöle megint semmi,mindig közbe jön valami,a fiai.

Hajny

Kép
ágoston hajnalka

linacska -en is a kulancsellenit be szeretnem adadtni neki,de az nem olyan surgos,be lehet azt adatni neki kesob is.Meglatjuk,h.mikor telik ra.Mert sajna egy fizubol nagyon meg kell gondolni,h.mit mire kolt az ember.Szerintem hamarosan meglesz ra a zse. 8)

kattic-koszi a bokot. :wink:
A tegnap kicsit nyugos lett az oltastol,de azon kivul,hala semi baj nem volt.Es kepzelejtek el,tegnap toltotte be a 2 honapot es azota atalussza az ejszakat.O ezzel jelzi nekunk,h.O mar nagyfiu. :lol: 8) Imadnivalo.

KépKép

Kép

Kép

Kép

Kép

Cs.K.T.
timcike81
Nagykőrös

Kattic
Nagyon boldog szülinapot kívánok,minden szépet és jót mára! :lol: :lol:

Hajny

Kép
ágoston hajnalka

Hajni!

Köszi szépen! Te aztán igazán figyelmes vagy!

KépKép
kattic

Sziasztok!

Timci! Gratula az átalváshoz(nem akarom elrontani az örömöd, de ez még változhat:nálunki is 5 éjjel átaludt most 2 óta megint kel:(
Oltás:ráér most úgyse mászik bele a kullancs

úgy látom a topicot átnevezhetjük:pakolunk egséz nap-nak:)
megyek mert én is pakolok már megint
bepagabi

kattic-mi is kivanunk sok boldog szuletesnapot es minden vagyad teljesuleset!

KépKép

Kép

Kép

Kép

Kép

Cs.K.T.
timcike81
Nagykőrös

Lányok, tényleg nagyon köszönöm, h mind érdeklődtetek,meg gondoltatok rám!
Most még próbálok visszaszokni,meg visszaidézni a memóriám hátsó bugyraiban lévő tudást, de azért már dolgoztam is.Szerencsére nagyon kedves kollégáim vannak,mindig lehet kitől kérdezni,ha elakadok!
És persze furcsa, h csak délután látom Hannát,onnantól viszont este 8-ig be sem jöttünk. :D Még azt hiszem nem nagyon fogja fel,h ez mindig így lesz,az még legalább egy hónap :) .

Egyszer telefonáltam csak(azért már nagyon sokszor töltött ott egész délutánokat Hanna), de akkor sem vette fel a férjem a telefont :evil: , Hanna a mamájánál volt, teljesen jól eltöltötték az időt, aztán apája is ment oda ebédelni, aztán vissza dolgozni,Hanna meg aludt,és ébredés után már hozták is,másik nap meg én mentem, tegnap pedig Apájával voltak kettecskén, úgyhogy amikor hazaértem, még vígan aludtak.... Szerencsére 2-ig, fél3-ig dolgozom csak. zerdától 3 napig meg anyukám jön majd. :D

Hajny, jól álmodtad nem bántam meg, jó egy picit máson is gondolkozni :wink: ! Hová mennétek? Annával minden ok? Cukiék jól vannak?Dolgozik már?

Kazi,milyen volt Miri "kirándulós" napja? Remélem, h enyém férjnek szébe jutok, és hoz nekem holnap hekket a Balcsiról!

Lili, sztem Te is csinos kismama vagy! Elmentünk a visegrádi szálloda mellett, tényleg szép!

Kattic, Boldog Szülinapot!

Timci, nagyon szép a kisfiad! Alvás meg:örülni kell minden átaludt éjszakának :wink: :D !

Lina, kiderült, h mi volt a láz oka?

Syg :D .

Roz, azért 1 hét vasszedéstől még ne várj csodákat, ha a vasraktárak is kiürültek,az kb fél év mire újra oké lesz! Csörrents meg, ha a térdeiddel elküldenek rtg-re, kicsit begyorsítjuk a folyamatot, h ne kelljen órákig várnod!

Nana, mikor lesz az esküvő? Szoktatok még uncsitesóhoz jönni,vagy most hagyjátok őket szervezkedni?

Geli,hogy vagytok? Pocak?Nyaralás?

Kép
seriff

Seriff,
igazán nem derült ki semmi, másnapra legalább már láthatóan piros volt a torka. Viszont előtte hajnaltól már nem volt lázas. Kapott ab-t, mert másnap nem tudtam visszavinni, hogy újra ránézzen a doki, két napot meg nem akart várni. Azóta szedi, semmi baja. Lehet, hogy akkor sem lenne, ha nem kezdjük el, de mivel anyunál volt Lili, nem akartam, hogy ott legyen gáz.

Ma voltunk ebédelni (du. fél 3-kor) a Tanyacsárdában, aztán mentünk apu telkére az M5-ön. Elöttünk 8 autóval elaludt egy szerb csajszi, neki a szalagkorlátnak, fejreállt, és azon kicsúszott a leállósávig. Még jó, hogy ott is volt szalagkorlát, és nem csúszott az árokba. Ilyenkor elgondolkodok, hogy 8 autó egy autópályán csak néhány másodpercet jelen....
Szláva rohant, de mire odaért már kihúzták a nőt, rögtön nézte, hogy a másik oldalon van-e valaki, de kiderült, hogy csak egyedül ült a kocsiban. Gyakorlatilag a fején lett egy sérülés, abból jött a vér rendesen, de ott a soban volt egy orvos is, aki rohant, ő átnézte, még csak el sem tört semmije.
Azért mekkora fejetlenség volt, azt sem tudták, hogy hívott-e valaki mentőt, úgyhogy gyorsan telcsiztem, de már tudták.
Persze sok hülye beállt a leállósávra, úgyhogy még a rendőr is alig tudott jönni. Na mindegy, de legalább a kajcsi finom volt!!! :D

Kattic,
sok boldog szülinapot kívánunk neked!

KépKép
KépKép
KépKép
linacska

Sziasztok!

Hajny
Ne haragudj. Valószínű szalmonellát sikerült megcsípnem. :(
Tegnap este már csak vergődtem az ágyban....
ráadásul Tagnap du.-án kölcsönkérte a férjem a telefonom és elvesztette.

Lina
Ez ijesztő és borzalmas. A körülményekhez képest óriási mázlista a csaj.
Akkor e szerint már jól van Lili? :)

Ser
Hurrá hogy írtál! :) pár napja írtam neked pü-t, de félbe kellett hagynom, de elmentettem :) ha befejeztem küldöm :wink:
Ma este is voltunk uncsitesóéknál, Dani ma ott is alszik :wink:

KépKép
KépKép
nana09

Lina! én is hallottam a karambolról a rádióban: mi holnap megyünk (apa megy a hungaroringre, mi meg tesózunk)

Seriff! Jó, hogy ilyen könnyen ment az első nap:)
Hanna máshol hogy alszik el? vagy ez a már nem gond?

Balim! Boldog névnapot Dominak!

JÓÉJT

a href="https://lilypie.com/">Lilypie
Gabi
bepagabi

Lina, ahan ezeket olvastam. Sosem tudjuk meg,h mi lett volna ha....
Nem tudom,olyan nehéz ez,mikor ab,mikor várunk még.....

Nana, várom a püdet nagyon!

Bepa, nem, a máshol alvással, ill. a nélkülem alvással eddig sem volt gond. velem sincs, csak cici nélkül tovább tart :D

Kép
seriff

Sziasztok!

Ser
örülök hogy minden a legnagyobb rendben van,belejössz gyorsan a melódiába.Olyan szívesen megyek én is azon a kevés napon!Megszokja Hanna,ö is megy nemsokára dolgozni,hisz neki az a munka.Ma megyek szandit venni Annának,elfelejtettem váltó cipöt venni neki ,a tavalyit kinötte.

Balim
Dominak boldog névnapot kívánunk mi is,ennyi nevet nehéz észben tartani,van aki raktároz.

Kattic
örülök ha jól esett,szeretek örömöt okozni másoknak.

Nana
naon sajnálom a telót,és föleg téged,gyors gyógyulást.Gyerekek nem kapták el?Remélem nem!

Lina
milyen alkalomból voltatok?Csak úgy?Az jó hely.Melyikben voltatok?Az út mellettiben,vagy a másikban,amihez földúton kell bemenni?

Kazi
hamarosan meglátogatjuk a párod a bicóboltban,és ha nem lesz túl sok a cucc amit venni kell a brinyómhoz akkor oké.Ha sok lesz,akkor kapok egy elektromos bicót.Melyiket válasszam?Azon filózok

Cukiék jól vannak,sokat játszóterezünk,nöl az Adri mint a gomba,és édes kislány.

Hajny

Kép
ágoston hajnalka

Hajny, találttál szandit? Hol nézted? Bár nem engem kérdeztél, de sztem inkább sima bicaj,mint az az elektromos izé.......

Nana, tényleg jobban vagy?

Kép
seriff

Sziasztok!

Ser
a Tesco
üzletsorán,a Sebastianoban vettem,le vannak értékelve a szandik.Kaptam olyat aminek az elején szív van kirakva kivekböl,épp az a jele a böliben.Nektek van jeletek?
Azért gondoltam elektromos bicóra,mert este 10-kor már elég fáradt vaok,és akkor jó lenne hazagurulni.Odafelé tekerném,mert hát azt is lehet.

Erszényes
hogy vagytok?Péntek szabad szerintem,Anna is itthon lesz,csütkön jön anyu,hozza vissza a takarítógépünket.

Hajny

Kép
ágoston hajnalka

Sziasztok!

Hazaértünk a Balcsiról, nagyon klassz volt minden. (Ill. már pénteken eljöttünk, csak Kiskőrösön töltöttük még a hétvégét. ) Volt fürdésre való meleg, meg kirándulós hűvös idő is. Férjjel kicsit kettesben is tudtunk lenni,pl. megmásztuk a Badacsonyt. Gyerekekkel meg a Veszprémi Állatkertben voltunk.

Köszi Florcsi névnapi köszöntéseket!

Lilypie Pregnancy tickers
pillle

Azt hiszem nem jót írtam,nem Leonárdo?A cipö bolt neve.

Pille
de jó lehetett nektek,én is szeretnék menni valahová a hétvégén!
Képeket is teszel majd?

Hajny

Kép
ágoston hajnalka

Hajny, még nincs jele Hannának, majd ha megyünk, de a pillangó(mint Flórának ha jól emlékszem) még szabad volt :D .
Tudom,melyik az a cipőbolt,mi is vettünk ott Hannának cipőt a múltkor, 1500 ft-ért, csak még picit nagy.

Pille, gondoltam Rátok! Reméltem,h maradt némi jó idő is! Hogy tetszett a lányoknak a Balcsi? Badacsony? Kisfaludy túráztatok? :wink:

Kép
seriff

Halihó!

Timci néha piviben is írogathatna...:(
encu

Vissza: Lakóhely szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?