Új privát üzeneted érkezett!

:!: :?: :idea: :arrow: :evil: :twisted: :roll: :wink: :x :P :oops: :cry: :shock: :? 8) :lol: :D :) :( :ojgjtrijgjtrgjjrutuituriuguurtiututriuutriutriutriutuiztuuuuuuuuuuuirtuzuutzuzuizuzuizriutruézuéurzuuiuruuguruzuutrutzuzuzetzezzeuzuzurz77fr7wurze6ttrze8iurzilrizpzukuedoioiwoidwqékdlkaékakdodkxsk,,smdkmljskakdl,kkdxslkfégltrekfieughrztjuzedjfhuwiedjuildewioeqiewqjweeidjoidopwrdwiqrewiuoifewikii4trotiuwuezteuziuuwutwtjoiuukjfrhjwjwjnewklewutjwztjwwr uezrue6zteujwzzuue6tlhsrztzurztt3zjeujretgdueuirlkflofeigfrkfkdkffieifoidikfiieijfrjuuudjueiudkrkiduoiwikidieildnnvbbíyxcvbnm,.--asdfghjkléáűqwertzuiopőú123456789öüó,.-.,,..--frzzfuszfrureuftejufhudjuhzhdhfzezdjfjehfhjujujuhurzzuturujutjuguuu.ruruutrutjuitriizit.,-,.,-.,-..-,..--.,.utuutzt7zezztz54er46tzztz4ztzzuezt6tetzeztuztu7t86rituoiujuiuuuutuuuuuuuuututututututututututututuuttuututtutututututututututututututututututitiuutuututtuututtzuiturejrjetuieueiutitruieurireitueriutésolurweséoéi

Kép
Kép
Kép
Kép
mandala

Sziasztok,

Timi, Muzsu
Köszi, hogy megosztottátok mindezt velem/velünk :)

Muzsu
A vízhordós történetre emlékszem, tanultam is belőle. Ugyanis nagy favorit nálunk mostanában a wc, a férjem azt mondta ne hagyjam, hogy a gyerek ott mászkáljon körülötte, én meg mondtam, hogy ha most elzavarom a wcből, akkor később félni fog, vagy majd nem szeret oda járni, és gond lehet a rászoktatással.

Dogdog
Én ismerem a Lintner Balázst, fiatal, jóképű, jófej doki. Nála voltam 4D-s UH-on, profi volt és türelmes, jól elmagyarázott mindent, nagyon nagy élmény volt. Én császárral szültem és a dokimmal együtt ők vették ki a gyerekemet, tehát nekem csak nagyon pozitív élményeim vannak vele kapcsolatban :D :)
Az apja is nőgyógyász, tehát volt kitől tanulnia.

üdv,

Gabek

Kép

Kép
gabek

Sziasztok! Kép

Timi!
Hát nem irigyellek! :(
Biztosan nem egyszerű Neked!
De gyereket nevelni szerintem egyébként sem egyszerű!
Mindíg talál az ember hibát magában és jó esetben elismeri és tanul belőle! :roll:
A JÓ ANYA attól jó,hogy tudja mikor hibázik,és legközelebb már másképp csinálja! :lol:

Muzsu!
Az biztos,hogy aszobatisztaságra szoktatás nem egyszerű!
Én már nem is emlékszem,hogy Alexnál és Zinánál,hogy volt?
Olyan régen volt!Mi viszont nem terveztünk ilyen nagy korkülönbséget,dehát Zalán ugye nehezen jött össze! :(
Egy negyediken még én is gondolkodok!Jó lenne,de félek is!
Mégegyszer ezt,amit végig csináltunk 3 évig,hogy legyen harmadik gyerekünk,nem bírnám ki!Ha valaki garantálná,hogy simán összejön nem gondolkodnék!
Bár ugye 3 császár után már azért nem szoktak annyira örülni a dokik egy negyediknek! :roll:
Az is igaz,hogy a prof. nem zárkózott el tőle!Sőt Ő talán előbb tudta,hogy benne lennék egy negyedikbe mint én!
Egy pár hónapja kérdeztem tőle,hogy nem válthatnék e gyógyszert!Azt mondta,hogyha biztos lenne abban,hogy nem akarok még egy gyereket adna másikat de így nem! :wink:

Sziasztok!
Vendég

Bocsi lányok a fenti sorokat a fiam követte el... :)

Kép
Kép
Kép
Kép
mandala

Sziasztok!

Eltünt mindenki ebben a hőségben?Ugye nem az írásaim miatt nincs itt senki??Igérem befejeztem a családom történetét.

Sára,
hogy vagy?A lábad milyen?Esküszöm ez a hőség mindenki kikészít.
Tegnap én is sz@rul voltam este,szaladt a szívem(120 volt a pulzusom).Be kellet vennem egy fél ritmusszabályzót a párom gyógyszeréből,attól jobb lett.

Sajnos hétvégére is csak a lakás marad.Megbeszéltük a barátnőmmel,hogy elmegyek hozzájuk a hétvégén-a párom ügyel,szombat reggelől hétfő reggelig-kicsit felnőtt társaságba legyek,meg a gyerekek is kikapcsolódnak.Veszprémben laknak,lementünk volna a Balcsira.Tegnap hívott,hogy reggel az apukája kórházba került,gyomor perforáció(kilyukadt a gyomra)miatt megoperálták.szerencsére jól viselte a műtétet,de mivel egészségügyis,meg hát az apukájáról van szó,ő volt/van mellette.
Hát így nem akarok beállítani hozzájuk,mondtam is neki,hogy akkor nem megyünk,most biztosan nem ránk vágyik.Majd legközelebb.
Jó lenne,ha legalább egy medence lenne az udvarban......

Lilla,
merre jársz?Hogy megy a vezetés?

Dorka,
veletek mi van?Sikerült elpasszolni a csekkeket?

A többiek is írhatnának vmit.
:wink: :roll:

Kitartás mindenkinek mai nagy melegben!

Timi

Kép
Kép
Kép
ÁKI:1995.07.26.
timiban

HALIHÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓ

Bomabatámadás érte a lakást!!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Amit bepaklok egy kupacba, azt Kata elviszi!
Hogy a francba lehet így pakolni!!!!!!!!!!!!!!?????????Minden a konyhapulton és asztalon, illetve az ágyon van!DEEEE tegnaptól fel tud mászni az ágyra is! Így onnan hajigál le mindent!!!

Timi!
A sógornőm is nevel/nevelt két plusz gyerekt a két sajátja mellett. Hááááát nagyon zűrösé és a nevelt nagylány pont most lépett le vissza az anyjához. De sógornőm volt a sárkány! A nyaralásra meg elvisszük magunkkal a keresztfiúnkat, aki 16 éves, hogy legyen egy kis nyugalma!
A fiú két évvel ezelőzz amikor ott aludtunk reggel kiorán kelt és főzött nekünk kávét,szeretetből, és odahozta az ágyhoz csészében. Pont ekkor jött ki az anyja is (mert a nappaliban aludtunk) és úgy lehordta a gyerekét, hogy milyen bunkó,mert neki így soha nem főzött kávét!
:roll: :roll: :roll:
Szóval a csaj nagyon gááz! A saját anyjukat a gyerkőcök csak akeresztneveiken hívhatták4
Szóval ilyenkor mindneképp a gyerekek károsodnak!(Persze mi felnőttek is,d eaz most más kérdés)
Bocsi mennem kelll!

Kép
anid

Halihóóó!

Jó kis beszélgetés folyik itt a sok gyerekes lét bonyodalmairól. Engem egyáltalán nem untat, érdeklődéssel figyelem.
Timi megnyugtatására mondom, hogy nem feltétlenül rosszak vagy rosszabbak a gyerkőceid, mint másoké. Tesómék sokáig anyuékkal laktak és most is sokat vannak velük a gyerekek, és annak ellenére, hogy csak ketten vannak, nem mondhatóak jónak. Múltkor itt volt az unokahúgom anyuval 2 napot és a párom ki is akadt, hogy hogy ugráltatja anyut. Meg is kért, hogy ha lehet, akkor egy darabig ne jöjjenek ide a gyerekek. De ezt a szüleim és a tesómék együtt rontották el. Én sem szeretem sokszor ahogy viselkednek, de azt már rég tudom, hogy nem lehet beleszólni mások életébe, nevelési szokásaiba. Majd én igyekszem másként csinálni. :) Remélhetőleg jobban sikerül.
Tapasztalatom ugyani nincs, de azért remélem, hogy következetességgel később is alakíthatók még a gyerekek. Majd meglátjuk. ;-)

Anid,
Ha még olvasod. Nem bántottál meg se engem, se mást. Csak arra gondoltam, hogymost, hogy a talik alkalmával már nem csak fekszenek a pléden vagy a babakocsiban a lurkók, hanem játszanak és tepernek mindenfelé ezerrel, már egymás között is tanulhatjuk a játszótéri viselkedést. :) Bocsi, ha félreérthető voltam a témában. :oops: Nehogy emiatt rágd magad a nyaraláson!

Mandala,
Drukkolok, hogy minden rendben legyen a kis pocaklakóval. Ez a csoki evés oltári hülyeség, azzal csak az úszógumi gyarapszik - sajnos.

Muzsu,
Nálunk is mindig az van, hogy apa nélkül nyaralunk. De azért majd igyekszem bevezetni a hosszú hétvégéket, amikor együtt megyünk valahova pihenni és az is több, mint a semmi.
Sajnos pénzből élünk és azt ő keresi. A cégem most épp ki tudja merre tart, de lassan minden nap van valami hír. :?

Írtam, hogy a hétvégén vettünk gyerekülést a biciklire és voltunk bringázni? Vasárnap el is aludt a bringán. Irtó édi volt lógó fejjel a kis bukójában. Azt hittem ilyen nincs. :P
Nálun kis 30 fok van a lakásban, de legalább van medence. Amikor Blanka alszik, mindig mártózom egyet. :)
Ma fel világosítottak, hogy nem olyan jó ötlet, hogy 24 órában nyitva vannak az ablakok, reggel csukjam be őket és sötétítsek. Hát majd tesztelem holnap...

prücs

prucsok

Sziasztok lányok!

Már annyira elegem van ebből a hőségből!!! Megbolondulok a gyerekekkel a házban. Tegnap behoztam a medencét a belsőudvarra és ott fürödtünk együtt. Ezzel csak az a baj, hogy Gézu hordja be a vödörben a vizet, és nem érti, ha rászólok. Ráadásul nincs rajta pelenka, mert ki-bejárkál a vízbe, és persze pisilt egyet a szőnyegre, kanapéra. Ma reggel meg behajigálta a díszpárnákat a vízbe. Zajlik az élet!!!
De dicsekszem is vele egy kicsit, mert már annyi mindent beszél. Minden nap hallok új szavakat, de ma azt mondta, hogy "alma pucol". Viszont teljesen utánozza a nagyokat, vagyis verekszik és halandzsa nyelven veszekszik.

Pannika meg olyan ügyesen jár vécére. Ma kaki után ki is törölte egyedül a popsiját, mert Petike is így csinálja. Ja, és az a technikájuk, hogy odapucsítanak a vécépapír elé, letekernek egy darabot, beletörlik, és csak utána szakítják le. Ezt hol látták, azt nem tudom.

Unokatesóm meg, képzeljétek el, a Gézuval egyidős gyereket szoktatja a bilire. Szerintem ez korai. Nálunk ilyen korban még a gyerekek olyan távol álltak a szobatisztaságtól, mint Makó Jeruzsálemtől.

Én is pakolok, mert két napra megyünk Lesencére. De ugyanannyit csomagolok, mint mikor egy hétre utazunk. De legalább most nem kell esőkabát, pulcsi, meg gumicsizma!!!! És remélem, a férjem is pihen egy kicsit, mert úgy aggódom érte ebben a hőségben.
Petike ma közölte velem, hogy sok folyadékot kell inni, mert hőségriadó van!! :D Ja, és a lovagok olyan bátrak, hogy még csókot is mernek adni, csak a víz alá nem mernek lebukni!

Timi!
Ne fejezd be, mert azért vagyunk, hogy meghallgassunk és te is minket!!!! Ez így jó!! Kitartás a hétvégén a nagy melegben!

Anid!
Jó nyaralást nektek!!!!!!!!

Mindenkinek jó hétvégét!!!
Puszi, Zsu

Kép
Kép
PHPBB kód:
Kép
muzsu

ppppppppppppppppppeeti

Ezt Petike írta nektek!!!!!

Kép
Kép
PHPBB kód:
Kép
muzsu

Alziza!
Petike kacagott az izzadó labdádon!
Most játszunk egyet a legóoldalon, persze lovagosat!

Kép
Kép
PHPBB kód:
Kép
muzsu

Sziasztok!

Timi! Hidd el, nem untatsz minket, nagyon szívesen "meghallgatunk", ha már segíteni nem igazán tudunk, akkor legalább kipanaszkodhatod magad, ha épp ehhez van kedved.
Én is nagyon szívesen hallgatom a többgyerekes anyukák mindenféle tapasztalatait, mert lehet belőle tanulni, megfogadni, hogy ezt én majd másképp fogom akkor csinálni, aztán persze mi meg majd másfajta hibákat követünk el…

Hihetetlen ez a hőség! Ma már egyszerűen nem tudok mit csinálni Sanyikával. Állandóan kifelé húz, amit nem engedek neki, bent meg nem köti le semmi, ő is nyűgös, ahogy én is. Ma rettentő ingerült vagyok, teljesen kikészít ez a meleg… de legalább ma megdől mindenféle melegrekord! Hurrá!
Mi azt szoktuk csinálni, hogy reggel elmegyünk egy játszótérre, ott jól lefárasztja magát a kis Sanyi, utána alvás, délidőben elvegetálunk valahogy, aztán 4-5 órától irány a kert! Csak az a baj, hogy estére sem hűl le a levegő…

Minden utazónak jó pihenést, kikapcsolódást kívánok!
Sziasztok,
Móni

Kép
Kép
huncut

Sziasztok

Timi
csak nyugodtan mond el írd le hogy milyen a Ti életetek, az ilyenekből lehet nekünk tanulni
Hát egyébként nem irigylésre méltó az életetek, De szerintem kevés olyan jó ember van mint a férjed. Nagy gratula hozzá!

Én is utálom már alapjáraton is a nagy meleget, nekem max 25 fok elég lenne, úgyhogy most dögrováson vagyok nagyon!
Nagyon várom már az őszt hogy hidegebb legyen!

Sziasztok

Erika

Kép

Kép
erika13

Sziasztok!

Muzsu!
:lol: :lol: :lol:
Örülök,hogy tetszett neki! Kép

Hát Lányok én most elhúzok nyaralni! Kép

Legyetek addig is jók!
Mandala!
Drukkolok Neked!

Sziasztok!
Vendég

Sziasztok!

Nagyon köszönöm a bíztató szavakat,ezekszerint sikerült leírnom amit közölni szerettem volna.

Zsu,
hát akkor nem könnyebb a bátyádnak sem.Nehéz az olyan anyákkal,akik magukat és a saját érdekeit előrébb helyezik a gyerekeiknél.És ráadásul azt gondolják,hogy ez a gyereknek is jó!!!!
Már gondolom elutaztatok,de azért jó pihenést nektek!

Dina,
hát igen,én is lehettem volna ilyen sárkány,igazi mostoha anya.Akkor meg is érdemelném amiket mostanában kaptam az anyától!De még ezek után is a gyerekeket nézem,mert most éppen a páromat próbálom meggyőzni,hogy ne így álljon egyes dolgokhoz.
Pedig tudom,hogy neki van igaza.Tegnap megint előkerült a Gerda téma.Most már elég határozottan közölte velem(azért veszekedés nem volt)hogy ő már lezárta magában a Gerda mostani viselkedését és hozzáállását.Hiába mondtam neki,hogy az anyja miatt van az egész,de abban viszont már neki van igaza,hogy egy 15 éves már tud mérlegelni.Szegény csak annyit mondott még,hogy kár,hogy a gyerekek a kicsi korukra nem emlékeznek vissza.Arra kért,hogy ebbe már ne szóljak bele,ez már csak az ő "meccse"a Gerdával,hisz ő sem szól bele az Ákival való kapcsolatomba.
Mondjuk már én is belefáradtam,és tényleg már csak a saját gyerekeimnek szeretnék élni!
Kamaszként én is haragudtam az apámra,mert azt hittem az új élete miatt engem már nem is szeret.Aztán amikor felkerültem Pestre(mert ő itt lakott) rengeteget találkoztunk,beszélgettünk,de csak a halála után jöttem rá sok mindenre ,sajnos akkor,amikor már nem tudtam neki elmondani,hogy a felesége milyen gonosz is volt velem!Pedig én nem laktam velük soha,csak látogatóban voltam náluk,mégis nagyon befolyásolta aput.
Még a csokromat is kidobta az urna sírról,amikor kimentem a temetőbe!Azóta nem voltam apu sírjánál.A nagyszüleim Veszprémben vannak eltemetve,és apura is mindig náluk,a szüleinél,emlékezem.
Szóval tudom milyen egy igazi mostoha!

Alziza,
kellemes nyaralást és pihenést nektek!

Pusz

Timi

Kép
Kép
Kép
timiban

Sziasztok!

Engem jobban megvisel a meleg, mint a kicsit. A hetvegen leugrottunk a Balatonra, de Balint baba egyelore nem elvezi a nagy vizet.

Viszont lenne egy kerdesem azokhoz, akik nem nyaralnak. Balint csak anyatejet kep, es ma 4. napja, hogy nincsen szekelete. Olvastam, hogy ez lehet normalis, de elofordulhat, hogy a nagy meleg miatt van ez? Ugyanannyi pisis pelus van, mint eddig es volt olyan is, hogy nem kellett neki a cici teljesen, de ivott belole. Jokedvu, mint eddig, nem gorcsol es ugyanannyit pukizik, mint eddig.

Adjak neki vizet akkor is, amikor nem "mondja", hogy szomjas? Vagy tegyem gyakrabban cicire?

Ti mit javasoltok?

Koszi,
Vanda

Kép

Kép
precious
Budapest

Sziasztok

Vanda
probáltad már a lázmérőt?
bedugdosod mintha mérnéd a hőjét a popsiba, állítólag segít, igaz Ákosnál nem jött be,
mi 1 ilyen alkalommal elvittük ügyeletre, ott azt mondták hogy ez normális (igaz ez télen volt), és írtak fel neki glicerines kúpot, igaz ez is jóformán olyan mint a lázmérőzés, mert ez is távozik a kakival.

Szia

Erika

Kép

Kép
erika13

Szia Vanda,

Nekem az a véleményem, nyugodtan adjál neki vizet vagy teát, bár sokan azt mondják ilyenkor elég az anyatej is, mert az eleje az szomjoltó... Ha teát csinálsz neki, jó hígra csináld...!
Mi is ebbe a cipőbe járunk, Marcinak 3-4 naponta van széklete, csak az a baj, hogy neki fáj is a pocija, és így mindig rásegítéssel jön a kaki... De azt olvastam, hogy az anyatejes babáknál természetes, ha 1 hétig nincs kaki! De ez szerintem csak arra igasz, akinél nem okoz hasfájást..., és Bálintnak nincs semmi baja, akkor szerintem o.k., de a helyedben megkérdezném a védőnőt v. a gyerekdokit, hogy meddig hagyjad! A meleg miatt neki sem biztos, hogy van étvágya, Marci pl. mindig csak egypicit eszik, de azt most gyakrabban... és van bőven pisi! Míg van napi 4-5 pisis pelus addig nem kell agódnod!

Többiek hol vagytok??? Nyaral mindenki?

Orsi

Kép

Kép

Kép
babyborn

Most láttam Erika hozzászólását, és azt nem írtam, hogy mi is a lázmérőzést használtuk(juk), csak szinplán az nem jön be, először glicerines kúp (1/2), amit utána rögtön ki is nyom, tehát nem szívódik fel... és utána lázmérő... na az beindítja nála!

O.

Kép

Kép

Kép
babyborn

Sziasztok!

Köszi a tanácsokat!

Úgy látszik, már az is segitett, hogy leirtam a problémát, mert kb. 1 órája a kicsi úgy tele tette a pelust, hogy a kaki szinte hömpölygött kifelé. Az hagyján, hogy ő hátközepig olyan lett, de olyan lett egy törölközö, egy szófa, a szőnyeg, a pelenkázó és nem utolsó sorban én is! :D

Vanda

Kép

Kép
precious
Budapest

Sziasztok

Vanda
nagy nagy gratula akkor a kakihoz! a lényeg hogy kijött, és nem gyötri Bálint babát.
Nálunk egyébként ilyen féléves kora után volt, mikor már muszály volt tápot is kapjon.

Sziasztok

Erika

Kép

Kép
erika13

Jó estét lányok!!!

Végre hűlt a levegő!!!!!!
Annyira élvezem, hogy már nincs az a hőség!

Nagyon jó volt a hétvégénk Balatonon. Gyerekek iszonyúan élvezték a strandolást. Tökre aggódtam előtte, hogy elszaladnak majd a strandon, meg nyavalyogni fognak, de nem ez volt. Szombat hajnalban lementünk és ott reggeliztünk, aztán irány a part. Olyan szófogadóak voltak, hogy csak lestünk. Mikor mondtuk, hogy ki a vízből, akkor kijöttek, ebéd után pihentek a pléden, nem szaladtak el, rögtön megtanulták, hogy hol a vécé. És így elviselhető volt a hőség is. Viszont a balatoni szolgáltatások valami katasztrofálisak!!!! Életem legrosszabb hamburgerét ettem, továbbra is röhejesek a német feliratok (kb. 3 db németet láttunk), tiszta Zimmer Feri! De ettől függetlenül én imádom a Balatont. Mi gyerekkoromban is mindig ott nyaraltunk, és olyan klassz emlékeim vannak. Pannika a második naptól nem volt hajlandó felvenni a karúszót, Petike meg nyámnyila, nem ugrált, nem merült. Gézu is úgy úszkált, mint egy halacska és kiabálta, hogy cápa!! És "vödör locsol"! Bográcsoztunk is, a két apuka 4 gyerekkel próbált tüzet gyújtani és főzni. Kb. 2 perc múlva jöttek, hogy vigyázzunk már a gyerekekre, mert ők főznek!!! Így van ez a férfiaknál!!! Aztán a nagy riadalomban (már mint a lecsófőzés) leszaladtak a kocsmába, ahonnan másfél óráig elfelejtettek hazajönni.
Már nagyon kellett nekünk ez a 3 nap, olyan jó volt együtt!!!

Vanda!
Teljesen természetes, ha az anyatejes babák nem kakilnak (akár egy hétig is), a lényeg, hogy pukizzanak és ne szenvedjenek. Akkor glicerin és lázmérő, ahogy már írták a többiek is. Nálunk Petike kakilt egyik nap még a szokásos négyszer, majd hirtelen átált a heti egyre. Akkor én is megijedtem, de utána hónapokig nyomta a heti egyet. És egyszer volt egy kéthetes szünet, akkor kb. olyat nyomot a glicerinre, mint nálatok most Bálint! És én csak vizet adtam a gyerekeknek a hőségben a szopi mellé, mert én tea-ellenes vagyok. Mai napig csak vizet isznak nálunk a reggeli kakaón kívül, nincs semmi üdítő, meg más cukros bigyó! Én rengeteg gyógyteát iszom, még abból kapnak néha, de csak hársfát és csipkebogyót. A kamillát én nem szeretem, ezért azt még csak egyszer kaptak talán.
Viszont ha van elég tejed, akkor szoptasd meg a szopiközi időben is egy picit. Nekem ez bevált.

Képzeljétek, ma 6 gyerek volt nálunk!!! A legidősebb négy és fél éves volt. És tök jól működött. Délelőtt kint pancsoltak, ebéd után pihi volt, utána együtt felmostuk a teraszt, minden gyerek kapott seprűt, kefét, partfist (ezt jól írtam????) és ők is segítettek súrolni. Utána jött egy egyperces eső és befutottunk, majd szétszedték a gyerekszobát. Mindenféle csapdákat állítottak az ajtó elé, és várták, hogy bemenjünk. Még kávézni is volt idejük az anyukáknak, és persze az anyós-szidás is megvolt. Nem tudom, ti hogy vagytok ezzel az anyóstémával, én sokszor direkt nem is írok erről, mert csak jól feldühödök.
Azért ma este se kell altatót bevennem!
Na, megyek nézek egy kis híradót!
Jó éjt!
Zsu

Kép
Kép
PHPBB kód:
Kép
muzsu

Sziasztok Lányok!

Most találtam rá a topikotokra, és látom, hogy rengeteg hozzászólás volt már, amit tuti hogy nem fogok tudni végigolvasni...
Csak egy pici segítséget szeretnék kérni: 12 hetes kismama vagyok, és szeretnék a Sote II-n szülni. Tudnátok nekem megbízható, lelkiismeretes orvost ajánlani? Akár priviben is, hogy ne tartsam fel a beszélgetéseteket... :)
Nagyon köszönöm előre is, ha esetleg valaki válaszol!

Mamm
mamm

Szia Zsu!

Köszi, most már sokkal nyugodtabb vagyok. Tegnap sem volt kaki, de sokszor cicire tettem.

Mára hatalmas herpesz jött a számra, úgyhogy most pár napig nem tudom puszilgatni a kisbabámat. :cry: :cry:
Már kenem Zovirax-szal, de igy is 5-6 nap.

Vanda

Kép

Kép
precious
Budapest

Szia Mamm!

Mindenki nyaral, eltekergett, de majd biztos segítenek. Lilló vezet egy táblázatot, ki kinél szült.
Én, és elég sokan még, Dr. Gimes Gábornál szültünk. Nekem tökéletes orvos. Ha kell, elküldöm az elérhetőségeit. Akiknek ő az orvosa, mindenki meg van vele elégedve.

Szilvi a távolban, puszi! :D :D :D
Szeptember elején megszemlélhetjük egymás pocakját!

:D

Üdv mindenkinek,

Cseragi és Panka

Kép

Kép
cseragi

Sziasztok!

Ági
írtam privit!

Sziasztok

Erika

Kép

Kép
erika13

Sziasztok!

Érdeklődnék mit tudtok dr. Tömösváry Zoltánról (SOTE II)?

Kép
sadina

Sziasztok

Sadina
sajna én nem ismerem, max láttam párszor.
Nála fogsz szülni?

Szia

Erika

Kép

Kép
erika13

Sziasztok!
Latom, pangas van, de nem baj, legalabb nem maradok le tul sok mindenrol!
Hazakoltoztunk, itt lakunk a ferjem szuleinel Budaörsön. A lakasunkat sajna csak szeptembertol vehetjuk birtokba, es meg fel is kell ujitani, szaval orulni fogunk, ha karacsonyra bekoltozunk. Igy most dobozokbol elunk, nem tul egyszeru..

Vanda, csak hogy vigasztaljalak, a Micinek 9 nap volt a nemkakilasi rekordja, egy ismerosom babaja meg 21 napig nem kakilt.. Nalunk is sok problema volt eleinte a kakival, fajdalmasan jott, kemeny volt, nem volt egyaltalan napokig, de aztan elmult az egesz problema. En nem csinaltam vele semmit, csak tornaztattam. Azt viszont megfigyeltem, hogy amikor hosszabb ideig ult a Maxi Cosiban, mindig jott a kaki, szoval az a testhelyzet kedvezhetett neki. Persze a polcon befigyelt a Laevolac szirup, de vegul sosem vetettem be, ugyhogy meg mindig figyel, bontatlanul..

Lattam, szo volt az otthonszulesrol/ambulans szulesrol, hat Hollandiaban a nok 80%-a otthon szul mar. Es ezzel mindenki meg van elegedve. Oszinten szolva nekem is nagyon tetszik, de azt hiszem megsem mernem bevallalni. Belenk van rogzulve szerintem, hogy a szules az korhazban zajlik. Egyebkent Hollandiaban is szulhetsz korhazban, es persze vannak olyan esetek, amikor nem is engedik az otthonszulest, de vegul megiscsak mindig Te dontesz. A szulest korhazban es otthon is bábák vezetik le (neha az apuka, ha a bába nem er oda..), ha gond van, a bába viszi be a korhazba a mamat, es behivnak egy orvost. Mert az sincs bent automatikusan. Ha valasztod a korhazi szulest, akkor is megvan, hogy csak harom ujjnyi tagulassal vesznek fel, es ha rendben lezajlik a dolog, akkor 3 ora mulva ki is rugnak.
Dehat persze sokminden maskepp van, az egesz terhesgondozas, stb.

Lanyok, lattam, volt tali. Kepek vannak? Elerhetok valahogy?

A masik, hogy kinek volt rossz szajize terhesseg alatt? Es mi lett a baba neme? Egy ismerosom terhes, eddig lanyai voltak, es most remenykedik a fiuban, mert ilyen tunete az elozo terhessegei alatt nem volt. En meg kivancsi vagyok,mert nekem is csak a Lackonal volt rossz szajjiz, es lam, nekem bejott a fiu.

Na puszi nektek, remelem tudok majd surubben jonni!

Anita

Kép
Kép
panzej

Sziasztok,

már megint sikerült jó sokáig nem írnom, de úgy tűnik, hogy ez mostmár mindig így lesz.

Megjöttünk a nyaralásból, nagyon szuper volt. Kisember is imádta.
Egy aprócska probléma van, hogy mostanában megint a "nemalvós korszakunkat" éljük, és így elég fárasztó, főleg ebben a dög melegben, de biztos hogy a kiváltója is ez a nemalvásnak.
Ti gyerkőceitek hogyan alszanak, aludtak a kánikula idején?

Sadina: Tömősváry doktort én onnan ismerem, hogy elég sokáig élveztem a pathológia vendégszeretetét tavaly március-áprilisban, és ott általában ő volt az ügyeletes orvos, így szinte mindennap találkoztunk a napi viziteknél. Nekem szimpatikus volt, kedves, fiatal, jóképű :) Bár az orvosi munkásságát nem tudom (nem is akarom) méltatni, mert arról sokat nem tudok. Az egyik szobatársamnak nem volt dokija, és ő is ott volt a császárjánál, ő jókat mondott róla, elégedett volt vele. Ő a választott dokid?

Mamm: Szerintem itt a lányok 95%-a szívesen ajánlja Neked a dokiját, mert szinte mindenki meg volt elégedve a sajátjával. Így vagyok én is ezzel, Bánhidy Ferencnél szültem, hozzá járok már 7 éve. Benne nem csalódnál szerintem :) Ha érdekel az elérhetősége elküldöm priviben. Ha van kérdésed, szívesen válaszolok arra is.

Vanda: Anno azt olvastam, hogy az a anyatejes babáknak nem mindennap van széklete, csak 3-4 naponta talán (?). Úgy emlékszem B.Szilvinek (innen a fórumról, Áki anyukája) hasonló kakilási gondjai vannak Ákival. Ha gondolod vedd fel vele a kapcsolatot priviben, biztos szívesen segít. Nálunk Bálint egy kis kakigép volt, még mikor csak anyatejes üzemeltetésű volt is, szóval ezügyben szerencsére nincs tapasztalatom.
Én adtam neki vizet egyébként a nagy melegben tavaly nyáron, pohárból, vagy kiskanállal.

Timi: Köszi megvagyok :) A vezetés is jól megy. 6.-án lesz a rutin vizsgám, aztán egy-két hét múlva a forgalom, ha sikerül a rutin. Már szeretnék rajta túllenni. Most éppen kocsikat nézegetek őrületes erővel, mert szeretnék majd valami kis régebbi használtat és olcsót venni, hogy tudjam is használni majd a jogsimat. :D
Ha bármiben segíthetek hívjál ám fel nyugodtan! Néha még fel is veszem a telefonomat. ;)

Gabi :Veled meg ugye talizok szombaton??? :) Kirúgjuk a ház oldalát! Remélem sikerült ruhát venned. Az enyém megvan :)

Cseragi: Eszembe juttattad a táblát. Hát jó régen raktam már fel. Az a baj, hogy nagyon nem aktuális már, mert sokan nem járnak már sajnos a régiek közül :cry: .
Ha akarjátok akkor frissítem, és rakok újra fel. Csak akkor kérek mindenkitől adatokat priviben, aki szeretne bennelenni és eddig nem volt.

Szép napot!
Lilla

lilló

Sziasztok!

Vagyok én is, csak olvasó üzemmódban, mert nem sok mindenről tudok beszámolni.
Irigyekedek a nyaralós családok miatt, bár úgy néz ki mi is megyünk nyaralni, ha addig nem jön közbe semmi. Azért vagyok ilyen pesszimista, mert mostanság nem nagyon mozdultunk ki a házból (a nagymamikat leszámítva), szóval lett volna két tök jó program és mindkétszer közbejött valami és nem tudtunk elmenni.
Nekem mostanában nagyon hiányzik a kikapcsolódás, az új élmények, stb., de nem sokban van részem. Na jó, nem panaszkodom tovább, úgy látszik ma rossz napom van...

Sajnos a kérdezett dokikat nem ismerem, így nem tudok segíteni.

Sziasztok,
Móni

Kép
Kép
huncut

Sziasztok

Ági
írtam privit!

Panzej
nekem Ákosnál nem volt semmilyen rossz szájízem, és most sem, pedig állítólag most is fütyisünk lesz, igaz hányingerem sem volt egyiknél sem :lol: egyetlen egyszer sem!

Széklet téma: nekem Ákos tavaly kb. jó fél évig szopott - és neki ez idő alatt rendesen naponta több széklete is volt, nálunk utána volt 1x gond mikor már tápizott, sajna utána már elutasított ezért kellett a tápi - de azt szerette.

Sziasztok

Erika

Kép

Kép
erika13

Erika,
Ákosodnak boldog másfeledik szülinapot!:)

Pusz

Timi
Kép

Kép
Kép
Kép
timiban

Hellohello!

Vagyunk mi is. A nagy höség alatt Gödre menekültünk anyosékhoz, kicsit elviselhetöbb volt, ott éjszakara legalabb lehült a levegö, itt nem, csak fütöttek a falak... :roll: 33 fok volt a lakasban mikor leléptünk, éppen idöben!

Panzej, Lillo, jo, hogy elökerültetek!

Moni, szervezzünk neked talit? Megértelek, nekem is vannak ilyen napjaim... Jatszotéren jol esik ilyenkor beszélgetni mas anyukakkal.

Lillo, 6-an drukkolok majd! A bokrokra figyelj, nekem sikerült egyet eltalalnom elsö alkalommal, elég ciki volt :lol:!
Vince éjszaka rendben alszik (kop-kop), de napközben mostmar csak 1-1,5 orat a régi (jo) 2-3 helyett, remélem én is, hogy a meleg miatt van...
Nem jön még foga Biiinek?
Remélem vége lesz hamar ennek a korszaknak és ki tudod aludni magad végre!

Anita, nekem nagyon szimpi ez az egész hozzaallas Hollandiaban. Megkérdezhetem miért döntöttél ugy, hogy inkabb hazajössz? Kint is szülhettél volna korhazban, nem? En tuti kiprobaltam volna egy ottani korhazat vagy akar egy otthonszülést!

Képek nem készültek a mostani talin. :(

Vanda: Most, hogy Anita is irta leesett, hogy nalunk is az volt, hogy Vincét pihentetöszékbe ültettem kaja utan, mert azt vettem észre, h ebben a testhelyzetben sokkal könnyebben megy neki. Kakilos széknek hivtuk a végén... :oops:

Mamm, szia :) Dokit nem tudok neked ajanlani, de a lanyok biztosan segitenek.

Sadina, üdv neked is :) a dokidat nem ismerem sajnos. De drukkolok!

A nagy hir, hogy elmult a hanyingeres korszak ahogy betöltöttem a 15. hetet, mintha elvagtak volna, vicces. Azért jobb igy az élet! :)
Eddig még nem hiztam, söt még mindig -1 kilonal tartok, de azt hiszem ez nem fog sokaig tartani, van mit potolnom... Azért majd probalok erre figyelni, hogy ne legyen olyan kilo para, mint V utan...

AFP-n is voltam tegnap, jo lett az eredmény ugyhogy ezen is tul vagyunk!

Timi, köszi az érdeklödést! A labam most nagyabol ok, 30 fok felett mar kevésbé :). Mar most ugy érzem magam, mint egy nagymama, ha lépcsön kell felmenni, ha V-t cipelem akkor végképp, nem tom mi lesz késöbb... :roll:

Tegnap kérdezte egy ismerösöm, hogy hogyan altattuk V-t mikor pici volt (2 honapos az ö babaja). Hat elég nagy gondban voltam, egyszerüen nem emlékszem, nagyon gaz!! Mi lesz majd, ha megszületik a kismano??!
Nagyon sajnalom utolag, h nem vezettem naplot, de akkoriban evidensnek tünt, hogy nem fogom elfelejteni hogyan telnek a napjaink, ezt elég jol elbénaztam! Szoval hajra naplo! :)

Sára

Kép

Kép
saara

Sziasztok,

Mi is vagyunk csak olvasó üzemmódban. napközben vagy strandra megyünk, vagy itthon medencézünk :-) Nekünk így nagyon jól elviselhető a hőség.

Szegény Berregő néha annyira lefárad, hogy csak uzsizik 5kor, aztán elelszik és reggel 8-ig fel sem kel. Ez volt tegnap és ma is, én persze előkészítek mindent, fürdetéshez az esti kajához is, azután meg pakolhatom el.

Lilló
Találkozunk szombaton, hát hogyne :lol: De én őszintén nagy mulatást nem tervezek, ugyanis én vezetek haza, azután pedig vasárnap este indulunk Horvátországba, és hát előtte aludni is kellene és mindent bepakolnom, és még el sem kezdtem :roll: és még most is gép előtt ülök, na megyek aludni,

Gabek

Kép

Kép
gabek

Sziasztok!

Fontos fontos! Légyszi segitsetek!

Lehet, h kimegyünk anyukamékhoz repcsivel.
Terhesen kell vmi papir produkalni, ha repül az ember???

A dokim sajnos pont szabin van, ezért nem tudom töle megkérdezni :(

Sára

Kép

Kép
saara

Szuper béna közben megtalalta a valaszt az Easy Jet honlapjan :mrgreen: :oops: :oops: :oops:

A 27. hétig nem kell semmilyen igazolas, utana igen. 36. héttöl nem lehet repülni.

Sára

Kép

Kép
saara

Sari, minden legitarsasagnal mas a szabaly, de en pl het honaposan repultem Japanba. Szoval asszem az altalanos, hogy a betoltott 8 honap utan kell papir vagy ilyesmi. En egy bo poloval el is takartam a hasam, nem is tunt fel senkinek. Nem is reszesitettek kulonleges banasmodban.. :(

Hova mesz egyebkent?

Puszi:
A

Kép
Kép
panzej

Saara
Én is repültem terhesen, kértem igazolást a dokimtól, amit szépen otthon is hagytam :oops:
Ha valami bő cuccot veszel fel, észre sem veszik. Rajtam egy kardigán volt, amiben kövérnek is nézhettek, azért meg csak nem szólnak :roll:
De arra számíts, hogy be fog dagadni a lábad a repzin, bár nem tudom hány órás útra mentek.
Vince is megy? :)

Üdv,

Gabek

Kép

Kép
gabek

Sziasztok!

Timi
Köszönjük szépen a másfél éves gratulációt!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Sziasztok

Erika

Kép

Kép
erika13

Anita, Gabek, köszi :)
Genfbe repülünk, onnan megyünk tovabb Franciaorsagba kocsival. Tehat 2 oras ut, nem Japan! :lol:
Nana', hogy jön Vince is!
Most talaltam meg végre az utlevelét.... A kép rajta, kéééész! 9 honapos gombocska kis pofi!

Lehet vmit tenni, h ne dagadjon be a labam?

Ugy örülök, hogy kimegyünk!!! :D Ma lett kitalalva, ugy terveztük, h anyam jön aztan mégsem, mi megyünk. Eljen, éljen!

Sára

Kép

Kép
saara

Sziasztok!

Ne haragudjatok, de nagyon nincs időm jönni. Tényleg sajnálom, néha van időm olvasgatni, de az sem mindig...

Áki nagyon rosszul alszik mostanában éjjel, így szinte én is alig alszok valamit, szóval ezt próbálom nappal pótolni (már ha engedi).

Vanda: nálunk is kakiproblémák voltak, nekem azt mondta a doki, hogy adjak neki éhgyomorra 10 mokkáskanál őszibarackot leturmixolva, és attól rendeződni fog. Adom azóta is, és minden rendben, nem szenved a kakitól, és van minden nap akár többször is. Neked is változtatni kell az étrendeden, rostban gazdag kaját kell enni, és sok barackot neked is. Laevolac szirup nekünk is van, de én nem adom a gyereknek. Inkább barack, mint gyógyszer.

Lilla: tök szuper, már mindjárt végzel a jogsival. Írok választ levélben is, csak még egy kis időt kérek. (ne haragudj, jó?:-)

Sára: nagyon gratulálok a kis jövevényhez, nagyon jó pocakosodást kívánok Neked!

Mennem kell, Áki nyügi, mert már fordulni hátról hasra profin megy, csak vissza nem akar mindig (azt is tudja, csak nem akarja:-))) És már van két fogunk is:-))

Puszi Mindenkinek:

Áki és Szilvi

Lilypie Fifth Birthday tickers

Lilypie First Birthday tickers
b.szilva

Sziasztok!

Precious!
Kepzeld el, mi most pont ellentetes helyzetben vagyunk, mint ti, Lujzinak par honapja altalanosan nehezen ment a kakilas, volt, h 1-2 napig nem jott semmi. En is aggodtam rendesen, a vedono ajanlotta, h szerezzek be egy "szelcsovet", mert az kihozza a pukit is meg a kakit is. Ez igy is volt, de egy ido utan tul drasztikusnak tartottam. Tul.kepp. ua. mint a homero
zes, csak ez egy kb 10cm hosszu gumicso, ami lyukas, igy mellette es belole jon a cucc... Ja, es 1600 Ft-ert adjak!!!!
Most, h olvasom szilvi sorait, eszembe jutott, h nemreg ettem barackot, ami ugy meghajtotta Lujzit, h akkor meg attol sirt, igy ki is iktattam a joizu gyumit az etrendembol...
VISZONT! Egy hetig anyunal laktunk, ott minden nap ettem gyumi levest, es minden nap tobbszor is kakil azota a kislany :D

Szoval hajra, probald ki, nektek mi jon be :wink:

Mennem kell, felebredt a leany...

Kép
boga

Sára,
biztos, hogy nem kell papir, én kétszer voltam terhesen Amerikában, és nem az elején, hanem nagy pocakkal. Senkit nem érdekelt. Legyen tisztességes biztosításod. Az általában a 32. hét utánra már nem terjed ki, most az eu tb kártyával nem tudom, mi a helyzet.

Figyelj arra, hogy sokat mozogj, állj föl. Nekem most ennél a terhességnél a repülőúton jöttek ki a visszereim (mondjuk ez egy 11 órás út volt). Nyilván amúgy is kijöttek volna, de ez meggyorsította, ha van rá hajlamod, a kompressziós harisnyát nagyon tudom javasolni az útra. Nem túl kényelmes, de nagyon hasznos. A hosszabb autóutakhoz is.

Jó nyaralást!

Zsuzsó
zsuzsoo

Sziasztok!

Zsuzso, köszi! Sajna nem lesz idöm mar ilyen harisnyat beszerezni... Majd meglatjuk mi lesz.

Eszembe jutottal valamelyik nap, olvastam a kismama ujsagot (a mostanit) és ott valahol a MAV-rol van szo. 2 masik egész mas gondolkodasu korhazzal vontak össze (a 2 név most nem jut eszembe) és a MAVos szülészet dolgozoinak a nagyrészét elbocsaltottak ugyhogy mar nem a régi a MAV allitolag. Mar nem is lesz bababarat korhaz, azt irtak... :( Elég béna.

Lanyok, ma este utazunk jo hülye idöpontban (este 11-re érünk Genfbe), remélem V birni fogja, drukkoljatok! Most is csak kettesben megyünk, mint tavaly, de akkor nem tudott még menni. Na ez nem kis különbség... :) Beszereztem néhany uj jatékot és remélem sikerül valamennyire lekötni...
3 hétig nem leszünk, addig vigyazzatok magatokra!

Sara
saara

Sziasztok! :)

Érdeklődni szeretnék, hogy szült e valaki közületek dr. Újvári Elemérnél II.SOTE szülészeten? Vagy jár e valaki hozzá terhesgondozásra?

Gondoltam, hogy visszaolvasgatok, milyen beszámolókat írtatok a klinikáról, de egy picit megriadtam a rengeteg hozzászólástól. :wink:

Előre is köszönöm a segítségeteket. :)

Sziasztok
Vendég

Sziasztok!

Saara szeretnék gratulálni nektek! Nagyon örülök neki, hogy babát vársz.

Én voltam Afp-n jó lett megvolt az UH az is jó lett és képzeljétek Eta is bent volt velem UH-on. Most megyek megint Uh-ra csütörtökön Valent doki fog megnézni, aminek nagyon örülök, mert ő nagyon jó doki. Aztán megyek 4d-s uh-ra jövőhéten. A történtek miatt megyek ennyiszer, de legalább nekem is megnyugtató.
Nagyon várom, hogy újra láthassam a kicsit:-) Még nem tudjuk hogy mi a neme, de ez nem is olyan fontos, csak az hogy pár hét múlva egészségesen a kezembe tarthassam és etethessem:-) Lilike is nagyon várja már. Ő kisfiút szeretne nagyon. :-)
Norbi a párom meg váltig állítja, hogy kiscsaj:-)

Ha lesz fotom amin jól lehet látni felteszem ide nektek, ha nem baj.

Mindenkit puszilok!

Brik

Kép
Kép
Kép
brikancs

Sziasztok!

Hát megjöttünk a nyaralásból!
Kicsit kalandosra sikerült!
Egyik reggel az autóba beletört a váltózár kulcsa!
Férjem az unokahúgom barátjával jött haza pestre mert ugye a pótkulcs itthon volt!
Hazafelé gondoltuk meglepjük a rokonainkat,köztük a nagymamámat.anyuék pont ott töltötték a hétvégét!
Odaértünk,állunk be a kapun,erre deffktet kaptunk!Azt hittem a guta megüt! :x
Felhívtuk az unokatesómat,hogy mégis merre induljunk,mert csak "mankókerék"van a kocsihoz,tehát kel egy gumis aki megjavítja a deffekteset!Irány Ajka!Hát megjavítani nem lehetett,újat kellett venni!Potom 38.000-ből megúsztuk! :roll:

A nyaralás egyébként jó volt!Az idő szupi!Zalcsi nagyon élvezte!
Homokozot,fürdött ha elfáradt tök jókat aludt a strandon!
Kép Kép

Látom Sára elutazott!

Mandala?Te jól vagy?

Sziasztok!
Vendég

Sziasztok Lányok!

Ég a bőr a képemről, hogy így hanyagoltalak benneteket! Az augusztusi babás topicban forgolódom, és bár olvaslak Titeket, időm nem sok maradt írni. Pedig lett volna gondolatom. Aztán mire oda jutottam, hogy írok, már aktualitását vesztette.
Mondjátok, szerintetek az természetes, hogy a negyedik (ötödik) szülésem előtt hülyülök meg teljesen? Szégyellem elmondani is, hogy rettegek a fájdalomtól, attól hogy megint hosszú órás szenvedés árán préselem ki magamból a gyereket... Eddig nem voltak ilyen gondjaim. Tudtam, hogy eljött az idő (vagy hamarosan eljön), és kész. Elindult, végigcsináltam és pont. De most?! Már ilyen parajelenségeim vannak... amolyan pánikrohamaim...
Lehet, hogy sűrűn jöttek egymás után? Kétévente egy szülés.... és ez megy már 2000 óta...
Bocsi, de mondom, hogy meghülyületem.... epidurálért sikítok... de senki nem hallgat meg. :cry:

Timiban: olvasgatlak és annyira megérint amiket írsz. Hihetetlenül nagy erőd van. Csodállak érte. Nem könnyű sorsot szánt Neked az élet - gondolok itt az édesapáddal kapcsolatos dolgokra, majd most a "Gerda-ügyre". Mondom, csodállak azért, hogy ilyen higgadtsággal kezeled az életet. De ami nagyon fontos: a férjed remek embernek tűnik, aki tűzön-vizen kiálll mellettetek. Amúgy neki sem lehet könnyű.....

Muzsu: a fürdős-pancsolós sztori ismerős... náluk is a teraszon van a medence és a ki-berohangálás nálunk is állandó... úszik a nappali, hiszen a teraszajtó ugye nyitva van... mondjuk Gergő nálunk a telefont úsztatta meg... :)

Vanda: tudom, már nem aktuális, de a kaki-témához szólnék: nálunk nagyon bevált a szélcső. Ezt a patikában lehet venni, és a szélgörcsökre is nagyon hatásos, de pl. ezt használtam a kaki-gondhoz is. Jobbann bevált, mint a lázmérő, mert nekünk nem puha végű lázmérőnk van, és ez meg puha... szóval nem féltem, hogy megsértem a popóját. Szóval én arra esküszöm.
Sztem a gyakori mellretétel a legjobb a babának! Sztem itatni felesleges! Ha van tejcsi (és ugye attól lesz elég, ha gyakran cicizik a kicsi....), szóval ha van elég tejcsi, akkor inkább ciciztesd! A tej elején még a szomjoltó jön, a zsírosabb hátsó tej csak később jön, tehát ha csak néhány percig szopik, akkor a szomját remekül oltja... ha éhes, akkor tovább kell szopizni, mert akkor jön a zsírosabb hátsó tej... :)

Alziza: hát, elég kalandosra sikerült a nyaralás... :) De jó, hogy rendben volt a végére minden! Zalán annyira helyes! :) Akárcsak az én Gergőmet látnám.... :)

Kép
Kép
Kép
Kép
mandala

Sziasztok!

Mandala!
Le a kalappal ezert a szep teljesitmenyert! Ket evente egy gyermek/szules, tenyleg nem semmi! Nem is csodalom, h elfaradtal, amire a 4. erkezik.. Gondolom, nem unatkozol 3 gyerkoc mellett, es nem azon gondolkozol, h hany parnaval tamaszd ala a labadat, es hogy 1 v 2 orat aludj delutan :wink: Biztos minden rendben lesz, meg a sokadik mar konnyebben jon, nem? Vagy nincs osszefugges? A 2-3. szulesek konnyebbek voltak, mint az elsok?

Alziza
Nagyon cuki a kisfiad!!!

Vanda
Minden rendben nalatok?

Kép
boga

Sziasztok!

Mandala!
Le a kalappal ezert a szep teljesitmenyert! Ket evente egy gyermek/szules, tenyleg nem semmi! Nem is csodalom, h elfaradtal, amire a 4. erkezik.. Gondolom, nem unatkozol 3 gyerkoc mellett, es nem azon gondolkozol, h hany parnaval tamaszd ala a labadat, es hogy 1 v 2 orat aludj delutan :wink: Biztos minden rendben lesz, meg a sokadik mar konnyebben jon, nem? Vagy nincs osszefugges? A 2-3. szulesek konnyebbek voltak, mint az elsok?

Alziza
Nagyon cuki a kisfiad!!!

Vanda
Minden rendben nalatok?

Kép
boga

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?