Sziasztok!
Zsuzsi!
Nem érezte valami jól magát a Nándus a külön napon, legalább is nagyon el volt anyátlanodva szegényke. De azért kedden elviszem a Levit is, lehet, hogy neki bejön majd. Akkor majd jól kidrül ki a dominánsabb.
Nem olyan babakocsit veszek amilyet elloptak mert olyat még nem nyertem a liciten. Sajna pont ma járt le az összes és nem voltunk itthon, hogy rálicitálhassak arra aki rámlicitált.
De most is van pár és azoknál már résen leszek és nézem a lejárati idõpontot nehogy hétvégén legyen. Ami meg most fog jönni az biznisznek jön. Majd jól eladom!
Éva!
Most hozott áát hozzám a bátyám felesége 2db autósülést Safety baby-t 9-18 kg-ig. Elég jól néznek ki az egyikhez ban fejtámla is. Azt mondta 6000ft/db de ha kell mind a kettõ 10e-t a tiéd. (Ezt én mondtam
) Küldök képet ha gondolod de még nincsenek kimosva.
Én mikor szoptattam az elején a fiúkat 1/2 1 órákat aludtam egyhuzamba, de a végén szinte magamtól felébredtem. A mai napig nem tudom honnan volt annyi energiám. Pedíg nem sírtak, hogy éhesek én etettem õket, hogy több legyen a tejem és mert olyan kicsik voltak. De azért ha ez még most is tartana biztos idegroncs lennék.
Zizi!
Ha van valami konkrét elképzelésed babakocsi ügyben, szívesen utána nézek Neked, hogy van-e occsón.
De a Jogger-el amilyen Évának is van nem igen tudsz felszállni semmire.
Én láttam a neten elég sok egymásmögöttit is ami mózeses és késõbb sport megfigyelem mi az árfolyamuk és rálicitálok ha akarod.
Bogi!
A lányaid egyszerûen gyönyörûek!! Az én fiaim 27 hónaposak. Van valami jó tanács a tarsolyodban amit három éves korig hasznosítani tudnék?
Ambrosia!
Én is belekukkantottam a honlapba, de nekem az túl rózsaszín és habos volt.
Képzelem mit érezhettél mikor a baleset történ! Pláne, hogy mind a kettõvel!! Nekem egyszer esett ki a kiságyból a Levi úgy, hogy teljesen fel volt húzva a rács! Nagyon megíjedtem és órákig figyeltem a viselkedését nem-e csinál valami szokatlant. Egyszer meg a Nándus ütötte úgy be az állát, hogy közben kívül-belûl elharapta a száját. Azt hittem átharapta szegényke úgy vérzett, de szerencsére nem. Így idáig mindent megúsztunk.
Bár szerintem azért a gyerekek úgy vannak tervezve, hogy az efféle dolgok meg sem kottyannak nekik. Jobban megijedünk mi, és mikor látják a riodalmat elkezdenek õk is sírni.
Én amúgy nem vagyok egy majrés anyuka és apró-cseprõ eleséseknek sosem kerítettem feneket. Néha ha megyünk valahol és elesik valamelyik fiú hallom, hogy az emberek hülledeznek meg jajgatnak. Aztán mikor felállnak mit ha mi sem történ volna csak lepõdnek.
Zsani!
Õrülünk, hogy itt vagy! Annyira jó ez az internet, hogy az ember lánya több ezer kilóméter távolságba is akár one-line beszélgethet valakivel. Bár én mindíg úgy érzem, hogy szinte a szomszédaim vagytok mind.
Kíváncsian várom a képeket!!
Az én képeim címe a profilomban van. Amúgy itt a babaneten Vikics Pupikái.....
Na jó éjszakát!!!
Vikics