Roz,
most szünet van az oviban, majd szeptember 3-tól megy rendesen, én szept. 10-től dolgozom. Jókor megyek vissza, hatalmas leépítések lesznek, az én igazgatóságom önállóan meg is szűnik, és az emberi erőforrás ágazat alá fog tartozni. Persze az összes kollegám elkezdett okoskodni, hogy még ilyen rosszkor visszajönni, és ki fognak rúgni.... csak bólogattam, ők nem tudják, hogy Lili engem 2008. dec. 20-ig véd.
Csak egytől félek, most helyileg nagyon jó helyen dolgozom, ha betesznek a belvárosba, az plusz fél óra utazás, az már gáz lenne.
Beszéd tényleg nagyon megy, nagyon ritkán van, hogy nem értem, mit akar mondani. Persze úgymond idegenek sokkal nehezebben értik, de azért szerintem már nem halna éhen:-)
Timci,
én beadattam Lilinek a meningococcus ellenit is, bárányhimlő ellenit is, meg most egyiket a pneumococcusból, ebből van még egy hátra, de egyikre sem emlékszem, hogy 3000 lett volna.
Bárányhimlős 6700, meningococcus 2*16000. Még valószínű a kullancs ellenit is megkapja Lili. Megy oviba, inkább legyen meg minden. Amúgy hidd el, nem fog rád haragudni. A végén te fogod vígasztalni, ez a lényeg.
Amúgy a kórházban, ahol nem volt kötelező, nem is voltam Lilivel, mikor szúrták. Ne lássa rajtam, hogy én nem szeretem, meg egyenesen frászba vagyok a szúrástól, ne ragasszam rá, mert ugye megérzi. A végén megvígasztaltam. Védőoltásnál meg próbáltam nagyon magabiztosnak lenni, hogy érezze, nincs semmi baj.
Kattic,
köszi. Amúgy most is a "béka" megy, nem mindig ugrál, van amikor nagyon, meg meg is áll, néha meg kevésbé. Lilinek amúgy már nincs baja, szedi az ab-t. Kicsit mérges vagyok, ha tegnap nem kell Pestre mennem, lehet, hogy el sem kellett volna kezdeni. Na mindegy.
Kismama találkozót szervezett a munkahelyem, tök jó volt, hasznos infókat hallottunk..., volt gyerekfelügyelet, olyan játszóházat rittyentettek az egyik tárgyalóból, hogy csak na
Délben az aulában volt állófogadásos ebéd, olyan ciki volt, néhány ott dolgozó pasi odapofátlankodott inni, meg kajálni, gondolom így szokták. Általában gondolom ez fel sem tűnik. Most mondták nekik, hogy ez egy kismama találkozó, szóval eléggé kitűnnek a sorból, és akkor az egyik mosolyogva eloldalgott, de azért még lenyúlt egy pogácsát. Annyira kicsinyes...
Syg,
jó rólatok hallani. Nagyon csinik vagytok. Leona igazi kis csajszis kislány, nemrég találkoztunk Robival meg Leoval, akkor is tele volt csattal a haja...