Új privát üzeneted érkezett!

czinkeb.: Nem akarok a rendelőnek reklámot csinálni, de apa a krio nevűben volt. Ez egy magán rendelő, így 10.000 Ft volt, de tiszta volt a szoba, volt még zuhanyzó is. És nem kellett sietnie, mert mindenkire 1 órát számolnak. Amikor ezt mondták, akkor kezdett szegénykém beparázni. Olyan jót röhögtünk rajta utólag, hogy elmondják, hogy mi legyen, ha nem jön össze a mintaadás és ezért kezdett el idegeskedni. :lol: Egyébként itt csinálnak valami különleges vizsgálatot is, ami a mozgásuk irányát nézi. Ha érdekel keress rá a neten. Hátha így könnyebben elmegy, ha nem sztk.
vicky79
Budapest III. kerület

Borsóka Anyuka!
Örülök nagyon,hogy újra itt vagy....bíztam benne,hogy nélkülünk nem megy.....(remélem érted a viccet! :wink: )...az élet tovább! :wink:
Hidd el az apukára most sokkal jobban oda kell figyelni,mert félti a pozicióját,jelenlegi életvitelét......de hát ezt mi nők nagyon jól tudjuk.....de kellenek a projekthez stb.stb. :lol:
Nőljetek nagyra és nyugodt kismamaságot kívánok Nektek!!!!

Anyoookám este akkor 7-8!pusza :wink:
Ilike drága!küldtem pü-t,mert megjött a szajré!köszi-köszi-köszi!!!-az idézetet is,nagyon szép..... :)
KépSzakadék-Monácska :!:
Szép napot!
Lafikám édes!Este írtam pü-t!Ma este randi ! :wink:
kandi72
Budapest III. kerület

Kandikán, igen-igen tudom, hogy írtál, olvastam, megyek vagy jövök este 7-8!
Vendég

Bettica! Kandika!

Részemről az öröm, és nagyon ksözönöm!!!!!

Kandika! Apácska most nagyon teper, tegnap főzött, takarított, bevásárolt, mosogatott, a nagyfiamat fodrászhoz vitte, stb...... Rendben lesz minden, az biztos, csak a mikor...... Majd kialakul ez is!
Vendég

köszi Vicky a nőgyógyászom magánrendelőjében is megcsinálják a vizsg-t, és az is nagyon rendben van. bár a párom egy csinos kis ápolónénit is szeretne :roll: ,
csak hát most nagyon elfoglalt és mindent kitalál, h elodázza a dolgot. ráadásul most még beteg is volt és szedet gyógyszereket, és úgy tudom , az is befolyásolhatja az ereményt.
de remélem már lassan elmegy. ha mi nők kibirunk mindent, ez tényleg nem nagy dolog.

Kép Kép
APA ÉS ANYA SZERELME

KISÖCSI 2010.08.28.-ÁN ÉRKEZIK
czinkeb.

Bettica!
Nem is csütörtökön, hanem szerdán adtam fel a teszteket.
Most írta Kandi, hogy 25-ei a pecsét a borítékon...

Monácska!
Jó, hogy itt vagy!! Hidd el senki nem ítélt el csak dühösek voltunk, hogy ilyen nehéz helyzetbe kerültél, amikor a legboldogabbnak kellene lenned!

Lona
lona1

Lona: szerdán? Basszus mi van akkor? Megkerüli a földet???? MPL :(

Kép

Kép
bettica

lona: Képzeld, beszéltem az egyik viszonteladójukkal és ők itt vannak a 3. kerületben kb. negyed órára tőlem. Holnap megyek és veszek tesztet. Itt azt mondta, hogy lehet db-ra is venni, de így 200Ft darabja. Még így sem 800. Az ovulációs teszt helyett meg a mikroszkópot javasolta, az is csak 2300 Ft és akárhányszor lehet használni. Lehet, hogy azt is veszek.

Szerintetek a mikroszkóp jobb lehet a pcos-oknál mint az ovu teszt, mert nem lh-t mér? Nem tudom, hogy mennyire lehet bonyolult a használata.
vicky79
Budapest III. kerület

vicky: Te is 3. kerülteben laksz? Nahát :roll:
A tesztről nem tudok nyilatkozni... :( De jönnek majd a lányok, akik okosabbak, mint én :)

Kép

Kép
bettica

Vicky!
Még így is jutányos az ára!
Nekem van mikroszkópom... fene tudja egyesek esküsznek rá.
Nálam az Lh teszt most tuti pozitív lett, és a mikroszkóp nem mutatott semmi páfrányt. A mikroszkóp is hormon alapján m?ködik, de azt hiszem ösztrogénnel kapcsolatban. Ha ennek a hormonnak a szintje megugrik sósabb lesz a nyálunk (meg egyéb testnedvünk) ezért, ha megszárad akkor kristályos un. "páfrányos" mintát ad.
Könnyen mutathat téves infót, ha eszel, iszol elötte, valami fertôzés van a szádban, torkodban...
Nem tudom mennyire érdemes, annyira nem drága, hátha nálad is beválik!

Lona
lona1

Bettica!
Felôlem körbe küldhetik a földön csak érkezzen meg hozzád!!!!
Ráadásul neked két borítékot adtam fel! Fura, hogy egyik se ért oda...
lona1

Vicky: Ha ma megérkezik a várvavárt boríték Lonától, akkor szívesen adok néhány tesztet neked. A 10db nekem úgy is sok lesz:) Már az elsőm + lesz. :D

Kép

Kép
bettica

Sziasztok!

SSZÍÍÍJJJAAA MONÁCSKA! :D :D :D ÖRÜLÖK,HOGY ISMÉT ITT VAGY!ÖRÜLÖK BORSÓKÁNAK NAGYON!!!!!!!!!!VIGYÁZZ MAGADRA!!!!!!!!
SOKAT GONDOLTAM,GONDOLTUNK RÁD!!!!

Holnap megyünk vidékre,majd legközelebb hétfőn leszek.Lesz mit olvasni!
Legyetk jók!Dimet fogok rád gondolni,valszeg amire visszajövök már nem lesztek 2 in 1!

Sziasztok!
Puszi

Kép

Kép
lecso

lona1: nekem azt mondták, hogy hüvelyváladékot kell nézni. Mindenesetre veszek holnap 1-et, mert megígértem a sógornőmnek, hogy kipróbálom és ha beválik, akkor neki is kell.

bettica: Te is? Én békáson lakom a duna felöli oldalon. Köszi, hogy felajánlottad, de már beszéltem az üzlettel és holnap megyek veszek, mert a barátnőmnek is kell, meg a sógornőmnek is. Körülöttem sok a meddő sajnos. :( De a másik barátnőmnél most született meg a kisfia.
vicky79
Budapest III. kerület

Igen, én is. Sőt én is a Duna felöli oldalon lakom. :) Jós u.

Kép

Kép
bettica

bettica: én a Bálint Györgyön :D
vicky79
Budapest III. kerület

Lona,
remélem megkaptad a lóvét, e'kűttem :lol:

Bettica,
megnéztem a linket, amit küldtél, egész érdekes dolgokat találtam :D

Czinkeb,
nálunk 5 napos karencia volt előírva a mintaleadás előtt. És ezt tavaly eljátszottunk heteken keresztül :twisted: A doki szerint nem baj, ha a férj gyogyit szedett előtte, még ha antibiotikum is. Csak akkor gáz, ha amúgy is kevés a kisfickók száma. De ezt úgyis mindjárt kiszűrné, gyógyszerrel vagy anélkül.

Dimet,
én két héttel túlhordtam a kisfiam. Úgy volt, hogy megindítják, kaptam időpontot is, de a doki egy nappal előtte úgy küldött haza a kórházból, hogy "aludjon még egyet otthon és ha lehet, ne csak az alváson járjon az esze". Na, persze szót fogadtunk, és egy órakor arra ébredtem, hogy görcsölgetek. Ott ültem 5-ig és rötyögtem magamban, amíg csörgött a párom vekkere 8)
Te sem maradsz egyben :D De addig is élvezd ki minden pillanatát a nagypocakosságnak :lol:

Csajok,
megnéznétek a görbémet? Ha a 13.-on napon kaptam choragont, akkor a tüszőrepedés a 15.-en volt? Vagy nem jól gondolom :?
Úgy tudom, 36 óra - de pont ennyi vagy ezen belül valamikor?
Csak azért, mert volt egy 24 mm-es és két 20 mm-es tüszőm. Nem lehet, hogy a nagyobb előbb kipukkant, még ha choragont is kaptam?! Tiszta lüke vagyok... Kép

Kép
wandrea

Hihi, mily kicsi a világ! :D

Kép

Kép
bettica

bettica: helló szomszéd :D
vicky79
Budapest III. kerület

Helló! Majd este átsuttogok nektek :D

Kép

Kép
bettica

Dimet :?: Jelentkezz néha :!: KisZsé mozog már?
Regeli kérdésedre nem válaszoltam :oops: Diétát próbálom valamennyire tartani, de a ma reggeli túrós táska mutatja hogy el-elcsábulok :oops:

Kép

Kép
anyoooka

Sziasztok Lányok!

Teszteltem reggel és csonk negatív lett! :-( De a mesni manók sem jelentkeztek. Teljesen magam alatt vagyok, mert már megint nem működök normálisan. :cry:
A baj nem jár egyedül, mert munkahelyen egy újabb kismamát köszönthettünk.

KépKép
charlott

Bettica & Vicky: én pedig a Hollós Korvinon lakom. :-)
Tényleg kicsi a világ.

KépKép
charlott

Bettica :!: -Vicky :!: -Charlott :!:
Én meg a Keltában dolgozok...és a Jós 15-ben nöttem fel!!! :lol:
kandi72
Budapest III. kerület

Minimikroszkóp:

http://babatervezok.otthona.net/shop/ma ... 9521711f82

http://209.85.129.104/search?q=cache:fS ... d=20&gl=hu

Naszóval a gond ott kezdődik, h. sokunknak alapban magas az ösztrogénszintje az elhúzódó follikuláris fázis miatt (késői PÉ), ezért becsapós tud lenni a mikroszkóp.
Van akinek folyamatosan páfrányos!
A másik, h. még az LH teszt sem 100%-os, mert van akinek a szervezete csak többszöri nekifutásra tud ovulációt kiváltani, ilyenkor egy cikluson belül többször is pozitív az LH teszt (mint ahogy a belinkelt oldalon példákkal is illusztrálták!), de PÉ csak az utolsó után van (v. nincs! :( )
Mindeközben a minimikroszkóp végig páfrányos lenne, őrületbe kergetve a használóját!

Ezért, ha vki nagyon be akarja lőni a dolgot, akkor inkább LH teszteljen a PÉ várható időpontjában, és hőmérőzéssel ellenőrizze, h. az ovuláció valóban megtörtént-e!

Lilypie Kids Birthday tickers

rambóka

Czinkeb,
az én férjem is a Krio-ban volt, a XV. kerületben van az Ivánka Pál utcán talán? Akkor még csak 8000 volt, de azt minden alkalommal elkérték, még ha csak egy receptet írt is. Amúgy mintát vinni is lehet.

KépKép
KépKép
KépKép
linacska

Jaj milyen jó hírra jövök!!! Drága Monácskám! Örülök neked, sokat gondoltam rád...még az is felötlött a lüke fejembe, hogy elő kereslek a föld alól is- ha már itt laksz a közelben...és minden erőmet átadom neked......
Nagyon hiányoztál!!!

Pusszancs
csipi78

Na, tessék milyen sok békási van köztünk :) Tök jó :D

Lona: Ma sem jött meg a boríték :( Kezdek aggódni. Más ia járt így azok közül, akiknek postáztad most a teszteket?

Kép

Kép
bettica

Lona: Esetleg vissza tudod nézni, hogy jó címre küldted-e? (pl, ha ajánlottan küldtad, akkor a papíron, ha nem akkor ahova felírtad a címemet...)

Kép

Kép
bettica

lecso!! jó pihit nektek!!! remélem jó idő lesz rátok!!

jam, kiszsé mocorog, csak lusta nagyon.

nem jó ez a várakozás. férjem is már tiszta feszült....ah.

Kép

url=https://babafalva.hu]Kép[/url
dimet

linacska: igen a XV. és a XIV. ker határán van valahol. Nekünk szerencsére csak egyszer kellett igénybe vennünk a szolgáltatásaikat.

rambóka: most akkor vegyek, vagy ne vegyek? Jobb, mint az ovu teszt, vagy nincs olyan megbízható. Nekem azt hiszem az ösztrogénem jó volt, de az LH-m magasabb.

bettica: ha holnap sem jön meg a csomag, akkor írj és hozok tesztet nekd is, ha már így comcédok vagyunk.

Békásiak, babára fel!! :D bocs...és a nem békásiak is. :D
vicky79
Budapest III. kerület

Sziasztok!

Anyoo, köszi ;) Grat a görbéhez és a kilókhoz!

Bettica, akkor értetek is lehet izgulni!

Norka, Boginak gratulálok! Lehet, hogy a kutya annyira nem örül? ;)
Metet lehet/kell szedni terhelésesnél? Vagy előtte abba kell hagyni?
És mit jelent a SOK CH?

Rejo, az első pár hétben én is így voltam, mint te! Mostanra nagyjából visszaállt. Bár ha lenne idő, lehet, hogy 6kor is tudnék enni. De nincs. :(

Lara! Jó volt mi? Hallgatózni! 8)

Lafi? Hunor???? ;)

Linácska, vigyél citromot! Azzal egész elviselhető a cukros lötyi!!!

Hajni! Akkor nagyjából egyezik az ízlésünk... :)
A krumpli nem ám a legjobb! :(
Édesítőszert én nem ajánlanám! OK, nem cukor, de rákkeltő anyagok vannak benne. Akkor már inkább méz, vagy nagyon kevés barnacukor. De le lehet szokni a cukorról! Magamról sosem gondoltam volna, és mégis sikerült minimalizálni a cukor bevitelt! Neked is biztos siekrülni fog!
A gyümölcs cukor nem "feldolgozott" cukor, így a szervezetednek "bajlódnia" kell vele. Ezért nem ugrik meg olyan gyorsan a vércukrod, és így az inzulinod. Ezért jó a gyömölcs, mert fedezi a pcosok édesség vágyát, de mégsem ugrik az inzulinunk az egekbe.

Monee, lehet, hogy a levegőben van, de én pár napja amint befejezem az evést, már kezdeném előlről! (pms?;)

Mona, :D Sokat gondoltam rátok! Örülök.

Dimet! Anyának már nem csak nagy a pocakja, hanem anya lassan szül! :)

Na és akkor rólam: Egészen úgy tűnik volt pé! Juppié! Viszont a bőröm kriminális!És most nem is azon az oldaon, ahol régebben csúnyább volt. :shock:
A vicc, hogy amikor el kezdtem a metet szedni, a 2. ciklustól kezdtem érezni szurkállást a bal pf-ben. És onnantól kezdve ha volt pé, akkor a bal szurkállt. Na, most a jobb szurkállt! :shock:
Remélem a 2000 mg meghozza eredményét, és jövö hónapban a jobb oldali fog feszíteni, és lesz 2 pém egymsá után! :)
Ma egészségesen étkeztem! :) Betartottam nagyjából a 2-3 óránkánti étkezést is, minden második étel gyümi volt. :)

Kép
mamint

Wandrea, a 36 óra a max, de a 14. napon is lehet!!
Vendég

Mamint, na azért ez tök jó, az kár, hogy csúnyább lett a bőröd, de majd csak haszánl az a 2000!!!!És nem lehet, hogy végre a met használ?Azért érzed ott is a szurkát????
Vendég

lecso!
érezzétekjól magatok vidéken :) :)

Mamint!

Tök jÓ!! Éljen a PÉ!!!!! - és jó a tickered :)

Remélem az eltévedt "postások" hamar rátok találnak azokkal a tesztekkel ( már akihez még nem ért oda )

Pusszancs
csipi78

Lecsó: Legyetek jók! Aztán várjuk a beszámolót :)

Pussz Mindekinek! Apa hiányol, megyek és jól meglepem őt magammal :D

Kép

Kép
bettica

Mamint,
majd jövő hónapban. Most a lányom a fontos. Még mindig 39.7 a láza. Ha megint a hugyúti én frászt kapok...

KépKép
KépKép
KépKép
linacska

Lafi, én is arra tippelek! Az arcom meg a nagy melegben kezdett kipattogzani, és ami kipattogzott a pesti levegő szennyétől be is gyulladhatott. (optimista vagyok!)
És hát elég sok édességet ettem mostnában. Talán az se használt! De a tankönyvi pé jelek egyelőre megvannak. :) És ráadásul a 14. napon lehetett!
(hőt még mindig nem mérek)

Kép
mamint

Monácska, (nekem inkább Monácska mint Szakadék, az olyan lehangoló) ÜDV. újra köztünk. Örülök, Borsókának!

Norka, és a kutyust még mindig cicának szólítja?

Dimet, hogy vagy? Teljesen érthető, h izgulsz. Ez normális.De meglátod minden rendben lesz. Szurkolok nagyon!

Mamint, Gratula a péhez. Fura, h írod, h az arcod csúnyább lett. Nekem is most 3 hónap után elkezdett csúnyulni :( :evil:

Charlott, ugye Te kérdezted, h létezik e olyan, h met mellett nincs menzesz. Sajna olyasmi létezik. Én is most Norculutot fogok beszedni :(

Anyooka, a te görbéd megint csúcs!

Rólam, holnap megyek terhelésre, kíváncsi vagyok. Arcom rosszabbodott, hajam hullik, nincs menzim...

Kép
apple

Apple: igen, én is szenvedek, hogy nem látogatnak meg a menis manók! Neked mindig kellett norculotot szedned ahhoz, hogy megjöjjön?
Akkor most nem szedük elég metet (1500 g) vagy nem mindenkinek állítja be a cklust?

Hétvégén utazunk le Hajduszoboszlóra, így szerintem a termálfürdő meghozza az elkésett vendégeket!

KépKép
charlott

Halihó! Monácska! De örülök hogy vagy! Most aztán máér végképp nem értem mi volt.... szorítok érted és Borsókáért, a pasik meg le vannak ejtve éretlenek és kész!
Elkeztdem szedni a metet saját felelősségre 850 -est esténként. Éhgyomri inzulin 10 fölött volt a szabad tesztoszteron meg 16. 42 a 15 max helyett, aug végére kaptam időponot endokrincihez: Nagy zsolt Sote. Addigra már a szoktatáson túl leszek. lekopogom se hányinger se hasmars. remélem nem lesz gond! mindenki nagyon vigyázzon magára. Mi most lelépünk 2 napra a balcsira hálózsák sátor + két kölök. Minden jót!
Vendég

apple, köszi jól....azt hiszem :)
próbáld meg a vichy-t, hátha használ. nekem jó volt. hullott,hullott, de jobban nőtt. így kicsit kompenzált......duphaston nem jobb?

lafi, mi volt a dokinál????? vagy írtad a másik fórumba? mindjá megnézem.

Kép

dimet

sziasztok....szülünk. azt hiszem ..na, pont egy fájás :D
még itthon vagyunk,megvárjuk az 5 perceseket......elment a magzatvíz egy része. meg most 10 percesek vannak.....
pááááááá

(Interaktív szülés...)

Kép

dimet

Jajjjjj Dimet!!!!!!!!!!!

Nagyon szorítok!!! Kitartás, bár ezt már tutira nem fogod olvasni!
Vendég

Lafika!
Privi ment!
Vendég

Sziasztok!

Még benézek reggel mielőtt elmennénk!És micsoda hír?
HÚ DIMET!AZÓTA A BABÓT A KARJAIDBAN TARTOD (legalább is remélem ,ha egysezr beindult a szülés!Szenvedésmentes szülést kívánok!!!!!!!!)

Hétfőn jövök,addig is vigyázzatok magatokra!Jók legyetek!
Millió puszi mindenkinek!

Kép

Kép
lecso

Jó pihenést Nektek!
Te is vigyázz magatokra!!!!
Képeket várunk ám!
Vendég

Sziasztok!

Dimet!

Hajráááááááááááááááá! Remélem azóta már édesdeden szunyókál Zsuzsi a karjaidban!

Lányok!

Úgy látom a hét hátra levő részére nagyjából ki fog halni a topik. :D
Én sem leszek délutántól, csak vasárnap megint. Megyünk a Forma1-re sportbíráskodni.

Még benézek ma, csak ezerrel csomagolnom kell! :D
Monee

Monee

Lilypie First Birthday tickers
monee85
Chorley, Egyesult Kiralysag

Szép jó reggelt!

Dimet: Hajrá!!!!!! Remélem már nem 2 in 1 :)

Monee: Párocskám most nagyon irigyell benneteket :lol:

Babóca: Jó pihenést és érezzétek magatokat jól!

Mamint: Gratula a péhez! Jó érzés, mi? :P

Charlott: Te mióta is szedsz 1500-at? Ha rég óta, tényleg lehet emelni kellene 3x850-re... De ezt majd inkább a szakértők...

Linácska: Lánykád gyógyuljon meg mielőbb. Szegényke, nem viselheti túl jól a betegséget a nyár közepén, amikor pucéran kellene a kerti medencében lubickolnia...

Hmm, most már én is izgulok, lassan itt a vége, jön a mensi. Ha itt lenne az a 10-es teszt tuti ellőttem volna reggel egyet :oops:

Dimet: Nagyon izgulok értetek!

Kép

Kép
bettica

Norka!!!

Bogi babának boldog névnapot!!! Pusszantsd meg helyettem!!!
Vendég

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?