Sziasztok
Újra itthon vagyunk. Már teljesen belejöttem abba, hogy hétvégéink is vannak.
Így azért könnyebben telnek a hétköznapok is.
Kata
Ez rémisztő. Gyorsan megvizsgáltam a gyerekeimet, hogy nálunk nincs-e ilyen gond (mármint nagy pocak, mert uh-nk nincs). Meg hétvégén voltunk egy védőnő rokonunknál és őt is megkérdeztem. Komolyan nem értem, hogy miért járatják az embert tanácsadásra, ha ilyeneket nem vesznek észre. Elképzelem, hogy nekem milyen lelkiismeretfurdalásom lenne. Belegondolni is rossz, pedig nem tehetsz semmiről, hiszen az ember azt hiszi, hogy ez a normális, ha egyszer mindig is ilyen volt. De ugye azt mondták, hogy ezen tudnak még segíteni? Még régebben olvastam talán itt a babaneten, hogy valakinek olyan betegsége volt, hogy a szervezete pocsékolta a D-vitamint.
Az enyémek sajnos már le tudnak venni mindent, ha akarnak, ezért egy body nem megoldás.
De ma dután Borka azért vetkőzött le, hogy bilibe pisiljen. És reggel is pisilt bele. És tegnap este is sikerült. Lehet, hogy mégis előrefelé megyünk??? Remélem! REggel már majdnem szárazak. Lehet, hogy már beálltak rá, csak még nem tudják.
Kiliman
Én is kérnék CD-t, ha lesz időd másolni. Köszi előre is. Címet priviben küldöm akkor.
Szegény Bernát! De a feleségedet sem irígylem. Két gyerkő olyankor is nehéz, ha nincs semmi gond. De ha még teljesen ki is vannak zökkenve, nem beszélve az egyéb idegeskedni valókról.
Ditke
Majd írd meg, hogy mi van Pepével!
Off:
NEKEM az a véleményem, hogy a közösség érdeke az egyén érdekei felett kellene, hogy álljon. TUDOM, hogy ez a világ nem ilyen. De azt gondolom, hogy ez baj és hogy nem is fog megváltozni, ha elfogadjuk ilyennek. ÉN fel tudnám dolgozni (sőt fontosnak tartanám), hogy kerüljenek mint egy leprást, ha akár a gyanú is felmerül, hogy fertőző vagyok. Ami ma rosszul esik (pl. kiközösítés), az holnap engem is véd. De tudom, hogy az emberek ma már nem ilyenek, mert csak magukra gondolnak. Az erkölcs, ami kordában tartaná az egyén önzését, gyakorlatilag már nem létezik, ahogyan a közösség, mint fogalom is lassan eltűnik. Helyette van a jog a kibúvóival, az embertelenségével és totális alkalmatlanságával, hogy adott helyzetekhez alkalmazkodjon.
Tulajdonképpen azt hiszem annyira naív voltam/vagyok, hogy úgy éreztem, hogy az nem lehet, hogy a szabályok nem a közösség védelmét szolgálják, ezért háborodtam fel annyira ezen az eseten. Gondolom (vagy remélem) nem vetted magadra.
Egyébként, ha már manapság a pénz az egyelten számba vehető szempont, sztem olcsóbb is lenne megvédeni az egészségeseket, mint aztán utólag meggyógyítani, de nyilván az én józan paraszti eszemet meghaladja a kérdés bonyolultsága.
De ez csak filozofálás, meg hangosan gondolkodás a részemről, ha ez nem fér bele a fórumozás kereteibe, akkor lőjetek le.
ON
Lilla
Ha egy fehér (na jó, törtfehér
) kalapot találtál akkor megvan a gazdája is.
Nálunk akkora a káosz, hogy most jutottam odáig, hogy talán már nem fog előkerülni itthon.
Minden jót és szép délutánt, estét Nektek,