Sziasztok Lányok!
Először is köszi a köszöntéseket, nagyon aranyosak vagytok!!!!!
A virágokat is köszönöm!!!
Tündériek a törpikék, a kakisverseny király!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Jó, hogy nem szagos a képátvitel!!!!!!!!!!!!!!!
Az lenne még aztán élvezet!
Orsi, sajnálom, hogy nem igazán alakulnak a dolgok, ahogy szeretnéd. Én most kaptam egy könyvet, ha gondolod olvasd el, vagy olvassátok el, hátha találtok valami megoldást belőle az életetekre. Nyilakozni még nem tudok róla, mert még csak az 57-ik oldalon járok, de eddig elég igaz amit leszűrtem belőle.
Gary Chapman: A házasság pszichológiája.
Fioona, a kezelés során derült ki ez, vagyis össze raktuk a képet, hogy hogy is történhetett ez az egész annó. Anyu így konkrétan nem emlékezett rá. A kineziológus az ember izmainak működésével kap választ a feltett kérdésekre. Ahogy ő mondta, aki nem tudja, hogy miről van szó, nem érti, mit rángatja a "páciens" kezét.
Jó, mert ha én nem tudom, hogy mi lehet a probléma, akkor a kineziológus ki tudja kérdezni a testemet, hogy mi is történt.
Marietta, Vicky örülök, hogy haladtok. Én most várom, hogy ez a hónap nekünk hogy sikerült, szerintem volt peteérésem, de hát én igazán sose tudtam, hogy mikor van, mikor nincs.
Bodzi, kíváncsi vagyok az esküvőtökre, kérünk majd képeket. Biztos szép helyen lesz. Mi lesz a menü? Hányan lesztek? Ruhával mi újság? Tényleg igaza volt a lányoknak, hogy most kell kiélni magunkat, mert utána csak "irígykedhetünk" a másikra, hogy ő még csak most készülődik. Nem hittem el még ez áprilisban, most már látom.
Az agykontroll tanfolyam nagyon jó volt, tanultunk egy csomó mindent, és nagyon meglepő dolgokban volt részünk.
Most megyek. Legyetek jók, Vigyázzatok magatokra és törikre. Mi holnap utazunk, és majd jövő hét vasárnap jövünk haza, nem tudom, hogy lesz-e lehetőségem netezni, úgyhogy ha hazajövök, azt hiszem lesz mit visszaolvasni.
Üdv mindenkinek: Nikó