Új privát üzeneted érkezett!

Helló Csajok!

Fioona: oltás megvolt. Az úrfi csak épphogy felsírt, aztán mintha elvágták volna nem is volt se nyűgös, se semmi. Nem is látom azóta sem a helyét a szurinak, de mindenesetre odatettem egy vizesruhát, ahol kábé lehetett és akkor este adtam neki fél kúpot, de nem volt láz sem.
Remélem hasonló könnyedséggel túlestek ti is rajta.
De jól hangzik az üdülési csekk!!! És van már elképzelés, hogy hova mennétek?

Porsika: nagyon szuper felvételek készültek a babádról!!! Hogy megmutatta az arcát, szinte hihetetlen. Izgulsz már? Közeleg a nagy nap!!! Te kit fogsz értesíteni?

Bodzi: hogy álltok az esküvőszervezéssel?? A ti nagy napotok is lassan itt van…

Hajni: te még mindig nagyon csinos kismama vagy!!!! A babakocsitok is klassz, megkérdezhetem, hogy mennyibe került??? A férjemnek is nagyon tetszett, azt mondta, ez tuti egy vagyon volt

Esztora: köszi az élménybeszámolót, egy élmény olvasni mások szüléstörténeteit. Kár, hogy császár lett a vége… Ricsi is bent lehetett? neked fáj a sebed? Szedsz homeós bogyót? Milyen fiúcska Álmos? Alszik sokat?

Arwen: hát igen… nem egyszerűek az első hetek, de kitartás, hidd el, gyorsan belerázódtok majd és jobb lesz napról-napra!!! Most nekünk is borzasztó, hogy itt ez a nagy meleg és nem lehet kimozdulni. Mi klímázunk ezerrel, de Balázs ennek ellenére is nyűgös picikét.
Én is szoktam Balázsnak mondani az Altatót, mintha neki írták volna…

Angyalkrisz: Csenge egy kis angyalka volt ebben a ruhácskában.

Ragota: hogy vagytok?

Adriiiiiiiiiiiiiiii: merre vagy?

Viviről van valami hír???

Nán-dorka: milyen volt a kis kiruccanás? Hogy bírta a picilányotok?

Toti: ti mikor kezditek a projektet (ha szabad érdeklődnöm)?

Meri: a házkörüli teendőkkel hogy álltok? Pszichológushoz jársz még?

Orsi: hogy vagytok?

Nagyon szorítok nektek csajok Pinkiné, Viki, Marietta, Nikó és ne adjátok fel soha és persze nekünk is kell itt egy kis izgalom minden hónapban!!!! Én nagyon szorítok nektek mindig!!!!

Hű de kérdezős kedvemben vagyok ma…

Jaj ma nagyon megijedtem! A liberóban volt valami narancssárgás színű folt, amit nem tudtam mire vélni :shock: :shock: Azt hittem először, hogy a pisije véres Balinak. De amikor jobban megnéztem, akkor rájöttem, hogy nem valószínű, mert az élénkebb színű lenne, illetve más színű lenne, ez kimondottan narancssárgás színű folt volt!! Azóta se tudok rájönni, hogy mi ez az elszíneződés… Járt már valaki így? Mi lehet ez szerintetek? Most még megfigyelés alatt tartom, hátha mégis véres a vizelete…

Üdv Mindenkinek!
szerika

Sziasztok. :)

Jaj csajok, kikészít a hidegfront. Keményedek, alig bírok menni, fájnak a lábaim. Hisztis vagyok naa. :?

Szerika:
teszveszen vettem, használtan. 50.000 ft volt. ( 60.000-t hirdették licit nélkül, írtam a csajnak, h 50.000-t megevszem és lám....).
Az új ára kb 200-220 ezer amugy.
Nekem fontos volt, h kicsi legyen a váz, mert pici a kocsim csomagtartója. Erre a hordozót rálehet rakni, így a városban elég az, de a mózes meg kényelmes lesz, ha itthon sétálunk. A sport is dönthető, szval szuper, ideális kocsi. :lol:
Meg jó vétel is volt. Teszveszem csak a hordozót hirdetik 35000-t használtan. A mózest is ekörül. Szval :lol: :lol: :lol:

Esztora:
köszi az élménybeszámolót. :)
Vendég

Szeri, nem tudom megyünk e üdülni. Egyenlőre azt se tudjuk, meddig lehet felhasználni. Apa szabin van, csak telon mondta a főnöke, hogy küldtek neki a központból csekket. :shock:
Egyenlőre eltérő állásponton vagyunk. Meg aztán késő is van már bababarát szállást keresni sztem. Amúgy is ritka madár, pláne szezon kellős közepén szabad helyet találni. :? Ha a kezébe lsz okosabbak leszünk. (persze a bogár azért ott van a fülembe, bújom ezerrel a netet szállás ügybe :twisted: )

Oltás tök jó! :D Remélem mi is könnyen vesszük. Egyik hétel Oli, aztán Lilla. :roll: Gondolkoztunk, hogy egybe letudjuk, de inkább nem. :|

Porsi, jaj nem is mondtam milyen komoly nagyfiú Ákos a képen! :D
És milyen szépen mutatta a pofiját, a szűkös hely ellenére!

Hajni, éljen a teszvesz! Én is sok cuccot lőttem már ott! Szuper ügyes vagy! :wink:
Ugye már nem vagy beteg?

Ja, Szeri! Mintha az NLC-n olvastam volna valami hasonlót pelus ügyben. Sajnos csak halványan dereng valami. Úgy rémlik ott valaki írta, hogy a pici kukijából jött a váladék, de ártalmatlan jelenség. :? De mondom csak rémlik. Nem tutko.

Az új családtag (és a régi) :D :

Kép

KépKép
KépKép
fioona

KépKép
KépKép
fioona

Fioona: Te egy Istennő vagy!!!! :D Köszönöm szépen!!! :D Azért legközelebb említem a dokinőnknek, illetve a védőnőnek, de úgy néz ki, hogy ez ártalmatlan dolog, megnyugodtam.
Lilla nagyon édes ezzel a cicával.

Hajni: nagyon jól jártál ezzel a kocsival, jó áron volt! Szuper!!!Egyébként kitartást ehhez az időhöz!!!!
szerika

Sziasztok!

Itt egy link, ahol több keresztelői fotó is van, szóval akit érdekel:

http://www.babaszoba.hu/services/albums?alid=28477

(remélem jól másoltam be...)

KépKép
KépKép
KépKép
angyalkrisz

KépKép
KépKép
KépKép
angyalkrisz

Angyalkrisz: haláli ez a Csenge baba!!! és ez a hajszerkezet nem semmi!!!! :D :D :D látszik rajta, hogy egy boldog babóca!!!
szerika

Ja és láttam, hogy nálatok is sláger a kézevés :lol:
Akárcsak nálunk:

Kép
szerika

Marietta, a Jó Isten szóljon belőled :) Nagyon-nagyon örülnék neki, ha mindannyiunknak sikerülne :)

KépKép
KépKép
Kép
pinkiné
Kistarcsa

Angyalkrisz!

Megnéztem a fotókat! Hát egy tünemény ez a leányzó!!!!!!!! Olyan boldog kiengyensúlyozott babának látszik!!! Azok a hatalmas mosolyok az arcán!!! Nagyon édi!! Nahát és a hajáról pedig ne is beszéljünk!! Van ám egy hajszerkezete!! :lol: :lol: :lol: Jókat mosolyogtam rajta.

Szeri!
Bali bébi is egy kis édi bédi!!!! Olyan szép kis formás kisfiú!!!!!!!!!!! :D

Anyukák!
kérünk még képeket a csemetékről olyan jó nézni és gyönyörködni bennük!!!!

Fioona!
Lillától akárhányszor meglátom mindig olvadozom. Olyan szép helyes kislány!!!! :D Ari az új családtagotok,én is nagyon szeretem ám a cicákat!
csipcsab

Pinkiné!

Hidd el úgy lesz!! Most vmiért biztos vagyok benne!!! Te megkezded a sort augustusban aztán megyünk utánad a Vickyvel szeptemberben!!!!!!! :D :D :wink:
Tudod csak pozitívan!!!!!!!!!!!
Drukkolok.
Elhiheted hogy már én is nagyon vágyom rá így 3 év után!!!
csipcsab

NIKÓ! NAGYON BOLDOG NÉVNAPOT!!!!!

Kép
szerika

Csatlakozom Nagyon Boldog Névnapot Nikó!

Nyunyi tegnap olyan nyügös volt csak rajtunk aludt el.ebből okulva meg nem is tudom eddig miért nem,de rendeltem hordozó kendőt!!

mivel lusta böfizni a legtöbbször így espumizant adok neki.ugy látom ettől jobban működnek nála a dolgok.
voltunk ma sétálni meg én beszaladtam a boltba.de jó volt kint lenni.
muszály szoknia mert szombaton esküvőre kellene menni.illetve ha összejön én csak a vacsira ugranék be vele egy kicsit.ha nem sikerül az se gond.

Bridzsi

Kép
esztora

Sziasztok!

Nikó:

Kép

Marietta, üdv a cica fanok között. Én inkább kutyás voltam, míg a páromat meg nem ismertem. Nem tudom miért alakult így, de mindegy is. :wink: Sokat tudtam meg tőle a macskákról, és ez megváltoztatta a véleményem.

Szeri, nincs mit. Én is tudom milyen rossz, mikor az ember nem tudja mi történik a gyerekkel. :wink:

Esztora, Lillából mi is nehezen csaltuk elő a böfiket. Bezzeg Oli! Egy ír kocsma nem visszhangzik így! :twisted:
Nem bukizik? Nálunk van, hogy 3× kell lepedőt cserélni. :(
Illetve érdekelne, hogy mit kezdetek a matraccal, ha rábukott a gyerek? :shock: :oops:

Képzeljétek tegnap Oli hangosan kacagot!!!!!!!
Én mindig sokat görcsölök, hogy vajon boldogok e a gyerekek, ezért az ilyen dolgokat, mindig katarzis élményként élem meg! :mrgreen: 8)

Ma pedig voltunk bent a városba kendőben. Eddig is kimentünk benne, de csak itt a környéken. Most jó 3 órát vásorolgattunk benne, és nagyon tuti kényelmes volt! Oli végig édesen aludt, az emberek meg bámultak, de ezt már itt megszoktam. :roll:

KépKép
KépKép
fioona

Fioona szerencsére akkorát még nem bukott az ágyában hogy cserélni kelljen mindent.meg én vettem eldobható "ágyvédőt" puha fent az alja pedig vizhatlan.nem boritja be az egész matracot így tud szellőzni.

Bridzsi

Kép
esztora

Esztora, ha nem túl nagy kérés, (gondolom elég kevés időd van) tudnál erről valami fajta linket betenni? Kellene a Lillának is, mert már csak alváshoz kap pelust, és sokszor száraz az is, de azért balesetek tuti lesznek. Nálunk meg csak gumilepedőt kapni. :roll:
Azt meg ugye nem akarok alájuk tenni. Elég rossz érzés lehet, főleg azokban a kutya melegekben.
Milyen ez, és hol lehet venni? El se tudom kébzelni. :oops:

KépKép
KépKép
fioona

Hahó Lányok!

Szeri: Teljesen véletlenül ezt találtam a mostani Kismamában:

"Ha a pelenkán téglavörös színű foltot hagy a vizelet, az arra utalhat, hogy a baba keveset iszik. Az elszineződést a koncentrált vizeletben kicsapódott húgysavkristályok okozzák."

Nikó! BÓDOG NÉVNAPOT!!!!!!!!!!!!!!!!

Nem győzöm gyönyörködni a kis Rosszaságokon, olyan szépek! Tényleg tegyetek fel sok képet!

Mi ma voltunk szemészeten, kimosták a könnycsatornát. Már nem akartam tovább húzni. Bizony, el volt záródva, egy perc volt az egész, de én újfent kivonultam, a bátor és erős Apával együtt :twisted: Amikor megkaptuk, akkor csak olyan szemrehányóan sírt, hogy miért tesszük mi ki Őt ilyeneknek. Nagyon ügyes Fiúcska volt.

Jajj, úgy szeretem!

Akartam kérdezni, hogy ti hogy álltok a kinézéssel, mármint a pocakotok, meg súly, meg ilyenek. Én ocsmánynak érzem magam. A hasam még mindig lóg, ráadásul a mellemen is megnyúlt a bőr, csíkok is lesznek, ez már látható. Kicsit el vagyok szontyolodva. Mikortól lehet tornázni, mit érdemes csinálni. Ráadásul extrán kívánom az édességet :-(

Csongi is nevetett egyszer hang kíséretében, de még kacagni nem kacagott, viszont állandóan nevet, főleg a kaja után.

Jajj, még nem köszöntem meg, Fio, azt a linket a szurihoz kapcsolódó homos gyógyszerekről, pont aktuális volt. Nem is ment fel a láza, és nem is volt nyűgös, szuper volt, köszi.
Ja, és azok az oldalak (gyerekeknek), az is szuppppper!

Jajjjj, leendő Kismamik, annyira szorítok Nektek! Nagyon kecsegtetőek, amiket írtatok, én is biztos vagyok benne, hogy már nagyon közelít az idő!

No megyek palkót sütni (egyenes úton haladok a fogyás felé, nem??? :roll: )

Pusza

Kép:

Kép Kép

Nők gyűrűjében. Nagyon élvezkedett, vigyorgott, mint a tejbetök.

KépKép
KépKép
ragota

Sziasztok Lányok!

Először is köszi a köszöntéseket, nagyon aranyosak vagytok!!!!!

A virágokat is köszönöm!!!

Tündériek a törpikék, a kakisverseny király!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Jó, hogy nem szagos a képátvitel!!!!!!!!!!!!!!! :twisted: :twisted: :twisted:
Az lenne még aztán élvezet!

Orsi, sajnálom, hogy nem igazán alakulnak a dolgok, ahogy szeretnéd. Én most kaptam egy könyvet, ha gondolod olvasd el, vagy olvassátok el, hátha találtok valami megoldást belőle az életetekre. Nyilakozni még nem tudok róla, mert még csak az 57-ik oldalon járok, de eddig elég igaz amit leszűrtem belőle.
Gary Chapman: A házasság pszichológiája.

Fioona, a kezelés során derült ki ez, vagyis össze raktuk a képet, hogy hogy is történhetett ez az egész annó. Anyu így konkrétan nem emlékezett rá. A kineziológus az ember izmainak működésével kap választ a feltett kérdésekre. Ahogy ő mondta, aki nem tudja, hogy miről van szó, nem érti, mit rángatja a "páciens" kezét. :lol:
Jó, mert ha én nem tudom, hogy mi lehet a probléma, akkor a kineziológus ki tudja kérdezni a testemet, hogy mi is történt.

Marietta, Vicky örülök, hogy haladtok. Én most várom, hogy ez a hónap nekünk hogy sikerült, szerintem volt peteérésem, de hát én igazán sose tudtam, hogy mikor van, mikor nincs.

Bodzi, kíváncsi vagyok az esküvőtökre, kérünk majd képeket. Biztos szép helyen lesz. Mi lesz a menü? Hányan lesztek? Ruhával mi újság? Tényleg igaza volt a lányoknak, hogy most kell kiélni magunkat, mert utána csak "irígykedhetünk" a másikra, hogy ő még csak most készülődik. Nem hittem el még ez áprilisban, most már látom. :wink:

Az agykontroll tanfolyam nagyon jó volt, tanultunk egy csomó mindent, és nagyon meglepő dolgokban volt részünk.

Most megyek. Legyetek jók, Vigyázzatok magatokra és törikre. Mi holnap utazunk, és majd jövő hét vasárnap jövünk haza, nem tudom, hogy lesz-e lehetőségem netezni, úgyhogy ha hazajövök, azt hiszem lesz mit visszaolvasni.

Üdv mindenkinek: Nikó

Kép
nikóska

Köszi Ragota, mostmár én is biztos vagyok benne, hogy ez volt a gond, anyukám is megerősítette, meg a fórum is, amit Fioona belinkelt. Visszagondoltam rá, hogy este 6-kor evett utoljára, aztán fürdés után bealudt és hiába ébresztgettem, be volt ájulva, így nem tudtam már neki enni adni csak hajnal 3-kor, amikor kelt és a reggeli pelusban láttam a foltot, szóval 9 órát folyadék nélkül hagytam szegénykémet... :o

Én is totál szerelmes vagyok a fiamba és szerintem kezdem elkényeztetni, de ha egyszer annyira IMÁDOM!!!! Ha alszik hosszabb időt, akkor már hiányzik és öt percenként megyek be hozzá megnézni, hogy mikor kel már föl... mondjuk ő sincs meg nélkülem, már nem igazán játszik egyedül, folyton követel, ha nem vagyok ott és foglalkozni kell vele. Vajon anyás lesz? :shock:

Az én fiam már adott ki többször hangot nevetés közben, olyankor mindig megzabálom!!!! :D

Ragota az én pocakom már ment valamennyit vissza, vettem hasszorítót az valamennyit segített, de hozzáteszem nem sokat... így most kábé 4 hós terhesnek nézek ki a korábbi 5 hóshoz képest. Én is ocsmánynak érzem magam, a mellem dettó csíkos és lógós, a hasam is csíkos, de azzal nyugtatom magam lelkileg, hogy majd az idő megoldja... rajtam még 5 kg plussz van, iszonyat nehéz lesz leadni, mire majd ráveszem magam a tornára, meg a fogyóra, majd ha lehet...
A férjem azt mondja, hogy így is szeret, meg látom is rajta, így szerintem ez a lényeg. Ha a párodon látod, hogy egyenlőre megért és így elfogad, akkor ne foglalkozz a testeddel, most a bébi a legfontosabb. :wink:

Ragota: jó, hogy túl vagytok ezen az átmosáson, Csonginak is jobb lesz tutira a közérzete. Te hogy adtad be a homeós bogyót a gyerkőcnek???
szerika

Sziasztok!

Nem is tudom, hogyan kezdjem. Először is bocsánat, hogy panaszkodni jövök. :(

Ma a párommal pszichológusnál voltunk. Ketten, együtt. Már régóta éreztem, hogy lelkileg valami nem stimmel, de az elmúlt 2 napban nagyon elborult a bili, így mentünk.
A doki szerint nagyon egyszerű a dolog: Az elmúlt 3 hónapban a szőnyeg alá söpörtem anyu halálát, nem akartam gyászolni, közben új munkahelyre kerültem, belevágtunk a hormonkezelésbe, mindent egyszerre akartam. Most pedig robbant a "bomba". Totál kikészültem, 2 napja megállás nélkül bőgtem. De mindenen. Mellesleg elviselhetetlen voltam.

Jó volt együtt menni. A beszélgetés közben kiderült, hogy bár az én férjem 26 éves, az anyukájával a kapcsolatukból valahogy kimaradt a leválás, még mindig olyan szinten vannak, mintha 10 éves lenne. Ez pedig szerinte tönkreteheti a házasságunkat, ha a férjem nem próbál meg változtatni rajta.
Szerencsére, szeretne. Úgyhogy most elkezdünk egy terápiát. Kezelünk engem, hogy feldolgozzam a dolgokat és visszanyerjem régi önmagam, illetve hogy el tudjam engedni az anyut. A férjemet pedig hogy le tudja választani magáról az édesanyját.
Érzem, hogy nem lesz egyszerű és ki kell tartanunk egymás mellett, de sikerülni fog.
Most már azt is tudom, hogy a Jó Isten miért nem "engedett" hozzánk babát. Ennyire kesze-kusza kapcsolatokba nem lehet. Csak neki is rossz lenne.

A következő találkozóra az lesz a feladatom, hogy írjak egy búcsúlevelet az anyunak, amiben elköszönök tőle és elengedem. Jelenleg nem érzem magam képesnek rá, de muszály leszek.

Bocsánat a negatív gondolatokért. :oops: :oops: :oops:

Ragota, nagyon büszke lehetsz Csongi babára :) Nagyon kis hős volt.

KépKép
KépKép
Kép
pinkiné
Kistarcsa

Most nincs időm olvasni, csak egyik ismerősöm tette ezt ki at Iwiwen az üzifalra, gondoltam bemásolom ide is! Tudom, hogy ti is állatbarátok vagytok, hívjátok fel esetleges érintett ismerőseitek figyelmét rá.

"Ráckevénél ne fürdessetek kutyát,mert vmi mérgező savfélét engednek bele ott a vízbe,2 nap alatt 2 kutya halt bele az 5 perces fürdőzésbe.Úgy jöttek ki a vízből,hogy tenyérnyi helyeken nem volt rajtuk szőr,és sajna be is nyelték a vizet,ami a halálukat okozta.
Kérlek benneteket tegyétek ki az üzi falatokra,hogy több kutya ne haljon meg ilyen keserves kínok között!!!"

KépKép
KépKép
fioona

Sziasztok!

Vivi írt SMS-t.

"Kórházban vagyok, majd csak babával megyek haza. Jól vagyunk, de jobbnak látta az orvos, ha felügyelet alatt maradok. Üdv a csajoknak. "

Ágota, kinézet? Először disznó leszek! 5 kilóval vagyok kevesebb, mint mikor először mért a védőnő. Olyan ruhák is rám jönnek, amik Lilla születése óta nem. :D DE! Nekem is lóg a hasam! Ha lehajolok, vagy oldalt fekszem szörnyű! Szóval sajna nem hiszem, hogy egy szimpla fogyás megoldja. Kinyúlt a bőr, és nem húzódott vissza. Persze nem nézek ki terhesnek, szóval nálatok biztos javul még. Én úgy tudom, ezen teljes megoldást csak a sebészkés ad. Ha tévedek, javítsatok ki, és aranyba foglalom a nevetek!!! :mrgreen:
A mellemről már nem is beszélek. Az katasztrófa. :cry: De legalább baba miatt ilyen, ez megéri. Viszont a tavalyi nagy kínok árán felhajtott, és baromi ronda bikini se jön rám. :evil: Kicsi mellben. Persze az alja meg nagy lett. :roll: Nem tudom, hol találok megfelelőt. :shock:

Pinkiné, mi van Porsival?

Amit a párodról írtál elég gáz! :? De legalább fény derült rá, és elindultatok a megoldás felé! Érdekes ez a levélírás, de úgy látom bevett terápiás módszer.
Amúgy részemről nem kell bocsánatot kérned, természetes, hogy a problémákat is leírod. :wink:

Nikó jó utat! :wink: Kép

KépKép
KépKép
fioona

Ágota nekünk is valószinű hogy könnycsatorna gondunk van.sajnos hiába szemcseppezek,kamillázok nem akar javulni neki.jővőhéten elmegyünk egy gyerek szemészhez.

Fioona csinálok majd képet meg írok is róla bővebben csak most megyünk el itthonról.

Bridzsi

Kép
esztora

Nikó: utólag is nagyon boldog névnapot!

Fioona: ez szörnyű.

Nikol: nekem is kellett búcsúlevelet írni a kisbabámnak. Kicsit nehéz volt és megviselt, de használt.

Mennyi probléma előjön a babáknál. Ezek eszembe sem jutottak volna. Nagyon felkészültnek kell lennie egy maminak, az tuti.

Vivinek drukk nagyon.

Képzeljétek a barátnőm két gyerkőc után újra zebrásat tesztelt. Úgy örülök nekik.
Szegénykém alig merte megmondani nekem, egy csomót köntörfalazott előtte. Aztán hallottam a nagy megkönnyebbülését. Amikor a második fiát várta, egyszerre voltunk várandósak, és akkor majdnem odalett a barátságunk a történtek miatt.

A házunk alakulgat, de rengeteg a tennivaló. Pszichológushoz is járok még. Hatalmas gondok is előjöttek, de nem tudom leírni. Ezzel nagyon sokat kell egyedül dolgoznom. Ez is sok időt felemészt. Ráadásul a családban ketten is lebetegedtek nagyon.

Hoztam Nektek természetfotókat (a párom készítette), mást nem tudok még, se házat, se tesztet, se uh-t.
Kép Kép Kép
meriann

És persze a táblák:
Kép Kép Kép
Kép
meriann

Vivi: szeptemberig kórházban lesz? Hú.
meriann

Fioona, Porsiék jól vannak, köszönik szépen, csak a költözés miatt nincs internetük :) Délelőtt beszéltem vele, akkor még 2 in 1 volt :) A tegnapi CTG-n 60-as erősségű fájásai voltak (bár Ő nem érzett semmit) és majdnem 2 centire ki volt tágulva. Délután pedig elment a nyákdugó, úgyhogy most már minden órában jöhet a hír, hogy elindultak a kórházba :)

Ígérem, szólok ha tudok valami hírt a keresztfiam érkezéséről :)

Aztán majd - a szülők hozzájárulásával - fotót is prezentálok :)

Jaj, már annyira várom Őt :) Meg persze a saját pozitív tesztemet :) Meg mindenki másét is!

Vivi, kitartást neked odabent a kórházban is! Remélem azért szeptemberig még hazajöhettek :wink:

KépKép
KépKép
Kép
pinkiné
Kistarcsa

Pinkiné, köszönjük a tudósítást!

Vivi már nem jön haza baba nélkül. Kérdezősködtem még kicsit, és kiderűlt, hogy doki szerint hamarabb jön a baba, mert a lepény meszesedett, és kevés a víz is.

Merike, oly csodásak ezek a képek!
Remélem nem a pároddal kapcsolatosak a problémák. :(
Kitartást kívánok nektek, és hogy mielőbb rendeződjenek végre a dolgok.

Jó éjt mindenkinek!

KépKép
KépKép
fioona

sziasztok lányok!!!
Vivi szegénykém, gondolok Rátok sokat! Kitartás!

Porsi, hamarosan érted izgulunk, úgy látom!!! Jó költözködést :D :D

Nikó, jó utat, drukk a hónaphoz!!!!!!! Hátha Te kezded a sort, aztán ahogy Marietta is írta, jövünk mi is!!!!!!!!!!! Az agykontroll engem is érdekel, hamarosan én is megyek tanfolyamra. A párod is volt? Mert én őt is szeretném rávenni.

Ágota, nagyon édi Csongorbaba a képen! És már megint milyen ügyes volt, elhiszem ,hogy Nektek borzalmas érzés lehetett őt ott hagyni egyedül...

Szeri, Ágota, ne aggódjatok az alakotok miatt!!! Biztosan gyönyörű anyukák vagytok!!!!!!! :D

Na megyek aludni, jövök majd még!
Nándorka, hazaértetek már? És Orsi, nálatok mizu?

Adriékkal mi lehet, nagyon rég volt már...

Fioona, remélem összejön Nektek az utazás! És Lilla még mindig egy kis tünemény :D :D

Meri, akkor nem unatkoztok mostanság...de ez nem is baj, főleg, hogy minden jó irányba alakul Nálatok, én úgy érzem! :D
vickybabe

sehol senki???

Arwen, Te is rég voltál már, remélem, jól vagytok Attival! :D
vickybabe

Fioona: neked akartam írni, de már nem volt időm, hogy nekem is néha bukik Balázs. Én eddig pelenkát tettem a feje alá jó vastagon, de átázott, így alatta a lepedő és a matrac is olyan lett. Én vizes szivaccsal töröltem le a matracot.
Nekünk is volt régebben alátétünk, ez egyébként nagyon jó volt, csak elfogyott, kaptuk egy ismerőstől. Állítólag a TENA gyártja és inkontinenciások alá szokták használni. Sztem gyógyszertárban, vagy gyógysegédeszköz boltban lehet kapni.
De majd Esztora úgyis leírja,hogy ő honnan szerzi be...

Meri: klasszak a fotók, nagyon profi a párod!!!

Vivinek kitartást és szorítok nagyon, nem lehet kellemes ebben a melegben kórházban feküdni (na meg egyébként se...).

Ragota, Esztora: ti honnan vettétek észre, hogy a gyerek könnycsatornájával probléma van?

hú mennem kell, ez a gyerek nem hagy egy perc szórakozást sem...mindig megérzi, ha ráérnék egy kicsit.... :roll:
szerika

ismét csak egy pillantra jövök.

Szerika nekünk születése óta váladékozik a szeme és semmi nem használ.meg kifolyik a könnye néha és ez lehet a jele nem tud lefolyni a könnycsatornába,még nem biztos hogy eldugult jővőhéten megyünk dokihoz.

az alátétet én a kenguru goldban vettem 30 db -os és Berbero egyszer használatos ágybetét a neve.

Bridzsi

Kép
esztora

Sziasztok. :)

Vivi:
kitartás. Sokat gondolok Rátok. :)

Merike:
nagyon szépek a képek.

Porsika:
jaaaj, lehet már készülödik valaki. :)
Izgi. :)

Mi jól vagyunk. Marci mamánál, így ma romantikázunk apukával kettesben. :)

Megyek is, jó hétvégét. :)
Vendég

megvolt a lagzi tegnap.jó volt maradtam volna még.
mielőtt megköveznétek kb 3 órát voltunk ott javarészt csak a vacsorán Nyunyika aludt végig pedig indulás előtt vonatozás volt csengővel meg kereplővel.még a vőfély is nézett de mondtam ne aggódjon nem ébred fel.
persze mikor haza értünk felébredt és én így kb 4 órát aludtam ismét.
még jó hogy tegnap végre vettünk esővédőt kellett is haza felé.

Vivi nagyon szurkolok neked remélem jól érzed magad a kórház ellenére.

Bridzsi

Kép
esztora

Hahó Lányok!

Szeri: ahgy Esztora is írta, már születése óta váladékos a szeme és a könny is kicsordul. Így akkor ez 100%, hogy könnycsatorna. (ha semmilyen csepp nem segít).

Tesóméknak 2 hónaposan elmúlt. Állítólag érdemes vele várni picit, mert mint ahogy sok szerv sem, ez is csak később kezd el tökéletesen működni. A szemészek szerint pedig minél előbb, annál jobb. Én már nem mertem tovább várni, mert eléggé bedurrant a szeme, és egy pici fájdalom miatt nem akarok kockáztatni, mert a szem kényes dolog. A dokinő mondta is, hogy mind a kettő el volt záródva, és azért veszélyes, mert elcsontosodhat ez a csatorna...nem beszélve a folyamatosan fennálló gyulladásról.

A lényeg, hogy most gyönyörűséges a szeme, a sárgaság is tökéletesen elmúlt, szóval boldog vagyok! JUhhhéééééééé!!!!!

Tesóm is császáros volt, és már nem rálógó a pocakja. Mondjuk nekem ugyi extrán nagy volt, és sosem voltam az a nagy testápolós csaj, remélem nem eszem meg a levét... De a seb még mindig összehúzza a bőrt é, bízom benne ezért, olyan csúnyácska még.

Képzeljétek, CsongiBongi olyan ütemben nő, hogy napról napra kerekedik a pofija, a lábikója. Lehet, hogy a sárgaság fogta vissza a gyarapodást??? nem tudom, de most nagyon nekiindult!!!!!!! Nagyon örülök!!!!!!!

Adri nagyon eltűntél, mi van Veletek???????????????,

Szegény Vivi, hát ez nem kellemes, dehát még muszáj picit bent maradnia annak a Csajszinak!!!

Jajj, Meri, már örültem, hogy rendeződnek a dolgok, erre most megint "hatalmas gondok"... :shock: No tessék már befejezni a gondok gyártását!!! :roll:

Pinkiné, sajnálom ezeket a dolgokat Pinkivel 8) De nagyfiú, biztos megoldjátok! Te pedig erős Csajszi, szóval szerintem sima ügy! Ugye??????????!!!!!!!!!!!!!!!!!

31-én megyünk kontrollra a Bethesdába a sárgaság miatt. Jó lenne, ha nem vennének vért CsongLitől, mert mérges leszek ám!!!

ÓÓÓÓÓÓÓ, és a nagy hír: megcsináltam a tesztet és negatív...nagy kő esett le a pici szívemről :P

pusza

KépKép
KépKép
ragota

Sziasztok!

Na, íme a hír: Porsikának kb. 2,5 órája elment a magzatvize, már bent vannak a kórházban, kb. 7 cm tágulásnál tart :)

Nagyon izgulok már!

Majd még írok!

KépKép
KépKép
Kép
pinkiné
Kistarcsa

Nagyon szorítok nektek Porsika! Ügyesek legyetek! :wink:

KépKép
KépKép
fioona

Porsi, drukkkkkkkkkkkkkkkk!!!!!!!!!!!!!!! Remélem, hamar kibújik Ákos bébi!!!!!! :D

Pinkiné, köszönjük a tudósítást!

Ágota, örülök az egycsíkos tesztnek! Remélem, a másik csíkot jól elküldted Mariettához, Pinkinéhez, Nikóhoz vagy esetleg hozzám!!!!!! :lol: :lol:
vickybabe

Huh de izgi!!!!!!!

Porsi nagyon-nagyon drukkolok hogy könnyű szülésed legyen és mihamarabb kibújjon Áki bébi!!!!!!!!!!!!!!!

Ágota igen mi pedig várjuk a teszted második csíkját!!!!!! De nagyon!!!!!!!!!!!!!!!! :D
csipcsab

Jah képzeljétek csajok!!!!
Tegnap óta szedem a clostit megint a prof utasítására. Jó egy hét múlva pedig megyek a sima nődokimhoz uhra hogy lett e vmi??? REmélem nem ciszta lesz hanem szép tüszőcském amire kaphatok tüszőrepit. Hátha itt inszem elött bebabásodok. Olyan jó lenne. De ha nem akkor se keserdeek el mert SZEPTEMBERBEN INSZEM!!!!!!!!!!!!!!

Nah jók legyetek!!!!

Ja és képzeljétek. Tegnap óta ittvannak anyósék!!! Szeretem őket jó fejek meg minden csak launk egy 1,5 szobás lakásba és nem az hogy nem férünk el mert van vendégágy meg minden. Csak nem vagyok ekkora tömeghez hozzászokva!!!! :D Jah és hozták a kisunokájukat Zsombort aki 4 éves és állandóan csak menne. Azt mondta a nagyapja hogy futtani kell ezt a gyereket mint egy lovat!!!! :lol: :lol: Most azért van egy kis időm mert én nem mentem ki velük a fesztiválra. Több órát császkáltunk tegnap is meg ma is. olyan jó a csöndbe ülni itthon
Jah és olyan jól érzik magukat hogy azt mondták lehet még holnap is ittalszanak. Ami nem baj csak mi megyünk reggel melózni. Jah és állandóan csak főzők meg mosogatok. De szerncsére ma elmentünk étterembe kajálni. Nagyon jó volt. Nah lépek.

Jók legyetek.
Puszi. Jó éjt.
csipcsab

Sziasztok!

Örömmel tudatom, hogy 18.15-kor megérkezett Porsiék Ákosa. :) 3,5 órával a magzatvíz elfolyása után, természetes úton. A legényke 2820 gr és 52 cm. Az egész gyerek egy az egyben az apja. Van kis sötét haja és kék szeme :)

Porsi jól van, már sétálgatott kicsit.

Gondolom magával a szüléstörténettel majd jön Ő. Én mire beértem már megvolt a baby.

Ragota, nagyon várom a teszted 2. csíkját :)

Marietta, nagyon szurkolok, hogy hasson neked a Closty :) Én jövőhét pénteken megyek tüsző néző ultrahangra.

KépKép
KépKép
Kép
pinkiné
Kistarcsa

Porsika:
gratulálok.
Sok tejcsit, jó egészséget Nektek.
Vendég

PORSIKA! Jaj de jóóóó!!! HATALMAAAAAAAAAAAASSSSSS GRATULA!!!! Kép
Jó egészséget mindkettőtöknek és sok-sok örömet, boldogságot!!!

Nagyon ügyi voltál, hogy ilyen gyorsan sikerült megszülnöd Ákos babát, irigylésre méltó!!!

Várunk a szüléstörténettel és képekkel.
szerika

Porsika! Gratulálok Ákoshoz! Sok tejcsit és boldogságot kívánok!

KépKép
KépKép
KépKép
angyalkrisz

PORSIKA!!!!!

HATALMAS GRATULA A KISFIADHOZ!!! JÓ EGÉSZSÉGET SOK SOK ÖRÖMÖT ÉS SOK TEJCSIT KÍVÁNOK NEKTEK!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Tényleg irigylésreméltő ez a gyors szülés!!!!!
csipcsab

PORSIKA!!!!!!!!!!!!!! GRATULÁLOK, SOK BOLDOGSÁGOT A KIS CSALÁDOTOKNAK!!!!!!!
vickybabe

Marietta, drukk a hónaphoz!!!!!!!!!!! És kitartás anyósékhoz :lol: :lol:

Porsi, ez tényleg villám tempó volt! Nagyon ügyik vagytok Ákossal! :D :D
vickybabe

Sziasztok!

Csak ámulok! :)
Porsikám, ez hihetetlen gyorsan ment! Gratulálok és jó egészséget Nektek!

Kép
bodzi

húúú Bodzi, mindjárt esküvő!!!!!!!!!!!!!!!!! Hétvégére jó idő lesz megint!!! :D :D
vickybabe

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?