Dimet! Sok szeretettel gratulálok Zsuzsikádhoz!!
Remélem szép szülésélménnyel térsz vissza közénk, ezért nagyon szorítok.
Bemegy valaki őt meglátogatni??
(Lehetett valami a levegőben éjszaka, mert nekem is 1 órakor elkezdett fájni a hasam és hajnalra meg is jött. De érhetetlen számomra, hogy egy spontán, pé-s mensinek miért kell ilyen rosszulléttel járnia.
Most is befigyelt egy Analgaticum Forte kúp.
Pedig nem gondolnám hogy nyápic vagyok.)
Bogika nevében köszönjük a jókívánságokat. Anyja-apja igazán összekaphatná magát, még a múlt héten kinéztük neki a homokozót, de még mindig nincs megvéve.
Szégyellem is magam, de mindjárt szétesek.
Monee rákérdeztél mi volt a baja: féloldali spasticus (feszes) izomzat. 3 hónaposan a bal kezét ki se tudta nyitni, hason fekvésből leesett a feje. Nekem már olyan kikupálódottnak látszik mostanra, de tegnap a babanapköziben az első beszoktatáson voltunk, és kifele menve egy kézen vezetve sétáltattam. Hát az óvónéninek egyből feltűnt, hogy "de furcsán lépeget a kislány". Jaj, ne.
Attól félek, hogy ennek nyoma marad. Mindegy, igyekszem nem parázni, amit tudtunk megtettünk. Azt tudom hogy 10% eltérés megmarad a két oldala között és nyilván tesiórán nem fog ötöst kapni.
Anyooka, nekem is csakis terhesen volt cicitudatom
, bár most ebben a ciklusban mintha lett volna egy kis diszkomfort érzés féle, izomlázszerű nagyon enyhén, de nem feszülés.