Ági!
Fog: szerintem vidd el fogorvoshoz Dorkát, hogy ne aggódj feleslegesen! Ha Neked aktuális v.mi és maszekhoz jársz, szerintem biztos megnézni Dorkát is egyúttal, meg azt mondják, ha minden fog kibújt, utána érdemes elvinni egy átvizsgálásra!Ha nem maszekhoz jársz, akkor nincs messze Tőletek a gyerekfogászat, a fenti kórházban!
Amúgy szerintem akiknek olyan hézagos a foguk, azoknak mindnek benő közé valamennyire az az íny-bigyó, vagy mi!
Klímátok: ez az, amihez falat kell bontani és kívül van, vagy olyan mobilklíma? Jövőre mi is szeretnénk ebbe sivatagi melegbe, szerintem egyre több hét ilyen lesz majd a nyárból
Én is akartam kérdezni: Ti már 9-36 kg-os ülést használtok. Soma kábé 18 kg, ő még belefér a 9-18-ba. Ősszel akarunk venni ülést, bár van Neki ülésmagasítója is, de az nemigen elég, mert nem elég magas hozzá, és majdnem a nyakánál megy a bizt.öv!Csak félek, hogy ebbe a 9-36-ba ha beöltöztetem télen, nem fér bele és ugyanúgy le kell venni az oldalát...
Edi!
Honnan tudod ilyen jól, hogy a krém szteroidos? Nekem nem mondanak semmit ezek az antibiotikumok, ált. a neten nézek utána, ha bizonytalan vagyok!
Fényes: régen tényleg nagyobb élet volt,katonai medence is működött, de a semminél jobb. Szerintem azért jobb a Fényes, mint Komárom, mert nagyobb a gyerekrész!Viszont drágább (már 3 éves kortól kell belépő,K-ban csak 4-de mi még idén sem vettünk Somának, úgy voltam Vele fél évet még le lehet tagadni, de meg sem kérdezték)Viszont Komáromban melegebb a gyerekvíz is!ÉN nem reménykedem, hogy jövőre már lesz Tb-n strand, mert akkor MÁR építeni kellene, de nincs arra semmi!1 év alatt nem lehet felépíteni egy akkora hodályt!
Otthon csípte meg v.mi Katát?(Pók, bolha-bocsi, de sokszor a matracba beleköltöznek, vagy szőnyegbe...)
Angi!
Gyerek neme: én is ugyanígy vagyok! Jó lenne majd lány, de a fiú meg már tök ismerős téma
, inkább hosszú távon szeretnék lányt, de ha a gyerekkort nézem, jobb az egynemű!
Kinek az esküvőjén voltatok amúgy, tényleg csini Lackó, majdnem ugyanilyen öltönyünk van, mi is esküvőre vettük ilyen korában Somának!
Nyaralás marha jó lehetett! Repcsivel mentetek?Hogy bírta Lackó?
Lívia!
Mi is most hétvégén akartunk lemenni Balatonföldvárra sógorémokhoz 1 napra!Szóval sz@r idő lesz? Menjetek helyette állatkertbe, vagy Vadasparkba, ha nem esik az eső!
Erika!
Bogyó és Babóca nálunk is nagy sláger volt, most Hunyor Major a legújabb kedvenc!
Ja és van újabb két része a Thomasnak könyvben!
Angika!
Nagyon édes Julcsi, látom élvezte a Balcsit, tök hasonlít apukájára!Unokatesójával nem marják egymást? Jól elvannak, mert a képről ez jön le!?
Na asszem ennyi, igyekszem jönni sűrűbben!
Szegény nyaralósok, jól megjárták, reméljük azért a gyerekek elvannak!