Sziasztok!
Lívia
elfelejtettem mondani,hogy Viki bicóját anyósomék Székesfehérváron vették,azt hiszem,hogy az Auchanban,6000 ft volt.
Lába még nem ér le teljesen,gyakorolni kell neki a tekerést,de nagyon szeret próbálkozni vele
Ági
hol is voltatok pontosan nyaralni?
Angi
nektek is jó nyaralást!!!!!!!!!
Zsanka
Köszi a torta dícséretet
Öcsém barátnője jú.végén lediplomázott és neki készítettem a sikeres vizsgáért,gratuláció képpen.
Nagyon tutik a képek!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Fényesre érdemes kimenni hétközben délután?Víz nem túl koszos,sokan vannak?
Lehet,hogy kedden mi is kinézünk,ha addigra mehetek vízbe
Vörikriszti
két képen annyira hasonlít Vikire,pedig nem is vagyunk rokonok
Lola
igen,jóban vagyok anyósomékkal,szeretem őket,lekopogom........
remélem,hogy ez így is marad örökre viszont is!!!!!!!
Reni
örülök,hogy sikerült beszerezned az újságot és,hogy már ki is próbáltál belőle 1-2 receptet,én még odáig nem jutottam
Végezetül rólunk pár mondat,majd képek szokás szerint
Vikihez hétfőn éjfélkor ki kellett hívni az ügyeletet,mert annyira ugatásszerűen köhögött,közben sírt,nem bírta abba hagyni
Nyitott ablaknál álldogáltak apjával,akkor kicsit jobban lett,adtam neki inni.
kruppra vagy gégegyulladásra gyanakodtam.
Dokinő szerint vagy valami vírus okozta,vagy kezdődő gégegyulladás
már megint......
Adtam neki calcimuscot,majd fenistil cseppet,tök erős kúpot váltottunk ki neki.
Kaptunk egy beutalót is a kórházba a gyerekosztályra,ha rosszabbodna az állapota,szerencsére erre nem került sor!
Aznap éjjel vele aludtam,nagyon sokat köhögött,sokszor felém fordulva,kedd du-ra már én is elkaptam tőle,úgyhogy ez valami bölcsis szerzemény volt
Szerencsére már javulgatunk mindketten,márcsak kicsit náthásak vagyunk/ebben a dög melegben
.
Szerdára megemeltem magam,így két napig a derekam is fájt
Szóval minden összejött
Ma du elmentünk Viki haját levágatni,nagyon sajnáltam,neki,de a bölcsibe úgyis szarnak majd rá,hogy mindig legyen neki összekötve,így jobbnak láttuk levágatni,előtte persze minden oldalról lefényképeztem Viki haját
Ezzel az új frizurával is édes,jó mert lehet leengedve is meg feltűzve is neki a hossza engedi.
Lassan befejezem,vár még egy kis vasalni való
Pár kép,aztán léptem,sziasztok:Erika
Holnap teszek fél képet az autónkról is!!!!!!!!!!!
Most már mi is beálltunk az autótulajdonosok körébe
Érdekes,hogy pont a tavalyi balesetünk évfordulóján találtuk meg az új autónkat........
Ezüst metál színű,7 éves Renault Megáne kombi