Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok!

Monácska!!!!
Iszonyúan boldog vagyok, h újra itt vagy!!!! És szeretném neked valahogy meghálálni az időpontot, mert neked köszönhetem, h végre jó úton haladok!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Dimet!
Remélem, h megvan már a babócátok, mert x-be tett ujjakkal nem tudok gépelni.... és talán a főnököm is furán nézne rám.... :lol:
Félre téve a viccet: nagyon jó hír, h babóca önhatalmúlag eldöntötte, h mikorakar jönni :wink:

babszika

Ne csináld Babszika!!! Ez a legkevesebb!!!

Örülök, ha segíthettem, pláne, ahogy elolvastam az eredményeidet, amitől gond nélkül majd elájultam...... :shock: Utcsó pillanatban kerültél remek helyre!!!
Ennyi!
Vendég

Az eredményeim sztem is önmagukért beszélnek.
De azért ne ájulj el!!!! :lol:

babszika

Tényleg!
Az létezhet, h most a met miatt meghosszabbodik a ciklusom??
Mert tegnap vagy ma meg kellene jönnie, de sztem nem fog.... sőt, sztem még elég sok időm van :?

És egyébkétn én sem vagyok kevésbé éhes tőle.... :shock:

babszika

Monee!
Összekeversz minket?? :lol:
Na figyi!
Babszika = azzal a kis rózsaszín "mötyösz"-szel, aki kicsit őrült. :wink:

babszika

BOGInak nagyon sok boldog névnapot kívánok!!!! Kép Kép Kép
kandi72
Budapest III. kerület

Boginak nagyon boldog névnapot kívánok!

Kép

Kép

Kép
anyoooka

Dimet hajrá!!!!!!!!!!!!!!!Gondolok rád és KisZsére!!!!!!!

Mona, hol a tickered?????????????
Vendég

Kép

Dimet, remélem, hogy már túl vagy egy gyors, könnyű szülésen és azóta boldogan babázol kicsi Zsuzsival!

Charlott :(

Mamint, gratula a pé-hez! :lol: Ezek szerint a másik petefészked is ébredezik! :wink:

A hőm még mindig 36,9, ennek örömére ma - 11. dpo - teszteltem egy csont negatívat... Sebaj, közeledik a szeptember és a MÁGUS!

Lányok, egy kérdés! Múlt héten Tűű mikor megnézte a leleteimet és hogy volt pé is, azt kérdezte, hogy cicifeszülés nem volt-e. Mondtam hogy nem és ennyiben is maradt a dolog, de NEM TUDOM HOGY MI A JÓ?! Ha feszül vagy ha nem?! Miért kell(ene) feszülnie?! nekem eddig csak akkor volt "cicitudatom" amikor terhes voltam... Ti mit tudtok erről?!

Pusszancs mindenkinek!

Kép

Kép
anyoooka

Sziasztok!

Utolsó beugrás mielőtt mennénk.

Lona!

Átutaltam a lét, nekem is megjött a csomag.
Remélem hamarosan használhatom is őket! :wink:
Nagyon szépen köszönöm! :D

Kellemes hetet Nektek!
Nekem ma van pé-m valszeg, de nekünk valahogy PONT ILYENKOR nem megy az együttlét. Fene tudja miért... :(

Monee

Monee

Lilypie Kids Birthday tickers
Lilypie First Birthday tickers
monee85
Chorley, Egyesult Kiralysag

bettica: megjött a csomagod? Vagy hozzak neked is egy pár tesztet 200-ért? Légyszi írj.
vicky79
Budapest III. kerület

Vicky: Köszi, de remélem, hogy ma vagy holnap már befut az a fránya boríték. Türelmetlen vagyok holnap tesztelni akarok... :) Szóval most egyenlőre nem kérek, de azért köszönöm a felajánlást, nagyon aranyos vagy!

Ja, egyébként a leírást a 10-es hcg teszthez letöltöttem, ha kéri vki szívesen átküldöm neki....

BOGI: Boldog Névnapot!!!! Norka: Pusszansd meg helyettem is ;)

Kép

Kép
bettica

Bogikának boldog névnapot!
vicky79
Budapest III. kerület

Zsizsik, "látlak" :wink: :lol: Van valami híred Dimetről?!

Kép

Kép
anyoooka

Kép
Vendég

Dimetről tud valaki valamit????
Vendég

Sziasztok!

Bocsi, csak most kerültem babanet közelbe.
Szóval Dimet sms-e reggel 6h23-kor:

Megszülettem 3110 grammal és 51 cm-rel! Gyorsak voltunk, mindenki jól van.

:D :D :lol: :lol:

Pusz,

Gy**
jokaliza

Bettica,
mára szerencsére nem lázas Lili, de piros a torka. Majd kíváncsi leszek, hogy ébred az alvásból. De szerencsére nem a hugyúti, mert megint egy hét kórházhoz nem lett volna túl sok kedvem...

KépKép
KépKép
KépKép
linacska

Dimet, gratulálok! Sok boldogságot nektek! Kis Zsuzsinak pedig hosszú, boldog életet!

Kép

Kép

Kép
anyoooka

Nagyon nagy gratula Dimetnek Kiszséhez és a gyors szüléshez!!!!!! És persze a párjának is!!!!!
Kíváncsi vagyok, h. a doki beért-e????? :twisted:

Norka! Boldog névnapot Boginak!!!!!!
Örülök, h. ennyire hatásos volt a torna!!!!! :D

rambóka

Dimet gratulálok! Anyuka lettél! :D :D
Jó egészséget hosszú életet és sok örömöt nektek!!!!

Norka Boginak boldog névnapot!
Nagyon ügyes leányzó és örülök,hogy minden rendben!

Pusssz!
Vendég

Dimet
Gratulálok!nagyon sok boldogságot,egészséget kívánnok a kicsihez.
Tényleg gyorsak voltatok!!! :lol:

Boginak Boldog Névnapot!
Puszi neki!
Vendég

DIMET: HATALMAS GRATULA MINDKETTŐTÖKNEK! KISZSÉ NEKED PEDIG NAGYON BOLDOG, EGÉSZSÉGES, HOSSZÚ ÉLETET KÍVÁNOK!

Kép

Kép
bettica

[color=red]Drága Dimet!

Isten éltesse a kicsidet itt minálunk!! Gratulálok Nektek, nagyon ügyes voltál!!!!! Legyetek nagyon nagyon boldogok!![/color]
Vendég

DIMET NAGY GRATULA A KISBABÓHOZ!!!!!!!!!!!KISZSÉ NEKED MEG HOSSZÚ, BOLDOG, EGÉSZSÉGES ÉLETET KÍVÁNOK!
Vendég

Kép
Vendég

Dimet! Nagyon sok boldogságot és egészséget kívánok az egész családnak!

Kép
vicky79
Budapest III. kerület

Sziasztok!

nincs valakinek felesleges metforminja megvenném!
segítsetek!

köszönöm

Léni
léni

Saját felelősségedre szeded vagy csak szabin van, aki felírja????
Vendég

Szia Léni!
Mekkora adagban írták fel neked?
Vendég

Szabin van a dokim,s elfelejtettem íratni!
2*850mg-ot szedek.
léni

Dimet! Sok szeretettel gratulálok Zsuzsikádhoz!!

Remélem szép szülésélménnyel térsz vissza közénk, ezért nagyon szorítok. :wink:
Bemegy valaki őt meglátogatni??

(Lehetett valami a levegőben éjszaka, mert nekem is 1 órakor elkezdett fájni a hasam és hajnalra meg is jött. De érhetetlen számomra, hogy egy spontán, pé-s mensinek miért kell ilyen rosszulléttel járnia. :( Most is befigyelt egy Analgaticum Forte kúp. :( Pedig nem gondolnám hogy nyápic vagyok.)

Bogika nevében köszönjük a jókívánságokat. Anyja-apja igazán összekaphatná magát, még a múlt héten kinéztük neki a homokozót, de még mindig nincs megvéve. :? Szégyellem is magam, de mindjárt szétesek.

Monee rákérdeztél mi volt a baja: féloldali spasticus (feszes) izomzat. 3 hónaposan a bal kezét ki se tudta nyitni, hason fekvésből leesett a feje. Nekem már olyan kikupálódottnak látszik mostanra, de tegnap a babanapköziben az első beszoktatáson voltunk, és kifele menve egy kézen vezetve sétáltattam. Hát az óvónéninek egyből feltűnt, hogy "de furcsán lépeget a kislány". Jaj, ne. :( Attól félek, hogy ennek nyoma marad. Mindegy, igyekszem nem parázni, amit tudtunk megtettünk. Azt tudom hogy 10% eltérés megmarad a két oldala között és nyilván tesiórán nem fog ötöst kapni.

Anyooka, nekem is csakis terhesen volt cicitudatom :lol: , bár most ebben a ciklusban mintha lett volna egy kis diszkomfort érzés féle, izomlázszerű nagyon enyhén, de nem feszülés.
Vendég

Körzetivel nem tudod kiíratni????Én ott íratom ki.
Vendég

Dimet!gratulálok a lányzóhoz!Sok Boldogságot a további életben!
Kép
kandi72
Budapest III. kerület

Dimet:Hatalmas gratula A kislányotokhoz!!!! Kép

Kavicska:Neked is nagy-nagy gratula a pici babádhoz!!! Kép

Boginak boldog névnapot kívánok!!
Kép

Nálunk még mindig sok a gond,remélem az augusztus elfújja őket.Az utolsó 3 hét elég nehéz volt. :cry: Egyenlőre ennyi futja,majd jövök,amint lesz erőm,és energiám.

KépKép

KépKép
okr

Sziasztok!

Dimet!! :D
Gratulálok kislányodhoz!!!!

Norka Bogijának nagyon sok boldog névnapot kívánok!! :D

Kép
lara26

Dimet és Párja!

Sok boldogságot kívánok Nektek.
Üzenem a párodnak, hogy hívja össze a haverjait, igyák le magukat, hogy az anyukának legyen teje :lol: :lol:

Pussz
Vendég

bettica: vettem 15 db. tesztet, de nekem úgy tűnik, hogy ez 25-ös, bár a csomagolásán 10-es szám van, de a tájékoztatóban 25-öt ír. Szóval bármikor kell, még a szétosztogatás után is marad 9 db. Vettem ezt a mikroszkópot is, de én nem nagyon látok benne semmit. Apával persze rögtön kipróbáltuk, de nem sok minden látszott. Ha páfrányos lenne, biztos feltünt volna. :D

lafead: Bocsi. Írtam privit.

Okr, Lara, Kavicska: Hogy érzitek magatokat?
vicky79
Budapest III. kerület

Vicky!
A vitaniban vetted???
A zacsiján mi van írva? Utro vagy utro serum!!!
A serumos a 10-es érzékenységű!!!
Vendég

Háááát komolyan!
Én akkora egy selejtes nőci vagyok..... Olvasom, hogy mit írtam.....
Nem utro, hanem URIN!!!! :evil: :evil: Hova kell elbujdokolni az ilyennek??????

Az URIN SERUM a 10-es érzékenységű!
Vendég

Sziasztok!

Bár még nem nagyon ismerlek Benneteket, de ezúton szeretnék Gratulálni a Kismamiknak, Anyukáknak és Boldog névnapot kívánni Mindenkinek aki mostanában ünnepli! :)
hajni...
Budaörs

Sok boldogságot a szülinaposnak és a névnaposnak, és az anyukájuknak is! :)

Anyoo, nálam is kérdezte, és amikor mondtam, hogy pés ciklusban volt, bólogatott és mosolygott. Úgy veszem, hogy ez jó jel. De nálam is változó, van, hogy pé utáni naptól elkezdődött, máskor mensi előtt csak pár nappal indított. Most az előbbi eset van. :)

Hihi, másik arcfelem is kezd bedurvulni. Hmm... És zabagép lettem!

Kép
mamint

Dimet anyukának és apukának Hatalmas Gratula!
Jó egészséget és sok tejcit!

Bogi babának, Nagyon Boldog Névnapot!

Kép
apple

Charlott, én még eddig nem szedtem Norculutot. Általában met előtt mindig megjött a 42. napra.
Hogy most mi történt :?: :roll:

Kép
apple

gyors bekuksi. olvasok néha-néha, de követhetetlenül sokat termeltek.

[[b]size=18]DIMET! NAGYON SOK SZERETETTEL GRATULÁLOK A KISBABÁDHOZ! [/size]
Legyen benne nagyon sok örömetek!

Kép

Kép
csillagfény

Sziasztok!

DIMET: gratulálok babátokhoz és gyors szüléshez! :lol:
NORKA: Boginak boldog névnapot kívánok!

APPEL: képzeld ma megjött!!!!!!!!!!! Úgy örülök ennek is.

KépKép
charlott

Sziasztok!

En Dimet férje vagyok és a lelkemre lett kötve, hogy mindenképpen írjak:)
Szóval... nem tudom ilyenkor mit kell irni de röviden:
Nagyon gyorsan megvoltunk a szüléssel, 0:20-kor jött az első fájása és 4:30-kor meg is született a baba!!! Azt mondták, hogy ez első gyerekkel nagyon gyorsnak számít:)
KisZsé 3110grammal és 51cm-el született. Hajas baba.
Nagyon jó élményeim vannak a papás szülésről, minden férjnek ajánlom, hogy menjen be és élje át!!!
Be fogok még ma nézni a forumra és ha van kérdés szivesen megválaszolom, de nagyon fáradt vagyok és nem tudom mit irhatnék még...:)
Ja jól vannak mind a ketten... vagy ezt már mondtam?!... Nyugodtan kérdezhettek bármit, mintha Dimet-nek írnátok próbálok majd válaszolni és az üziket is átadom.

Kép

url=https://babafalva.hu]Kép[/url
dimet

Sziasztok!

Dimet és Dimet férj! Nagy-nagy gratula Nektek! Ugye gondolsz ránk, s raksz fel pár képet? :lol:
Mint a rakéta olyan volt ez a lyány! :lol:

Puszi nektek!

Bee (29. héten valahol....Ö
beebeey

Kavicska és Alice! Hát ez nagyszerű! Így utólag is egy halk gratula nektek! S kitartás! S nyugi!!!

Hát nézem Lafi tábláját.... jesszus most már én (vagyis mi) jövünk?? :roll:
beebeey

DIMET: HATALMAS GRATULA :))))))))))))))))))))) (aszta... ezt a gyors szülést :)))) hatalmas gratula hozzá :))))))) Légyszi a másik topikba is pakoljatok majd képeket :)))
Vendég

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?