Sziasztok!
Pupy!
Sehr köszi. Ma beszéltem egy apehos csajszival, nagyon kedves volt, de ő is csak a személyes bemenést, majd méltányosságit mondta. Más megoldás nincs. Viszont azzal bíztatott, hogyha leírom pontról pontra mi volt, akkor nem csesztetnek, mert tényleg nem volt soha egyetlen másodpercre sem tartozásom.
Lacival pedig úgy próbálj meg beszélni, hogy mondjuk süss tortát, vagy nyissatok bort, mert valszeg mindketten a magas C-ről indítotok. Legalább ne essetek egymásnak az első percben. Most szabin vagy?
Ja és kb. ekkora kupiban fogant tavaly Kinga, úgyhogy ha 100%-ig nem zárod ki a lehetőségét, még akár az is lehet, hogy nem a stressztől késik. Mondjuk a melegben hajlamos csupán az idő miatt is késni.
De igaza van Tündinek, más a sorrend. Azért engem érdekelne, hogy tavaly mi volt, akát Emillel is jöhet.
Panka!
Nagyon jól néztek ki, de először nem is mertem meg a férjed. Osztán megnéztem megint aztat a képet, amit küldtél róla, és tényleg teljesen máshogyan néz ki rajta. Tehát Emili azért hasonlít mindig másra, mert már az apja is ezt csinálja.
Ja olvasom a blogod, és bé is linkeltem az enyémre. Nyugi nem piszkálódásból írtam.
Angie!
Hát áztathatsz, ha jól esik, de a Vanish duoval szuperül kijön. A foltra kell tenni, passz. Mondjuk gondolom Nektek van hely, nálunk az áztatás nem mókás. Persze a sima hideg víz jóval olcsóbb.
Macika!
Nagyon halgatsz a pisiről, azok szoktak így csinálni, akiknek vaj van a fülük mögött. Mikor tesztelsz? Pisis vagy még??? NAAAAAA? Juca néni előtt nem tudol csak úgy titokban sündörögni, figyel ám!
Évi!
A nyári babásoknál van egy exírogató. A blogomról rá tudsz menni, a Bogyóka blogjára. Ott a kis srác viszolyog a víztől a kezdetektől, sokkal jobban, mint Dóri, már a fürdésnél is visított, ennek ellenére állandóan erőltetik, hogy de szeresse meg a vizet. Én ezt nem csinálnám.
Szegény kiscsákó már a szülők ötletelésétől is szenved.
Tündi!
Megnéztem Rolit, egész jó pocija van már, meg karja. Nemsokára haza engedik.
Ez a cumidolog furi. Ilyennek itatták Kingát is (táppal, meg vízzel), ezen nagy a luk, abszolút hajlik, és akár a torkáig be lehet nyomni. Kinga öklendezett, sőt fuldoklott tőle, majd visszajött, ami lement. Ha belelőttem, ezzel a nagylikú cseccsel, ekkor sikeresebb volt a sztori.
Aztán Kofa behozta az Aventes cuccost, abból meg nem tudott inni, csak nézett, hogy ez meg mi a fene. Már gondolkodtunk, hogy mi legyen, amikor utolsó pillanatban rájött, hogy jé tulképpen ő tud szopizni, anyának meg van teje, pedig nem is gondolta volna. Szóval nem biztos, hogy Roli egyből venni fogja az adást, ha nem ottani cumiból kapja a kaját, ettől ne ijedj meg. Bár gondolom kipróbáljátok még bent a hazait. (Meg ugye a cicit is, hátha rájön, hogy az az igazi, és beindul a tejed. Melegben nem csak a menstruáció bővebb, hanem a tejtermelés is, mert az eszed tudja, hogy többet iszik a gyerkőc, meg gondolom Te is többet ittál
)
No lépek, mert ma még nem ettem, és ez most jutott eszembe.