Új privát üzeneted érkezett!

Pupy!

Blogon van több, de akkor csak neked, csak most :twisted:
Kép

Tényleg remélem mielőbb rendeződnek a dolgaid.

Évi!

Ámen. (Hát soha nem jó rossz híreket kapni, az agyad tudja, hogy ez relatíve jó, de a többi nem. Na erre vagyunk mi, és Ti nekem.)

tjuca

Pupy!

És persze nagyon boldog névnapot kívánok!!!

Juca!

Öröm ránézni Kingára, ahogy önfeledten pancsol :) Az én kölköm hétvégén másfél órát visított a strandon, végül haza kellett jönnünk úgy, hogy nem is voltunk a vízben.

Megpróbálok lassan másról is írni, nem csak a nyüveimről, becsszó :)

Kép

Kép
Évi77
Szigetszentmiklós

Sziasztok!

Pupy!
Sok boldog névnapot! :D És könnyebb napokat!!!
Szerintem Lacit is megviselhette ez a helyzuet, + a babproject is aggaszthatja.De ezt mindenféleképpen meg kell beszélnetek.
Anyukádnak jobbulást kívánok!Nektek pedig erőt, és kitartást!
Főnöknek meg húzzál be egyet! :twisted: :lol:

Anikó, Annácska!
Nektek is bolodg névnapot kívánok!

Angie!
Babaúszás:születéstől kezdve 3 hónap, de ha később mentek az semgond.Itt a víz elég jó, kellemesen meleg, nem klór szagú.Szakember tartja afoglalkozásokat.A bőre is bírja, szerintem azzal nem lesz gond, mert egyébként is fél óra egy foglalkozás, addigra meg is unják.A víz alatt is csak pár másodpercig vannak, enniy idő alatt képtelenség megfulladni :lol: Na jó ez csak poén volt.De nézd meg a linket, amit írtam fentebb, azon láthatod a babókat víz alatt.Nagyon élvezik.Emili egyébként is szereti a vizet, így ezzel nem volt gond.Ne izglj, jó lesz meglátod.Én egyébként előtte itthon 2x is beültem vele egy kád nagyvízbe, hogy érezze van ilyen is, nem csak a kis pancsikádja. :D
TaLIT sajnálom, megértem. :(

Juca!
Kingának jobbulást!Remélem te nem kapod el!

Évi!
A fenébe!Pedig úgy reménykedtem!(esetleg nem lehet,hogy mégis megtermékenyült és már azért nem látszik, mert még pici?vagy most nagy hülyeséget kérdeztem? :roll: bocsika akkor.)

Kacsa!
Rájöttem! :twisted:
Na az az ortopédus sem egy nagy szám, nem lehet vele rendesen beszélni. :?

Lányok!
A ruhákból mivel lehet kiszedni a sütőtök foltokat?Venisst már próbáltam, de semmit nem csinál. :evil:

Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
Kép
pankaa

Panka!

A sütőtök nagyon alattomos egy kaja :) Még a gyerek seggit is úgy elszínezi, mikor kifelé jön, hogy ihaj :twisted:
A Vanish dual sok foltra bevált nálunk. Ezzel kapcsolatban is alakítottam egy nagyot múltkor :) A fürdőszobában ugyanabban a vegyszeres szekrényben tárolom a mosó- és tisztítószereket is, és a Vanish dual helyett Bref wc tisztítót öntöttem egy ruhára :) Ugyanúgy két tartályos cucc, különböző színű löttyökkel a két tartályban. Csak az volt a furcsa, hogy nem kezdett habzani, meg sűrűbb is volt, mint vártam... Aztán leesett a tantusz :twisted: Szerencsére az nem klóros, és nem marta ki az anyagot, mert akkor tökön is szúrtam volna magam :)

Látszik, hogy nagyon ráérek ma :)

Kép

Kép
Évi77
Szigetszentmiklós

Évi!

Nekünk könnyű, mert Kinga egy vízicsirke :-) És Dóri a mászkálást sem élvezte? Kinn a strandon én a nem túl jó strandkajákat tömtem, mint lángos, hambi és társai. Otthon nem ettem meg csak ott. Mondjuk én is nagy pancsszerető vagyok, az egyik éven hajnal 6-tól nyolcig úsztam nyáron. Aztán télen rájöttem hogy hideg volt a víz. :twisted:

Dóri meg nagyon édi a nagy barackkal. Kinga is így eszi, meg a szilvát is. Amúgy van tuti receptem a főzés nélküli gyors és hatékony dzsemkészítésre. Szuper. :twisted: :wink:

Panka!

Nem hiszem, valószínűleg három napos láz (amit két nappal letudtunk) vagy valami más vírus, ami már kijött volna rajtunk. Hála Istennek nem folyik az orra, nem piros a torka, és most már láza sincs. Ez az első komolyabb betegsége, de ezt is megúsztuk csak lázcsillapítással úgy néz ki. Azért örülök, hogy már visszatér belé a lélek, nagyon rossz egy beteg gyereket csak nézni is.

Bloggal mi van? Bojkottálod? 8)

Sütőtök folt szuperül kijön pl. ollóval. Na jó félmeztelen etetés? Azonnal Vanish duo, és még az sem garancia. Ha fehér a cucc, vagy nem sajnálod, akkor Vanish+Flóraszept. Nekünk pl. az alma is genya. Ja és sok múlik magán a ruha anyagán, mert van olyan matéria, amiből semmivel sem jön ki, másikból meg játszva. :shock:

tjuca

Évi, Juca!
:lol: Tündériek a csajok és nagyon köszönöm,h. feltettétek a képeket, és a névnapi köszöntést is. :wink:

Panka!
Biztosan, hisz nehéz ez a helyzet, és Laci gyakran reagál úgy a stresszre,h. bezárkózik. :( De remélem,h. helyrejönnek a dolgok. A babaprojekt is nehéz,mert mindenki kérdezgette. A nagynénémmel taliztam a kórházban, és így kezdte,h. sziasztok, mi újság? Nem vársz még babát?? Képzeld Andi (ő az uncsim, az ő lánya) augusztusra várja a 3. babát. :evil: Hurráá! Baromi jól esett...

Pusza!
Vendég

Takarítanom kellene, de nincs hozzá kedvem + amúgy is szájmenésem van ...

Pupy!

Sajnálom a gondokat Apával!

Sok okosat nem tudok írni, mert egyik nap én is azon járatom az agyam, hogyha ennyit van velünk + ennyit segít, akkor inkább ne is lenne, mert akkor nem bosszantanám magam + bnem bántanának a dolgok, másnap meg már megint szép minden ...

Folt!

Nekem a Caola gyöngyvirág szappan jött be fosi foltra! Arra, mait a síma Vanish sem vett ki, még a fehérítős Vanish sem.

timcsa újabban már nyakon is pisili magát, sőt hason tojja. Úgyhogy egyre jobb! Ma már 3 bodyk-t vettem le róla, 1 pisis, 1 kakis, 1 büfis. Még jó, hgoy a többi lyukából nem jön nagyobb mennyiségű folyadék!

Babaúszás!

Ugyan mi ne járunk, de utána olvasgattam. Itt, ahkov aPankáék is járnak, nem klórral fertőtlenítenek, hanem vmi. spéci víztrisztítóval.
Más anyukáktól pedig úgy hallottam, hogy meg kell tudakolni a medence vízhőfokát és otthon szoktatni hozzá a babát, mert olyan 30 körüli vízben szokott lenni az uszi. Fürdeti meg ugye olyan 37 körül szokunk.

Évi!

Dóri nagyon édes a barackkal!

---
Na lépek, mert a cuccok maguktól nem másznak a helyükre sajnos, Apár ameg ugye nem számíthatok! Ő kerek perec kijelentette, hogy utál port törölni. Én is de, kettőnk közül vkinek meg kell csinálni ...

kacsa14

Sziasztok!

Csak egy villám bejelentkezés.

Anna, Anikó, Pupy!
Boldog névnapot kívánok nektek!

Pupy!
Jó, hogy újra itt vagy! Sajnálom a történteket. Én is csak azt tufom mondani, mint a többiek. Próbálj meg beszélni a Lacival, valamikor egy nyugodt pillanatában és amikor Te is jó passzban vagy, hogy ne csak az indulatok beszéljenek belőletek.

Évi!
Fel a fejjel! :)
Jó ez a Vanish/ Bref sztori! :D

És végre a kép (ha sikerül feltöltenem :? ) :)

Kép

Ekkor volt 54 mm-es az ülőmagassága. :)

Kép
Kép
tina82

Tina!
Nagoyn jó a kép!!!Hogy érzed magad ebben a melegben?

Évi!
Dórika tényleg nagylány már!Azt hiszem én sem fogom sokáig bírni kicsi baba nélkül, úgyhogy már bezéltük ia a férjemmel, hogy talán jövő ősszel kistesó project lesz! :D De nekem már most hiányzik a pocakosság!Főleg, ha a szüléskor készült képeket is nézem. :oops:

JUca!
Szomszédban válaszoltam, de mindjárt írok egy kicsit a blogba. :wink:
meztelen evés?Nem jó idea, mert a férjemkicsi korában csak totál mezítelenül volt hajlandó bilire ülni.Namost pucéran enni egy kislánynak...!:-)

Pupy!
Sajnálom a gonosz" megjegyzést!
Remélem hamar kibékültök!

Folrokra köszönöm a tippeket.Akkor marad az ecetes olló. :lol: Egyébként már vettem eldobható előkét is a DM-ben, meg teszek papír türcsit is a nyakába, dehát csak kicselez a kiscsaj. :twisted:
Ma pl. tökkel a szájában tüsszentett egyet! :x Képzelhetitek hogy néztem ki, még a szőnyegre is jutott belőle.Még jó, hogy olcsót vettünk,gondoolva az ilyenesetekre.

Kép
pankaa

Hihetetlenül szétszórt vagyok :evil:

Anikó, Annácska!

Nektek is nagyon boldog névnapot kívánok! :)

Kép

Kép
Évi77
Szigetszentmiklós

Halihó Mindenki!

Köszönöm mégegyszer a babagyártás előtti jótanácsokat. Elmúlt a peteérésem, hőmérőztem, és egy kicsit fájt a hasam alja. Remélem a peteérés miatt volt. Szóval ez volt kedden, és remélem elkaptuk :-)
Szerintetek mikor mutatná ki egy terhességi teszt? Mennyit kellene várnom?

Mindenkinek szép estét.
mazsola1

Sziasztok!

Foltügyek: Mivel már a 3. gyekőcömet etetem sütőtökkel és minden egyéb földi jóval sokféle módszrt próbáltam már a makacs foltokra! Amire most, Bercinél jöttem rá, az, hogy nem kell semmi csodaszer, viszont ahogy megesett a folt, rögtön hideg vízbe kell áztatni a pecsétes ruhát, benne hagyni akár egy éjszakára a vízben, aztán jöhet a szokásos mosás! Nagyon bejött, azóta egy bébiruha sem maradt foltos!

Márti
borossné becz márta

Panka
Nekem a Vanish szappan nagyon bejött, de rögtön, miután folt esett a ruhán, be kell dörzsölni vele a foltot, kicsit rajta hagyni, kiöblíteni, majd amikor kimosod, a vízbe tegyél folyékony Vanish-t. Nekem a kakifoltra pl. nagyon bevált.
gtünde

Szép jó estét mindenkinek!

Anikó, Kristóf, Annácska, Pupy
Nagyon boldog névnapot kívánok!

Pupy
De jó, hogy előkerültél. :)
Nagyon sajnálom, hogy ennyi rossz ért. :( Már kezdtem reménykedni, hogy valami nagyon jó híred van. Annyira elszomorodtam. :(
Anyukádnak mielőbbi felépülést kívánok!

Évi
Ne maszatolódj el! Legalább megvan az ok, kapsz rá gyogyit és nemsokára jelentkezik az albérlő is. ;):)
Olvastam már olyan anyukáról, akinek az első babához lombik segítség kellett, a második spontán sikerült.

Tina
Nahát, hogy megnőtt a kis babszem! Nagyon édi-bébi!
Vendég

Sziasztok!

Látom, sok névnap volt mostanság, utólag NAGYON BOLDOG NÉVNAPOT KÍVÁNOK! :)

Folttisztításhoz én is a vanish szappant szoktam használni, igaz, sütőtökre és kakifoltra még nem volt alkalmam kipróbálni, de ami késik, nem múlik... ;)

Évi77
Drukkolok a clostys kúrához, ennél nagyobb gond sose legyen! Tudom, jó a dokid, gondolom mész majd UH-ra rendszeresen tüszőnézőbe. Hinni benne, tudod ;)

Pupy
Én is azt kívánom, hogy a sok negatív után most már igazán a pozitívak jöjjenek! Minden rossz széria egyszer véget ér!
Remélem, sikerült megbeszélni a pároddal a problémát!!! Mert ez most így nem hangzott jól :(

ELKÉSZÜLT AZ ALBUM ROLIRÓL! Alábbi linken megtekinthető, feliratozva nincs és valszeg nem is fogom, mert itt frissítem majd a képeket időnként.
Amúgy Roli tegnap óta kiságyban van, nem inkubátorban! :) Tegnap megint tisztába tehetettem, és a kezemben volt jó fél órát, nagyon édes volt :) Ja, és tegnap elérte az 1860 gr-ot, ami kerek fél kilós hízást jelent :lol:

Szép napot mindenkinek!
Itt már alakul a pokol meleg.

Tündi
tündi30

Csajok!

Megint APEH, aki tud segítsen!!!
http://kovacs-telekes.org/juca/blog/?p=658

tjuca

Juca!

Én bár könyvelő vagyok, de ehhez igazán érdemben nem tudok szólni ...
Találn egy nálam tapasznyaltabb könyvelővel kellene diskurzálni, ők jobban ismerik az APEH bácsik és nénik észjárását és a megúszás lehetőségeit!

kacsa14

Tündi!

Nagyon édes a kis PindúrManód!!!

És már kézben is etetik? Te etethetted már? Engedik már, hogy kézbe vedd? Én úgy gondolom, hogy egy kora babának igenis szüksége van az Anyuci illatára, testmelegére, hogy hallja a szívhangját, amit hónapokon keresztül hallott. Remélem, engedik, hogy kézbe vedd!

---

Néztem a cumit, amivel Rolit etetik, ezen gondolkoztam már én is, hogy Timcsának ugye nem kell a kemény cumi. Már arra gondoltam, hogy kivágok neki egy zacskócsücskt és azzal tápoltatom, ha nem kell neki a csecsem ... Az a cumi meg olyan jó puhának és elnyújtott csecs utánzatnak tűnik.

Tegnap félrecuppant Timcsa pár cm-vel, akkor aerővel szívta, hgoy azt hittem, mindjárt képez magának ott is egy bimbót! :roll:

kacsa14

Sziasztok!

Tündi: gyönyörű a kisfiad!!!!!!!Csak ámulok a képek láttán! Gratulálok mégegyszer!

Pupy: :cry: sajnálom a rossz híreket!! Továbbra is nagyon sok erőt és kitartást Nektek!

Mindenkinek szép napot!

Heni

Kép
Kép
csheni26

Sziasztok!

Pupy!
Örülök, hogy megint itt vagy!! Haragszol rám valamiért, vagy csak nem volt időd még válaszolni nekem? :cry: Pár napja írtam privit!

Boldog névnapot minden Anikónak és Annának!

Tündi!
Nagyon aranyos a kis Roli! :D Mikor mehettek majd haza??
Ott hány kilótól adják haza a babókat?

Juca!
Sajna én ehhez nem értek! :(

Tina!
Szuper a sztárfotó! :D :wink:

Maci!
Most nézem, hogy 17 nap múlva mentek nyaralni! MI IS! :lol:
Merre mentek?

Andy

Kép
oriandy

Sziasztok!

Tündi!
Nagyon aranyos a kisfiad, megnéztem a képeket. :D Mindjárt otthon lesztek!

CsHeni!
Hogy vagytok?

Köszönöm afolttisztítós válaszokat.Sajna az egyből víz alá a ruhát nem annyira kivitelezhető, mivel kb. 15 percig nyammogja be akaját(néha azért sikerült 5 perc alatt is :wink: ), így addigra már majdnem beleszárad.De Venish szappant majd próbálom még, az jó szokott lenni egyéb foltokra.

Találtam megint képeket, hasonlóság témában:
Ez a férjem uncsitesója: Kép
és Emili: Kép Kép a férjem kiskorában (ehez hasonló fotót nem találtam, de szokott így nézni Emili is.)
Na meg egy nyaralós kép:
Kép a sümegi várnál

Kép
pankaa

Pupy :D

Nagyon sajnalom ezt a sok rossz dolgot ami veled törtenik mo9stanaban es tiszta szivemböl kivanom, hogy minel elöbb rendezödjenek a dolgok Lacaval es, hogy anyukad is hamar meggyogyuljon!

Evi :D

Nagyon sajnalom a tüszö felszivodasat meg nem is hallottam ilyet! :roll: De nagyon bizok benne, hogy a closty majd segit! :D

Tina :D

Gyönyörü a babad! :D

Kép
Kép
jucmuc

Sziasztok!

Norwell!

Nem felejtettem el szorítani, így megnéztem a képeket :) Nagyon szép a babucid, és már milyen nagy! Kende meg kész férfi :)

Timi!

Kristófnak utólag boldog névnapot kívánok!

Panka!

Én szívesen taliznék veletek, de jövő hétvégén sajnos nem leszünk Pesten :( Illetve csak ebből a szempontból sajnos, mert anyuékhoz megyünk, úgyhogy ennek örülök. Na, érted :)
Sajnos biztos nem termékenyült meg az a tüsző, mert 3 napja még csak 13 mm volt, ennyi idő alatt nem nő meg 20 mm körülire. Meg aztán ha megrepedt volna, akkor lennie kéne sárgatestenk :( Denemvóóót :(
Még a kajafoltokról: a barátnőm úgy csinálta, és szerintem tök jó ötlet, hogy mikor valami nagyon színeset kajált a kölök, akkor a ruhájára ráadott még egy fehér pólót. Ha leette a gyerek, akkor csak kihipózta, és slussz.

Syry!

Milyen volt a Balcsi Mátéval?

Juca!

Nem, még a sétálgatást se élvezte astrandon a pipi, illetve konkrétan le se tudtam tenni az ölemből, mert akkor még jobban visított. Marhára nem volt kedve most ehhez a programhoz. Hiába, ő a főnök :)
Remélem Apeh-ügyben tud valaki segíteni, azért ez egész hihetetlen... Csak van valami megoldás...

Tina!

A te kis tündérkéd is csodaszép ám! :)

Mazsola!

Ha tutira akarsz menni a teszteléssel, akkor várd meg az esedékes mensi napját, és csak akkor tesztelj :) Drukk!

Tündi!

Köszi a drukkot :) Jól fog jönni. Ma ki is váltottam a Clostimat, nemsokára kezdhetem enni. Már előre röhögök magamon, mert megint bőgőmasina leszek tőle. Egyébkét is minden hülyeségen elbőgöm magam, de Clostitól ez még hatványozódik is :) Vicces leszek :) Pl. Dóri előtt, mikor ettem a bogyót, konkrétan egy Coca-Colás reklámot találtam meghatónak :) A Béres-cseppesről már ne is beszéljünk... (Aminek minden mondata úgy kezdődött, hogy "anyu vigyáz, hogy...)
Rolika egy hős kis tündér. Azok a bölcs kis őzike-szemei... Nagyon szép baba!

Kép

Kép
Évi77
Szigetszentmiklós

Pakolászok itrthon és a kezembe akadtak a terhességi papírok.

2006. júliu 11-i UH: endom.: 4 mm, J petef.: 12 mm, B petefészek: 14 mm

2006. július 15-16-án volt 1-1 akció

2006. július 31-i UH: endom: 16 mm, 2 mm-es felpuhulás, J petef.-ben 38 mm-es tömlő

Holnap lesz 1 éve a pozitív tesztnek! És ma 1 éves egy hatalmas heg a mutatóujjamon, amit előző este vágtam el és ami miatt másnap reggel már megcsináltam a tesztet, mert tetanuszra kellett mennem és tudni akartam, hogy van-e baba. Volt!

kacsa14

Aszta!! mennyit irtatok.
Nekem ugyan nincs ennyi időm, mert anyuéknál vagyunk (kettesben Szilárddal), és kint pihengetünk a fák hüs árnyékában. Csak beugrottam egy könyvet rendelni a neten, és gyorsan titeket is elolvastalak.

Foltok: ez a hidegvizbe áztatásos módszer nálam is bevált a kakis cuccokra (bár még nem sütőtökös :) ). Bedobom a hidegvizbe, és akár másnap, amikor mosok, egy kicsit megdörzsölöm a vizben, és teszem is be a többivel a gépbe. Eddig mindig kijött belőle. Ha hagyom beleszáradni, akkor vége, nem jön ki többé.

Uszás: köszi a tippeket. Van weboldala az uszodának, majd elolvasom, hogy mit irnak róla. Nem egy ócsó dolog, 2000 ft egy alkalom, ami 1 órás, vagy 8000 ft 5 alkalom. Fertőzésveszélye mekkora van?

Na futok...
Vendég

Sziasztok!

Sajnos még tegnap este sem szuperált rendesen a net, így nem tudtam már jönni. Remélem mára meggyógyul.
Tegnap semmit nem kaptam Lacitól, még egy szál virágot sem. Nagyon rosszul esett, és még fel volt háborodva,h. én nem adtam neki puszit,mikor hazaértem. ÉS,h. én sem vettem neki semmit a névnapjára, pedig vettem JPress fehérneműket,meg a holnapi szülinapjára már 4 napja meg van rendelve a vezeték nélküli mikrofon. De ráhagytam, és kimentem a konyhába sírni. Nem értem mi történik velünk,hisz 6 éve megvagyunk,most fog tönkremenni a kapcsolatunk??? Reggel pedig mikor ment el,nyomott egy puszit az arcomra,majd mintha mi se történt volna mondta vidáman,h. este megy focizni is. Annyira kivagyok már ettől,meg,h. nincs babánk, ráadásul a mensim is késik a stressztől.

Kacsa!
Tudom,h. neked sem könnyű,hisz a te Párod is különleges.

Tina!
Én is örülök,h. újra itt vagyok köztetek. :lol: Csodálatos a kép a babádról!!!! :wink:

Mazsola!
Üdv. Közöttünk! Szerintem amikor meg kellene jönni tesztelj egyet.

Maci!
Köszi! :lol: Én is örülök,h. újra itt vagyok, és nagyon tetszik a vonalzód is. :lol:

Tündi!
Köszi neked is. Jaj nagyon édes Roli a képeken, és nagyon szorítok,h. minél előbb haza vihesd a pici fiad. És gratulálok a súly gyarapodáshoz. :lol:

Juca!
Elküldtem amit írtál egy könyvelő barátnőmnek,amit jelentkezik írok neked mailt.

Heni!
Örömmel látom a vonalzód hosszúságát, és olyan boldog vagyok,mitha én várnám azt a kis csöppséget. :lol:

Panka!
Tényleg látszik a hasonlóság a képeken. Nagyon szép család vagytok. :lol:

Jucmuc!
Köszönönm!! :lol: Hogy érzitek magatokat??

Évi!
Úgy szeretem azt az érzékeny lelekd. :lol: Én is ilyen vagyok, múltkor is feldabadt a szemem úgy sírtam a gorillák a ködben című filmen. Nagyon szorítok,h. a Closty meghozza a hatást, de én biztos vagyok benne,h. még ebben az évben pocilakód lesz. :wink:

Angie!
Nagyon örülök,h. beugrottál, és nagyon jó pihenést nektek továbbra is.

Pusza!
Vendég

Pupy!
Ezek a pasik :twisted: Kicsit kupán kéne nyomni ,nem? :twisted: :wink: Nem hajlandó beszélni a dloogról, hogy mi baja?Akkor pakloj ki te, háth arra reagál.

Angie!
Még nem kaptunk el semmit, de nem tudom ti milyen usziba mentek.Nálunk 1600 egy óra, bérletre 1400, ami 10 alkalmas.

Évi!
Hiába teszek elé több papírt, meg kendőt, vagy akkor lesz kajás, vagy amikor büfizik, pedig egész nap lóg a nyakában a kendő, de mindig sikerül mellé mennie. :evil: Sokszor mikor alszik büfizi le magát, és mitre felébred, már rászáradt.Evvan.

Képzeljétek!Ma megfordult megint egyedül a csibém, hasról hátra, de nem láttam, mert alváskor csinálta, mire bementem hozzá már háton volt. :D

Kép
pankaa

2 fejés meg egy főzés között... :)

Köszönjük a dícséreteket! :) kedvesek vagytok!

Kacsa
Igen, kézbe lehet venni Rolit, de előtte mindig megkérdezem, hogy engedik-e. Többnyire igen, de figyelni kell közben a szaturációját, és ha esik, odavenni az oxigéncsövet. Ma is tisztába tehettem, meg hőjét is kellett mérnem, ami azt hiszem ingerli, mert épp akkor kezdett el kakilni :) Tegnap is így volt. Na és kaja előtti sírás megvolt, akkor vetem kézbe, megnyugodott :) Eléggé meg van még szeppenve a karomban, de szerintem gyorsan meg fogja szokni ;)
Etetik egyre gyakrabban cumisüvegből, csak nagyon kell figyelni, mert ő még nem tudja hibátlanul a 3 dolgot összekombinálni: szívni a cumit, nyelvi és lélegezni. Meg kell tanulnia, de szerintem jól halad. Csak az a baj (ami ma délelőtt is történt), hogy kaja előtt felébred, hiszti a kajáér, és elfárad, nem marad elég ereje ahhoz, hogy a teljes mennyiséget így egye meg. Így ma is felét még szondán keresztül kapta. Hát itthon ennyivel is másabb lesz, nekem csak 1 babával kell foglalkoznom, míg a nővéreknek bent többet kell ellátniuk, én majd tudom időben, vagy max néhány perces késéssel etetni. Akkor nem tud annyit sírni, nem fárad el a hisztiben :) Én még nem etethetem most, csak ha majd problémamentesen megy neki az evés a cumisüvegből.
Érdekes, amit a cumiról írtál. Pedig a kórházban a legrégebbi típusú cumit húzzák az üvegre, de ha gondolod, hogy ez beválhat, talán kapsz még valahol ilyet. Ezek szerint nem mindig a legújabb a legjobb :)

Pupy
Ki fogsz készülni - még jobban. Legalább a pároddal jó lenne rendezni a dolgot, legalább ez legyen rendben. Azt kéne érezd, hogy melletted, veled van most, nem pedig így. Szedd össze a gondolataidat, és ha lehetséges, a hétvégén próbálj meg vele érdemben beszélni.
Babatéma csak ezután fontos!

Évi77
Így hat rád a closty? Nem semmi. Akkor ne nézzél reklámot :), sem semmi olyat, amihez az van írva az újságban, hogy romantikus film :) Sem katasztrófafilmet, sem fantasztikusat, sem kalandfilmet :) Nézzél mesét, Hófehérke? :lol:

Na megyek főzni gyorsan :)

Tündi
tündi30

Panka!
Gratulálok Emilinek a forduláshoz! :lol: Nagyon ügyes! Ő magától nem beszél arról,h. mi bántja és egykönnyen nem is mondja el sajnos, de majd lassan elkapom egy beszélgetésre...
Vendég

Kacsa
Még annyi, hogy a megszeppenés nem tudom még minek szól: annak, hogy új helyzet a számára ha tartom a karomban, vagy valóban érzi, hogy én veszem fel, tőlem nyugszik meg :)

Tündi
tündi30

Tündi!
Tudom és én is így látom. Most nem a baba a legfontosabb, hanem,h. a házasságunk visszazökkenjen a normál kerékvágásba. A probléma annyi,h. a Férjem nem éppen az a beszélgetős fajta... :roll: De túl fogunk esni ezen, mert addig nincs értelme próbálkozni sem.
Örülök nagyon,h. a kezedbe foghatod a pici fiad, hamarosan pedig hazamehettek. Mennyi a súlyhatár,amikortól kiengedik??
Vendég

Sziasztok!

Pupy!

Sehr köszi. Ma beszéltem egy apehos csajszival, nagyon kedves volt, de ő is csak a személyes bemenést, majd méltányosságit mondta. Más megoldás nincs. Viszont azzal bíztatott, hogyha leírom pontról pontra mi volt, akkor nem csesztetnek, mert tényleg nem volt soha egyetlen másodpercre sem tartozásom.
Lacival pedig úgy próbálj meg beszélni, hogy mondjuk süss tortát, vagy nyissatok bort, mert valszeg mindketten a magas C-ről indítotok. Legalább ne essetek egymásnak az első percben. Most szabin vagy?
Ja és kb. ekkora kupiban fogant tavaly Kinga, úgyhogy ha 100%-ig nem zárod ki a lehetőségét, még akár az is lehet, hogy nem a stressztől késik. Mondjuk a melegben hajlamos csupán az idő miatt is késni.
De igaza van Tündinek, más a sorrend. Azért engem érdekelne, hogy tavaly mi volt, akát Emillel is jöhet.

Panka!

Nagyon jól néztek ki, de először nem is mertem meg a férjed. Osztán megnéztem megint aztat a képet, amit küldtél róla, és tényleg teljesen máshogyan néz ki rajta. Tehát Emili azért hasonlít mindig másra, mert már az apja is ezt csinálja. :twisted:
Ja olvasom a blogod, és bé is linkeltem az enyémre. Nyugi nem piszkálódásból írtam.

Angie!

Hát áztathatsz, ha jól esik, de a Vanish duoval szuperül kijön. A foltra kell tenni, passz. Mondjuk gondolom Nektek van hely, nálunk az áztatás nem mókás. Persze a sima hideg víz jóval olcsóbb.

Macika!

Nagyon halgatsz a pisiről, azok szoktak így csinálni, akiknek vaj van a fülük mögött. Mikor tesztelsz? Pisis vagy még??? NAAAAAA? Juca néni előtt nem tudol csak úgy titokban sündörögni, figyel ám! :wink:

Évi!

A nyári babásoknál van egy exírogató. A blogomról rá tudsz menni, a Bogyóka blogjára. Ott a kis srác viszolyog a víztől a kezdetektől, sokkal jobban, mint Dóri, már a fürdésnél is visított, ennek ellenére állandóan erőltetik, hogy de szeresse meg a vizet. Én ezt nem csinálnám. :shock: Szegény kiscsákó már a szülők ötletelésétől is szenved.

Tündi!

Megnéztem Rolit, egész jó pocija van már, meg karja. Nemsokára haza engedik.
Ez a cumidolog furi. Ilyennek itatták Kingát is (táppal, meg vízzel), ezen nagy a luk, abszolút hajlik, és akár a torkáig be lehet nyomni. Kinga öklendezett, sőt fuldoklott tőle, majd visszajött, ami lement. Ha belelőttem, ezzel a nagylikú cseccsel, ekkor sikeresebb volt a sztori. :shock: Aztán Kofa behozta az Aventes cuccost, abból meg nem tudott inni, csak nézett, hogy ez meg mi a fene. Már gondolkodtunk, hogy mi legyen, amikor utolsó pillanatban rájött, hogy jé tulképpen ő tud szopizni, anyának meg van teje, pedig nem is gondolta volna. Szóval nem biztos, hogy Roli egyből venni fogja az adást, ha nem ottani cumiból kapja a kaját, ettől ne ijedj meg. Bár gondolom kipróbáljátok még bent a hazait. (Meg ugye a cicit is, hátha rájön, hogy az az igazi, és beindul a tejed. Melegben nem csak a menstruáció bővebb, hanem a tejtermelés is, mert az eszed tudja, hogy többet iszik a gyerkőc, meg gondolom Te is többet ittál :-))

No lépek, mert ma még nem ettem, és ez most jutott eszembe.

tjuca

Juca!
Ezt nem értem:Ja olvasom a blogod, és bé is linkeltem az enyémre. Nyugi nem piszkálódásból írtam.
Mit linkeltél, hová? :roll:

Kép
pankaa

Juca!
Igazad van, holnap lesz úgyis a szülinapja, és akkor majd megejtjük. :lol:
A tavalyi dolog?? Ja hát csak azért írtam,h. dejavu,mert tavaly júli. 5-én vesztettük el a babaát,majd rá 2 hétre kirúgtak a munkahelyemről és aztán kb. az esküvő előtt 2 hétig rengeteget veszekedtünk.
Most anyut megműtik júli 4-én, majd hazajövünk kb. 10 nap múlva Laci megőrül, a munkahelyement a főnököm is és rengeteget veszekszünk... hát ennyi a deja vu :evil: de a süti és a bor majd meghozza a hatását (remélem)
Vendég

Pupy!

Szegénykém! Nem lehet most könnyű Neked! Pluszban még a babaprojekt is!

Nekem ugye legalább itt van Timcsa és már eldöntöttem, ha Apa fel is húz vagy megbánt, Timcsa miatt nem veszekedhetünk + nem dúzzoghatok sokáig, mert nincs jogom tönkretenni egy kis csöppség életét, ha már egyszer a világra hoztam!

Bocsánatkérést én is vártam mindig, de nem igazán volt jellemző. Valahogy nekik annyira máshogy jár az agyuk! Pasik ...

Múltkor szóvá tettem, hogy néha kaphatnék virágot, erre a válasz: "múltkor is kaptál". De engem nem az érdekel, hgoy a múltkor mikor kaptam, hanem hogy mikor kapok újra!

Sőt már arra is rájöttem, hogy sosem akkor kapok virágot, amikor számítok rá, amikor várnám ...

Hátha kicsit kiereszti a gőzt a focin! És, ha Te kezdeményeznél beszélgetést, elmondanád, hogy mi bánt és hogy nem tudsz rajta ilyen egyszerűen túllépni?

A mi embereinket egyébként össze kellene kötni, enyimé sem az a lelkizgetős, beszélgetős. Látom én, hogy jár az agya, de a száját már nem nyitná ki!

Tündi!

Örülök, hogy megfogahtajátok!

És mikor engedik haza? Hány kg-t kell elérni?

Igen, a lázmérő ingerli őket! A nehezen kakiló babát is lázmérővel szoktátk kakira bírni! :wink:

Timinek szerintem alapvetően azzal van a baja, hogy a cici ugye egy tök puha, formálható dolog. Ehhez képest a cumi egy merev, kemény, hideg, mű valami. És láttam a fotón, hogy amit ott használnak az vmi. nagyon kis puha vmi. Mostmár próbálom majd poharaztatni, hátha nem is nagyn lenne szükség mostmár cumisüvegre!

kacsa14

Panka!

Az olasz machó, aki fogja Emilit az a tesód???

kacsa14

Kacsa!
Nagyon igazad van, sajnos tényleg nagyon nehéz Lacival beszélni... És a virággal, a vicc az,h. a múltkor mikor ottohn votunk, elmentünk Laci nővéréhez. A sógornőm minden héten kap virágot a férjétől!!! már 20 éve!!! :lol: erre megszólaltam,h. én meg nem szoktam. Erre Laci felháborodott és azt mondta,h. dehogynem pl. minden alkalomra. ezek szerint a névnapom az nem alkalom. :evil:

Juca!
Ja elfelejtettem, dehogy vagyok szabin. Engem nem engedett el a főnök,mert van pár olyan munkám a hónapban (6-ig:könyvelés előkészítése, 10-12: fizu és bérjárulék utalás, 20-a: Áfa utalás, és még az anyacégnek is egy pénzügyi német kimutatást, meg egy magyar cégnek is) ami mindíg határidős. Azt mondta h. majd szeptemberben elmehetek. :evil:
Vendég

Kacsa!

Milyen macho??? Nem Panka fogja Emilit? És az nem a férje???

Panka!

szóval nem hajtalak, scak megjegyeztem, hogy már régen olvastam...
A blogom jobb szektorában van pár másik babás blog, köztük az Emilié. Nem is kell bekapcsolódnom a babanetre, ott is olvasgathatok. Hát ennyi.

tjuca

Juca!

A blogján van a macho!

Pupy!

Mondjuk a mindnehéten virág sem az igazi, az meg már olyan rutin dolog. Nekem nem lenne az sem őszinte, hogy mondjuk minden kedden, menetrendszerűen jönne haza virággal.
Sokkal nagyobb öröm egy váratlan virág! Persze azért nem évente 1x, hanem mondjuk havonta jól esne nekem is!

Bár, ha már panaszkodunk! Azt azért megemlítem, hogy ugye eleinte azért is mrges voltam Apára, mert én szoptattam, ő meg leült nyugisan vacsizni, majd, mint aki jól végezte dolgát, bevágta magát a tv elé én meg ettem ahogy tanultam. Mostmár ha meg is vacsizik, mindig kérdezi, hogy mit csináljon nekem! Szóval tanul ő, csak kicsit lassascskán ...

kacsa14

Kacsa!

Ahá! Azok a csúnya hasizmok, ollan, mint egy radiátor cca :twisted:

tjuca

Juca!
Igen, az az öcsikém :lol: Bár pár árnyalattal sötétebb a bőrszín, de napon barnult :wink: Apukám kreolos bőrű, én mindent örököltem tőle, de a bőrét nem :evil: Öcsikém kockásít, jól látod!És szemtelenűl megjegyzi, hogy nekem mikor lesz ilyen?A kis dög!!!:twisted:

Pupy, Kacsa!
Hát akkor nekem igencsak rendes krapekom van, igaz ő sem virágmániás, de ha gond van mindig kezdeményezi a beszélgetést, bocsánatot is tud kérni, és még vacsit is csinál. :wink: Szóval akkor én nem panaszkodhatom.Remélem Pupy tényleg sikerülmegbeszélnetek a dolgot.Skypon, vagy emailben nem közlékenyebb?Hátha hogyha nem szembe kell mondania, akkor könnyebben megnyílik. :roll:

Hahó Többiek!
Merre kuksoltok?
Tényleg vki tud Nárciszékról vmit?Hogy vannak?
És mi van a kismamáinkkal?Ági, Sziszka, Zsúka????????

Kép
pankaa

Sziasztok!
Megjöttünk a Balcsiról. Szuper volt. Máténak is tetszett a nagy víz. A hat héttel idősebb uncsitesóval lubickoltak, egyforma sapiban, mindenki azt hitte ikrek. :lol: :wink: Látom sokat írtatok, majd végigolvasom mindet, de most megyek elteszem magam holnapra.

Kép

Kép
syrynx

Szép estét!

Tündi
Nagyon szép Roli baba! És mennyit nőtt! Nemsokára otthon is lesz végre veletek.

Andy
A Mátrába tervezünk pár napos kirándulást a párom családjával. Aztán lenézünk Debrecenbe a da Vinci kiállításra.
Ha nem leszek babás, akkor szeptemberben a párommal megyek egyet kamionozni. :) Jövő héten a fia megy vele, teljesen be van már sózva. (És őt is Daninak hívják. :))
Ti merre mentek?

Panka
Hű, mekkora baba volt a férjed.
Ha abból indulok, ki, akkor nekünk is van kocka hasizmunk, esetleg ez némi zsírréteg takarja. :D:D:D

Juca
Látom, hogy résen vagy. :D:D:D Még mindig pisis vagyok, meg álladóan aludnék. Hihetetlen mennyiségű tésztát vagyok képes megenni, de most egyáltalán nem kívánom. A sósat viszont annál inkább.
Vasárnap vagy hétfőn gondoltam tesztre, ha nem jelentkezik Piroska. :)

Pupy
Nagyon szorítok nektek, hogy sikerüljön helyretenni a dolgokat. Nem jó haragban lenni. (Persze, mondom én, amikor arra is volt példa, hogy 1 hétig nem beszéltünk egymással.)
Vendég

Pupy
Akárhogyan is alakul a holnapi nap, nagyon drukkolok neked! Egy biztos: egy TÁRS nélkül nem ér semmit a babaproject! Én a férjem nélkül már rég feladtam volna vagy bediliztem volna, vagy mittomén. Szóval a sikerhez kellett ő is, a támogatása. Rendben lesztek ti is hamarosan, és ez csak rajtatok múlik!

Juca, Kacsa
Nekem is van itthon avent cumisüvegem, szóval ne parázzak be, ha abból nem eszik majd Roli? Király... :) A kórházi cumit egyébként télleg nem kicsit rakják a babák szájába, csodálkozom is, hogy fér bele, hisz olyan pici szájuk van, meg pici nyelvecskéjük, de esznek rendesen többnyire.
Amíg cumisüvegből nem eszik rendesen, esély nincs arra, hogy megpróbáljam megszoptatni :( De legkésőbb itthon persze majd próbálkozom vele. Azért reménykedem, hogy lesz tejem több. Már kétszer álmodtam ezzel kapcsolatosan rendkívül pozitívat :)

Többen kérdeztétek, hogy Rolit mikor engedik haza, milyen súllyal. Alapból a 2 kilót kell elérnie (ekkor meg fogja kapni az első oltását), ettől a súlytól már a gyerekorvos is fogadja itthon. De nem csak a súly számít, hanem mint írtam korábban, az oxigén is. Súlya miatt szerintem 1 héten belül hazaadnák, hisz ma visszakerült a hízlaldába, szerintem hamarosan emelik a kaja adagját, és újra napi 30-40 gr-okat fog hízni. Úgyhogy hétvégén összeáll a gyerekszoba!!! :)
Roli ma 1880 gr, 43 cm (41-el született), mellkas körfogata 27 cm, hasa 26,5 cm, feje 31,5 cm. És valóban már nem olyan "koraszülöttes", a mellkasa nem annyira beesett, a pocija is kezd a pelenka fölött kikerekedni, szóval nagyon babás, épp csak picike :) Apucija ma adott neki puszit először :) (eddig nem volt rá lehetősége)
Minden nap van valami új dolog, többnyire valami pozitív, és visszatekintve az elmúlt 1 hónap mintha csak 1 hét lett volna...

Virágtéma: hát én valahogy sosem vártam el a virágot, az az igazság, hogy nem szeretem :) A vágottat pláne nem, de a cserepessel is nehezen boldogulok. Úgyhogy férjemnek könyű dolga van velem virág téren :) Igazán úgy vagyok a virággal, mint a valentin nappal. Szeretni nem csak valentinkor, hanem mindig! Kifejezni ezt nem csak virággal, hanem számos más dologgal, mindig! Nekem elég a "nagyonszeretlek", a mosoly, a puszi, az ölelés, pláne ha Roli mellett vagyunk. Elég, ha magam mellett tudom a páromat, és elég, ha számíthatok rá. Elég néha egy édes mackó ajándék, mert ezekkel sokkal többet ad, mint néhány szál virággal, amik a leggondosabb törődés ellenére is néhány nap múlva "meghalnak"...

Jó éjt!

Tündi
tündi30

Kacsa
Nem hiszem, hogy kitörted, akkor biztos lenne nagy üvöltés folyamatosan.

Andy
Szerintem mindenképpen beszéljétek meg a tesóbaba dolgot a férjeddel. Ne hagyd úgy, hogy mérges vagy és
fáj a döntése. Én biztosan elmagyaráznám neki az én érzéseim, hogy én szeretném és mindenképpen kiszedném
belole, hogy o mitol fél.

Unique
Köszi :)

Évi
Na akkor szuper, jó, hogy szorítottam. :)Amúgy én is elolvadtam volna a dokinéni helyében :).

Jucmuc
Szerintem bízz a dokiban. Az AFP tényleg nagyon megbízhatatlan és annyira nem is tulajdonítanak neki túl nagy jelentoséget.
Nem mindegy, hogy melyik héten csinálják, mert 1 héttel késobb már lehet, hogy rossz eredményt ad, amikor nincs is a babának semmi baja.
Amúgy meg 4D UH-n annyira megnézik, hogy teljesen látni a gerincét..szóval szerintem ne izgulj.

Milyen csini kis pocid van :) én már nem is emlékszem ilyenkor milyen volt :) Nem is látszik rajtad semmilyen +15 kg.

Juca
Hát tudod nem vagyok elfogult de szerintem az én lányom gyönyöru :)Na ebben biztos vagyok. De most akkor is pánik szitu van.
Tök vicces, mert mi aztán tényleg akartuk Lillát és meg is küzdöttünk érte rendesen. És inkább kitöröltem, hogy milyen hülye gondolataim
támadnak, mert megharaxik a lányom, meg ti is. :)

Szia Svall
Hát a gyógyszer simán megkavarhat így. Nekem is voltak zurök a gyógyszer szedés befelyezése után.

Márti

Áá csak az a pár hét volt gáz, most már jobb. Az István kórházban fogok szülni. Forgalomban is kb fél óra volt.
A cipőbolt majd engem is fog érdekelni, hogy hol van :).

Norwell
Látszik őfelsége jól érzi magát :). Ilyenkor még milyen jó is nekik van egy csomó helyük pörögni, meg forogni.

Pankaa
Hát már szép súlyban van Emili. De kár jövő hét végén még anyukáméknál leszek Egerben.

Tündi
Örülök, hogy szépen fejlődik Roli az oxigén gond is rendbejön meglásd. Hát nagyon röpül és már 1800 gramm körül van a lánykám :).
Igen jobb így, hogy most már tudok pihenni, nagyon nehezemre esne dolgozni. Nagyon örülök ám, hogy már kiságyban van :).
Vannak ám alvási pózai a kis csöppnek.

Angie
Jajj egy tündér a kispasi. Megint babázni akarok!!!! :)

Anikó és Annácska
Boldog névnapot!

Pupy
Jajj de jó, hogy jöttél már úgy aggódtam. Nagyon sajnálom, hogy ennyi rossz dolgon kell keresztülmenned. Remélem, hogy a férjeddel
is rendeződik mindig. Azért azt is vedd számításba, hogy te is nagyon érzékeny lehetsz most, ami
teljesen jogos, csak lehet, hogy még fokozottabban rosszul esnek dolgok, mint máskor.
És hát neked is nagyon voldog névnapot.

Évi
:( Sajnálom. Azt meg pláne, hogy most ajándékoztam el egy jó adag Clostyt.

Tina
Jajj de szép :).

Pusza nektek.

KépKép
KépKép
fleur

Fleur!

Hormonok, nyugi.... mindenkinek van, válogatott baromságok. Hidd el minden menni fog, mint a karikacsapás. És jóhogy a Te lányod a legszebb!

tjuca

Pupy!

Én a páromat úgy szoktattam a pl. a virág hordásra :-), hogy amikor haza jöttem munkából, vagy csak lementem sétálni, az első utamba akadt mezei egy szál virágot letéptem. Mikor haza értem puszit nyomtam az arcára, oda adtam a virágot, "csak úgy, gondoltam örülnél" szöveggel. Azóta ugyan nem rendszeresen, de kapok mezei virágot, vagy kertünkből szed valamit. Múltkor pl. egy szál fűszálat hozott, mert ebben a nagy forróságban kiszáradt minden. De annak is örültem. Nem biztos hogy ez a módszer nálad is beválik, de egy próbát megérhet. :-)
Remélem sikerül.

A teszttel kapcsolatban, olyan nehéz kivárni ezt pár napot. Örökké valóságnak tűnik.
mazsola1

Pupy!

És nagyon sok boldog névnapot!

virág [/img]
mazsola1

Sziasztok!
Első babát szeretnénk,de sajnos másfél év alatt eddig nem sikerült.
A segítségeteket kérem, hogy valaki mondja el, hogy kell számolni a peteérést, és mi az a hőmérőzés?Eddig semmivel nem próbálkoztunk, reméltem sikerül teljesen természetes úton a foganás, de ennyi idő után már kezdek kételkedni. Ha ez se válik be, jöhetnek a vizsgálatok.
Előre is köszönöm nektek.
puszi:

Zsuzs_
zsuzs_

Zsuzs!
Irtam neked privát üzenetet!
Vendég

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?