Új privát üzeneted érkezett!

[img][img]https://www.babanet.hu/tarsalgo/attachments/1185799200.15.jpg[/img]

[/img] Kép Strandolok

Kép
Kép
Kép
mágnes

Boris,
Meglátod nem lesz szükséged arra az időpontra :wink: te már érzed a mozgását?

Sonjus,
Csinálj tesztet hogy megnyugodj ha negatív akkor meg hajrá closty :wink: ha pozitív akkor meg gyorsan írjad meg :D

Mágnes,
Tüneményes ez a lány :lol:
Vendég

Pandácska!
Szerinted, ha nekem átlag 29 naposak a ciklusaim, és most 27 napos lett (vagy mégsem :) ) szóval akkor a 30. napon mutatna délután valamit? Mondjuk úgysem bírom ki, hogy ne csináljam meg a tesztet :lol:
sonjus

sonjus, én is a tesztet tanácsolom, csak hogy megnyugodj. Egyébként az inszemek alatt, óta nekem is ilyen kurta a mensim, 3-4 nap a normális azt mondják a nagyok. Örülj neki, elvégre valami jó is lehet a sok rosszban.

kicsiboris, sajnos nekem kínai amiket írsz az anyukák biztosan értenek téged. Ami lejön belőle, hogy valami bibi van az eredmények körül és be akarod biztosítani magad, hogy biztosan minden rendben legyen. Tökéletesen megértelek, de azért mekkora disznóság, hogy nem élvezheted felhőtlenül, ami olyan nehezen sikerült. Legkisebb kicsiboris biztosan nagyon erős, és makk egészséges, meglásd majd nem győzöd vele olyan életképes lesz!

mágnes, ez a lány még mindig tündér, de mintha egyre több lenne a huncutság a szemében.

pandácska, rókát sikerült elkergetned?
reni, tőled ugyanezt kérdezem, mi várjuk nagyon hogy megérkezzen, domohoz, babszihoz, sapéhoz mire odaérnek már pont jó is lesz.
bbilona

Én speciel a Clostyt úgy utálom!!! Kétszer használtam és teljesen tönkre vágott. 17. napra megjött, meg ilyenek, de vér meg alig volt. És mástól is hallottam, hogy összezavarja a ciklust. Amióta Merionalt szúrok, azóta semmi gondom.

Sonjus drukkolok, hogy hátha.....

Kép

Kép
kamilla306

Ilona!
Örülök én a kurta mensinek, csak hát furának tartom, hogy 2 nap és vége :shock:
Na, csinálok otthon egy tesztet! Akkkkora nega lesz....
Tudom, hogy nem vagyok normális :lol:
sonjus

Kamilla!
Az a furi, hogy az elmúlt cikus spontán volt, nem is szedtem semmit, most kicsit be vagyok rezelve, mert closti is lesz, igaz csak 1*1, de kell szúrni Merionalt 3*
sonjus

Kicsiboris, egy kis magyarázat nekem sem ártana! Mikorra lesznek meg az eredmények, hogy ne kelljen menned 21-én?

Sonjus, a teszt nem árthat, hátha :lol:
De a gyógyszerek óta én is alig vérzek

Ilona, és te hogy vagy? a vonalzód szerint a végéhez közeledsz

Mágnes, csodaszép :lol:

Kép
domo

Sonjus,
Igen szerintem kimutatná halványan vagy erősen ha ketten vannak :lol: :lol: Az elmaradt mensi után már délután is kimutatja persze neked nem maradt el de most úgy számoljuk. Amúgy az igaz amit a lányok írnak a closty minden megzavarhat...

Ilona,
Önző dög vagyok mert még nálam van :lol: de ha az mentség hogy nem szándékosan csinálom akkor vegyétek figyelembe :wink: bárkinek szívesen elajándékozom megunt rókámat sokat használt de jó állapotban van :lol:
Vendég

sonjus, most esik le a tantusz, persze hogy csinálj egy tesztet igaza van pandinak :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!:

pandácska, néha olyat érzek mintha buborék pukkanna ott lennt a hasimban, talán ez az lehet? a mozgását érzem? és te? érezted már? tegyél fel fotót a pocakodról :lol: :lol: :lol: lécciléccilécci :lol:
én is felteszek még a héten, mert nőtt :lol: :lol:

mágnes anniyra édi annácska ebben a bidres-bodros ruhában :lol: :lol: :lol: de ez a kalap....hát ez cukkki

Kép
kicsiboris

mágnes én is reménykedem, azt mondták, hogy az egyik eredményem valszeg az inszem előtti stimulálástól magasabb, ezért is kell a másodi vérvétel, mert ott már ez nem befolyásoló tényező...nagyon reménykedem...és én is lányt szeretnék :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép
kicsiboris

Sziasztok!

Gyors olvasas utan:

Mágnes, annyira helyes a kislanyod, foleg ezzel a sapkaval... Egyutt nyaraltunk nemreg egy 14 honapos kiscsajjal - nem semmi volt!!!

Bbilona, meg nem tuntem el teljesen, csak sok lett a dolog. Hetvegen lagziban voltunk, kimulattuk magunkat. Tegnap mozi, 2 ev utan vegre egyszer eljutottunk. Persze a Harry Pottert kellett megnezni :) Ma pedig elkezdtem a NAGY takaritast, mert jonnek sogornomek Angliabol, es szeretnem, ha elajulnanak a lakastol :) Merthogy uj még.

Sajna napjaim meg vannak szamlalva - takaritas hete, aztan jon a kisfiu, akire vigyaznom kell 1 hetig, aztan sogornom. Remelem nem fogja ajnarozni magat a masodik baba miatt, mert akkor befogadom Panda alig hasznalt VUKjat. :)

Boris, gondolok rad nagyon, es minden rendben lesz. Probalj lazulni - azt mondjak oda ut be a rossz, ahol varjak. Neked szep egeszseges babad lesz, tehat nyugiiiii.

Odry!
Olyan szep nevet valasztottatok - nekem nagyon tetszik a Dávid. Ma biztos kicsit jobb neked ez a huvos, mint az elmult napok...

Mindenkinek sok puszi!

Sonjus, en is lesem az eredmenyt.
Katata a kedvemert nem dobnad fel a tablazatot?
babszi

En is lanyt szeretnek, es drukkolok, hogy a sogornomnek fia legyen :twisted: :twisted: :twisted:
babszi

babszim, szióka!! na akkor sógornőd remélem elájul a gyönyörűséges lakásotoktól :lol: :lol: :lol: és úgy érzem, jól vagy-jól vagytok :lol: örülök neki, azért írsz magadról még egy kicsit?
és köszi, igen ezt a variációt szeretném: egészséges-cunimuni-gyönyörű baba legyen, mindent megteszek, hogy a fejemben rend legyen :wink: puszó, gyere gyakrabban.

Kép
kicsiboris

látod pandácska már van is rá jelentkező, megértelek nem tehetsz ellene túl sokat, de azért a nagykönyv szerint már a végét járja nálad.

babszi, egy kis bulizás, lazítás sosem árt, sőt egyenesen jót tesz, meglásd. Bébiszittyó leszel 1 hétig jó kis strapa, de te ebben rutinos vagy :D

sonjus, várjuk az eredményt. Closty is meg Merional is egyszerre, hogy tényleg mennyire mások a módszerek mindenhol. Mi a rossz a Clostyban, a bolondos ciklus?

domo, köszi a kérdést már barnázok, gondolom a hétvégére megjön, így marad a szokásos meddő hónap, no de nem bánkódom öcsém nősül, vendégek jönnek, várjuk a határozatot és teljes gőzzel örökbe témára koncentrálok. Meglepő de sokkal könnyebb az egész, igazából nekünk csak el kell hozni a kész gyermeket, ki tudja már lehet ott van valakinek a pocijában a mi kis mazsolánk. Olyan jó lenne.
bbilona

Boris,
Szerintem te már azt érzed mert az mondják olyan kis pukikat érez az ember az elején :lol: de jó neked :lol: én még nem érzek semmit. Majd képet teszek valamikor.

Ilona,
Lehet az én babám nem olvas könyveket :lol: csak nézegeti a képeket :lol:
Vendég

Ha valakit érdekel az Élet az anyaméhben filmecske itt letöltheti:
www.gyurina.hu/eletazanyamehben.avi

Ez pedig az ikres rész:
www.gyurina.hu/eletazanyamehben-ikrek.avi
Vendég

Boriska,

En is jol vagyok köszike! :D Szerencses vagy, hogy ilyen hamar erzel mozgasokat, en semmit nem erzek meg! De mar csak par het es en is erezni fogom! :D

Nagyon remelem, hogy nem lesz szükseged az amniora de ha estleg ugy is lesz ne aggodj, az egyik baratnöm is most csinalta nem olyan veszelyes mint, ahogy az elsöre tünik es ott biztos jo kezekben leszel!

Agi,

Nagyon edes Anna-baba! :D

Sonjus,

Szerintem is csinalj elöbb egy tesztet biztos kimutatja ha baba van! :D

Pandacska,

Tudom, hogy mar sokszor zaklattalak a kerdesemmel igerem utoljara teszem. Penteken indulunk haza es addigra szerettem volna megtudni a valaszt a kerdesemre.

Eleg lenne ha legalabb az ürlap szamat megirnad nekem. Vagy a havi összeget. Igy tudnam hol induljak el mire hivatkozzak. Vagy ha nem tudsz segiteni legalabb azt ird meg legy szives! Akkor nem varok ra. Elöre is köszönöm!

Kép
Kép
jucmuc

Sziasztok!
Boriska én a 15. héten éreztem olyat mintha buborkékok mennének a hasamban aztán a 20. héten pedig fürdés közben rugásokat éreztem már. Úgyhogy figyelgesd mert nemsokára jobban fogod érezni.
Odry vigyázz magadra és gyógyulj meg hamar.
Mágnes szép volt Anna baba.
Sonjus csináltál tesztet?
bgyöngyi

Sziasz!!

Nem volt net... Elfújta a szél?

Teljesen kész vagyok. csak dolgozunk, csak dolgozunk... Nincs bőr a kezemen. Ha nem leverem valamivel, akkor valami más lemarja. Aki bankot akar rabolni, most szervezze meg, nekem nincs ujjlenyomatom... A fugázó anyag tette, de kész, szép lett.

Hugi vasárnap hazajött. Fogtam a kezembe. Százat pusziltam rajta. Tisztába nem tettem, mert négy ujjam volt ragtapaszban. :cry:

Domo! Sajnálom..., reméltem , hogy kipukkad a tüsződ.

Sonjus! Mi lett a teszttel??

Kicsibé! Nem lesz semmi gond a babáddal.

Jó éjt...
Honap remélem lesz egy kis időm, a géphez jönni. Hiányoztatok.

Kép
Kép
Kép
zel

Köszöntök mindenkit,
Ildikó vagyok, kb. egy hónapja irtam erre az oldalra érdeklődtem az inszemináció sikerét illetően.
Nagyon sokat pozitiv információval voltam segitve de azóta sajnos megint letörtem.
Megvolt július 17-én a másadik inszem de úgynéz ki eredménytelenül......vagyis ma várom hogy megjöjjön a menszeszem ami biztos mert sajnos a terhesség semmi jelét nem érzem magamon és negativ tesztem is lett........Annyira reménykedtem de sajnos ez van
Mi lehet az oka annak hogy ha épp egészséges vagyok a doki szerint-s mégsem jön össze........igazán úgy látjátok hogy reménykedhetek-kérlek biztassatok valamivel mert igazán nagyon le vagyok törve.......
Igaz, megigértem nektek hogy csak akkor jelentkezem ha sikeres az eredmény mert igy csak betolakodó vagyok de nézzétek el nekem......
Mit tudjak tenni hogy növeljem a sikert??????
Köszönöm a segitségeteket
ildikó
puluildiko

Ja, elfelejtettem megkérdezni még azt, hogy mit tudtok az I sz. Nőgyógyászati Klinikáról?????Oda járok.....vagy váltsak???
Köszönöm
puluildiko

Szia Ildi!

Eloszor is
ugy tudom, es mar sokszor beszeltuk, hogy a sikeres inszeminaciok inkabb a 3. vagy 4. esetben fordulnak elo. Tehat a kovetkezo 2-on nagyobb a hangsuly.
En vagyok egyebkent az allando ugyeletes letort fulu pesszimista, tehat a szerepem es allasom nem elado - neked fel a fejjel!!! HSG-n tul vagy?
Mágnesnek a 9. inszem sikerult.
Ha a "miert nem" utan kutatsz, es megleled a valaszt, akkor ird meg, mert engem is borzasztoan erdekel. En azt hittem, hogy ahogy nem vedekezunk, azonnal baba lesz. Aztan azt hittem, hogy majd az inszemekkel jon a baba. Most a lombikban hiszek. Szoval bizni kell! Ja, es az a tapasztalatom, hogyha tudsz pozitivan gondolkodni, akkor is elobb jon a baba. Szerintem nekem a negativsagom is gatat szab, de en ilyen pesszimista vagyok. Te ne legyel.
babszi

Babszi! Mintha magamat hallanám a szavaidban. Nálatok mikorra van a lombik betervezve?

Ildikó! Üdv itt és ne gondold, hogy betolakodó vagy, gyere gyakran. Akkor is, ha magad alatt vagy, akkor is, ha éppen nem. Azért vagyunk, hogy segítsünk egymásnak.
Hát én is csak azt tudom mondani, hogy bízni kell és nem feladni. Az inszemináció sikerességéről nem nagyon tudok ódákat zengedezni, mert nekem 6 nem sikerült, de a közvetlen környezetemben van két lány, akinek az első sikerült. Egyiknek épp a Sote1-en! Szóval bármi lehet!

Babszival egyetemben most én is a lombikban bízok, de nagyon!

Kép

Kép
kamilla306

halihó ildi :lol: üdv közöttünk, és mindenkit szeretettel fogadunk a topikban, ez a topik a sikeres inszemeseké :lol: :lol: :lol: :lol: így többek közt a tiéd is :wink:
szóval, igaz amit babszi ír, az első kettőnél ritkán jön össze a baba, a 3. -tól egyre csak nő az esélyed a teherbeesésre, na ebben kell hinned! nekem a 3. sikerült. csak nyugodtan, ne idegeskedj, próbálj szépen - kiegyensúlyozottan csinálni mindent, egyél sok-sok fehérjét, és zel szavaival élve, igyál sokat (ásványvíz, 100%-os gyümilé persze nem sör-bor:o))) kitartást, gyere gyakran :P

zelem mehetünk :!: holnap este ráérek :wink: csak bankot kell választanunk :lol: :lol: amúgy hogy vagy? bár szerintem tök jól csinálod, hogy eltereled a figyelmed ezekkel a melókkal :wink:
és klassz vagy drága anyu! én biztos irigy lettem volna a helyedben a pici új családtagra..

jucmuc, nagyon köszi a bíztatást, egyre inkább úgy látom, hogy ha rossza z eredmény megcsináltatom, nem tudnánk vállalni a beteg babát..(már csak amiatt sem mert nem bírnám nézni hogy szenved..).
hányadik héten jársz? olyan rossz, hogy nincs vonalzód :cry: na majd ha kata rak táblát..
és pocak nővöget?

pandi, én azért bizonytalankodom, hogy ez az ő mozgása, de reménykedem is, mert olyan semmivel sem összetéveszthető pukkanások :lol: mondjuk nagyon ritkán érzem, biztos csak a 'kapurairányulókat' hihi,
jajjj és eltaláltad a gondolatomat!!!!!! ezer-ezer köszönet és pusszancs, hogy feltetted a filmet, már olyan régóta szerettem volna megnézni :!: :!:

ilona, te olyan egy aranyemberke vagy, mindig írsz olyat ami kedves a szívemnek, hát ezért is szeretek itt lenni :lol: és ami még jobban tetszik az az, hogy ilyen természetességgel nézel az örökbefogadás elé :lol: nagyon becsülöm.

tényleg, kata? mi van veled, régen voltál :cry:
sapé?

sonjus?
csipcsab?

Kép
kicsiboris

Ildikó,
Remény mindig van és kell is lennie! Tudod azt mondják amíg nem jön meg... :wink: Sok olyan van hogy két ember egészséges és mégsem sikerül nekik ezt az orvosok se tudják megmagyarázni sajnos. Én hiszek a pozitív gondolatok erejében hinned kell hogy sikerülni fog!! Nem tudok arról a klinikáról semmit.
Vendég

Boris,
Nincs mit :D jó film. Kata elutazott 4 hétre és írta hogy lehet nem tud majd jönni de megpróbál.
Vendég

tényleg, kata írta is, na már szenilis is vagyok..
köszi.

Kép
kicsiboris

csajok, vasárnap megyünk a balcsira (Szigligetre, a kedvenc helyünkra) már annyira várom, legalább kizökkenek egy kicsit ezekből a babás problémákból...bár a 2. genetikai vizsi eredményét
akkor kapom meg (szüleim átfaxolják) úgyhogy majd felhívom a dokimat, hogy jó-e vagy rossz, legalább tudjam mennem kell-e amnióra..

nagyon reggel van :wink:

Kép
kicsiboris

Ildikó, egyáltalán nem vagy betolakodó, gyere csak gyakrabban! Mi is tudunk segíteni, sokan vagyunk letörtek néha, de akkor a többiek bíztatnak és vigasztalnak, majd fordítva :lol: És persze itt vannak a sikeres inszemes és lombikos kismamák :lol:
Sajnos nekünk sem jön össze már két éve, pedig teljesen egészségesek vagyunk. 3 inszemen vagyok túl, de majd a 4. sikerül :lol: Egy pár nap depi után újra bízni kell :lol:

Sonjus, mi lett a tesztel?

Kép
domo

Kicsiboris, mi az az amnió? és minket is tudsz majd értesíteni a 2. vizsgálat eredményéről?

Kép
domo

puluildiko, igaza van babszinak ne törj le, mindent meg kell próbálni, amíg bírjátok! Sok a jó tapasztalat, még nincs semmi veszve.
Légy nyugodt amennyire csak lehet, tereld el a figyelmedet amennyire tudod (pl. építsetek házat, nyaraljatok és egyéb ilyen okosságok), élj egészségesen! Engem erősen megdöbbentett az amikor a velem közösen inszemező lány az inszem előtt és után is elszívott 1-1 cigarettát. Hááát nekem ez sehogysem fér össze.
Minden jót kívánok nektek, és gyere bátran ha sikerül ha nem, ha jó kedved van, ha rossz, mert itt olyan jó.
bbilona

domo, az amniocentézis (magzatvízmintavétel), erre írtak be, ha rossz lesz az össz eredményem (genetikai), de reménykedem, hogy nem így lesz!!! sajnos ott a panzióban szerintem nem tudok majd netezni, de majd hamar jelentkezem amint hazaérünk jövő hét végén :wink:

Kép
kicsiboris

Borcsa!
En azt hallottam masoktol, hogy a genetikai vizsg. eredmenye nem volt jo, es elkuldtek erre a vizsgalatra oket, de megmakacsoltak magukat, mert mas orvos azt mondja nagyon fajdalmas es nagyon felesleges az anyakat ennek kitenni. Remelem nem lesz ra szukseged!!

Kamilla!
Szept. 7-en lesz az elso konzultacio az uj dokinenimmel a Kaáliban, es elvileg novemberben lesz a baba-beultetes. Persze igy elore nem tudom biztosan, hiszen annyi mindentol fugg a dolog, es kerhetnek meg vizsgalatot. Te mikor mesz es hova?

Ildiko!
En a kettes szamura jartam eddig az inszemekkel, ott nagyon jo dokik vannak - legalabb kettot ajanlhatnek! Nem tudom mmilyen az egyes szamu klinika. A dokim azt mondta, ha arra kerul a sor, hogy lombik, akkor majd o ajanl vkit. Persze meghallgatnam kit ajanl es hol, de kezembe vettem a dolgokat, es igenis a Kaáliba mentem el, mert annak tuti jo a hire.
Ellenben az inszemek ara nagyon kulonbozo lehet. A Kaáliban sokat kernek erte, a klinikan nekem szinte alig kerult valamibe a dolog.Attol is fugg hogyan es mennyire stimulalnak. Ha bizol a dokidban, akkor maradj. Olvastam olyan lanyokat, akik ket sikertelen inszem utan elrohantak lombikra. Szerintem hulyeseg. Ez nem ugy mukodik, hogyha nem kapjuk meg amit akarunk, akkor kieroszakoljuk. Szoval kitartast, lehet, hogy irigykedve hallom kov. honapban, hogy sikerult!!!

Apropo closty-s temat vettetek elo. Nekem ami egyetlen dolgot talalt a dokim, az a progeszteron szint alacsony volta. Erre kaptam a clostyt, amivel az eredmeny nagyon szuper lett - sajna baba nelkul. A ciklusomba bezavart annyiban, hogy nekem is csak 2-3 napig van meg, de a hosszat nem roviditette, es sokkal jobb nekem tulelnem azt a 2-3 napot, mig regen 7 napig volt meg. Szoval, ha a Kaáliban nem fognak leszidni erte, hogy ennyi honapon kersztul szedtem, akkor nekem semmi bajom nincs vele! Vagy még nem tudok rola!
babszi

Babszi!
Én Forgácsos vagyok. Most kezdjük a lombikot. Remélem, hogy a jövőhéten. Már elkezdtem a Decapeptylt.

Boris! Remélem nem kell amniora menned!!!! Minden okés lesz!!!!

Kép

Kép
kamilla306

Babszi,
A closty elvékonyítja a méhnyálkahártyát ha sokáig szeded ezért sem alkalmazzák hónapokig folyamatosan.
Vendég

kicsiboris, lilul a kezem úgy szorítok, hogy erre az amniora ne kerüljön sor, nekem nem tetszik hogy a ti magzatvizetekbe akarnak pancsolni. Kívánom hogy legyen minden rendben.
Jó balcsizást, meg egy kicsit jobb időt hozzá!
Tudod olyan furcsa belegondolni, hogy ha sikerül a protekció akkor már tényleg ott van valakinek a pocakjában a mi kisfiunk, kislányunk. Próbálom néha lopva elképzelni, és kérem a Jóistent vigyázzon rá, nagyon mert irtóra várjuk, és azért az is ott bujkál bennem, hogy lehet belőle 3 év várakozás is, de erről igazából tudomást sem akarok venni.

babszi, 1 hónap pihi aztán ti is belecsaptok a lecsóba :wink: Hogy hirtelen mindenki lombikos lesz :shock: , igencsak egyszerre fognak a gyerekeitek születni, tényleg lassan gondolkozhatunk az új topiknéven.

tamar, megérkezett a Szeretet tudományosítása könyv, tegnap el is kezdtem, kíváncsi vagyok :wink:

zel, ha játékpisztollyal megyünk én szívesen vállalok valami szerepet, menjünk a Budapest Bankba azt ki nem állhatom. Jó?
Mondd mikor teszel már fel fotót, olyan kíváncsi vagyok!

sapé, nyaralni vagytok?
bbilona

Zel :D

Jot nevettem a bankrablason... :lol: 8) Viccet felreteve nagyon ügyi vagy, hogy leraktad a jarolapot! Sok ferfi becsületere valna! :D

Boriska :D

Szivesen! Kép
Minden rendben lesz nem lesz szükseg ra!
Ma vagyok (az utolso uh szerint) 14+2. A vonalzomat nem tudom mi lelte lehet, hogy lecserelem ha igy folytatja. :evil:

Ildiko :D

Ne keseredj el, tenyleg nagyon ritka, hogy az elsö-masodik inszem sikerüljön! Hinni kell benne es hamar4osan sikerülni fog meglatod! :D

Babszi :D

Hamarosan Te is kezded a lombikot! :D Egy honap es mehetsz konzultaciora! Emlekszem mennyire vartam en is annak idejen! :wink:

Kép
Kép
jucmuc

Sziasztok!

Nagytakarításom közepette nem vagyok hajlandó Titeket elhanyagolni!!!!

Kicsibé! Köszike! Irigy vagyok, de nem rosszból... Vagyis ez nem is irigység. Csak ha néztem a picilányt , csak az járt a fejemben, mikor lesz végre nekem is. Aztán jött a válasz is: Hamarosan!

Ennyi melót viszont SENKI ne vállajon be egyszerre a figyelem elterelésére. / pillanat azt sem tudom, minek kellene nekiállni.
Jönnek barátnőmék csütörtökön, és nyaralnak nálunk pár napig. Közben persze a boltot is tatarozzuk. Ez sem kétemberes munka. Csak van amit inkább megcsinálsz, hogy olyan legyen, vagy ne menjen rá a gatyád is. Csakhogy mi ketten csináljuk. Apukám tudna segíteni, de 2 napot dolgozik, kettőt szabad, és abban a kettőben inkább hadd pihenjen. Pacemakere van..

Ildi! Nincs tipp a sikerre. Nekünk 4 sem sikerült. Lombikra megyünk. Spermagondjaink vannak. ha tudsz, pihenj sokat, meg igyál sokat, és csak pozitívan!!!

Pusza! Még visszatérek!

Kép
Kép
Kép
zel

Boltról képet akkor szeretnék tenni, ha kész. Még nem látszik semmi, a GYÖNYÖRŰSÉGES járólapon kívül, mert ugye először rombolni kell, hogy érdemes legyen alkotni! Bár, lehet, hogy a járólapppal dicsekszem , csak el ne felejtsek gépet vinni! :lol:
zel

Lányok!
Maradt kb 5 doboz Duphastonom(10mg) bárkinek szívesen elajándékozom. 2011-ig jók.
Vendég

Sziasztok!
pandácska:
tök érdekes ez a closty dolog :) Én kb. másfél évig szedtem és a dokim mindig megjegyezte, hogy milyen szép vastag a nyálkahártyám :)

Babszi:
A II-esen fizetni kellett az inszemért? Vagy a gyógyszerekre és szurira gondoltál?

Ildi:
Tényleg nem szabad feladni, persze természetes, hogy kell lenni mélypontnak is valamikor, az inszemeket nem lehet acélidegekkel bírni. Nyugodtan jöhetsz keseregni, itt mindig meghallgatunk :) Na de aztán viszont fel a fejjel, és neki kell lódulni a következőnek, mert az lesz a tuti befutó!

Kép
Kép
Kép
mágnes

Sziasztok!

Kezdek jobban lenni és remélem nem fogok köhögni már.... Ma van az én drága mamámnak a szülinapja és épp bele gondoltam, hogy milyen jó lenne, ha a Dávid is ma születne, mert ennél szebb ajándékot nem kapna senkitől. Mi nagyon ragaszkodunk egymáshoz, mert engem Ő nevelt.
Letelt egy hét és nem jött be amit a doki mondott!? :shock:

Babszi!
Örülök neked! Valahogy az érzem, hogy nem vagy depis és bízol a lombikban, jól teszed és én nagyon szorítok Nektek!
Szerintem is jó nevet választottunk, de tudod, rokon lelkek vagyunk, ezt Te írtad egyszer nekem. Élvezzétek a nyarat és aztán nyugodtan bizakodva neki vágni a lombiknak és Nektek is jönni fog a baba!
A sogórnődőn már rég is ki voltam akadva.... ezt a babát akarták? És milyen anya?

Kisboris!
Nekem mindkét barátnőmnek csináltak ilyen vizsgálatot, mert 35 év felett kötelező/ javasolt és nem vészes. Az eggyik barátnőm vagány erős csaj.... Ő azt mondta, ha tudta volna, hogy ez nem vészes akkor nem parázik annyira. Nálla az volt a baj, hogy totál sokkolta magát és amikor a fertőtlenítővel kenték a hasát és az lefolyt neki elkezdett kiabálni, hogy elvetél.... nagyon ideges volt a vérnyomása az egekben. Aztán kiderült, hogy a pánikolással többet ártot magának. Az biztos utánna feküdni kell és be kell tartani amit az orvos mond, mert nem attól fordulnak elő a vetélesek, hogy ezt a vizsgálatot csinálják, hanem hogy nem fekszik az ember, vagy emelget, gugolgat. Gondold el mikor kapsz egy érzéstelenítőt a fogorvostól, napokig érzed, mert a vízes közegben nem úgy gyógyulnak a sebek.... hát itt is ez a dolog lényege, hogy lesz egy kis seb és nem szabad erőlködni. A másik barátnőm félősebb és Ő is azt mondta, hogy jó hogy ezt elmeséltem neki, mert izgult de tényleg nem fáj nagyon. Állítólag nézheted az uh.-on mi történik és a bab ügyes mert kuszik el onnan. Reméljük nem kerül rá sor, de remélem így hogy írtam róla, így könnyebb egy kicsit, ha még is.
Tavaly mikor inszemre jártam, mindig ilyen kismamákkal feküdtem és 2 óra fekvés útán csak úgy ficánkoltak. Nyugi!!!

Kép

Kép
odry

Magnes!
A dokim bizony elkerte a halamat, de ez igy is elenyeszo volt a Szabolcs utcahoz merve. Banom, mert nekem is kell a penz, de nem banom, mert mas gyogyszerekkel sulyosabbat fizethetek.

Panda!
Tudom, hogy a mehnyalkahartyat vekonyitja, ezert szoktak mast is adni melle. En lassan abbahagyom - remelem a lombik eredmenyes lesz. - de felek abbahagyni, mert leeshet a prog.szintem.
babszi

SZiasztok

Megint itt vagyok hogy megköszönjem a biztatásaitokat.
Sajna a munkahelyről internetezem és csak lopva tudok belépni mert sok a munkám.......
Igazán le voltam törve de ahogy elolvastam a sok"morális"támogatást részetekről akik hasonló cipőben jártok mintha újjabb erőre kaptam volna.......de tudjátok hogy van...addig amig az ember nem tapasztalja azt hogy esetleg más még nagyobb bajban van mint ő azt gondolja az övé a legnagyobb probléma......de most már látom vannak köztetek akik már régóta ezt az útat járják s mégsincsenek úgy letörve mint én.Ezért szégyelem is magam :oops: :oops: :oops: Én igazán inkább lehet hogy türelmetlen vagyok tudva hogy ketyeg az biologiaiórám.....mivel már 36 is betöltöttem.....na de reménykedem
Sokat tud tanulni tőletek az ember....igazán befogok még kukkintani hozzátok :shock: :shock: :D

Kitartást mindenkinek és mégegyszer köszönöm
puluildiko

babszi, kicsit fura a leveled így ékezetek nélkül. Örülök, hogy belevágtok a lombikba, és hogy bizakodóbb vagy! Jó is lesz ez az egy hónap nyugiban, lehet egy kicsit lazítani.

odry, de jó hogy leírtad ezt az amino-s dolgot, bár engem nem érint, mégis megnyugtató.
Hogy te milyen aranyos vagy, nagyanyó akkor is örül ha holnap vagy egy hét múlva születik, de tényleg klassz lenne a mai nap. Sógorom, meg a kisfia azonos napon születtek, nagyon praktikus :wink:

puluildiko, nehogy szégyeld magad, mindenkienk a saját problémája a legnagyobb! A keresztedet nem tudjuk helyetted viselni, csak segítünk vinni. A 3. sikertelen inszem után nem következik a lombik? Amikor én jártam, a doki kérdezgette a 3. után hány éves is vagyok, van-e elzáródás stb, hogy inkább lombikra küldjön. Nálatok nincs ilyesmi? Egyébiránt és inszempárti vagyok, ki kell aknázni ezt a light-os lehetőséget, szerintem :wink: .
bbilona

Bocsika, most jutottam b.net elé (mindig ez a fránya meló :twisted: )

Szóval akkora nega lett a teszt, mint egy ház, a kedvem viszont kicsit javult. Beszéltem a párommal tegnap, elpanaszkodtam magam neki, aztán megdumáltuk, hogy ezt az inszemet még megcsináljuk, aztán szünet!
Azért veszek egy tesztet ma is, hátha :wink:
Furán szúrkálós a jobb oldalam.
Az is eszembe jutott, hogy cisztám lehet, attól állítólag nem tud megjönni rendesen! Bár érdekes, hogy gyogyik mellett nincs, most meg a spontán hónapban van? :shock:
No mindegy, nem tudom még mit csinálok.
Fejen állok, úgy pipálok
sonjus

sonjus, akkor már kezdened is kell a szurit v. bogyót, hajrá!
Kívánom, hogy pandácska, v. reni rókája két hét múlva hozzád érkezzen!
Tudod azért nagyon sajnálom, tudom milyen vacak érzés.
bbilona

Vacaknak vacak, de tudod már annyi negatív tesztet láttam és annyiszor megjött már, mióta nem is szeretném, hogy megjöjjön, hogy lelomboz, de megyek tovább, mintha ez lenne a normális! Nagyon-nagyon és még jobban várom persze a pozitív tesztet, azt az érzést, ami szerintem elképzelhetetlen és leírhatatlan, mikor két csíkot látsz egy helyett!!!! :) és nem a piától :D
sonjus

Sonjus, akkor már el is indult a szuri?
Nekem is szurkál nagyon az oldalam, de hát én tudom, hogy a lusta kis tüszőm az oka.

Kép
domo

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?