Hellohello!
Vagyunk mi is. A nagy höség alatt Gödre menekültünk anyosékhoz, kicsit elviselhetöbb volt, ott éjszakara legalabb lehült a levegö, itt nem, csak fütöttek a falak...
33 fok volt a lakasban mikor leléptünk, éppen idöben!
Panzej, Lillo, jo, hogy elökerültetek!
Moni, szervezzünk neked talit? Megértelek, nekem is vannak ilyen napjaim... Jatszotéren jol esik ilyenkor beszélgetni mas anyukakkal.
Lillo, 6-an drukkolok majd! A bokrokra figyelj, nekem sikerült egyet eltalalnom elsö alkalommal, elég ciki volt
!
Vince éjszaka rendben alszik (kop-kop), de napközben mostmar csak 1-1,5 orat a régi (jo) 2-3 helyett, remélem én is, hogy a meleg miatt van...
Nem jön még foga Biiinek?
Remélem vége lesz hamar ennek a korszaknak és ki tudod aludni magad végre!
Anita, nekem nagyon szimpi ez az egész hozzaallas Hollandiaban. Megkérdezhetem miért döntöttél ugy, hogy inkabb hazajössz? Kint is szülhettél volna korhazban, nem? En tuti kiprobaltam volna egy ottani korhazat vagy akar egy otthonszülést!
Képek nem készültek a mostani talin.
Vanda: Most, hogy Anita is irta leesett, hogy nalunk is az volt, hogy Vincét pihentetöszékbe ültettem kaja utan, mert azt vettem észre, h ebben a testhelyzetben sokkal könnyebben megy neki. Kakilos széknek hivtuk a végén...
Mamm, szia
Dokit nem tudok neked ajanlani, de a lanyok biztosan segitenek.
Sadina, üdv neked is
a dokidat nem ismerem sajnos. De drukkolok!
A nagy hir, hogy elmult a hanyingeres korszak ahogy betöltöttem a 15. hetet, mintha elvagtak volna, vicces. Azért jobb igy az élet!
Eddig még nem hiztam, söt még mindig -1 kilonal tartok, de azt hiszem ez nem fog sokaig tartani, van mit potolnom... Azért majd probalok erre figyelni, hogy ne legyen olyan kilo para, mint V utan...
AFP-n is voltam tegnap, jo lett az eredmény ugyhogy ezen is tul vagyunk!
Timi, köszi az érdeklödést! A labam most nagyabol ok, 30 fok felett mar kevésbé
. Mar most ugy érzem magam, mint egy nagymama, ha lépcsön kell felmenni, ha V-t cipelem akkor végképp, nem tom mi lesz késöbb...
Tegnap kérdezte egy ismerösöm, hogy hogyan altattuk V-t mikor pici volt (2 honapos az ö babaja). Hat elég nagy gondban voltam, egyszerüen nem emlékszem, nagyon gaz!! Mi lesz majd, ha megszületik a kismano??!
Nagyon sajnalom utolag, h nem vezettem naplot, de akkoriban evidensnek tünt, hogy nem fogom elfelejteni hogyan telnek a napjaink, ezt elég jol elbénaztam! Szoval hajra naplo!