Új privát üzeneted érkezett!

sziasztok lányok ne haragudjatok hogy ennyi ideig nem jelentkeztem csak gond volt kettőnkkel lehet az építkezés maitt összegyűlt sok gond tette de már túl vagyunk rajta. szóval kihez látogatott a gólya??? :lol: írjatok lányok :lol: mi egyenlőre egy kis pihit tartunk amíg kész nem lesz a ház utánna jöhet az eksn :lol: :lol:
erzsebet0312

Szia Erzsébet!
De jó,hogy irtál!
Már én azt hittem nem is akarsz ide irni!
Mindig látom,hogy irsz az iwiw üzenő falára,1x irtam isneked de nem irtál vissza rá!
Mindenhol előfordulnak gondok!
De most az a lényeg rendbe jött minden!
Egyébként már allig vagyunk akiknek nem sikerült!
Nem is nagyon ir senki!
Úgy látszik a nyári szezon ilyen a babaneten!
Én is volt,hogy nem tudtam irni,mert sok dolgom volt,de most már vagyok,de sokszor nincs kinek irni!
Puszi!
Később még jövök,de most indulok dolgozni!
Vendég

szóval kinek sikerült????? ancsa, olik. nemen???? nem tudok visszaolvasni annyian vannak
erzsebet0312

Erzsébet!
Akinek még nem sikerült!
ZSu,Kislibus,Andi,Én,Klarka,Te!!!!
Nem tudom kit hagytam ki!
Ja Krisztinka!
Nem tudom,hogy vagy képben?Kacikának sikerült,de elis vetélt,de azóta már megint sikerült neki!Újra kismami!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Vendég

Sziasztok!

Erzsi! Örülök,hogy jelentkeztél.

Kriszti! De jó, ezentúl lesz időd jönni. Legalább tudok kinek írni.

Most pl lenne egy anyagi jellegű kérdésem. Ha munkanélkülire megyek , és úgy leszek terhes, az sokkal kevesebb pénzt jelent?
Mert ma végleg kiborultam a munkahelyemen. Csak nem tudom mit tegyek. Ha új munkát keresek, akkkor megint várhatunk a babával, mert ugye azt sehol nem nézik jó szemmel, ha az új ember pár hónap múlva bejelenti a nagy hírt. De már itt sem akarok maradni. Azt meg nem tudom mennyi pénztől esnék el. Mert sajna ez nem mindegy.
Szóval most nagy gondolkodóba estem.

Zsu

Kép
bvigh

Zsu!
Te is igy vagy vele,hogy irnál,de nincs kinek??!!!
Mostanában én is igy vagyok vele!!
Hát,most akkor nagy gond elé nézel!
Ha én lennék a helyedbe- nekem a baba lenne az első,mivel még 1 sincs!!
Munkanélküli lennél biztos kevesebb lenne a pénzed,de a baba hamár ilyen nehezen sikerül kárpótol mindenért!
Szerintem semmi féleképpen ne függeszd fel a babaprojektet még ha találsz is valamilyen másik munkahelyet,mert nem tudod előre mikor sikerül teherbe esni!
Az esély a munkahellyel kapcsolatban meg annyi most ha munkanélküli vagy vagyha egy új munkahelyen vagy és úgy leszel terhes mindegy!!!
De ezt te mérlegeld!!!!!
Vendég

Kriszti!
Nekem azért nem mindegy mennyi pénzt fogok kapni, mert ok, hogy a baba mindenért kárpótol, de azért el is kell tartani valamiből, tehát elég sokba is van. A baba gyártást semmiféle képpen nem függesztem fel, mert akár éveket is veszíthetek. Persze, ha tudnám, hogy egyből sikerül, nem gondolkodnék félév kihagyáson, de így...................

Egyébként mi újság veletek? Jó volt a lányodnak a Balcsin?
És ugye milyen szép lett a lakás, ahol már kész van? Azért megérte nem?

Mi most eldöntöttük a nyaralást nagyjából. CSerkeszőlő, vagy a Tátra. Pont tegnap néztem egész jó árak vannak szlovákba.

Zsu

Kép
bvigh

Zsu!
Azért irtam,hogy tényleg neked kell tudni,a munkahely és a baba témát!
Jó volt a lányomnak,jó érezte magát!
Kicsit felszabadultabb,hogy nem velünk volt!
Ezért a jövő héten ő nem is jön!
Kikönyörögte,hogy hagy maradjon már egyedül itthon!
Szép lett a lakás 70%-a!Főleg a lányom szobája!
Ha haza jövünk akkor ajtó festés előszoba,fürdőszoba!

Ti mikor mentek?
Vendég

Kriszti!

Remélem majd mutatsz képet a lakásról!

Mi csak valamikor szeptember elején megyünk nyaralni, mert addig a páromnak van munkája folyamatosan.Úgy is volt, hogy nem megyünk, de szegénykém, már lassan kikészül, úgyhogy nem engedek a pihenésből.

Többiek, hol vannak?

Zsu

Kép
bvigh

Hát ez jó kérdés,hogy a többiek,hol vannak!

Kislibus tuti nyaral megint valahol!
Klarkáék nyaralnak!
Andi,néha bejelentkezik!
Na meg Ancsa is!
Krisztinka és Kacika is nyaral ha jól tudom!

A többi kismami nem nagyon ir!
Pedig nekünk is jól esnének a drukkok tőlük!!!!!!!!!!!!

Jó éjt MINDENKINEK!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Vendég

Sziasztok! Mi holnap megyünk nyaralni.

Ma voltam dokinál, méhen belüli, és egy ici -pici petezsák van.
3 hét múlva kell megint menni, akkor eldől sokminden, mert már lennie kell szívhangnak.

Kriszti, ha tudsz tegyél fel képeket a lakásról, biztos szép lett.

Zsu, szerintem válts munkahelyet, és babásodj be, aztán az élet sokszor magától hoz megoldást!

Rohanok vacsizni, mert nemrég értem és kopog a szemem.

Ha hazajöttünk jelentkezem,puszi mindenkinek!
Vendég

Kacika!
Gratulálok!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Jó nyaralást!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Vigyázzatok magatokra!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Vendég

Ancsa!
Nagyon boldog névnapot!!!!!
Vendég

Ancsa!
Boldog névnapot!

Kép

És Nemen Annájának is Boldog Névnapot kívánok!

Zsu

Kép
bvigh

Enik!
Boldog névnapot Annának!
Vendég

Én vagyok,de forgatok,most is éppen ott ülök :evil: .....ha hazaértem írok

puszi mindenkinek
vedresandi

Jó reggelt!

Andi, neked aztán jó éjszakád lehetett!!!!!!!!!! Nem irigyellek érte.

Zsu

Kép
bvigh

Sziasztok!

Megjöttünk a nyaralásból, kicsit hosszú volt, de nagyon jól éreztük magunkat!

Próbáltam visszaolvasni, de majd még folytatom. Remélem mindenki jól van! Én a 32. napomon vagyok, de nem volt sok lehetőségünk, meg teljesen ki is ment a fejemből a baba, úgyhogy majd meglátjuk...

Kép
Attila 3 éves volt áprilisban
Andris 5 éves volt júliusban
klarka

Klarka!
Üdv újra közöttünk. Hiányoztál ám nekünk!
Majd képeket, és élménybeszámolót kérünk!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Lehet, hogy nem is árt egy kicsit, hogy nem a babára gondoltál folyton. Szerintem nekem is jó lenne már egy kicsit kiverni a fejemből.
Bízzunk benne, hogy ez meghozza majd a sikert!

Kriszti! Most lenne kinek írnod!!!!!!

Zsu

Kép
bvigh

Lányok! Én nem tudom, mi van, de ma csináltam egy pozitív tesztet. De nem mondom meg Apának, mert még csak a 32. nap van. Majd pár nap múlva csinálok megint egyet, tanulva az előző hónapból.

Pusz!

Kép
klarka

Zsu!
Suliba voltam 13-ig!
Délután már leszek,most össze szedem a lakást egy kicsit feltakaritok azután már unatkozok!

Klarka!
Halk gratuláció!
Vendég

Kacika! Gratulálok a kisbabóhoz! Növekedjetek egészségben!!!

Kép
klarka

Szép hétvégét mindenkinek!

Klarka! Én még babonából nem mondok semmit, de nagyon szorítok! meg tudtad állni ,hogy apának ne szólj?

Többiek! Elnyelt titeket a nyár?????????

Kriszti, nem jöttök Miskolcra a Regimentfestre?

Zsu

Kép
bvigh

Jó reggelt!

Mi az a Regimentfest?
Sajna nem, apa maszekolja a pézt a jövőhétre!!!!

Én is ezt kérdezem mi van a többiekkel?????

Szép napot!!!!!!!!!!!!!!!!
Vendég

Zsu

Kép
bvigh

Sziasztok!

Még teljesen új vagyok itt, de olvasgattam a topic-ot és tetszik. Én jelenleg a 16. héten vagyok, 2008. január elejére várjuk a trónörököst. Első baba lesz, így néha rámfér a biztatás és a jótanács. Láttam itt azért vannak már tapasztalt anyukák, így néha majd zaklatnálak benneteket kérdésekkel, ha nem gond.

Shee
sheela

Szia Shee!

Légy üdvözölve közöttünk!
Ha van kérdésed szivesen válaszolok,már amire emlékszem,13 éve szültem a második gyerkőcöt!!!!

Nyugodtan irj mikor kedved és időd engedi!
Vendég

Elmondtam Apának, ésd megbeszéltük, hogy pár nap múlva megint csinálunk tesztet!

Jó éjt!

Drukkoljatok!!!

Kép
klarka

Jó reggelt!

Nem bírtam ki és csináltam ma reggel is egy tesztet, hál' Istennek erősebb lett. De abszolút nem tudom magam beleélni, majd ha már lesz 3-4 pozitív és túl vagyok azon a kritikus 40. napon.

Majd teszek fel képet, ha sikerül olyan formátummá alakítanom.

Kép
klarka

Jön ma valaki? Majd később benézek..

Kép
klarka

Sziasztok!

Klarka!Tudtam, hogy nem tudod megállni! (én se bírtam volna) Még mindig szorítok, hogy még erősebb legyen a következő teszt, meg, hogy pár hét múlva a doki is megerősítsen!

Én ma nagyjából vagyok, írj, ha van időd, és tehetnél fel képeket is a nyaralásról.

Zsu

Kép
bvigh

Sziasztok,előkerültem!!!

Klarka:nagyon nagyon halkan örülök,demajd szólj,mikor lehet hangosan is örvendezni Neked!

Péntek regreg 7kor értem haza,utána aludtam,este elmentünk a Judy esküvőjére,ahonnan szombat hajnalnam sikerült eljönnünk Velencére.Azóta alszom,most keltem,de kialzdtam magam.Én isleszek napközben.
vedresandi

Majd teszek fel képeket, most elviszem Andrist sétálni...

Pusz!

Kép
klarka

Annyira aranyosak vagytok, hogy így velem vagytok!

Én is nagyon drukkolok nektek!

Kép
klarka

Jó reggelt! Ki hogy van?

Kép
klarka

sziasztok :lol: klarka nagyon nagy gratula :lol: :lol: mennyi időre is?????? érzel valamit?????? hú tényleg sokan nyaralnak. mi nem megyünk sehova építkezés kellős közepén vagyunk de már nem sok van :lol: :lol: ki hol tart???? nekem pár nap mulva kellene vagyis nem kellene megjönnie de megfog mert nem nagyon voltunk együtt apával :roll: nem baj most már megint ráállunk a témára :lol: :lol: írjatok puszika
erzsebet0312

Sziasztok!

Klarka, Kacika! Halk gratula nektek, nagyon várom a fejleményeket!

Zsú! Helyes, hogy elmentél dokihoz, legalább nem a tehetetlen vergődést kell átélni. Remélem nem kell a 3 hónapot kivárni!

Kriszti! sok sikert és kitartást a tanuláshoz, lehet, hogy közben a gólya is meglátogat :)

Kismamik! Remélem sikeresen átvészeltétek a nagy meleget! És amint találtok ventit tessék venni, mert hosszú még a nyár...

Én a részemről még egy hónapot várok és bérletet veszek a pszichiátriára. Ebben a ciklusban minden esélyünk megvolt a babára, végre akkor tudtunk együtt lenni amikor kell, meg nyugi volt, erre egy 23 napos ciklust produkáltam, amit az életbe még soha :!: :!: :!: Most ki vagyok, mint egy dilis, legszívesebben átbőgném az egész napot, a tököm tele van és persze az elmaradhatatlan kombinációk: Ha rövid a ciklusom, nem volt pé-m, de az is lehet, hogy volt, csak szegény magocskának nincs így ideje beágyzódni, de az is lehet, hogy amit anno a korházban méhen kívüli terhességnek hittek, valójában egy elzáródás a petevezetőben, és ha érik is petém, az nem tud átjutni rajta, és biztos a jóisten is utál valami miatt, hogy így megehezíti a dolgom. A kolleganőim meg csak nyugtatnak, hogy a 23 napos ciklus normális, meg még nem jött el az én időm, meg ilyenek, DE NEKEM SOSE VOLT 23 NAPOS CIKLUSOM :!: :!: :!: Világéletemben egy pedánsan mensiző csaj voltam! 27-28 napos ciklusokkal! De külömben is mit számít nekik, már van gyerekük, meg aztán az ő érdekük az volna, hogy még legalább egy évig ne menjek szülni, amíg meg nem érkezik az utánpótlás.
De most asszem itt be is fejezem, mert most valami tényleg elromlott bennem, nem szoktam én ilyen hülye lenni.... :cry:

És még azt a hülye Gravidát is hiába szedtem.... :evil: :? :cry:
kislibus

De csakazért is 28 naposra állítom a vonalzót! :twisted:

Kép
kislibus

Kislibus!

Látom Te is kivagy akadva!
Hát én is!
Nekem is 28,30,32,34 naposak voltak a ciklusaim!
Rendesen volt 13-14-ik nap pé tojcsifehérje!
Most kipóbáltam a 11 és 13-ik nap az ovu tesztet hát,mind 2x pozitiv volt!
De tojcsifehérje sehol!
Tehát ma vagyok kb.a 13-ik dpo-on,már megkéne jönni!
De semmi előjel!
Jól elhúzódik az iskola,márciusig!
De,hogy nem akar sikerülni ez a terhesség az is tuti!
Már ez a 10-ik hónap!
Az meg tuti,hogy nekem az már nem jön be,hogy-"türelem,neked is fog sikerülni,meg ilyenek!!!!!!!!!!!!!
Ettől már borsózik a hátam!
Én is elgondolkodtam azon,hogy nekem is hiába érnek a petécskék ha elzáródás van!
Ha nem jön meg szombatig megyek a dokihoz!
Amúgy is azt mondta,hogy hogy a 3 havi closty után szeretne látni és akkor megbeszéljük!
Most pakolászok,mert holnap délután indulunk Siófokra!

Ti, hol merre voltatok????
Vendég

kislibus: hát ez tényleg eléggé érthetetlen....de a Jóisten nem rosszat akar....én is tök dühös voltam az előző hónap miatt, amikor egy pozitív teszt után a 40. napon megjött, de aztán rájöttem, hogy akkor nagyon rossz lelkiállapotom volt, sokat veszekedtünk, most viszont, mikor megint van egy pozitívom, pár napja újra kezdtünk mindent, nagyon boldogok vagyunk és lehet, hogy azért alakultak így az események. Remélem tényleg baba lesz belőle.
Ne nézzetek hülyének, de annak ellenére, hogy szombatot beszéltünk meg a férjemmel, lehet, hogy holnap reggel csinálok egy suttyom-tesztet, mert nagyon megnyugtatna. Szerintetek ez szenya dolog?

Kép
klarka

Hol vagytok?

Kép
klarka

Klarka!

Nem szenya dolog, ha téged megnyugtat!

Kép
kislibus

Jó reggelt!

Megcsináltam a tesztet, hál' Istennek most is pozitív, továbbra is erős, de ez régi fajta corax, ami nem a 3 cseppes-3perces, hanem a 6 cseppes-5 perces és sokkal lassabban ad eredményt és egész más árnyalatú a kontroll csík is, úgyhogy összehasonlítással nem is próbálkozom. Lényeg, hogy pozitív.

Kriszti: de a doki nem talált elzáródást, nem? Remélem most kitalál majd valamit.

Kép
klarka

Most megnéztem megint a tesztet és a tesztcsík szinte ugyanolyan halvány, mint a kontrollcsík, tehát örülök!!

Kacika: neked hogy derült ki, hogy babát vársz?

Kép
klarka

Jó reggelt!

Klarka! Most már gratulálhatok ?

Kriszti! Téget nem akart még semmiféle tükrözésre küldeni a dokid?
Én már megint depis vagyok, de ugye ez mindig így van mensi előtt.

Szép napot mindenkinek!

Zsu

Kép
bvigh

Zsu: még ne gratulálj, majd ha a dokinéni is látott valamit...

Ne légy depi, reménykedjél!!!!!

Kép
klarka

Lányok!
Most szeretnék kérni tőletek valamimt. Ne mondja nekem senki,hogy fel a fejjel, stb. Most ez még jobban kiborít. Legjobb, ha nem is beszélünk erről többet a hónapban. (mármint velem kapcsolatban, ti engem is érdekeltek)
Ma is majdnem elbőgtem magam a buszon csak úgy.

Zsu

Kép
bvigh

Na helló lányok!

Látom nem vagyunk a helyzet magaslatán,én sem erről vagyok most híres.
Nálam végre vége a filmnek,tegnap befejeztük.
Most is van munka,de hál istennek kevesebb,mint az elmúlt 36 napban.
Én is ritkábban vagyok,de olvasok mindent.Kicsit én is elfáradtam,de befogom a számat a 6 hónapommal. Ha hihetek a jóslatoknak,akkor ki kell húznom még október-novemberih,Meglátjuk.
Zsu: Én nem mondom,hogy ....és egyszerűen küldök Neked ,meg mindenkinek egy nagy nagy ÖLELÉST!!!!

(((((((((((((((((((((((((((MINDENKI)))))))))))))))))))))))))))
vedresandi

Sziasztok!

Jövő héten készülök orvoshoz!
Túl vagyok 10 hónap és 3 havi closty után!
Az orvos azt mondta,hogy ez után menjek!
Ez a hónap is sikertelen, szerintem!

Zsu!
Úgy látom érzelmileg egy húron pendülünk!
Már én is kiakadok,hogy azt mondják,hogy nyugi,türelem,új hónap új remény stb.

Szombatig nem leszek,2 kor indulunk Siófokra!
Vigyázzatok magatokra!
Vendég

Klarka, úgy derült ki, hogy a műtét után 4-5 hétre mondta a doki, hogy meg kell majd jönnie. 4.hetet betöltve, -addig egy csomószor émelyegtem, álmos voltam- csináltam egy tesztet. Rögtön pozitív lett. Felhívtam a dokit, hogy létezik-e, vagy még az előző terhesség hormonjai....azt mondta létezhet, csináljak több tesztet. 2-3 naponta 3 db teszt mind pozitív lett,és egyre erősebbek.

Andi, örülök hogy kicsit lazul a tempo.
Mikor mentek a nyert wellnes hétvégére?

Kriszti, jó pihenést!
Vendég

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?