Sziasztok!
Zita,
Hogyhogy nem vasalod a gyerek cuccait?vagy csak amit elraksz, azt nem? én nem értem, vagy valami elõzményrõl lemaradtam? Én mindent kivasalok, mert fertõtlenít, és szerintem ez fontos, a kinõtt ruhákat is kimosva, kivasalva teszem el. Én ilyen vagyok. Tudni kell, hogy azért kicsit tisztaság és rendmániás vagyok, néha olyan mint a Jóbarátok-ban a Mónika.
cipõzés: Ha elköltözünk, tuti hogy veszek vendégpapucsokat, és abban totyoghatnak a betolakodók, mert attól ráz ki a hideg ha a szõnyegre cipõvel rátaposnak.
Zsófi új produkciója, hasára fordul a pelenkázón csupaszon,
és van már hogy a kezét is ki tudja húzni maga alól, pláne akkor ha nem a szájában van, mert soxor úgy akar megfordulni.
Már mindennap hangosan kacarászik, és csak úgy gurgulizál, habzik a szájával és buborékokat fúj.
Kataa,
Sikerüt az autóvásárlás? milyen színû? Gratula Alexnak a félévességhez!!!! Szülinapomra kaptam farmert a sógornõmtõl, és mondtam neki, hogy inkább a szûkebbet vegye, mert vissza kell fogynom eredeti méretemre, és ez hátha inspirál.
Myssnia,
Nem lehet semmi a védõnõtök.
Lányok, valaki észrevette közületek, hogy a babája teliholdkor rosszabbul alszik? Mikor telihold van Zsófi mindig felébred éjszaka, és 1 órát kinlódik a visszaalvással.
Ági,
DRUKK a vizsgához!!!!!
Zulu,
LÁtom megvan az éjszakai programotok! Olyan jó hogy Anna és Zsófi egykorú, mert szinte mindig egyformán csinálják a dolgokat.Remélem az éjszakai bulit kihagyja majd. Zsófi amikor felébred tuti, hogy keresztbe van az ágyban, és a lába kilóg, és mikor meglát nagyokat vigyorog. az apjával meg frászt kapunk, hogy beszorul a lába.
Képzeljétek, úgy tornázok itthon, ( mert azt a bõrkét le kéne dobnom már a hasamról ) hogy Zsófit berakom a hordozóba, és én izzadok, õ meg vigyorkázik, és mindent kidobál a kezébõl.
Sasha,
Tényleg jó árak, bár én most úgy bebörzéztem, hogy nem merek már elmenni a Kenguruba. Ráadásul májusban is megyek börzére. Neked így utólag is BOLDOG SZÜLINAPOT! ( igazán azért tudom, mert a férjem is ápr.7-i ) Gábrisnak pedig gratula a félévességhez!
csak azt szeretném neked tanácsolni, hogy ne ültesd, mert a sógornõmék ezt csinálták, és a 10hónapos kislány CSAK ÜL, NEM forog se oldalra, se hasra, semerre, úgyhogy rendesen eltolták.
Ilke,
Lilinek gratula a 9. hónaphoz! Fodrászhoz nekem is el kéne mennem, mert fél éve nem voltam, és ha nem tûzöm fel a hajam olyan vagyok mint egy pulikuty.
Szilcsike,
Gratulálok a fogyihoz!!
ÉN is le szeretném magamról szoptatni az úszógumimat, de úgy nézem egy kis torna is kell ám.
Mona,
Nagyon ügyi Mátébaba.
na megyek
psz
Brokkoli