Sziasztok!
Klarka, Kacika! Halk gratula nektek, nagyon várom a fejleményeket!
Zsú! Helyes, hogy elmentél dokihoz, legalább nem a tehetetlen vergődést kell átélni. Remélem nem kell a 3 hónapot kivárni!
Kriszti! sok sikert és kitartást a tanuláshoz, lehet, hogy közben a gólya is meglátogat
Kismamik! Remélem sikeresen átvészeltétek a nagy meleget! És amint találtok ventit tessék venni, mert hosszú még a nyár...
Én a részemről még egy hónapot várok és bérletet veszek a pszichiátriára. Ebben a ciklusban minden esélyünk megvolt a babára, végre akkor tudtunk együtt lenni amikor kell, meg nyugi volt, erre egy 23 napos ciklust produkáltam, amit az életbe még soha
Most ki vagyok, mint egy dilis, legszívesebben átbőgném az egész napot, a tököm tele van és persze az elmaradhatatlan kombinációk: Ha rövid a ciklusom, nem volt pé-m, de az is lehet, hogy volt, csak szegény magocskának nincs így ideje beágyzódni, de az is lehet, hogy amit anno a korházban méhen kívüli terhességnek hittek, valójában egy elzáródás a petevezetőben, és ha érik is petém, az nem tud átjutni rajta, és biztos a jóisten is utál valami miatt, hogy így megehezíti a dolgom. A kolleganőim meg csak nyugtatnak, hogy a 23 napos ciklus normális, meg még nem jött el az én időm, meg ilyenek, DE NEKEM SOSE VOLT 23 NAPOS CIKLUSOM
Világéletemben egy pedánsan mensiző csaj voltam! 27-28 napos ciklusokkal! De külömben is mit számít nekik, már van gyerekük, meg aztán az ő érdekük az volna, hogy még legalább egy évig ne menjek szülni, amíg meg nem érkezik az utánpótlás.
De most asszem itt be is fejezem, mert most valami tényleg elromlott bennem, nem szoktam én ilyen hülye lenni....
És még azt a hülye Gravidát is hiába szedtem....