Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok!

Kicsit le vagyok törve,most kezdtem a szabimat és jövő hétre olyan szar időt mondanak :evil: :evil: :evil:
Ma délelött elmentünk Tatára sétahajózni,du. pedig Hugiékkal strandoltunk a Fényesen,bár csak 1 órányi strandidő volt,aztán haza zavart minket a csepergő eső és a borús ég :evil:
Azért készítettem pár képet :lol:
Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép

Bár sokan nyaraltok,de azért feltennék két körkérdést,hátha......
alexandrából és a fakopáncs internetes áruházból ki szeretne rendelni aug.10-e körül?
www.alexandria.hu
www.fakopancs.com

Anyatejes világnap állítólag idén ne itt a dózsakerti közösségi házban kerül megrendezésre,ezen a tel.számon,Borka Lászlónénák tudtok érdeklődni,mivel én nem biztos,hogy anyósoméktól tudok majd netezni,drága sógornőm valamit elrontott a gépükön :evil: :roll:
Tel.szám:0634-304-703

Sziasztok,jó pihit mindenkinek:Erika

cseriviola

Sziasztok!

Zsanka!
Jó pihenést Nektek!!!

Erika!
Biztos lesz azért jó idő :) Csütörtök,péntek,szombat mgint 30körül lesz :) NAgyon jók a képek! Hugiék jól vannak?

Teszek még Balcsisokat :)
Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép
angika

Sziasztok

Angi
Nagyon édes Julcsi.Tök aranyos a kis göndör fürtjeivel. :D
Remélem én is jó idő lesz hétvégén mert mi akkor megyünk le a balcsira ,igaz csak hétvégére.

Most vasárnap mi is voltunk kint tatán.Erikáékon felbuzdulva,mi is mentünk a hajóval.Nagyon jó volt.Timi nagyon élvezte.Utána meg ugrálóvárazott,hát onnan alig tudtuk elhozni.Legközelebb meg majd a kisvasútra ülünk fel. Igaz komáromba készültünk strandolni,de délelőtt nemigen volt jó idő,legalábbis ahhoz hogy vizesen meg pucéron rohangásszon.

Na mentem is jók legyetek.Üdv LÍvia

Kép
slivia

Sziasztok!

Végre én is bejelentkezem, hoyg itthon vagyunk sikeresen megérkeztünk, hál istennek mindenféle betegség nélkül. Igaz egy kicsit megijedtünk mert a Lackónak hígabb volt a széklete, de aztán kiderült hoyg csak azért mert kijött a 2 utcsó rágófogunk úgyhogy vége a fogzásnak jupiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii!!!!!!!!!!!!!! Nincs fájdalom, nincs sírás éjszakánként, nincs nyűgösség!!! Egy darabig majd a másikkal :lol:

Képek persze lesznek, de most igyekszem a lemaradásomat pótolni és az esküvős képeket raktam fel, amit itt találtok:
http://www.babanet.hu/album/main.php?own=1&album=13523

remélem mindenkinek jól telik a nyár, az éppen most nyaralóknak kitartás, majd lesz jobb idő is!
Apával ma este felrakatom a nyaralós képeket is, hogy holnap új albummal jelentkezzem.
sajnos nem tudok mindenre reagálni, de amin nagyon nevettem az a Máté a forma-1es pilótákkal azon kb 5 percig röhögtem :lol: Jó volt.
Majd holnap is leszek addig is puszi mindenkinek!!!

Kép
Kép
gangi

Kép
Kép
gangi

Sziasztok!

Angika!
Jók a képek Julcsiról nagyon.És milyen jó barna lett 8)
Elmondtam Bazsinak ,hogy Te integettél neki amikor a klímát szerlték fel,már tud nyugodtan aludni,eddig ezen törte a fejét :lol: Beszerelték a klímát,azt tessék milyen idő van :?: Sétizni vag yjátszóra mehetnénk már...Zolti szabin van még?Sajna Balázs ma ment először,olyan rosz megint kettesben...Dorka is feszt keresi...Tényleg sikerült a fősuli?Vissza ülsz az iskolapadba???

Erika!
Sajna egyik idő sem jó,ami múlthéten volt az sem jó,mert este tudtunk csak kimozdulni otthonról,pedig annyi indent elterveztünk.Strandra mi sajna ugye nem mehetünk.De hétvégére már tényleg jó időt mondanak,addig pihizetek otthon.Milyen sokat változott Virág,jól vannak?

Gangi!
Nagyon menő Lackó 8) az a bezselézett haj....,nem csoda hogy felszedett egy csajt :lol: Tudni már hogy pocaklakó,fiú vagy kiscsaj lesz?Képeket várom nagyon :lol: ,ja és gartula az összes fogacskához.

Zsani!
Jó nyaralást és pihenést nektek,balcsin csak jobb idő van...bár azt írtad hogy már elég a strandból,bizti az időjárás figyelembe vette a kérésed :)

Livi!
Dorka sem mond még sajna sokat,sőtt...bár már napok óta mondja hogy baba,tente,mamamm,na neki ennyi sajna.De a bilizés már egész jól meg,kopp-kopp...már szinte csak a bilibe kakil,ez tök jó neki a fertőzések miatt...Kocsitok jó?Szokatd vezetni?

Cirmike!
Nektek is jó pihizést ,Roli is bizit jól érzi magát,meg Réka is jó helyen van.

Egy körkérdés!
Észrevettem Dorkán hogy az első két foga között ugye van egy kis szünet,és sajna a két szünet közé nőt az inye,és így nem nagyon lehet felhúzni neki otta szája és a foga közt.Igazán nemis iny hanem a nyelvetekkel is lehet érezni azt a kis izét az iny és a szájnál van,nem tom mennyire voltam érthető,de nem tom máshogy leírni :oops: Na a kérdésem az hog yezzel szeritetek mit lehet csinálni?El kéne vágni?Sajna emiatt nem is nagyon negedi mosni a fogát,és kicsit sárgább is neki,mint a többi.

Ági

Kép

Kép
ági01

Sziasztok!
Gondoltam most már írok egy pár sort, ha többet nem is tudok...
Már napok óta próbálok idejutni a gép elé, de vagy nem tudok, vagy már nincs erőm gépezni...:( De majd visszaolvasok :D
A képeket azért megnéztem, szuperek, nagyon tetszenek.
Mi is voltunk pénteken a fényesen, de nem voltam elájulva tőle. Mondjuk a 3medence jó és fürdés szempontjából az számít. Én vagy 20éve nem voltam, de akkor nagyobb volt az élet, meg a csúszda is működött stb....Reméljük jővőre nálunk is lesz strand és megépül, nem ahogy a pláza évek csúszásával....
Szerintetek a komáromi strand jobb, mint a fényes? Oda is elszeretnék legalább egyszer jutni...

Mi megvagyunk, jól vagyunk. Kata bal felső foga szépen nő, mellette nemsokára kibújik. Megint nehezen alszik el. Ma hajnali 4-kor kelt, és fél 6-ig nem tudtuk visszaaltatni, ilyen még nem volt. Viszont ma 2x, fél-egy órára én is lepihentem. Így nem volt annyira gáz, de apát sajnálom neki meg kelnie kellett szinte Kata elalvásakor :(
Na megyek is, mert még mosogatok azt alvás.
Remélem holnap már idejutok! :wink:
Edit

Kép
Kép
edi78

Sziasztok,

Én is megnéztem a képeket, mert itt a szálláson van netkapcsolat és persze a laptopot hoztuk. Persze a váltás dzsekim már nem fért a motorba, de a laptop igen... :evil:
Jók a képek!!!!
Jó látni Hugiékat!
Edi, szerintem Komárom picit jobb, nézzétek meg.
Ági, sajna nincs ötletem.
Angi, grtaula a hátsó fogakhoz, már mi is várjuk őket!

Tegnapig itt még 34 fok volt, ami a motoron elviselhetetlennek tűnt. A motorblokk még nyomja fel a meleget és közben be vagyok öltözve a mocis cuccba... Most reggel már itt is esik. Ez se túl jó...

Eddig már láttuk Kolozsvárt, Tordai hasadékot, Medve tavat (sós és meleg), Gyilkos tavat, Békás szorost, motoroztunk a Hargitai hegyekben, Parajdon a sóbányát (itt van a szálláshely is).
Ha vkinek asztmás a gyerek v. ismerősük gyereke ajánlom üdülőhelynek. Le lehet menni a bányába, tök nagy és szép rengeteg gyereket hoznak és az egész egy nagy EU konformos játszótér, tele hintával, csúszdával, udgálóvárral, homokozóval, pihenőhelyekkel. Közben tök sötét van és csak lightos a világítás.

Ma még a környéken kirándulunk: Csíkszereda, Korond,...holnap leutazunk a köv.szálláshelyre Brassóba.
Szép a vidék, a főutak jók, a többi szar, van hogy 30 m-ig nincs is. A falvak olyanok mint nálunk 60 éve. Tisztára mint a skanzenben nálunk.

Majd teszek fel képeket, csak még le kellene butítani...

Otthon a gyerekek jól vannak :!:

Cirmike

Kép
[KépKép
cirmike77

Sziasztok!

Sikerült létrehoznom a nyaralásos albumot is amit itt találtok: http://www.babanet.hu/album/main.php?album=13526

A pocaklakó nemét még nem tudjuk, most kell majd bejelentkezni 18 hetes uh-ra talán akkor majd megmutizza magát :) de olyan furi, mert ugye másodiknak az ember már inkább másik neműt szeretne, de igazából annyira mindegy nekünk, hogy nem is értem :) Apának mindig is mindegy volt, már a Lackónál is hogy mi lesz, inkább magamon csodálkozom, hoyg annyira kislányt szerettem volna csattosat fodrosruhásat, de most úgy vagyok vele hoyg lesz ami lesz :)

Edi!
Miért nem alszik Kata? A foga miatt?? Nem lehet hogy valami olyat evett amitől esetleg görcsölt, nekünk is volt ilyen mert bevágott egy csomó sárgabarackot és attól görcsölt éjjel és mi sem aludtunk vagy 2-3 órát emiatt :(

Ági!
Mi is gondolkozunk a klímán, csak nem igazán tudjuk hogy hová rakjuk én mondtam hogy a hálókba kellene inkább mert a nappaliba elvagyunk ha meleg van de éjjel rossz volt. Ti hová raktátok? Mekkora a klíma belső része és mennyi m2 tud lehűteni?

Puszi az összes nyaralónak és persze az itthon ragadtaknak is 8)

Kép
Kép
gangi

Sziasztok!

Élmény így írni,csajom az ölemben :lol: rettentő anyás mióta itthon vagyok szabin,apjával alig van el,együtt alszunk különben nincs alvás :evil:
Rossz hírem van :evil: az anyatejes rendezvény elmarad idén,mert felújítják a köz.házat :cry:

Cirmike
hogy sikerült az oszt.találkozó?
Biztos szép helyeket jártok be ismét.......képeket várjuk,bár átélni,látni az igazi a csodás helyeket!

Szilvi
mégegyszer szívből gratulálunk kislányod születéséhez!!!!!!!
Sok örömet és rengeteg tejcit!!!!!!!!!!!
Ha lesz energiád raksz fel ide képeket a lányaidról?magatokról?

Többen érdeklődtetek,Hugiék jól vannak köszö az érdeklődést a nevükben!
Virág már hétfőtől újra jár bölcsibe,vége a nyári szünetnek,Hugi pedig dolgozik 1000-rel :lol: .
Majd megmondom,hogy írjon pár sort ide is,ne legyen ennyire lusta :lol: :lol: :lol:

Angika
nagyon jók a képeitek!!!!!!!!Végre van rólatok családi kép is :lol:
Julcsi profilképe tündéri!!!!!!!!!!!A haját én is nagyon irigylem :roll: :P

Gangi
szuper,hogy nektek is kint vannak a fogak!!!!!!!!!!!
Vikinek két hete teljes a fogsora!!!!!!!!
Jók a képek!!
Az esküvőin a kislánnyal angyon édes párt alkottak :wink:
A nyaralásosak is szuperek lettek!!!!!!!!!!
Cumimájszter :P :P :lol: :lol:

Ági
nekem úgy rémlik,hogy valaki már írt a ti problémátokról,szerintem érdemes lenne gyerekfogorvoshoz fordulni a problémátokkal.
Szegények,mindig van valami :cry:

Edi
a felső fogakkal mi is nagyon megszenvedtünk :evil:
nem kened neki semmivel?Kínbaby azt hiszem azt dícsérték az anyukák,hogy nagyon jó és aránylag elég hatásos szer.
Én chamommilla vulgaris golyócskákat adtam Vikinek nagy fájdalmakra,de ha már nagyon fájt neki akkor panadol babyt.
Kitartást!!!!!!!!!!!!!

Most befejezem,puszi mindenkinek!
Viki követeli a www.bogyoesbaboca.com oldalt :P

ERika

cseriviola

Sziasztok

Angi
Nagyon jók a képek.LAckó nagyon "dögös" öltönyben. Igazi vagánycsávó. Akkor már a Varjú csinálja az uh-t? Nem kell bemenni a kórházba? Most mennyi egy terhesgondozás? És hasonló a mostani terhességed az előzőhöz:(bocsi a sok kérdéshez).Nagyon szép helyen voltatok.Lackónak hogy tetszett a repülő?

Ági
Timi is most újra belerázódott az itthoni pisibe,mondjuk a kakinál még mindig csak utólag szól,így van egy jó pár bugyink :D . Szerintem is kérdezd meg egy fogorvostól.A mi házunkban a Jakabó Judit az gyerekfogorvos is ,sokan dícsérik,bár asszongyák kicsit drága.Meg van még a kodály térnél valamelyik 10 emeletes aljában valamilyen Gyöngyvér a neve ő kimondottan csak gyerekfogász,ha érdekel megkérdem a férjemet mert ő ismeri,meg a jakabónak a számát is megnézem ha kell.
Autót vezetem,de nem sűrün mert hétköznap ügye azzal megy dolgozni a férjem,így max hétvégén.Sajna ez van.

Erika
LEírnád légyszi megint mennyiért varrod a kisbabakocsira a huzatot?Barátnőmet érdekelné.Köszi

Mi balcsit lemondtuk,mert esőt meg 20 fokot mond,így nincs sok értelme lemennünk,majd max 1 napra leugrunk valamikor. Konyhánkat kéne inkább megcsinálni,mert tiszta penész a sarok,meg Timi is vandálkodott rajta egy kis hamival még régebben.

Na menetm Timi nemsoká ébredezik,hátha tudok egy kicsit olvasni.
Üdv mindenkinek Lívia

Kép
slivia

Sziasztok!

Gangi!
Tök jók a képek.Látom Lackónak papucsa van,hol vettétek?Én is szeretnék Dorkának ,mert állandóan az én papucsaimban tipeg,és félek hogy elesik benne.Amiket láttam azok mind nagyok voltak.A klímát a Praktikerben vettük,de úgy viszik mint a cukrot,erre is rá kelett ülnöm hogy el ne vigyék amíg a párom hozta a kocsit.Ez Simbio márkáju,2,5-ös,és 302m-t tud behűteni,de fűteni is tud.Mi a nappaliba tettük be,mert amerikai stílusu a konyha,(ha jól emlkészem nektek is ),és így frankón behűti az egész teret.Nálunk úgyvan hogy a két szooba a nappaliból nyílik,tehát még kétoldalra is megy egy kis hideg.A mérete olyan 30cm lehet magasságba és hosszra olyan 1 méter.A klíma 50e,volt a beszerelés meg 35e.Kész röhely hogy ennyi pénzt van képük elkérni a beszerelésért,ja és ez még ismerős is volt,amúgy állítólag 40-50e-t szerlik be.Ha elvagytok a nappaliba a meleggel,akkor sztem is a hálóba tegyétek.Ott még Lackót sem zavarja.

Hétvégén voltunk Budakeszin a vadasparkba,meg anyuéknál volt kis grillezés.Teszek fel én is képet róla :)
jé ezek disznók :lol:
Kép
huu mekkorák
Kép
csíííízzzzzzzz
:lol:
Kép
kicsit elfáradt,kaja után
Kép
méghogy a lányokkal nem lehet focizni
Kép
Kép
és itt a nap vége
Kép

Szép napot Ági

Kép

Kép
ági01

Sziasztok!

Lívia
múltkori babakocsi huzat varrásáért cserébe egy pöttyös túróbonbont kértem :lol: de mivel az most nemigen kapható,beérem egy epres milka bonbonnal is :lol: Majd megnépzem,hogy milyen anyagom van még,mert eléggé kifogytam,színválaszték a méteráru boltban majd csak ősszel lesz :roll:

Ági
mi a Vikinek gyógypapucsot/betéteset,parafatalpút/ az Ofotértnál lévő Aranyág kínaiban vettünk,1040 ft-ért.
Képet majd este teszek fel róla,ha érdekel :lol: szerintem tök szuper!
Ti már ilyen nagy autósülést használtok?
Nekünk még bőven jó a 9-18 kg-os is :wink:

Puszi:Erika

cseriviola

Erika
Légyszi tegyél majd fel képet a papucsról. Már én is néztem a Matyeknak, de nem volt a méretében, most megkérdeztem, hgoy várható-e.

Ági
Biztos jó lehetett a vadaspark. Mi is terveztünk már többszőr menni, de valamiért mindig elmaradt.
Jó nagy kert van az anyukádéknál, Dorka biztos élvezi, hogy tud szaladgálni.

Lívia
Jó munkát a felújításhoz...nem irigyellek érte :roll:

Edit
Merre laksz Dózsában?
Tornázol még? Vagy a Kata mellett már nem marad energiád?
Vendég

Sziasztok!

Cirmike!
Megnéznélek mocis cuccban :wink: :D

Angi!
Szerencse eddig egy ilyen eset volt, hogy Kata ilyen sokáig nem aludt vissza. Az a helyzet, hogy este ittam ilyen 3 az egyben kávét. Éjjel egykor még szopott és lehet, hogy emiatt 4kor éber lett. Nem tudom. Most, hogy így belegondolok új kaját evett ebédre, de nem sokat. Tészta, paradicsomos szósz, rozmaring…vmi hipp-es, de nem kellett neki és adtam ehelyett mást.
Ti jól megúsztátok a nyaralást betegségek nélkül ez jó. A képek jók megnéztem. Gyönyörű az a csúszdás medence. Esküvőn már szépen látszik a pocid. Tényleg mennyit híztál?

Lívia!
Tök jó, hogy így haladtok a bilizéssel. Remélem mi is így fogunk jővőre :D Ti mikor is kezdtétek?

Erika!
Akkor sehol nem lesz anyatejes összejövetel? Mert én felhívtam azt a számot amit ideírtál és azt mondták, hogy mki a saját védőnőjét kérdezze meg, mert most nem lesz összevont hanem rendelőnként külön. Hallottál erről vmit? Én hülye ma voltam a rendelőben, de elfelejtettem megkérdezni, azt hittem csak 30-a van és még ráérek.
Katának a bal felső foga az első foga. Lassan jön neki nagyon :( Ma adtam neki Panadolt, de szerencse jól bírja, max. néha többet van kézben. De azért napközben szépen eljátszik a szobában. Dentinoxot régebben használtam, este szoktam nehéz elalvás esetén bevetni több-kevesebb sikerrel.

Ági!
Jók a vadasparki képek. A fehér felsőd nagyon csini :wink:
Dorka mit evett, hogy így kidőlt? :lol:
Hol készültek a focis képek? Ja olvasom anyukádéknál…de ők hol laknak?

Zsani!
Mi Dózsakertben a Bánkival szemben lakunk a Réti úton. És ti?
Torna abbahagyva...lusta disznó vagyok. Jött ez a nagy meleg és örültem, hogy éltem nemhogy még torna...aztán azóta felejtős lett. Este tudnám pedig csinálni amikor a Kata alszik. Csak 40perc lenne...

Kézeljétek : Kata teli van csípéssel. Vasárnap kezdődött és tegnap is és ma is még plusz 4-5 csípése lett. Egyet vakart a füle mögött. Calcimuscot kap, meg kenem fenistillel, de a nagylábujja lilás-kékes lett. Annyira begyulladhatott. Telefonáltam a dokinak adjon vmit, de ő Elocon (tartalmú) krémet írt. Gyógyszertárban keverik ki. Kiváltottam, mert Gyurinak pont jó lesz a bőrére. A gyereket nem nagyon akarom kenni ilyen szteroidos krémmel, de ahol ilyen gyulladt be fogom. Este meg vettünk cinkes rázófolyadékot, régen mi is azt használtuk. Este bekentem vele. Meglátjuk holnapra milyen lesz :shock:

Edit

Kép
Kép
edi78

Ági!
Fog: szerintem vidd el fogorvoshoz Dorkát, hogy ne aggódj feleslegesen! Ha Neked aktuális v.mi és maszekhoz jársz, szerintem biztos megnézni Dorkát is egyúttal, meg azt mondják, ha minden fog kibújt, utána érdemes elvinni egy átvizsgálásra!Ha nem maszekhoz jársz, akkor nincs messze Tőletek a gyerekfogászat, a fenti kórházban!
Amúgy szerintem akiknek olyan hézagos a foguk, azoknak mindnek benő közé valamennyire az az íny-bigyó, vagy mi!

Klímátok: ez az, amihez falat kell bontani és kívül van, vagy olyan mobilklíma? Jövőre mi is szeretnénk ebbe sivatagi melegbe, szerintem egyre több hét ilyen lesz majd a nyárból :(

Én is akartam kérdezni: Ti már 9-36 kg-os ülést használtok. Soma kábé 18 kg, ő még belefér a 9-18-ba. Ősszel akarunk venni ülést, bár van Neki ülésmagasítója is, de az nemigen elég, mert nem elég magas hozzá, és majdnem a nyakánál megy a bizt.öv!Csak félek, hogy ebbe a 9-36-ba ha beöltöztetem télen, nem fér bele és ugyanúgy le kell venni az oldalát...

Edi!
Honnan tudod ilyen jól, hogy a krém szteroidos? Nekem nem mondanak semmit ezek az antibiotikumok, ált. a neten nézek utána, ha bizonytalan vagyok!
Fényes: régen tényleg nagyobb élet volt,katonai medence is működött, de a semminél jobb. Szerintem azért jobb a Fényes, mint Komárom, mert nagyobb a gyerekrész!Viszont drágább (már 3 éves kortól kell belépő,K-ban csak 4-de mi még idén sem vettünk Somának, úgy voltam Vele fél évet még le lehet tagadni, de meg sem kérdezték)Viszont Komáromban melegebb a gyerekvíz is!ÉN nem reménykedem, hogy jövőre már lesz Tb-n strand, mert akkor MÁR építeni kellene, de nincs arra semmi!1 év alatt nem lehet felépíteni egy akkora hodályt!
Otthon csípte meg v.mi Katát?(Pók, bolha-bocsi, de sokszor a matracba beleköltöznek, vagy szőnyegbe...)

Angi!
Gyerek neme: én is ugyanígy vagyok! Jó lenne majd lány, de a fiú meg már tök ismerős téma :wink: , inkább hosszú távon szeretnék lányt, de ha a gyerekkort nézem, jobb az egynemű!
Kinek az esküvőjén voltatok amúgy, tényleg csini Lackó, majdnem ugyanilyen öltönyünk van, mi is esküvőre vettük ilyen korában Somának!
Nyaralás marha jó lehetett! Repcsivel mentetek?Hogy bírta Lackó?

Lívia!
Mi is most hétvégén akartunk lemenni Balatonföldvárra sógorémokhoz 1 napra!Szóval sz@r idő lesz? Menjetek helyette állatkertbe, vagy Vadasparkba, ha nem esik az eső!

Erika!
Bogyó és Babóca nálunk is nagy sláger volt, most Hunyor Major a legújabb kedvenc!
Ja és van újabb két része a Thomasnak könyvben!

Angika!
Nagyon édes Julcsi, látom élvezte a Balcsit, tök hasonlít apukájára!Unokatesójával nem marják egymást? Jól elvannak, mert a képről ez jön le!?

Na asszem ennyi, igyekszem jönni sűrűbben!

Szegény nyaralósok, jól megjárták, reméljük azért a gyerekek elvannak!

lola77

Sziasztok!

Edi
igen,mindenhol a saját védőnők csinálnak egy kis apró összejövetelt,de szerintem semmi extra nem lesz.
Azért egy sétát biztos megér,menjetek el körülnézni :wink:

Íme a papucsról fotó és pár az elmúlt napjainkról:
Kép
Kép
kicsit hideg volt a víz :cry:
Kép
Kép
Kép
lefekvés előtt
Kép Kép
még a cicát is megnézi Viki :lol:
Kép
komolyság
Kép
kis barátnőjével,aki 1 évvel idősebb nála :D
Kép
Kép
fánkzabáló :lol: :P
Kép
Viki 3 órája alszik :wink:
Kép
ébredés után :lol:
Kép
íme a papucsról két kép
Kép Kép

Megyünk reggelizni,sziasztok:ERika és Viktória Lili

cseriviola

Sziasztok!

Ági!
Örülök,hogy Balázs nem aludt rosszul miattam :wink: :D :lol: :lol:
De jó lehetett a Vadasparkban!
Zolti szabin van,de azért egy játszózást megejthetünk ;) ma délután például :?:
Igen!felvettek!!! :D Szociálpedagógiára. kíváncs vagyok milyen lesz. Remélem ,hogy menni fog!
Tök csinik vagytok a családi fotón ;)

Angi!
Nagyon jók a képeitek! Lackó milyen kis huncut. Sikerült már kitaláln valamit szülinapjára?
Tényleg nevek vannak már a huginak/öcsinek?

Lola!
Igen,Julcsi tiszta apja,föleg a szmei miatt.
Botival nagyon jól elvannak! Perszew szoktak veszekedni,de többnyire ügyesen játszanak meg rosszalkodnak együtt.

Erika!
Látod szépen süt már ma is a nap! ;)

Lívi! Ági!
Ügyesek a csajszik a bilizéssel. Juló mostanában megint csak rácsücsül s kész. Vagy pisi után gyorsan szalad és rácsücsül :)

Szép napot mindenkinek!
angika

Sziasztok!

Lola,Erika!
Dorkának Recaro gyerekülése van,ami 9-18 ill.36 kilóig jó,van hozzá ülésmagasító is ,tehát kombinált :lol: Most a 9-18-at használja persze.Férjem ragaszkodott hozzá,mert ez sportülés :lol: ,és kiszolgálja remélem sokáig...Erika,vettem ma Dorkának én is papucsot :lol: :lol: ,de én 28-at :oops: ,a 26-os volt pont jó neki,de azt 1 hónapon beül kinövi.Amúg y22-es a lába,de hát ezek a kínaiak,eléggé kisméretülek :) Harisnyát is vettem ma neki ,1-3 évesnek és háttt....lehet hogy kicsi is.
Lola!
A kílma olyan hogy kinnt van az egyik része,és bennt a másik,de ez nem mobil,mert a falra kell ráerősiteni.Igen falat kell bontani,de nem vészes,és arra kell még figyelni,hogy lehetőleg az ereszhez közel legyen,és oda ki lehet vezetni az elfolyóját,mivel eléggé sok vizet szív ki a lakásból,ezért nekem még be kell szerválnom egy-két virágot.

Edi!
Dorka épp aszem paradicsomos tésztát evett :lol: nem hagyta lemosni a pofiját ezért néz így ki :) Én is akartam kérdezni hogy nem lehet hogy pók csípte meg??A tornával sajna én is leálltam,pedig olyan jó érzés utánna,hogy na ezt is megcsináltam...Balázs kérdezi minden este hogy na tornáztál???Tényleg régebben írtad hogy benőtt a körmöd és hog ykivágta a sebész,azóta jól nő?Nem gyulladt be azóta?

Angika!
Oks ,megyünk ma a játszóra,tegnap is voltunk Beáék voltak lennt,ma meg a Kínaiba futottunk össze velük,hát nem bírtuk követni a gyerekeket,ott randaríloztak :) Ja hát Dorka ha felkel utánn amegyünk,remélem 5-re leérünk 8) Gratula a fősulihoz,na ezt már nem szabad abbahagyni!!!

Mnzsani!
Igen jó nagy kertjük van Dorka ki is fárad rendesen estére ha ott vagyunk.Anyuék szeptemberben mennek ki tesómékhoz Amerikába 1 hónapra,lesz kocsim :) ,és sokszor ki fogunk járni,szaladgálhat jó sokat.Amikor kinnt vagyunk mindig rájövök hogy de jó lenne nekünk is egy kis kert...,de hát szép álom...

Lola,kicsit megnyugtattál,hogy van olyan iny vagy mifene a foguk közt.Várok most jövőhóban viszem tanácsadásra,na ott majd megkérdem.Livi,köszi neked is a telefonszámot,remélem nem lesz rá szükség...

Ja és tesóméknál bármelyik nap megszülethet a pici :lol: Már várjuk nagyon...

Szép napot,Ági

Kép

Kép
ági01

Ági
Mi is már párszor beindultunk, hogy elmegyünk kertesházba, de aztán mindig oda lukadtunk ki, hogy nem biztos, hogy ér annyit, hogy 15-20 évig nélkülözzünk, amég fizetjük a hitelt. Kert nekünk is van a Szanatórium mögött, oda szoktunk mi is kijárni, mert a játszóból elég délelött.
Nem tudod a Gőznél vannak most kacsák a tóban?
Torna - szerintem neked nem is kell tornázni :wink: Nekem sajna muszáj, mert szeretnénk a tesót és mivel már 2-szer nem sikerült, úgy döntöttem, hogy lekéne fogyni egy kicsit, mert azt hallottam valahol, hogy a túlsúly is csökkenti az esélyt :?

Papucs
Én strandpapucsot néztem a Matykónak, csak még nem jelzett vissza a csajszi, hogy lesz-e a méretében.
http://www.gyerekcipobolt.hu/index.php? ... goria_id=6
Akit érdekel itt megnézheti.

Edi
Mi lent lakunk az egyik tizesben. Délelött általában ott vagyunk a ketreces játszón. Szerintem láttalak már sétálni Titeket, legalábbis az itteni képek alapján úgy gondoltam, hogy Ti lehettek :?

Jó éjt mindenkinek!
Vendég

Sziasztok

Bocsi gyors leszek.

Erika
Akkor megkérhetnélek egy ilyen kis babakocsi huzatának a megvarrására. Előre is köszi.

Üdv mindenkinek Lívia

Kép
slivia

Ági!
Köszi, arra a klímára gondoltam én is, amit kinntre kell szerelni, igen. De én azt hittem, hogy az drágább... 2-300.000! Vagy teljesítménytől is függ?Mondjuk én se az egész lakást akarom lehűteni vele, de ez a 30 m2 egész jól hangzik, az a lakás fele lenne. És mi van a karbantartási díjjal, arról még tudsz valamit, állítólag gyakran kell tisztítani, hogy ne lélegezdd vissza a káros anyagokat!
Nektek milyen márkájú?

Tesódék:biztos nehéz lesz így ilyen messziről szurkolni majd Nekik. De az jó, ha majd Anyukádék ki tudnak menni az unokához. Megkapták a vízumot?Lehet, hogy írtad már, kisfiú/kislány lesz?
Amúgy az én tesóméknál (bátyám) ma született meg a 3. kislány (Villő)!Somának ez az 5. lányunokatesója! :D

Erika!
Anyósodéknál nyaraltok még?Jól néz ki Viki papucsa!Én most nem rendelnék a linkelt oldalakról semmit, köszi!

Angika!
Gratula a sulihoz, hány félév? Sógornőm is szoc.pedagógiára jár, Sopronba, 1 éven túl van, de most halasztani fog a fent leírt pici miatt!

Edi!
Mizújs a csípésekkel?Egymáshoz közel vannak, szakaszosan?Mert az pók szokott lenni, tényleg. Nem rémísztgetni akarlak, persze!

lola77

Sziasztok!

2napja éjjel leütöttem egy szúnyogot Kata szobájában. Leütés helyen vér maradt, gondolom már kiette a részét :( Vettünk elektromos szúnyogriasztót és mára szerencse nem volt csípés.

Lola!
Ismertem már ezt a kenőcsöt, lehet kapni ilyen névvel. De a mienket ott keverték ki és asszem 0,1%-os. Hó végéig jó, apa elkeni a lábára. Neki van ilyen ekcémás kiütése. Gyerekre egy helyen 1x kentem. Vettem fehér cinkes rázófolyadékot azt használjuk.
Amúgy én is a neten tájékozódom :wink:
Tatabányai strand jővőre felejtős tuti.

Erika!
Felhívtam a védőnőnket (Gabika) és azt mondta nem hallott semmit, náluk nem lesz semmi (anyatejes világnappal kapcs.) :(
Mindig megcsodálom azt a szupi medencét, tök jó nektek! Milyen sűrűn mentem anyósékhoz? Viki mióta tud biciklizni?
Fánk, nyami, de régen sütöttem. Megkívántam. Tudok egy jó receptet még annak is menni fog, aki nem ért hozzá (mint én :lol: )

Angika!

Melyik suliba vettek téged fel? Levelező szak?

Ági!
Valszeg Katát szúnyog csípte, bár van egy rondább csípése a kézfején, majd megmutizom holnap a dokinak. Mintha egy hólyag lenne és benne folyadék :shock: Kivi vagyok mit mond.
Lábam körme köszi alakul, még jó pár hónap amire teljesen végig nő, meg most hepehupás stb. Nem is tudom, hogy bírtam ilyen sokáig a fájdalmat és nem mentem el dokihoz.

Zsani!

Mennyit szeretnél/kellene fogynod? Diétázol és tornázol is?
Hol van az a ketreces játszó? :shock:
Spár felé szoktunk menni zöldégesbe vagy csak úgy sétálni. De a tizesek felé nem.

Edit

Kép
Kép
edi78

Lola!
Katának is 4 lányunokatesója van (11, 5, 2évesek és egy 3,5hónapos). :D
Igaz a 11éves és 2éves külföldön lakik, de most itt vannak.
Szerintem nem pók. De majd dokinak mutatom holnap.

Kép
Kép
edi78

Sziasztok!

Jó későn sikerült ide ülnöm ma :roll:
Hiába,az a kertes ház "átka" nyáron,nagyon elmegy kint az idő,főleg ha még szalonnát is süt az ember vacsira :P :P
Viki úgy zabálta,olyan édes volt,szalonnát kenyérrel,hagymával ahogy azt kell :lol:
Még itt nyaralunk apósoméknál,holnap megyünk ki egész napra a WF-re,Szőnybe,remélem Viki bírni fogja a strandon alvást sátrában :D
Szombaton meg Nagykanizsára utazunk le a barátainkhoz,vasárnap meg megyünk innen haza estefelé.

Ági
milyen színű Dorka papucsa amit vettél neki?Ott sikerült ahol mi is vettük?
Drukkolunk tesódéknak!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Lívia
jövő héten még szabizok,megpróbálok annyi anyagot összekeresni,hogy kijöjjön belőle egy babakocsi huzat.
Milyen színben szeretné a barátnőd?A váz milyen?Legyen rajta virágminta?Margaréta vagy tulipán legyen rajta?
Olyan kis sport játékbaba kocsira kell,mint amilyeneket varrtam már,ugye? :lol:

Lola
gratulálunk tesódék kislányához!!!!!!!!!3 a kislány :P :wink:
Somának mikor lesz kistesója? :wink:
Köszi,hogy visszajeleztél a kérdésemre!!!!!!!!!

Edi
elég szomorú,hogy a védőnőtök nem tudott az anyatejes rendezvényről!!!!!!!!!Amúgy tegnap volt a világnap és a rendezvények is,nekem azt mondta a védőnőnk.
De mostmár úgyis mindegy ,sajnos :evil:
Anyósomékhoz általában hetente-kéthetente szoktunk jönni,nyáron valamikor gyakrabban.
Viki még nem tud bicózni,csak szeret rajta ülni és élvezi,hogy toljuk a fenekét :lol:
Amúgy a bicóját vasárnap haza visszük,majd otthon gyakorolgatunk vele.

Puszi mindenkinek:Erika

cseriviola

Edi!
Akkor biztos az a dög szúnyog volt! :evil: Jól el tudnak bújni napokig a szobában, este pedig lesben állnak. És lehet, hgoy azért csúnya a kézfején, mert mostanában elég sok szúnyog fertőzött, ezzel-azzal - sajna!Meg a gyerkőc immunrendszerétől is függ!
Mnzsani a bánh. ltp-en lakik a 10-be, nem dózsakertbe, ha jól értettem.(bocs, hogy előbb válaszoltam... :oops: )

Erika!
Akkor szurkolok, hogy ma sokat süssön a nap, ha ma strandoltok!
Kistesó: hamarosan belevágunk, úgyhogy kábé jövőre! :wink:
Soma idén tavasszal tanulta csak meg hajtani a bicót, szóval ne búsulj, ha még esetleg Viki nem akarja! Bár van gyerek, aki 3 évesen már pótkerék nélkül megy.

Soma még a hintát se hajlandó hajtani!És persze legjobban azt szeret a játszón, ott állok mellette félórákat és lököm! :roll: Pedig tudná, de lusta - szerintem!Amúgy meg egy sajtkukac, mindig mozog, szalad. Anyósom már rámondta, hogy hiperaktív! Miért nem viszem orvoshoz!!!!!!!4:x :shock: :twisted:

Szeptemberben szeretnénk járni úszástanfolyamra a Dózsa suliba Somával, kíváncsi leszek, hogy fogja bírni. Még nem lesz 5 éves, nem is gondolom, hogy 1 tanf. alatt megtanul, de ha már le mer menni a víz alá, meg megtanulni siklani, már örülnék. Nagyon szeret a vízben, kis vizibéka, ki se jönne. Csak a fejét ne érje víz!

Na megyek bérszámfejteni!

lola77

Sziasztok!

Lívi!
Repcsin semmi gond nem volt Lackóval igazából azt élvezte ha láttunk egy másik repcsit az hogy Ő is egy olyanba ül annyira nem érdekelte.

Ági!
Papucs nekünk teljesen sima semmi gyógy jellege nincs asszem a Tesco-ba vette anyósom a kertbe, de már itthon is hordani akarta ezért kaptuk meg :D

Edi!
Hízni még csak 3kg sikerült, de nagyon oda akarok figyelni hisz így is volt rajtam épp elég felesleg. :(

Lola!
A nyaralás tényleg szuper volt a Lackó is élvezte, szerintem főleg azt hogy az apa is velünk volt egész nap :D állandóan rajta lógott, ezért van kevés kép rólam, mert mindig én nyomtam :lol:

Angika!
Hát ez a szülinapi aji elég nehéz kérdés lett, mivel amit találtam ahhoz még kicsi volt, amire meg szüksége van az mind meg van úgyhogy ilyen Wader márkájú traktort fogunk venni. Erre jutottam, de még mindig nyitott vagyok új dolgokra ha valami eszetekbe jut :wink:
Névben még mindig nem jutottunk igazán dűlőre, fiú névben a Krisztián az esélyes, lányba még fogalmunk sincs talán Klaudia. Volt egy papírunk, de nem tudom hová lett :roll:

Tegnap voltam a Vörikrisztinél édes a kisRéka, de egy kicsit el is kenődtem, ott volt a Mnzsani tesója is náluk majdnem 3 év a korkülönbség a két gyerkőc között és mind a kettőjük semmi jóval nem kecsegtetett. Szóval nehéz időszak elé nézünk januártól amikor megjön a kistesó :( habár ezt tudtam, de nem gondoltam volna hogy mindenki azt mondja hogy nehéz. Legalább 1-2 mondaná hogy nem gáz :cry: Mindegy már most oltom keresztanyámat(nyugdíjas) meg anyukámat hogy számítsanak rá hogy sokat kell jönni :)

Remélem mindenkinek válaszoltam, ha mégsem akkor bocsi és kérdezz újra!
Puszi Szép napot!

Kép
Kép
gangi

Sziasztok

Erika
A váz olyan amit egyszer feltettél,és lila színű.Rádbízom milyen legyen.Ügyi vagy úgy is.
:D

Körkérdés
Nem tudja valaki hol lehet mini ugrálóvárat venni? Timinek szeretném,mert állandóan ugrál,sokszor úgy közlekedik.A trambulinon gondolkoztam,de azt egyedül nem tudja használni.Egyik barátnőméknek van,tök szupi 4-5 ezerért vették az auchanba még tavasszal,de felhívtuk őket és nem lehet kapni.
Köszi mindenkinek

Üdv Lívia

Kép
slivia

Sziasztok!

Lola!
De jó,Ti is belevágtok a kistesó projektbe :lol: .A klíma tisztitását a férjem fogja csinálni,a melóhelyéről tud hozni olyan spray-t amit bele kell fújni,tehát ő ezt megoldja,amúgy aszem évente kell tisztitani,majd megkérdem tőle,ő ezt jobban tudja.Én úgy tudom hogy pl,a miénk 30 nm-re elég hogy lehűtse,de vannak nagyobb kapacitásuak is,és persze azok drágábbak is.Na de gondolom nem akarjátok azért az egész lakást behűteni,tehát a fürdőbe meg az előszobába amúgy is menne be hideg azért nem kell oda is venni,mert ez olyan hogy minden helyiségbe kell venni,na úgy már azért kiteszi a 200e-t.de fölösleges,mert mondom a miénk 30nm-re jó,de érezni lehet a lakásban még a 2 szobába is.Nekünk mondjuk az a jó hogy ezek a lakások más tervezésüek,mint a régi tömbök és szinte egy térben van minden.Imádom az elrendezést,mert szinte mindehonnan rálátok a gyerekre,nincs az a hülye hosszú előszoba,mint általában a régi tömbökben van,az szeintem csak elveszi a helyet...
Igen megkapták anyuék a vízumot 10 évre.Szept.7-én repülnek 3 hétre aszem :oops: Amúgy kisfiú lesz a neve még bizonytalan.Majd ha megszületik akkor döntik el,esélyes nevek a Bálint,Kriszitán,és a Dominic...

Edi!
Bizti szúnyog volt akkor,,,mit mondott a doki?Kata mászik már ezerrel?Lesheted mikor hol jár :lol:

Mnzsani!
Hát igen sajna a kertesházban mindig van mit csinálni,venni,eléggé pénznyelő...De az tök jó hogy van kertetek oda ki tudtok menni Mátéval ott is le tud fáradni :lol: Bár mi nem keretsben lakunk mégis van 18 évig tartozásunk a lakás miatt,sajna... :?

Erika!
Végülis itt a Gálon lévő kínaiban vettem a papucsot,fehér színű,de nem vagyok vele nagyon megelégadve.Dorka ahogy futokos benne eléggé csúszós a talpa,és félek hogy elesik.Nem igazán tapad,tieteké is ilyen?24-es nem kicsi Vikinek?Tudott aludni a sátorban?

Gangi!
Na hát én is ettől félek ,hogy ugye 1 gyerekkel elvan az ember,na de 2-vel...Mi úgy terveztük,hogy az idén még szedem a bogyóimat,azt 3-4 hónap szünet,és utánna hajrá.Akkor lesz Dorka 3 év körüli,mire megszületne.Mondjuk én nagyon félek attól,hogy Dorka...hát tudjátok milyen jó az alvókája,na most ha pont egy ellenkező gyerkőcöt kapok..na hát nem tom hogy bírnám...Ha fiú lesz ,tuti hasfájós,sírós lesz(pedig én azt szeretnék)...
Köztem meg tesóm közt 18 hónap van :? ,nem tom hogy bírta anyu,apu meg ráadásul kamionos tehát tök egyedül csinálta végig.Neked az jó hogy lesz segitséged,anyukád is már nyugdíjas?Sajna egyémnek még van 12 éve :roll:

Csak kiváncsiságból kérdem tőletek.Tényleg meg lehet állapitani vizsgálatból hogy mekkora a baba feje,és hogy biztos megtudja term.úton szülni?Sogornőmnek ezt mondta a dokinője,és még ilyenről nem hallottunk :oops:

Mentem ebédelni,már nagyon éhes vagyok,
Ági

Kép

Kép
ági01

Ági!

Igen, hát az utolsó uh-n (32 hetes) is rajta van, asszem a BPD a fejkörfogat... Ha még az utolsó héten is csinálnak UH-t (itt nálunk nem kötelező, csak ha v.mi gond van) ott meg tudják mérni a fej átmérőjét... Mi annó a terhestornán ezeket az adatokat mindig összehasonlítottuk és nálam szülés közbe kérdezte is a Varjú... mert csodálkozott, hogy miért nem tud kibújni, és hátha azért mert nagy a feje, de nem volt nagy, így hát csodálkozott tovább... :)

Akkor mostmár tán könnyebben megadják a vízumot, ezek szerint. Mert pár éve még mindenkitől azt hallottam, hogy nem kapták meg.

Nem kaptál ötlete a férjed szülinapi helyszínére, találtál már. Én nem nagyon tudok ötletet. Miért nem csináltok otthon házibulit, aztán visszaadjátok a fölső szomszédnak a hanzavart!? :?: :D :lol: :P
Viccet félretéve, Vadvirág Vendéglő (van kerthelyisége is), bár én még nem voltam!Tb-n nem tudok, még a V.Centerbe van fölül is és alul is egy kávézó, van a Casinó, megnyílt már, nem is tudom... Tarjánban, ahol voltatok, ott a bowlingosnál, hmmm?

Gangi!
Majd Te leszel a kivétel, aki könnyen elboldogul majd a 2 gyerekkel... szerintem biztos vannak/lesznek nehéz napok, meg könnyebbek, de ha már az első éven túl leszel, biztos könnyebb lesz 1-2 fokkal! :lol:

Megyek, lassan beledugom Soma úrat a kádba!Mostmár van újra melegvíz, legalább nem kell melegítgetni. (Hétfőtől nem volt....áhhhhhh)

lola77

Sziasztok!

Lola!
Hát még mindig nem engedik ki az embereket könnyem Amerikába.Anyuék szomszédjának a lánya már kinnt van kb:5 éve ,és az anyja a mai napig nemkapta meg a vizumot.Anyuéknak is nagyon sok hülyeséget kelett beszerezniük,pl:az ingatlanról tulajdonlapt,a munkáltatótol igazolást,hogy számitanak rájuk a következő években is,és menniy pénz van a számlájukom,meghívó a tesómtol,miért mennek ki ,meddig maradnak,ez mind kib kettőjüknek 100e ft volt,és még akkor nemis volt bizots hogy kimehetnek.És még egy csomó minden volt...Amúgy ők azért kapták meg könnyen szerintünk,mert tesómnak h1-es vízuma van.Ezt meghallotta a manusz,vigyorgott leelenőrizte hogy tényleg az van e neki,és mondta hogy mehetnek,tehát ha nincs a tesómnak nem bizti hogy kimehetnek...
Köszi a tanácsokat a bulival kapcs-ban.Ja végülis az lesz hogy nálunk lesz összejövetel,visszaadjuk a szomszédoknak :twisted: :lol: Van egy két srác akinek igen csak nag yhangja van,pláne pár jager után :lol: ,de hozzánk tuti feljönnek,vagy lejönnek,már alig várom :x

Most ennyi megyek fürdetni,Ági

Kép

Kép
ági01

Lola!
Most lemaradtam valamiről vagy csak félreértés? Már rajta vagytok a tesó-projekten? Én még csak ott tartok, hogy tervben van, de hoyg mikor az még talány volt.

Ági!
Sajnos anyukám még nem nyugdíjas csak a keresztanyám, de már csak 1 éve van anyukámnak a nyugdíjhoz, tehát amikor már úgymond könnyebb lesz akkor lesz több segítség :D
De ez a nyugdíjazás is kész röhej anyukámnak több mint 39 éve van amit ledolgozott és semmi kedvezményt nem kap. Ja és csak azért mehet el jövőre nyugdíjba mert akkor lesz 57 éves.
Szóval nagy szemetek!
A buli jó ötlet, ha kell tüzijáték lehet hogy tudok szerezni :lol: 8) (ha lúd legyen kövér)

Az Uh-n nekem is megnézték még az utolsó héten hogy mekkora a baby hogy meg tudom e szülni. Nem igazán tudtam mit néznek de akkor bizti azt hogy mekkora a feje.

Nah megyek mindenkinek jó éjszakát kívánok!

Kép
Kép
gangi

Jaaaaaaaaa a lényeget nem is írtam holnap megyek 18 hetes ultrahangra ilyenkor már Lackó megmutatta a kukit, hát kiváncsi leszek, lehet hoyg holnap már megtudjuk mi lesz a kisbéka :lol:

Kép
Kép
gangi

Sziasztok!

Lola,Gangi!
Azt elfelejtettem írni,hogy sogórnőmnek nem volt,uh,csak norm.nőgyógyászati vizsgálat,és ez alapján mondták neki,hogy akkora a baba feje,hogy tuti meg tudja szülni term. úton.Uh-on nekem is volt fejkör,mellkörfogat nézés.Az a furi hogy uh nélkül mondták ezt meg neki :shock:

Jó éjt,Ági

Kép

Kép
ági01

Sziasztok,

Szerencsére rengeteget írtatok, de most nem tudok nagyon elmélyülni az írásokban...
Rendben megérkeztünk, jól bírtam az utat!
Csak a szépre emlékszünk, a balkáni koszra nem!
Majd tényleg teszek fel fotókat (mocis cuccban is :lol: )

Amíg odavoltunk anyuék befizettek minket és az egész családot egy last minute útra Egyiptomba Hurghradára 5 csillagos szállodába. 9-en mennénk. Szuper!!!! Most szerda hajnal az indulás!
Csakhogy Réka útlevele 3 hónap múlva lejár és ma tudtuk meg, hogy 6 hónapig évényes kell, hogy legyen a vízum miatt (neki is kell vízum, minden más egyéb ingyenes 2 év alatt)
Nem tudom mi lesz még... min. 3 nap alatt csinálják meg gyorsítottban, ami már késő. Legfeljebb kimegyünk így és majd belépésnél kiderül (talán észre sem veszik)

Szóval ha nem jelentkeznék egy darabig akkor még élek, csak sikerült kijutni. Szurkoljatok!

Bocsi, hogy most nem reagálok... :oops:

Cirmike

Kép
[KépKép
cirmike77

Sziasztok!

Most nem foglalom itt a helyet a képeimmel,inkább készítettem egy albumot belőlük.íme itt találjátok:
http://www.babaszoba.hu/services/albums ... alid=28654

Lívia
babaszoba,teszvesz,vatera oldalon nem néztél körül mini ugrálóvár ügyben?

Ági
Viki papucsa 24-es és pont jó neki,eddig a benti vászoncipője 23-as volt,jövő héten veszünk neki újat a benti cipőből is meg őszre is valami cipőt kéne,sokat nőtt a lába most nyáron.
Viki eddig még nem csúszott el a papucsában,lekopogom....
Végülis pénteken a WF-ről 3-kor hazajöttünk,mert Viki ne akart a sátorban aludni,meg az eső is elkezdett esni :cry: ,persze a kocsiban 5 perc alatt elaludt :twisted:

Gangi
drukkolok,hogy megtudjátok a bébi nemét!!!!!!!!
majd mindenképpen írd ám meg ide!!!!!!!!!! :P

Cirmike
igazán szuper meglepetést kaptatok!!!!!!!!!!
De jó lesz nektek!!!!!!!

Viki olyan furán,sokszor már dühítően viselkedik mostanában :evil:
Arcát marja,sokszor nekünk is odanyúl marni minden ok nélkül,harap,pofozkodik,erőszakoskodik :evil:
Sőt,már ha megyünk valahova akkor ott is bemutatja a tudományát :evil: :roll: :oops:
Mit csináljak,hogy kezeljem?

Puszi,sziasztok:Erika

cseriviola

cseriviola

Sziasztok!

Zsani: Köszönjük szépen a légzésfigyelőt, nagyon kedves Tőled. Tesókámnak szóltam, hogy küldjön fotókat, de hát tudod, mindig mennyire elfoglalt..... Majd én is próbálok ide felrakni, csak most nem egyszerű. Mától dolgozik Sanyi... egyedül vagyok a két gyerekkel, sőt, Dávid, Sanyi fia is itt van három napig... szóval három gyerekkel...

Sziasztok

Szilvia/Emese és Dóra anyu
emeseanyu

Sziasztok!

Hát nem jó hírekkel jövök, az uh-n nem volt minden rendbe a pici gerincével és egy kicsit beparáztattak és visszarendeltek jövőhétre is. Elmentem a védőnénihez és Ő eléggé megnyugtatott, hogy ha nagy gond lenne akkor rögtön továbbküldtek volna. Hát remélem így lesz és semmi gond nem lesz ezzel a kisbékával.

Puszi mindenkinek!

Kép
Kép
gangi

Gangi!

Először is, ne aggódd túl magad, persze tudom, könnyű mondani... most biztos nagyon kivagy (én is kilennék, ki nem? :( ) De szerintem a Varjú tök alapos inkább azt mondja, hogy nem bizti, hogy jó, minthogy nem mondd semmit, kivár több hetet! az AFP-nél jók lettek az értékeid??? Mert - tudod - az is számít nyitott gerincnél!
Sógornőmnél nem lett jó az egyik érték, inkább továbbküldte a Varjú Pestre, persze egészséges a kiscsaj, Hál Isten!
Engem is elküldött 4 D-s ultrahangra a 2,3 nyaki tarkóredő miatt, pedig 2,7-3-ig jó!
Ha van lehetőséged, menj el 4 D-sre minél előbb v.hova (Győr, Pest, Tata) hogy megnyugodj!Több szem többet lát alapon (más doki is megnézne). Hmmm? Amúgy terveztétek? Hozdd előbbre akkor az időpontot!
Tesóprojektünk: csak annyi, hogy most megbeszéltük a férjemmel, hogy akkor hamarosan belevágunk, így hát abbahagytam a gyógyszert, de még nem megy élesben, 1-2 hónapot kivárunk. Igazán azt szeretném, ha év vége felé lennék terhes, de ha előbb, nem aggódok, meg ha később sem (Soma a gyógyszer után a 3. hónapban fogant, előtte 8 évig szedtem Marvelont, semmi gond nem lett!)

Na ennyi, Cirmike tök jó az utazás, reméljük nem zavarnak haza Rékával! Amúgy tán még kimosni sem tudsz, máris indultok, mi? :P

Erika!
Viki a bölcsiben látja szerintem a "durvaságot", várj ki szerintem, illetve amikor bánt, fogdd meg a kezét és simogasd, szeretgesd meg. Próbálkozik csak, kitartás, türelem!

Emeseanyu!
Jól "bedobtak" a mélyvízbe, 3 gyerek, de legalább segítenek is Neked a nagyok, gondolom. Emese élvezi a nagytesóságot?
Múltkor megnéztelek volna, ott az ovinál, mikor parkoltam, csak addigra elmentetek, meg gratulálni is akartam. Na majd talizunk még biztos! Egyébként ki császározott meg végül is?

lola77

Jaj, Szilvi, bocs: Emese-Dóra anyu!- így akartam írni ám! :oops:

lola77

Sziasztok

Angi
Ha az előző uh jó volt,meg az afp,akkor lehet hogy nincs gáz.Leht hogy úgy feküdt vagy valami zavarta a képet. Mikor mész legközelebb? Lehet tényleg meg kellene más dokival is nézni,mert hát valljuk be a Varjú azért még nem annyira profi az uh-ban. Legalábbis mikor anno engem uh-zott akkor nem tűnt olyan rutinosnak mint a Pazár.Persze ezt én nem állítom,csak gondolom.
Egyébként már érzed mocorogni? Asszongyák a másodikat már előbb érzi mozogni az ember.

Cirmike
Hát nem unatkoztok mostanában.Reméljük sikerült kijutnotok.Jó nyaralást. Vigyázzatok magatokra.

Edi
Láttalak tegnap a plázás dm-be.Csak olyan villámvásárlást csináltál hogy nem bírtalak követni. :D . Amúgy szerintem nem kéne neked fogyizni :D Kata elindul utána aztán már csak a rohangálás marad.

Nálunk kicsit(nagyon) nyűgösek napjaink ill,az éjszakáink is. Timinek jön az alsó szemfoga,meg van gyulladva a leghátsó alsó rágó is. Ehhez párosul egy kis megfázás,velem együtt.Már látni az egyik szemfog csücskét,de még nem tört át.Hát siethetne,mert kezdem nehezen viselni.A nurofen meg a panadol sem igen hat. Nem is igen eszik.Vasárnap kint volt Anyósnál a kertbe mert csináltuk a konyhát,és egész nap csak paradicsomot evett.Mondjuk az jó mert gyulladáscsökkentő. Bár anyós el volt kenődve hogy nem evett a főztjébül.Hát ez van.

Erika
Lehet a böli is rátesz egy lapáttal a viselkedésre,de szerintem jellemző is erre az időszakra,mármint dackorszak. Többeket is hallottam panaszkodni akiknek hasonló korú gyerkőce van,hogy hisztizik,meg dobálja a kaját meg ilyenek. Sok okosat nem tudnék mondani,talán türelem.Meg nálunk bevált eddig hogy akkor mars a szobádba. A suttogós könyv nem ír erről?

Na mentem ,üdv mindenkinek.

Ja nem tudja valaki hogy előző héten szombaton tatán volt kint valami süsüs előadás,hogy az szokott máskor és máshol is lenni?Timinek most a Süsü a kedvence,csak előző héten lemaradtunk róla mert konyhát csináltuk.

Köszi
Üdv LÍvia

Kép
slivia

Sziasztok!

Gangi!
Szerintem sem kell aggódnod.Talán itt én tudom a legjobban hogy min mész át...Nekem a Varga volt a fogadott dokim.Már sokmindenkitől hallottam hogy ő nagyon jó uh-os,bár ellenben sokan nem szeretik,(nem tom miért).Na a lényeg hogy nálam az Aft teljesen jó lett,és 16 hetes uh-on látta hogy valami nem stimmel a pici veséivel.Nagyon sokáig nézte uh-on,és mondta hogy ne aggódjak,de vaalmi nem okés,azért biztos ami biztos egyből telefonált Pestre időpontért.Mondta hogy több szem többet lát,meg hát mégis ők ebben a profik.De hát nálunk sajna jól látta a dolgokat.Tehát (bár a Varjut nem ismerem),de ha vaalmi nagy baj lenne biztos már ő is felküldött volna az I-es női klinikára.Nálad az Afp,jó lett?,mert az utal a nyitott hátgerincre.Meg tényleg lehet hogy rosszul feküdt a kis szaros,és azért látott valamit.Ja és már 16 hetesen látta a Varga hogy kiscsaj lesz :lol: .

Lola!
Én terhesség elött 9 évig szedtem fogamzásgátlót,és én kihagytam 5 hónapot, hogy teljesen kiürüljön,(bár a doki csak 3-4 hót )mondott,de mindegy.Azt nekünk az 5. hónapra rá jött össze Dorka baba :lol: .Úgyhogy majdnem 1 év telt el hogy terhes lettem.És látod mégis baj van a vesékkel...pedig vártuk,akartuk nem cigizünk,nem iszunk,és sok zöldséget,gyümit ettem terhesség alatt...no comment...

Livi!
Kitartás a fogakhoz,már nincs sok hátra :) Dorkkánál most leállt szerencsére,vagy nem vettem észre? :wink: Sztem neki még mindig 16 foga van,azt kitudja...Ti mikortól kezditek a bölibe szoktatást?Mikor mész vissza melózni?kistesót ti mikorra tervezitek?na most jól megbombáztalak a kérdéseimmel :P

Erika!
Sztem is a böliből hozza haza Viki ezeket a dolgokat,mivel otthon nem látja :wink: ,csak ott láthatja.A játszóról sok csajank 2 év körüli a gyereke,de mindegyik panaszkodik,az un.dacckorszakról.Hu én nagyon nem várom.Félek tőle hogy nem lesz türelmem hozzá :roll: Dorka olyan kis visszahúzodott a játszón, tőle elvehetik a játékait,na de otthon elő tudja adni magát ha valmit akar és nem kapja meg...Ja ma vettem neki kisebb papucsot :oops: 25-t,a másik túl nagy volt neki.Ez olyan kék szinű mint a tiétek,de röhely mert össze mértem több papucsot i sés pl,bele volt írva hog y24-es,de mindegyik más hosszúságú volt...

Angika!
Ma ahogy találkoztunk képzeld már tök mesziről halottam egy gyereksírást.Még mondom is magamba hog yolyan hangja van ,mint a Julcsinak. :lol: És tényleg ő volt...Héten jöttök le a játszóra?Tegnap jó sokan voltunk lennt...

Körkérdés:
Dorka már tök ügyin bilizik,ha lemegyünk délelött pl.a boltba,akkor sem pisil be,ha feljövünk egyből bili és ott a pisi,de van hogy egész délelött nem pisil!Ez normáils?Inni iszik eleget.Holnap megyünk vesegondira majd ott is rákérdek,kiváncsi vagyok mit mondnak,na de arra jobba hogy fog nekem pisilni :roll:

Mentem,Ági

Kép

Kép
ági01

Gangi!
Az igaz, amit Lívi írt, végül is a Pazár és a Varga évekig uh-s orvos volt a kórházban (mert nem mindenki uh-hat) heti 2-szer, a Varjú meg mivel onkológus is, ő az onkológiára volt sokszor beosztva.
Engem így sosem uh-zott, de a Pazárral + Vargával én is meg voltam nagyon elégedve (nem úgy mint Hermándi, Pődőr... :? Bár nekik a stílusuk nem tetszett, nem a szakmaiságuk), tényleg profik. Varjúról uh szempontontból nem tudok semmit. Lehet, h azóta már ő is szokott a kórházban, nem tudom...

lola77

Szia Lola!

Bocsi, csak állandóan rohanunk, mert a kicsihez igazodunk (mikor kell ennie). Majd legközelebb, ígérem.

A főorvos jelölt ki két dokit: Tekse István (fiatal, harmincas) és a Hermándi főorvos. A műtét alatt nagyon kedvesek voltak és szép lett a vágásom, nagyon.

Sziasztok

Emese és Dóra anyu
emeseanyu

Csak egy gyorsra nem a Varjú csinálta mert a kórházba küldött és a Pazár volt ott. Az AFP eredményem is csillagos, de a védőnő azt mondta hogy ha nagyobb az érték az a nem jó nekem meg 2vel alacsonyabb az alsó határértéknél ami abból adódhat, hogy a nyaralás miatt hamarabb vették le a vért 3-4 nappal.

Köszi a nyugtatást!
Puszi

Kép
Kép
gangi

Sziasztok!

Megjöttünk mi is - mondjuk látom már hogy valaki megy tovább :) :) Jó utat Cirmike, érezzétek jól magatokat!

Gangikám,
szerintem is nyugodj meg minden rendben lesz a pocaklakóval. Nekem a Pazár volt a dokim, szerintem nagyon OK az ürge, és inkább gyanakodjon valamire minthogy később legyen gond. Szerintem is ha valami komolyat látott volna, akkor küldött volna BP-re. Az én AFP-m nagyobb volt mint kellett volna - azt mondta a Pazár hogy mintha ikreim lennének :) - és mentem is BP-re vizsgálatra, ahol egy full rendes főorvosnőci nézett meg és közölte hogy minden OK. Az én nagyobb értékem valszínű abból adódótt, hogy később vették le 1-2 héttel. Biztosan minden rendben van a kispocaklakóval!!!!!

Szilvi,
szívesen adtam, használjátok egészséggel. :) Még1x gratula nagyon a gyönyörű kislányodhoz - már láttam az IWIW-en. !!!

Gyorsan csak ennyit.
Rólunk 1 pár szót: nagyon jól éreztük magunkat a Balcsin, igaz az idő egy kicsit kitolt velünk, a 7 napból 4-et fürcsiztünk - egyet Kehidakustyánban. De ennyi elég is volt.A többi napon vonatoztunk, hajóztunk, vizibiciztünk és egyéb progikat csináltunk. Mit ne mondjak jól lefáradtunk. A Máté végig nagyon élvezte - még 3 gyerek volt velünk , illetve szomb-vas még +2 - szóval teljesen el volt ájulva. Csak nézte a nagyokat, kézen fogta őket és magyarázott nekik. Már nyaralás előtt is nagyon ügyesen beszélt - már mondtatokat mond "ott van a hápi" stb - de most aztán le a kalappal. Elmesélte a mamáéknak hogy "haóztam, hi-hu-hutam, vizibiciztem" "halacskát, sültkrumplit ettem" stb. Nagyon ügyes. Szegénykém egy kicsit elfáradt az utolsó 2 napon már egy kicsit nyügibb volt, de érthető. Aztán itthon aludt egy csomót.

Képekből csináltunk kb 400db-ot itt láthattok belőle 1-2őt.
http://www.babaszoba.hu/services/albums?alid=28681

nagyon fáradt vagyok, majd holnap többet
jó éjt
Zsani

Kép

Kép
zsanka

Sziasztok

Ági
Mi januártól megyünk elvileg bölibe.Szabim meg tök sok van,így lehet hogy csak márciusban kezdek dolgozni,majd meglátom. Tesót egyenlőre nem tervezünk.
Pisi ügyben Timi is kevésszer pisil.Volt múltkor hogy már 4 órája nem pisilt,közben meg ivott,is én ez idő alatt voltam vagy kétszer :D . De van úgy hogy 10 perc alatt 2 szer is jön neki.
Te hogy csinálod?Mikor mentek le is bugyi van rajta?Vagy bugyi pelus. És alvásnál van rajta pelus? Nálunk a kaki még nem megy ,csak utána szól. Dorka szól egyébként,vagy te kérdezgeted?Timitől ha megkérdezem sokszor azt mondja hogy nem,de mondom neki ha kell szaladjon a wc-re és akkor már ott is van,és jön a cucc.Kis hazudós :D

Most mentem,üdv Lívia

Kép
slivia

Sziasztok!

Most csak annyit hogy tesómék szülnek!!! :lol: Reggel kaptuk az sms-t(ott hajnal 2 volt),hogy sogórnőm 6 újjnyira van kitágulva :lol: ,azt azóta semmi...
Tesóm nem akarja elvágni a köldökzsinórt,mert még a vészhelyzetet sem bírja nézni tv-n keresztül,de a szülésnél bennt lesz azért.Mondja a tesóm (ő amúgy programozó),hogy bármikor csinál honlapot a kórháznak ,de nem varr és nem vág el semmit,maradjon mindenki a saját területén :lol: :lol:
Ja és amúgy drága egytelen férjecském ma 30 éves :lol: ,tehát együtt fogunk majd bulizni :lol:

Szép napot,mindenkinek
Ági

Kép

Kép
ági01

Vissza: Lakóhely szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?