Új privát üzeneted érkezett!

Lippa
18.20-ra van időpontunk,már nagyon várjuk :oops: :oops: :oops: majd péntek reggel megirom mi volt :P :P

Taptau
igen ez bosszantó,nekem is vannak ilyen kinntlévő könyveim :oops: :oops:

bibar

Lexi

Nagyon sokszor eszembe jutsz,remélem már minden ok,túl vagy rajta.

Bibi

Tündér a bébi! :lol:

Chesti

na végre,jól eltűntél! :D

Nyunyi

iszonyú ez a történet a barinődről!Hát majd írd meg mi történt. :cry:

Zsókuci drága! :lol:

javulgatok,szerintem már megmaradok... :lol: Hívlak majd csütin vagy pénteken és megbeszéljük hogy legyen....Puszika

Bibarci

HAJRÁ holnapra!!!!!!!!Hú de izgiiiiiiii

Kép
lukrécia

Kép
Kép
Kép

Bibarci és a kutyusai!!!!!!!!!!
Vendég

Kép

Az előbb kétszer ment el a kutyus!!Bocsi!!!!!!
Csak azért raktam fel ilyen későn,mert egész délelőtt szarakodott a gépünk!!!!!!!
Vendég

Nyunyi!
ez nem úszás,hanem jógás alapokon vizitorna!Nagyon jó!
Sajnálom a barátnődet!
Sharon!
A víz az egyetlen közeg,ahol nem fáj semmim!Ezért imádom!
Napcsi!
Én kúvára irigy vagyok,mert te elmész arra a nagyon jó LGT-re!Én is elmennék a helyedben megsúgom!
Chesti!
Annnnnnyira gyönyörű!
Taptau!
Hát a lánykák majd reszkethetnek!Apa büszkeségére!!!!
Bibarci!
Bocsi csak most lett jó a gépünk és csak reggel néztem mélt!
Bibike!
Édes a kis Bettina!
Lexi!!!
Remélem minden rendben volt!!!!!!!!!
Vendég

bibarci!
nincs mit!Máskor is!
Vendég

Látom mindenki pocakosodik szépen :lol:
Hajrá, hajrá!

Judit

jucicuki

Kép

ez a mai bálnaképem!!!!!!!
Vendég

Ezt a tesóm fotózta,de már szóltam neki,hogy az eredeti méretet nyomja át mélbe és akkor azt felteszem nektek!
Vendég

Sziasztok! Már megint nagyon régen írtam, de szoktalak olvasni benneteket, csak még most is a költözés, rendrakás fázisában vagyunk. Én már tökre várom a szombati topiktalit, most úgyis mindenki lelepleződik, ezért rakok fel magamról három ma készült képet. A kismamahormonok hatására nekiálltam barkácsolni (van saját kis fűrészem, fúróm, csavarkészletem és használom is) :)

Kép
már csak :lol: 100 nap van hátra
Kép
Így kezdődött a szerelés
Kép
és ez lett az eredmény

Kép
gombahölgy

Bibarci :lol: :lol:
Milyen szép nagy a pocid a " korodhoz" képest :shock: :D
Tök jó! :D
Kicsi Bokszolós Bibarcibébi! Aztán holnap megmutatni ám anyának, hogy mizu! :D :wink:

Benszike ne irigyelj, egyelőre nincs miért 8) :roll:
Még fontolás tárgya :oops:
tudod, nem tudom, hogy megéri e kifizetni a kemény ezreseket, úgy, hogy esetleg nem tudom élvezni a koncertet, mert az állás bizony egyre nehezebb. Pedig nincs is nagy pocim.
Annak idején a nyugatis koncerten is kinn voltam.
Egyedül. Gimnazistaként. :shock: 8)
Hát, már akkor sem voltam százas :oops: :P

Bibike :lol:
Nagyon kis édes a Betti baba :lol:
Várjuk a szüléstörit :wink:
No meg, hogy hogy telnek a mindennapok.

Lukrécia, tessék szépen tovább gyógyulgatni :wink:
Én erősen tervezem-szervezem, hogy ott legyek szombaton, de akkor tessék ám meggyógyulni, mert látni szeretnélek :wink:

KépKép
naposoldal

HALIHÓ!

Sajnos a szombati talin csak félig tudok részt venni, most derült ki, hogy a férjecském uncsitesójáék a Balcsira menet bejönnek hozzánk, még nem voltak nálunk mióta Jázmin megszületett. Mi már voltunk náluk, de ők kicsit nehezebben mozognak két gyerkőccel és most nyaralni mennek és útba esünk nekik. Szóval illene kicsit itthon is lennünk ha már jönnek, úgyhogy kb. délig tudunk maradni.

Addig is 1 kép, a csajsziról Kép

Kép
Kép
zuzmó

Benszi
szép a méret :P :P :P

Napcsi
de drága vagy :P :P én is ezt mondogatom a kis bokszolosnak :P :P hát szombaton mindenképpen gyere :oops: :oops: olyan jó lenne megismerni :P

Gombahölgy
már csak 100 nap?még emlékszem a bmc ben mikor sorban álltunk,én fagyisra várva,te pedig az elsö uh ra várva nagyon idegesen :P :P szép a pocid,irhatnál gyakrabban is :P

bibar

Kismamik!!!

Nem szeretnék panaszt hallani,hogy mekkora bálnák vagytok!!Mindenki szép kis formás,büszkék lehettek magatokra!!

Zuzmo,Bibike
Nagyon édik a babók!

Napcsi
Bárhogyan is döntesz nagyon vigyázzatok magatokra!!!
gabicsibe

Kismamik!!!

Annyit tudok barátnémékról,hogy elvileg genetikai rendelenesség!!!De én nem értem,hogy nem tutta a doki észre venni!!!Mint írtam mostanába ,akár hányszor uh -volt nem nézte át rendesen öket ,mert macerás!!!! :shock: :shock: :shock: Montam barátnémnak szóljon rá,de nem mert! :( Sajnos!!!

Most mennem kel ki9smamik!Vigyázzatok magatokra meg a pocakotokra!!!!!!!!! :wink:

Kép
nyunyi82
Békéscsaba

Napcsi

igenis,igyekszem!Még soha ennyit nem kúráltam magam egy megfázás miatt! :lol:

Gomba

de jóóóó kis pocid lett már!Tök jót ügyködtél!!!

Bibarci

Anyukám,jól kigömbölyödtél két hét alatt!!!! :lol: Asztahétmeganyócát! :lol:

Gabi

de jó,hogy mindig írsz.Hova mentek végül nyaralni?Szicília?Kár hogy nem jössz a talira!

Lexivel
mi lehet?Biztos már túl van rajta.

Kép
lukrécia

Nyunyi

hát ez elég érdekes...... :evil: :evil: :evil:

Kép
lukrécia

Benszike

Excuse me..... :oops: Most látom hogy magácskáról is készült kép.... :oops: Csak olyan pici,de azért széééép....

Kép
lukrécia

Lukrécia

Igen,Szicilia!Péntek kora reggel indulunk.Sajnálom én is,hogy nem tudok menni,főleg hogy ott lesztek a szomszédunkba!(párom is oda járt :D )
gabicsibe

Végre megérkeztél. Annyit vártalak, hogy még végiggondolni is hosszú. Most pedig itt vagy és alig tudom elhinni, hogy teljesült az álmom, hogy mindig itt leszel velem, hogy belőlem lettél, és általam létezel. Én pedig Teáltalad.

Nem tudtam mi a tökéletes boldogság, míg a karomba nem vettelek.

Nem tudtam mi a féltés, míg nem aggódtam miattad.

Nem tudtam mi a fájdalom, amíg fájdalmadat át nem éltem.

Te kicsi, bölcs tanítómester! Olyan csöpp vagy, még szólni sem tudsz, de már mi mindenre megtanítottál - és még mennyi mindenre fogsz! Cserébe én is megtanítalak arra a jó néhány, Isten igazából lényegtelen dologra, amit még nem tudsz, de jól jön az életben maradáshoz...

Minden idegszálammal azon vagyok, hogy ébrenléted minden pillanatát megszépítsem - cserébe értelmet adsz életem minden pillanatának.

Álmodat még éber álmomban is őrzöm, mialatt Veled álmodom.

Még csak két hete létezel, de mintha az idők kezdetétől ismernélek.

Ahogyan megérintelek, táplállak, ringatlak, hatalmába kerít az ismerős érzés.

Mintha mindezt valahol, valaha már átéltem volna...

Talán édesanyám érintései, mozdulatai és dallamos hangja szakad fel a tudatom legmélyéről, és újra átélem annak a kis lénynek az érzéseit, aki valaha voltam. Aki most Te vagy.

Eddig a magam ura voltam, de egy csapásra pici kezedbe vetted az életemet - és én boldogan vetem alá magam az uralmadnak a nap és az éjszaka minden percében.

Érkezésed édesanyává avatott, ami a legcsodálatosabb felavatás a Földön: anya lettem és az is maradok, amíg kilehelem a lelkem.

Kép
bibike27

Bibike:
Gratulálok a kiscsajhoz, gyönyörű.
Bibar, Benszi, Gombahölgy:
Nem semmi pocótok van.
Zuzmó:Nagyon szép nagy már a lánykád, gratulálok!
Juci:Ne haragudj, hogy elfelejtettelek felköszönteni, de még azt hiszem benne vagyok a 8 napban. :) Szóval BOLDOG NÉVNAPOT!
Kép
Vendég

köszi lányok a pocak dicsit :P :P

Bibike
most jót bögtem azon amit irtál,annyira szép :P :P és annyira jó neked hogy már ott van veled a várva-várt :P :P

bibar

Chesti, Zuzmó, Bibike,

nagyon kis édesek a csajszik!!! Elsőre én is leányzót szeretnék, aztán majd meglátjuk hogyan alakul. Persze a lényeg úgyis az, hogy egészséges legyen. :D

Lexike,

csomószor eszemben vagy. Mi a helyzet? Olyan jó lenne már hallani rólad!

Estrella, Bibar, Benszi, Gomba,

annyira jók a pocifotók!!! Mindenkié egy kicsit másmilyen, de mindenkié egy kis csodát (vagy kettőt :D ) rejteget, és ez annyira jó dolog. Számomra még mindig totál hihetetlen, hogy hamarosan az én pocim is elkezd nőni... :roll: Persze már most is érzem a ruháimon, hogy feszülnek, és az alapos szemlélődő, nomeg az aki már tudja, hogy babát várok, az látja is rajtam. A legfurcsább az, hogy Bibarci csak kb. két héttel van előttem, és milyen szépen kerekedik. Akkor lehet, hogy 2 hét múlva már én is??? :D

Gabicsibe,

jó utat, és jó pihenést nektek előre is! Egy igazán kikapcsoló nyaralás sok problémára gyógyír lehet... Szicília miatt meg külön - topiknyelven szólva - irigybirigy vagyok!! :D :D :D

Nyunyi,

sajnálom a barátnődet... Nekem is van egy barátnőm, aki hármasikreket szült tavaly, de ő csak a 30. hétig húzta, és a legkisebb 900g-mal született... Azóta szerencsére minden jól vannak, de emlékszem, hogy sokáig nagyon féltek ők is... Állj a barátnőd mellett, segíts neki, amiben csak lehet, és szépen lassan majd beletörődnek ebbe a szörnyűségbe. Meg aztán ott van a másik két egészséges babóca! Ez a fontos! Ahhoz meg, amit az orvosa mondott, hogy macerás mindhármat megnézni uh-val, inkább nem is fűzök hozzá semmit, mert úgyis kimoderálnák innen....

Kép

Kép
mamm

Mamm!

Egyet értek veled!!!! :) És köszönöm neked is!!! :cry:

Bibike!

Gyönyörű kisbabádhoz,GRATULÁLOK!!!!És amit írtál!!!!!!!!!!!!!!!!!!Megsírattál vele!!!!Én is igy éreztem amikor a kisfiam megszületett!!!!!!!

Lányok nagyon tutik a pocis képek!!!!!!!!!!!!!!!!! :wink:

Mára elköszönök,tőlletek Kicsi mamik!!!Jóccakát nektek!!!!!

:wink:

Kép
nyunyi82
Békéscsaba

Gabicsibém!

Kívánok nektek nagyon-nagyon jó kikapcsolódást, és csodás napokat Szicíliában :wink:

Azt nagyon sajnálom, hogy most nem jössz topiktalizni :roll: :cry:
Olyan jó lett volna megint látni téged, rég volt már, mikor találkoztunk. No nem baj, majd legközelebb, jó?

KépKép
naposoldal

Estrella, köszönöm szépen!

Judit

jucicuki

Sziasztok,

TALI: van még két szabad hely az autómban, úgyhogy aki erről a környékről jön (XVIII.kerben lakom, de a környező kerületek természetesen még beleférnek :D), szívesen elviszem!!! Jelezzétek nyugodtan. Ja, és persze hozom is :wink:

Chesti drága,
Puszi Neked!!! :D Tündéri Niki a képeken!! Nekem a második a nyerő :wink:

Napcsi,
Szerintem se menjél az LGT-re… Tudom, hogy nagyon szeretnél, de azért egy koncert tényleg nem annyira kismami-barát környezet :wink:
Aztán ügyesen tervezz-szervezz szombatra, mert ott a helyed a talin!!! :D:D

Bibike,
Nagyon kis cukor Betti baba :D:D:D
Én is megkönnyeztem soraidat :oops:

Estrella,
Láttam a másik topikban a pocidat! Nagyon szép!! Csini kismami vagy!!!! :D

Taptau,
Örülök, hogy Máté meggyógyult! Akkor hatott a gyógypuszim :wink:

Bibar,
Nagyon csini vagy a képen, és a poci határozottan sokat nőtt, az utolsó kép óta :D:D A kutyik pedig tüneményesek!!!!! :D:D:D

Benszi,
Teee, nagyon csini vagy!! Ne bálnázd magad :wink: :lol: Szép pociméret már most!!!

Gomba,
De jó, hogy jelentkeztél! :D:D Nagyon szép nagy pocid van!!! És látszik rajtad, hogy boldog kismami vagy!!! :D:D:D
Ja, és nagyon ügyes vagy, hogy ilyet tudsz barkácsolni. Bele sem merek gondolni, hogy mi történik, ha én látok ilyennek neki :shock: :wink:

Zuzmó,
A lényeg, hogy ott leszel! :D Nagyon kis tündér Jázmin kisasszony!! :D:D

Lexi??????

Puszi mindenkinek!

Kép

Kép
zsókuci

Szép Jó reggelt Kismamik!!!!!!!

Lexikéről,még mindig semmi hír??????????????? :( :roll:

Kép
nyunyi82
Békéscsaba

Brigiről tudtok valamit?
Vendég

Estrella!

Én amit tudok..,hogy Brigii jól van ,de már nem engedik ki őket a kórházból már csak a kiscsajszikkal!Remélem hamarosan jó hírt hallunk!

Zsebibaba74
zsebibaba74

MOST SZOMBAT!!!!!!!

TESTVÉR TOPICOSAINK, HA OLVASTOK GYERTEK TI IS!

Kép
Kép Kép
Kép

chesti

Sziasztok!

Mamik remélem tudtok valami jo tanácsot adni nekünk!
Az én drágám nem 3 óránkén eszik hanem 1- 2 óránként, és 5-10 perc után bealszik nem lehet felkelteni, na most tegnap nagyon nagyon fájt a pocija este, már együtt sirtunk, és végül bevittük az ügyeletre meg szélcsövezték, és azt mondták hogy biztos azért mert nem 3 óránkén adom neki a cicit, de könyörgöm ha nem adom neki akkor nagyon sir és folyamatosan keresi, és eszi a nyakam!
Mit csináljunk?

Kép
bibike27

Bibike Én nem tudok segíteni, mert a Niki ugyanez volt. :(
Azzal a különbséggel, hogy ő nem 10 percet cicizett, hanem 2 órát is a cicin volt, mert ha elvettem tőle sírt.
Hogy etessem így 3 óránként? :shock: Néha úgy éreztem véget nem érő cicimaraton van.
Poci fájás hhááátt, én csak azt tudom ajánlani, hogy Te igyál édeskömény teát, tejjel keresztül neki is jut, és nagyon figyelj oda az étkezédsedre.
Szoptatás úgy, hogy a fejecskéje feljebb legyen, mint a pocija.
Ez jutott most hirtelen eszembe. Nálunk 3 hónapos kora után lassan elmúlt a pocifájás.

chesti

Gomba!
Szép nagy a pocid és jó a konyhai cucc!
Bibike!
Megsirattál!
Zuzmó!
Édes a csaj!
Gabicsibe!
Jó utat és boldog szülinapot!
Lukrécia!
Itt a nagyobb fotó!
Estrella,Lukrécia,Mamm!
Köszi a képdícsérőt!
Napcsi!
Takaróval a fűben fekve kiváló az LGT!!!!

Kép
Vendég

Sziasztok!

Unokatesóm átküldte a képet amit papíron festett mintának a falhoz, ideteszem, hogy irigykedjetek :lol: vasárnap jön, elvileg szerdára készen lesz

Kép csajok fala

jucicuki

LEXI :?: :?: :?: :?:

jucicuki

Bibike!! :)

Kitartás, mi is voltunk az ügyeleten anno...Greap Water, Infacol...ezeket érdemes kipróbálni...

És mi is sírtunk együtt....

:)

Puszi ám Mindenkinek!!!

:)
mot

Zsókucim!

Nem tudom, mi lesz az útvonalad a tali helyszínéhez, de ha a 20. kerületet érintitek, akkor egy odaútra egy helyet én is igénybe vennék, ha még szabad.
Vissza már nem hiszem, mert én is előbb el kell pályázzak, ha minden igaz.

Lányok, én már olyan jókat mulatok az LGT pro és kontrán :lol: :P
De lehet, hogy inkább elmegyek a János szülésfelkészítőjére ( bár nem ott fogok szülni ), és útközben a villamoson LGT-t hallgatok a discman-ben :lol: :lol:

KépKép
naposoldal

Bibar már nemsokára láthatjátok Kicsi Bibart :D .Reméljük nem lesz szégyenlős :wink: !Nagyon-nagyon csini vagy,tényleg jó nagy a pocakod a korodhoz képest :o.Kutyik tüneményesek :) !

Benszi jó sokat nőttek a skacok megint,nagyon szép a pocid :wink: !

Gomba neked is milyen formás a pocakod :o .Nagyon ügyeset kreáltál a konyhába :wink: .

Napcsi ügyes legyél a szervezésben,mert várunk ám a talira :wink: !

Zuzmó nagyon édes Jázmin baba és milyen sokat nőtt.A lényeg,hogy ott lesztek a talin!

Gabi nagyon-nagyon jó pihenést kívánok Nektek,érezzétek nagyon jól Magatokat.Aztán majd várunk a képekkel és élménybeszámolóval :wink: !

Nyunyi ilyet még nem is hallottam :shock: :evil: .Szörnyű!

Bibike nagyon szép volt amit írtál!Hasfájásra próbáltátok már az Infacolt vagy a Gripp Watert(lehet,hogy nem így kell írni),vagy van állítólag homeós bogyó is ami jó rá.Próbáltál esetleg vizet adni Neki a köztes időben?

Chesti szombatra műanyag poharat vigyünk,vagy lesz?Én hozok pogit meg valami édeset és üdítőt ha jó!Már teljesen bevagyok sózva :D !

Juci ez gyönyörű,nagyon ügyes unokatesód van :o !

Lexi :?: :?: :?:

lippa

Napcsi,

Küldtem privit!

Puszi!

Kép

Kép
zsókuci

Sziazstok Kicsi mamik!!!

Voltam babalesőben!!!Mutatom a képeket!!!!!!!!!!! Kép Bíborka!!!!!!!!!

Kicsifiú Kép Hunorka!!!!!!!!!!!

Édes Kis babácskák!!!!!!!!!!!!! :wink:

Lexikéről nem tudtok semmit??????????????? :roll: :roll: :roll:

Benszike!Tuti kép!!!
Jucicuki!Szép festés!!!!Nekünk a szomszéd srác csinál ilyen szépeket!Majd ha meg van az új házunk akkor kifestetem a gyerekszobát én is!

Kép
nyunyi82
Békéscsaba

Juci háát ééénn irigy-birigy :lol: :lol: Csodaszép lesz a lányok szobája. :)

Nyunyi éddesek a kis törpök. :) Remélem barinőd mihamarabb feldolgozza a történteket.

Lippa drága, Én is veszek holnap műanyag poharat meg tányérat, de jobb ha Te is hozol, ha tudsz. :) Plussz viszek kajót, meg üccsit. :lol:

Benszi, Gomba, Bibar éddeesek a hatalmas pocik. :)
Élőben is jó lesz látni.
Gomba jót vidultam, hogy szerelgetsz. Fészekrakó ösztön indul. :)

Taptau akkor jössz velem? :lol:

Na, csajszi hhhíííívvv :lol: :lol: Puszi mindenkinek. :)

TALIRA Aki tud hozzon magával üditőt, a folyadék az fontos. :)

chesti

Chesti!

Köszike!!!Kicsi manokák!!! :wink:

Kép
nyunyi82
Békéscsaba

Sziasztok!

Hosszú hétvégén voltunk a nagyszülőknél, most olvastam vissza.
Lexi
Remélem minden rendben veled és kicsi törpéddel is.
Taptau
Húú milyen nagy a fiad már. Helyes kiskrapek az biztos. :D
Bibike
Milán sem 3 óránként evett, hanem eleinte másfél- kétóránként. Nem tudom, anno ki találta ki, hogy minden gyereknek 3 óránként kell enni, és punktum, de szerintem jó nagy h...e volt. :twisted: Egyébként úgy tudom, hogy ez 3 óra a tápszerre vonatkozóan jött, mert az nehezebben emésztődik, míg az anyatej 1-2 óra alatt. Szóval szerintem azzal semmi baj nincs, hogy gyakrabban eszik a babód, ez az ő igénye. Én sem teát, sem vizet nem adtam neki. Nem húztam ezzel az időt, ha éhes volt megszoptattam, és így annyi tej termelődött, amennyi neki kellett. Ha a szélcsövezéskor sok levegő jött, akkor valószínűleg vagy sok levegőt nyel a baba, vagy csak az anyatej „elejét” szopizza le, az meg puffasztja. Próbáld meg , amit a Chesti is írt, hogy a baba feje magasabban legyen szopikor, és büfiztesd meg mindig. Mondjuk ez nálunk sem volt egyszerű, mert Milán is bealudt a cicin, így nem igen büfizett. Az 5-10 percet egy mellből szopizza? Amit még esetleg kipróbálhatsz: Ha rövid ideig szopik a baba, akkor lehet, hogy csak az elejét eszi a tejnek(asszem ezt már írtam feljebb)esetleg a hígabb elejét fejd le, és csak utána tedd mellre a babát. Ha már van hasfájás: én masszíroztam a pocit, hogy a szelek könnyebben távozzanak, hason fekve ringattam(tigris a fán pozíció), és nappal hasra tettem le aludni. Ezen módszerekkel jókat pukizott,és elmúlt a hasfájás. Ha ez nem elég vannak a többiek által javasolt szerek infacol, homeós bogyó vagy hogy te iszol teát stb. Nekünk szerencsénk volt, mert ezekre nem volt szükség. Kb másfél-két hónaposan el is múlt. Esetleg figyeld meg, hogy bizonyos ételek, amiket te eszel, nem befolyásolják-e az ő közérzetét. Ha találsz ilyet, hagyd ki egy kicsit az étrendedből.
Nyunyi
Üdv itt, szorítok neked, hogy baba legyen a pocidban. :lol:
Lippa
Még mindig tündériek a csajok. :D

Magunkról csak röviden. Van négy fog, és egyre több anyát akarok, de azonnal, és már két kézzel nyúl felém, hogy vegyem át, és csak nálam nyugszik meg. Kis gézengúz már majdnem mászik, kedvenc játékszere (lenne, ha hagynánk :lol: ) az összes kábel. Meglátja és pikk-pakk elevickél hozzá.
Na és pár kép
Kép Kép Kép Kép Kép
Hát csajok, már csak kettőt kell aludni és találkozunk. :lol: Már nagyon kíváncsi vagyok mindenkire és a gyerkőcökre is élőben.
Addig is vigyázzatok magatokra.

Kép

Kép
agnese

Bibike!

Nekünk is volt ilyen, bár nem vészesen sokáig é inkánn csak délután. Az, hogy keresi a cicit reflex is lehet, hiszen ha jól van lakva és megérinted az arcát akkor is tátikázik. De persze sosem tudhatjuk, hogy éhes-e vagy sem. Ha van mérlegetetek, jól jöhet. Mi mondjuk kb. kétszer mértük, utánna a csajszira hagyatkoztunk, hogyan érzi magát. Az Infacolt mi is használtuk, azt már adhatod neki, de a GripWaterral még várnotok kell. Megpróbálhatsz egy kis tornát is, ha a hátán fekszik told fel a lábát, hogy egy kicsit meggörbüljön. Gondolj arra, ha mensikor fáj neked is jól esik, ha összegömbölyödsz kicsit. Ami szintén jó szerintem az alkarra fektetés. Apa talán jobban bírja, a lényeg, hogy az alkaron legyen hason a baba, keze-lába kétoldalt lelógjon, popsi a tenyérban. Mint a macska az ágon. Próbáljátok ki, ha nagyon nyűgös, nekünk használt!

Sok szerencsét és kitartás, gyorsan túl lesztek rajta!

Kép
Kép
zuzmó

De jó, Zsókuci :lol:

Köszönöm szépen :lol:

Gica, mizujs? Ugye jössz szombaton??
Mondd csak, olvastad már az Egyből ketten című könyvet?
Valamikor -ha jól emlékszem- Juci reklámozta itt. Nekem is megvan, még régről, elvinném neked :wink:

Lexi?????

Agnese :lol:
Milán mindig megnevettet a huncut pofijával :D

Húú Bibarci, nemsokára tudni fogod... :wink:

Lukrécia, hogy vagy?

KépKép
naposoldal

Sziasztok

Köszönöm szépen mindenkinek a tanácsokat, nagyon aranyosak vagytok!! :lol:
Az infacolt azt adom neki , ma elöször hasra tettem le aludni , és tök jot aludt igy!Volt ma a doki néni is , cicizés közben folyamatosan ébreszgettük, az elsö bealvásnál csak 30-at evett, de mérés után belehuzott és lement a 90. :lol:
Most pedig 110-et :lol: .
Gondolom az lehetett a baj hogy keveset evett bealudt , és én ugy gondoltam hogy biztos elég volt neki és hagytam aludni.
Jaj remélem hogy rájöttünk hogy mi volt a baj! :roll:
Köszönöm mégegyszer nektek! Puszi

Kép
bibike27

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?