Sziasztok!
Bogi lement a játszótérre apával és a sógorommal, ketten csak elbírnak valahogy vele!
Brera, szerintem is minél többször tedd cicire a picurt, ha nem sokáig szopizik, akkor "csak iszik", és így legalább nem kell pluszban itatni és cumisüvegre szoktatni, hogy minél többet pisiljen és ürüljön a szervezete. A bilirubin tényleg nehezen és lassan ürül, de ha nem kell kórházban lennie, akkor nincs vész, "csak" ijesztően néz ki a színe. Kitartás! És olyan édi a picurkád!
Jutta, a vizet csak azért tárolom a fagyasztóban, mert másként tuti, hogy nem lenne hűtött víz kéznél, ha menni kell a kórházba.
Így legalább jó előre gondoskodtam róla, és mivel én nagggyon hidegen szeretem az innivalókat, meg elég meleg is van, úgyis hamar meg fog olvadni.
Silka, üdv nálunk! Az én választott szülésznőm is Ignáthné Éva, tüneményes és nagyon aranyos hölgy, ő a Frederick Leboyer -féle "gyöngéd születés" híve, nekem azt mondta, hogy maximálisan mama-baba központú szemszögből nézi a dolgokat, nem szereti a vezetett szüléseket, hanem csak kíséri az eseményeket. Én nagyon bízom benne és a tapasztalatában, az orvosom is azt mondta, hogy Éva személyében az egyik legjobbat sikerült megtalálnom, akivel ő nagyon szeret együtt dolgozni. Még pár hét, és elsőkézből tudok majd friss élményeket mondani.
Remélem, sikerül a császár után most normál úton szülnöm, Éva is nagyon támogat ebben.
Tiop, megnéztem az oldalad, tök jó lett!!!
Thenus, amikor Bogi olyan korban volt, mint a te leánykád, mi is pont ezt éltük át. A két alvás sok, az egy meg kevés. Nekem az volt a módszerem, hogy délelőtt vég nélkül játszottam a csajjal, hurcoltam, ugráltunk, vigyorogtunk, kukucskáztunk, énekeltünk, és így (nehezen, az igaz) de kihúztuk valahogy úgy kábé délig (volt amikor csak 11-fél12-ig). Akkor ebéd, és utána jött a délutáni nagy szunya, akár 3-4 órát is aludt. Ébredés után megkapta az uzsit, és az esti fürcsiig tök friss és vigyorgós volt. Fürcsi után van a vacsora, és reggel 7-8-ig fel se kelt (volt, hogy fél9-ig). Meg kell nekik is tanulni az új "menetrendet", nehéz az átállás, de megéri egy kicsit macerázni vele. Viszonylag hamar sikerülni szokott. Hajrá!!!
Ma hajnalban megint beköltözött hozzánk a csajszi, kezdem egyre nehezebben viselni, hogy ő is rugdossa az oldalamat! Ráadásul mindig az én ágyfelemen köt ki az alvással, és nagyon kicsi a hely kettőnknek meg a pocakomnak...
Üdv mindenkinek: Andi