Sziasztok!
Anyoo, köszi
Grat a görbéhez és a kilókhoz!
Bettica, akkor értetek is lehet izgulni!
Norka, Boginak gratulálok! Lehet, hogy a kutya annyira nem örül?
Metet lehet/kell szedni terhelésesnél? Vagy előtte abba kell hagyni?
És mit jelent a SOK CH?
Rejo, az első pár hétben én is így voltam, mint te! Mostanra nagyjából visszaállt. Bár ha lenne idő, lehet, hogy 6kor is tudnék enni. De nincs.
Lara! Jó volt mi? Hallgatózni!
Lafi? Hunor????
Linácska, vigyél citromot! Azzal egész elviselhető a cukros lötyi!!!
Hajni! Akkor nagyjából egyezik az ízlésünk...
A krumpli nem ám a legjobb!
Édesítőszert én nem ajánlanám! OK, nem cukor, de rákkeltő anyagok vannak benne. Akkor már inkább méz, vagy nagyon kevés barnacukor. De le lehet szokni a cukorról! Magamról sosem gondoltam volna, és mégis sikerült minimalizálni a cukor bevitelt! Neked is biztos siekrülni fog!
A gyümölcs cukor nem "feldolgozott" cukor, így a szervezetednek "bajlódnia" kell vele. Ezért nem ugrik meg olyan gyorsan a vércukrod, és így az inzulinod. Ezért jó a gyömölcs, mert fedezi a pcosok édesség vágyát, de mégsem ugrik az inzulinunk az egekbe.
Monee, lehet, hogy a levegőben van, de én pár napja amint befejezem az evést, már kezdeném előlről! (pms?;)
Mona,
Sokat gondoltam rátok! Örülök.
Dimet! Anyának már nem csak nagy a pocakja, hanem anya lassan szül!
Na és akkor rólam: Egészen úgy tűnik volt pé! Juppié! Viszont a bőröm kriminális!És most nem is azon az oldaon, ahol régebben csúnyább volt.
A vicc, hogy amikor el kezdtem a metet szedni, a 2. ciklustól kezdtem érezni szurkállást a bal pf-ben. És onnantól kezdve ha volt pé, akkor a bal szurkállt. Na, most a jobb szurkállt!
Remélem a 2000 mg meghozza eredményét, és jövö hónapban a jobb oldali fog feszíteni, és lesz 2 pém egymsá után!
Ma egészségesen étkeztem!
Betartottam nagyjából a 2-3 óránkánti étkezést is, minden második étel gyümi volt.