Sziasztok!
Én kívánok Mindenkinek kellemes húsvétot!
Vikics, Neked meg Boldog Születésnapot is!!!! ( tudom, hogy 19-én lesz csak, de elõre is
)
Számomra nagyon érthetõ Nándus viselkedése ( a játszótérre gondolok), hogy féltékeny Levire! Én, bár nem vagyok féltékeny a tesómra, nem esik túl jól, ha "lecserél" másra, tehát mással van én helyettem, szerintem Nándus is valahogy így érezhette!
Hát igen, képzelem, hogy sajnálhattad szegénykét
Ahogy írod, szerintem is jobban oda kéne rá filyelni, mint Levikére, egy kicsitt több bátorításra, biztatásra szorulna, amitõl szerintem Levi nem érezné magát "mellõzöttebbnek". Nálunk is hasonló lehetett a szitu, még régen, csak a mi szüleink nem figyeltek rá kellõen, pedig szerintem rám fért volna egy kis bátorítás a tesómhoz képest, aki jóval bátrabb, függetlenebb tõlem. Persze jó nehéz lehet, ha féltékenyek egymásra!
Egyébként ma szembesültünk az ikerség egyik legtipikusabb hátrányával!
Még pedig, hogy elmentünk a Giacomellibe ruhát venni, és mint legtöbbször ugyanaz tetszett meg! Csakhát persze, hogy egyetlen darab volt belõle, méretre! Na, jó nagy vitát levágtunk, mint mindig, hogy kié legyen, a tesóm nyert, mert õ látta meg elõször.
Már unom, de folyton az van, fõleg cipõnél, hogy nincs két megfelelõ darab!!
Ezek nem gondolnak az ikrekre???
Zsuzsi