halihó ildi
üdv közöttünk, és mindenkit szeretettel fogadunk a topikban, ez a topik a sikeres inszemeseké
így többek közt a tiéd is
szóval, igaz amit babszi ír, az első kettőnél ritkán jön össze a baba, a 3. -tól egyre csak nő az esélyed a teherbeesésre, na ebben kell hinned! nekem a 3. sikerült. csak nyugodtan, ne idegeskedj, próbálj szépen - kiegyensúlyozottan csinálni mindent, egyél sok-sok fehérjét, és zel szavaival élve, igyál sokat (ásványvíz, 100%-os gyümilé persze nem sör-bor:o))) kitartást, gyere gyakran
zelem mehetünk
holnap este ráérek
csak bankot kell választanunk
amúgy hogy vagy? bár szerintem tök jól csinálod, hogy eltereled a figyelmed ezekkel a melókkal
és klassz vagy drága anyu! én biztos irigy lettem volna a helyedben a pici új családtagra..
jucmuc, nagyon köszi a bíztatást, egyre inkább úgy látom, hogy ha rossza z eredmény megcsináltatom, nem tudnánk vállalni a beteg babát..(már csak amiatt sem mert nem bírnám nézni hogy szenved..).
hányadik héten jársz? olyan rossz, hogy nincs vonalzód
na majd ha kata rak táblát..
és pocak nővöget?
pandi, én azért bizonytalankodom, hogy ez az ő mozgása, de reménykedem is, mert olyan semmivel sem összetéveszthető pukkanások
mondjuk nagyon ritkán érzem, biztos csak a 'kapurairányulókat' hihi,
jajjj és eltaláltad a gondolatomat!!!!!! ezer-ezer köszönet és pusszancs, hogy feltetted a filmet, már olyan régóta szerettem volna megnézni
ilona, te olyan egy aranyemberke vagy, mindig írsz olyat ami kedves a szívemnek, hát ezért is szeretek itt lenni
és ami még jobban tetszik az az, hogy ilyen természetességgel nézel az örökbefogadás elé
nagyon becsülöm.
tényleg, kata? mi van veled, régen voltál
sapé?
sonjus?
csipcsab?