Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok!

Jaj, de fáradt vagyok! Mai s játszottunk meccset, most Nagytétényben, most csak 4:0-ra kaptunk ki a fiúktól! Hát igen, nem vehetjük fel a versenyt a velünkj egyidõs fiúkkal!Kép A kapott-rugott gólarányunk 134:6! Kép Egyébként az ellenfélnél is volt egy ikerpár, meg a múlt héten Dunakeszinél is!Kép

Ambrosia!

Emlékszem asszem az albumodra, Ambrosia porontyai volt a neve, nem?? Egyébként igazad van, bárki bármikor letöltheti, vagy elmentheti a képeket, és ki tudja, milyen célokra használhatja fel!
Egyébként mennyi a különbség az ikrek között súlyra? Nagyon le van maradva Eszti? Nálunk a születéstõl az iskolás korig 2 dkg volt, és úgy iskolás korunktól kezdett elmenni a testvérem, most 2 kg van közöttünk. Centiben meg mindig is 2 cm volt. Nálunk is az van, hogy én a tesómhoz képest sokkal kevesebbet eszek, de csak õ hozzá képest! Persze anyám ezt nem érti meg, és ugyanannyit akar belém is tömni! Bár nálunk egy kicsit más, mint nálatok, mert mi már nagyok vagyunk, meg egypetéjûek, és a kétpetéjûeket nem lehet annyira egymáshoz mérni, csak annyira, mint két testvért.

Vikics!

Hát igen, az a babakocsi nagyon jól nézett ki, nem csoda, hogy jó drága! Akkor hozzák a babakocsit? Klassz, hogy sikerült, ügyes voltál!KépKép
Jó, hogy Nándi élvezte a külön napot, és hogy jól megvoltak egymás nélkül! Nem csodáloztak, hogy külön mentél el Nándussal? Nem hiányolták nagyon egymást? Nem volt Levi féltékeny?

Zsuzsi
zsuzsi

Szép délutánt mindenkinek!

Zsuzsi:

Elég rég mértem õket, úgy néz ki az Eszti nyurgább alkat lesz, mert picit magasabb Kristófnál.
Igen az volt az én albumom, azt hiszem nem teszem fel a képeket. Lehet, hogy túl óvatos vagyok? Nem baj, inkább mint...!
Azt hiszem ez nem a mi napunk volt. A gyerekek leestek a lépcsõrõl a szobában. Õszintén mondom életemben nem ijedtem meg ennyire! Egyszerûen sírógörcsöt kaptam a félelemtõl. Aztán amikor kiderült, hogy nincs komolyabb baj, nagynehezen megnyugodtam. De nem kívánom senkinek ezt az érzést. Kegyetlen!!! KépKép Tudom ezeknek a baleseteknek a nagyrésze elkerülhetetlen, maximum ha bezárod egy kalitkába a babát. Ja, a gyerekek úgy estek le, hogy a Kristóf ügyesen kinyitott egy retesz zárat.

Baleset mentes napot mindenkinek!!!
Ambrosia

Zsuzsi!

Mikor és hol van az ikertalálkozó?
Ambrosia

Sziasztok!

Ambrosia!
Képzelem, hogy megijedtél! A bátyám kisfia ( már 3,5 éves), még régebben mikor itt volt nálunk, legurult a lépcsõn a kapualjban, és ráadásul még valami rozsdás vas is beleállt a kezébe! Szegény anyukám úgy megijedt, mert õ vigyázott rá, dehát az ilyenek valóban elkerülhetetlenek!

Éva mondta nekünk is, Budakalászon lesz a Faluházban április 27-én reggel 10-tõl!Kép Gyrtek, ha tudtok!Kép Mi megyünk a testvéremmel! Éva még mondta azt is, hogy aki jön hozzon magával ennit, meg innit, mert arra már nem futotta, mert a védõnõk szervezik! Éva, javíts ki, ha valamit rosszul írtam!Kép

Zsuzsi
zsuzsi

Sziasztok!

Ambrosia

Zsuzsi már mindent megírt, nálunk lesz Budakalászon az ikertalálkozó. Gyertek el ti is , ha tudtok! Ti merre laktok?
A balesetektõl én is mindig megijedek, a múltkor a Zolikának valami úgy megszúrta a szemét, hogy ömlött belõle a vér és ki sem tudta nyitni, azt hittem megvakult, de szerencsére csak a szemhélya sérült belül és már délutánra nem is látszott semmi sem. Olyan kis erõsek a gyerekek, olyan hamar meggyógyulnak, szerencsére!!
Sajnos nálunk az Ádámka nem valami jó alvó. Õ sokszor sírdogál éjszaka, ilyenkor vagy a cumi kell neki, vagy csak meg kell simogatni és alszik tovább. Zolika jól alszik szerncsére és nem is kel fel az Ádika sírására. De van olyanis hogy mindketten jól alszanak, na olyankor meg a nagylányom kelt fel valamiért, vagy pisilnie kell vagy rosszat álmodik. Szóval az éjszakáink nem valami nyugisak. De majd csak jobb lesz , ahogy nõnek.
Én is adom a gyerekeknek a béres cseppet, de nem sok hatását látom. Lehet, hogy csak nem veszem észre. Õk nagyon sokszor náthásak és sokat van fülgyulladásuk. Nem tudom miért van ez. Pedig 10hónapos korukig szoptak és a kislányomat is másfél éves koráig szoptattam és õ is állandõan beteg volt. Akik meg tápszeren nõttek fel makk egészségesek, pedig pont az ellenkezõjét állítják.

Vikics

MIlyen kocsit hozzatok? Egymásmelletti üléses vagy mögötti? És miért nem jó neked? Új?
Mennyiért kapod meg?

Zsuzsi

Ne zavarjon, hogy anyukád is eljön a találkozóra, ez szerintem mindenkinek érdekesség és nagy élmény ennyi ikerrel találkozni egyszerre. Én is örülök, ha ikrekkel találkozok az utcán és itt sok más anyuka is lesz, nem csak a tiétek.

Éva
p.éva

Sziasztok Lányok!

P.Éva:

Még olvasni sem szeretek az ilyen balesetekrõl, a hátamon feláll a szõr. Szegénykéim olyan kiszolgáltatottak és az ember legszívesebben mindíg csak az ölében tartaná õket, ott nem esik bajuk. Azért milyen érdekes a természet, hogy az anyaság mit ki nem képes hozni az emberbõl. Inkább én zuhantam volna le kétszer.
Erzsébeten lakunk.
Az anyatej tényleg nagyon jó, de kétségtelen hogy nem minden. Anyám elmondása szerint én sem szoptam csak három hónapig, de az óvodába az ilyen influenza és takonykór idején mindenk gyerek beteg lett, egyedül én jártam óvodába.Kép
Sajnos a dokibácsinak köszönhetõen KépKép kevés tejem volt, az is csak négy hónapig. Hogy a dágvány vinné el õt!!! Bocsánat. Azt mondta, hogy ne szoptassak három órán belül, szigorúan tartsam be mertha sûrûbben szopnak fájni fog a hasuk. Tehát maradt a pótlás + a fejés. Azt elfelejtette közölni, hogy a gyakori szoptatás serkenti az elválasztást.

Pedig már kezdenek kifejlõdni a hátamon is a szemek!!!
Ambrosia

Senki nem nézte meg a linket amit adtam?
Ambrosia

Sziasztok!

Szeretnék hozzátok csatlakozni!
Egypetéjû ikreim vannak, lányok, 3 évesek lesznek májusban. Nagyon klassz csajok (szerintemKép)! Hanna és Sára a nevük csináltam egy fotóalbumot is ide, ha gondoljátok, nézzétek meg!
Holnap még írok bõvebben!

Bogi
Névtelen

Sziasztok!

Éva!

Neked mikor van idõd aludni?? Ahogy írod, gondolom nem sûrûn!
Egyébként engem nem zavarna (annyira), ha jönne, csakhát mégis...!! Jobb lenne nélküle! Persze megértem, én is nagyon örülök, ha találkozunk más ikrekkel pl. az utcán!

Ambrosia!

Én megnéztem!Kép Tündéri kis nyuszikák!Kép

Bogi!

Üdvözöllek itt!Kép Valóban nagyon édesek a lányok, és nagyon egyformák is!

Zsuzsi
zsuzsi

Sziasztok!

Megint nagyon eltûntem, és rengeteg hozzászólás született, amíg nem voltam itt, nem is tudok mindegyikre reagálni...
Most is elég fáradt vagyok, tegnap (ma?) 1 körül feküdtem le, és Zsófi szokás szerint fél 7-kor keltett. A fiúk pedig még alszanak (Andris és a férjem).

Ambrosia!
Üdv a topicon, én is új vagyok, kb. 1-2 hónapja kezdtem, és nagyon élvezem Kép Azt hiszem már találkoztunk a chat-en, ott Debyand néven vagyok. Szerintem sem kell aggódni az evés miatt, nekem a fiam ilyen típus, képtelenség bele (szerintem) elég kaját belerakni, de azért köszöni szépen jól van. A férjem is ilyen volt, 6 éves korára 15 kg volt, ezt Andris már túlszárnyalta, pont tegnap mérték 18-nak, és nyáron lesz 5 éves Kép

Bogi!
Neked is üdv, megnéztem a képeket, tényleg klassz csajok!

Vikics!
Kösz a tippet a babakocsival kapcsolatban, pénteken elmentünk az újpesti Mega Toys-ba csak kíváncsiságból körülnézni, hát eléggé elszörnyülküdtem az árakon... Mindegy, most már legalább tudom, hogy mire számítsak. Azért majd kimegyünk a bababörzére májusban, és ott megnézzük a használtakat, hátha kifogunk valami jót, meg a Kismamában is volt most 3 hirdetés, elraktam õket, késõbb még hasznát vehetjük.
Szerencsére ezen kívül minden babafelszerelés megvan, illetve kapunk a rokoniktól, ismerõsöktõl, ez az egy, amivel foglalkozni kell egyenlõre.

Éva!
Hát én is tudom, hogy drága a lámpa, ezért nem tudom eladni sajnos... Egyébként mennyi pénzt szánnál rá?
Olyan lelkesen beszéltek az ikertalálkozóról, hogy egyre több kedvem lenne elmenni, tulajdonképpen nagyon érdekelne, csak ne lenne olyan messze... Majd még gondolkozom rajta, esetleg csak Andrissal el tudok menni, õ már "nagyfiú".

Zizi
debyand

Sziasztok!

Zizi!

Arra gondoltam, hogy eljöhetnél a testvéreddel is! Ez egy ikertalálkozó, Ti meg ikrek vagytok, akkor miért ne? Vagy a tesód nem ér rá??

Zsuzsi
zsuzsi

Sziasztok!

Már régóta olvaslak Benneteket, csak eddif még nem szóltam. Most, hogy néhányan csatlakoztak, kedvet kaptam én is, hogy beszélgessek veletek. Nagyjából követem az üziket, így sokat tudok rólatok. Majd csinálok én is egy albumot, hogy megismerhessetek!
Röviden annyit rólunk, hogy az USA-ban élünk, a férjem amerikai. 5 évesek az ikreink, Zachary és Daniel. Róluk sem tudni, hogy hány petéjûek, 2 burok, és 1 lepény volt, de még mindig nagyon egyformák, így valószínû, hogy egypetéjûek. A férjem öccsével lakunk egy házban, akinek a kislánya két nappal fiatalabb a fiúknál, gyakran néznik hármas ikreknek õket.
Mindjárt megcsinálom az albumot.

Zsani
zackdanymama

Szia Bogi!

Én is üdvözöllek a köreinkben! Jó , hogy ránktaláltál! Irj magatokról, az ikrekrõl, hol , mennyi idõre, mekkora súllyal születtek.
Megnéztem a képeket, nagyon édesek!!

Szia Zsani!

Téged is boldogan látunk itt az ikres anyukák és ikrek között!!! Tök jó, hogy ilyen messzirõl is ránktaláltál. MÁr régóta élsz kint? És az ikrek milyen nyelven beszélnek? Tudnak magyarul is? Kiváncsian várom a képeiteket,majd írd meg milyen néven találjuk az albumotokat.Irj sokat, ha van idõd! Dolgozol már, vagy otthon vagy?

Zsuzsi

Nem sokat alszom, de már megszoktam. Egyhuzamban egy -két órát, de már ha nem kelnek fel a gyerekek, akkor is felkelek megszokásból. Nyugodtan hozd el anyukádat a találkozóra.

Zizi

Nem akarlak megbántani, tényleg ne vedd sértésnek, de nekem max. 30ezer ft-om lenne a lámpára, mert sajnos még ezt is nehezen engedhetnénk meg magunknak, de a gyerekek érdekében ennyit összeszednék rá. Remélem, nem haragudtál meg, én megértelek, hogy sokkal többet ér, adnék is érte többet, ha lenne mibõl.
Ha gondolod küldök neked egy képet a mi ikerkocsinkról, kb. 5hónapja vettük vadi új és 25000ft volt, ha tetszik megadom az üzlet címét és menjetek el nézzétek meg. KÉt üzletben is lehet ilyet kapni én is a börzén találtam. Nagy felfújható kerekei vannak , én meg vagyok elégedve vele és vadi új.
Én is kimegyek a börzére, mert gyereküléseket akarok venni a fiúknak, mert már lassan kinövik a hordozót.

Éva
p.éva

Ez itt az én képem: Kép úgy mosolygok mint ez a: Kép.
p.éva

Sajnos nem sikerült felraknom a képet a kocsinkról.

Zsani

Már meg is találtam az albumotokat. Nagyon édesek a fiúk és nagyon egyformák.
Gratulálok hozzájuk!

Éva
p.éva

Zizi

Gyertek el az ikretalálkozóra, ha tudtok. Igaza van Zsuzsinak, hát te is iker vagy! És már ott vannak a pocidban az ikrek is.
Megpróbálok az albumunkba felrakni egy képet a kocsiról. Horváth család képei néven van az albumunk. Nem ígérem , hogy azonnal sikerül,de próbálkozom.

Valahogy nem jön álom a szememre, pedig ma egésznap úton voltunk, voltunk a vadasparkban is Budakeszin.
És már a gyerekek is rég alszanak, de én most nem bírok elaludni.

Éva
p.éva

Ambrosia

Végre sikerült megnéznem a képet, amit ajánlottál. Nagyon édesek a kicsik a képen.

Éva
p.éva

Sziasztok!

Zsuzsi!
Nem érezte valami jól magát a Nándus a külön napon, legalább is nagyon el volt anyátlanodva szegényke. De azért kedden elviszem a Levit is, lehet, hogy neki bejön majd. Akkor majd jól kidrül ki a dominánsabb.
Nem olyan babakocsit veszek amilyet elloptak mert olyat még nem nyertem a liciten. Sajna pont ma járt le az összes és nem voltunk itthon, hogy rálicitálhassak arra aki rámlicitált. Kép De most is van pár és azoknál már résen leszek és nézem a lejárati idõpontot nehogy hétvégén legyen. Ami meg most fog jönni az biznisznek jön. Majd jól eladom!

Éva!

Most hozott áát hozzám a bátyám felesége 2db autósülést Safety baby-t 9-18 kg-ig. Elég jól néznek ki az egyikhez ban fejtámla is. Azt mondta 6000ft/db de ha kell mind a kettõ 10e-t a tiéd. (Ezt én mondtam Kép) Küldök képet ha gondolod de még nincsenek kimosva.
Én mikor szoptattam az elején a fiúkat 1/2 1 órákat aludtam egyhuzamba, de a végén szinte magamtól felébredtem. A mai napig nem tudom honnan volt annyi energiám. Pedíg nem sírtak, hogy éhesek én etettem õket, hogy több legyen a tejem és mert olyan kicsik voltak. De azért ha ez még most is tartana biztos idegroncs lennék.

Zizi!
Ha van valami konkrét elképzelésed babakocsi ügyben, szívesen utána nézek Neked, hogy van-e occsón. Kép De a Jogger-el amilyen Évának is van nem igen tudsz felszállni semmire. Kép Én láttam a neten elég sok egymásmögöttit is ami mózeses és késõbb sport megfigyelem mi az árfolyamuk és rálicitálok ha akarod.

Bogi!

A lányaid egyszerûen gyönyörûek!! Az én fiaim 27 hónaposak. Van valami jó tanács a tarsolyodban amit három éves korig hasznosítani tudnék?

Ambrosia!
Én is belekukkantottam a honlapba, de nekem az túl rózsaszín és habos volt.
Képzelem mit érezhettél mikor a baleset történ! Pláne, hogy mind a kettõvel!! Nekem egyszer esett ki a kiságyból a Levi úgy, hogy teljesen fel volt húzva a rács! Nagyon megíjedtem és órákig figyeltem a viselkedését nem-e csinál valami szokatlant. Egyszer meg a Nándus ütötte úgy be az állát, hogy közben kívül-belûl elharapta a száját. Azt hittem átharapta szegényke úgy vérzett, de szerencsére nem. Így idáig mindent megúsztunk. Kép Bár szerintem azért a gyerekek úgy vannak tervezve, hogy az efféle dolgok meg sem kottyannak nekik. Jobban megijedünk mi, és mikor látják a riodalmat elkezdenek õk is sírni.
Én amúgy nem vagyok egy majrés anyuka és apró-cseprõ eleséseknek sosem kerítettem feneket. Néha ha megyünk valahol és elesik valamelyik fiú hallom, hogy az emberek hülledeznek meg jajgatnak. Aztán mikor felállnak mit ha mi sem történ volna csak lepõdnek. Kép

Zsani!
Õrülünk, hogy itt vagy! Annyira jó ez az internet, hogy az ember lánya több ezer kilóméter távolságba is akár one-line beszélgethet valakivel. Bár én mindíg úgy érzem, hogy szinte a szomszédaim vagytok mind. Kép Kíváncsian várom a képeket!!

Az én képeim címe a profilomban van. Amúgy itt a babaneten Vikics Pupikái.....
Na jó éjszakát!!!

Vikics

KépKép
vikics

Sziasztok!
Huuu, beindult a móka!!! Erre vártunk hónapokon keresztül és most végre kúsznak. Ádám már profi, mindent elér, amit akar, Péter még vacilál: jó ez nekem? Végül mindig egy rakáson kötnek ki, mütik egymás arcát és közben röhögnek, vagy a sirás környékezi öket... Már most az kell persze, ami a másik kezében van, hiszen az mozog, vagy csörömpöl Kép Kép Nagyon izgalmas! Újabb képeket raktam fel a babaszobás albumba (Ikreink). Tegnap vendégségben voltunk és a házigazda lelkesen csattogtatott.
Üdv az újaknak! Hihetetlen, hogy itt minden gyerek olyan szép! Bogi, a lányok tényleg vagányak... és milyen klassz hosszú a hajuk. Zsani, a te srácaid pedig már kész legények! Jártak már Magyarországon?
Vikics! Nekünk is Hauck Twin kocsink van, eddig meg is voltam vele elégedve, de kezd kicsit robosztus lenni 16 kg gyerekkel... Egyébként a használati utasítás szerint 18 kg-nyi gyereknél ne pakoljunk bele többet. A fiaid kényelmesen elfértek benne? Az enyémek lába még nem lóg le a lábtartóra, ök is egymással szemben ülnek. A liftünk mérete sajnos eléggé behatárolja, hogy milyen típust használhatunk, de a neten láttam nagyon helyes egyéb fazonokat is.
M.

KépKép

KépKép
2in1

Gabi!
Te sem tudsz Ildiröl? Nem mostanában szült? (A La Leches közös dolgok miatt gondoltam...)

Zsuzsi!
Már elkezdödött a húsvéti szünet?
M.

KépKép

KépKép
2in1

Vikics

Érdekelnének az ülések, küldj róluk képet légyszi!
MÁr szegénykéim kilógnak a hordozóból és az egyiket már eligértem a barátnõmnek, õ májusban szûl, szóval addigra kell szereznem valamit.

Éva
p.éva

Sziasztok!

B.Marcsi

Mintha magunkról olvasnék. Nálunk is ez a játék, minél jobb hatásfokkal megkaparintani ugyanazt a játékot amibõl természetesen kettõ van. Ha nem megy, jön a maflás. Amit követ a sírás. Azt hiszem erre nincs gyógyszer. Azt mondják az okosok, hogy nem szabad beleavatkozni az incidensbe, már el is jutottam odáig, hogy inkább nem is nézek oda nehogy beleszóljak. Néha mintha egy üldözéses filmjelenet középpontjában lennék.

Lányok nem tudjátok hova tûnnek innen a hozzászólások? Amiket írtam egy-két napja, nincsenek sehol. Így azt sem tudom kinek mit válaszoltam.

P.Éva

Le is lehet lopni õket!!!Kép Én már félre is tettem egy nyuszikát húsvéti képeslapnak.

Vikics

Ebben igazad van, tényleg nem kell foglalkozni minden apró kis balesettel, mert abból lesznek az anyámasszony katonái.
Nem tudom mibõl gyúrták össze õket de azt hiszem én egy ilyen esés után bent feküdnék gipszágyban a balesetin.
Ezek szerint neked is egy ügyes, ezermester fiacskád van, hogy kioperálta magát az ágyból. Attól viszont mindíg félek, hogy kitörik a foguk. Komolyan mondom életveszélyesek. Egyszer infarktust fogok kapniKép

Mostmár nem kesergek többet mert szerencsésen megúsztuk.

Holvan már az a tetves tavasz???????
Ambrosia

Megtaláltam az írásaimatKép Heuréka!
Ambrosia

Sziasztok!

Én is pont arra gondoltam, hogy megkérdezem a tesóm, el tudna e jönni velem, csak még nem tudtam beszélni vele. Majd meglátjuk!

Éva!
Egyáltalán nem haragudtam meg, tényleg kíváncsi voltam, mert mindenkivel így jártam, hogy kellene, kellene, de nagyon drága. Tudom, hogy az, én sem tudnám megvenni, ha nekem kellene. Na mindegy, még próbálkozom egy-két helyen, aztán lehet, hogy még visszatérünk a témára jó?
Köszi a tippet a babakocsiról, majd megnézem.

Vikics!
Köszi az ajánlatot, egyenlõre elméletben érdekelnének az árak, hogy tudjam, hogy mire számítsak... Az elképzelésem az, hogy mindenképpen egymás mögöttit, lehetõleg szembefordítható ülésekkel. Ennyi. Ha még jármûre is felrakható, külön jó, de erre nem nagyon látok esélyt. Megnéznéd az árfolyamokat? Ha a börzén nem találunk, akkor lehet, hogy én is komolyabban foglalkozom majd vele, akkor megadnád majd ennek a linknek a címét?
Minden elismerésem, hogy próbálkozol a külön programmal, kíváncsi vagyok, hogy fogadja majd Levi!

Marcsi!
Szerintem ez olyan klassz idõszak, én is úgy szeretem nézni Zsófit, ahogy felfedezi a világot, és ezt két gyerekkel, (vagy hárommal) egyszerre még jobb lehet látni.

Örülök, hogy rátaláltam erre a topicra még így terhesen, rengeteg dolgot írtok, aminek késõbb hasznát vehetem, egész más tényleg gyakorlati tapasztalatokat hallani, mint elméletben olvasni róla Kép
Én is már várom a tavaszt, elõbb-utóbb csak megérkezik!

Zizi
debyand

Zizi

Jó lenne, ha el tudnátok jönni. A lámpára meg él az ajánlatom, majd ha gondolod visszatérünk rá.
Babakocsi ügyben meg érdemes kinézned a börzére májusban, ott szokott lenni egy pár és legalább látod, hogy hogy néznek ki és mennyibe kerülnek.

Ambrosia

Nálunk is nagyokat esnek a fiúk, de már nem idegeskedek érte. Amikor anyukám átjön, majd elájul, hogy miket csinálnak a gyerekek és azt mondja, hogy õ már rég agyvérzést kapott volna, az esések miatt. De valahogy mindig megússzák. Szerencsére!
Már én is nagyon várom a tavaszt!
Nálunk is állandó a harc a játékokért, de a Zolika az erõsebb és õ mindig elveszi az Ádámtól a játékokat, de néha õ is felülkerekedik és sikerül megszereznie amit akar és olyankor gyorsan elmenekül vele.

Éva
p.éva

Vikics

Már az egyik képet meg tudtam nézni, a másikat most próbáloml letölteni, amit eddig látszik nagyon tetszik. MIkor mehetnénk el megnézni? Ird már meg légyszi a mobilszámod, hogy egyeztessünk, mert már megint kitörölték a fiúk a mobilomból, pedig a múltkor már elmentettem.

Éva
p.éva

Vikics

Na végre sikerült megnézni mindkettõt. Igy a képen tetszik mindegyik, csak jó lenne élõben látni. Elmegyünk megnézni. 10ért a kettõ jó lenne. Irj, hogy mikor jó nektek.
Éva
p.éva

Sziasztok!

Bogi, Zsani!

Üdvözöllek Bennetek itt!Kép

Vikics!

Levivel is oda mentek? Szerintem is érdemes lesz megfigyelni, hogy Levi hogyan viselkedik, és összevetni Nándussal. Nálunk a Dóri a dpminánsabb, látszik is, ha egyedül vagyok én is alíg beszélek, nem tudom, miért van így, de így van, még akor is, ha ismerõs társaságban vagyokKép
Szerintem jó üzletet csinálsz a babakocsival, ha átszámítjuk az árát sokkal jobban megéri!

Zizi!

Milyen gyakran beszélsz a tesóddal? Messze lakik? Én egy fél óránál többet nem bírok ki nélküle, sõt már 10 perc után azon jár az eszem, hogy vele mi van, ha külön vagyunk!
Egyébként nekünk egymással szembeni kocsink volt, csak az tönkre ment, aztán egymás mellettit vettek, amivel gyakran az úttest szélén kellett anyámnak menni, a felparkoló autók miatt.Kép De aztán késõbb 4 évesen nagy hasznát vettük, amikor egyszerre volt gipszben mindkettõnk lába!
Marcsi!

Nagyon-nagyon édesek a fiúk!!KépKép
A szünetünk csütörtökön kezdõdik, már iszonyúan várom!!! Annyira hulla vagyok, akkor végre aludhatok délig. Csak annyira nem minden csodás, mert be van táblázva az egész szünetünk meccsekkel, meg kötelezõ színházakkalKép

Ambrosia!

Bizonyos idõközönként a gép magától elrakja a régi üzeneteket, azok itt fent az oldal tetején vannak elrakva dátummal!
Egyébként mi még mindig mindenen összeveszünk, még mindig az kell egyikünknek, ami a másiknak, még akkor is, ha egyforma, találunk rajta valamit, amin össze tudunk veszni! Szerintem ez már így marad!

Zsuzsi
zsuzsi

Sziasztok!

Én is berakok nektek ide néhány tündéri kis képet! Ha gonoljátok, nézzétek meg!

[url=http://mom2many.com/photos/53.jpg" TARGET="_top]http://mom2many.com/photos/53.jpg[/url]

[url=http://mom2many.com/photos/52.jpg" TARGET="_top]http://mom2many.com/photos/52.jpg[/url]

[url=http://mom2many.com/photos/45.jpg" TARGET="_top]http://mom2many.com/photos/45.jpg[/url]

[url=http://mom2many.com/photos/55.jpg" TARGET="_top]http://mom2many.com/photos/55.jpg[/url]

[url=http://mom2many.com/photos/27.jpg" TARGET="_top]http://mom2many.com/photos/27.jpg[/url]

[url=http://mom2many.com/photos/63.jpg" TARGET="_top]http://mom2many.com/photos/63.jpg[/url]

[url=http://mom2many.com/photos/62.jpg" TARGET="_top]http://mom2many.com/photos/62.jpg[/url]

[url=http://mom2many.com/photos/34.jpg" TARGET="_top]http://mom2many.com/photos/34.jpg[/url]

[url=http://mom2many.com/photos/20.jpg" TARGET="_top]http://mom2many.com/photos/20.jpg[/url]

[url=http://mom2many.com/photos/17.jpg" TARGET="_top]http://mom2many.com/photos/17.jpg[/url]

[url=http://mom2many.com/photos/15.jpg" TARGET="_top]http://mom2many.com/photos/15.jpg[/url]

[url=http://mom2many.com/photos/69.jpg" TARGET="_top]http://mom2many.com/photos/69.jpg[/url]

[url=http://mom2many.com/photos/67.jpg" TARGET="_top]http://mom2many.com/photos/67.jpg[/url]

Zsuzsi
zsuzsi

Még 5! Ha unjátok, szóljatok!

[url=http://mom2many.com/photos/60.jpg" TARGET="_top]http://mom2many.com/photos/60.jpg[/url]

[url=http://mom2many.com/photos/44.jpg" TARGET="_top]http://mom2many.com/photos/44.jpg[/url]

[url=http://mom2many.com/photos/39.jpg" TARGET="_top]http://mom2many.com/photos/39.jpg[/url]

[url=http://mom2many.com/photos/38.jpg" TARGET="_top]http://mom2many.com/photos/38.jpg[/url]

[url=http://mom2many.com/photos/21.jpg" TARGET="_top]http://mom2many.com/photos/21.jpg[/url]

Zsuzsi
zsuzsi

Zsuzsi! Köszi, megnéztem az összes képet is. Ez lett volna a következö kérdésem, hogy mivel töltitek a szünetet.

Zizi, Cili!
A ti gyerköceitek már átalusszák az éjszakát? Mióta? Mit vacsiznak? Mi most kisérletezünk a komolyabb vacsorával. Eddig ugyanúgy felkeltek enni 2-szer a kis éhenkórászaim. Persze annyit okosodtak az elmúlt idöszakban, kell az energia Kép Kép (Azért jó lenne tudni, hoyg ti mivel ügyeskedtek!)
M.

KépKép

KépKép
2in1

Sziasztok!

Szörnyü ez az influenza, egyszerüen nem akar elmúlni! Sajnos még mindig nem gyógyultunk meg teljesen, a kicsik is meg én is még mindig köhögünk. De azért Gergö már ment oviba, meg úszni, már nem bírtam vele itthon. A párom meg most esett vissza, úgy néz ki, arcüreg-gyulladása van, de azért jár dolgozni.
Azért itt a topicon zajlott az élet nélkülünk is, nem gyöztem végigolvasni a hozzászólásokat.

Üdv az újaknak, nálunk három fiú van: Gergö 4,5 éves Bence és Marci 21 hónaposak, kétpetéjüek.

Evésröl: nálunk Bence a vékonyabb, kb. 60 dekával könnyebb. Nagyon keveset eszik, és nem tudom eltalálni, hogy mit enne szivesen (palacsintát nem ette, de a hagymalevest igen).

Marcsi!
Sajnos nem tudok Ildiröl semmit, én is csak itt a topicon trécseltem vele. La Leches közös dolgaink Cicussal voltak, de felöle sem hallottam már rég. Biztos ö is dolgozik, neki decemberben voltak 3 évesek a fiai. Jó lenne tudni, mi van Ildivel, de nem tudom, hogy lehetne kideriteni.

Gabi
efgabi

Kriszti!
Nálunk mind a két fiú (söt mind a három KépKépKép) nagyon anyás. Eleinte Bence akart többet az ölemben lenni, aztán volt egy idö, amikor Marci. Most viszont ha az egyiket felveszem, rohan oda a másik, hogy öt is. Ilyenkor aztán mind a kettö visit, az egyik azért, hogy öt is felvegyem, a másik meg azért, hogy nehogy felvegyem az egyiket. Nem tudom, hol rontottam el, hogy mindegyik ilyen anyás lett, de elöbb-utóbb biztosan leszoknak róla.

Egyébként ma feliratkoztunk a bölcsibe várólistára, de még nem biztos, hogy megyünk szeptembertöl. Nekem is fáj a szivem értük, de néha már olyan jó lenne egy kis kimenö.

Gabi
efgabi

Sziasztok!

Alig tudom (idõhiány) olvasni, követni a hozzászólásokat. De azért próbálom.
Cili kérdezted, hogy mit kapok a 3 gyerkõcre -> hát a két lányra kaphatnék dupla gyest, de errõl lemondtam, mert a kicsire veszem inkáb igénybe a GYÁS-t (brutto 70 ezer), majd a GYEDet 2 éves koráig. Azután pedig ha lehet,akkor még mindig elmehetek a két lánnyal dupla gyesre iskolakezdésig, ha nem kezdek el dolgozni.

Molnárka, örülök, hogy elõkerültél. A közlekedés úgy oldódott meg, hogy a picinek vettünk egy szóló babakocsit és a lányok nagyon szépen sétálnak mellette. Nagyon élvezik, hallani sem akarnak róla, hogy õk beüljenek a babakocsijukba és esetleg a picit kenguruba vigyem. Persze, ha messzebbre indulunk, akkor autóval megyünk. Mire kiszedem-beteszem a 3 gyereket, plussz a csomagokat, peregnek a percek.

Egyébként a lányaim nagyon elevenek, néha alig bírok velük. Mindig ellentmondanak, nem akarnak szót fogadni, azt gondolom a dackorszak közepén vagyunk (2,5 évesek lesznek). Sajnos nem tudok velük annyit foglalkozni, amennyit szeretnék, de azért igyekszem. A picike (4 hónapos) nagyon jó kislány.

Az emberek annyira hülyék! Amikor látják, hogy sétálok 2 picivel és egy még kisebbel, kikerekedett szemmekkel kérdezik, hogy a kicsi már kisfiú???, amikor közlöm, hogy õ is kislány, akkor pedig biztatnak, hogy nem baj, fõ ez egészség. Nem tudom miért gondolják, hogy ez akkora probléma lenne nekünk.

Vikics, megnéztem a képeidet, nagyon édesek a fiúk.

Mára ennyit, üdv. minden kismanónak és anyukának!
ikeranya

Csilla!

Nálunk ugyanilyen hülyék az emberek, mikor megkérdezik az ikrekre hogy fiúk, és akkor mondják, hogy mekkora büszkeség lehetett az apukának, hogy egyszerre két fia született. Ilyenkor mindig azt mondja a férjem, hogy õ ugyanilyen büszke a kislányunkra is és õ elõször kislányt szeretett volna. Ami össze is jött! De tõlem még azt is megszokták kérdezni, hogy hármasikrek? Ilyenkor azt mondom, hogy igen, csak az egyik egy kicsit hormonzavaros és azért kétszer akkora.

Gabi

Hát nem irigyellek most benneteket! Nálunk is nagyon sokat voltak betegek a gyerekek, de most lekopogom tök jól vannak.
Nálunk is mindegyik rajtam lóg állandóan a nagylánnyal felváltva, sõt õ akar a legtöbbet ölben lenni. MOndjuk a Zolika nagyon apás, egésznap õt emlegeti. Mondtam is a férjemnek, hogy végre az egyik leszállt rólam és rajta lóg állandóan.
Hát, jobbulást kívánok az egész családnak!

Marcsi

Nekem azót aluszák át az éjszakát a fiúk, amióta abbahagyták a szopást. Kb. 10 hónaposak voltak. Este jól megtömtem õket tejpéppel vagy akár fõzelékkel és átaludták az egész éjszakát. Mostanában fel-felkelnek, de a foguk miatt vagy a fülük miatt, ha épp betegek.

Vikics

Ment a mail.

Éva
p.éva

Sziasztok!

ZSuzsi!
Nem csoda, ha várod már a szünetet! Én is mindig nagyon vártam a suliszünetet, viszont az nem túl jó, hogy ennyire beosztották az idõdet még a szünet alatt is... Jó lenne egy kicsit csak azt csinálni, amihez kedved van nem?
A testvéremék most nem laknak messze tõlünk, kb. 15 perces séta, vagy két megálló villamossal, azért nem találkozunk minden nap, de hetente egyszer biztos, és egy-két naponta beszélünk telefonon. Így felnõttkorban már nem lehet olyan szoros kapcsolatot tartani, neki is megvan a saját családja, meg nekem nekem is.

Marcsi!
Zsófi kb. három hete alussza át az éjszakát, vacsorázik velünk valamit (tejpép, fõzelék, kenyér, ami éppen sikerül) és fürdés után alvás elõtt kap kb. 200 ml tápszert, erre alszik el. Eleinte még evett hajnalban, (õ már kezdetektõl csak egyszer evett éjszaka), de amikor sorozatban három-négy éjszaka nem kért enni, akkor úgy döntöttem, hogy vége, és nem adok neki többet. Azért felkel, de egy kis simogatásra, ringatásra, max. egy-két korty teára visszaalszik.

Gabi!
Jobbulást nektek! Remélem hamar meggyógyultok már. Olyan nehéz kimászni ebbõl az influenzából! Nálunk Andris már inkább apás, de azért vannak bújós idõszakai is. Nagyon szeret az apjával elmenni "csavarogni", amikor én otthon maradok Zsófival, õk meg ketten mászkálnak, vásárolnak, stb.

Zizi
debyand

Sziasztok!

Épp egy másik fórumon válaszoltam a levelekre, nem tudjátok elképzelni hány anyuka panaszkodik arra, hogy manapság miért részesíti elõnyben (majdnem) mindenki a nagynövésû és nagy súlyú babákat. Érthetetlen miért alakult ki ez a trend. Sok anyukánál vált ki stesszt, mindenáron meg akarnak felelni a nagy plénumnak és tömik a gyerkõcöt, aki nem érti, hogy miért kell neki állandóan vödörszámra enni. Ez persze maga után vonja, hogy megútálja az evés rituáléját. Ördögi kör!Kép

Nekem inkább az a titkolt bánatom, hogy miért nõnek ilyen gyorsan. Rózsa, Te is írod hogy a pici fiad már inkább az apával játszik. Állandóan szülni kellene ahoz, hogy mindíg babázhassunkKép

Na jó, egyébként nincs rossz napom csak túlságosan kötõdöm hozzájuk. ImádnivalóakKép

Valahogy megpróbálom elintézni a tavaszt!
Ambrosia

Sziasztok!

Ambrosia! Igazsd van! Szerintem el kell fogadni, hogy vannak kisebb étvágyú, vékonyabb, kisebb gyerekek, nekünk is van, hogy éppen nem kívánunk enni, csak egy kis gyümölcsöt, vagy valamit, miért kell szegény gyereknek mindig azt és annyit ennie, amennyit a felnõttek gondolnak...

Nekem is furcsa, hogy Andris már 5 éves lesz, olyan nagyfiús már néha. Aztán két év múlva iskolába megy, és akkor aztán tényleg vége a babázós korszaknak, de akkor meg az lesz a jó, hogy miket tanul, hogy alakítja ki a saját baráti körét, meg ilyenek.

A tavaszt pedig sikerült elintézned, legalábbis a mai napra. Köszi!

Zizi
debyand

Köszönöm mindenkinek a gratulációkat, ami a fotótechnikát illeti, az elismerést továbbítom a férjemnek. Vikics, egy Canon T70 gépünk van, a képeket bescanneltem, a honlapot pedig egy lány van olyan kedves, hogy csinálja az Indexes lombikbabák számára. A lányok egyébként annyit változtak az utolsó képekhez képest, hogy most már hosszú fürtjeik is vannak. :-)
Zsuzsi, a worddel kapcsolatban valóban egy sima másolás-beillesztésrõl van szó.
Cili, szerintem a külön sétával még ráérsz pár hónapot, mikor már sétálnak, játszanak kint, szerintem akkor van értelme.
Vikics, nagyon jó, hogy írod a vadasparkot! Nem tudtam, hogy már elkészült. Én a budakeszit néztem ki, de az állítólag elég lepusztult. ( Éva most látom, hogy Te voltál. Szerinted? )Meg amúgy is jó ötletet adtál, eddig nem is gondoltam bele, hogy külön sétára messzebb is lehet menni! Vasárnaponként úgyis mindig jönnek a gyerekek féltestvérei, õk apucival együtt nem nagyon akarnak kimozdulni, én viszont nagyon szeretnék.
Gabi! Ilyen dupla visításos jelenet nálunk is szokott lenni! Fõleg ha vmi rokon van látogatóban. És akkor van, hogy hárman is verekednek érted?
Nálunk Petra nagyon apás lett. (Nyilván Dalma viselkedésének ellentételezéseként, persze kérdés, mi volt elõbb, a tyúk, vagy a tojás.) Persze nem most kezdõdött, de most már sírdogál is szegénykém, amikor apu megy reggel dolgozni.
dkriszti

Sziasztok!

Csilla!

Valóban néha hülyék az emberek! Mi négyen vagyunk testvérek, 3 lány + 1 fiú, az én apámon is szoktak sajnálkozni, fõleg azért, mert már 6 éve elköltözött a bátyánk, és két évvel ezelöttig 4 lánnyal( velünk) + lány kutyával, meg lány macskával lakott együtt, míg el nem váltak. De vannak, akik inkább irigyelik, pl. a némettanárunk azt mondja, hogy õ 6 lányt szeretne!

Vikics!

Milyen volt a külön nap? Levi élvezte? Hogy viselte Nándus nélkül??

Éva!

Anyámat biztos, hogy nem hozzuk!!Kép Elvben már megvan az ötlet a "hatástalanítására".
Elég viccesek lehetnek azok az emberek, akik azt hiszik, hogy hármas ikrek a gyerekek, jót nevettem, amikor olvastam!KépKép

Gabi!

Én is jobbulást kívánok, nem lehet könnyû velük betegen úgy, hogy ráadásul mindhárman Téged akarnak!

Marcsi!

Visszanéztem az archívumokat, és valóban mostanra írta Ildi a baba születését! Jó lenne tudni, hogy vannak, én kíváncsi vagyok!Kép

Zizi!

Hát ez van!Kép Én is annyira szívesen csinálnék mást! Ráadásul jó sok házit is kapunk mellé! Meg van 2 kötelezõ színház, amelyik 1 az osztállyal van, 1-et meg én választhatok ki, és be kell számolni róla. Mi a Két Lottit választottukKép Annyira kíváncsi vagyok, hogy mások, hogyan dolgozták fel a történetet, hogyan játszák el, és, hogy mit csinálnak másképp, mint régen mi. Még ma is szokták néha kérdezgetni, hogy melyikünk játszott a Lotte-t és melyikünk a Luise-t. Kép
Egyébként tök jó, hogy olyan közel laktok egymáshoz!Kép Nem ?? Én egyelõre azt sem tudom elképzelni, hogy néhány óránál többet kibírjak/junk egymás nélkül, nemhogy napokat! De egyszer biztos muszáj lesz majd!

Ambrosia!
Én is köszönöm a tavaszt!!KépKép

Kriszti!

Köszi neked is a leírást, ha egy kicsit több idõm lesz, kiprobálom!

Zsuzsi
zsuzsi

Lányok!

Nagyon szívesen fogadnám a hisztire, dacosságra vonatkozó jó tanácsotokat, ha vannak. Nem szeretném erõsíteni sem a hisztit, de azt sem akarom hogy a gyerek azt érezze, hogy nem reagálok rá (mármint Õrá).

Hogyan tudtatok ide a válaszok közé képeket tenni?

Köszönöm
Ambrosia

Sziasztok!

Zizi!

Ma feltûnt, hogy minden BKV eszközre fel lehet szállni akár dupla kocsival is. Az ajtókin jelzik apró kis babakocsi jellel hol nincs kapaszkodó középen. És valahol a környékén parkírozó hely is van! Ez eddíg csak a hévnél tûnt fel, de a villamoson is van és a buszon is!
Valakit meg mindíg talál az ember aki segít fel és lerakni a jármûrõl. Legalább is nekem még soha nem kellett egyedül beleemelnem a gyerekkel megrakott kocsiba. Kép Néha egy kicsit kellett szerencsétlenkedni,néha meg oda kell menni és megkérni valakit. De ez esetben még az illetõ pironkodik, hogy nem vett észre. Kép Szóval ne aggódj!

Zsuzsi!
Levike nagyon élvezte a külön napot. Sokat sétáltunk a szigeten meg utána is és csak 4 óra után volt hajlandó elaludni! Már hulla fáradt volt 1-kor is, de mindíg éberen tartotta valami látnivaló. Kiabált egész úton, hogy éppen milyen és mekkora autót lát. Annyira édes volt, bár amúgy is ilyen. Sok extra puszit is kaptam tõle amit egyébként nem visz túlzásba. Kép Nándus meg állítólam megsiratott minket, hogy a nagyinál hagytuk és nagyon visszafogott volt egész nap. Kép Szegényke, úgy sajnálom. Mikor hazajött rögtön a nyakamba borult, pedíg ez sem mindennapos. Kép
Szóval nem tudom mi tévõ legyek. Most találkoztam egy iker ismerõsömmel és azt mondta, hogy õket egyáltalán nem rázza meg, hogy külön vannak és nem is volt így.

Csilla!
Ezt a lány ledegradálást én sem bírom! A fiúk dédpapája dicsekszik mindenkinek, hogy van 2 dédunaokája .. és FIÚK! Úgy kihangsúlyozza, hogy az már sértõ a nõi nemre! Meg is mondtam neki az igazat! Az orvosom volt olyan, hogy a lányt nem is vette szinte emberszámba! Nagyon durva azért ez egy szülésztõl nem?
Amúgy én mindíg fiút szerttem volna, de nem ilyen okból, hanem mert én átéltem a lányok sorsát és úgy vélem a fiúké egyszerûbb.(éjfélre gyere haza téma..) Kép De imádom a bátyám kislányait mikor jönnek, hogy fessem ki õket, meg csináljak nekik hozzá illõ frizurát. Kép
Köszi a bókokat!! Kép
Kriszti!
Azt hittem digitális a dép, mert annyira tiszta és a szkennelés után ez nem törvényszerû. Büszke lehet rájuk az apuci! Kép
Ambosia!
Dokumentáció és ott megtalálod a képbeillesztést :
aztán image aztán{képneve} asszem rögtön egymás után vannak . Az aztánok nélkül. Kép
Én a dacolásokat drasztikusan oldom meg. Nem és kész! Ha nagyon ellenkezik jön a gondolkodó szék! Ez nagyon hatásos. Kép Egy akármilyen székre ráülteted és addíg nem mozdulhat amíg nem mondod. Nálunk 2 perc után leigérik a csillagokat az égrõl. Kép Egy próbát megér.

Na most már befejezem!
Vikics

KépKép
vikics

Vikics!

Köszi, hogy leírtad, de nem lettem okosabb. Nem tudom mi a kiindulási pont, errõl az oldalról hívsz be valamilyen ablakot vagy máshonnan importálsz. Nekem Win XP van. A kép szerkesztést ismerem, de inne a weboldalról nem tudom behozni.
A hiszti tippet is köszönöm, azt hiszem valamilyen soft megoldást találok ki. Nem akarom, hogy a gyerek megadja magát. Talán megpróbálok majd nem tudomást venni a mûsorról. Ezek egyenlõre még a finom változatok, tehát nincs céklafej és társai.
Ambrosia

Ambrosia!
Vikics jópár hete nyomozta ki, hogyis kell képet idevarázsolni. Akkor részletesen le is irta, de most nem tudom megkeresni. Inkább leírom, hogyan szoktam. Mindig a kályhától indulok el Kép . Szóval a képernyö bal oldalán található a dokumentáció könyvtár, azon belül a formázás, majd egyéb formázások és végül a képek, mellékletek, jelzések. Ezt kiválasztva megkapod azt a parancsot, amit copy/paste-tel a hozzászólásodba kell illeszteni. Ha jól tetted mindezt, akkor az üzenet elküldése után feljön egy ablak, ahol tallózhatsz a saját gépeden és kiválaszthatod a felrakni kivánt képet. A parancs pedig ez: \ image { Szöveges leírás } (raktam belel space-t, hogy most ne kérjen képet. De itt ki is próbálom, hoyg sikerült-e... Kép
Boldog Húsvétot mindenkinek, aki ezt az oldalt látogatja!
Marcsi

KépKép

KépKép
2in1

Sziasztok!

Marcsi! Sikerült, nagyon aranyos a kép! Kép

Mi utoljára tavaly tavasszal voltunk a Budakeszi vadasparkban, és szerintem nem volt nagyon lepusztult, a gyerekek nagyon élvezték, felmentünk a kilátóra is, és persze sétáltunk egy jó nagyot, utána ott a park elõtt van egy kis fa játszótér, ott töltöttünk még vagy 1-2 órát, és közben ettünk, ittunk, stb.

Zsuzsi! Na és ki játszott kit? Biztos volt már téma, de én még nem hallottam Kép
Tényleg jó, hogy ilyen közel laknak, fõleg amikor jó idõ van, sokat szoktunk találkozni, mert õk is sokszor átjönnek kertezni egy kicsit.

Vikics!
Elvileg tényleg felfér a babakocsi, csak segítség kell hozzá, ahogy írtad. Bár már volt olyan, hogy ahogy szálltam le a villamosról, Andris szállt le elõször, már lent volt, én meg küzdök a lépcsõn a babakocsival, a villamosvezetõ meg kedvesen rámcsukja az ajtót! Kép Nagyon mérges voltam, annyira nem figyelnek ilyenekre a sofõrök! Szerencséje, hogy mire elõre értem volna a vezetõhöz, zöld lett a lámpa és elment, mert különben nagyon csúnyákat mondtam volna neki!
A lányok lenézése pedig sajnos élõ probléma, már nagyon sok helyen hallottam én is Kép Én pedig úgy örülök, hogy legalább egy lányom is van! Annyira más, mint a fiúk, direkt élvezem a különbséget!
Ezek szerint Levi jobban élvezte a külön programot nem? Érdekes a reakciójuk, azért folytatod?

A hisztire nálunk is vagy az jött be, hogy nem vettünk róla tudomást (ez mondjuk nyilvános helyen elég nehéz), vagy otthon beküldtük a szobájába, hogy akkor jöhet ki, ha abbahagyta. Ez eléggé bevált, szinte már akkor abbahagyja, mikor bemegy a szobába, illetve be sem megy, mert mondja, hogy már abbahagytam. Azért mi már nagyrészt kinõttünk belõle, már csak akkor van olyan igazi hiszti ANdrisnál, ha nagyon fáradt. Majd Zsófi kezdi nemsokára Kép

Zizi
debyand

Sziasztok!!!!

Végre SZÜNET van!!!KépKép Úgy örülök neki!

Vikics!

Nagyon érdekes, ahogy viselkedtek! Pont ellentétesen, ami szerintem megmutatta, hogy ki a dominánsabb. Ha az anyánk is elvitt volna külön minket 2-3 évesen, mi is pont így viselkedtünk volna! Dóri, mint Levi, én, mint Nándus. Sajnos én nehezen viselem nélküle, õ sokkal jobban nélkülem, hát látszik is, hogy nálunk õ a dominánsabb! Annyira meg tudom érteni Nándit, én még most is nagyon rosszul érzem magam egyedülKép!
Szerintem azért folytasd, ha Levi ennyire örül neki, idõvel szerintem Nándus is hozzászokik! Ez csak az õ érdeküket szolgáljaKép
Egyébként szerintem minden iker/ikerpár más, én 100%-ra mondom, ha a tesómat is megkérdezné valaki, hogy megrázza-e ha egyedül van( nélkülem), határozottan NEM-et mondana, míg én....igen-t. Általában így van szerintem, hogy az egyik bírja, a másik kevésbéKép

Ambrosia!

Mi is nagyon sokat veszekedtünk/ünk, és a mi anyukánk is a szobába küldést választotta megoldásnak, persze egyedül, mert ha mindketten bementünk volna, az nem lett volna büntetés. Ezekre jól emlékszem, pedig mi is csak 3 év körüliek voltunk. Egyszer olyan szomorú voltam, mert éppen a Maja, a méhecske ment a tévében, amit nagyon szerettem, és nem nézhettem, de a tesóm "tolmácsolta" nekem.

Marcsi!

Édi a kép!KépKép

Zizi!

Már elég régen írtam róla, Dóri játszotta Luise szerepét, én Lotte-t, 9-12 évesek voltunk. Elõször a Marczibányi téren játszottuk, aztán Tatabányán, és az önkormányzat segítségével külföldre is kijutottunkKépKép
Nagyon jó volt, nagyon élveztük, ezért is vagyok/unk annyira kíváncsiak, hogy mások, színészek, hogyan dolgozták fel a könyvet, hogyan vitték színpadra a miénkhez képest!Kép

Zsuzsi
zsuzsi

Ha nem haragszotok, én is megprobálom!Kép

KépKép
zsuzsi

Ahogy látom sikerült! Azt nem tudjátok, hogy a bmp-t miért nem fogadta el??

Bocsi, hogy nagy lett, én beállítottam picire, csak nem sikerültKép Kép
zsuzsi

Vagy, hogy, nem lehet-e a bmp-t átírni valahogy jpg-re??
zsuzsi

Sziasztok!

Raktam én is képet az iker gyerkõcök közé az Ismerjük meg egymást-baKépKép

Plussz még beírtam néhány fotót is két kisfiúról, akiket itt a neten találtam, édesek!Kép

Zsuzsi
zsuzsi

Vissza: Gyermeknevelés

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?